Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Μεγάλο χουνέρι από το HDP

Μεγάλη νίκη!!!!!!
Ο χρήστης Save Kobane πρόσθεσε 10 νέες φωτογραφίες.

René Mederos , ζωγραφίζοντας τον πόλεμο του Βιετνάμ και την Κουβανική επανάσταση Posted on 7 Ιουνίου 2015 by Lefteria


Τις περισσότερες φορές όταν αναφερόμαστε στην τέχνη της σοβιετικής προπαγάνδας έχουμε στο μυαλό μας την ρωσική πρωτοπορία και τις αφίσες του ’30.

Με προοπτική να εκλέξει πάνω από 70 βουλευτές το αριστερό Κόμμα της Δημοκρατίας των λαών στην Τουρκία!

Ολο και ποιο αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που μας έρχονται από τις Τουρκικές εκλογές. Απ ότι μας ενημερώνει ο σ. Σεϊτ που παρακολουθεί τώρα την Τουρκική τηλεόραση μέχρι αυτή την στιγμή έχουν καταμετρηθεί το 85% σχεδόν τον ψήφων. Το κόμμα του Ερτογάν για πρώτη φορά μετά 13 χρόνια χάνει την αυτοδυναμία, παίρνοντας κάτω από 42% Το βασικότερο όλων είναι ότι το αριστερό Κόμμα της Δημοκρατίας των λαών προβλέπετε να φτάσει ξεπεράσει το 12% εκλέγοντας πολύ πάνω από 70 βουλευτές φέρνοντας τα πάνω κάτω στην τουρκική πολιτική σκηνή. βαθυ κοκκινο

Προβλέπεται μεγάλη νίκη του Κόμματος της Δημοκρατίας των λαών. Σπάει η παντοδυναμία του Ερτογάν. Η καθεστωτική τρομοκρατία δε πέρασε

Του Σεϊτ Αλντογκάν
πηγη βαθυ κοκκινο
Με κομμένη την ανάσα οι λαοί της Τουρκίας παρακολουθούν από τις τηλεοράσεις τα αποτελέσματα των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν σήμερα  για την ανάδειξη των 550 βουλευτών της Μεγάλης Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται αυτή την στιγμή το φιλοκουρδικό Κόμμα της Δημοκρατίας των Λαών (HDP), φαίνεται να επιτυγχάνει μια μεγάλη νίκη συγκεντρώνοντας ποσοστό που αγγίζει το 11%.

Αμερικανοί εκπαιδεύουν τα στρατεύματα της Ουκρανίας ΒΙΝΤΕΟ

Image
https://www.youtube.com/watch?v=EDHMq6NCBKs&feature=iv&annotation_id=551e26e3-0000-216e-8633-001a11c17180&src_vid=jyll6tyDmXM

Αλεξέι Μοζγκοβόι: «Οι ολιγάρχες παραμένουν ο κύριος εχθρός»

Συνέντευξη του Αλεξέι Μοζγκοβόι στο περιοδικό«Λίβα» («Αριστερά») κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Αντιφασιστικού Φόρουμ στο Αλτσέφσκ, της Λ.Δ Λουγκάνσκ σε μετάφραση Lev Krasnovoin.

Μετάνοιωσαν για την αποστρατεία Μανωλά και σκέφτονται να αποστρατεύσουν τον Α/ΓΕΣ Τελλίδη

ImageΤα σενάρια των κρίσεων έχουν αρχίσει και η πρώτη έκπληξη (;) κυκλοφορεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση έχει “μετανοήσει” για την έτσι κι αλλιώς ανεξήγητη αποστρατεία του Χρήστου Μανωλά από τη θέση του Α/ΓΕΣ ,δεν είναι ικανοποιημένη από την μέχρι στιγμής παρουσία του διαδόχου του Βασίλη Τελλίδη και όσο κι αν ακουγεται απιστευτο …αναζητά νέο Α/ΓΕΣ!!!
Οι πληροφορίες τις οποίες δημοσίευσε στην εφημερίδα Παρασκήνιο ο συνάδελφος Χρήστος Καπούτσης είναι βάσιμες και προκαλούν όπως και να ΄χει προβληματισμό.

Εμπορεύσιμο το κοίτασμα «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ

«Σημαντικό ορόσημο» στη μετάβαση της Κύπρου από τη φάση έρευνας υδρογονανθράκων σε αυτή της εκμετάλλευσης χαρακτηρίζει το κυπριακό υπουργείο Ενέργειας την κήρυξη από τις εταιρείες Noble Energy, Delek και Avner ως εμπορεύσιμου του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στο οικόπεδο 12 της ΑΟΖ.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι πρόκειται για ένα ακόμα σημαντικό βήμα ως προς την εμπορευματοποίηση των γηγενών κοιτασμάτων φυσικού αερίου της Κύπρου, τόσο για την εγχώρια ηλεκτροπαραγωγή και άλλες χρήσεις, όσο και για σκοπούς εξαγωγών μέσω απευθείας υποθαλάσσιων αγωγών προς γειτονικές χώρες, με τις οποίες η Κυπριακή Δημοκρατία διατηρεί άριστες διμερείς σχέσεις.

ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος τιμά τους Πραξικοπηματίες εγκληματίες στρατηγούς της Αιγύπτου

ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΣΕ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΑΞΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Α/ΓΕΕΘΑΤην Τετάρτη 03 Ιουνίου 2015, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Αίγυπτο, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, απένειμε αναμνηστικά διακριτικά σε 16 Αιγύπτιους Αξιωματικούς, όλων των βαθμών και Κλάδων, οι οποίοι έχουν φοιτήσει σε Ελληνικά Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Ζητούνται διαιτολόγοι από το ΓΕΕΘΑ! Ποια θα είναι η αποστολή

Image“Ζητούνται διαιτολόγοι” από το ΓΕΕΘΑ για να αντιμετωπίσουν το μέγα πρόβλημα που απασχολεί και το στράτευμα -όπως και την υπόλοιπη κοινωνία- με τους “υπερβαρους” ή και παχύσαρκους.
Το πρόβλημα δεν είναι τωρινό κι έχουν γίνει και παλαιότερα προσπάθειες για να αντιμετωπιστεί. Η τελευταία ήταν την εποχή που Α/ΓΕΣ ήταν ο Νίκος Ντούβας το 2005. Όπως γνωρίζουμε δεν είχε αποτελέσματα.
Τώρα φαίνεται ότι το ΓΕΕΘΑ και ο Αρχηγός του Μ.Κωσταράκος το ‘χει πάρει προσωπικά και πριν αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες θέλει να δρομολογήσει ένα πρόγραμμα στο οποίο θα εντάσσονται όσα στελέχη αντιμετωπίζουν πρόβλημα περιττών κιλών.

Ελευθερία - Ισότητα - Διεθνισμός. Αναιρέσεις 2015 Πάτρα

Προετοιμάζοντας την Αφρική για την «Σύγκρουση των Πολιτισμών» – Το σχέδιο Yinon!

του Mahdi Darius Nazemroaya* – http://www.analystsforchange.org/

Προετοιμάζοντας την Αφρική για την «Σύγκρουση των Πολιτισμών», το σχέδιο Yinon – Μέρος A’

Το σχέδιο Yinon είναι ένα ισραηλινό στρατηγικό σχέδιο για την εξασφάλιση της υπεροχής του Ισραήλ. 
Υπό την κυβέρνηση Ομπάμα οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν επεκτείνει το «μακροχρόνιο πόλεμο» στην Αφρική. Ο Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, ο λεγόμενος «Γιος της Αφρικής» έχει γίνει ένας από τους χειρότερους εχθρούς της Αφρικής. Εκτός από τη συνεχή υποστήριξή του στους δικτάτορες της Αφρικής, η Δημοκρατία της Ακτής του Ελεφαντοστούν ήταν ανισομερώς κάτω από τη προσοχή του. Η διαίρεση του Σουδάν εγκρίθηκε δημοσίως από το Λευκό Οίκο πριν από το δημοψήφισμα, η Σομαλία αποσταθεροποιήθηκε περαιτέρω, η Λιβύη ​​δέχτηκε ύπουλη επίθεση από το ΝΑΤΟ, και η αμερικανική  στρατιωτική διοίκηση της Αφρικής (AFRICOM) βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Προετοιμάζοντας την Αφρική για την «Σύγκρουση των Πολιτισμών», το σχέδιο Yinon – Μέρος Β’

Επαναδιαίρεση της Αφρικής: Το σχέδιο Yinon είναι πάρα πολύ ζωντανό και σε λειτουργία – Η «Σύγκρουση των πολιτισμών» αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής.
Επαναδιαίρεση της Αφρικής: Το σχέδιο Yinon είναι πάρα πολύ ζωντανό και υπό λειτουργία…
Στο ίδιο πλαίσιο με τις θρησκευτικές διαιρέσεις στη Μέση Ανατολή, οι Ισραηλινοί έχουν εκδώσει σχέδια για την αναμόρφωση της Αφρικής.