Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Έτσι δικάζουν οι Χουντικοί Στρατηγοί της Αιγύπτου, σύμμαχοι των Τσίπρα-Καμμένου!

Image
Αίγυπτος: Ο Μόρσι καταδικάστηκε σε ισόβια για κατασκοπεία!

Αιγυπτιακό δικαστήριο καταδίκασε σήμερα τον ισλαμιστή πρώην πρόεδρο Μοχάμεντ Μόρσι σε ισόβια κάθειρξη 25 ετών για μία υπόθεση συνωμοσίας με ξένες οργανώσεις.
Ο πνευματικός ηγέτης της Μουσουλμανικής Αδελφότητας Μοχάμεντ Μπαντίε καταδικάστηκε επίσης σε κάθειρξη 25 ετών στην ίδια υπόθεση. Συνολικά 17 κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν σε ισόβια, περιλαμβανομένων των υψηλόβαθμων στελεχών της Αδελφότητας Ίσαμ ελ-Εριάν και Σάαντ ελ-Κατάτνι.

Υποψηφιότητα για διευθυντές σχολείων θα μπορούν να βάζουν και οι Ταξίαρχοι

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται δημοσίευμα της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ", το Υπουργείο Άμυνας με το Υπουργείο Παιδείας επεξεργάζονται σχέδιο όπου οι φαντάροι εκπαιδευτικοί θα διδάσκουν κατά την διάρκεια της θητείας τους στα σχολεία με σκοπό να καλυφθούν τα κενά.
Δεχόμαστε πλήθος ερωτημάτων ως προς αυτή την αναπάντεχη εξέλιξη. 

«Κάτω τα χέρια από τον Ρωμιό γείτονά μου» – Πρωτοβουλία Τούρκων στη Χαλκηδόνα της Πόλης

Η Επιτροπή Εναντίον των Διακρίσεων και του Ρατσισμού του Συλλόγου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, και ειδικότερα το Γραφείο Κωνσταντινούπολης, διοργάνωσε στην οδό Μπαχριγιέ εκδήλωση διαμαρτυρίας για την εμπρηστική επίθεση εναντίον του ελληνορθόδοξου ναού της Αγίας Τριάδας στη Χαλκηδόνα, στην ασιατική πλευρά της Πόλης. Στη διαμαρτυρία, στην οποία έδωσαν τον τίτλο «Είμαστε υπεύθυνοι για την ασφάλεια των Ρωμιών γειτόνων μας», μοίρασαν σχετικά φυλλάδια στους διερχομένους και απηύθυναν έκκληση προς τους κατοίκους της Χαλκηδόνας καλώντας τους να προστατέψουν τους Ρωμιούς γείτονές τους από κάθε είδους επιθέσεις.

Άλλο ένα φιλολαϊκό μέτρο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

efkΑπαλλάσσουν τους βιομήχανους από τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης για το φυσικό αέριο!
Ρύθμιση για την απαλλαγή των βιομηχανιών από τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης για το φυσικό αέριο περιλαμβάνει το «μίνι» φορολογικό νομοσχέδιο που θα συζητηθεί σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής.
Η αρμόδια αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη απέσυρε χθες τη συγκεκριμένη διάταξη για να την… επαναφέρει βελτιωμένη!

Στις ΗΠΑ βρήκαν την απόλυτη λύση για να φτιάχνουν πιο φτηνά προϊόντα κι από τους Κινέζους Χρησιμοποιούν την εργασία φυλακισμένων

prison 2
Είναι γεγονός πως οι ΗΠΑ είναι η χώρα της καινοτομίας. Πιστή σε αυτή την παράδοση των προχώ ιδεών, η Suniva, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φωτοβολταϊκών πάνελ στις ΗΠΑ αποφάσισε να ρίξει το κόστος εργασίας για να χτυπήσει τα κινέζικα προϊόντα με την πάντα πρωτοπόρα ιδέα των γκουλάγκ. Όπως δείχνει το παρακάτω βίντεο του Reuters, χρησιμοποιεί φυλακισμένους στις ομοσπονδιακές φυλακές. Με μισθό 0.98 δολάρια ΗΠΑ την ώρα.

ΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ: ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ και ΥΓΕΙΑ

Ο Λοβέρδος έδινε μόρια σε όρους εκπαιδευτικούς εργάζονταν δωρεάν!
Καθημερινά αποκαλύπτεται ότι ο μεγαλύτερος δουλέμπορος της νεολαίας είναι το Υπουργείο Άμυνας. Η νέα πολιτική ηγεσία των Καμμένου-Ήσυχου-Τόσκα πάτα πάνω στον θεσμό της υποχρεωτικής στράτευσης και εκμεταλλεύεται με βίαιο τρόπο εργασιακά και οικονομικά τους φαντάρους με σκοπό να καλύψει τα τεράστια κενά του κρατικού μηχανισμού που δημιουργούν τα παλιά και νέα Μνημόνια.
Πρόκειται για κτηνώδεις αντιδραστικές ταξικές επιλογές, που δεν γνωστοποιήθηκαν στο εκλογικό σώμα πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 και στρέφονται κατάφωρα εναντίον της νεολαίας και συνολικά του κόσμου της εργασίας. 

Το έβαλαν στα πόδια οι τζιχαντιστές – Η Τελ Αμπιάντ στα χέρια των Κούρδων (βίντεο)

Το έβαλαν στα πόδια οι τζιχαντιστές – Η Τελ Αμπιάντ στα χέρια των Κούρδων (βίντεο)Οι ηρωικοί αριστεροί Κούρδοι αντάρτες και αντάρτισσες του YPG/YPJ και οι σύμμαχοί τους από το «Ηφαίστειο του Ευφράτη», με τη βοήθεια αεροπορικών επιθέσεων του δυτικού συνασπισμού υπό την ηγεσία των ΗΠΑ απελευθέρωσαν την πόλη Τελ Αμπιάντ από το Ισλαμικό Κράτος, απωθώντας τους τζιχαντιστές στην πόλη Ράκα, ντε φάκτο πρωτεύουσα της τζιχαντιστικής οργάνωσης.

Οι Κούρδοι περικύκλωσαν το Ισλαμικό Κράτος στην Τελ Αμπιάντ – Αρχίζει πολιορκία

Οι Κούρδοι περικύκλωσαν το Ισλαμικό Κράτος στην Τελ Αμπιάντ – Αρχίζει πολιορκία
Οι δυνάμεις των Κούρδων από τα ανατολικά συναντήθηκαν με εκείνες που έρχονταν από τα δυτικά και πλέον, Κυριακή βράδυ, η πόλη Τελ Αμπιάντ ακριβώς πάνω στα σύνορα Συρίας – Τουρκίας τελεί υπό πολιορκία.
Η πόλη Τελ Αμπιάντ η μισή ανήκει στη Συρία και η άλλη μισή στην Τουρκία. Η πόλη από την πλευρά της Τουρκίας ονομάζεται Ακτσάκαλε. Το κουρδικό όνομα της πόλης είναι Τζίρε Σίπι.