Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ 22χρονο ΦΑΝΤΑΡΟ ΣΤΟ ΚΕΝ ΣΠΑΡΤΗΣ

ΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΗΣΥΧΟΣ-ΤΟΣΚΑΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ;
ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/3 ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝ-ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ!!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
ΕΤΣΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο 22χρονος ΝΙΚΗΤΑΣ

Ο Νικήτας ήταν ένας καλοκάγαθος γίγαντας. Έτσι τον θυμούνται όλες οι σειρούλες που τον γνώρισαν στην Τρίπολη, στο Γύθειο και στην Σπάρτη.
Κανονικά, επειδή ήταν υπέρβαρος θα έπρεπε να χαρακτηριστεί η σωματική ικανότητα Ι5.
Όμως ο Νικήτας υπηρέτησε, για να πέσει θύμα τελικά της Αδιαφορίας για την ανθρώπινη ζωή, που κυριαρχεί στον Ελληνικό Στρατό.

Αρνήθηκαν κατ’ εξαίρεση μετάθεση σε συνάδελφο με χρόνιο αλλεργικό άσθμα! Πήρε μετάθεση για Σάμο..

10 χιλιάδες σημαίες θα μοιράσει το ΥΠΕΘΑ στους πολίτες για την παρέλαση - Ποιος ο στόχος
Στον Στρατό του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου η υγεία των φαντάρων ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ
Πλέον δεν αρκεί να επισημαίνουμε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αθέτησε τις υποσχέσεις της στους φαντάρους.
Γιατί αποκαλύπτεται ότι οι φαντάροι είναι τα μεγάλα θύματα των πολιτικών επιλογών της πολιτικής ηγεσίας  των Ενόπλων Δυνάμεων.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες μητέρας στρατιώτη που αυτή την περίοδο εκπαιδεύεται στα ΣΠΕΝ Μηχανικού, η αρμόδια υπηρεσία του ΓΕΣ απέρριψε την αίτηση για κατ΄ εξαίρεση μετάθεση του παλικαριού. 
Πρόκειται για μια οικογένεια όπου οι γονείς είναι διαζευμένοι και η μητέρα στηρίζει μόνη της τα δύο παιδιά της. Στα κοινωνικά κριτήρια επομένως που ο φαντάρος πληροί πρέπει να προσθέσουμε τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η μονογονεϊκή οικογένεια, που δοκιμάζεται από την ανεργία. 

Ουκρανία: Με κατάρρευση απειλείται η συμφωνία του Μίνσκ

Image
Με κατάρρευση απειλείται για μια ακόμα φορά η συμφωνία για κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, καθώς οι δύο χώρες διαπληκτίζονται δημοσίως για την κατάσταση στην ανατολική Ουκρανία.
Η Μόσχα αντέδρασε έντονα, μετά την απόφαση της ουκρανικής κυβέρνησης να προσδώσει ειδικό καθεστώς στους αντάρτες που ελέγχουν τις ανατολικές περιοχές της Ουκρανίας και να τους επιτρέψει περιορισμένη αυτοδιοίκηση – εφόσον διεξαχθούν τοπικές εκλογές σύμφωνα με την ουκρανική νομοθεσία. Η ανακοίνωση αυτή εξόργισε τους ηγέτες των ανταρτών που έχουν διακηρύξει τις δικές τους «λαϊκές δημοκρατίες».
Από το Κίεβο, ο πρωθυπουργός Αρσένι Γιατσένιουκ, δήλωσε ότι κανείς από την ουκρανική πλευρά δεν είχε μεγάλες ελπίδες ότι η Ρωσία και «οι τρομοκράτες» θα σέβονταν και θα συμμορφώνονταν με τους όρους της ειρηνευτικής συμφωνίας που υπεγράφη στο Μινσκ.

ΥΕΘΑ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΥΠΟκΛΙΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΦΙΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕ ΔΩΡΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ 500.000.000 ΕΥΡΩ!

Με ένα συμβόλαιο για πανάρχαια αεροσκάφη θέλει να ευχαριστήσει ο Καμμένος τον ΟμπάμαΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΑΝΕΛ ΜΕ ΤΙΣ 10.000 ΣΗΜΑΙΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ YES MEN!

Με ένα συμβόλαιο για πανάρχαια αεροσκάφη θέλει να ευχαριστήσει ο Καμμένος τον Ομπάμα

Σχεδόν μισό δισεκατομμύριο ευρώ αναμένεται να κοστίσει η ανακαίνιση των ηλικιακά και τεχνολογικά ξεπερασμένων αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας P-3B Orion, όπως συνήθως αποκαλούνται αυτά τα αεροσκάφη του Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ). Σύμφωνα με την σχετική κοινοποίηση του Πενταγώνου προς το Κογκρέσο των ΗΠΑ, την υλοποίηση της σύμβασης, για την περίπτωση που πράγματι οριστικοποιηθεί και ολοκληρωθεί, θα αναλάβει η αμερικανική εταιρία Lockhhed Martin, σε συνεργασία με την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ).

STRATFOR: Προσομείωση ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία μέσω έξι στρατιωτικών σεναρίων

Ως μέρος της αναλυτικής μεθοδολογίας της, η εταιρεία Stratfor διεξάγει περιοδικά πολεμικές προσομοιώσεις. Αυτή η σειρά εξετάζει τα σενάρια βάσει των οποίων θα μπορούσαν να έρθουν σε άμεση σύγκρουση οι δυνάμεις της Ρωσίας και του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.
Πρόκειται για μια άσκηση επί χάρτου, χωρίς βέβαια να προορίζεται κάτι τέτοιο ως ένα είδος πρόβλεψης. Αυτή η σειρά αντικατοπτρίζει τα αποτελέσματα της λεπτομερούς εξέτασης των στρατιωτικών δυνατοτήτων τόσο της Ρωσίας όσο και του ΝΑΤΟ, αλλά και των περιορισμών σε αυτές τις δυνάμεις. Προορίζεται ως ένα μέσο για τη μέτρηση της πολιτικής βούλησης σε συνάρτηση του περιορισμού επί τη βάσει των ρεαλιστικών στρατιωτικών ικανοτήτων. 

Αποχαρακτηρισμένο (RUSI): «Επιχείρηση Ρωσική Άνοιξη»

Η προσάρτηση της Κριμαίας και η επακόλουθη μεγάλης κλίμακας ανάπτυξη των ρωσικών στρατευμάτων κοντά στα ρωσο-ουκρανικά σύνορα, αναφέρεται στη Ρωσία ευρέως ως «Επιχείρηση Ρωσική Άνοιξη». Ενώ η ίδια η προσάρτηση της Κριμαίας ήταν σχετικά ειρηνική, οι ενέργειες της Ρωσίας και των ρωσόφιλων δυνάμεων στην ανατολική Ουκρανία έχουν μετατραπεί σε έναν όλο και πιο έντονο αγώνα, όπως η κυβέρνηση της Ουκρανίας ξεκίνησε τη δική της «αντιτρομοκρατική επιχείρηση» έναντι των ανταρτών που υποστηρίζονται από την Ρωσία.

Ο ΥΕΘΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΝΤΙ ΜΙΣΘΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ;

Image
Μήπως θα φτιάξουν τα υποβρύχια και θα πετάξουν τους εργαζόμενους στην ανεργία;
Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος έχει στείλει την υπόθεση των υποβρυχίων στον εισαγγελέα. Και έχει κάνει πολλές φορές δημόσιες αναφορές για την σύμβαση των υποβρυχίων αλλά και για την υπόθεση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά. 

Η “γραμμή” που έχει χαράξει δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ΠΝ και στον Α/ΓΕΝ Βαγγέλη Αποστολάκη ο οποίος ανέλαβε το πολύ δύσκολο έργο να ολοκληρώσει την ναυπήγηση όλων των υποβρυχίων 214. Στην διάθεσή του είχε ένα κονδύλι περίπου 78 εκατομμυρίων. Απ΄ αυτό έχει δαπανήσει περίπου 33 και έχει μείνει ένα υποβρύχιο για να πέσει στη θάλασσα.
Που είναι το πρόβλημα; Σε μία από τις τελευταίες ενημερώσεις που έγιναν για τα υποβρύχια και τα Ναυπηγεία εκφράστηκε η άποψη ότι το να πληρώνονται και οι 850 εργαζόμενοι την ώρα που απασχολούνται περίπου 300 είναι πρόβλημα που μπορεί να φθάσει μέχρι και στην κατηγορία της απιστίας!

RED ZEPPELIN: Για τα παιδιά που δεν είναι φτιαγμένα για τον πόλεμο

sfentonaΓράφει ο Μάκης Γεωργιάδης
Πλημμύριζαν οι αλάνες  στις γειτονιές  με την πιτσιρικαρία που άπλωνε  σα χαρούμενη πραμάτεια τα όπλα της. Τα ξύλινα σπαθιά, τόξα και βέλη αλλά και σφεντόνες.  Γινόταν ο πόλεμος γιορτή στα παιδικά τα στέκια.  Ακόμη και για τα ανήλικα καθάρματα που σημάδευαν τα πουλιά με  μικρά αεροβόλα. Πατήρ πάντων ο πόλεμος.  Όλοι  ήταν φτιαγμένοι για πόλεμο και  περισσότερο από όλους τα παιδιά.
Τι παράδοξο  που είναι  να έχεις ολόκληρη τη ζωή μπροστά σου και να προβάρεις σε κάθε βήμα το θάνατο. Χωρίς αναστολές, χωρίς πισωγυρίσματα. Γιατί είναι απλά και μόνο ένα παιχνίδι. Μήπως ένα παιχνίδι δεν είναι και η ζωή με έναν και μοναδικό προδιαγεγραμμένο κανόνα; Πλην του τέλους όλοι οι υπόλοιποι όροι του παιχνιδιού δεν  υπάρχουν γραμμένοι πουθενά. 

εθνικολαϊκισμός: η αισθητική της κυβερνητικής αριστεράς

parelasi-25-martiou
H πραγματικότητα, λένε, ξεπερνά κατά πολύ την φαντασία. Ακόμα και την πιο καλά τεκμηριωμένη επιστημονική, θα προσέθετα. Αν και σε καμιά περίπτωση δεν είμαι σε θέση να μιλήσω, από θεωρητικής άποψης, για την αισθητικοποίηση της πολιτικής ή τον ρόλο της πολιτικής στην αισθητική και πάει λέγοντας, παρ’ όλα αυτά, το μήνυμα της αισθητικής της παραπάνω γελοιότητας είναι ξεκάθαρο.

«Στη χώρα που οι συνεργάτες των Ναζί... δεν έχασαν τον πόλεμο» !

( ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. – Ι )

Η ενημέρωση για την ιστορική πραγματικότητα της διαχρονικής σχέσης του καπιταλισμού με το φασισμό και το ναζισμό, αποτελεί το «χρέος» - την οφειλόμενη ενέργεια. Το ντοκιμαντέρ του Άρη Χατζηστεφάνου «ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.», σε δημοσιογραφική έρευνα των Λ.Βατικιώτη, Α.Φωτιάδη και Μ.Τσώμου, τεκμηριώνει  τα γεγονότα καταθέτοντας αυτό που όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι έχει συμβεί:

«Τάξη επικρατεί στην Κονσταντίνοβκα…»

Εκτός ελέγχου οι φασίστες στην Ουκρανία: «Ο Δεξιός Τομέας αρνείται να συμμορφωθεί», λέει τώρα το ΚίεβοΗ χθεσινή εξέγερση (17/3) στην Κονσταντίνοβκα φαίνεται να έχει καταπνιγεί από το καθεστώς του Κιέβου. Αστυνομία, στρατός και τάγματα του Δεξιού Τομέα που έσπευσαν στην πόλη πέτυχαν το σκοπό τους. Αυτή τη στιγμή αρκετοί κάτοικοι της πόλης έχουν συλληφθεί και μεταφερθεί σε άγνωστο προορισμό. Στην καλύτερη περίπτωση οι αρχές του αντιδραστικού καθεστώτος θα τους φορτώσουν το μισό ποινικό κώδικα συν το ότι είναι ενεργούμενα των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών.

Νετανιάχου αξίζει τον ισραηλινό λαό, και τον αξίζει

If after everything, the Israeli phoenix succeeded in rising from the ashes and getting reelected, something is truly broken, possibly beyond repair.
by
Zionist Union supporters wait for the appearance of Isaac Herzog at party headquarters in Tel Aviv after exit poll results March 17, 2015. (Photo: Reuters/Baz Ratner)
The first conclusion that arose just minutes after the announcement of the exit polls was particularly discouraging: The nation must be replaced. Not another election for the country's leadership, but general elections to choose a new Israeli people – immediately. The country urgently needs that. It won’t be able to stand another term for Benjamin Netanyahu, who emerged last night as the man who will form the next government.