Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Ο φασιστικός ΣΤΟΧΟΣ υπερασπίζεται τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο και επιτίθεται στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Στόχος τους  να διαφυλάξουν τις φασιστικές ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ και την τρομοκρατική άσκηση «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ»
Η καθημερινή δράση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, η ακατάβλητη συλλογική προσπάθεια υπεράσπισης των δικαιωμάτων των στρατευμένων, η καταγγελία των πολεμικών τυχοδιωκτισμών και η ανάδειξη της ανάγκης να μπει φραγμός στον εθνικισμό, το μιλιταρισμό και το φασισμό προκαλεί αντιδράσεις.
Μέσα και έξω από τον στρατό.
Στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τους κρατικούς κατασταλτικούς-πολεμικούς μηχανισμούς και τους φασίστες.
Για μια ακόμη φορά, γίναμε μάρτυρες της βδομαδιάτικης επίθεσης του φασιστικού ΣΤΟΧΟΥ εναντίον του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

ΥΕΜΕΝΗ Πιέσεις για «στρατηγικές ασκήσεις» και χερσαία επέμβαση

ΚΑΪΡΟ - ΡΙΑΝΤ - ΣΑΝΑΑ.--
Φονικές συγκρούσεις στην Υεμένη - 25 νεκροίΤην πραγματοποίηση στρατιωτικών ασκήσεων ευρείας κλίμακας από αιγυπτιακές, σαουδαραβικές και άλλες αραβικές δυνάμεις στο έδαφος της Σαουδικής Αραβίας μέσα στο επόμενο διάστημα στο πλαίσιο δοκιμών με βάση το σχέδιο συγκρότησης μιας αραβικής κοινής στρατιωτικής δύναμης (γνωστής και σαν «αραβικό ΝΑΤΟ») ανακοίνωσαν κατά την προχτεσινοβραδινή συνάντησή τους στο Κάιρο ο Αιγύπτιος Πρόεδρος Αμπντέλ Φατάχ Σίσι και ο Σαουδάραβας υπουργός Αμυνας, πρίγκιπας Μοχμάμεντ μπιν Σαλμάν.

50 χιλιάδες Ουιγούροι πολεμούν στη Συρία στο πλευρό του ISIS έχοντας τουρκικά διαβατήρια!

Islamist Fighter Group Waving FlagΠερισσότερα από 100.000 πλαστά τουρκικά διαβατήρια χρησιμοποίησε το Ισλαμικό Κράτος ώστε να διευκολύνει επίδοξους μαχητές του να περάσουν από την Τουρκία στην Συρία και να ενισχύσουν τις τάξεις τους.
Η τουρκική εφημερίδα Meydan παραθέτει την ιστορία ενός συνεργάτη Ουιγούρου, αξιωματούχου του ΙΚ, ο οποίος προμηθεύει με πλαστά διαβατήρια τους επίδοξους μαχητές. Το κόστος απόκτησης του πλαστού διαβατηρίου είναι 200 δολάρια.
Περισσότεροι από 50.000 Ουιγούροι, Κινέζοι υπήκοοι, έχουν μεταβεί στην Τουρκία από την Κίνα, την Ταϊλάνδη και τη Μαλαισία και έχουν περάσει στην Συρία, μετά από παραμονή μιας ημέρας στην Κωνσταντινούπολη.

ΜΙΤ: Μακροσκελής κατάλογος στόχων… προς δολοφονία

ImageΚατάλογο 54 ατόμων, προγραμμένων από τη ΜΙΤ, παρουσίασε ο πρώην πράκτορας της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας Μεχμέτ Εϊμούρ, καταθέτοντας σε δικαστήριο στην Άγκυρα, το οποίο δικάζει υποθέσεις δολοφονιών που έχουν εκτελεστεί από το 1990 και μετά.
Ο Εϊμούρ που υπήρξε πρώην επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της ΜΙΤ, κατέθεσε πως ο κατάλογος του δόθηκε το 1994. Αρχικά σε αυτόν περιλαμβάνονταν 29 ονόματα, αλλά σταδιακά περιελήφθησαν σε αυτόν 54 ονόματα ατόμων που η ΜΙΤ σκόπευε να δολοφονήσει.

Νόαμ Τσόμσκι: Αυτές είναι οι δέκα τεχνικές για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης Από το Enallaktikos

Ο Αμερικανός ακαδημαϊκός και στοχαστής, Νόαμ Τσόμσκι, αναλύει τις δέκα τεχνικές για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης.
Το κείμενο αποτελεί μέρος μιας συλλογής συνεντεύξεων του Ν.Τσόμσκι, όπου ο κορυφαίος διανοητής διαπιστώνει διεισδυτικές παρατηρήσεις για τους θεσμούς που διαμορφώνουν τη σκέψη του κοινού και οι οποίοι βρίσκονται στην υπηρεσία της ισχύος και του κέρδους.
1. Η τεχνική της διασκέδασης
Πρωταρχικό στοιχείο του κοινωνικού ελέγχου, η τεχνική της διασκέδασης συνίσταται στη στροφή της προσοχής του κοινού από τα σημαντικά προβλήματα και από τις μεταλλαγές που αποφασίστηκαν από τις πολιτικές και οικονομικές ελίτ, με ένα αδιάκοπο καταιγισμό διασκεδαστικών και ασήμαντων λεπτομερειών....

Κλωνιζάκης: Πως οργανώσαμε τη δολοφονία του Παπαδόπουλου

Με τον Αλέκο Παναγούλη γνωριστήκαμε το 1961 στο Πολυτεχνείο της Αθήνας… Αυτός σπούδαζε Μηχανολόγος, εγώ σπούδαζα Πολιτικός Μηχανικός. Στο Πολυτεχνείο υπήρχαν τότε μόνο δυο τάσεις. Η αριστερά και η δεξιά. Μια μαρτυρία του Γιάννη Κλωνιζάκη, προδημοσίευση από το βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου «Μαρτυρίες για την δικτατορία και την αντίσταση», που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις «ΕΣΤΙΑ».

Reuters: Η Ελλάδα διαπραγματεύεται την αγορά ρωσικών S-300 - Διαψεύδει ο Καμμένος

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε ερώτηση για τις μεταδιδόμενες πληροφορίες ότι η Ελλάδα διεξάγει συνομιλίες με τη Ρωσία για τους S-300, διευκρίνισε ότι λόγος γίνεται αποκλειστικά και μόνο για τη συντήρηση και την τεχνική υποστήριξη των συστημάτων, που ήδη διαθέτουν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. «Οι δηλώσεις μου ήταν επαρκώς σαφείς», είπε ο κ. Καμμένος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και πρόσθεσε ότι «συζητούμε με τη ρωσική πλευρά μόνο θέματα τεχνικής υποστήριξης και φυσικά αντικατάστασης των βλημάτων, που έχουν λήξει, στα υπάρχοντα συστήματα της εθνικής αεράμυνας, μεταξύ των οποίων είναι και συστήματα S-300. Τα υπόλοιπα είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας».

"Στρατηγική" πώληση! Η Κίνα αγόρασε S-400 από τη Ρωσία

Image
Η Κίνα αγόρασε S-400. Ο γενικός διευθυντής της Rosoboronexport Ανατόλι Ισαϊκιν δήλωσε στην Kommersant,ότι η Κίνα είναι η πρώτη χώρα που αγοράζει το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό-αντιπυραυλικό σύστημα της Μόσχας.

Δεν αποκάλυψε τους όρους της συμφωνίας αλλά επεσήμασε τον στρατηγικό χαρακτήρα της συγκεκριμένης αγοράς.
Ο επικεφαλής της Rosoboronexport δήλωσε ότι η ρωσική αμυντική βιομηχανία είναι υποχρεωμένη να προμηθεύει το σύστημα αεράμυνας S-400 πρώτα στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας παρά το γεγονός ότι πολλές χώρες του εξωτερικού ενδιαφέρονται για την αγορά του .

Τουρκία: Ένας ακόμη δείκτης "κοκκίνισε" και δείχνει ότι έρχεται οικονομική κρίση

Image
Όλα θυμίζουν Ελλάδα στην Τουρκία. Σ΄ ότι έχει να κάνει με την οικονομία τουλάχιστον. Τα καμπανάκια κινδύνου εξακολουθούν να χτυπούν.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία το 2002 το συνολικό μη αποπληρωμένο χρέος καρτών ήταν 222 εκ. λίρες. Πόσο είναι τώρα; 
Αυξήθηκε 25 φορές φτάνοντας το ποσό των 5,8 δις λιρών. 
Ο πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Μεχμέτ Μπουλέντ Ντενίζ υποστηρίζει ότι 9 εκατομμύριαάνθρωποι πληρώνουν μόνο την ελάχιστη δόση τους χρέους τους στις κάρτες. Τις οποίες συνεχίζουν να φορτώνουν.