Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ DEFENCE NET.GR ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΝΑΖΙ ΓΙΑΡΟΣ



Καμιά εντύπωση δεν προκαλεί η είσοδος ως συμβούλου στο ΥΠΕΘΑ του Καρκαλέτση. Διαβάζουμε στο βιογραφικό του τη διαδρομή που διάνυσε από το ΛΑΟΣ, στη ΝΔ και τους ΑΝΕΛ:
«Πιστεύοντας ότι ο δικομματισμός έκλεισε τον ιστορικό του κύκλο οδηγώντας στα σημερινά κοινωνικά και πολιτικά αδιέξοδα,εντάχθηκα το 2005 στον ΛΑ.Ο.Σ., όταν ο Γιώργος Καρατζαφέρης μου εμπιστεύθηκε τη διεύθυνση του Γραφείου Τύπου του κόμματος. Από τον Οκτώβριο του 2006 έγινα περιφερειάρχης του ΛΑ.Ο.Σ. ανατολ. Στερεάς και Εύβοιας. Στις εθνικές εκλογές του 2007 κατήλθα με τον ΛΑ.Ο.Σ. ως υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας. Σήμερα είμαι αντιπρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ. Ευβοίας και αγωνίζομαι καθημερινά για τα προβλήματα του νομού. Επίσης, τον Σεπτέμβριο του 2008 ιδρύσαμε με πατριώτες στην Κύπρο το ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, με σκοπό την διατήρηση της ελληνικότητας του νησιού και την αποτροπή επιβολής εθνοκτόνων σχεδίων λύσης».

Βρετανία: Δημοσίευσαν μυστικό έγγραφο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Άμυνας!

ImageΤο Υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας αντιμετώπισε σφοδρή κριτική σήμερα οταν έγινε γνωστό ότι απόρρητες πληροφορίες της κύριας βάσης της Βασιλικής Αεροπορίας στα νησιά Φώκλαντ δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου. 
Το μυστικό έγγραφο, το οποίο περιέχει τις ακριβείς συντεταγμένες των σημαντικών εγκαταστάσεων, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το βάθος του σκυροδέματος στο διάδρομο δημοσιεύθηκε χωρίς κρυπτογράφηση στην ιστοσελίδα του βρετανικού υπουργείου άμυνας.
Οι λεπτομέρειες θα μπορούσε να χρησιμοποιηθούν απο την Αργεντινή ως «εγχειρίδιο εισβολής», με τις τεχνικές πληροφορίες να παρέχουν τις κατάλληλες πληροφορίες στα βομβαρδιστικά αεροπλάνα της Αργεντινής. 

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ...ΤΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΑΝΕΛ!

O πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, πρόεδρος  του Ιατρικού Συλλόγου και σύμφωνα με πληροφορίες Δήμαρχος Αμαρουσίου  Γιώργος Πατούλης βρέθηκε μαζί με τον Πάνο Καμμένο στις ΗΠΑ, για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου από την ομογένεια. 
Ο άνθρωπος που θεσμικά εκπροσωπεί τους Έλληνες Δημάρχους ξεπέρασε τα όρια όταν φόρεσε γραβάτα με την αμερικανική σημαία. Πραγματικά δεν έχει ξαναγίνει από Έλληνα αξιωματούχο ούτε τις πιο μαύρες εποχές αυτής της χώρας.

Στη Βρετανία (δεν είχαν μνημόνιο): Πεινασμένοι, χωρίς κάλτσες και παλτό πάνε πολλοί μαθητές στο σχολείο

Σε έρευνα, το 69% των δασκάλων παραδέχτηκε ότι έχει δει παιδιά να έρχονται στο σχολείο πεινασμένα και το 80% ότι έχει δει μαθητές να προσέρχονται στο σχολείο χωρίς να έχουν ζεστά ρούχα.

Περίανδρος: «Ο Μιχαλολιάκος έδινε όλες τις εντολές» (βίντεο)

 Αποκαλυπτικά για τον τρόπο δράσης της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης είναι τα όσα διατύπωσε σε ομιλία του σε ξενοδοχείο της Λάρισας ο «Περίανδρος», κατά κόσμον Αντώνιος Ανδρουτσόπουλος.
Ο πρώην υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, συμμετέχοντας ως ομιλητής σε εκδήλωση του ακροδεξιού Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου, μιλά για τον παντοδύναμο αρχηγό της ναζιστικής οργάνωσης, Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος δίνει την εντολή των εγκληματικών ενεργειών. Η εκδήλωση αυτή του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου άργησε δύο χρόνια να γίνει, καθώς η πρώτη απόπειρα πραγματοποίησής της εμποδίστηκε από βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 100 ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΑΚΗΡΥΚΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ


In total, 290 people have been killed during police encounters since the beginning of 2015. The tally kept by the website Killed By Police is much higher than the vastly incomplete FBI statistics. For comparison, the UK has only seen 52 police killings since 1900, reports Shaun King. Yes, since 1900.


ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΒΟΛΟΥ;

Η κυβέρνηση άλλαξε: έφυγα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ήρθαν ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Ο Υπουργός Αμύνης άλλαξε: έφυγε ο Δ.Αβραμόπουλος, τον διαδέχτηκε ο Ν.Δένδιας και τους αντικατέστησε ο Π.Καμμένος.
Ο ΑΓΕΣ Μανωλάς αποστρατεύτηκε. Τώρα ΑΓΕΣ είναι ο Αντιστράτηγος Τελλίδης.
Όμως, όσον αφορά τους φαντάρους τίποτε δεν άλλαξε: τρεις φαντάροι νεκροί το τελευταίο διάστημα από ασθένεια, ενώ ο Νικήτας χάθηκε από πνευμονία εξαιτίας της εγκληματικής αμέλειας στο ΚΕΕΜ Σπάρτης.
Όπως επίσης ενδεικτικό της αντιμετώπισης των πραγμάτων, της συνέχειας της αστικής πολιτικής είναι η απόπειρα συγκάλυψης για οτιδήποτε συμβαίνει στον Στρατό.
Τρεις φορές επιχείρησαν να συγκαλύψουν τι συνέβη και πέθανε ο 22χρονος φαντάρος στην Σπάρτη.
Μήνες μετά το φονικό στο Πεδίο Βολής Βόλου το πόρισμα που υποσχέθηκαν αγνοείτε.
Πότε το ΓΕΣ και ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος θα απαντήσουν τι έγινε στο Βόλο;

ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΜΑΪΜΟΥ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΧΡΥΣΟΥ!!!

Μήνυμα αλληλεγγύης και αγώνα μέχρι τη δικαίωση όλων


Συντροφικότητα που ατσαλώθηκε στον πολύμηνο αγώνα στους δρόμους και αλληλεγγύη σαν «καύσιμο» στη διαδρομή που συνεχίζεται, ήταν το χαρακτηριστικό της εκδήλωσης- συζήτησης που οργάνωσε στην Αθήνα, στην αίθουσα του ΤΕΕ, το Καραβάνι Αγώνα και Αλληλεγγύης, το απόγευμα της Κυριακής 5/4. Νωρίτερα είχε περάσει από την ertopen στην Αγ. Παρασκευή. 



Καθαρίστριες, σχολικοί φύλακες, «διαθέσιμοι» εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι στη ΒΙΟΜΕ, εργαζόμενοι της ΕΡΤ, αλλά και των Τσιμέντων Χαλκίδας και αρκετοί άλλοι αντάλλαξαν εμπειρίες και αποφάνθηκαν «συνεχίζουμε μέχρι να επιστρέψουμε στις δουλειές μας», «διεκδικούμε ΕΡΤ ανοιχτή στην κοινωνία και όχι φερέφωνο της κάθε εξουσίας», απαιτούμε να ανακοπεί οποιαδήποτε σκέψη για πώληση του οικοπέδου της ΒΙΟΜΕ, τα εργοστάσια στους εργάτες, η ζωή στα χέρια μας. 
Διαδηλώνουμε τη Δευτέρα 6 Απριλίου, με συγκέντρωση στις 10πμ στα Προπύλαια.
VENCEREMOS
Ενδεικτικές φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις σε ΒΟΛΟ, ΛΕΙΒΑΔΙΑ, ΧΑΛΚΙΔΑ και την κοινή εκδήλωση στην Αθήνα.

1991: ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...
7 Αυγούστου 1991. Στο Δυρράχιο Αλβανίας ένα τεράστιο πλήθος κινούνταν με αποφασιστικότητα προς τις πύλες του λιμανιού, που είχε αποκλειστεί από ισχυρές δυνάμεις του αλβανικού στρατού.
Ξαφνικά οι φρουροί άνοιξαν πυρ, αλλά οι απελπισμένοι Αλβανοί αντί να διαλυθούν, συνέχισαν να προχωρούν. 8 Αυγούστου 1991. Ένα ετερόκλητος στολίσκος εμφανιζόταν στον ορίζοντα της νότιας Ιταλίας.Στο κατάμεστο φορτηγό – πλοίο «Φλόρα», σύμφωνα με τη Μηχανή του Χρόνου, βρίσκονταν περισσότεροι από 10 χιλιάδες Αλβανοί, που την προηγούμενη ημέρα είχαν καταφέρει να ξεφύγουν από τα πυρά των συμπατριωτών τους. Η Ιταλία είχε ήδη πάρει τα μέτρα της κηρύσσοντας τις ακτές της Αδριατικής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Προειδοποιούσε μάλιστα ότι όποιος Αλβανός πατούσε στο έδαφός της θα απελαύνονταν άμεσα. Παρά τις έντονες και οργισμένες προειδοποιήσεις των Ιταλών λιμενικών και τον ναυτικό αποκλεισμό των ακτών, οι Αλβανοί ήταν αποφασισμένοι να προχωρήσουν και να εισέλθουν στο Μπάρι.

Άνιση μάχη: M1 Abrams κατά Τ-90

Αρκετά συχνά μπορείτε να διαβάσετε ότι το βαρύ ρωσικό άρμα μάχης Τ-90, στην παρούσα μορφή του, δεν μπορεί να θεωρηθεί ως ένα σύγχρονο άρμα. Οι Αμερικανοί θεωρούν το δικό τους βαρύ άρμα μάχης, το M1 Abrams, ως το καλύτερο στον κόσμο: Μια απόλυτη δημιουργία, μια αήττητη μηχανή του θανάτου. Το ρωσικό Τ-90, κατά τη γνώμη τους, θεωρείται παρωχημένο κατά τη στιγμή της εμφάνισης του αμερικανικού θαυματουργικού όπλου. Είναι αλήθεια αυτό;

ΑΥΤΙΑΣ: Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ "ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ"!

Ο Πρόεδρος ΕΑΑΣ ΞΑΝΘΗΣ στον Γιώργο ΑΥΤΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Υπτγος ε.α. κ. Γεώργιος Γεωργιάδης, Πρόεδρος της ΕΑΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, καλεσμένος στη χθεσινή (04-04-15)πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ και στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή κ. Γεώργιο Αυτιά, ανέδειξε το θέμα:«Εκκλησιασμοί σε Ι.Ν στα Πομακοχώρια της Ξάνθης 2015».

1941, οι Γερμανοί ΝΑΖΙ έρχονταν και το ελληνικό κατεστημένο έφευγε: μπαούλα, βαλίτσες και τουαλέτες, τσάντες με ρουχισμό, μερικοί με παιχνίδια των παιδιών των και κάποιοι με τα χρυσαφικά των.


Γερμανική εισβολή 1941: Ποιοι αντιστάθηκαν μέχρι θανάτου και ποιοι έφυγαν τρέχοντας
ImageΏρα 5.30 το πρωί της 6ης Απριλίου 1941. Ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα βρίσκεται στο σπίτι του πρωθυπουργού Αλέξανδρου Κορυζή,διαδόχου του Μεταξά για να του διαβιβάσει την διακοίνωση για την επίθεση κατά της Ελλάδας.
Η οποία ήδη είχε αρχίσει . Ποια ήταν η επίσημη “δικαιολογία”; Και τότε οι Γερμανοί μας κατηγορούσαν ότι θέτουμε την Ευρωπαϊκή κοινότητα “εις κίνδυνον”. 
«Η Ελλάς , επιτρέπουσα εις αγγλικάς δυνάμεις να θέσουν και πάλιν πόδα εις Ευρώπην και ούσα το μόνον ευρωπαϊκόν κράτος που έπραξεν τοιούτον τι, ανέλαβε βαρείαν ευθύνην έναντι της Ευρωπαϊκής κοινότητος. 

ΥΕΜΕΝΗ: ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑΣ

του PanPap για το Avantgarde
Τις τελευταίες μέρες ο δυτικός ιμπεριαλισμός έχει ανοίξει άλλο ένα πολεμικό μέτωπο στη Μέση Ανατολή, στην Υεμένη αυτή τη φορά. Θυμίζουμε ότι το Γενάρη οι αντικαθεστωτικοί σιίτες αντάρτες Χούτι είχαν καταλάβει το προεδρικό παλάτι, ενώ το Φλεβάρη ο μέχρι τότε πρόεδρος της Υεμένης Χάντι και οι υπουργοί του είχαν εξαναγκαστεί σε παραίτηση, με τον Αμπντέλ Μαλίκ αλ Χούτι να ανακηρύσσεται πρόεδρος της χώρας.

Νέο μεγάλο σκάνδαλο ηθικής: Επαναπρόσληψη Λυκουρέντζου στην ΕΑΒ!!!

Νέο μεγάλο σκάνδαλο ηθικής: Επαναπρόσληψη Λυκουρέντζου στην ΕΑΒ!!! Η είδηση που δεν έχει παίξει σε κανένα κανάλι – διαπλεκόμενο ή όχι – είναι ότι ο Ανδρέας Λυκουρέντζος ο γνωστός πρώην Υφυπουργός και βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου είχε συνάντηση με την νυν διοίκηση της ΕΑΒ για να διαπραγματευτεί την επιστροφή(!!!!) του  στην επιχείρηση στην οποία είχε προσληφθεί σαν βιομηχανικός εργάτης το 1981 με την ειδικότητα του ελασματουργού. Μετά το πέρας της πολιτικής του καριέρας, ή μάλλον για να είμαι πιο ακριβής του εξοστρακισμού των πολιτικών του επιλογών  από τους πολίτες, είχε το θράσος να διαπραγματευτεί την επάνοδο του ως στελέχους φυσικά στην ΕΑΒ, και την αποδοχή του αιτήματος αυτού από την ανεκδιήγητη πλέον διοίκηση της ως στελέχους στη διεύθυνση Εμπορικού σχεδιασμού.

Σκουριές 5/4/2015: ΜΑΤ και Μεταλλωρύχοι σε συνεργασία

Βαρδινογιάννηδες έργα και ημέρες

Το ξεκίνημα

Vardis+Mariana-oi-FILEYSPLAXNOIΣτα νότια του νομού Ηρακλείου, εκεί που σκάνε τα κύματα του Λιβυκού, δεσπόζουν τα Αστερούσια Όρη. Κατάφυτα κι απόκρημνα, έγιναν πολλές φορές καταφύγιο πολλών, είτε κυνηγημένων από το εκάστοτε καθεστώς (από την εποχή των οθωμανών ακόμη) είτε απλών ληστών. Κάπου εκεί είναι χτισμένο το μοναστήρι τής Οδηγήτριας. Και κάπου εκεί αρχίζει η ιστορία μας, πάνω από μισόν αιώνα πριν…
Επειδή, όμως, κάθε καλή ιστορία πρέπει να έχει κι έναν ενδιαφέροντα πρόλογο, ας πεταχτούμε για λίγο κάπως βορειότερα από τα Αστερούσια, στην Επισκοπή Ρεθύμνης. 

Ο Νόαμ Τσόμσκυ για την «αμερικανική βαριοπούλα» του πολέμου

«Στη Συρία και το Ιράκ, η ‘αμερικανική βαριοπούλα’ του πολέμου έχει το συνηθισμένο αποτέλεσμα». Αυτό υποστήριξε ο καθηγητής και συγγραφέας, Νόαμ Τσόμσκυ κατά την πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση στην εκπομπή «The Laura Flanders Show». Μετάφραση - νοηματική απόδοση: Χρήστος Θ. Παναγόπουλος
«Οι αμερικανικοί βομβαρδισμοί αντλούν, κατά το συνήθη και προφανή τρόπο, την οργή των πολιτών που δέχονται επίθεση. Δεν τους αρέσει το Ισλαμικό Κράτος. Το μισούν, αλλά δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση να γίνεται στόχος επιθέσεων από τις αμερικανικές βόμβες», υπογράμμισε ο Τσόμσκι.

Δείτε σε γράφημα τί έχει και τί δεν έχει ο Μπόμπολας

Μπόμπολας
Πολλοί αναρωτιούνται τί έχει και τί δεν έχει ο Γιώργος Μπόμπολας. Ο «Jo Di» έφτιαξε ένα κατατοπιστικότατο γράφημα.