Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΝΕΚΡΟΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ: Οι στρατιώτες πεθαίνουν και ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος μοιράζει 10000 σημαίες για μιλιταριστικές φιέστες!

stratopedoΤο έχουμε πει, το έχουμε γράψει, το διαδηλώσαμε έξω από το ΚΕΝ Θήβας.
Η σημερινή κυβέρνηση και προσωπικά ο νέος ΥΕΘΑ ευθύνονται προσωπικά για τις δραματικές συνθήκες που βιώνουν οι φαντάροι.
Ο Πάνος Καμμένςο ετοιμάζεται να κάνει τη μεγαλύτερη και ακριβότερη μιλιταριστική και εθνικιστική φιέστα στις 25 Μαρτίου, να κατεβάσει τανκς, μπάντες και να μοιράσει 10.000 σημαίες αλλά οι στρατιώτες δεν έχουν νερό να πιουν, δεν έχουν φαγητό να φάνε, δεν έχουν καθόλου καθαριστικά και η υγεία τους απειλείται. Δύο κρούσματα μηνιγγίτιδας είχαμε μέσα σε 10 μέρες στην ίδια μονάδα των Ειδικών Δυνάμεων!
Τώρα πλέον, αυτό που όλοι φοβούνταν, αλλά δεν έκαναν τίποτε να το αποτρέψουν, έγινε. Συνάδελφος που υπηρετούσε στο 3o ΤΑΓΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΑΓΕΙΡΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ στο ΓΥΘΕΙΟ σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ νοσηλευόταν για  δύο βδομάδες με πνευμονία.

«ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ», Ο «ΣΤΟΧΟΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΕΚΤΟΝΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΟΧΟΥ
H καθημερινή δράση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είναι δεδομένη, γνωστή και αναπτυσσόμενη. Η συνολική μας παρέμβαση για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των στρατευμένων, η πάλη κατά του εθνικισμού και ρατσισμού, του πολέμου, του μιλιταρισμού και του φασισμού, μέσα και έξω από τον Στρατό, είναι δεδομένο ότι προκαλεί ανησυχία στους παρανομούντες αξιωματικούς και διοικητές, τις φασιστικές Λέσχες Εφέδρων και τις αντιδραστικές φιλοχρυσαυγίτικες Ενώσεις Αποστράτων, αλλά και την πολιτική-στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ανεπιθύμητος επικήδειος


Τελικά η τηλεόραση και τα ΜΜΕ δεν σώζουν ζωές! Η τραγική ιστορία του Βαγγέλη, άσχετα από τις καλές προθέσεις εκείνων που έσκυψαν αρχικά και αληθινά στην υπόθεση, είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις που ξεσηκώνουν στιγμιαία θύελλα αντιδράσεων, για να σβήσουν λίγο αργότερα αφήνοντας τα πάντα περίπου στο ίδιο σημείο.
Ολοι λοιπόν ανακάλυψαν (ξανά) το bullying και έπεσαν από τα γνωστά σύννεφα στην περίπτωση του νεκρού πλέον φοιτητή. Από τον Γιάννη Πρετεντέρη, που ζητάει άμεσα την τιμωρία των αλητών, τον δακρυσμένο και σοκαρισμένο Γιώργο Τράγκα, μέχρι και τη Χρυσή Αυγή, μέλη της οποίας μαχαίρωσαν μαθητή Λυκείου στο Φάληρο, ζητούν να σταματήσει το bullying. Το απόλυτο θέατρο του παραλόγου. Οι ναζιστές οπαδοί του ρατσισμού στηλιτεύουν τον εκφοβισμό.
Να φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη μας λοιπόν:

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΡΟΘΥΜΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ... ΑΛΛΑ ΛΕΙΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!

Η παρέλαση πάει… πρώτη φορά Αριστερά TVXS


Το εθνικό φρόνημα παρελαύνει και κλίνει… πρώτη φορά επ’ αριστερά. Ενδόξως ή αδόξως, θα φανεί την επόμενη Τετάρτη, 25η Μαρτίου.
Επί του παρόντος, το βέβαιο είναι πως τα F-16 σκίζουν υπερηφάνως τον αττικό ουρανό σε πυρετώδεις πρόβες, ο Πάνος Καμμένος και η Ρένα Δούρου συμπράττουν στην μετάλλαξη της στρατιωτικής παρέλασης σε εθνικοπατριωτικό πάρτι, το ΠΑΣΟΚ την βγαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ από… αριστερά και ο Σταύρος Θεοδωράκης αναρωτιέται εάν οι δύο κυβερνητικοί εταίροι έχουν καταλήξει σε προγραμματική συμφωνία επί των εμβατηρίων της πανήγυρης.

Αφγανιστάν: Δεκάδες νεκροί και τραυματίες μετα απο επίθεση αυτοκτονίας

Image
Επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και 41 τραυματίστηκαν σε επίθεση αυτοκτονίας στη Λασκάρ Γκαχ, πρωτεύουσα της επαρχίας Χελμάντ, στο νότιο Αφγανιστάν, στόχος της οποίας ήταν τοπικοί αξιωματούχοι, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο καμικάζι ανατινάχθηκε μέσα σε φορτηγάκι στο οποίο ήταν τοποθετημένα εκρηκτικά και ήταν σταθμευμένο έξω από κτίριο όπου στεγάζονται υπηρεσίες και η κατοικία του κυβερνήτη της επαρχίας. "Επτά πολίτες σκοτώθηκαν και 41 τραυματίστηκαν στην επίθεση, στόχος της οποίας ήταν συγκέντρωση πολιτικών αξιωματούχων, μελών της κοινωνίας των πολιτών και δημοσιογράφων σε μια αίθουσα όπου πραγματοποιείτο σεμινάριο για την εμπορία ανθρώπων και τις απαγωγές", διευκρίνισαν ο αναπληρωτής κυβερνήτης της Χελμάντ Μοχαμάντ Τζαν Ρασολιάρ και αστυνομική πηγή.

Πολύνεκρη ομηρία με τουρίστες στην Τυνησία [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Αιματηρό Τέλος

Με τους δύο δράστες να πέφτουν νεκροί από πυρά αστυνομικών έληξε η ομηρία στο μουσείο Μπάρντο της Τύνιδας, το οποίο βρίσκεται δίπλα από το κοινοβούλιο της Τυνησίας. Πριν πέσουν νεκροί οι δράστες δολοφόνησαν 16 τουρίστες, 1 πολίτη κι 1 αστυνομικό. Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, οι 7 τουρίστες προέρχονταν από την Βρετανία, την Γαλλία, την Ισπανία, την Γερμανία και την Ιταλία.

Οι δύο τρομοκράτες, μεταμφιεσμένοι σε στρατιώτες και οπλισμένοι με καλάσνικοφ, εισέβαλαν στο μουσείο ανοίγοντας πυρ. Την ώρα της επίθεσης μέσα στο μουσείο βρίσκονταν περίπου 100 τουρίστες και οι περισσότεροι πρόλαβαν να απομακρυνθούν εγκαίρως.

Κάηκε η Φρανκφούρτη - Μεγάλη διαδήλωση ενάντια στη λιτότητα (φωτο - βίντεο

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα στην Φρανκφούρτη με αφορμή τα εγκαίνια του νέου κτιρίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, που κόστισε το αστρονομικό ποσό των 1,3 δις ευρώ. Διαδηλωτές πυρπόλησαν τρία περιπολικά, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χημικά και καπνογόνα. Όπως αναφέρει το BBC, πραγματοποιήθηκαν περίπου 350 συλλήψεις, ενώ υπολογίζεται ότι οι διαδηλωτές ξεπερνούν τις 10.000. 

Της κολάσεως στα γραφεία της ΕΚΤ στην Φρανκφούρτη! - ΦΩΤΟ

Της κολάσεως στα γραφεία της ΕΚΤ στην Φρανκφούρτη! - ΦΩΤΟ
Οι διαδηλωτές έκαψαν περιπολικά, πήραν "πολεμοφόδια" από κοντινό εργοτάξιο και η περιοχή μετατράπηκε σε πεδίο μάχης. 
Σήμερα αναμένεται να διαδηλώσουν την ώρα των εγκαινίων πάνω από 10.000 άνθρωποι από όλη την Ευρώπη κατά της λιτότητας. 
Στόχος επιθέσεων έγινε και το δημαρχείο της πόλης. Διαδηλωτές πέταξαν πέτρες και έσπασαν τζάμια στο ισόγειο του κτιρίου. Οι διαδηλωτές πυρπόλησαν λάστιχα στους γύρω δρόμους και η πυροσβεστική επενέβη για να σβήσει τις φωτιές.

Οργή λαού κατά της λιτότητας και των... Δίδυμων Πύργων της ΕΚΤ στη Φρανκφούρτη - Επεισόδια, φωτιές, πετροπόλεμος και συλλήψεις


Οργή λαού κατά της λιτότητας και των... Δίδυμων Πύργων της ΕΚΤ στη Φρανκφούρτη - Επεισόδια, φωτιές, πετροπόλεμος και συλλήψεις
Εικόνες που έχουμε δει στην Αθήνα, στη Ρώμη, στη Μαδρίτη, τώρα και στη Φρανκφούρτη, κοντά στους Δίδυμους Ουρανοξύστες, τα πολυτελέστατα κτίρια όπου θα φιλοξενηθούν τα κεντρικά γραφεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Κτίρια εντυπωσιακά και χλιδάτα, που φτιάχτηκαν σε καιρό κρίσης και κόστισαν 1,3 δισ. ευρώ ενώ ο Μάριο Ντράγκι και τα υπόλοιπα μέλη της ΕΚΤ δίνουν με το σταγονόμετρο λεφτά για ρευστότητα στην Ελλάδα, στραγγαλίζοντάς την και εκβιάζοντάς την να... χορέψει τους ρυθμούς των δανειστών. 

Φωτιά και αίμα στην οικονομική καρδιά της Ευρώπης, για ένα κτίριο αξίας 1,3 δισεκατομμυρίων ευρώ-ξαφνικό χαμό στη Φρανκφούρτη (PHOTOS)

Χιλιάδες διαδηλωτές συγκρούονται με την αστυνομία στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, από σήμερα το πρωί, σε αυτό που αναλυτές ονομάζουν ήδη «σύγχρονη μέρα της Βαστίλης ενάντια στη λιτότητα».
Η πορεία του #Blockupy ενάντια στα νέα γραφεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, πήρε γρήγορα τη μορφή οδομαχιών, πιθανότατα όταν κάποιος σφύριξε στους διαδηλωτές οτι το νέο κολοσσιαίο σπίτι του Μάριου του Ντράγκη κόστισε 1,3 δις ευρώ (τα οποία προφανώς δεν βάζει ο Μάριος απο την τσέπη του). Η ολοκαίνουρια στρούγκα του Μάριου

ΤΟ Κ.Ψ.Μ.: «ΣΤΙΓΜΙΌΤΥΠΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΌΓΟΥ ΤΗ ΘΗΤΕΊΑ»

O ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παρουσιάζει την εκπομπή ΚΨΜ στο PLATEIARADIO.GR
Μια εκπομπή για τα δικαιώματα των φαντάρων και όχι μόνο.
Θέμα: «στιγμιότυπα του Παραλόγου τη Θητεία»



Και το κόστος των στρατιωτικών παρελάσεων; Που θα μας βάλουν να πληρώσουμε ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;

Ενώ η κυβέρνηση αυτοδιαφημίζεται ως κυβέρνηση αντιμετώπισης της «κοινωνικής καταστροφής»…
Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση καταδίκαζε τις τεράστιες σπατάλες στις Στρατιωτικές Παρελάσεις που διοργάνωνε ο πρώην ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος…
Τώρα ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος μιλά για μια ανεπανάληπτη Στρατιωτική Παρέλαση, με τεθωρακισμένα και μηχανοκίνητα μέσα, με συμμετοχή Ταγμάτων Εθνοφυλακής από Έβρο και Δωδεκάνησα, ενώ η Προεδρική Φρουρά θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να λάβει μέρος στην αντίστοιχη Παρέλαση.
Ποιο είναι το κόστος όμως όλης αυτής της εθνικιστικής και μιλιταριστικής παράστασης;

Μπορεί ο στρατός του Ιράκ να εκδιώξει το Ισλαμικό Κράτος;

«Η ενίσχυση της επιρροής του Ιράν, μέσω των σιιτικών πληθυσμών της Μέσης Ανατολής και της Αραβικής Χερσονήσου, αναδεικνύεται και στις πρόσφατες εξελίξεις στο Ιράκ και στην αντεπίθεση που πραγματοποιούν οι ιρακινές δυνάμεις εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, στη Τικρίτ και σε άλλα μέτωπα. Η νέα κατάσταση, όπως διαμορφώνεται, προκαλεί έντονο προβληματισμό στις ΗΠΑ και στον διεθνή συνασπισμό που επιχειρεί εναντίον θέσεων του ΙΚ, ενόψει και της σχεδιαζόμενης επίθεσης για την ανακατάληψη της Μοσούλης. Ο προβληματισμός αυτός αναλύεται και στο άρθρο που ακολουθεί (σημείωμα του μεταφραστή)» του Michael Knights*

Χάσμα στρατιωτικών γυμνασίων ΝΑΤΟ και Ρωσίας

Η ρωσική στρατιωτική διοίκηση ξεκίνησε τη Δευτέρα με σαρωτικές στρατιωτικές ασκήσεις στην Αρκτική και σε άλλους γεωγραφικούς τομείς, μια επίδειξη δύναμης που ζήτησε ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, εν μέσω των αυξανόμενων εντάσεων με τη Δύση πάνω από την Ουκρανία και ως απάντηση στην άσκηση Joint Viking που διεξάγει η Νορβηγία στον Αρκτικό Κύκλο με το 1/5 των ενόπλων δυνάμεών της.
 Στις πενταήμερες ρωσικές ασκήσεις στην Αρκτική συμμετέχουν 38.000 στρατιώτες, 41 πλοία επιφανείας και 15 υποβρύχια, όπως και 110 αεροσκάφη και ελικόπτερα, και προορίζονται για να ελεγχθεί η ετοιμότητα του βορείου στόλου της Ρωσίας και η ικανότητα του ρωσικού στρατού να αναπτύξει πρόσθετες δυνάμεις από την κεντρική Ρωσία.

Το ISIS, η αιρετική άποψη και η αντιμετώπιση της απειλής

Στο σημερινό του άρθρο ο γράφων θα παρουσιάσει μια αιρετική άποψη για τη δράση της Τζιχαντιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει ότι ο ίδιος ασπάζεται εν μέρει ή εν συνόλω την άποψη αυτή, αλλά για λόγους ενημέρωσης θεωρεί χρήσιμο οι αναγνώστες να γνωρίζουν και αυτή την εκδοχή των πραγμάτων και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Γράφει ο Ανδρέας Μπανούτσος
Σύμφωνα λοιπόν με την αιρετική αυτή άποψη προκύπτουν κάποια σοβαρά ερωτήματα αναφορικά με τη δράση του ISIS που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το project ISIS αποτελεί μέρος των «μαύρων επιχειρήσεων» (black operations) των Δυτικών μυστικών υπηρεσιών και πιο συγκεκριμένα των Αμερικανικών, Βρετανικών και Γαλλικών. 

ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ...ΕΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ...

Αυλαία για την EUFOR RCA στο Bangui

Την περασμένη Κυριακή, παρουσία των πολιτικών αρχών της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας και ξένων διπλωματών, περατώθηκε η επιχείρηση EUFOR RCA στο Bangui, καθώς οι Ευρωπαϊκές Δυνάμεις έχουν σχεδόν ολοκληρώσει την επιστροφή των στρατευμάτων στις χώρες τους.

ΥΕΘΑ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ YES MEN! ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΑ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ...

Image
Ο ΥΕΘΑ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΠΑΖΑΡΕΥΟΝΤΑΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ MADE USA!
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;
Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος έχει την φήμη πολιτικού που τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια για την Ρωσία.
Ωστόσο στην πράξη ο Καμμένος δείχνει τις πρώτες εβδομάδες στη θέση του ΥΕΘΑ ότι δεν ξεχνά ποτέ το περίφημο “ανήκομεν εις τη Δύσιν” που είχε πει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Και το οποίο όλοι οι πρωθυπουργοί και οι κυβερνήσεις τήρησαν με ευλάβεια. Ο ΥΕΘΑ έχει επαφές με τους Αμερικανούς απο την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του. Τελευταία αυτή με τηνVictoria Nuland, Υφυπουργό Εξωτερικών Ευρωπαϊκών & Ευρασιατικών Υποθέσεων των ΗΠΑ. Εκτός από τις επαφές όμως έχει δείξει έμπρακτα ότι θέλει να “παίξει μπάλα” με την Ουάσινγκτον. Την οποία τελικά θα επισκεφθεί πριν πετάξει για Μόσχα.

Γιατί δεν θα γίνει καμία έρευνα για τις "στρατιωτικές επιχειρήσεις εσωτερικής ασφάλειας"

Image
Μην περιμένετε καμία απολύτως έρευνα για το ποιος, ποιοι,πότε και γιατί ζήτησαν από Αρχηγούς Γενικών Επιτελείων να “παραχωρήσουν” στρατιωτικό προσωπικό για αποστολές “εσωτερικής ασφάλειας”. Ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Τόσκας ωραία τα είπε στην συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών αλλά όπως και ο ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος, γνωρίζει καλά ότι οποιαδήποτε έρευνα πιθανότατα δεν θα έχει ευχάριστα αποτελέσματα. Κι αν επαληθευτεί αυτό τότε η κατάσταση δεν θα είναι και εύκολα διαχειρίσιμη.
Οι δυο υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ -αλλά και ο Καμμένος- προφανώς κι έχουν σχηματίσει όλο το παζλ. Δεν είναι και δύσκολο πια. Επίτιμοι Αρχηγοί έχουν βγει και τα ΄χουν πει δημόσια. Είναι λοιπόν θέμα ενός τηλεφωνήματος για να μάθει όποιος θέλει όλη την αλήθεια. Και δύσκολα μπορεί να πιστέψει κάποιος ότι έστω ένας από τους τρεις της πολιτικής ηγεσίας δεν έκανε αυτά τα τηλεφωνήματα.

Ιράκ - Τικρίτ: Σταμάτησε η στρατιωτική επιχείρηση - Παγιδευμένη η πόλη

Image
Η μεγάλη επιχείρηση των ιρακινών κυβερνητικών δυνάμεων, οι οποίες υποστηρίζονται από συμμαχικές πολιτοφυλακές για την ανακατάληψη του Τικρίτ από τη τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, διακόπηκε καθώς πλήθος εκρηκτικών μηχανισμών έχουν τοποθετηθεί από τους τζιχαντιστές σε όλη την πόλη, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος.
"Η μάχη για την ανακατάληψη του Τικρίτ θα είναι δύσκολη", εξήγησε ο Τζαουάντ αλ-Ετλεμπάουι, εκπρόσωπος της σιιτικής πολιτοφυλακής Ασαϊμπ αλ-Χακ (Ένωση των Ενάρετων στα αραβικά) που μετέχει στην επιχείρηση, προσθέτοντας ότι οι τζιχαντιστές έχουν παγιδεύσει όλη την πόλη.
H επιχείρηση που άρχισε στις 2 Μαρτίου με χιλιάδες στρατιώτες, αστυνομικούς, πολιτοφύλακες κυρίως σιίτες, μέλη των κουρδικών δυνάμεων και σουνιτικών φυλών, επέτρεψε στις δυνάμεις αυτές να περικυκλώσουν τους τζιχαντιστές. Ωστόσο η εκδίωξή τους από την πόλη αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολη.

ΕΝΑΣ ΩΡΑΙΟΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ Μ.Λ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ Active Member

Διαβάζω πως οι Active Member (ή ό,τι είχε απομείνει από αυτούς και το πνεύμα τους) αποφάσισαν να δώσουν και επίσημο τέλος στην προϊούσα παρακμή των τελευταίων τους χρόνων. Σοφή απόφαση. Κάθε ηθοποιός πρέπει να ξέρει πότε να αποσύρεται. Αν όχι για τίποτα άλλο, για να αφήσει αφθαρτες στο χρόνο τις στιγμές της καλλιτεχνικής του αλκής, όταν πραγματικά είχε κάτι να προσφέρει στην τέχνη του και τον κόσμο. Προσωπικά θα θυμάμαι πάντα με συγκίνηση την συναυλία τους εκείνη στις "Αναιρέσεις" του 2000φεύγα, όπου για πρώτη φορά τους είδα ζωντανά. Πραγματικά υπέροχοι.
Αντίο παιδιά. Είστε ό,τι αφήσατε πίσω σας ζωντανό.

Πανούσης: Η αστυνομία θα λύσει το πρόβλημα της ενδοσχολικής βίας!

πανουσης-ελας
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;
πΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ;
Επιτροπή που θα «εξετάσει τη συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στη διαχείριση-αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας» αποφάσισε να συστήσει ο ανεκδιήγητος υπουργός του φράχτη και των χημικών.
Κι είναι και πανεπιστημιακός δάσκαλος ο απίθανος αυτός τύπος! Που φαίνεται να μην έχει ακούσει ποτέ του πως η ενδοσχολική βία είναι υπόθεση της ίδιας της σχολικής κοινότητας και της συνεργασίας της με τις οικογένειες των μαθητών. Ότι η αστυνομία δεν λύνει προβλήματα στα σχολεία. Γιατί το σχολείο συγκροτείται ακριβώς στη βάση της διαμόρφωσης αντιλήψεων και όχι στην καταστολή και τον φόβο.http://ekdohi.gr/

ΙΑΝΟΣ: Οι απολύσεις γίνονται αλλά δήθεν λόγω πτώσης τζίρου, έχει πάρει 30 voucher , τζάμπα εργαζόμενους

IANOS
ΙΑΝΟΣ, ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΜΟΥ ή ΠΕΡΝΑ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ;
Η απαντηση του ΙΑΝΟΥ στις καταγγελιες του σωματειου ουσιαστικα επιβεβαιωνει το μεγεθος της εργοδοτικης αυθαιρεσιας και τρομοκρατιας. 

Οι απολυσεις γινονται αλλα δηθεν λογω πτωσης τζιρου, εχει παρει 30 voucher , τζαμπα εργαζομενους δηλαδη, για "φιλανθρωπικους" μαλλον λογους. 
Έχει βαλει τα scanners ως "ευγενη αμιλλα" και δεν εχει ποτε εξαναγκασει υπαλληλους να υπογραψουν κειμενα καταδικης του σωματειου και συναδελφων τους (η πλειοψηφια οσων εχουν υπογραψει ειναι κι αυτοι σημερα απολυμενοι).