Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Πρώην Χρυσαυγίτης: "Κινδυνεύει η ζωή μου από την Χ.Α" (Βίντεο)

Βασισμένο στο ρεπορτάζ της σημερινής Καθημερινής στο οποίο ο κατηγορούμενος για συνέργεια στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση Γιώργος Δήμου ο οποίος ισχυρίζεται ότι «Φοβάμαι τη Χρυσή Αυγή. Είναι εναντίον μου γιατί δεν υπέκυψα στους εκβιασμούς και στις απειλές τους», είναι το βίντεο που παραθέτουμε απ’ το τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του Σκάι.
Ο συγκεκριμένος πρώην χρυσαυγίτης αντιμετωπίζει ποινές που μπορεί να οδηγήσουν σε πολυετή φυλάκιση. Ωστόσο αυτό που τον ανησυχεί είναι η ίδια η οργάνωση της οποίας υπήρξε μέλος.  «Εχω φύγει από το σπίτι μου, δεν μένω με την οικογένειά μου μόνο και μόνο για να την προστατεύσω», ισχυρίζεται.
Όσα ανέφερε τότε στις ανακριτικές αρχές για το βράδυ της δολοφονίας του Φύσσα και για τα γεγονότα που ακολούθησαν τις επόμενες ημέρες, σκιαγραφούν τη συντονισμένη δράση μιας ομάδας «ένστολων» της Χρυσής Αυγής, αλλά και την απόπειρα στελεχών της να συγκαλύψουν εγκληματικές πράξεις, αναφέρει μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Assange Reveals That The West is Behind ISIS And Ukraine Crisis And Israel Behind Hamas

Washington might hope that it has Assange cornered, but despite the man’s inability to physically move anywhere, it would seem that it is he who is doing all the cornering.
He explained to an Argentinian paper how US intervention in Ukraine had led to civil war, how the West had helped ISIS, and why Israel supported Hamas.
The United States has spent “A lot of time Trying to Bring Ukraine to the West,” the WikiLeaks Founder said in an Interview to Pagina / 12, Argentinian newspaper on Monday.
“If it cannot be with a NATO membership, at least it becomes independent from Moscow’s sphere of influence, to reduce Russian industrial-military complex and its naval bases in Crimea.”

Ο ΜΠΕΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ- Volos Air Sea Show O ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Πάντα στις εποχές κρίσης και ολοκληρωτισμού, η τακτική του άρτος και θέαμα αποτελούσε την ενδεδειγμένη πολιτική των κυρίαρχων για να αποπροσανατολίζουν τους κυριαρχούμενους και να επιβάλλουν «εθνική ενότητα».
Βεβαίως σήμερα, τόσο η προηγούμενη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, όσο και η σημερινή ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεν προσφέρουν «άρτο», αλλά επενδύουν στο μιλιταριστικό θέαμα. Πρόκειται για μια σαφή πολιτική απόφαση εργαλειοποίηση του εθνικισμού και του μιλιταρισμού που την ζήσαμε πρόσφατα με τις απεχθείς και εξίσου πολυδάπανες φιέστες των Καμένου-Ήσυχου-Δούρου στις Στρατιωτικές Παρελάσεις την 25Η Μαρτίου.

Ο ΙΟΣ «Πρέπει να χυθεί αίμα»


Χαρακτηριστική σκηνή από το πογκρόμ. Πάνω από δέκα άντρες κυνηγούν έναν μετανάστη υπό την καθοδήγηση χρυσαυγιτών
Συντάκτης: 
Μέσα στην ογκώδη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τη Χρυσή Αυγή περιλαμβάνεται και η αναφορά του δικηγόρου Θανάση Καμπαγιάννη, μέλους της ομάδας των δικηγόρων «Για την πολιτική αγωγή του αντιφασιστικού κινήματος» σχετικά με «το πογκρόμ κατά μεταναστών από χρυσαυγίτες, ακροδεξιούς και λοιπά φασιστοειδή που ακολούθησε τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη τον Μάιο του 2011».

ΧΑΣΑΜΕ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ ΚΑΙ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ...

Εμφύλιος στη Βαλτιμόρη

Η εικόνα που παρουσίαζε η Βαλτιμόρη αλλά και περιοχές άλλων μεγάλων πόλεων τα τελευταία 24ωρα ελάχιστα διέφερε από την εικόνα μιας χώρας που τελεί υπό στρατιωτική κατοχή ξένων δυνάμεων, με πτήσεις πολεμικών ελικοπτέρων και την κυκλοφορία θωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού.
του Άρη Χατζηστεφάνου ΠΡΙΝ

Η Μακρόνησος του Θανάση Βέγγου

Τέσσερα χρόνια χωρίς τον αγαπημένο Θανάση Βέγγο
Τάσος Κατράπας, Νίκος Κούνδουρος, Θανάσης Βέγγος.
Μακρόνησος 1949
«Έφεραν τον Θανάση Βέγγο στη Μακρόνησο τον Μάρτη του 1949. Ήταν νευρικός, αεικίνητος, αγχώδης με όλα. Ήταν όμως και καρτερικός και βοηθούσε. Το λιγότερο που φοβήθηκε ήταν η Μακρόνησος. Πιο πολύ φοβόταν τη σκόνη, όχι τα μικρόβια.
Στα μακαρόνια μέσα έκοβε ένα κρεμμύδι κι έτρωγε ό,τι περίσσευε από την καραβάνα του άλλου χωρίς να σιχαίνεται. Αλλά δεν μπορούσε να ανεχτεί τη σκόνη. Και την αταξία. Έτυχε να κοιμόμαστε στο ίδιο τσαντίρι. Το καλοκαίρι έκανε αφόρητη ζέστη, οι σκηνές πύρωναν κι έτσι ανεβάζαμε τα πλαϊνά παραπέτα να μπει λίγος αέρας. Μαζί με τον αέρα όμως έμπαινε και σκόνη. Ο Θανάσης δεν μπορούσε να την υποφέρει. Μόλις γλαρώναμε, πήγαινε και τα ‘κλεινε. Τον τιμωρούσαμε μόλις κοιμόταν. Του βάζαμε στη μούρη τις κάλτσες που δεν τις πλέναμε ποτέ.

Σίτιση στο ΚΕΔΑ ΣΚΟΤΙΝΑΣ‏- τώρα δε δίνουν ούτε φρούτο στο γεύμα των στρατευμένων

Μια συνηθισμένη απάντηση όταν γνωστοποιούνται καταγγελίες στρατευμένων για τα παράλογα και επικίνδυνα γεγονότα που συμβαίνουν σήμερα στις Ένοπλες Δυνάμεις, είναι η σύγκριση με παρελθούσες εποχές, που παρουσιάζονται πάντα με τα μελανότερα χρώματα.
Φαίνεται όμως ότι τα τελευταία χρόνια αυτή η τάση έχει αντιστραφεί και αναπολώντας οι πατεράδες πλέον τη προσωπική τους υποχρεωτική περιπλάνηση στον Ελληνικό Στρατό, καταλήγουν να οργίζονται με τα όσα συμβαίνουν τώρα.

Ο καλός μας άνθρωπος.. που έφυγε πριν τέσσερα χρόνια


Στη μνήμη του καλού μας ανθρώπου που πέθανε στις 3 Μαΐου 2011, μια αφήγηση του Νίκου Κούνδουρου για τότε που ήταν συγκρατούμενοι στη Μακρόνησο:
«Ως γόνος μεγάλης οικογένειας που ήμουν, οι βασανιστές θέλησαν να αλαφρύνουν το δικό μου βασανιστήριο στο Μακρονήσι. “Ζήτα μια χάρη και θα σου την κάνουμε” μου είπαν! Το μόνο που ζήτησα ήταν να με αφήσουν να πάω να μείνω στο βουνό χωρίς φαΐ και χωρίς νερό ενδεχομένως, αρκεί να μην τους βλέπω και να μη με βλέπουν. Το δέχτηκαν!

Πωλήσεις νησιών: Μέχρι και "εξαφάνιση" κατοίκων για να πουληθούν έχει εντοπιστεί!

Image
Η υπόθεση με τα νησιά και τις νησίδες που επιχειρήθηκε να “βγουν στο σφυρί” ως ιδιωτικές δεν περιορίζεται στην περίπτωση του Ιονίου που παρουσίασε πρόσφατα το Onalert.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε προσπάθεια ακόμη και να “εξαφανιστούν” λιγοστοί κάτοικοιμικρού νησιού του Αιγαίου ώστε να μπορέσει να πει πωλητήριο!
Η προσπάθεια έγινε αντιληπτή από αξιωματικό του ΓΕΕΘΑ . Ο αριθμός των κατοίκων ήταν μονοψήφιος! Αποτελούσαν όμως εμπόδιο για να αναπτύξει επιχειρηματική δραστηριότητα Ανώνυμος Εταιρεία.

Ο Έλληνας αντάρτης του Βιετνάμ: Αυτομόλησε στο Λαϊκό Στρατό και πολέμησε 12 χρόνια μέσα στη ζούγκλα

Ένας ζωντανός θρύλος του Βιετνάμ, που τιμάται σαν εθνικός ήρωας, ξετυλίγει το κουβάρι της πολυτάραχης ζωής του στο NEWS247. Ο Κώστας Σαραντίδης - Nguyen Van Lap μιλά για τα χρόνια που πολέμησε στο πλευρό των Βιετναμέζων ανταρτών και αφηγείται πώς βρέθηκε από τα Τάγματα Εργασίας των Γερμανών στη Λεγεώνα των Ξένων για να αυτομολήσει στη συνέχεια στο στρατόπεδο των Βιετμίνχ (pics & vid) Ι 

Πραγματικά πυρά στη Μεσόγειο με τις κοινές ασκήσεις Κίνας και Ρωσίας

Ναυτικές ασκήσεις στη Μεσόγειο προγραμματίζουν στα μέσα Μαΐου, Κίνα καιΡωσία, με ελληνικό ενδιαφέρον μεταδίδουν το ρωσικό RT και η εφημερίδα New York Times. Κοινές ναυτικές ασκήσεις στη Μεσόγειο Πεκίνου-Μόσχας γίνονται για πρώτη φοράκαι θα διαρκέσουν για αρκετές ημέρες με πραγματικά  πυρά. Η στρατιωτική συνεργασία των δυο χωρών αναπτύσσεται διαρκώς και φθάνει στη Μεσόγειο. Θα συμμετέχουν συνολικά εννιά πολεμικά πλοία και των δύο χωρών. Στο παρελθόν, Κίνα και Ρωσία έχουν πραγματοποιήσει κοινές ασκήσεις στον Ειρηνικό. 

Ο Α/ΓΕΣ θα δέχεται και παραπονούμενους στρατεύσιμους; Το εξετάζουν στο ΓΕΣ

Image
Μετά από τα στελέχη των ΕΔ ο Α/ΓΕΣ θα δέχεται και στρατεύσιμους που αντιμετωπίζουν προβλήματα; Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν από το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων είναι πάρα πολύ πιθανό. Και αυτό προκύπτει όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους από τηλεφωνικές επαφές που είχαν με στελέχη του γραφείου του Α/ΓΕΣ.

Στην ανακοίνωσή τους υποστηρίζουν:
"Μπαράζ επικοινωνιών είχε το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με την στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του Στρατού Ξηράς.

70 YEARS SINCE VICTORY OVER NAZI GERMANY-http://9may.rt.com/

At 2:10 am Moscow time on May 9, 1945, the sonorous, measured voice of radio announcer Yuri Levitan announced: “Germany has been entirely vanquished.” The final treaty had been signed in Berlin. At first, figures tentatively emerged into the balmy Moscow morning, some in pajamas, others in suits. By evening, Red Square was heaving – people dancing, kissing and laughing, fireworks flashing above. However, the festivities did not obscure the costs: In the Soviet Union, at least 27 million people were dead (out of a total of 55 million fatalities), while many cities, towns and villages lay in ruins. After the iconic parade in June, there were no celebratory marches for two decades. Yet the Great Patriotic War, which started for the Soviets in 1941, united the entire nation and remains a centerpiece of Russia’s consciousness.

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ-Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών (Α.Ρ.Σ.Ι.)

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ

Από Α.Ρ.Σ.Ι. - Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών, 2/5/15

Μια ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ και ΚΑΘΟΔΗΓΗΜΕΝΗ αισχρή επίθεση αυταρχισμού και τρομοκράτησης εκτυλίσσεται αυτές τις μέρες ενάντια στους αγωνιζόμενους νοσοκομειακούς γιατρούς – ιδιαίτερα ενάντια στους ειδικευόμενους – που παλεύουν για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων εφημεριών τους και για την αποτροπή της κατάρρευσης των δημόσιων νοσοκομείων.
Έχουμε και λέμε :

Από τον Τίσεν και τον Κρούπ στην ThyssenKrupp

thyssenkruppΟ ομιλητής, με βαριά γερμανική προφορά, παρουσίαζε για ώρα τα επιχειρήματά του σχετικά με τη δυνατότητα της γερμανικής βιομηχανίας να κατατροπώσει τους αντιπάλους της στα πέρατα της οικουμένης. Από κάτω εκπρόσωποι βιομηχανικών κολοσσών όπως ο όμιλος Κρουπ έγνεφαν ικανοποιημένοι, καθώς ο ομιλητής τους έκανε μια πολύ δελεαστική πρόταση: αυτοί θα εξασφάλιζαν την αναρρίχηση και την παραμονή του στην εξουσία και αυτός θα χρησιμοποιούσε τη δύναμη του γερμανικού κράτους αλλά και της γερμανικού στρατού για να προωθήσει τα συμφέροντά τους. «Η μοίρα της Γερμανίας» επαναλάμβανε ο ομιλητής είναι να ηγηθεί της Ευρώπης και μέσω αυτής ολόκληρου του κόσμου». 

Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ!

 Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκαζε το πραξικόπημα του Αλ Σίσι στην Αίγυπτο και ζητούσε ''ελεύθερες και αδιάβλητες εκλογές''. 
Υποθέτω ότι δεν θεωρεί ''ελεύθερες και αδιάβλητες εκλογές'' αυτήν την παρωδία εκλογών όπου ο δικτάτορας πήρε το 97% των ψήφων όντας ουσιαστικά ο μόνος υποψήφιος - μαζί με έναν άλλον που πήρε να μην πω τι - αφού όλα σχεδόν τα κόμματα αρνήθηκαν να συμμετάσχουν σε αυτή τη φάρσα. 
Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ τότε που έγινε το πραξικόπημα κατά του νόμιμα εκλεγμένου Μόρσι έστελνε τη στήριξη και την αλληλεγγύη του στους αριστερούς της Αιγύπτου, αυτούς ντε που τώρα σαπίζουν στις φυλακές ή εκτελούνται από τη χούντα μαζί με τους μετριοπαθείς ισλαμιστές.

Πολύ θα ''χάρηκαν'' αυτοί οι σύντροφοι βλέποντας τον Τσίπρα να σφίγγει το χέρι του δικτάτορα που τους φυλακίζει και τους εκτελεί, ε? 

«Φρικτή πιθανότητα»: Περισσότερες περιπτώσεις παιδιών-θύματα βιασμού από τους Γάλλους μισθοφόρους των ειρηνευτικών δυνάμεων-Συμμάχους της Ελληνικής Κυβέρνησης, θα μπορούσαν να προκύψουν υποστηρίζει ο ΟΗΕ


Reuters/Luc GnagoFollowing shocking revelations of child sexual abuse by French peacekeeping troops in the Central African Republic, the UN has warned that it is “horribly possible” that information about more such cases may emerge.
As the investigation continues into the alleged French crimes and troop misconduct, UN human rights spokesman, Rupert Colville admitted that “it is possible, it’s horribly possible,” that further inquiries will reveal more unreported instances.

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΝΑΖΙ: Οι Νεοναζί πρώτα βίασαν, στραγγάλισαν και δολοφόνησαν στο κτίριο του συνδικάτου. Η φωτιά μπήκε για κάλυψη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την θηριωδία στην Οδησσό και στο κτίριο του  συνδικάτου, όπου δολοφονήθηκαν από τους νεοναζί, περίπου 42 άτομα. Με βάσει, ρώσικο δημοσίευμα όπου έχει μεταφραστεί στα Αγγλικά, νέες λεπτομέρειες και αποκαλύψεις, έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα.  Διαβάστε επίσης ΕΔΩ, τις μαρτυρίες μιάς γυναίκας που επέζησε!
Από το δημοσίευμα φαίνεται πως, οι νεοναζιστές της κυβέρνησης του Κιέβου, αφού εγκλώβισαν τους Ουκρανούς αντιφασίστες στο κτίριο, τους βασάνισαν και  τους δολοφόνησαν ανενόχλητοι. Η φωτιά μπήκε στο τέλος για κάλυψη. Όπως θα δείτε και παρακάτω με βάσει της φωτογραφίες και τα βίντεο, ο αρθρογράφος υποστηρίζει, πως οι άνθρωποι μέσα στα γραφεία του συνδικάτου, βιάστηκαν, στραγγαλίστηκαν, και πυροβολήθηκαν.