Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

«Το καψόνι του στρατού λέγεται bullying στα σχολεία» (Ηχητικό)


Στο ηχητικό που παραθέτουμε παρακολουθούμε την τελευταία εκπομπή του Δικτύου Ελευθέρων Φαντάρων «Σπάρτακος» που μεταδόθηκε από τον διαδικτυακό μας σταθμό.
Εχει θέμα «Το καψόνι του στρατού λέγεται bullying στα σχολεία»!
Στον στρατό λέγεται “καψόνι”. Έχει οδηγήσει νέους στο θάνατο. Στην αυτοκτονία. Συνέβαινε και συμβαίνει. «Για να μας κάνει άνδρες», ο Στρατός! Το πρώτο που λένε φυσικά οι διοικητές για να “καθαρίσουν” γρήγορα κι εύκολα, καθώς ούτε η πολιτική αλλά και ούτε η στρατιωτική ηγεσία αναλαμβάνει τις τεράστιες ευθύνες τους είναι ότι οι στρατιώτες που επιλέγουν να δώσουν τέλος στη ζωή τους μη αντέχοντας τις υπερβολές των “παλιών” και των ανωτέρων τους, είναι …αδύναμοι. Δηλαδή ότι αυτή ίσως να είναι η μοίρα των “πιο αδύναμων” στον στρατό…

Η ψηφιακή κατασκοπεία προτεραιότητα για τη διαβόητη υπηρεσία πληροφοριών CIA


Πηγή: Αρης Χατζηστεφάνου – «Επίκαιρα»
Οι αξιωματούχοι των κινεζικών μυστικών υπηρεσιών πρέπει να... δίπλωσαν από τα γέλια ακούγοντας τον Αμερικανό Πρόεδρο να εγκαλεί τη κυβέρνηση του Πεκίνου για το γεγονός ότι παρακολουθεί τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες  των πολιτών της. Ο Μπαρόκ Ομπάμ είχε, φυσικά, απόλυτο δίκιο να διαμαρτύρεται για την απαίτηση των κινεζικών Αρχών να εγκαθιστούν ειδικό λογισμικό σε κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές που θα τους επιτρέπει να παρακολουθούν τις επικοινωνίες των πολιτών τους. Το πρόβλημα ήταν ότι την ίδια ακριβώς εβδομάδα είχαν έρθει στο φως νέες αποκαλύψεις ότι οι ΗΠΑ ακολουθούν πανομοιότυπες πρακτικές όχι μόνο για το εσωτερικό τους, αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη!

Τι συμβαίνει στο Κομπάνι; Μια Κούρδη αφηγείται ιστορίες που θα θέλαμε να ζήσουμε (Βίντεο)

Ποια είναι η θέση της γυναίκας στις Κούρδικες κοινότητες και πόσο διαφέρει αυτή με αυτό που συμβαίνει στην Τουρκία; Στα Ελεύθερα Καντόνια, υπάρχουν αλλαγές μονάχα στο πολίτευμα ή αμφισβητείται και η ατομική ιδιοκτησία;
Ποιες είναι οι αλλαγές στις θεωρητικές καταβολές του PKK; Και πως εκφράζεται η στροφή του Οτσαλάν από τον Λένιν στον Μπούκτσιν; Η Γκιουλιστάν Ατάσοι απαντά στα ερωτήματα και κοινωνεί στην Ελεύθερη ΕΡΤ τις εμπειρίες και την φλόγα της απελευθέρωσης. Μαζί της, μεταφράζει, αλλά και καταθέτει την γνώμη του ο Μπαχόζ Μπόρα. Στην παρουσίαση της εκπομπής ο Σταύρος Πανούσης και ο Χρήστος Αβραμίδης

πηγη βαθυ κοκκινο

Στη Βουλή ο θάνατος του στρατιώτη από πνευμονία

Image
Ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, κατέθεσε ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας, που αφορά στο θάνατο στρατιώτη του ΚΕΕΜ Σπάρτης από πνευμονία. Πρόκειται για το θέμα με το οποίο ασχολήθηκε και το Onalert.gr

Η ερώτηση:
ΘΕΜΑ: Ερωτήματα σχετικά με τον θάνατο Στρατιώτου από πνευμονία
Κύριε Υπουργέ,
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα έγκριτων ΜΜΕ, αλλά και επιβεβαιώνεται από σωρεία καταγγελιών, ο θάνατος ενός Στρατιώτου από το ΚΕΕΜ Σπάρτης, από πνευμονία, φέρεται να οφείλεται σε πιθανές παραλείψεις της Υπηρεσίας και σε πιθανή κακή ιατρική κρίση.

Ο ΥΕΘΑ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΟ 516 ΜΚ/ΤΠ ΔΕΝ ΕΧΕΙ-ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ 10000 ΣΗΜΑΙΕΣ!!!

Φαίνεται ότι στο Υπουργείο έχουν λεφτά να σπαταλάνε για της χουντικής εμπνεύσεως εθνικιστικές και μιλιταριστικές επιδείξεις, αλλά σε ότι έχει να κάνει με την κάλυψη των αναγκών των φαντάρων «λεφτά δεν υπάρχουν»

Στείλανε τα παιδιά μας να στελεχώσουν τις μονάδες του Έβρου αλλά «ξέχασαν» να βάλουν πετρέλαιο  στα καλοριφέρ για να ζεσταθούν και να φτιάχνουν αρκετό και ποιοτικό φαγητό για τις μερίδες τους….
Αυτό αποδεικνύει η Επιστολή Καταγγελίας που έφτασε στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων από το 516 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού στον Λαγό του Έβρου. Αναφέρουν οι συνάδελφοι συγκεκριμένα:
Τα σώματα των καλοριφέρ δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες θέρμανσης των θαλάμων, ενώ ανάβουν πολύ λίγες ώρες ή και καθόλου κατά την διάρκεια της μέρας.
Και αναλογιστείτε τι κρύο κάνει εδώ και έχουμε φτάσει σε τέτοια κατάσταση με το να κοιμόμαστε με επιπλέον ρούχα και ισοθερμικά για να ζεσταθούμε.