Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ «ΣΤΟΧΟΣ» ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!

Για μια ακόμη φορά η φασιστο-φυλλάδα «ΣΤΟΧΟΣ» στοχοποιεί το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και αφιερώνει μια ολόκληρη σελίδα για να αντιπαραθέσει τον εμετικό εθνικισμό και την αηδιαστική πολεμοκαπηλεία στην ασίγαστη καθημερινή μας δράση για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των στρατευμένων και την προάσπιση της ειρήνης.

Αυτή τη βδομάδα τους χάλασε η επιτυχημένη εξόρμησης μας στα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων σε Αυλώνα και Θήβα, όπου είχαμε την ευκαιρία να "γνωριστούμε" με χιλιάδες συγγενικά πρόσωπα νεοσύλλεκτων φαντάρων  που κατατάχθηκαν σε Τεθωρακισμένα και Πυροβολικό.

"Μέγας" Κωνσταντίνος. Ο "άγιος δολοφόνος"

Ο Φλάβιος Βαλέριος Κωνσταντίνος, ο Ιλλυριός είναι ο κτίστης της Κωνσταντινούπολης - Νέας Ρώμης. Ο πεθερός του Μαξιμιανός, που προσπάθησε να δολοφονήσει τον Κωνσταντίνο ενώ εκείνος κοιμόταν, συνελήφθη και λίγο καιρό αργότερα βρέθηκε απαγχονισμένος στο δωμάτιό του.
Ο Κωνσταντίνος υποστήριζε σταθερά ότι ο πεθερός του αυτοκτόνησε, ενώ ο Μαξέντιος, ο γιος του Μαξιμιανού, κατηγορούσε τον Κωνσταντίνο για το θάνατο του πατέρα του. Το γιο του τον σκότωσεεπειδή πίστευε ότι έχει σχέση με τη μητριά του Φαύστα την οποία με συμβουλή της επίσης Αγίας Ελένης -μητέρας του- δολοφόνησε πετώντας την σε καυτό νερό στα λουτρά. Ύστερα σκότωσε το γαμπρό του Μαξιμίνο και τον αντίπαλό του Λικίνιο που είχε καταφύγει ικέτης στη Θεσσαλονίκη. Όταν ανέσυρε το πτώμα του Μαξέντιου από τον Τίβερη, το αποκεφάλισε και το κάρφωσε σε ένα παλούκι για να το περιφέρει στους δρόμους της Ρώμης. Ο Μαξέντιος ήταν ο αδελφός της γυναίκας του Φαύστας.

Άγριο χώσιμο των φαντάρων στην 1η Στρατιά που πληρώνουν την εθνικιστική έξαρση του Υπουργού Άμυνας

Από την πρώτη στιγμή είχαμε επισημάνει τις αρνητικές συνέπειες από τις επιλογές του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου, που για να επανδρώσει με πολεμικούς όρους τις μονάδες της παραμεθορίου –στο πλαίσιο της καλλιεργούμενης από όλες τις πλευρές έξαρσης του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού για την ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα και τον έλεγχο της Ανατ. Μεσογείου- έχωσε τελικά όλους τους φαντάρους. Πετώντας τους συναδέλφους στρατιώτες σε άθλιες εγκαταστάσεις στη παραμεθόριο χωρίς πρόβλεψη να αυξηθούν οι προϋπολογισμοί των μονάδων για τους επιπλέον φαντάρους, αδειάζοντας παράλληλα τις μονάδες στα μετόπισθεν, με τους ελάχιστους συναδέλφους να αδυνατούν να καλύψουν τις τεράστιες ανάγκες.      
Αν αφαιρέσεις την άθλια κάστα των βυσμάτων, σελέμπριτι κλπ. οι υπόλοιποι  βιώνουν μια τρομερή ενταντικοποίηση αφού και εκεί που αυξήθηκε η δύναμη των στρατιωτών, πολλαπλασιάστηκαν αμέσως και οι υπηρεσίες.

ΚΥΠΡΟΣ Ιμπεριαλιστικές... αγωνίες και για την «άμυνά» της

Ενώ η κυβέρνηση Αναστασιάδη ιεραρχεί μέτρα για την προσέλκυση επενδυτών
ΛΕΥΚΩΣΙΑ.--
Το «ζωηρό» ενδιαφέρον της Ουάσιγκτον να επιδράσει στις νέες ισορροπίες που κυοφορούνται στην Ανατολική Μεσόγειο, και στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, επιβεβαιώνουν τα όσα αναφέρθηκαν σε χτεσινή συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της κυπριακής Βουλής, Γιαννάκης Ομήρου, με τον πρόεδρο και εκτελεστικό διευθυντή του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, Νίκο Λαρυγκάκη

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Στην Κάρπαθο η νέα ΝΑΤΟική βάση που σχεδιάζει η συγκυβέρνηση

«Μιλήσαμε για τα θέματα που αφορούν τη νότια πτέρυγα του ΝΑΤΟκαι ιδιαίτερα τα θέματα της τρομοκρατίας και το ρόλο που θα παίξει η Ελλάδα, το σημαντικό ρόλο που παίζει η Σούδα και η ναυτική βάση, όπως επίσης και τη δυνατότητα να δημιουργηθεί μια ΝΑΤΟική αεροπορική βάση, μάλλον οι δραστηριότητες που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στην Κρήτη να μεταφερθούν κατόπιν της πρότασης της ελληνικής Κυβέρνησης και του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, μετά από εισήγηση της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Κάρπαθο». Tάδε έφη ο υπουργός Αμυνας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος,χτες στην Ουάσιγκτον, μετά τη συνάντησή του με την υφυπουργό Αμυνας των ΗΠΑ, Κριστίν Γουόρμουθ.

Η αρχαία Παλμύρα στο έλεος του ISIS Τζιχαντιστές κατέλαβαν την συριακή πόλη Πα

Ιρακινοί εγκαταλείπουν το Ραμάντι περνώντας πρόχειρη γέφυρα του Ευφράτη, καθώς οι τζιχαντιστές του «ΙΚ» έχουν καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος της πόλης.
Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα μαχητές του «Ισλαμικού Κράτους» κατάφεραν να διεισδύσουν στο βόρειο τμήμα της συριακής πόλης Παλμύρα, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τα παγκοσμίου φήμης αρχαία μνημεία τα οποία περιλαμβάνονται στον κατάλογο της UNESCO για τις τοποθεσίες παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Τι συμβαίνει στη Βαλκανική: Ο ανταγωνισμός των ξένων δυνάμεων και η αντιπαράθεση Ρωσίας-Δύσης

Τι συμβαίνει στη Βαλκανική: Ο ανταγωνισμός των ξένων δυνάμεων και η αντιπαράθεση Ρωσίας-Δύσης
Φωτογραφία ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ
Η Ρωσία, η Τουρκία και η Δύση έχουν έναν κοινό αντίπαλο στα Βαλκάνια, την πολιτική αστάθεια. Η περιοχή, μια λωρίδα γης μεταξύ της Μεσογείου και της Μαύρης Θάλασσας βρίσκεται στην συμβολή τριών ιστορικών αυτοκρατοριών ενώ αποτέλεσε το επίκεντρο του ανταγωνισμού των παγκόσμιων δυνάμεων, υποστηρίζει ανυπόγραφη ανάλυση τουSTRATFOR με τίτλο «The Problems Foreign Powers Find in the Balkans» προσθέτοντας ότι σήμερα αποτελεί ένα από τα πεδία στην αντιπαράθεση μεταξύ της Ρωσίας και της Δύσης.

Πνίγονται στην... κατανομή


Συμφώνησαν μεν στην αμφιλεγόμενη στρατιωτική επιχείρηση κατά των κυκλωμάτων διακίνησης προσφύγων όμως διαδοχικά τα κράτη-μέλη αρνούνται να αναλάβουν μερίδιο ευθύνης για την διαχείριση των μεταναστευτικών ροών | 
AP Photo/ Carmelo Imbesi

Χιλή: 505 χρόνια φυλακή στον αρχηγό της μυστικής αστυνομίας του Πινοσέτ

O πρώην αρχηγός της μυστικής αστυνομίας του χιλιανού δικτάτορα Αουγούστο Πινοσέτ, Μανουέλ Κοντρέρας, καταδικάστηκε σε επιπλέον 15 χρόνια φυλάκισης την Τετάρτη. Να σημειωθεί ότι ο Κοντρέρας εκτίει ήδη ποινή 490 ετών φυλάκισης για σειρά παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ήταν ο επικεφαλής των επιχειρήσεων της υπηρεσίας πληροφοριών DINA, που διηύθυνε κέντρα βασανισμού, στα οποία εκατοντάδες άνθρωποι δολοφονήθηκαν. 

America Created Al-Qaeda and the ISIS Terror Group

isistroopsOriginally published by GR in September 2014
Much like Al Qaeda, the Islamic State (ISIS) is made-in-the-USA, an instrument of terror designed to divide and conquer the oil-rich Middle East and to counter Iran’s growing influence in the region.
The fact that the United States has a long and torrid history of backing terrorist groups will surprise only those who watch the news and ignore history.

BBC παραδέχεται παραβιάζοντας τους δικούς του κανόνες τη μετάδοση υπέρ-Ισραήλ προπαγάνδα

A BBC investigation has found that one of its senior presenters, Sarah Montague, breached the organization’s editorial standards on impartiality in a radio interview she conducted with Israeli defense minister Moshe Yaalon in March.
The investigation was carried out following allegations of pro-Israel bias against Montague’s interview by the Palestine Solidarity Campaign (PSC) and a number of concerned individuals who complained to the BBC.