Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΚΑΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΝΥΧΑΚΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ!

ImageΤις τελευταίες μέρες και με αποκλειστική ευθύνη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας έχει αρχίσει να καλλιεργείται ένας προκλητικός μιλιταρισμός με αιχμή του δόρατος τους Μισθοφόρους των Ειδικών Δυνάμεων.
Είναι η κατάληξη των φετινών εθνικιστικών και μιλιταριστικών φιεστών που οργάνωσε ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος δίνοντας την ευκαιρία στη Χρυσή Αυγή να πουλήσει το φθηνό αλυτρωτικό της σοου με τους ΟΥΚάδες.
Το ζήτημα πήρε διαστάσεις με αποκλειστική ευθύνη του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου που αρνήθηκε να σταθεί αντάξιος του θεσμικού του ρόλου.
Ο ίδιος άνθρωπος που το 2010 υπεράσπιζε ως μάρτυρας στο Ναυτοδικείο τους άνδρες της ΔΥΚ που για μια ακόμη φορά είχαν παρανομήσει, σήμερα ως Υπουργός Άμυνας παράσχει ανοχή, ενώ γίνεται συντεταγμένη προσπάθεια τα άθλια συνθήματα τους και ο υβριστικός τους ρόλος προς την κοινωνία να νομιμοποιηθούν και να κατοχυρωθούν!

Μαύρο στη νεοναζιστική-φασιστική εγκληματική οργάνωση χρυσή αυγή.

Το 2012 «δεν ήξερες». Τώρα, δεν δικαιούσαι να πεις ότι «δεν ξέρεις».

mixaloliakos

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μια εξαιρετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα με πρωτοβουλία των ΕΑΑΚ. Δεκάδες αγωνιστές συμμετείχαν και έκθεσαν τις απόψεις τους σε μια γόνιμη διαδικασία που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον για σχεδόν (4) ώρες. 

Arabiya TV: Το Αραβικό «ΝΑΤΟ» με 150.000 στρατιώτες θα εισβάλει στην Υεμένη-Αεροπορικοί βομβαρδισμοί


Η Σαουδική Αραβία έχει σε πολεμική ετοιμότητα 100 πολεμικά αεροσκάφη όλων τύπων, δεκάδες επιθετικά και μεταφορικά ελικόπτερα, μη επανδρωμένα αεροχήματα και 150.000 στρατιώτες, για να εισβάλει στην Υεμένη, αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο Al-Arabiya σήμερα Πέμπτη, και αναμεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων trust.org.
Πολεμικά αεροσκάφη από την Αίγυπτο, το Μαρόκο, την Ιορδανία, το Σουδάν, το Κουβέιτ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κατάρ και το Μπαχρέιν είναι επίσης σε πολεμική ετοιμότητα για λάβουν μέρος στην επιχείρηση, ανακοίνωσε το κανάλι. Έγινε γνωστό ότι η Αίγυπτο, το Πακιστάν, την Ιορδανία και το Σουδάν είναι έτοιμοι να συμμετάσχουν σε μια χερσαία επίθεση, ανακοίνωσε ο ίδιος ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός.

ΜΟΜΑ: ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ

ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ, ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΟΒΑ
Τι είναι οι ΜΟΜΑ που ανασυγκροτεί ο Π. Καμμένος – Η ιστορία, η προσφορά τους και ο λόγος που καταργήθηκαν (Photos) - MediaΔεν έχουν τελειωμό οι κωλοτούμπες της νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ειδικά ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος άνετα θα μπορούσε να οργανώσει γυμναστικές επιδείξεις, υπό τους ήχους εθνικιστικών και μιλιταριστικών εμβατηρίων.
Το πρώτο ζήτημα που έφερε στο προσκήνιο η νέα πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και αφορά τους φαντάρους είναι η επανασύσταση της ΜΟΜΑ. Την οποία θυμήθηκαν να ανασυγκροτήσουν με αφορμή την πλημμύρα του Έβρου!

Το καψόνι του στρατού λέγεται bullying στα σχολεία‏-Παρέμβαση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στην ERT3



Israel killed more Palestinians in 2014 than in any other year since 1967 More than 2,300 Palestinians killed and more than 17,000 injured, according to annual report by UN Office for the Coordination of Humanitarian Affairs

The conflict in Gaza in July and August was largely responsible for the dramatic increase in fatalities, claiming the lives of 2,220 Gazans
Israel killed more Palestinian civilians in 2014 than in any other year since the occupation of the West Bank and Gaza Strip began in 1967, a UN report has said.

Israel’s activities in the Gaza Strip, West Bank and East Jerusalem resulted in the deaths of 2,314 Palestinians and 17,125 injuries, compared with 39 deaths and 3,964 injuries in 2013, according to the annual report (pdf) by the UN Office for the Co-ordination of Humanitarian Affairs (OCHA).

Η 588/2011 απόφαση του Ναυτοδικείου Πειραιά για τα συνθήματα των καταδρομέων στην παρέλαση του 2010

[Με αφορμή τις αντιδράσεις για τα εθνικιστικά συνθήματα που ακούστηκαν στην τελευταία στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα από άντρες των ΟΥΚ, αναδημοσιεύουμε την απόφαση 588/2011 του Τριμελούς Ναυτοδικείου Πειραιά για το προηγούμενο ανάλογο περιστατικό κατά την παρέλαση του 2010. Με την απόφαση καταδικάστηκαν για παραβίαση του ν. 927/1979 ο επικεφαλής και οι δύο προπορευόμενοι ένστολοι, ενώ οι υπόλοιποι αθωώθηκαν λόγω αμφιβολιών. Η απόφαση αναδημοσιεύεται από τη βάση δεδομένων του ΔΣΑ].

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΝΟΜΙΑΣ ΕΑΑΚ

Ο χρήστης Αντινομία Εαακ πρόσθεσε 2 νέες φωτογραφίες.
Φωτογραφίες από τηΝ εκδήλωση της αντινομια ΕΑΑΚ για τις φυλακές τύπου Γ, την τρομοκρατία και την καταστολή!

Εκεχειρία κοροϊδία. Παραδόθηκαν αμερικανικά άρματα μάχης στην Ουκρανία. Ευχαριστεί ο Ποροσένκο



Οι ουκρανικές αρχές δέχθηκαν σήμερα την πρώτη δόση των αμερικανικών στρατιωτικών οχημάτων Humvee. Συνολικά 10 άρματα μάχης κατέφθασαν στο Κιέβο από το αεροδρόμιο του Borispol και μεταφέρθηκαν εκεί με μεταγωγικό αμερικανικό αεροσκάφος. 

«Υπερασπίστηκε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια πληρώνοντας το τίμημα»: Ο Δήμος Χανίων και η ΕΛΜΕ Χανίων συμπαραστέκονται στον γιατρό Δημήτρη Μακρέα για τη ρατσιστική επίθεση

Στην έκδοση ψηφίσματος προχώρησε ο Δήμος Χανίων σχετικά με τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο γιατρός Δημήτρης Μακρέας. Στο ψήφισμα, σημειώνεται ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων «καταδικάζει αυτή τη ρατσιστική επίθεση και συμπαραστέκεται στο Δημήτρη Μακρέα, που υπερασπίστηκε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια πληρώνοντας το τίμημα της ευαισθησίας και το χρέος του».

ΦΘΗΝΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΦΡΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ..


Εμείς συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι ο δάσκαλος, ο γιατρός, ο σκουπιδιάρης, ο πυροσβέστης, η καθαρίστρια και το σύνολο του κόσμου της εργασίας είναι απίστευτα πιο πολύτιμοι από τους Μισθοφόρους του Πολέμου, του ΝΑΤΟ και του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, τους Πραιτοριανούς του αστικού συστήματος εξουσίας.
Τώρα τι δουλειά έχει η Ραχήλ με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία...
Αλήθεια, τα χιλιάδες εργατικά ατυχήματα, οι συχνότατες απώλειες εργαζόμενων στα ορυχεία της ΔΕΗ βρίσκουν μέτρο σύγκρισης με τα πολεμοκάπηλα φασισταριά: 

Το βίντεο της Ραχήλ για τα ΟΥΚ – ΒΙΝΤΕΟ

Υεμένη: Κόλαση στη γη των «Ευτυχισμένων» Του Χρυσόστομου Λουκά

Ένας αρχαίος παράδεισος. Η γη της ευτυχίας κάποτε λόγω των εύφορων εδαφών της περιοχής και λίκνο του αρχαίου πολιτισμού. Η Υεμένη σήμερα καμία σχέση δεν έχει με αυτήν την εικόνα καθώς το γεωπολιτικό και πολιτισμικό ρήγμα πάνω στο οποίο βρίσκονταν ανέκαθεν ενεργοποιήθηκε με αβέβαια αποτελέσματα…
Η κατάσταση έχει ως εξής: Με το παλαιστινιακό πλέον στο ράφι (της ιστορίας;) ο μουσουλμανικός κόσμος απώλεσε τον ελάχιστο κοινό παρονομαστή συναίνεσης που κάλυπτε όλες τις άλλες διαφορές του.

Ο αρχηγός της Μπόκο Χαράμ διέταξε τη σφαγή όλων των γυναικών σε πόλη της Νιγηρίας

Ο αρχηγός της Μπόκο Χαράμ διέταξε να «σκοτώσουν όλες τις γυναίκες» στο προπύργιο της οργάνωσης, την πόλη Γκουόζα στη βορειοανατολική Νιγηρία, σύμφωνα με άνδρα, αυτόπτη μάρτυρα, που στρατολογήθηκε με τη βία στην τζιχαντιστική οργάνωση.
Μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο, ο 35χρονος αγρότης Ουσμάν Άλι διηγήθηκε ότι οι αντάρτες έφτασαν την Παρασκευή 13 Μαρτίου το βράδυ στο χωριό του Κιλεκάσα, 55 χιλιόμετρα από τη Γκουόζα.

Ο «καταρτισµένος» Στ. Ράµφος και ο ευτυχής Μ. Βορίδης

Διονύσης Ελευθεράτος
«Το 1974, όταν έφυγε η χούντα, άφησε µηδέν δηµόσιο χρέος…». Με «ευλαβική» προσοχή άκουγε το ακροατήριο τον φιλόσοφο Στέλιο Ράµφο, στις 2 Νοεµβρίου 2014. Στην εκδήλωση του «Ποταµιού» ο ειδήµων (;) έπνιγε κάθε ίχνος ιστορικής –και µη επιδεχόµενης «φιλοσοφικές» τροποποιήσεις– αλήθειας. Πόσοι από το κοινό να ήξεραν, όµως; Πόσοι συνειδητοποιούσαν το µέγεθος της αρλούµπας που είχαν µόλις ακούσει; Γνώριζαν ευτυχώς άλλοι, όπως οι δηµοσιογράφοι Άρης Χατζηστεφάνου και Νίκος Μπογιόπουλος. Κι εξέθεσαν για τα καλά τις επόµενες µέρες τον κ. Ράµφο, παραθέτοντας τα –εκ των πραγµάτων αποστοµωτικά– αντίστοιχα, επίσηµα στατιστικά στοιχεία.

Συγκλονιστική ιστορία: Η επανένωση μητέρας - γιού μετά τον βιασμό της στον πόλεμο

Image
Μία γυναίκα από τη Βοσνία συμφώνησε να δει τον γιο που έφερε στον κόσμο ύστερα από τον βιασμό της κατά την περίοδο του πολέμου στη βαλκανική χώρα, όταν είδε ένα ντοκιμαντέρ για τον 22χρονο, σήμερα, άνδρα και την αναζήτηση στην οποία έχει αποδυθεί προκειμένου να εντοπίσει τους βιολογικούς του γονείς, όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης της ταινίας.

Ο σκηνοθέτης Σεμσουντίν Γκέγκιτς δήλωσε ότι η γυναίκα, μια Μουσουλμάνα από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, που ζει στις ΗΠΑ, τού τηλεφώνησε, όταν διάβασε ένα άρθρο του Reuters για την πρεμιέρα της ταινίας του στη Βοσνία.