Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Στο Φεστιβάλ «ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ 2015» αποκαλύπτει τον «Πόλεμο κατά των Μεταναστών από τον Στρατό» το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘEΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Φεστιβάλ Αναιρέσεις 2015Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παρεμβαίνει και φέτος στο Φεστιβάλ ΑΝΑΙΡΕΣΕΩΝ 2015.
Μάλιστα, το Σαββάτο 13/6/2015, στις 19.00 μ.μ. θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα τον «Πόλεμο κατά των Μεταναστών».
Στο πλαίσιο της πολιτικής μας αυτής πρωτοβουλίας θα γίνει παρουσίαση του εξαιρετικά αποκαλυπτικού βιβλίου του Αποστόλη Φωτιάδη «ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ. Η ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΙΝΙΚΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ» (εκδόσεις Ποταμός). Μια ουσιαστική συμβολή στο κίνημα.
Επίσης, θα υπάρξει τοποθέτηση της δικηγόρου Αντωνίας Λεγάκη από την Εναλλακτική Παρέμβαση Δικηγόρων, με θέμα «Τους σύγχρονους όρους εκμετάλλευσης των μεταναστών από το ευρωπαϊκό κεφάλαιο».  

ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ-ΗΣΥΧΟΥ-ΤΣΙΠΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ-ΙΣΡΑΗΛ

Δημοσίευση στο ΠΡΙΝ την Κυριακή 17/05/2015 
ImageΥπεγράφησαν και δρομολογούνται ταχέως από την κυβέρνηση οι διαδικασίες για ανακατάταξη στους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων χιλίων συνολικά οπλιτών για βραχεία περίοδο δύο ετών με την δυνατότητα επέκτασης για ακόμα ένα έτος. Ουσιαστικά δίνεται η δυνατότητα σε οπλίτες που υπηρετούν αμέσως με την εκπλήρωση της θητείας τους να συνεχίζουν να υπηρετούν στις μονάδες τους από τις οποίες και θα απολύονται ύστερα από δύο ή τρία χρόνια. Στις αρχές των 00s στα πλαίσια μιας πλατιάς ανασυγκρότησης του στρατού εισήχθη ο θεσμός των ΕΠ.ΟΠ, στην ουσία επρόκειτο για ένα αναλώσιμο μισθοφορικό σώμα απαραίτητο για αποστολές εκτός συνόρων. Σήμερα όμως απαιτούνται ακόμα φθηνότεροι πολεμιστές και για αυτό εισάγεται ο συγκεκριμένος θεσμός ο οποίος επιβάλλει νέους βάρβαρους εργασιακούς όρους που επεκτείνουν τα μισθοφορικά χαρακτηριστικά των Ενόπλων δυνάμεων.

«Δεν υπάρχει ψυχή, όλα πηγάζουν από τον εγκέφαλο» λέει ο κορυφαίος Έλληνας νευροεπιστήμονας Γιώργος Παξινός

paxinos
Αρνείται ότι υπάρχει καν ελεύθερη βούληση στον άνθρωπο, δηλώνει άθεος και φανατικός ποδηλάτης, ενώ τονίζει ότι η θέση της Ελλάδας πρέπει να είναι στην Ευρώπη.
O Γιώργος Παξινός είναι μέλος (αντεπιστέλλον) της Ακαδημίας Αθηνών από το 2012 και της Αυστραλιανής Ακαδημίας Επιστημών από το 2009. Είναι διεθνώς γνωστός και πολυβραβευμένος για τη συμβολή του στη νευροανατομία και στη χαρτογράφηση του εγκεφάλου του ανθρώπου και των ζώων. Τα συγγράμματά του και οι έρευνές του έχουν ανοίξει νέους δρόμους στην καταπολέμηση νευροεκφυλιστικών παθήσεων όπως το Πάρκινσον και το Αλτσχάιμερ.

Ιράκ: Η πτώση της Ραμάντι δείχνει τα όρια της στρατηγικής Ομπάμα

Image
Η ικανοποίηση δεν κράτησε πολύ. Το περασμένο Σάββατο, στην Ουάσινγκτον, ο Λευκός Οίκος και το Πεντάγωνο αντήλλαξαν συγχαρητήρια για την επιδρομή που πραγματοποίησαν οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις νοτίως της πόλης Ντεϊρ Εζ-Ζορ, ενός από τα οχυρά της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Συρία. Στη διάρκεια εκείνης της επιδρομής, ένα σημαντικό στέλεχος της οργάνωσης έχασε τη ζωή του, η σύζυγός του συνελήφθη, ενώ κατασχέθηκαν και σημαντικά έγγραφα. Την επομένη, όμως, οι τζιχαντιστές ανακοίνωσαν την κατάληψη του Ραμάντι, πρωτεύουσας της σουνιτικής ιρακινής επαρχίας Ανμπάρ, 130 χιλιόμετρα δυτικά της Βαγδάτης. Ένα γεγονός που δείχνει την αδυναμία του ιρακινού στρατού, ο οποίος υποστηρίζεται από τους Αμερικανούς.

Ιράκ: Οι τζιχαντιστές απέκτησαν τον πλήρη έλεγχο της πόλης Ραμάντι

Image
Μαχητές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος υποστήριξαν χθες ότι πήραν τον πλήρη έλεγχο της πόλης Ραμάντι στο δυτικό Ιράκ, καταφέρνοντας τη μεγαλύτερη ήττα στην κυβέρνηση της Βαγδάτης από το περασμένο καλοκαίρι.
Σε ανακοίνωσή της, η οργάνωση ανέφερε ότι κατέσχεσε άρματα μάχης και σκότωσε "δεκάδες αποστάτες", όπως αποκαλεί τα μέλη των ιρακινών δυνάμεων ασφαλείας.
Η Ραμάντι είναι η πρωτεύουσα της δυτικής επαρχίας Άνμπαρ, στην οποία υπερισχύουν οι σιίτες. Ο πρωθυπουργός Χάιντερ αλ-Αμπάντι διέταξε την ανάπτυξη σιιτικών πολιτοφυλακών για να ανακαταλάβουν την περιοχή, μία κίνηση την οποία είχε αποφύγει προηγουμένως εξαιτίας των φόβων ότι θα προκαλείτο σεκταριστική βία.

Ο επαναστατικός συνδικαλισμός κατά την διάρκεια του Α’ Παγκόσμιου Πόλεμου

CNT-1mayo2010Το κείμενο που δημοσιεύεται αποτελεί το τέταρτο κεφάλαιο του βιβλίου του V. Damier με τίτλο “Ο αναρχοσυνδικαλισμός στον 20ο αιώνα”, το οποίο βρίσκεται ολόκληρο στο στάδιο της μετάφρασης στα ελληνικά. Αναφέρεται, όχι εκτενώς είναι η αλήθεια, στη σύγκρουση που ξέσπασε εντός του εργατικού κινήματος, σχετικά με τη στάση που έπρεπε να κρατήσει αυτό ενόσω ξεσπούσε ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Γίνεται επίσης αναφορά στο αδιέξοδο που προκάλεσε η θετική στάση των ηγετών πολλών συνδικάτων, ως προς την εθνική ρητορική των κρατών που συμμετείχαν στον πόλεμο και από τις δυο μεριές. 

Ενα «μικρό» «λάθος» του Μιχαλολιάκου: Επιβεβαιώνει ότι η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής γνώριζε (και παρακινούσε) τις δολοφονικές επιθέσεις, τις απόπειρες ανθρωποκτονίας και τους άγριους ξυλοδαρμούς

https://xyzcontagion.wordpress.com/2014/03/24/mixaloliakos-sms-lagos/
Βάζουμε εισαγωγικά στις λέξεις «μικρό» και «λάθος», αν και ούτε μικρό είναι, ούτε λάθος -τουλάχιστον από απροσεξία. Αντιθέτως, δείχνει κάτι πολύ συγκεκριμένο για την κατάσταση μέσα στη ναζιστική συμμορία, τώρα με τις διώξεις εναντίον τους. Και αυτό που προκύπτει είναι πως τα χαμηλόβαθμα μέλη της συμμορίας είναι αναλώσιμα για την ηγεσία και πως θα θυσιαστούν για να απαλλαγούν ο Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές του από τις εναντίον τους κατηγορίες .

Mad Max: η επιστροφή του Ρίγκαν

mad maxΟ ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτης των Mad Max χώρεσε σε μια ιστορία την κρίση του καπιταλισμού και του πετρελαίου, τη γέννηση του νεοφιλελευθερισμού και την επιστροφή του νεο-συντηρητισμού. Ενδεχομένως μάλιστα να μην το κατάλαβε καν.
Οι ουρές στα βενζινάδικα μεγάλωναν μέρα με τη μέρα και μαζί τους γιγαντωνόταν η αγανάκτηση. Οι καβγάδες για μερικά λίτρα καυσίμων αποτελούσαν πλέον καθημερινό φαινόμενο ενώ σύντομα έκαναν την εμφάνισή τους και οι πρώτες συμμορίες, που έκλεβαν βενζίνη από παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Ο Τζορτζ Μίλερ δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτές τις εικόνες.

Η Θεία Δίκη στην υπόθεση Λαμπράκη

Οι δράστες της δολοφονίας Λαμπράκη θα είχαν φύγει ανενόχλητοι και ένα πέπλο σιωπής και αποπροσανατολισμού θα είχε σκεπάσει και αυτήν την ιστορία., εάν δεν υπήρχαν απρόβλετποι παράγοντες
Συντάκτης:  Σπύρος Κουζινόπουλος*
Θα ξεκινήσω με ένα ρητορικό ερώτημα: Υπάρχει Θεία Δίκη; Mέχρι πρόσφατα, ήμουν από αυτούς που δεν πίστευαν σ’ αυτόν τον φιλοσοφικό και θρησκευτικό όρο, θεωρώντας ότι απλά όσοι αναφέρονται σ’ αυτήν, μεγεθύνουν κάποιες συμπτώσεις, όσο κραυγαλέες και ανεξήγητες τις περισσότερες φορές μπορεί να είναι αυτές.

Η Κ.Μάτσα για την αποποινικοποίηση:Οποιαδήποτε χρήση,εξατομικεύει [ΒΙΝΤΕΟ]

cannabisΗ Κατερίνα Μάτσα πρώην υπεύθυνη του προγράμματος 18 άνω και ψυχίατρος μιλάει στην αυτοδιαχειριζόμενη ΕΡΤ3 για το φεστιβάλ αποποινικοποίησης, την μαριχουάνα, τα ναρκωτικά στην κρίση, τον ρόλο της αστυνομίας αλλά ακόμα και για το περίφημο tweet του Άδωνη Γεωργιάδη με τους “μπάφους”. Στην παρουσίαση της εκπομπής Zona Rosa είναι ο Χρήστος Αβραμίδης και ο Σταύρος Πανούσης

Οι αρβύλες προκαλούν πόνο στα πόδια;

Image
Άρχισαν οι ζέστες, η ρουτινα σας παραμένει η ίδια και όμως πονάνε τα πόδια. Φταίνε τα άρβυλα; 

Σίγουρα δεν ειναι τα πιο άνετα παπούτσια και η ορθοστασία δεν βοηθάει καθόλου. Τώρα όμως με την ζέστη τα πόδια πρήζονται και όπως και να το δούμε τα άρβυλα παραμένουν το ίδιο μέγεθος! Το πρόβλημα σας όμως μετα παίρνει άλλες διαστάσεις και πονάει η φτέρνα. Γιατι πονάει η φτέρνα και τι μπορείτε να κανετε γι'αυτο; Διαβάστε το άρθρο εδω

Απεργία στο τουρκικό εργοστάσιο της Renault στην Προύσα

Απεργία στο τουρκικό εργοστάσιο της Renault στην Προύσα
Οικονομικές διαφορές μεταξύ εργοδοσίας και εργαζομένων οδήγησαν στη διακοπή της λειτουργίας της μονάδας.

Σε λειτουργία από το 1969 και με ετήσιο όγκο παραγωγής 360.000 αυτοκίνητα, το εργοστάσιο της Renault στην Προύσα, 150 km από την Κωνσταντινούπολη, έχει δει να περνούν πολλά μοντέλα της γαλλικής εταιρείας από την γραμμή παραγωγής του.

ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε.

ΕΝΑ ΑΠΑΙΣΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Η ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 500000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ 18 ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ!
Η κυβέρνηση, ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος και ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος συνεχίζουν να προκαλούν. Αυτή την περίοδο που ο λαός μας δυστυχεί, που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να υπογράψει νέο Μνημόνιο και σχεδιάζει νέες οδυνηρές περικοπές στις κοινωνικές δαπάνες-νέους φόρους. Είναι απίστευτη πρόκληση να μας καλούν να πληρώσουμε περισσότερα των 500000 ευρώ για τη θητεία του ΑΓΕΕΘΑ ως Προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ε.Ε. Μάλιστα, σε μια εποχή που η Ε.Ε. εντείνει τον πόλεμο κατά των μεταναστών και θέτει ζήτημα αναβάθμισης του Ευρωστρατού, για τον νέο γύρο ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων που σχεδιάζει.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΙΚΑ ΤΑ ORION TΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!

Image
Επιβεβαιώνεται το Onalert.gr σ΄όσα από το πρωί έγραφε για την υπόθεση των αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας P 3 Orion. To Μέγαρο Μαξίμου με επίσημη διαρροή του κάνει σαφές ότι:

“Σχετικά με δημοσιεύματα ότι «παγώνει η αναβάθμιση των αμερικανικών αεροσκαφών Ρ-3Β» τονίζεται ότι οι αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ ούτε αλλάζουν, ούτε τροποποιούνται”. 
Οι τηλεοπτικές δηλώσεις του ΑΝΥΕΘΑ Κώστα Ήσυχου με τις οποίες άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να “παγώσουν” οι διαδικασίες για την ανακατασκευή των αεροσκαφών προκάλεσαν απ΄ ότι φαίνεται δυσαρέσκεια στο Μέγαρο Μαξίμου και πρόβλημα στο επικείμενο ταξίδι του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στις ΗΠΑ.

Βlitzkrieg στη Θράκη: Πόλεμος μηχανοκίνητων δυνάμεων

Αντικείμενο της ΤΑΜΣ ήταν η εξέταση του Συγκροτήματος Μ/Κ ΛΠΖ στην διαδικασία προώθησης - υπέρβασης και αντεπίθεσης με ταυτόχρονη εξάλειψη αεροπρογεφυρώματος και προγεφυρώματος. Κατά την διάρκεια της ΤΑΜΣ εκτελέστηκαν βολές επιθετικών ελικοπτέρων, πυροβολικού, όλμων, αρμάτων μάχης, αντιαρματικών όπλων και πολυβόλων, από το σύνολο των ασκούμενων τμημάτων.
Όπως αναφέρθηκε και πρωτίτερα ένα από τα βασικά αντικείμενα της άσκησης ήταν η εξέταση των ασκούμενων τμημάτων στην διαδικασία υπέρβασης και αντεπίθεση κατά του εχθρού. 

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑ, ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΙΚΟΝΟΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ


Νυχτερινή Αστραπή στον Έβρο (βίντεο)


Παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η στρατιωτική άσκηση «ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΑΣΤΡΑΠΗ 2015» στον Έβρο. Στην άσκηση συμμετείχε ο στρατός ξηράς αλλά και η αεροπορία, ενώ έγινε και αεροαπόβαση κομάντος με ελικόπτερα. Το θέαμα ήταν άκρως εντυπωσιακό καθώς τα άρματα, τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα, έκαναν τη νύχτα, μέρα!

ΤΟ "ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΗΣΙ" ΒΑΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ; Πρόταση Καμμένου για βάση του ΝΑΤΟ στην Ικαρία!

• Τι περιλαμβάνει η ατζέντα του υπουργού Εθνικής Άμυνας για το ταξίδι στην Ουάσιγκτον
• Ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος ως Α/ΓΕΣ είχε αναδείξει τη στρατηγική σημασία της Ικαρίας
Φωτιές άναψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος για τα όσα θα συζητήσει στις ΗΠΑ, πριν καν προσγειωθεί στην Ουάσιγκτον. Ο υπουργός αποκάλυψε ότι... θα προτείνει στον Αμερικανό ομόλογό του Άστον Κάρτερ, με τον οποίο θα συναντηθεί την Πέμπτη στο Πεντάγωνο, να κατασκευάσει το ΝΑΤΟ αεροπορική βάση σε ελληνικό νησί του Αιγαίου!

Το κίνημα MOVE και ο βομβαρδισμός του

Στις 13 Μαΐου ήταν 30ή επέτειος από την μαζική αστυνομική επιχείρηση στη Φιλαδέλφεια, που κατέληξε στην από αέρος βομβιστική επίθεση των κεντρικών γραφείων μιας ριζοσπαστικής ομάδας γνωστή ως MOVE («Κίνηση») για την απελευθέρωση των μαύρων, στο Powerton Village. Η φωτιά από την επίθεση σκότωσε έξι ενήλικες και πέντε παιδιά, και κατέστρεψε 65 σπίτια. Επιμέλεια: Τόνια Γκόρου 

Δεύτερη μονάδα Ταχείας Αντίδρασης του NATO με ηγετικό ρόλο της Τουρκίας

Image
Του ΛΟΥΚΑ ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ

Στην νέα, 2η, μονάδα Ταχείας Αντίδρασης που δημιουργεί το ΝΑΤΟ με διαφαινόμενο σημαντικό ρόλο σε αυτή της Τουρκίας, ''περιοχή ευθύνης'' το νότο και ''Αιχμή του Δόρατος'' έναντι των νέων εξτρεμιστικών απειλών (σ.σ.των τζιχαντιστών) που αποφασίστηκε στην  Σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ στην Αττάλεια, δίνει αυτές τις ημέρες έμφαση ο τουρκικός τύπος για ευνοήτους λόγους.
Η απόφαση αυτή, έστω και αν το αποτέλεσμα της θα φανεί σε 1-2 έτη, έχει την άξια της ιδίως όταν δεν υπήρξε ουσιαστική πρόοδος σε άλλα θέματα.

Ο ρόλος εργολαβικών συνεργείων και διοίκησης στο εργοδοτικό έγκλημα των ΕΛΠΕ

ELPEΤου Δημήτρη Σταμούλη
«Σήμερα 8/5/2015, ώρα 08.02, υπήρξε περιστατικό ανάφλεξης σε μονάδα των εγκαταστάσεων του διυλιστηρίου Ασπροπύργου, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης από έμπειρη εργολαβική εταιρεία…». Με αυτή την… λιτή και ενοχική ανακοίνωση η διοίκηση των ΕΛΠΕ τοποθετήθηκε απέναντι στο νέο εργοδοτικό έγκλημα με θύματα έξι τραυματίες, αρκετοί εκ των οποίων χαροπαλεύουν, ξυπνώντας τις μνήμες από το μεγάλο φονικό του 1992 στην τότε Πετρόλα, όταν είχαν χάσει τη ζωή τους 15 εργάτες. Καμία κουβέντα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες οι εργάτες της εταιρείας, εργολαβικοί και μόνιμοι, παίζουν κάθε μέρα κορώνα γράμματα τη ζωή τους εξασφαλίζοντας την «εύρυθμη λειτουργία» μιας από τις «ναυαρχίδες» του εγχώριου κεφαλαίου, που το 2013 ήταν στις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες με αυξημένο κύκλο εργασιών 8,9 δισ. ευρώ, ενώ κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2014, κατέγραψε την υψηλότερη λειτουργική κερδοφορία όλων των εποχών με κέρδη 417 εκατ. ευρώ έναντι 178 εκατ. ευρώ το 2013.

Δ. Πουλικάκος: Zoύμε πλέον, μέσα σε «νομότυπα» Άουσβιτς Tvxs Συνέντευξη


Zoύμε πλέον, μέσα σε "νομότυπα" Άουσβιτς, αναοργανωμένα κατά νέο ιδιότυπο τρόπο [...] Αυτή τη στιγμή, πραγματοποιείται μια γενοκτονία -με το γάντι, τρόπος του λέγειν- υπό την επίφαση μιας δήθεν νομιμότητας. Και, κανονικά, θά' πρεπε να μαζευτούμε, μερικές χιλιάδες κάτοικοι αυτής της χώρας, να βάλουμε δέκα ικανούς και απο-φασισμένους νομικούς και να στείλουμε τους αχρείους που μας τυραννούν και μας αφανίζουν, στο Διεθνές Δικαστήριο Εγκλημάτων Πολέμου, τουλάχιστον! [...] σέβομαι απόλυτα, αυτούς που δεν υποφέρουν ζυγό στον τράχηλό τους και δε θα τους πώ ακραίους, έστω κι αν θελήσουν να τον αποτινάξουν, ανατινάζοντάς τον! [...] 

Αστυνομική έκθεση επιβεβαιώνει ότι αξιωματικοί δολοφόνησαν τη Νατάσα McKenna με τα χέρια και τα Πόδια της δεσμευμένα

Natasha McKenna was murdered by the police, plain and simple. There is really no other way to put it, or any other thing to call it when a woman is killed after being handcuffed and shackled.
Any attempt at justifying the taking of someone’s life who has been restrained to that degree is really just evidence that – to the apologist – there is nothing any member of law enforcement can ever do that will be condemned, no matter how abusive, brutal or grotesque.

Κύμα συμπαράστασης για τους Τούρκους πολιτικούς πρόσφυγες

Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη Τύπου της Επιτροπής Στήριξης στους Τούρκους αγωνιστές. Δεξιά στη φωτογραφία η πολιτική πρόσφυγας Αρζού
Συντάκτης: 
efsyn.gr Mε στόχο την άσκηση πίεσης στην κυβέρνηση, ώστε να πάρει σαφή πολιτική θέση στο θέμα των τριών Τούρκων αγωνιστών που συνελήφθησαν τον Απρίλιο και απειλούνται με έκδοση σε Γαλλία, Γερμανία και Τουρκία διοργανώνεται την Τρίτη το απόγευμα πορεία διαμαρτυρίας προς τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ενωσης και την πρεσβεία της Τουρκίας (συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 7.00 μ.μ.).

Αηδία και εθνικισμός στο Πεντάγωνο: ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος κάλυψε πλήρως τους ακροδεξιούς ΟΥΚάδες!

ImageΤι έγινε με τον επικεφαλής των βατραχανθρώπων που φώναξαν παράνομο εθνικιστικό σύνθημα στην παρέλαση; 
ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ!
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες  «ο σάλος που είχε προκληθεί από το σύνθημα που φώναξαν οι βατραχάνθρωποι της ΔΥΚ στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου έκανε μέρες να κοπάσει. Τότε είχε ακουστεί και γραφτεί και από το Onalert.gr ότι ο επικεφαλής του αγήματος κινδύνευε με ποινή και με μετάθεση από την ΔΥΚ.  Ο ΥΕΘΑ παρενέβη και έβαλε “πάγο” σ΄ όσους ζητούσαν το κεφάλι του βατραχανθρώπου στο “πιάτο”. Το στέλεχος της ΔΥΚ όπως μαθαίνουμε δεν είχε καμία επίπτωση. Αντιθέτως…».