Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

800 δισ ευρώ έχουν αφορολόγητες καταθέσεις οι Ελληνες καπιταλιστές στην Ελβετία. (Βίντεο)

ΠΗΓΗ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Αναυδο σε αφήνει η είδηση που δημοσιεύει η εφημερίδα DIE WELT και παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε. Για μια ακόμα φορά διαπιστώσουμε ότι λεφτά υπάρχουν και μάλιστα πάρα πολλά. Το ζήτημα είναι ποιοι τα διαθέτουν και με ποιο τρόπο βρέθηκαν στην κατοχή τους.
Μόνο στην Ελβετία οι έλληνες πλουτοκράτες έχουν καταθέσεις 800 δις ευρώ. Ναι καλά διαβάσατε. Μια χούφτα έλληνες καπιταλιστές έχουν σε λογαριασμούς τους σε ένα μόνο κράτος καταθέσεις υπερδιπλάσιες από όλο το κρατικό χρέος και μάλιστα εκτός του ότι κανείς δεν ξέρει από πού προήλθαν αυτά τα αστρονομικά ποσά  -μόνο υποθέσεις μπορεί να κάνουμε-  και καμιά ελληνική κυβέρνηση δεν τόλμησε να τα φορολογήσει κάτι που θα είχε και την συνδρομή της Ελβετικής κυβέρνησης.

Μαζική κινητοποίηση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στο ΚΕΝ Θήβας

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΠΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΤΟΥ!!!
Σε μαζική παρέμβαση έξω από την πύλη του ΚΕΝ Θήβας προχώρησε το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ενημερώνοντας εκατοντάδες οικογένειες νεοσυλλέκτων για τα δικαιώματα των στρατευμένων και την τεράστια εργασιακή-οικονομική-εκμετάλλευση που υφίστανται με πρόσχημα την υποχρεωτική στράτευση.  
Επίσης, ενημερώσαμε τους γονείς και τους καλέσαμε να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην πολιτική απόφαση για την λειτουργία Ιδιωτικών ΚΨΜ στα ΚΕΝ του πρώην ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου που διαιωνίζει η σημερινή πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων των Π.Καμμένου-Κ.Ήσυχου-Τόσκα.
Μια πραγματική επέλαση στην τσέπη των στρατευμένων και της λαϊκής οικογένειας με τον επιχειρηματία Κομπατσιάρη να έχει διπλασιάσει-τριπλασιάσει τις τιμές και να κερδίζει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

ΣΕ ΚΕΝ ΘΗΒΑΣ ΚΑΙ ΑΥΛΩΝΑ Η ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ-ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ
ΜΕ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ, ΣΕ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, ΣΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛ-ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ!
ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΨΜ ΠΟΥ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ
Συνάδελφοι, πριν από λίγες μέρες περάσατε τις πύλες των στρατοπέδων για να υπηρετήσετε τη «Μαμά Πατρίδα», για να «γίνετε άνδρες», δηλαδή κληθήκατε 
να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα του ελληνικού κράτους.

Κωσταλέξι, Μανωλάδα, Χαλανδρίτσα

Κωσταλέξι, Μανωλάδα, Χαλανδρίτσα
της Μαριάννας Τζιαντζή
Βραβείο επιχειρηματικότητας πρέπει να δοθεί στον πτηνοτρόφο της Χαλανδρίτσας ο οποίος κατάφερε να συμπιέσει το εργατικό κόστος στο μίνιμουμ. Φυλακισμένους σε ένα άθλιο παράπηγμα κρατούσε επτά ρουμάνους μετανάστες ο εργοδότης τους, αναγκάζοντάς τους –και με τη δύναμη των όπλων– να εργάζονται 14 ώρες την ημέρα.
Πολλά ΜΜΕ διάλεξαν τον ίδιο τίτλο για να παρουσιάσουν την είδηση: «Νέα υπόθεση Μανωλάδας». Το ίδιο συνέβαινε κι έπειτα από την άλλη υπόθεση που συνέβη το 1978, την ιστορία της Ελένης, έγκλειστης επί 29 χρόνια στο χωριό Κωσταλέξι. 

Ένα αντίο και μια υπόσχεση στο συμφοιτητή μας Βαγγέλη Γιακουμάκη

Ένα αντίο και μια υπόσχεση στο συμφοιτητή μας Βαγγέλη Γιακουμάκη
Ολόκληρη η ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Αριστερών Φοιτητών ΠΑΦ-ΕΑΑΚ :

Δεν θα σιωπήσουμε ποτέ !
           Ένας συμφοιτητής μας είναι νεκρός. Για οποιον αξιώνει να λέγεται άνθρωπος η δολοφονία αυτή δεν μπορεί να είναι μία ακόμα στατιστική, και ας είναι αυτοί οι νεκροί πολλοί. Καθένας απο αυτούς με την μοναδικότητα του και όλοι μαζί είναι εδώ παρόν σαν υπενθύμιση της σήψης και της ανελευθερίας αυτής της κοινωνίας . Δεν αρκεί η οργή πόσω μάλλον μια συγκαταβατική θλίψη , είναι χρέος μας προς τον Bαγγέλη να σταματήσουμε να σωπαίνουμε , ειναι χρέος προς τον εαυτό μας να αλλάξουμε αυτόν τον κόσμο. Να διαλέξουμε την ζωή και όχι την επιβίωση της άλλης μιας μέρας φορτωμένοι με σιωπή ,αφήνοντας πίσω μας οτιδήποτε ανθρώπινο ! 

Η σύγχρονη βαρβαρότητα των στρατοπέδων συγκέντρωσης

Η ύπαρξη των στρατοπέδων συγκέντρωσης έχει ταυτιστεί στη συλλογική μνήμη με τα ναζιστικά εγκλήματα κατά τη διάρκεια του Β’ παγκόσμιου πόλεμου ή και κάποια χρόνια πριν απ’ αυτόν. Στην πραγματικότητα, όμως, αυτή η «σύγχρονη καινοτόμα εφεύρεση» (όπως έχει χαρακτηριστεί), είναι αρκετά προγενέστερη. Η αποσιώπηση της πραγματικής ιστορίας των στρατοπέδων συγκέντρωσης και η πλήρης ταύτισή τους με το ναζισμό ή με μερικούς «τρελούς δικτάτορες», εντάσσεται σε μια ψυχολογικοποιημένη και μεταφυσική ανάγνωση της ιστορίας, που διχοτομεί τον ιστορικό χρόνο και εμφανίζει την κοινωνική πραγματικότητα όχι σαν υλική ταξική πάλη, αλλά σαν μια δυιστική μάχη του Καλού με το Κακό, του Φωτός με το Σκοτάδι. 

Συνάδελφος φαντάρος νοσηλεύεται στο 424 ΣΝ Θεσσαλονίκης μετά από σοβαρό καρδιακό επεισόδιο

Εκφράζουμε τις ολόθερμες ευχές μας για την γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του παλικαριού και στεκόμαστε στο πλευρό της οικογένειας και των φίλων, συναδέλφων του. 
Στις 10:00 το πρωί, ο συνάδελφος Στρατιώτης (ΠΖ) Κ.Π. της δυνάμεως του 290 Μ/Κ ΤΕ της 88 ΣΔΙ, αισθάνθηκε αδυναμία με λιποθυμικές τάσεις, ευρισκόμενος εντός θαλάμου. 
Τα όργανα υπηρεσίας της Μονάδος αντέδρασαν άμεσα για την διακομιδή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λήμνου. 
Από εκεί διαπιστώθηκε η ανάγκη άμεσης αεροδιακομιδής στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης λόγω καρδιακού προβλήματος.
Κουράγιο και περαστικά.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
Diktiospartakos.blogspot.com  diktiospartakos@hotmail.com 

ΕΝΑΣ ΓΑΛΛΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΗΣ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΗΣ ΒΡΗΚΕ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΑΝ

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ "ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ"!!!

Philippe Ponties: Ο Γάλλος Στρατηγός που αισθάνεται Λαρισαίος

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

* Μιλά στην «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» Λάρισας για τις επιχειρήσεις στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, αλλά και για το ελληνικό φραπέ, το τσίπουρο και τη μουσική

Του Δημήτρη Βάλλα

Ψηλός, με παιδικό πρόσωπο και πλατύ χαμόγελο, με τίποτα δεν σου θυμίζει τη φιγούρα του σκληρού αλεξιπτωτιστή και μπαρουτοκαπνισμένου αξιωματικού και αν δεν φορούσε τη στολή παραλλαγής δύσκολα θα καταλάβαινε κανείς την ιδιότητά του.

Οι ΗΠΑ έτοιμες να διαπραγματευθούν με τον Άσαντ

Image
Από την εποχή που όλος σχεδόν ο πλανήτης πίεζε τον Ομπάμα να βομβαρδίσει τη Συρία περάσαμε σε άλλη εποχή. Οι ΗΠΑ σύμφωνα με τον ΥΠΕΞ τους Τζον Κέρι επιθυμούν να ακολουθήσουν τον δρόμο των διαπραγματεύσεων με τον Άσαντ.
«Στο τέλος θα πρέπει να διαπραγματευθούμε. Ανέκαθεν ήμασταν υπέρ των διαπραγματεύσεων στο πλαίσιο της ειρηνευτικής διαδικασίας της Γενεύης Ι», δήλωσε ο Κέρι σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε σήμερα από το δίκτυο CBS. Η Ουάσινγκτον εργάζεται εντατικά για την «επανεκκίνηση» των προσπαθειών που έχουν στόχο να βρεθεί μια πολιτική λύση στη σύγκρουση, πρόσθεσε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας.

Το Τέρας κι εμείς (ένα υστερόγραφο στην προαναγγελθείσα απώλεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη)

21426422095Ο τίτλος «τραγικός επίλογος» πάνω από μια φωτογραφία ενός αγέλαστου νεαρού φιγουράρει ως πρώτη είδηση σε όλα τα ειδησεογραφικά δίκτυα , αφού ο ανομολόγητος φόβος επιβεβαιώθηκε όταν η Αστυνομία εντόπισε το πτώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη 800 μέτρα μακριά από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων που έμελλε να αποβάλλει κάθε παιδαγωγικό σκοπό και να μετατραπεί σε τόπο μαρτυρίου για τον 20χρονο φοιτητή, ως μικροσκοπικό καθρέφτισμα ότι πιο σάπιου γέννησε η ελληνική κοινωνία. 

Ποινική δίωξη για δωροδοκία από τον επιχειρηματία Α. Πάλλη στον πρώην της Ν.Δ Γιάννη Μιχελάκη

Λέτε να «ξύπνησε» η αστική δικαιοσύνη και θέλοντας να δημιουργήσει την μαζική αυταπάτη ότι τώρα «απελευθερώθηκε» από την ασφυκτική πολιτική πίεση και έχει το πολιτικό σύστημα την δυνατότητα να κάνει «αυτοκάθαρση»;
Πώς αλλιώς να εξηγήσεις το γεγονός ότι σήμερα δυο Κυριακάτικες εφημερίδες γράφουν ότι πολιτικά στελέχη ενδεχομένως θα λογοδοτήσουν για τον τρόπο που απέκτησαν τα περιουσιακά τους στοιχεία;
Σε επόμενη ανάρτηση μας θα ασχοληθούμε με το δημοσίευμα της φυλλάδας του «κομιστή» που θέλει τον Κώστα Λαλιώτη, την Βάσω Παπανδρέου καθώς και τον Ανδρέα Μακρυπίδη να ελέγχονται από ΣΔΟΕ και δικαστές.

C.I.A. Μετρητά κατέληξαν στα ταμεία της Αλ Κάιντα

Απίστευτη αποκάλυψη από τους New York Times σύμφωνα με την οποία 1 εκατομμύριο δολάρια κατέληξαν από τα ταμεία της CIA στην Αλ Κάϊντα και τον Οσάμα Μπιν Λάντεν το 2010!
Τα χρήματα χρησιμοποιήθηκαν για την απελευθέρωση ενός διπλωμάτη. Ο Οσάμα μάλιστα γράφουν οι New York Times ανησυχούσε ότι τα χρήματα μπορεί να είχαν “ποτιστεί” με κάποιο “δηλητήριο,ακτινοβολία ή κάποια συσκευή εντοπισμού” και είχε ζητήσει να γίνει η πληρωμή με άλλα νομίσματα!
Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι όλα αυτά βρέθηκαν σε ημερολογια του Λάντεν κατα τη διάρκεια της επιδρομής των στο Abbottabad του Πακιστάν όπου και έπεσε νεκρός.
Οι Ν.Υ Times αναφέρουν ότι το 1 εκατομμύριο δολάρια αφορούσε στην απελευθέρωση τουAbdul Khaliq Farahi που ήταν γενικός πρόξενος στο Πακιστάν και είχε απαχθεί το 2008 . Όπωςκυκλοφόρησε δύο χρόνια αργότερα, το Αφγανιστάν κατέβαλε στην Αλ Κάιντα $ 5.000.000, το ένα πέμπτο των οποίων ήταν της χρήματα της CIA .
Τα χρήματα της CIA παραδοθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο και στον Πρόεδρο Χαμίντ Καρζάι

Θρίαμβος της ερευνητικής δημοσιογραφίας και του “HOT DOC”:Το ζεύγος Χαρδούβελη αναγκάστηκε να επιστρέψει τη δημόσια γη που καταπάτησε

HOT DOCΣυνεχίζεται η επιβεβαίωση των ρεπορτάζ του «ΗΟΤ DOC» και του www.koutipandoras.gr, φέρνοντας σε αμηχανία όσους επιλέγουν το δρόμο της συγκάλυψης και δικαιώνοντας όσους πιστεύουν ότι αν η δημοσιογραφία δεν αποκαλύπτει όσα η εξουσία θέλει να αποκρύβει δεν έχει και κανένα ουσιαστικό λόγο ύπαρξης. Μετά από την εισαγγελική δίωξη σε βάρος του πρώην υπουργού Γιάννη Μιχελάκη για χρηματισμό του από τον επιχειρηματία Αναστάσιο Πάλλη (διαβάστε εδώ), δημοσίευμα της «Realnews» αναφέρεται σε συμβολαιογραφική πράξη, η οποία συντάχθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2014, με την οποία η Σούζαν Μπετζιάν, σύζυγος του Γκίκα Χαρδούβελη, παραιτείται από την κυριότητα ακινήτου στο χωριό καταγωγής του πρώην υπουργού Οικονομικών, κοντά στο Λεωνίδιο.

Απίστευτο !!!: Η Ευρώπη χρηματοδοτεί μια στρατιά από ανώνυμα «trolls»…

γράφει η Μαρία Δεναξά
Απίστευτο !!!: Η Ευρώπη χρηματοδοτεί μια στρατιά από ανώνυμα «trolls»…Για τους Ευρωπαίους ηγέτες, αυτοσκοπός – κι έτσι πρέπει να είναι εδώ που φθάσαμε – δεν είναι άλλος από την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, που θα επιτευχθεί με την πολιτική και οικονομική ένωση. Στον δρόμο, όμως, προς αυτή την ολοκλήρωση φαίνεται ότι δεν χωρούν όσα πραγματικά σκέφτονται οι λαοί -οι οποίοι, άλλοτε επωφελούνται, και άλλοτε υπομένουν τις ευρωπαϊκές πολιτικές.

Η ΝΕΡΙΤ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Στο κρατικό κανάλι. 
O Mr "ΧΥΔΑΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ, ΚΩΛΟΜΠΗΧΤΕΣ, ΑΔΕΡΦΕΣ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΕΣ, ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ".
Στο κρατικό κανάλι. 
Ας κλάψουμε για τα θύματα των διακρίσεων. 
Ας κλάψουμε για τον Βαγγέλη.
Ας κλάψουμε για τον νεκρό.