Κυριακή 19 Απριλίου 2015

NTΡΟΠΗ ΑΝΥΕΘΑ ΗΣΥΧΕ: Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΕΕΜ ΣΠΑΡΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ 22 ΧΡΟΝΩΝ-ΟΤΑΝ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΗΣ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Η απάντηση του ΑΝΥΕΘΑ Κώστα Ήσυχου στην ερώτηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τους λόγους απώλειας του 22χρονου συναδέλφου Νικήτα στο ΚΕΕΜ Σπάρτης είναι πρόκληση.
«Περιγράφει τα γεγονότα, όπως συμφέρει το ΓΕΣ και την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ! Διέταξε ΕΔΕ (χωρίς να αναφέρει πως διεξήχθη), έστειλε την υπόθεση στον εισαγγελέα (χωρίς να αναφέρει κάτω από ποιες καταγγελίες). Στην απάντησή του ο Κ.Ήσυχος υποστηρίζει ότι στην Σπάρτη υπηρετούν τρεις αξιωματικοί και τρεις οπλίτες ιατροί (ενώ οι καταγγελίες των φαντάρων αναφέρουν πολύ μικρότερο δυναμικό), περιγράφει τις υγειονομικές εγκαταστάσεις (χωρίς να απαντά γιατί 10 μέρες το παλικάρι ουσιαστικά κοιμόταν στους θαλάμους μαζί με τους υπόλοιπους φαντάρους, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική φροντίδα). Παραδέχεται ότι αν και υπήρχε ασθενοφόρο ο νεαρός στρατιώτης με τρομερά συμπτώματα από την ασθένεια μεταφέρθηκε από την Σπάρτη στην Αθήνα με λεωφορείο. Ερευνάται λέει γιατί….

Οι πρόσφυγες δεν χρειάζονται τα δάκρυά μας. Έχουν ανάγκη να σταματήσουμε να τους κάνουμε πρόσφυγες.

Tου Anders Lustgarten (μετάφραση, επιμέλεια Sylvia)
 Η de facto πολιτική της Ε.Ε είναι να αφήνει τους μετανάστες να πνίγονται, ώστε να σταματήσει έτσι, να έρχονται κι άλλοι. Πόσους ακόμη θανάτους μπορεί ν’αντέξει το στομάχι μας;
Στην έρημο, οι λαθρέμποροι ανακατεύουν το νερό με βενζίνη, ώστε οι άνθρωποι που μεταφέρουν να μη το πίνουν γρήγορα και τους κοστίζουν περισσότερα χρήματα.  Μερικές φορές τα φορτηγά μέσα στα οποία είναι στιβαγμένοι, κολλάνε καθώς διασχίζουν τη Σαχάρα, κάποιοι πρέπει να κατέβουν για να τα σπρώξουν, ώστε να ξεκολλήσουν, τους οποίους συχνά αφήνουν πίσω, μόλις καταφέρουν να ξεκινήσουν πάλι τα φορτηγά.

ΕΛ.ΑΣ.: ΑΥΤΟΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΠΑΝΟΥΣΗ!

Ερώτηση προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια σε σχέση με το ρεπορτάζ του UNFOLLOW, στο προηγούμενο τεύχος (Ιουνίου 2014), κατέθεσαν χθες, 3 Ιουλίου 2014, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Κατόπιν τούτου, αναρτούμε στα Επιλεγμένα Θέματα της Έντυπης Έκδοσης το πλήρες δημοσίευμά μας, προς διευκόλυνση της δημόσιας συζήτησης. Ολόκληρη την ερώτηση των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ: «Στη Βουλή το ρεπορτάζ του Unfollow: “Φυτώριο φασιστών η Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στην Αμυγδαλέζα;»»

Χημικά όπλα που χρησιμοποιούνται από τη Σαουδική Αραβία στην Υεμένη ευθύνονται για το θάνατο δεκάδων αμάχων

Sana, Yemen
Civilians who were injured during the attacks said they have been suffering from suffocation, nausea and diarrhea since the start of the attacks.

Saudi warplanes used toxic gas during Saturday's strikes on markets and civilian areas in Sa'ada, leaving a number of people injured and dead, Iranian media reported.
Yemeni locals said that the Saudi warplanes used prohibited weapons in their airstrikes on the Fag Attan area in Southern Sana'a on Friday.

Συγκλονιστικές εικόνες από το ναυάγιο στη Λαμπεντούζα – Φόβοι πως θα εξελιχθεί στην χειρότερη τραγωδία που έγινε ποτέ στη Μεσόγειο (βίντεο)

Το αλιευτικό ναυάγησε σε απόσταση περίπου 130 χλμ. από τις λιβυκές ακτές και ενώ μετέφερε περισσότερους από 700 ανθρώπους, σύμφωνα με την αφήγηση των 28 επιζώντων που διασώθηκαν από ένα πορτογαλικό εμπορικό πλοίο, δήλωσε στα ιταλικά τηλεοπτικά δίκτυα η Καρλότα Σάμι, εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Υπόμνηση Γκαλεάνο

του Θανάση Σκαμνάκη
Ο Εντουάρντο Γκαλεάνο ήταν άνθρωπος που διάβαζε τον κόσμο όπως πραγματικά είναι. Και μάθαινε και τους άλλους να τον διαβάζουν έτσι. Αποκάλυπτε όχι την πίσω αλλά την αληθινή σημασία των γεγονότων, των εικόνων και των λέξεων. Ο Κόσμος ανάποδα (όπως τιτλοφόρησε ένα του βιβλίο, αναγνωστικό του κόσμου θα το λέγαμε) δεν είναι ο δικός μας κόσμος αλλά ο κατασκευασμένος, από κυβερνήσεις, επιχειρήσεις, μέσα ενημέρωσης, που σε μας δείχνεται σαν να είναι ο κανονικός. Και χρειάζεται κόπος, συχνά και θάρρος, για να τον δεις όπως είναι.
Κάποια δείγματα, που σχετίζονται και με τη δική μας σημερινή πραγματικότητα, θα παραθέσω (και) ως κίνητρο ανάγνωσης των βιβλίων του συγγραφέα που μας αποχαιρέτησε την προηγούμενη βδομάδα:

H «κόλασή» του πρώην Νο 1 του ΔΝΤ «είναι η δική μας ελπίδα»!

Του Γιώργου Μητραλιά
Η είδηση –δίκαια- εντυπωσιάζει: «Ο ισπανός πολιτικός Ροντρίγκο Ράτο, πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, συνελήφθη για απάτη και ξέπλυμα χρήματος, μεταδίδουν ισπανικά μέσα ενημέρωσης.». Η είδηση είναι όμως λειψή: ο κ. Ράτο δεν ήταν μόνο «πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ» (2004-2007), αλλά και πρώην «τσάρος» της ισπανικής οικονομίας (υπουργός Οικονομικών) στη κυβέρνηση Αθνάρ της οποίας ήταν και αντιπρόεδρος (1996-2004), καθώς και πρώην πρόεδρος της πολύπαθης και άκρως διεφθαρμένης τράπεζας Bankia (2010-2012). Κυρίως όμως, ο κ. Ράτο διετέλεσε επίσημος «δελφίνος» του Αθνάρ στην αρχηγία του –πάντα- κυβερνώντος Λαϊκού κόμματος (ΡΡ) και παραλίγο πρωθυπουργός της Ισπανίας στη θέση του… Ραχόι.

Ποιοι δεν δικάζονται για τα εγκλήματα της Χ.Α

28-1430aΗ δική των μελών της Χρυσής Αυγής, που ξεκινά τη Δευτέρα 19 Απριλίου, αποτελεί ένα ιστορικό γεγονός για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Είναι καταρχήν μια μεγάλη νίκη του αντιφασιστικού κινήματος το οποίο συγκρούστηκε με το κράτος, τα ΜΜΕ και την ελληνική δικαιοσύνη (τα οποία συνεργάζονταν ανοιχτά με τους ναζιστές) και ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία της συμμορίας δολοφόνων.

Η χειρότερη τραγωδία στη Μεσόγειο Ναυάγιο με 700 μετανάστες που αναζητούσαν μια καλύτερη ζωή

Nέα κι από ό,τι φαίνεται η μεγαλύτερη έως τώρα τραγωδία στη Μεσόγειο, με ναυάγιο σκάφους, στο οποίο επέβαιναν περίπου 700 μετανάστες που αναζητούσαν μια καλύτερη ζωή στην Ευρώπη, σημειώθηκε στα ανοιχτά της Λιβύης. Μέχρι αυτήν τη στιγμή η ιταλική Ακτοφυλακή και το Πολεμικό Ναυτικό έχουν διασώσει 28 μετανάστες και έχουν περισυλλέξει 23 πτώματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλοιάριο ανατράπηκε όταν οι μετανάστες που επέβαιναν σε αυτό συγκεντρώθηκαν στη μία πλευρά του μόλις είδαν ότι τους πλησιάζει ένα εμπορικό πλοίο. 

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ

Τη Δευτέρα, στις 20 Απριλίου, ξεκινά η δίκη 70 μελών της Χρυσής Αυγής στην ειδική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού. Είναι η αίθουσα στην οποία δικάστηκαν όσοι και όσες κατηγορήθηκαν ως τρομοκράτες, όπου θα δικαστεί με τηλεοπτικούς όρους μια οργάνωση ως εγκληματική αλλά όχι ως τρομοκρατική. 
Δεν θα σταθούμε, αν κι έχει τη δική του σημασία, στο συμβολισμό της επιλογής της  αίθουσας. Θα πούμε, όμως, ότι αυτός ο συμβολισμός είναι παράγωγο μιας κρατικής πολιτικής, συνέχεια της ευρωπαϊκής, την οποία η σημερινή κυβέρνηση αναλαμβάνει από τις προηγούμενές της, σε μια διαρκή προσπάθεια κατασκευής του αγωνιζόμενου λαού σε κοπάδι υπηκόων των «πολιτικών των μεταρρυθμίσεων»: 

ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΒΟ

Εμείς που υπογράφουμε αυτή τη δημόσια δήλωση δηλώνουμε ότι συνυπογράφουμε κι εμείς την προκήρυξη των συναγωνιστών μας από την “Πρωτοβουλία για την Ενότητα εργαζομένων ΕΛΒΟ” και καλούμε τους μηνυτές τους να υποβάλουν και σε μας μύνηση.
Ενώ η ΕΛΒΟ διαλύεται και το εργοστάσιο της κινδυνεύει με λουκέτο, η πλειοψηφία του Δ.Σ. του Σωματείου και ο πρόεδρος του ΕΚΘ επιλέγουν να στραφούν ενάντια στην στοιχειώδη συνδικαλιστική ελευθερία έκφρασης πολιτικής γνώμης. Η αγωνιστική παράταξη της ΕΛΒΟ περιέγραψε με μάλλον κομψό τρόπο όσα η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων εκφράζει καθημερινά στους χώρους δουλειάς, στις πλατείες και στους δρόμους των διαδηλώσεων. 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ «Η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΒΟ»

Εμείς που υπογράφουμε αυτή τη δημόσια δήλωση δηλώνουμε ότι συνυπογράφουμε κι εμείς την προκήρυξη των συναγωνιστών μας από την “Πρωτοβουλία για την Ενότητα εργαζομένων ΕΛΒΟ” και καλούμε τους μηνυτές τους να υποβάλουν και σε μας μύνηση.
Ενώ η ΕΛΒΟ διαλύεται και το εργοστάσιο της κινδυνεύει με λουκέτο, η πλειοψηφία του Δ.Σ. του Σωματείου και ο πρόεδρος του ΕΚΘ επιλέγουν να στραφούν ενάντια στην στοιχειώδη συνδικαλιστική ελευθερία έκφρασης πολιτικής γνώμης. Η αγωνιστική παράταξη της ΕΛΒΟ περιέγραψε με μάλλον κομψό τρόπο όσα η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων εκφράζει καθημερινά στους χώρους δουλειάς, στις πλατείες και στους δρόμους των διαδηλώσεων. 

Καμιά Συμμετοχή-Καμιά Συνενοχή στην Άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ Ελλάδας-ΗΠΑ-Ισραήλ Δεν πολεμάμε δεν καταστέλλουμε για τα συμφέροντά τους

ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΜΑ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΝΑΤΕΙΩΝ-ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
Greeks mark Athens Polytechnic uprising as political temperature rises after Golden Dawn deathsΓια μία ακόμη φορά μαθαίνουμε ότι θα διεξαχθεί στη χώρα μεγάλη διακλαδική, διακρατική, στρατιωτική άσκηση με την ονομασία ΗΝΙΟΧΟΣ 2015. Ελλάδα-ΗΠΑ-Ισραήλ ετοιμάζουν επί της ουσίας έναν εικονικό πόλεμο διαθέτοντας πάνω από 150 πολεμικά αεροσκάφη. Το σύνολο της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας θα βρεθεί στον αέρα. Από κοντά στρατός ξηράς, ειδικές δυνάμεις και ναυτικό θα επιχειρήσουν στο σύνολο σχεδόν της επικράτειας και του εναέριου χώρου (Πελοπόννησος, Β. Ελλάδα, Αιγαίο, Ιόνιο). Το μέγεθος της άσκησης είναι τεράστιο, για δέκα μέρες (20-30 Απριλίου) το τρέξιμο και οι πολεμικές προετοιμασίες θα είναι στο κόκκινο. Τα σενάρια της άσκησης δείχνουν και στον πιο ανίδεο όλη αυτή η καλλιέργεια αξιόμαχου βρίσκεται πολύ μακριά από τις παραδοσιακές σκέψεις περί προστασίας της άμυνας της χώρας. 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΜΟΥ

True..
Αλήθεια...

Στημένο παιγνίδι από την Κομισιόν για το σχιστολιθικό αέριο

Της Βάλιας Μπαζού από Το Ποντίκι

Αυτή τη φορά η τράπουλα σημαδεύτηκε για τις πολυεθνικές του σχιστολιθικού αερίου που μέχρι σήμερα βλέπουν την πόρτα της ΕΕ κλειστή. Όμως για όλα υπάρχει λύση όταν επιστρατεύεται το βαρύ πυροβολικό, η Κομισιόν, για να στήσει το παιγνίδι.
Και το στήσιμο είναι όπως πάντα αριστοτεχνικό. Δημιουργείται μια συμβουλευτική επιστημονική επιτροπή για να εξετάσει το θέμα της λεγόμενης και υδραυλικής ρωγμάτωσης (fracking) και να καταθέσει τις προτάσεις στην Κομισιόν. Μόνο που η σύνθεση κλίνει σαφώς υπέρ του σχιστολιθικού αερίου. Οπότε όπως λέει και ο λαός Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει.

Οι σαδίστριες και οι άλλες: Οι Γερμανίδες στο Ανατολικό Μέτωπο

Άγνωστες ιστορίες από την δράση των Γερμανίδων στα ναζιστικά πεδία θανάτου έρχονται στο φως μετά από έρευνα 2ο χρόνων 
 H Γιοχάνα Αλτφάτερ συχνά συνόδευε τον προϊστάμενο της σε επισκέψεις ρουτίνας στο γκέτο. Στις 16 Σεπτεμβρίου 1942, η Αλτφάτερ μπήκε στο γκέτο και πλησίασε δύο εβραιόπουλα, ένα εξάχρονο και ένα μικρότερο νήπιο, που ζούσαν κοντά στο τείχος του γκέτο. Κάλεσε τα παιδιά κοντά της, αφήνοντας να φανεί ότι είχε να τους δώσει ένα γλυκό. Το νήπιο την πλησίασε. Εκείνη σήκωσε το παιδί στα χέρια της και το έσφιξε τόσο πολύ, που το παιδί άρχισε να ουρλιάζει και να σφαδάζει. Τότε η Αλτφάτερ άρπαξε το παιδί από τα πόδια, το γύρισε ανάποδα και του κοπάνησε το κεφάλι στον τοίχο του γκέτο λες και χτυπούσε ένα χαλάκι για να διώξει από πάνω του τη σκόνη.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ-ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΕ ΑΥΤΑ

Υπενθυμίζεται ότι από το 2015 ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Η ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ...
 των επισκεπτών στα ΚΑΑΥ και επανήλθε το μέτρο αντίτιμου εισιτηρίου 3,00€ για τους ενήλικες και 1,00€ για τα παιδιά. 

How Israel deliberately killed 364 children under the age of 12 in Gaza

Child in rubble of home
Since reducing much of the Gaza Strip to rubble, Israel has refused to allow the entry of desperately needed reconstruction material into Gaza, leaving 108,000 people, the majority of them children, homeless. 

Children were crushed to death in their homes, dismembered as they slept in their beds, torn to pieces as they played in their yards.

Η εφημερίδα «Δημοκρατία» δίνει αυτό το Σάββατο δώρο CD με τον Γεώργιο Παπαδόπουλο!

Η εφημερίδα που λέγεται «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»...

Επιτέλους!
Μια ελληνόψυχη εφημερίδα αποφάσισε να αντισταθεί στο διαχρονικό ιδεολογικό νταβατζιλίκι της αριστεράς και να δώσει βήμα στον αρχηγόσαυρο της χούντας του 1967, Γεώργιο Παπαδόπουλο -

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ Οταν οι χαφιέδες φακέλωναν...

Οταν οι χαφιέδες φακέλωναν...
Κιτρινισμένες σελίδες και λεπτές σαν τσιγαρόχαρτα, με θαμπό μελάνι παλιάς γραφομηχανής, κολλημένες μεταξύ τους από την υγρασία και ξεφυλλισμένες από εκατοντάδες δάχτυλα, κουβαλούν βάρος ασήκωτο. 
Φυλάσσουν ανεξίτηλες στιγμές της ελληνικής ιστορίας καθώς περιλαμβάνονται στους σκονισμένους φακέλους των Γενικών Αρχείων του Κράτους. Με αφορμή τη μαύρη επέτειο της 21ης Απριλίου 1967, της ημέρας που ο ελληνικός λαός θα έμπαινε στον... γύψο για να απελευθερωθεί με φόρο αίματος μια επταετία αργότερα, το «Εθνος» ξεφυλλίζει τα αρχεία των πέτρινων εκείνων χρόνων. 

O στρατηγός Δήμου μιλά για την χούντα και τους στρατιωτικούς στον Αντώνη Κακαρά

Image
Με αφορμή την μαύρη επέτειο της χούντας της 21ης Απριλίου, μια συνέντευξη -συζήτηση του συγγραφέα και απόστρατου αξιωματικού του ΠΝ Αντώνη Κακαρά με τον στρατηγό Δημήτρη Δήμου. Όπως πάντα τα κείμενα και οι συνεντεύξεις του Α.Κακαρά είναι θυσαυρός γιατί μιλά με ανθρώπους που έζησαν τα γεγονότα από πρώτο χέρι.

Όλο το κείμενο της συζήτησής του με τον Δ.Δήμου:

Περί χούντας, αξιωματικών, Καραμανλή και Σειρηνίδη από τον Δήμου
Συνέντευξη με τον επίτιμο αρχηγό ΓΕΕΦ και διοικητή στρατιάς αντιστράτηγο ε.α. Δημήτριο Δήμου  (Δ) την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2004

Παραλήρημα χρυσαυγίτη: Προτείνει στείρωση ή ευθανασία σε ανάπηρους και ψυχικά νοσούντες - Βίντεο

Παραλήρημα χρυσαυγίτη: Προτείνει στείρωση ή ευθανασία σε ανάπηρους και ψυχικά νοσούντες - ΒίντεοΤην άρρηκτη σχέση της ιδεολογίας της Χρυσής Αυγής με αυτή του Τρίτου Ράιχ επιβεβαιώνει βίντεο που που είδε το φως της δημοσιότητας. Πυρηνάρχης της Χρυσής Αυγής Σαλαμίνας καλεί τα μέλη της οργάνωσης να εφαρμόσουν τακτικές του Χίτλερ, όπως αυτή της ευγονικής. Προτείνει στείρωση ή ευθανασία στους ανάπηρους και τους ψυχικά νοσούντες!

Το βίντεο αποκαλύπτει το “Έθνος της Κυριακής” και ο πυρηνάρχης της ΧΑ Σαλαμίνας Μιχάλης Παπαδημητρίου πρωταγωνιστεί σε ένα ναζιστικό παραλήρημα κατά την ομιλία του στην τοπική οργάνωση της Νίκαιας, τον Φεβρουάριο του 2013, μόλις λίγους μήνες πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.