Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΑΛΑ ΠΑΤΑΚΟΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ-ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ...


"Η φιλανθρωπία είναι ταπεινωτική επειδή ασκείται κάθετα και αφ΄υψηλού, η αλληλεγγύη είναι οριζόντια και αφορά στον αμοιβαίο σεβασμό".
ΑΝΤΙΟ ΕΔΟΥΑΡΔΟ ΓΚΑΛΕΑΝΟ
Φωτογραφία χρήστη.

Γκαλεάνο: Υπάρχει ένας άλλος κόσμος εκτός από τα σκατά [ΒΙΝΤΕΟ]

Eduardo-Galeano
Ο μεγάλος Ουρουγουανός δημοσιογράφος και συγγραφέας έφυγε στις 13 Απριλίου του 2015.
Κυνηγημένος από τις περισσότερες δικτατορίες της Λατινικής Αμερικής υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους συγγραφείς του 20ου αιώνα αλλά και σύμβουλος, μαζί με τον Ταρίκ Αλί, στο δίκτυο Telesur. Αντί επικήδειου παραθέτουμε δυο σύντομες συνεντεύξεις του που έχουν μεταφραστεί στα ελληνικά. ΠΗΓΗ http://info-war.gr/

"ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ" ΤΟ ΙΔΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Γ. ΦΙΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΔΑΠΑΝΗ ΤΩΝ 500 ΕΚΑΤ. ΔΟΛ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΜΠΑΛΑΙΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ P-3 Orion

Γ. Φίλης: Απαραίτητη η αναβάθμιση των P-3 OrionΗ κυβέρνηση βάλλεται από παντού για την απόφαση της να υλοποιήσει την αναβάθμιση των πανάρχαιων αμερικανικών πολεμικών αεροσκαφών P-3 Orion. Της ασκείται σκληρή κριτική από το γερμανικό παράγοντα και τα ΜΜΕ που επηρεάζει σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο, καθώς χάθηκε μια σπουδαία παραγγελία για την ευρωπαϊκή πολεμική βιομηχανία. Ταυτόχρονα, ο εργαζόμενος λαός μας  βιώνει την τεράστια αυτή προκλητική ενέργεια του αστικού κατεστημένου, που έχοντας επικεφαλής την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, προχωρά σε παράλογους πολεμικούς εξοπλισμούς.
Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες η προκλητική εξαγγελία εκσυγχρονισμού πολεμικών αεροσκαφών, που χάρισε στην αμερικανική πολεμική βιομηχανία και στους Έλληνες εργολάβους συμβόλαιο 500 εκατ. δολαρίων, συνοδεύτηκε από τη δημοσιοποίηση από τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο της αντίστοιχης απόφασης του ΚΥΣΕΑ των Σαμαρά-Βενιζέλου, αποδεικνύοντας την ομοιότητα της αστικής πολιτικής που εφάρμοζαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και εφαρμόζουν ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

ΑΓΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Άμστερνταμ: Εξέγερση ενάντια στο νεοφιλελεύθερο πανεπιστήμιο

Άμστερνταμ: Εξέγερση ενάντια στο νεοφιλελεύθερο πανεπιστήμιο

Εδώ και πολλές εβδομάδες, φοιτητές και εργαζόμενοι του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ είχαν καταλάβει το κτήριο διοίκησης του πανεπιστημίου. Η αφορμή για την κατάληψη ήταν οι περικοπές στη Φιλοσοφική σχολή που θα οδηγούσαν σε κατάργηση των περισσότερων προγραμμάτων σπουδών και σε μαζικές απολύσεις του προσωπικού.

Η μεγαλοαστική Τάξη προστατεύει τις ακτές

Λάβαμε και δημοσιεύουμε από τον ακατάβλητο αγωνιστή Αντώνη Κακαρά το κείμενο που αξίζει να διαβαστεί και να παρακινήσει σε αγωνιστικές πρωτοβουλίες:
Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες μιας από τις ωραιότερες βίλες στην Κόστα Πόρτο Χέλι (Εληές τις έλεγαν) είχαν φροντίσει να "προστατέψουν" την ακτή από τη "χλεμπάγια" αποκλείοντας την πρόσβαση σε δύο ωραιότατα λιμανάκια όπου πήγαινε κόσμος από παλιά να κάνει το μπάνιο του. Προφανώς τις κρατούσαν για τις μελλοντικές γενιές των Ελλήνων, και εν τω μεταξύ εκεί λάβαιναν χώρα ομηρικά πάρτι με συμμετοχή βασιλιάδων, υπουργών, πρωθυπουργών και λοιπών απλών ανθρώπων του μόχθου.

Λαγός: Από τον υπόκοσμο στο πλευρό εφοπλιστών, φίλων του Ν. Μιχαλολιάκου



ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΑΖΙ ΠΗΡΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!!
(Κείμενο: Πέτρος Κατσάκος, Αυγή, 2/10/2013Οι επιλεκτικές διαρροές του φακέλου της ΕΥΠ, όπου περιγράφονται τα έργα και οι ημέρες του Γ. Λαγού, προκαλούν εύλογα ερωτηματικά τόσο για τη λειτουργία των αντανακλαστικών των αρχών όσο και για το γεγονός πως παραμένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κάποιες “γνωριμίες” του βουλευτή της Χ.Α. Το μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου που ξεκίνησε την επαγγελματική του δραστηριότητα ως ασφαλιστής και στη συνέχεια συμβασιούχος κηποτεχνίτης στον Δήμο Περάματος, πολύ πριν την εμπλοκή του με την πολιτική είχε θητεύσει στον σκοτεινό και κερδοφόρο κόσμο της νύχτας. Γνωστός της Ασφάλειας Πειραιά για τη συμμετοχή του σε κυκλώματα προστασίας και εκβιασμών, έχαιρε μιας ιδιότυπης και ύποπτης προστασίας από ένστολους «φίλους» του. 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΦΑΝΤΑΡΕ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ ΚΑΤ΄ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ

Συνάδελφος που υπηρετεί στο Έβρο απευθύνθηκε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ θέτοντας το παρακάτω ερώτημα που σχετίζεται με το ζήτημα της κατ΄ εξαίρεση μετάθεσης.

Επιλέγουμε να απαντήσουμε δημόσια γιατί είναι ένα ερώτημα που απασχολεί πολλούς συναδέλφους, τους οποίους επιλέγουμε να ενημερώσουμε.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΦΑΝΤΑΡΟΥ:   
«Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν δικαιούμαι μετάθεση λόγο ι4 ορθοπαιδικό.
Έχω συμπληρώσει 4 μήνες θητεία στον Έβρο, αλλά δεν ξέρω αν δικαιούμαι να κάνω τα χαρτιά μου για μετάθεση».

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ:
Δικαιούσαι. Έχεις αργήσει πολύ να καταθέσεις τα χαρτιά σου και ταλαιπωρείσαι άδικα!
Θυμίζουμε τι προβλέπεται:

Για τις εξαγγελίες του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου

Πώς να αξιολογήσει κανείς στα σοβαρά την εξαγγελία του αρχιεπισκόπου και προκαθήμενου της ελλαδικής εκκλησίας για την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας; Φαίνεται πάντως εξ αρχής μια κίνηση σκοπιμότητας σχετικής με ένα ερώτημα που έχει τεθεί στους κόλπους της ελλαδικής κοινωνίας. Η συνεργασία με διάφορους φορείς (ΜΚΟ, ΕΕ κλπ) όσον αφορά τα συσσίτια καθώς και η φιλανθρωπική δράση της φαίνεται ότι δεν μπαλώνουν τα κενά. Αυτό που επίσης δεν αναφέρεται είναι το ποιο μερίδιο της εκκλησιαστικής περιουσίας θα αξιοποιηθεί αν αξιοποιηθεί και κάτω από ποιους τρόπους. Το χρηματικό της κεφάλαιο; Οι υποδομές της; Ο θρησκευτικός τουρισμός; Τα παγκάρια των ενοριών και κάτω από ποια διαχείριση; Οι χορτολιβαδικές και δασικές της εκτάσεις και κάτω από ποιους όρους; 

ΕΛΛΑΔΑ 2015...ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

ΜΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ!

ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΓΗΜΑΤΩΝ!

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι υπαξιωματικός (πατέρας τριών τέκνων) που τις γιορτινές μέρες είχε χωθεί για τα καλά μαζί με τους συναδέλφους του σε διπλές υπηρεσίες και συμμετείχε τη Μεγάλη Παρασκευή στο άγημα απόδοσης τιμών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Από ότι λέγεται βρίσκεται στην εντατική του νοσοκομείου.  Το περιστατικό της αδιαθεσίας από ότι λέγεται δεν έγινε στο σπίτι του μετά τη λήξη του αγήματος και 7 ωρών ορθοστασίας αλλά εντός στρατοπέδου, καθώς μετά το άγημα επέστρεψε στη Μονάδα και παρέμεινε για να συνεχίσει την υπηρεσία του. 
Ο ΑΓΕΣ Αντιστράτηγος Τελλλίδης θα κάνει τίποτε; Ή μήπως ξέχασε τόσο γρήγορα τις υποσχέσεις του για σεβασμό των δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων; Γιατί εμείς τις θυμόμαστε…
Σε ανακοίνωση μας που είχε προηγηθεί γράφαμε:

Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν τη Θεσσαλονίκη. Ο δήμαρχος μίλαγε για «ιπποτικό και γενναιόφρονα γερμανικό στρατό». Οι κάτοικοι απάντησαν με το πρώτο σαμποτάζ στην κατεχόμενη Ευρώπη...

Saloniki_Nazi _1941
Οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης πάγωσαν στις οκτώ το πρωί της 9ης Απριλίου του 1941, όταν είδαν  τους Γερμανούς κατακτητές να εισβάλλουν στην πόλη τους. Με τανκς, άρματα, αεροπλάνα και πλήθος στρατού, έκαναν επίδειξη δύναμης. Η Θεσσαλονίκη ήταν η πρώτη μεγάλη ελληνική πόλη που καταλήφθηκε από τους Ναζί. Αν και η συντριπτική πλειφηφία γύρισε την πλάτη στην Βέρμαχτ, κάποιοι ελάχιστοι έσπευσαν «αυθορμήτως» να φωτογραφηθούν μαζί τους και να ωραιοποιήσουν την εικόνα του εισβολέα για τις ανάγκες της προπαγάνδας. Οι περισσότεροι ήταν ανήλικα παιδιά και παρατρεχάμενοι της δημοτικής αρχής που έδωσε στήριξη στο καθεστώς κατοχής.

Αντισυσπείρωση πέντε χωρών με αντιρωσικό προσανατολισμό…

Χώρες από Σκανδιναβία και Βαλτική ενώνονται κατά της ΡωσίαςΠέντε χώρες της Βόρειας Ευρώπης, μεταξύ των οποίων η Σουηδία και η Φιλανδία, υπέγραψαν κοινή διακήρυξη αναβάθμισης της μεταξύ τους στρατιωτικής συνεργασίας με σκοπό να αντιμετωπίσουν τη ρωσική επιθετικότητα, ανέφερε η νορβηγική εφημερίδα Afterposten. Τη διακήρυξη υπογράφουν, πέραν των δύο ουδέτερων χωρών, η Νορβηγία και η Δανία, αμφότερες μέλη του ΝΑΤΟ και η επίσης ουδέτερη Ισλανδία.

«Σκότωναν παιδιά μπροστά στους γονείς τους, έπαιζαν μπάλα με κομμένα κεφάλια» Εικόνες τρόμου από Παλαιστίνιους που γλίτωσαν από τον ISIS στη Συρία

Εικόνες τρόμου από Παλαιστίνιους που γλίτωσαν από τον ISIS στη Συρία - Media
Για τις στιγμές φρίκης που έζησαν στη Συρία, στα χέρια των τζιχαντιστών του ISIS, μίλησαν στο Γαλλικό Πρακτορείο Παλαιστίνιοι που γλύτωσαν από τις φρικαλεότητες της ακραίας ισλαμιστικής οργάνωσης.
Μετά από δύο χρόνια πείνας και πολέμου, ο Ιμπραήμ Αμπντέλ Φατάχ είδε κομμένα κεφάλια από τους τζιχαντιστές σε καταυλισμό παλαιστινίων προσφύγων στη Δαμασκό της Συρίας.
Αυτό ήταν. Έφυγε και δεν κοίταξε καν πίσω.

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΧΑΜΑΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

Μια από τις εξελίξεις που δεν έχουν δει ιδιαίτερα το φως της δημοσιότητας, είναι αυτή της σύγκρουσης που σοβεί ανάμεσα στην ισλαμιστική οργάνωση που ελέγχει τη Λωρίδα της Γάζας, τη Χαμάς, και τις δυνάμεις που ταυτίζονται με το Ισλαμικό Κράτος.
Χθες, 10 Απριλίου, αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη κοντά σε εγκαταστάσεις του μηχανισμού ασφαλείας της Χαμάς, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς, ενώ δεν έχει μέχρι στιγμής υπάρξει κάποια οργάνωση που να έχει αναλάβει την ευθύνη για την έκρηξη. Η έκρηξη ήταν η δεύτερη μέσα στην εβδομάδα.

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΠΟΛΩΝΙΑ: ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΟΥ ΥΕΘΑ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Πολωνία: Ασκήσεις με σκοποβολή για όλους τους ενήλικες και αναδιάταξη του στρατού

Πολωνία: Ασκήσεις με σκοποβολή για όλους τους ενήλικες και αναδιάταξη του στρατούΤο ψυχροπολεμικό κλίμα που καλλιεργείται στην Πολωνία εξέφρασε με τον πιο παραστατικό τρόπο ο πρόεδρος της Βουλής στην Βαρσοβία, Ράντεκ Σικόρσκι, ζητώντας από τους Πολωνούς νομοθέτες να ασκηθούν σε πεδίο βολής. Ταυτόχρονα, ο Πολωνός υπουργός Άμυνας, Τομάς Σιεμόνιακ, ζήτησε από όλους τους άνδρες και τις γυναίκες 18 ως 50 ετών να εξασκηθούν στη σκοποβολή.

Η Ινδία θέλει να αγοράσει 36 μαχητικά Rafale

Η Ινδία θέλει να αγοράσει 36 μαχητικά RafaleΌπως αναφέρθηκε από τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στη Γαλλία του πρωθυπουργού της Ινδίας, Ναρέντρα Μόδι, στις 10 Απριλίου του 2015, αυτός υπέγραψε μια σύμβαση για την αγορά 36 μαχητικών αεροσκαφών Rafale της Dassault Aviation, γαι την ενίσχυση της Ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας.
Η αξία της σύμβασης υπολογίζεται σε 4 δισεκατομμυρία ευρώ και τα αεροσκάφη πρέπει να παραδοθούν το συντομότερο δυνατόν λόγω της επείγουσας ανάγκης για την Ινδική Πολεμική Αεροπορία. Ωστόσο, ο Μόδι, δήλωσε ότι «οι όροι και οι προϋποθέσεις για την εφαρμογή της σύμβασης, πρέπει να αποτελέσουν αντικείμενο διαπραγμάτευσης, και οι αρμόδιοι φορείς να συνεχίσουν να συμμετέχουν στο διάλογο». 

Ο Γερμανικός Στρατός αγοράζει 100 Leopard για 22 εκατομμύρια ευρώ

 Ο Γερμανικός Στρατός αγοράζει 100 Leopard για 22 εκατομμύρια ευρώΤο Υπουργείο Άμυνας της Γερμανίας ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να αγοράσει πίσω μεταχειρισμένα άρματα μάχης για 22.000.000, τα οποία αυτή τη στιγμή είναι σε αποθήκευση στη βιομηχανία. Έτσι, ο Γερμανικός Στρατός θα συπληρώσει τα κενά του. Η διαδικασία αυτή έχει ως στόχο να διασφαλίσει ότι όλες οι μονάδες θα πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Ο παγκόσμιος χάρτης των στρατιωτικών δαπανών

Οι στρατιωτικές δαπάνες αυξήθηκαν αλματωδώς το 2014 στην Κίνα και στη Ρωσία, όπως και στην ανατολική Ευρώπη, λόγω της κρίσης στην Ουκρανία, δείχνουν στοιχεία που δημοσιοποίησε το Διεθνές Ινστιτούτο Μελετών για την Ειρήνη της Στοκχόλμης (SIPRI). Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής συνεχίζουν να είναι η χώρα που δαπανά τα περισσότερα στο συγκεκριμένο τομέα. Όμως οι δαπάνες της χώρας αυτής υποχώρησαν κατά 6,5% σε ετήσια βάση το 2014, στα 610 δισεκατομμύρια δολάρια. Παρέμειναν πάντως κατά 45% υψηλότερες από το επίπεδο όπου βρίσκονταν πριν από την 11η Σεπτεμβρίου 2001. 

1972: The Quebec general strike

The story of one of the largest working class rebellions in American history. 300,000 workers participated in North America's largest general strike to that date, radio stations were seized, factories were occupied, and entire towns were brought under workers' control, and it won important gains
"Not since the days of the Industrial Workers of the World, since the days ofJoe Hill and the battle for the eight-hour day, has a North American union movement been so dedicated to the tradition of revolutionary syndicalism." -Marcel Pepin (jailed President of the Confederation of National Trade Unions, 1972)

H Αθήνα διαδηλώνει για την Χαλκιδική

Σκουριές
Με εντατικό ρυθμό συνεχίζεται η ισοπέδωση του δάσους των Σκουριών, στη Χαλκιδική. Τώρα, έχουμε όλοι και τη ζωντανή εικόνα της καταστροφής που συντελείται. Παρόλα αυτά, ότι έχουμε δει, ως τώρα, δεν είναι παρά ένα μικρό μόνο μέρος των όσων σχεδιάζονται, προκειμένου να υλοποιηθεί μια από τις πιο καταστροφικές επενδύσεις των τελευταίων δεκαετιών, αυτή της εξόρυξης χρυσού στη ΒΑ Χαλκιδική. Ξέρουμε, επίσης, πως κατάφεραν να φτάσουν ως εδώ. Με αδειοδοτήσεις στηριγμένες σε ψεύτικα στοιχεία και διάτρητες μελέτες. Με τον εκμαυλισμό και τον εκβιασμό μέρους της τοπικής κοινωνίας. Με τη βία, την καταστολή και τις διώξεις εναντίον όσων αντιδρούν. Με τη συγκατάνευση μιας «τυφλής» δικαιοσύνης. Και, τέλος, με την πλήρη υποστήριξη των κυβερνήσεων των τελευταίων ετών. 

Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Η Σταύρωση των παιδιών συνεχίζεται...........Η πρώτη φωτογραφία αναφέρεται στη παιδοφιλία στο Βατικανό, η δεύτερη στη στο σεξουαλικό βιασμό των παιδιών στη Ταυλάνδη, η τρίτη στο πόλεμο στη Συρία, η τέταρτη στο εμπόριο παιδικών οργάνων, η πέμπτη στην ελεύθερη οπλοχρησία στις ΗΠΑ και η έκτη στη παχυσαρκία που ευνοούν οι μεγάλες βιομηχανίες τροφών.
Τα μπράβο μας στο Κουβανό καλλιτέχνη Eric Ravero!!!!!!!!!!!

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ούτε 1, ούτε 2, ούτε 3! 14 διορισμοί στο γραφείου του Καμμένου! (photos)