Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Νέο video σοκ: Αστυνομικός πυροβολεί εν ψυχρώ άοπλο άνδρα

Νέο video σοκ: Αστυνομικός πυροβολεί εν ψυχρώ άοπλο άνδρα
Το κύμα αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ είναι μια διαρκώς ανοιχτή πληγή για την αμερικανική κοινωνία. Το αποδεικνύει και video που βλέπει το φως της δημοσιότητας και δείχνει τη στιγμή που αστυνομικός πυροβολεί εν ψυχρώ και σκοτώνει έναν άνδρα. Και όχι, αυτή τη φορά, δεν ήταν αφροαμερικανός. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.
Το περιστατικό σημειώθηκε στη Γιούτα λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του Μάικλ Μπράουν από τον αστυνομικό Ντάρεν Γουίλσον στο Φέργκιουσον. Εκεί, ο 18χρονος Αφροαμερικανός κατηγορήθηκε πως είχε κλέψει ένα μαγαζί και στη διάρκεια καταδίωξης και της σύλληψης προσπάθησε να επιτεθεί στον αστυνομικό. 

Οι στρατιώτες καθαρίζουν δωρεάν τις παραλίες για να κονομάει η Τουριστική Βιομηχανία και να πουλούν έργο οι Δήμαρχοι και οι Πολιτικοί

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παρουσιάζεται άξιος συνεχιστής της ταξικής πολιτικής των Σαμαρά-Βενιζέλου, ιδιαίτερα όσον αφορά την εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων.
Παρά τις προεκλογικές τους υποσχέσεις ότι θα μπλοκάρουν την συμμετοχή των στρατιωτών σε δραστηριότητες που δεν εφάπτονται της στρατιωτικής θητείας, συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τους εφέδρους ως δωρεάν εργατική δύναμη.
Το Υπουργείο Άμυνας πουλά εκδούλευση στην Τουριστική Βιομηχανία και συνεργάζεται άψογα με τους δημάρχους που ενώ για χρόνια καταλήστευσαν τα ταμεία και τα ευρωπαϊκά προγράμματα, αντί να κάνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού καταπολεμώντας την ανεργία και ρποσφε΄ροντας υπηρεσίες στους δημότες τους αντίστοιχες των υψηλότατων δημοτικών τελών.
Τρέχουν με την έναρξη της Τουριστικής περιόδου να βάλουν τους φαντάρους να τους καθαρίσουν τις παραλίες, τις οποίες εκμεταλλεύονται Δήμοι και επιχειρηματίες.

Εκπομπή Φύλλο Πορείας του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 το Σαββάτο 6/6 στις 7,00 π.μ

Θέμα: «ο στρατιώτης δεν είναι άνθρωπος αλλά ένα κατώτερο ον»
H επιστολή καταγγελία που έλαβε η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ αποκαλύπτει τι σημαίνει Στρατός, τι σημαίνει Υποχρεωτική Στράτευση είτε με κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, είτε με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Αποκαλύπτει τι σημαίνει πραγματικά Στρατιώτης,  πέρα από τα ψεύτικα τα Υπουργικά τα λόγια τα μεγάλα τα εθνικιστικά και μιλιταριστικά.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

ΠΑΤΡΑ-ΒΟΛΟΣ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΑΙΡΕΣΕΩΝ ΠΑΙΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

politiko_programma_volos

Αναιρέσεις 2015 στο Βόλο 5 και 6 Ιούνη!

ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ 2015, πολιτικές- πολιτιστικές εκδηλώσεις


Διοργάνωση: νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση
5-6 ΙΟΥΝΗ  Πολυτεχνείο – Πεδίον του Άρεως
Είσοδος ενίσχυση 5 ευρώ για 5/6 – Είσοδος ελεύθερη για 6/6
Επίσης, θα υπάρχει χώρος με υλικά του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 

Η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΕΙ ΡΕΘΥΜΝΟ, ΣΤΟ 11ο ΑΝΤΙΡΑΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

11 antiratsistiko festival rethymnoyΠρόγραμμα 11ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Ρεθύμνου:
  •      Παρασκευή 5/6/15 
18:00 Το LGBTQ κίνημα στην Ελλάδα και 
παρουσίαση του 1ου Φεστιβάλ Ορατότητας και Διεκδικήσεων 
για την Απελευθέρωση Φύλου, Σώματος, Σεξουαλικοτητας: lgbtqi+ pride Κρήτης
Ομιλήτριες:Η Μυρτώ Έλενα Μαγγιώρου και μέλη από το Συντονιστικό του Φεστιβάλ. 
19:30 ΑΜΕΑ Ψυχική Υγεία και το Κοινωνικό Στίγμα: από το άλλοθι στην χειραφέτηση. 
Ομιλητές: Εμμανουήλ Τζανάκης(καθηγητής Κοινωνιολογίας)- Χρήστος Κωνσταντακόπουλος από την κίνηση χειραφέτησης ΑΜΕΑ,Μηδενική Ανοχή

Οι ΗΠΑ έδωσαν κατά λάθος όπλα στο ISIS με αεροπορικές ρίψεις! ΒΙΝΤΕΟ

America Air Drops Weapons To ISIS, By MistakeThe US is giving arms and even money to ‘moderate’ Syrian rebels, however, these ‘moderates’ turn into ISIS jihadists when the cross the border into Iraq. We are, in fact, supplying ISIS with arms and funds.
We are also, as we reported yesterday, giving the Islamic State food and medical supplies.  Supposedly, we are sending humanitarian aid to displaced Syrians and other civilians, but within ISIS controlled territory. Of course, ISIS grabs these ‘spoils’ for themselves and we have no way of confirming how much actually ends up in the hands of innocent civilians.

Ξεκινούν σήμερα στα Τρίκαλα οι εκδηλώσεις απόδοσης ιστορικής και κοινωνικής τιμής στον Άρη Βελουχιώτη

aris1Μέσα από τη διοργάνωση εκδηλώσεων τιμάται στα Τρίκαλα η μνήμη του Άρη Βελουχιώτη με αφορμή τη συμπλήρωση 70 χρόνων από το θάνατό του.
Η πρώτη μετά από 70 χρόνια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 5 Ιούνη, στις 8 το βράδυ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου και θα περιλαμβάνει έκθεση φωτογραφικού υλικού, βιντεοσκοπημένες μαρτυρίες εν ζωή συναγωνιστών του Άρη, ντοκιμαντέρ περιήγησης στο χώρο όπου πολέμησε και βρέθηκε νεκρός, απαγγελίες ποιημάτων και ομιλία από τον καθηγητή θεωρίας κράτους και δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και πρόεδρο του συλλόγου Γ. Κορδάτος, Δημήτρη Καλτσώνη.
εικόνες από το φαράγγι της Μεσούντας

Έναρξη Τουριστικής Περιόδου: οι Στρατιώτες Διατάζονται να καθαρίσουν τις παραλίες!


Ε, να μη βγάλεις μια φωτογραφία να θυμάσαι την ξεφτίλα...
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ-ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ!
"Να η Στρατιωτικη Θητεία που δεν είναι απειλή για την νεολαία" σύμφωνε με τους Υπουργούς Άμυνας Καμμένο-Ήσυχο!
Συστηματικά χρησιμοποιούνται στρατιώτες για να καλύψουν τις ελλείψεις δήμων και κοινοτήτων σε εργασίες καθαρισμού παραλιών και άλλων χώρων. 

Απόστρατος αξιωματικός μας έστειλε το παρακάτω σχόλιο http://www.onalert.gr/

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ-Η ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ!


Από 02 έως 05 Ιουνίου 2015, πραγματοποιείται καθαρισμός των ακτών σε παραλίες της ΠΕ/ΑΣΔΕΝ, από προσωπικό Μονάδων της 79, 80 , 96  και 98 ΑΔΤΕ.

Ρωσικές στρατιωτικές κινήσεις – ασκήσεις στην Υπερδνειστερία

Ρωσική άσκηση διεξάγεται, αυτή την στιγμή, στην Υπερδνειστερία, σε μια προφανή κίνηση της Μόσχας να πιέσει τη Δύση. Στην άσκηση μετέχουν μονάδες αναγνώρισης, γεγονός που έχει επίσης τον συμβολισμό του.
«Τα στρατεύματα εκτέλεσαν εικονικές επιδρομές, ασκήσεις έρευνας και επιτήρησης, ασκήσεις διείσδυσης και συλλογής πληροφοριών», αναφέρει ανακοίνωση της ρωσικής Δυτικής Στρατιωτικής Διοίκησης.
Την προηγούμενη εβδομάδα οργανώσεις και φιλορωσικοί σύλλογοι της Υπερδνειστερίας είχαν απευθύνει έκκληση στον Ρώσο πρόεδρο να αναλάβει την «προστασία» της αποσχισθείσας, από τη Μολδαβία, περιοχής.

To Kρεμλίνο βάζει Πυρηνικά όπλα στη Κριμαία

Το ενδεχόμενο εγκατάστασης πυρηνικών όπλων στην Κριμαία είναι ανοιχτό, δηλώνει επίσημα το Κρεμλίνο. Ενδεικτική των αυξανόμενων εντάσεων στη Μαύρη Θάλασσα λόγω του ουκρανικού εμφυλίου, η κίνηση αυτή ερμηνεύεται ως προειδοποίηση της Μόσχας στη Δύση, ύστερα από σειρά μέτρων για την ενίσχυση της παρουσίας του ΝΑΤΟ στις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες της Ανατολικής Ευρώπης.

Ο έλεγχος του νερού, το υπερόπλο των τζιχαντιστών Water War

Ένα ισχυρό όπλο στα χέρια τους έχουν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στον πόλεμο που διεξάγεται στο Ιράκ και αυτό είναι το νερό. Οι τζιχαντιστές έκλεισαν το φράγμα του Ευφράτη στα δυτικά της χώρας μειώνοντας σε μεγάλο βαθμό την παροχή νερού στις δυτικές επαρχίες, οι οποίες θα μπορούσαν να βυθιστούν στην ξηρασία, ενώ παράλληλα το Ισλαμικό Κράτος αποκτά σημαντικό πλεονέκτημα στις επιθέσεις τους ενάντια στις κυβερνητικές δυνάμεις.

Τουρκία: Το αίμα των αγωνιστών θα στοιχειώσει τους εφιάλτες του Ερντογκάν

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ:
Την Κυριακή 14/6/2015 στις 19.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «Οι Δραματικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και ο ρόλος της ελληνικής κυβέρνησης. Ιχνηλατώντας την απάντηση του αντιπολεμικού κινήματος». Ομιλητές: Νασίμ Αλατράς, Παλαιστίνιος δημοσιογράφος, Νεκτάριος Μπουγδάνης, ερευνητής με αντικείμενο τη Μέση Ανατολή, Υποψήφιος Διδάκτορας Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας Παντείου Παν/μίου, Σεϊτ Αλντογάν, Τούρκος δημοσιογράφος, Ντίνα Ρέππα, εκπαιδευτικός που συμμετείχε στο Καραβάνι αλληλεγγύης που επισκέφτηκε τους καταυλισμούς των προσφύγων από το Κομπάνι, Εκπρόσωπος της Αντιπολεμικής Διεθνιστικής Κίνησης, Παρέμβαση θα γίνει και από εκπρόσωπο της Ένωσης Παλαιστινίων Εργαζομένων
Του Σεϊτ Αλντογκάν – Ανταποκριτής στην Ελλάδα της Τούρκικης εφημερίδα Enrensel και του τηλεοπτικού καναλιού hayat
Οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές στην Τουρκία στις 7 Ιούλη είναι οι πιο κρίσιμες στην πρόσφατη ιστορία της χώρας. Τα αποτελέσματά που θα προκύψουν μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω στην πολιτική σκηνή της Τουρκίας.

Η νύχτα που η Τιενανμέν βάφτηκε κόκκινη

Eίκοσι έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τα γεγονότα στην πλατεία της Τιενανμέν που συγκλόνισαν την ανθρωπότητα. Η 4η Ιουνίου του 1989 πέρασε για πάντα στην ιστορία ως η μέρα που γράφτηκε η «Τραγωδία της Τιενανμέν».
Ιστορική συγκυρία
Τη δεκαετία του ’80, ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από τα κομουνιστικά κράτη. Το φάντασμα της Περεστρόικα, του «εκσυγχρονισμού» των κομουνιστικών κρατών στα δυτικά πρότυπα. Βασικός εκφραστής αυτής της πολιτικής σκέψης ήταν ο ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης από το 1985, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ. Αυτός ο δυτικού τύπου «εκσυγχρονισμός» εξελίσσεται με βάση τη «θεωρία του ντόμινο». 

ΑΡΜΑΓΈΔΩΝ από τους δανειστές! Όλα τα μέτρα που ζητούν μεταξύ των οποίων μειώσεις μισθών!

Image
Τα όσα περιγράφει η κυβέρνηση ότι ζητούν οι δανειστές συγκρινόμενα με τις δικές της θέσειςοδηγούν αβίαστα στο συμπέρασμα ότι οι πιθανότητες να υπάρξει συμφωνία είναι ελάχιστες.
Σύμφωνα με την κυβέρνηση:

“Η πρόταση που παρουσιάστηκε από τους θεσμούς στις Βρυξέλλες την Τετάρτη, περιέχει ακραίες θέσεις που δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές από την ελληνική κυβέρνηση. Δεν ανταποκρίνονται, μάλιστα, στις αλλαγές που είχαν αποδεχθεί στο Brussels Group! Δεν έχουν κάνει ούτε βήμα πίσω, ανεξάρτητα αν στους τέσσερις αυτούς μήνες οι δύο πλευρές είχαν συγκλίνει σε μεταρρυθμίσεις, τις οποίες, ενώ η ελληνική κυβέρνηση ενσωμάτωσε στην πρότασή της, η πρόταση των δανειστών δεν τις εμπεριέχει. 

H αλήθεια αποκαλύπτεται: πώς οι ΗΠΑ τροφοδότησαν την άνοδο της ISIS στη Συρία και στο Ιράκ του Seumas Milne

Screen Shot 2015-06-04 at 10.39.52 PMΟ λεγόμενος πόλεμος κατά της τρομοκρατίας, αυτή η εκστρατεία χωρίς τέλος που εξαπέλυσε ο Τζωρτζ Μπους πριν 14 χρόνια, μπλέχτηκε σε ακόμη πιο αποκρουστικές συστροφές. Τη Δευτέρα η δίκη στο Λονδίνο ενός σουηδού, του Μπιέρλιν Γκίλντο, κατηγορούμενου για τρομοκρατία στη Συρία, κατέρρευσε όταν αποκαλύφθηκε ότι οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες εξόπλιζαν αυτές τις ίδιες αντάρτικες ομάδες που σύμφωνα με τις κατηγορίες ο Γκίλντο υποστήριζε. Η εισαγγελία εγκατέλειψε την υπόθεση, προφανώς για να αποφύγει να φέρει σε δύσκολη θέση τις μυστικές υπηρεσίες. 

Η Βρετανία αποκαλεί τους χρυσαυγίτες “ακτιβιστές” και στέλνει πίσω στην Ελλάδα αναγνωρισμένο πρόσφυγα που δέχεται απειλές

b2ap3_thumbnail_kar.jpg
(αναδημοσίευση από Kίνηση ''Απελάστε το Ρατσισμό'')
*Παρακαλούμε να διαβάσετε και να διαδώσετε. Αυτή η υπόθεση αφορά την ουσία της Αντιφασιστικής Δράσης για την Ελλάδα, καθώς ο Μοχάμεντ είναι ένας από μας, και φανερώνει ξεκάθαρα το πραγματικό πρόσωπο της Ελλάδας και του Ηνωμένου Βασιλείου όσον αφορά τη μεταχείριση των αιτούντων άσυλο και τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.  

Ο πόλεμος των 6 ημερών: Η "αρματομαχία" σε βίντεο

Image5 Ιουνίου 1967.Το Ισραήλ εξαπολύει προληπτική επίθεση εναντίον της Αιγύπτου.Στη σύρραξη εμπλέκονται Συρία και Ιορδανία.Ο πόλεμος διήρκησε 120 ώρες. Είναι ο Πόλεμος των Έξι Ημερών.
Τις πρώτες ώρες η Ισραηλινή ΠΑ κατόρθωσε να καταστρέψει 450 αεροσκάφη της Αιγύπτου.Τα περισσότερα στο έδαφος.
Χρειάστηκαν μόλις έξι ημέρες για να επιβληθεί το Ισραήλ.
Στο βίντεο ειδικοί με τη βοήθεια της τεχνολογίας επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στο πως τα Ισραηλινά άρματα μάχης αντιμετώπισαν και νίκησαν τα άρματα μάχης των εχθρικών δυνάμεων.

Ο Άνθιμος τα έβαλε με τους απολυμένους: «Εσείς φταίτε που μείνατε άνεργοι!»

Ο Άνθιμος τα έβαλε με τους απολυμένους: «Εσείς φταίτε που μείνατε άνεργοι!»
Την «χριστιανική» αγάπη δείχνει η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και ο Άνθιμος στους εργαζόμενους του ξενοδοχείου-συνεδριακού κέντρου «Διακονία». Όπως μας κατήγγειλε μιλώντας στο koutipandoras.gr ο πρόεδρος του συνδικάτου επισιτισμού τουρισμού Θεσσαλονίκης Κυριάκος Τσιαούσης, η κολόνια κρατάει χρόνια μιας και επί σειρά ετών οι 25 εργαζόμενοι σε αυτό πληρώνονταν με καθυστέρηση που έφτανε τους 4-5 μήνες και με μισθούς πολύ χαμηλότερους από αυτούς που προέβλεπαν οι συμβάσεις εργασίας.

Νίκη του κινήματος-Ματαιώθηκε η εκδήλωση με ομιλήτρια τη Διαμαντοπούλου – Εικόνες ντροπής από τους ρουφιάνους που εμπορευματοποιούν το δημόσιο αγαθό της Παιδείας

DIAMANTOPOYLOY1η Διαμαντοπούλου υπερασπίζεται το Νόμο που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ καταργώντας το Πανεπιστημιακό Άσυλο, πετώντας τους φοιτητές από τις σχολές, ελαχιστοποιώντας την κρατική χρηματοδότηση και μετατρέποντας τα ΑΕΙ σε παράρτημα των εταιρειών.