Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΕΚΠΟΜΠΗ ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 Σαββάτο 13/6 στις 7.00 Μ.Μ.


Το νέο νομοσχέδιο για τη θητεία και η εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων.
Τελικά, «του Παραλόγου η θητεία» έχει και λογική και σχέδιο.

Βουτηγμένα στην εκμετάλλευση και την καταπίεση της νεολαίας.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
 diktiospartakos.blogspot.com diktiospartakos@hotmail.com

Το ΝΑΤΟ βομβάρδισε την Γιουγκοσλαβία το 1999 για την «εδραίωση της ειρήνης»

«Η απώλεια όλων εκείνων των ζωών το 1999 κατά τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία αποτελεί τραγωδία και λυπάμαι βαθιά για όλα όσα συνέβησαν», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ από την Ποντγκόριτσα, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη και εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες οι οποίες έχασαν τότε μέλη τους. Σημείωσε επίσης ότι οι βομβαρδισμοί είχαν στόχο… την ειρήνη!

Bloomberg: Η γεωπολιτική κρατάει την Ελλάδα στο ευρώ

ImageΕαν οι υπεύθυνοι της ευρωζώνης ξεπεράσουν το πρόβλημα τους με την ελληνική χρηματοπιστωτική μικροπολιτική και δώσουν περισσότερη οικονομική βοήθεια, δε θα ειναι γι’αυτον τον λόγο, γραφει το πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg. Σ'ένα άρθρο στο οποίο διακρίνεται ενας επικριτικός τόνος προς την Ελλάδα, το αμερικανικο πρακτορείο τονίζει οτι ο λόγος που η Ελλάδα παραμένει στο ευρώ δεν ειναι οικονομικός αλλα γεωπολιτικός. Με αφετηρία το μπρούντζινο άγαλμα του Τρούμαν στο κέντρο της Αθήνας, το πρακτορείο επισημάνει την στρατηγική θέση της Ελλάδας. 

ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...Αποφυλακίζεται για τις μίζες ο Κάντας, απολογείται για τα υποβρύχια

Αποφυλακίζεται για τις μίζες ο Κάντας, απολογείται για τα υποβρύχια
Λόγω συμπλήρωσης των 18 μηνών προσωρινής κράτησης αποφυλακίζεται τις επόμενες ώρες, ίσως και αύριο, ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνης Κάντας.

Ο κατηγορούμενος για την μεγάλη υπόθεση της διακίνησης "μιζών" στο πλαίσιο προμήθειας των εξοπλιστικών προγραμμάτων είχε κριθεί προφυλακιστέος τον Δεκέμβριο του 2013 μετά την απολογία του στους ανακριτές και την παραδοχή του ότι είχε εισπράξει μίζες ύψους περίπου 14 εκατ. ευρώ για να προωθήσει ή να μην μπλοκάρει την υλοποίηση εξοπλιστικών προγραμμάτων.
Προ μηνών το δικαστικό συμβούλιο είχε διατάξει την αποφυλάκιση του Αντώνη Κάντα με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και καταβολής εγγυοδοσίας ύψους 200.000. 

Η Χρυσή Αυγή και οι δύο τόνοι ηρωίνης [ΒΙΝΤΕΟ]

noorΈχουμε ήδη αναφερθεί στην εμπλοκή του ονόματος του χρυσαυγίτη βουλευτή Κούζηλου στην υπόθεση του ναρκοπλοίου “Noor 1″.
To νεότερο που μαθαίνουμε από τον υπόκοσμο της ναζιστικής μπλογκόσφαιρας είναι ότι ο συνομιλητής του Κοτσώνη – σε κάποιες από τις συνομιλίες που δημοσίευσε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ ο Κ. Θωμαϊδης – δεν είναι άλλος από τον Τάκη Μιχαλόλια, αδελφό και δικηγόρο του “Αρχηγού” της ΧΑ Νίκου Μιχαλολιάκου.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς ΚΑΜΜΕΝΟς ΗΣΥΧΟς

Θα περίμενε κανείς ότι μια αριστερή κυβέρνηση θα νοιάζονταν για τα τρομερά οικονομικά αδιέξοδα των φαντάρων και των οικογενειών τους, τα μεγάλα θύματα του θεσμού της υποχρεωτικής στράτευσης και της σοβαρής έμμεσης φορολόγησης, που συνεπάγεται η θητεία στον ελληνικό στρατό….

Θα περίμενε κανείς ότι μια αριστερή κυβέρνηση θα σεβόταν και θα υλοποιούσε τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, καθώς υποσχέθηκε ότι δε θα διαχειριστεί την αστική πολιτική αλλά θα ενδιαφερθεί για τις λαϊκές ανάγκες, ανακουφίζοντας από την κοινωνική καταστροφή που προκάλεσαν τα Μνημόνια….    

Ο Πάνος Καμμένος ζει το όνειρό του. Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα στο υπουργιλίκι του

Ο Πάνος Καμμένος είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα (αν όχι ο μόνος ευτυχισμένος).
Είναι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, god damn it… Είναι ο άνθρωπος που ζει το παιδικό όνειρο και το ζει όπως πρέπει. Με όπλα, στρατιωτάκια και αεροπλανάκια κάτω απ’τις διαταγές του.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΝΕΑ ΝΑΤΟΪΚΗ ΒΑΣΗ-ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ!!!

ImageΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΙΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΑΜΒΑΣΕΙΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΙΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ...
Η κυβέρνηση «εξετάζει την πιθανότητα να μεταφέρει μέρος των δραστηριοτήτων που λαμβάνουν χώρα με επίκεντρο τη ναυτική και αεροπορική βάση της Σούδας, σε έτερο νησί του ανατολικού Αιγαίου» αναφέρει ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε γραπτή απάντηση προς τους βουλευτές του ΚΚΕ,Θ. Παφίλη, Λ. Κανέλλη, Γ. Μαρίνο και Στ. Τάσσο, οι οποίοι είχαν καταθέσει ερώτηση ζητώντας ενημέρωση για τον «συγκεκριμένο σχεδιασμό της κυβέρνησης, που εμπλέκει παραπέρα τη χώρα στα πολεμικά σχέδια του ΝΑΤΟ».

Φτιάχνουν οι υπηρεσίες των φαντάρων στην ΣΕΤΤΗΛ μετά τη δημοσίευση της καταγγελίας


Για μια ακόμη φορά η δημοσιοποίηση επιστολής καταγγελίας συναδέλφων φαντάρων έφερε το ποθούμενο αποτέλεσμα. Ήδη στο στρατόπεδο έχουν αρχίσει και φτάνουν μεταθέσεις συναδέλφων και τις επόμενες μέρες αναμένονται ακόμη περισσότεροι.

Η κατάσταση για τους συναδέλφους έχει αρχίσει να βελτιώνεται καθώς πλέον υπάρχουν περισσότεροι στρατιώτες για να καλύψουν τις υπηρεσίες, με αποτέλεσμα να αυξηθούν και οι έξοδοι, αλλά και να ηρεμήσουν οι κατάκοποι φαντάροι.

Μας αφήνει αδιάφορους η όποια ανησυχία της διοίκησης της μονάδας και «η περιέργεια της» να ανακαλύψει τους συγγραφείς της επιστολής...

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ 2015: ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΚΕΙ

programma-anaireseis-2015-WEBΤο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ παρεμβαίνουν και φέτος στο Φεστιβάλ ΑΝΑΙΡΕΣΕΩΝ 2015.
Στο Φεστιβάλ «ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ 2015» αποκαλύπτει τον «Πόλεμο κατά των Μεταναστών από τον Στρατό» το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘEΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Το Σαββάτο 13/6/2015, στις 19.00 μ.μ. θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα τον «Πόλεμο κατά των Μεταναστών».
Στο πλαίσιο της πολιτικής μας αυτής πρωτοβουλίας θα γίνει παρουσίαση του εξαιρετικά επίκαιρου και σημαντική συνεισφορά στο κίνημα, βιβλίου του Αποστόλη Φωτιάδη «ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ. Η ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ» (εκδόσεις Ποταμός).

Σε δύσκολη θέση πλέον ο Σύρος ηγέτης Μπασάρ Αλ Άσαντ

Βάση της συριακής Αεροπορίας κατέλαβαν αντικαθεστωτικοί μαχητές, στη νότια Συρία, όπως ανακοίνωσαν πηγές της αντικαθεστωτικής συμμαχίας. Οι δυνάμεις του προέδρου Άσαντ έχουν υποστεί νέες ήττες τόσο από τους αντικαθεστωτικούς, όσο και από τους τζιχαντιστές.
Η απώλεια της αεροπορικής βάσης όμως αποτελεί σοβαρό πλήγμα για το καθεστώς, για ευνόητους λόγους. Οι δυνάμεις του Άσαντ απώλεσαν μια στρατιωτική βάση-σημείο στηρίγματος στην περιοχή.

To εμπάργκο στερεί από τη Ρωσία πελάτες για οπλικά συστήματα

Την απομάκρυνση των κρατών της Κεντρικής Ευρώπης και πρώην μελών του Συμφώνου της Βαρσοβίας από τη Μόσχα επιταχύνει το εμπάργκο της Ευρωπαϊκής Ενωσης στις εισαγωγές ρωσικών οπλικών συστημάτων, το οποίο επεβλήθη μετά την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία.
Την ίδια στιγμή, οι εμπορικές κυρώσεις έδωσαν ώθηση σε περιορισμένης κλίμακας εσωτερική αγορά ρωσικών ανταλλακτικών που βοηθά στην αντιμετώπιση των επειγουσών αναγκών των στρατευμάτων της Κεντρικής Ευρώπης, μέχρις ότου αυτά υιοθετήσουν ευρωπαϊκά αμυντικά συστήματα.

ISIS συνταγματάρχης είχε εκπαιδευτεί από Blackwater και του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για 11 χρόνια

Op-Ed by Cassius Methyl, June 11, 2015·




(ANTIMEDIA) A former police commander from Tajikistan was featured in an ISIS video recently where he admitted he was trained by the U.S. State Department and former military contractor Blackwater all the way up until last year.
 At a Blackwater facility in North Carolina, Col. Gulmurod Khalimov received“counter-terrorism training.”

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ... ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! Ο ΜΠOΜΠΟΛΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΡΓΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ



Υπογράφεται σήμερα στην Κοζάνη η πρώτη σύμπραξη δημοσίου –ιδιωτικού τομέα για τα απορρίμματα μεταξύ του ομίλου Ελλάκτωρ και της Διαδημοτικής Επιχείρησης Δυτικής Μακεδονίας (ΔΙΑΔΥΜΑ). Στο έργο συμμετέχει η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΞΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ-Νεκροί εργάτες και απλήρωτα μεροκάματα 1 εκατ. ευρώ στο εργοστάσιο ανακύκλωσης του Ασπροπύργου

Πέτρος Κατσάκος
Βαμμένο με αίμα εργαζομένων είναι το εργοστάσιο της εταιρείας Γενική Ανακύκλωση Α.Ε. στον Ασπρόπυργο, όπου στο παρελθόν έχουν βρει τον θάνατο δύο εργάτες.
Τον Ιούλιο του 2012 ο Μοχάμεντ Ικμπάλ από το Πακιστάν, πατέρας δύο παιδιών, που εργαζόταν σε πρέσα δεματοποίησης χαρτιού, υπέστη ακαριαίο θάνατο όταν δέχτηκε στην αριστερή πλευρά του κρανίου του ισχυρότατο πλήγμα από μεταλλικό εξάρτημα της μηχανής. Στο ίδιο εργοστάσιο στα τέλη Ιουλίου του 2009 ένας εργαζόμενος από το Μπανγκλαντές βρέθηκε μετά από τρεις μέρες νεκρός κάτω από τόνους πεπιεσμένου ανακυκλώσιμου υλικού, ενώ την ίδια χρονιά ένας ακόμη εργάτης ακρωτηριάστηκε στην πρέσα.

Απονομή Διακριτικού Παραμεθορίου σε όλους όσους υπηρετούν στην παραμεθόριο

Καλά μιλάμε οι Στρατιωτικοί έχουν καβαλήσει το καλάμι. Βρήκαν ένα ακροδεξιό εθνικιστή στο Υπουργείο Άμυνας και λένε ότι θέλουν...
Σαν σύγχρονες Μαρίες Αντουανέτες μερικοί εξ αυτών, σε λίγο θα ζητήσουν παράσημο γιατί μπήκαν στις Ένοπλες Δυνάμεις, μια επαγγελματική επιλογή που καθορίζεται στην συτντριπτική πλειοψηφία από όρους επαγγελματικής σταθερότητας!
Δείτε τι ζητούν...
Με έγγραφο που απέστειλε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, προτείνει την απονομή του διακριτικού παραμεθορίου σε όλα τα στελέχη που υπηρετούν στην παραμεθόριο, όπως αυτή ορίζεται από τον σχετικό νόμο.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μακεδονίας