Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Τον πόλεμο κατά των μεταναστών διεξάγουν μαζί το Ελληνικό Λιμενικό και η Τουρκική Ακτοφυλακή

Image

Διπλό κλοιό Τουρκικού και Ελληνικού Λιμενικού ''έσπασαν''  μετανάστες

Μπορεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η κυβέρνηση Ερντογάν να ανταγωνίζονται σκληρά για το ποιος θα εξασφαλίσει το μεγαλύτερο τμήμα της ΑΟΖ, το σημαντικότερο μερίδιο των ενεργειακών κοιτασμάτων για την εθνική-αστική τάξη του, για το αν είναι το ελληνικό ή τουρκικό κράτος που θα ενταχθεί με αναβαθμισμένους όρους στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς στην Ανατολική Μεσόγειο.
Αλλά στον «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας», στην αντιμετώπιση των «ασύμμετρων απειλών» και στον πόλεμο κατά των μεταναστών το Ελληνικό Λιμενικό και η Τουρκική Ακτοφυλακή είναι στενοί, αρμονικοί συνεργάτες.

"Χαστούκι" ΟΗΕ στην Τουρκία για τα όπλα που έστελνε στους τζιχαντιστές

Image
Επιμέλεια : Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ
Ηχηρό χαστούκι έδωσε ο ΟΗΕ στην Τουρκία μετά την δημοσιοποίηση βίντεο με το οποίοαποκαλύφθηκε ότι η Άγκυρα υπό το πρόσχημα της ανθρωπιστικής βοήθειας έστελνε όπλα σε αντάρτες της Συρίας, των τζιχαντιστών συμπεριλαμβανομένων στους τελικούς αποδέκτες.
Έτσι έπειτα από τη δημοσιοποίηση των ντοκουμέντων από τα όπλα που έστελνε η Τουρκία στη Συρία με φορτηγά, ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, κ. Stephane Dujarric ανέφερε ότι η πολιτική του ΟΗΕ, η οποία υποστηρίζει την ειρηνική επίλυσης μιας σύγκρουσης, είναι ξεκάθαρη από την αρχή :«Η βασική αρχή του ΓΓ του ΟΗΕ είναι ξεκάθαρη. Ο ΟΗΕ υποστηρίζει την ειρηνική επίλυση της σύγκρουσης στη Συρία. 

"Αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις" στην Πόλη λόγω τουρκικών εκλογών!

Image
Επιχείρηση κατά της οργάνωσης DHKP-C με τη συμμετοχή των δυνάμεων ταχείας επέμβασης και των ειδικών δυνάμεων και υποστήριξη ελικοπτέρου των Τουρκικών δυνάμεων Ασφάλειας ξεκίνησε σήμερα σε περιοχές της Κωνσταντινούπολης – Κιουτσούκτσεκμετζέ, Σουλτάνγκαζι, Μπασάκσεχιρ, Μπαγτσιλάρ, Μπαχσελίεβλέρ, Εσενγιούρτ, Ατασεχίρ, και Μπακίρκιοϊ. 
Έχει γίνει γνωστό, στις επιχειρήσεις κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης όπως αναφέρεται στον τουρκικό τύπο, τέθηκαν υπό κράτηση πάνω από 10 άτομα. Μετά τη δημοσιοποίηση της έναρξης της επιχείρησης, μία ομάδα περίπου 100 αγωνιστών, συγκεντρώθηκε στην περιοχή της συνοικίας Σουλτανγκαζί και αφού επιτέθηκε με πέτρες στους αστυνομικούς, διέφυγε σε παρακείμενα στενά. 

Η κόντρα με τους «Κόντρας» Οι τέσσερις ζωές των ανταρτών Σαντινίστας Οταν η επανάσταση αντεπιτίθεται

In Ukraine, the US is dragging us towards war with Russia John Pilger

 A pro-Russian activist with a shell casing and a US-made meal pack that fell from a Ukrainian army APC in an attack on a roadblock on 3 May in Andreevka, Ukraine. Photograph: Scott Olson/Getty
Why do we tolerate the threat of another world war in our name? Why do we allow lies that justify this risk? The scale of our indoctrination,wrote Harold Pinter, is a "brilliant, even witty, highly successful act of hypnosis", as if the truth "never happened even while it was happening".

Με αίμα 2 εκ. παιδιών σε πολέμους βάφτηκε η τελευταία 20ετία

Δύο εκατομμύρια παιδιά σκοτώθηκαν σε πολεμικές αναμετρήσεις κατά την τελευταία εικοσαετία σύμφωνα με στατιστικές, ενώ 20 εκατομμύρια έζησαν σε στρατόπεδα περίθαλψης προσφύγων, αναφέρει, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα κατά της Επιθετικότητας εναντίον των Παιδιών, όπως καθιερώθηκε η 4η Ιουνίου, το Γραφείο Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.


H ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ: «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ» ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ

Συνάδελφοι Φαντάροι, 
Αρνηθείτε 
να Καθαρίσετε 
τις Ακτές!
Διαβάζουμε:
«Στο πλαίσιο της εφαρμογής των αρχών της Περιβαλλοντικής Πολιτικής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της παγκόσμιας ημέρας προστασίας για το περιβάλλον, που έχει οριστεί η 5η Ιουνίου κάθε έτους, η 80 ΑΔΤΕ θα συμμετέχει με προσωπικό της σε καθαρισμό-αναβάθμιση ακτών. Ειδικότερα, την Πέμπτη και Παρασκευή 4 και 5 Ιουνίου 2015 στελέχη και οπλίτες των Μονάδων – Ανεξαρτήτων Υπομονάδων της 80 ΑΔΤΕ, σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, θα προβούν σε καθαρισμό ακτών στις νήσους Κω και Λέρο».
Μας θέλουν χαμάληδες και γκαρσόνια για μια ζωή ενώ ξεπουλούν τα πάντα σε ελληνικό και ξένο κεφάλαιο

The War on Yemen, America’s Plans to Use Nuclear Weapons against the Middle East

The USAF B-2 Spirit Stealth Bomber: "An Instrument of Peace"...Unconfirmed reports based on a video release dated May 20, 2015 point to a massive and unprecedented bomb explosion in Yemen. 
The reports suggest without corroborating evidence that the explosion could have been the result of a nuclear strike, using a tactical nuclear weapon. 
Whatever the nature of this explosion, it constitutes a crime against humanity.

Στο 543 Τ.Ε στην Κω η διοίκηση συνεχίζει να βασανίζει τους φαντάρους με πόλεμο νεύρων

Ως γνωστόν, η έξοδος για όσους υπηρετούν στον Στρατό είναι κάτι ιερό.
Όπως σε κάθε φυλακισμένο, επιτρέπονται λίγες ώρες για να πάρεις μια ανάσα, να αλλάξεις παραστάσεις, να φύγει το μυαλό σου, να κάνεις ένα μπάνιο και να αισθανθείς άνθρωπος ρε αδελφέ…
Πολύ περισσότερο, αν είναι καλοκαίρι και υπηρετείς σε νησί.
Φυσικά αυτό το γνωρίζουν πρώτα απ’ όλους οι διοικητές των μονάδων.
Άλλοτε δείχνουν την ανθρωπιά τους, εξασφαλίζοντας με στρατιωτικά μέσα τη δωρεάν μετακίνηση των φαντάρων και μετατρέποντας την έξοδο σε διανυκτέρευση.
Άλλοτε δείχνουν την απανθρωπιά και κτηνωδία τους. Όταν με απίστευτο κόμπλεξ προσπαθούν να κάνουν πόλεμο νευρών και να αμαυρώσουν, περιορίσουν ακόμη και τις λίγες αυτές ώρες ελευθερίας.
Το σπάσιμο νεύρων των συναδέλφων στρατιωτών είναι καθημερινότητα στο 543 ΤΕ. Η διοίκηση της μονάδας έκρινε σκόπιμο, να διατάξει τελευταία στιγμή τους εξοδούχους της Τρίτης 2/6/2015, ότι δε θα βγουν το μεσημέρι, αλλά τις πρώτες βραδινές ώρες γιατί θα κάνουν οπλασκήσεις!

Η στρατηγική επιθέσεων αυτοκτονίας των τζιχαντιστών

Με το Ισλαμικό Κράτος να έχει βρεθεί ξανά στο επίκεντρο της διεθνούς επικαιρότητας, καθώς έχει θέσει υπό τον έλεγχό του σχεδόν το 50% της Συρίας, σημειώνοντας παράλληλα νίκες στο Ιράκ, στο «μικροσκόπιο» μπαίνουν οι τακτικές που κρύβονται πίσω από τις επιτυχίες των τζιχαντιστών στο πεδίο της μάχης.

Σημαντικό κομμάτι τους, σύμφωνα με ανάλυση της εταιρείας υπηρεσιών πληροφοριών στρατηγικής ασφαλείας The Soufan Group, είναι η συστηματική χρήση επιθέσεων αυτοκτονίας – ειδικά εναντίον των ιρακινών δυνάμεων ασφαλείας. 

Πάνω από 150.000 νεκροί σε Αφγανιστάν και Πακιστάν από το 2001


Oι πόλεμοι στο Αφγανιστάν και οι συρράξεις στο Πακιστάν έχουν στοιχίσει την ζωή σε περίπου 150.000 ανθρώπους –αμάχους ή στρατιώτες– από το 2001, σύμφωνα με αμερικανική μελέτη.
Άλλοι 162.000 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από τότε που οι ΗΠΑ εισέβαλαν στο Αφγανιστάν και άρχισαν τον πόλεμο εναντίον των Ταλιμπάν μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001.

Έκθεση: Επικίνδυνη για εργασιακή εκμετάλλευση η Ευρώπη Trafficking

Οι εργαζόμενοι που μετακινούνται εντός της ΕΕ ή μεταναστεύουν στην ΕΕ κινδυνεύουν να πέσουν θύματα σοβαρής εργασιακής εκμετάλλευσης, προειδοποιεί έκθεση του Οργανισμού Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ (FRA). Όπως υπογραμμίζεται στην έκθεση αν και η ΕΕ έχει θεσπίσει νομοθεσία που απαγορεύει συγκεκριμένες μορφές σοβαρής εργασιακής εκμετάλλευσης, αυτό δεν είναι αρκετό για να αποτρέψει τα φαινόμενα αυτά που είναι αρκετά συχνά. Εκτενής αναφορά στα ελληνικά «επιτεύγματα» του εργασιακού trafficking.

Τουρκία: Εκλογές σε κατάσταση πολιορκίας,τρομοκρατίας και φόβοι για νοθεία

Image
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Λ.ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 

Γενικεύει ο  Ερντογάν την επίθεσή του στα ΜΜΕ η οποία πήρε μορφή ευθείας δημόσιας απειλής μετά την δημοσιοποίηση από την Τζουμχουριέτ βίντεο που δείχνει ότι οι δυνάμεις ασφαλείας  ανακάλυψαν καλυμμένο  φορτίο με όπλα που έστελνε η τουρκική μυστική υπηρεσία ΜΙΤ στους αντικαθεστωτικούς αντάρτες της Συρίας  και στους τζιχαντιστές.Ο γνωστός εικονικός διαδικτυακός χώρος, ''Fuat Avni'' γράφει ότι σύντομα θα υπάρξουν νέες συλλήψεις δημοσιογράφων, αστυνομικών, μελών του δικαστικού σώματος αλλά και μελών του στρατού - περίπου 200 άτομα, γράφει!

Ομπάμα: "Δεν υπάρχει στρατιωτική επιλογή εναντίον του Ιράν" αλλά το Ισραήλ ετοιμάζεται!

Image
Ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα απέκλεισε για ακόμη μία φορά την ανάληψη στρατιωτικής δράσης κατά του Ιράν σε περίπτωση που η Τεχεράνη συνεχίσει να έχει πυρηνικές φιλοδοξίες. Μιλώντας σε ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο ο Μπάρακ Ομπάμα δήλωσε μεταξύ άλλων ότι “η στρατιωτική δράση κατά του Ιράν δεν θα μπορούσε να αποτρέψει τις πυρηνικές φιλοδοξίες του” .

Ο Αμερικανός Πρόεδρος επέμεινε ότι ο μόνος τρόπος για να αποτραπεί το Ιράν να προχωρήσει στην παραγωγή πυρηνικών όπλων είναι μια βιώσιμη και δυνατή συμφωνία.

Κάνδανος Χανίων ~ Το χωριό που εκθεμελίωσε η Βέρμαχτ - Η μηχανή του χρόνου

Image
Στις 3 Ιουνίου 1941 οι άνανδροι Ναζί  της Βέρμαχτ εκθεμελίωσαν ένα ολόκληρο χωριό στην Κρήτη. Ένα από τα πολλά φριχτά εγκλήματα των ναζί που καποιοι κι εντός Ελλάδας προσπαθούν μεθοδικά να μας κάνουν να ξεχάσουμε.
Κάνδανος 3 Ιουνίου 1941. Ποιο ήταν το “εγκλημα” ; Αντίσταση στις Γερμανικές δυνάμεις που προκάλεσαν το θάνατο 25 στρατιωτών τους.

Τα όσα έκαναν οι Γερμανοί δεν μπορεί να τα χωρέσει ανθρώπινος νους. Και περιγράφονται με λεπτομέρειες στην εκπομπή που είχε κάνει ο δημοσιογράφος Χρήστος Βασιλόπουλος.

ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ;……..

ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ» Παρατηρητές συμφωνούν ότι μια πυρηνική έκρηξη επήλθε στις 20 Μάη στην Υεμένη νότια της πρωτεύουσας Sanaa…Αυτή η έκρηξη επέφερε την καταστροφή 700 κατοικιών σε ακτίνα 2,5 χλμ. Οι περισσότεροι θεωρούν ότι αυτή η έκρηξη οφείλεται σε μια βόμβα νετρονίου που εξαπέλυσε ένα μαχητικό στο πλαίσιο της σαουδαραβικής καταιγίδας. Η διαμάχη πλέον περιστρέφεται γύρω από την πηγή προμήθευσης αυτού του όπλου μαζική καταστροφής…Με άλλα άλλα λόγια ποιός προμήθευσε τη Σαουδική Αραβία με αυτό το απαγορευμένο όπλο σύμφωνα με τις διεθνείς συνθήκες ;;!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ

Ο Δήμαρχος της Ρώμης Ignazio Marino ήταν αυτός που είχε δώσει εντολή να καθαριστούν όλοι οι δρόμοι της πόλης άμεσα από κάθε ίχνος της δυναμικής πορείας που έγινε στους δρόμους της ιταλικής πρωτεύουσας εις μνήμη του δολοφονημένου διοικητή της πολιτοφυλακής του Λουγκάνσκ, Αλεξέι Μοζγκοβόι, ο Κοζάκος διοικητής του τάγματος »Φαντάσματα».












JP Gov to build “vegetable factory” in restricted residence area of 9km from crippled Fukushima plant

JP Gov to build “vegetable factory” in restricted residence area of 9km from crippled Fukushima plant
According to Okuma town in Fukushima, they are going to collaborate with private companies to build “vegetable factory”.

The entire town residents are still evacuating out of the town. The factory is planned to produce vegetable and ornamental plants.
It is planned to be built in restricted residence area, where is only in 9km South West of Fukushima plant. The annual dose level is 20mSv – 50mSv but the government of Japan states they have completed decontamination.

Ex-intel υπαλλήλων: έκθεση του Πενταγώνου των ΗΠΑ αποδεικνύει τη συνενοχή στο ISIS

Renowned government whistleblowers weigh in on debate over controversial declassified document
by Nafeez Ahmed
This story is published by INSURGE INTELLIGENCE, a new crowd-funded investigative journalism project.
Support us to break the stories that no one else will — become a patron ofindependent, investigative journalism for the global commons.
According to leading American and British intelligence experts, a declassified Pentagon report confirms that the West accelerated support to extremist rebels in Syria, despite knowing full well the strategy would pave the way for the emergence of the ‘Islamic State’ (ISIS).

Corporate Media Blacks Out Pentagon Report that Exposes U.S. Role in the Creation of ISIS

msm-blacks-out-pentagon-report-linking-isis-origins-to-USIn a story reverberating across the world, last week award winning journalist and scholar Dr. Nafeez Ahmed exposed startling information about U.S. complicity in the creation and rise of ISIS, as contained in a recently declassified Defense Intelligence Agency (DIA) report.
Read the story blacked out by corporate media on the secret US intel report revealing who really created ISIS
http://www.