Σάββατο 18 Απριλίου 2015

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΦΑΝΤΑΡΕ, ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ: Ορεστιάδα,Τέρμα Θεού Κείμενο: Ολγα Χαραμή Φωτογραφίες: Ηρακλής Μήλας

Αλτ, τις ει; Αδριανουπολίτης, Καραγατσιανός, Γκαγκαβούζης, Μάρης, φαντάρος, μονιμάς, ταξιδευτής... Μετράς χαμένες πατρίδες. Γλώσσες και φυλάκια. Λόγους που σε φέραν ως εδώ, ανάμεσα σε Αρδα και Εβρο, στο Τριεθνές. Τέρμα για τέρμα έφτασες, έχεις μπόλικους.
Δυο άλογα, τέσσερις τροχοί κι ένα σκυλί θάφτηκαν μαζί με τον ιδιοκτήτη τους στον τύμβο της Δοξιπάρας ? Ζώνης. Κι αυτά αφορούν μία μόνο ταφή
%IMAGEALT%
Τρία τελωνεία. Δεκάδες στρατόπεδα. Εκατοντάδες φυλάκια. Ρίζια, Πλάτη, Χελιδόνα. Ονόματα-θρύλοι, εφιάλτες στις στρατιωτικές συνειδήσεις. Ορεστιάδα. Ονομα-σύμβολο. Γκατζολία τη λένε (κι οι κάτοικοί της πια!), τέλος Θεού - αρχή Αλλάχ, «εξορία», πινέζα του χάρτη...

Γλώσσα δε βάζουν μέσα οι φαντάροι κι ας παίρνουν, έστω και με μια μέρα εδώ, πιστοποιητικό σκληραγώγησης για όλη την υπόλοιπη ζωή τους. Νύχτα-μέρα στις σκοπιές και τα περίπολα, στην παγωνιά του Εβρου, μόνο να σιχτιρίζουν την τύχη τους ξέρουν. Και τα κονέ τους... Αυτοί χάνουν.

ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ-Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ "ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ";

Συνεκπαίδευση του ΠΝ με το Πολεμικό Ναυτικό της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 17 Απριλίου 2015, διεξήχθη στη θαλάσσια περιοχή Καρπάθου-Ρόδου, συνεκπαίδευση της φρεγάτας ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ και της πυραυλακάτου ΚΑΒΑΛΟΥΔΗΣ με τη φρεγάτα HMAS ANZAC και το πλοίο γενικής υποστήριξης HMAS SUCCESS του Αυστραλιανού Ναυτικού καθώς και με τη φρεγάτα HMNZS ΤΕ ΚΑΗΑ του Ναυτικού της Νέας Ζηλανδίας, σε τεχνικά αντικείμενα πολέμου επιφανείας, επικοινωνιών, προχωρητικών ελιγμών και πτήσεως ελικοπτέρων.

Θέλουνε να χυθεί αίμα στη Θράκη(;) Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Το κείμενο αυτό γράφτηκε την Τετάρτη 15/4/15. Την Παρασκευή ξημερώματα, είχαμε εμπρησμό Τζαμιού στην οδό Αντιγόνου και επίθεση σε μουσουλμανικό τέμενος στην συνοικία Ρωμά Αλάνκουγιού. 
Screen Shot 2015-04-18 at 3.30.53 PM
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:
Του Μουσταφά Τσολάκ*   
Έπαθα πλάκα όταν το άκουσα… 
Είπα «Δε παίζει, ραδιοαρβύλα θα’ ναι»… 
Κι όμως, η Ένωση Απόστρατων, μαζί με το Δ’ Σ. Στρατού, τέλεσε την Ιερά Αποστολή (Επιτάφιο) στον Εχίνο Ξάνθης, τη Μ. Παρασκευή… 
Σ’ ένα χωριό δηλαδή, που δεν έχει -τουλάχιστον εδώ και εκατό χρόνια- ούτε έναν χριστιανό κάτοικο… 
Σ’ ένα χωριό, που και πιο πριν δεν είχε χριστιανό κάτοικο… αλλά παρ’ όλα αυτά το παρανοϊκό ελληνικό κράτος, πήγε και έχτισε εκεί εκκλησία. 
Και τώρα, μετά από τόσα χρόνια, θυμήθηκαν «κάποιοι» να πάνε εκεί να τελέσουν την Ιερά Αποστολή. 

Το ελληνικό εκμεταλλευτικό θαύμα και η αριστερά. Του Χρήστου Λάσκου



Σημείωνα πριν από τρεις βδομάδες, από την στήλη, πως ο καταλληλότερος χαρακτηρισμός για την περίοδο των μνημονίων θα ήταν: η εποχή της μεγάλης εκμετάλλευσης[1].
Ερέθισμα για εκείνη την τοποθέτηση ήταν η δημοσίευση στοιχείων σχετικά με την αύξηση και την κατανομή της φορολογικής επιβάρυνσης στην Ελλάδα στα χρόνια της κρίσης. Θυμίζω σχετικά: Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά πέρα από κάθε φαντασία. Έτσι, η επιβάρυνση, σε ό,τι αφορά τον φόρο εισοδήματος, των 5 χαμηλότερων εισοδηματικών κατηγοριών στην εν λόγω τετραετία αυξήθηκε κατά 126%, ενώ για τα 5 υψηλότερα είχαμε μείωση 9%!

Μεσόγειος και Αιγαίο απέραντα νεκροταφεία πνιγμένων προσφύγων

ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.

Ασύμμετρη απειλή

by To Skouliki Tom
Τον ατελείωτο έχει η Εβδομάδα των Παθών για τη χώρα μας, αφού μπορεί να τελείωσε το Πάσχα αλλά η κατάλυση της Δημοκρατίας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, παρά τις κραυγές αγωνίας του Μετώπου Κοινής Λογικής των πασοκοβενιζελικών-κρυφοσαμαρικών-ποταμίσιων νεοφιλελέδων που είναι η τελευταία όαση ψυχραιμίας μέσα στην έρημο των αναρχοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ.
Για όσους δε γνωρίζουν, αναφέρω ότι η Δημοκρατία μας απειλείται από δύο ανοιχτά μέτωπα, αφού μόλις σήμερα άδειασε η Πρυτανεία από τους 15 τρομοκράτες που την είχαν μετατρέψει σε χασισοφυτεία, ενώ 2 εκατομμύρια τζιχαντιστές βρίσκονται ακροβολισμένοι στα παράλια της Τουρκίας περιμένοντας να εισβάλουν στη χώρα μας για να τη λεηλατήσουν.

KOBANE - δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια ΒΙΝΤΕΟ


ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ!

''Οφείλω όμως να παρατηρήσω ότι δεν έχει συμβεί κάποιο γεωπολιτικό γεγονός στην ευρύτερη περιοχή, γεγονός που να δικαιολογεί αυτήν την αύξηση των ροών [προσφύγων/μεταναστών] που παρατηρούμε τους τελευταίους μήνες'' (Κυριάκος Μητσοτάκης)  
 μερικές φωτό των τελευταίων 12 μηνών από Κομπάνι, Χαλέπι, Μοσούλη και Γάζα εντελώς ενδεικτικά

Καμιά Συμμετοχή-Καμιά Συνενοχή στην Άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ Ελλάδας-ΗΠΑ-Ισραήλ Δεν πολεμάμε δεν καταστέλλουμε για τα συμφέροντά τους

ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΜΑ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΝΑΤΕΙΩΝ-ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
Greeks mark Athens Polytechnic uprising as political temperature rises after Golden Dawn deathsΓια μία ακόμη φορά μαθαίνουμε ότι θα διεξαχθεί στη χώρα μεγάλη διακλαδική, διακρατική, στρατιωτική άσκηση με την ονομασία ΗΝΙΟΧΟΣ 2015. Ελλάδα-ΗΠΑ-Ισραήλ ετοιμάζουν επί της ουσίας έναν εικονικό πόλεμο διαθέτοντας πάνω από 150 πολεμικά αεροσκάφη. Το σύνολο της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας θα βρεθεί στον αέρα. Από κοντά στρατός ξηράς, ειδικές δυνάμεις και ναυτικό θα επιχειρήσουν στο σύνολο σχεδόν της επικράτειας και του εναέριου χώρου (Πελοπόννησος, Β. Ελλάδα, Αιγαίο, Ιόνιο). Το μέγεθος της άσκησης είναι τεράστιο, για δέκα μέρες (20-30 Απριλίου) το τρέξιμο και οι πολεμικές προετοιμασίες θα είναι στο κόκκινο. Τα σενάρια της άσκησης δείχνουν και στον πιο ανίδεο όλη αυτή η καλλιέργεια αξιόμαχου βρίσκεται πολύ μακριά από τις παραδοσιακές σκέψεις περί προστασίας της άμυνας της χώρας. 

Νέο ρατσιστικό ξέσπασμα από το Ποτάμι

πρόσφυγες
Νέο άνοιγμα προς τους ψηφοφόρους της άκρας δεξιάς επιχειρούν, όπως φαίνεται, τα στελέχη του Ποταμιού. Ο Νίκος Ορφανός, βουλευτής Β΄ Πειραιά, μιλώντας στην εκπομπή Πρώτη Γραμμή του ΣΚΑΙ σημείωσε ότι «δεν μπορεί να εξαρτάται η εισροή (προσφύγων) από το πώς πηγαίνουν οι εμπόλεμες ζώνες». Η δήλωση Ορφανού αμφισβητεί τον Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ορίζει ότι “τα κράτη-μέλη οφείλουν να διασφαλίζουν το δικαίωμα ασύλου, όπως προβλέπει η Σύμβαση της Γενεύης, με εγγύηση για την ασφαλή δίοδο των προσφύγων”. Να σημειωθεί ότι πρόσφατη Οδηγία (2001/55/ΕΚ) του Συμβουλίου της Ευρώπης ορίζει τις ελάχιστες προδιαγραφές παροχής προσωρινής προστασίας για τους Σύρους πρόσφυγες».

Διεθνή έκκληση από το εργοστάσιο Dita στην Τούζλα. Είναι το εργοστάσιο απ' όπου ξεκίνησε η εξέγερση στην Βοσνία.

AN APPEAL TO THE INTERNATIONAL LABOUR COMMUNITY
FROM THE WORKERS OF DITA FACTORY, TUZLA, BOSNIA AND HERZEGOVINA
Tuzla, 16 April 2015
1508515_488053567971925_271676300_nWe, the workers of Tuzla-based detergent factory DITA, have been fighting a wave of corrupt privatisation, exploitation and asset stripping that is destroying the industry of Bosnia and Herzegovina. 
For over two years now, we have guarded our factory around the clock to prevent the removal of machinery and assets. 
The process of privatisation of DITA was carried out in collaboration with corrupt politicians, judiciary and banks, which failed to carry out due diligence, and provided toxic loans to the new owners – money that never reached the factory. 

ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ-Tα μη Επανδρωμένα Οχήματα και τα Συστήματα αντιμέτρων

Η ιστορία των «Μη Επανδρωμένων Οχημάτων» και συγκεκριμένα των Drones ή UAVs ξεκινά πριν από 40 έτη περίπου, όταν οι ΗΠΑ προχώρησαν στην εξέλιξη των ιπταμένων στόχων των Target Drones.
Κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ, οι ΗΠΑ χρησιμοποίησαν επιτυχώς ένα Drone το «Lighting Bug», σε αποστολές τακτικής αναγνώρισης το οποίο πραγματοποίησε 3.000 εξόδους. Έκτοτε και σε διάφορες περιόδους επιχειρήσεων όπως στον πόλεμο Ισραήλ - Λιβάνου/Συρίας τη δεκαετία του 80, στον 1ο και 2ο πόλεμο του Ιράκ, στις επιχειρήσεις στη Βοσνία, Κόσσοβο και Αφγανιστάν, χρησιμοποιήθηκαν εξελιγμένες μορφές UAVs ή Drones, κυρίως σε αποστολές ISTAR (Intelligence Surveillance Target Aquition Reconnaissance) και ακολούθως για άλλες αποστολές (προσβολές στόχων, Η/Π, Δικτυοκεντρικές επιχειρήσεις κ.λ.π.).

Ναυτικές επιχειρήσεις: Κατευθυνόμενα όπλα …σαρωτικές αλλαγές

Μελέτη του Center for Strategic and Budgetary Assessments (CSBA) επιχειρεί να αναλύσει το μέλλον του κατά θάλασσα πολέμου, ειδικά όσον αφορά την χρησιμοποίηση κατευθυνόμενων όπλων ακριβείας. Ο συντάκτης της μελέτης Άντριου Κρεπίνεβιτς καταλήγει στο συμπέρασμα πως η ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών θα επιφέρει σοβαρούς περιορισμούς στα περιθώρια πραγματοποίησης ελιγμών των σκαφών επιφανείας.
Ο Κρεπίνεβιτς συγκρίνει τα νέα δεδομένα με την κατάσταση που επικρατούσε στη Μεσόγειο κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Επιπλέον τονίζει πως κατευθυνόμενα όπλα ακριβείας διαθέτουν πλέον ολοένα και περισσότεροι ανταγωνιστές των ΗΠΑ. Κατά συνέπεια οι ΗΠΑ δεν θα μπορούν να υπολογίζουν στην επίτευξη αποφασιστικού αποτελέσματος.

ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΑΦΡΙΛΑ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΠ!

Όπως έχουμε επισημάνει και σε προηγούμενη παρέμβαση μας, λειτουργώντας σε έναν βαθμό αποπροσανατολιστικά ως προς το τρομερό διακύβευμα της οικονομίας και έντασης των πιέσεων των τοκογλύφων-Ε.Ε.-ΔΝΤ-ελληνικής άρχουσας τάξης, με αφορμή το Μεταναστευτικό διεξάγεται μια ακραία αντιδραστική επίθεση στο σύνολο του κόσμου της εργασίας, που καταλήγει να απαιτεί την επίδειξη κρατικού αυταρχισμού αδιαφορώντας για το τίμημα σε ανθρώπινες ζωές, αποδεχόμενη, με τεράστια δόση κυνισμού, την βάναυση παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Με την συνδρομή της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ, δικαιολογώντας επιπλέον αγορές όπλων, όπως την συντήρηση των πανάρχαιων αεροσκαφών του Πολεμικού Ναυτικού PORION,  κόστους 500 εκατομμυρίων δολαρίων!

Βιβλίο κατά της ισλαμοφοβίας από τον δολοφονημένο διευθυντή της Charlie Hebdo Charlie για πάντα

«Μία ημέρα, για να γελάσουμε, θα δημοσιεύσω όλες τις απειλητικές επιστολές που έλαβα στο Charlie Hebdo». Η φράση αυτή αποτυπώνεται από το διευθυντή και σκιτσογράφο της σατιρικής Charlie Hebdo Στεφάν Σαρμπονιέ, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις 7 Ιανουαρίου, όταν τζιχαντιστές εισέβαλαν στα γραφεία της εφημερίδας στο Παρίσι.

«ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ», Συναυλία αντιστασιακού, αντάρτικου και πολιτικού τραγουδιού (20/4)

lenin524

Συναυλία αντιστασιακού, αντάρτικου και πολιτικού τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Απρίλη, 8μ.μ. στο STUDIO new star art cinema
Παίζει το Μουσικό Σύνολο Ρωμιοσύνη, υπό τη διεύθυνση του Τεό Λαζάρου.
Τραγουδούν: Νίκος Μποφίλιος, Σταύρος Ξένος, Νατάσα Παπαδοπούλου-Τζαβέλα, Αχιλλέας Βογιατζάκης, Τεό Λαζάρου
Προλογίζει ο Νίκος Τριανταφύλλου, Πρόεδρος του ΣΦΕΑ 1967-74.
Χαιρετίζει ο Δημήτρης Παπαχρήστος
Διαβάζουν: Εύα Κοταμανίδου, Τάκης Βαμβακίδης
Συντονίζει ο Μανώλης Χατζωνάκης
ΣΤΟΥΝΤΙΟ new star art cinema
Σπάρτης & Σταυροπούλου 33, Πλατεία Αμερικής
Τηλ 210-8640054

Γενική είσοδος 10 €

Σουρεαλισμός της εργατιάς με πορεία-υπερπαραγωγή

Χάσαμε τον σύντροφο Σβανά‏

Έφυγε σήμερα από οξύ έμφραγμα ο σύντροφος Σωτήρης Σβανάς.

Γεννημένος το 1979, στρατεύτηκε στο κίνημα από τα φοιτητικά του χρόνια στη Φιλοσοφική, στη Συναργασία Ανεξαρτητών Φιλοσοφικής και στα ΕΑΑΚ. Μέλος των Αριστερών Συσπειρώσεων αρχικά και μετά της Αριστερής Ανασύνθεσης μετά το Πανεπιστήμιο θα στραφεί στο χώρο της δημοσιογραφίας, ως διορθωτής αρχικά και τα τελευταία χρόνια ως αρχισυντάκτης στην ιστοσελίδα thepressproject.gr, με ενεργό δράση στην Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου μέσα από το σχήμα της Αριστερής Πρωτοβουλίας/Παρατύπως και στις πρωτοβουλίες των κατοίκων στα Εξάρχεια..


Ο "ΛΟΓΟΣ ΑΓΑΠΗΣ" ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ...


Σεραφείμ κατά Αλαφούζου: Ο ΣΚΑΪ στηρίζει το Εβραϊκό λόμπυ – Οι εργαζόμενοί του θα καίγονται στην κόλαση - MediaΣεραφείμ κατά Αλαφούζου: Ο ΣΚΑΪ στηρίζει το Εβραϊκό λόμπυ – Οι εργαζόμενοί του θα καίγονται στην κόλαση
Σφοδρή επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και προσωπικά τον Γιάννη Αλαφούζο εξαπέλυσε ο μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ, με αφορμή σειρά ντοκιμαντέρ για το πρόσωπο του Ιησού που προβλήθηκαν τις μέρες του Πάσχα.
Ο Σεραφείμ κάνει λόγο για «δῆθεν ἐπιστημονικά ντοκυμαντέρς ποῦ ὅλως περιέργως ἄρχονται καί τελειοῦνται μέ Ἑβραίους συνεντευξιαζομένους», τα οποία ο μητροπολίτης Πειραιά ζήτησε από τον Γ. Αλαφούζο να μην προβληθούν, αίτημα που αγνοήθηκε.

η "ανθρωπία" που πήρε το ΠΟΤΑΜΙ, πήρε ο Θεοδωράκης...

- Για δουλειές ή τουρισμό ήρθες;
- Πρόσφυγας πολέμου είμαι, από τη Συρία.

The BBC and the arms trade: the scandle no one is talking about

The government has deeply associated the BBC with an industry known mainly for corruption, bribery and contempt for human rights.
The BBC Trust is “the governing body of the BBC”, with the responsibility to ensure that the Corporation delivers on its mission “to inform, educate and entertain.” The Trust describes itself as “the guardian of license fee revenue”, aiming to make the Corporation “simpler, more efficient and more open.”

Τι δεν πρέπει να ξεχνάμε για τη Χρυσή Αυγή


Πηγή: Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου & Αυγουστίνος Ζενέκος – “Unfollow”
Η επικείμενη δίκη της νεοναζιστικής οργάνωσης έχει περισσότερες πλευρές από την απλή επιμονή να καταδικαστούν οι δράστες και οι ιθύνοντες για τα εγκλήματά τους. Κυρίως, όμως, ο στόχος της τιμωρίας των χρυσαυγιτών δεν πρέπει να ξεπλύνει τις ευθύνες του πολιτικού συστήματος για τον εκφασισμό της ελληνικής δημοκρατίας, ούτε να οδηγήσει στην αποδοχή αντιθεσμικών πρακτικών και αντιδημοκρατικών στρεβλώσεων.

Νομοσχέδιο υπουργείου Ναυτιλίας: Πληρώνει τις επιδοτήσεις των εφοπλιστών

Την αυθαιρεσία των εφοπλιστών νομιμοποιεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με το προσχέδιο νόμου που έχει δώσει σε δημόσια διαβούλευση. Συγκεκριμένα, στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Ναυτιλίας, η κυβέρνηση συνδέει την καταβολή των μισθών στα πληρώματα των ακτοπλοϊκών πλοίων με το αν οι εταιρείες έχουν εισπράξει τις επιδοτήσεις από τις άγονες γραμμές!
Το προσχέδιο έχει τίτλο «Επείγουσες ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της απλήρωτης ναυτικής εργασίας». Ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας  Θ. Δρίτσας, στη συνάντηση που είχε την Τετάρτη με τους ναυτιλιακούς συντάκτες, ισχυρίστηκε ότι με το νομοσχέδιο αυτό λύνεται το πρόβλημα της απλήρωτης εργασίας που κυριαρχεί στα πλοία της ακτοπλοΐας, με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα αυτό της ΝΕΛ, που οφείλει μισθούς πάνω από έξι μήνες στα πληρώματα των πλοίων της και το δώρο Πάσχα, αλλά και της ΑΝΕΚ, που πληρώνει τους ναυτεργάτες με «έναντι».

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ: ΧΥΔΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΞΕΠΕΣΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΤΣΟΝΤΑΣ!

“ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ” ΟΝ ΑΙR: Άγριος καβγάς Μελέτη για τους Λαθρομετανάστες- Αποχώρησε από το δελτίο ειδήσεων η δήμαρχος Τήλου!! (ΒΙΝΤΕΟ)
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙΟΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΜΥΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.
αναδημοσίευση απ'ο ανάλογης πολιτικής κατεύθυνσης σάιτ: