Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Οι Χρυσαυγίτες φέρνουν ως “αλληλέγγυο” τον θαυμαστή του Χίτλερ και γιο αξιωματικού της Βέρμαχτ Udo Voigt

Αν πιστέψει κανείς τα χρυσαυγίτικα παραληρήματα, υποτίθεται πως με αφορμή τη δίκη της Χρυσής Αυγής θα εκδηλωθεί κάποιο “διεθνές κύμα συμπαράστασης” προς τους κατηγορούμενους νεοναζί. Παρ’ όλες όμως τις φρενήρεις προσπάθειες που έχει καταβάλει, η Χρυσή Αυγή έχει απομείνει με έναν μονάχα “υψηλόβαθμο” συμπαραστάτη: τον ηγέτη του ναζιστικού γερμανικού κόμματος NPD (Nationaldemokratische Partei Deutschlands) Udo Voigt, που είναι αυτή την περίοδο εκλεγμένος ευρωβουλευτής. 

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: 400 νεκροί πρόσφυγες στην Μεσόγειο - Ταξίδευαν Ιταλία


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της οργάνωσης, μεταξύ των θυμάτων ήταν και "πολλοί νέοι άνδρες, πιθανότατα ανήλικοι".
Περίπου 400 πρόσφυγες πνίγηκαν όταν το πλοιάριο στο οποίο επέβαιναν βυθίστηκε στη Μεσόγειο στην προσπάθειά τους να φτάσουν από τη Λιβύη στην Ιταλία, ανέφερε σήμερα η μη κυβερνητική οργάνωση "Σώστε τα παιδιά" επικαλούμενη τις μαρτυρίες επιζώντων που διασώθηκαν από ένα άλλο πλοίο και μεταφέρθηκαν σε ιταλικό λιμάνι.
Σημειώνεται ότι περισσότεροι από 5.500 μετανάστες εντοπίστηκαν και περισυνελέγησαν από τις ιταλικές λιμενικές αρχές, μόνο μέσα στις τελευταίες 3 μέρες.

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

ImageΣτην Σάμο 250 μετανάστες έβαλαν φωτιά και καίνε το κέντρο υποδοχής  στο Βαθύ  διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες διαβιώσής τους! 
Στην περιοχή έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες παρακολουθούν από απόσταση την “εξέγερση” των μεταναστών.
Είναι ένα ακόμη επεισόδιο του πολέμου κατά των μεταναστών που διεξάγει η αστική Ελλάδα, που επί πληρωμή έχει αναλάβει να υπερασπιστεί την Ευρώπη Φρούριο.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...Απίστευτη γκάφα της Αστυνομίας-Συνέλαβε στην Πρυτανεία δύο τουρίστες!


Επιβεβαιώνεται τελικώς ότι δύο εκ των συλληφθέντων όχι μόνο είναι… τουρίστες από την Αλγερία, αλλά διέμεναν και λίγα μόλις μέτρα μακριά από τα Προπύλαια και συγκεκριμένα στη Μεγάλη Βρετάνια.

«Δέρνουμε και με κρητικές κατσούνες»

Σε πρώτο πλάνο Μίχος και Κασιδιάρης. Εκ δεξιών του Κασιδιάρη αναγνωρίζεται ο πρωταγωνιστής της επίθεσης στον Ζαρό, Γ. Αλεξάκης, ο οποίος φορά μαύρη μπλούζα, στρατιωτικό παντελόνι και κρατάει στειλιάρι.
(Κείμενο: Γιάννης Μπασκάκης, ΕφΣυν, 11/04/2015)
Στις 3 Δεκεμβρίου 2015 αναμένεται να διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης η δίκη των δραστών ακόμη μίας οργανωμένης επίθεσης της Χρυσής Αυγής, η οποία έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των χρυσαυγίτικων επιθέσεων, αποτελώντας ακόμα μια ψηφίδα στο ψηφιδωτό της εγκληματικής δράσης της ναζιστικής οργάνωσης. 

Ισόβια σε στελέχη της Blackwater!

Image
Ποινές που φθάνουν μέχρι και στα ισόβια επιβλήθηκαν σε στελέχη της περιβόητης εταιρεία Blackwater που είχε δράσει στο Ιράκ έχοντας υπογράψει τεράστια συμβόλαια με το το αμερικανικό Πεντάγωνο. Ο ιδρυτής της εταιρίας, Έρικ Πρινς,όμως , εξακολουθεί να κινείται ελεύθερος μεταξύ Σιγκαπούρης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, έχοντας ιδρύσει άλλες εταιρίες.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο (ΑΠΕ) επικαλούμενο το Reuters, ποινή ισόβιας κάθειρξης επιβλήθηκε σήμερα από δικαστήριο της Ουάσινγκτον σε έναν συνεργάτη της εταιρείας Blackwater και ποινές τριακονταετούς κάθειρξης σε τρεις άλλους για τους φόνους 17 άοπλων ιρακινών πολιτών στην πλατεία Νισούρ της Βαγδάτης το 2007.

ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΔΕΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτογραφιες φανταρωνΣυνάδελφοι φαντάροι που συμμετείχαν σε γκρουπ αδειών για το Πάσχα και επέστρεφαν στις μονάδες τους επικοινώνησαν με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ δηλώνοντας οικονομική αδυναμία να αντεπεξέλθουν στο αυτό σοβαρό κόστος.
Σε μια μάλιστα περίπτωση, φαντάροι που υπηρετούν στις Φέρες Έβρου και έπρεπε να ταξιδεύσουν από την Αθήνα, επικοινώνησαν με το Φρουραρχείο και ο Λοχαγός αρνήθηκε να καλύψει το έξοδο δηλώνοντας αναρμόδιος.
Και σε αυτή την περίπτωση έρχεται ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναφοράς των καταστάσεων επιβίβασης-δωρεάν εισιτηρίων που χορηγούνταν στις άδειες των φαντάρων που υπηρετούσαν στις πιο απόμακρες μονάδες της παραμεθορίου.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Καταστρατήγηση των “γκρουπ” των αδειών Πάσχα σε Μονάδα του Λιτοχώρου

«ΕΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΚΣΕΩΝ-ΔΝΣΕΩΝ ΓΙΑ… ΤΗΝ ΠΙΣΤΉ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ» αναφέρει χαρακτηριστικά το σήμα που απεστάλη σε όλες τις Μονάδες και καθορίζει τα “γκρουπ” των αδειών του Πάσχα σε όλα τα στελέχη. «ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΤΑΓΗΣ Κ.ΥΕΘΑ…» έλεγε το σήμα, αλλά φαίνεται πως κάποιοι είναι “πάνω” από διαταγές και σήματα. Σύμφωνα λοιπόν με καταγγελίες που δεχτήκαμε από μέλη μας, μάθαμε ότι σε Μονάδα Πεζικού του Λιτοχώρου, ο Διοικητής δεν χορηγεί άδεια στο δεύτερο γκρουπ στην ημερομηνία που προβλέπεται αλλά σε αυτή που αυθαίρετα θέλει αυτός. 

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ

Έντεκα παιδιά νεκρά στο Αφγανιστάν από βομβαρδισμό του ΝΑΤΟ
Είναι αυτοί, οι Αμερικανοί Πεζοναύτες, Μισθοφόροι εγκληματίες της Νέας και της Παλιάς Τάξης Πραγμάτων.
Ποτάμια το αίμα που έχυσαν και χύνουν.
Σε κάθε γωνιά του πλανήτη που πρέπει να επιβληθούν τα αμερικανικά ιμπεριαλιστικά συμφέροντα.
Τα εγκλήματα τους αμέτρητα.
Κυρίως κατά αμάχων: απροστάτευτων γυναικών, ηλικιωμένων, παιδιών.
Σε Ιράκ, Αφγανιστάν, Βιετνάμ, Αφρική, Λατινική Αμερική, Βαλκάνια...  
Μάλιστα για να συγκαλύψουν τα ατελείωτα φονικά ανακάλυψαν τον χυδαίο όρο "παράπλευρες απώλειες"!  

Τι τραβάνε οι Αρχηγοί για να μείνουν ...Αρχηγοί

Image
Οι Αρχηγοί Γενικών Επιτελείων της μεταπολίτευσης είχαν πάντα να αντιμετωπίσουν την κρίση των πολιτικών τους προϊσταμένων. Έτσι ήταν και είναι το σωστό. Το άσχημο ήταν ότι δεν κρίνονταν ποτέ για την επιχειρησιακή τους ικανότητα και για την αποτελεσματικότητά τους στην κύρια αποστολή των ΕΔ, που είναι να βρίσκονται πάντα σε κατάσταση ετοιμότητας. Επιχειρησιακής ετοιμότητας.

Η τύχη τους κρίνονταν πάντα από το πόσο τους συμπαθούσαν ή τους αντιπαθούσαν οι υπουργοί με τους οποίους έτυχε να βρεθούν μαζί στο ΥΠΕΘΑ. Η συμπάθεια ή η αντιπάθεια του υπουργού δεν κερδίζεται καθόλου εύκολα. Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Δημήτρης Γράψας το κατάλαβε όταν επέμενε να κάνει σωστά τη δουλειά του σ΄ ότι είχε να κάνει με την αμυντική κάλυψη ακόμη και των πιο μικρών νησιών του Αιγαίου. Επί της ουσίας “πήρε το καπελάκι του” και αποχώρησε . Ο Γράψας είχε εκφράσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει πολύ πριν αποφασιστεί η αποστρατεία του, όπως λένε οι πληροφορίες.

Eduardo Galeano - Operation Unpunished Lead

To justify itself, state terrorism manufactures terrorists: it sows hate and harvests alibis. Everything indicates that this slaughterhouse of Gaza, which according to its perpetrators is for finishing off the terrorists, will achieve boosting them.
***
Since 1948, the Palestinians live condemned to perpetual humiliation. They cannot even breathe without permission. They have lost their country, their land, their water, their freedom, everything of theirs. They do not even have the right to choose their governments. When they vote for those they should not, they are punished. Gaza is being punished. It turned into a mousetrap without exit since Hamas cleanly won the elections of 2006. Something similar happened in 1932 when the Communist Party triumphed in the elections of El Salvador. Drenched in blood, the Salvadorans atoned for their bad behaviour and since then have lived under military dictatorships. Democracy is a luxury which not everyone deserves.