Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ERTOPEΝ.COM: παρέμβαση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για τα σχέδια Καμμένου-Μπαλτά

«Αγροτικό» κατά τη διάρκεια της θητείας για γιατρούς και δάσκαλοι-φαντάροι ώστε να καλύπτουν φθηνά  θέσεις εργασίας!
Η νέα πολιτική ηγεσία των Καμμένου-Ήσυχου-Τόσκα πάτα πάνω στον θεσμό της υποχρεωτικής στράτευσης, εκμεταλλεύεται με βίαιο τρόπο εργασιακά και οικονομικά τους φαντάρους με σκοπό να καλύψει τα τεράστια κενά του κρατικού μηχανισμού που δημιουργούν τα παλιά και νέα Μνημόνια. Ο μονόδρομος του Ευρώ και της Ε.Ε. οδηγεί στην ένταση της χρήσης των φαντάρων ως δωρεάν εργατικό δυναμικό. Επιπλέον, για να λυθούν σειρά προβλημάτων στην στελέχωση του Στρατού με εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό, για να "πουλήσει μούρη" το Υπουργείο Άμυνας με τη ΜΟΜΑ και να καλύψει θέσεις Πολιτικού Προσωπικού. Πρόκειται για ακραίες ταξικές επιλογές, που δεν γνωστοποιήθηκαν στο εκλογικό σώμα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 και στρέφονται κατάφωρα εναντίον της νεολαίας και συνολικά του κόσμου της εργασίας.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: Οι εκπαιδευτές των δημοσιογράφων για λογαριασμό του ΔΝΤ και του Βερολίνου


Οι κουκουλοφόροι της τρόικας“ Εταιρείες και ιδρύματα έλαβαν τεράστια ποσά για την εκπαίδευση δημοσιογράφων και οικονομολόγων ”
Του Δημήτρη Μπεκιάρη
"Έλληνες δημοσιογράφοι κλήθηκαν από το ΔΝΤ να παρακολουθήσουν σεμινάρια με στόχο την προβολή των θέσεων του Ταμείου". Σε αυτή την αποκάλυψη προχώρησε τις προάλλες ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης στηνΕπιτροπή Αλήθειας για το Χρέος της Βουλής. Όπως είπε ο ίδιος θα μπορούσε η Επιτροπή να ζητήσει επισήμως να της δοθούν τα ονόματα από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Ταμείου κ. Τζέρυ Ρέϊς, με το προεδρείο να αναθέτει σε μέλος της επιτροπής να συντάξει το σχετικό αίτημα προκειμένου να πληροφορηθούν όλοι τους δημοσιογράφους που κλήθηκαν και παρακολούθησαν την ανάπτυξη των θέσεων του ΔΝΤ.

Πανούσης: «Ώρα για να ξεδοντιαστούν όλα τα φίδια που απειλούν την κοινοβουλευτική αστική δημοκρατία»

Πανούσης: «Ώρα για να ξεδοντιαστούν όλα τα φίδια που απειλούν την κοινοβουλευτική αστική δημοκρατία»

Νέα επίθεση με πρωτοφανείς εκφράσεις και χαρακτηρισμούς εξαπολύει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, κατά τάσεων στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και ρευμάτων της Αριστεράς που φωτογραφίζει χωρίς να κατονομάζει.

ΗΠΑ: Ψηφίστηκε τροπολογία που θέτει τέλος στα βασανιστήρια αιχμαλώτων

Image
Η αμερικανική Γερουσία χθες πέρασε με μεγάλη πλειοψηφία μια τροπολογία που απαγορεύει τη χρήση βασανιστηρίων σε κρατούμενους της κυβέρνησης, σε μια ψηφοφορία-σταθμό η οποία θέτει σε εφαρμογή ένα προεδρικό διάταγμα που υπέγραψε ο αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα το 2009.
Η τροπολογία στο σχέδιο νόμου Εξουσιοδότηση Εθνικής 'Αμυνας εισήχθηκε στη Γερουσία από τους γερουσιαστές Τζον Μακ Κέιν (Ρεπουμπλικανικό Κόμμα) και Νταϊάν Φάινστιν (Δημοκρατικό Κόμμα) και πέρασε με 78 ψήφους υπέρ και 21 κατά. Μέσα στους 78 συμπεριλαμβάνονται και περίπου 32 ρεπουμπλικανοί γερουσιαστές, ενώ ρεπουμπλικανοί είναι και οι 21 που καταψήφισαν την τροπολογία.

Απειλές από οπλισμένο χρυσαυγίτη στο Πέραμα

Ενοχλήθηκε η φασιστική οργάνωση από τη μεγάλη εργατική συγκέντρωση ενάντια στο σωματείο - δουλεμπορικό
Οι χρυσαυγίτες δεν μπορούν να «καταπιούν» την προχτεσινή μεγάλη συγκέντρωση στο Πέραμα
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
Χτες το πρωί, γνωστό μέλος της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα (τα στοιχεία του είναι γνωστά στον «Ριζοσπάστη»), εισέβαλε στο δημαρχιακό μέγαρο της πόλης, έχοντας στην πλάτη κρεμασμένη μία καραμπίνα και με άναρθρες κραυγές άρχισε να τρομοκρατεί δημοτικούς υπαλλήλους, επιδόθηκε σε εμετικό παραλήρημα σε βάρος του ΚΚΕ και εξαπέλυσε απειλές, ακόμα και σε βάρος της ζωής δημοτικών συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Νεο-ναζί απονομή μεταλλίων από το Κίεβο και μετά καταδικάζονται από το Κογκρέσο των ΗΠΑ

We’ve reported extensively on the long overdue House vote to prohibit the U.S. military from training neo-Nazi forces in Ukraine, but Robert Parry’s analysis — juxtaposed with the media whitewash of swastika-bedazzled fighters in Ukraine — is a must-read. We think the simple question he begins with is both thought provoking and deeply disturbing:

Η λίστα με τα ονόματα των δημοσιογράφων που πληρώθηκαν από το ΔΝΤ


Η λίστα με τα ονόματα των δημοσιογράφων που πληρώθηκαν από το ΔΝΤ


Αναδημοσιεύουμε άρθρο της εφημερίδας ΑΚΡΟΠΟΛΗ που αναφέρει ποιοι ήταν οι δημοσιογράφοι που πληρώθηκαν από το ΔΝΤ για την χειραγώγηση της κοινής θέλησης του Ελληνικού λαού. Αν είναι αληθές το άρθρο αυτό πιστεύουμε ότι πρέπει άμεσα η ΕΣΗΕΑ να πάρει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, και επίσης να κινηθεί ο εισαγγελέας
http://diulistirio.blogspot.gr/

53 φωτογραφίες αποκαλύπτουν το αληθινό πρόσωπο του πολέμου στη Συρία. Έχουμε ακόμη δικαίωμα στην αδιαφορία; HuffPost Greece | Κατερίνα Πρίφτη


ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΞΑΝΑ ΠΙΣΩ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ISIS...
Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο του πολέμου και δεν μπορούμε πλέον να το αγνοούμε...Γονείς πετούν παιδιά πάνω από τα συρματοπλέγματα και άλλοι τα ρίχνουν - για να τα ανασύρουν αργότερα -μέσα στα χαντάκια. 
Γυναίκες εξουθενωμένες κουβαλούν μια βαλίτσα στην οποία στρίμωξαν το βιος μια ολόκληρης ζωής. Νεαροί άνδρες αλλά και γέροι μεταφέρουν στις πλάτες τους ανήμπορους. Δεν επιτρέπεται να μείνει κανείς πίσω. 

KAAY N.Φώκαιας: ένα παράδειγμα κοινωνικής προσφοράς του Π.Καμμένου με δούλους φαντάρους

Πρόκειται για την 3η καταγγελία που βλέπει το φως της δημοσιότητας, γεγονός που σημαίνει ότι οι συνθήκες δεν βελτιώνονται παρά το γεγονός ότι υπάρχει ενημέρωση του ΓΕΣ και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Άμυνας.

Είναι όλοι τους συνυπεύθυνοι.
Αποδεικνύοντας το τι σημαίνει «κοινωνική προσφορά του Στρατού: τσάμπα δηλώσεις των Καμμένου-Ήσυχου και απίστευτη εργασιακή εκμετάλλευση, με άθλιες συνθήκες για όλο το προσωπικό».
ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΦΑΝΤΑΡΟΥ
Εγώ είμαι φαντάρος στα ΚΑΑΥ Ν Φώκαιας και αφού συμπεριφέρονται έτσι στα στελέχη καταλαβαίνετε πόσο χειρότερα περνάμε εμείς.

Εξοντωτικές διώξεις των αντιρρησιών συνείδησης από την αριστερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!



H Διεθνής Αμνηστία ζητά την παύση των διώξεων και την άμεση εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας με την ευρωπαϊκή και διεθνή νομοθεσία
Συνεχίζονται οι εξοντωτικές διώξεις των αντιρρησιών συνείδησης, που οδηγούνται στα στρατοδικεία, παρότι είναι πολίτες, και μάλιστα επανειλημμένα, καθώς η ανυποταξία θεωρείται διαρκές αδίκημα. Με αφορμή τη νέα δίκη του αντιρρησία συνείδησης Δημήτρη Κ. Σωτηρόπουλου, η Διεθνής Αμνηστία ζητά την παύση των διώξεων και την άμεση εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας με την ευρωπαϊκή και διεθνή νομοθεσία και τα πρότυπα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η χειρότερη προσφυγική κρίση από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

«Η ανταπόκριση της διεθνούς κοινότητας είναι μια ντροπιαστική αποτυχία». | AP Photo/Lefteris Pitarakis
 Εκατομμύρια πρόσφυγες είναι καταδικασμένοι σε μια άθλια ζωή στη χειρότερη κρίση μετατόπισης πληθυσμών από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο αναφέρει η Διεθνής Αμνηστία σε μια άκρως επικριτική για της ηγεσίες της Δύσης έκθεση της, την ώρα που στις Βρυξέλλες οι υπουργοί Εσωτερικών της Ε.Ε αναζητούν λύσεις.  Κατηγορώντας τις κυβερνήσεις για αδιαφορία μπροστά στους χιλιάδες θανάτους αμάχων, η οργάνωση χαρακτηρίζει το μεταναστευτικό ως μια από τις καθοριστικές προκλήσεις του 21ου αιώνα.

Ανατριχιαστική είδηση: 750 μπάτσοι με ψυχολογικά προβλήματα οπλοφορούν και κυκλοφορούν αναμεταξύ μας.


Την είδηση την συναντάμε σε σημερινή εφημερίδα. Απ’ αυτή μαθαίνουμε ότι απ’ το 2009 που άρχισε να εφαρμόζεται ένας νόμος που προβλέπει όλοι οι αστυνομικοί να περάσουν  ψυχολογικά τεστ από επιτροπή ψυχολόγων της ΕΛ.ΑΣ για να αποδειχθεί ότι είναι σε κατάλληλη ψυχολογική κατάσταση να οπλοφορούν έχουν περάσει από το… ντιβάνι του ψυχολόγου 20.000 αστυνομικοί. Απ’ αυτούς διαπιστώθηκε ότι οι 500 ήταν επικίνδυνοι να φέρουν όπλο και τους στερήθηκε αυτό το δικαίωμα.
Το σύνολο των ανδρών/γυναικών που υπηρετούν στην ΕΛΑΣ είναι 50.000. Δηλαδή 30.000 αστυνομικοί προβλέπονται να εξεταστούν –με αυτούς τους ρυθμούς- αν έχουν την δυνατότητα να οπλοφορούν σε διάστημα 8 ετών από σήμερα. Αν πάρουμε την στατιστική που υπάρχει μέχρι σήμερα καταλαβαίνουμε ότιανάμεσα μας κυκλοφορούν 750 μπάτσοι που οπλοφορούν ενώ δεν είναι στην κατάλληλη ψυχολογική κατάσταση.
Δεν είναι ανατριχιαστική αυτή η είδηση;

Ας μιλήσουμε για τον "λαϊκό παράγοντα" και τις συγκεντρώσεις στήριξης της κυβέρνησης


Του Γ. Γ.

πηγη βαθυ κοκκινο
"Δημοκρατία είναι δυο λύκοι κι ένα πρόβατο που ψηφίζουν για το τι θα φάνε για βραδινό. Ελευθερία είναι ένα καλά οπλισμένο πρόβατο που αμφισβητεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας".

Βενιαμίν Φραγκλίνος,  μέλος της Επιτροπής που συνέταξε τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ

Τις συγκεντρώσεις που θα γίνουν σήμερα στην πλατεία Συντάγματος, αλλά και σε πλατείες άλλων πόλεων με κεντρικό σύνθημα «Παίρνουμε τη διαπραγμάτευση στα χέρια μας. Γκρεμίζουμε τη λιτότητα», προβάλλει πρωτοσέλιδα η εφημερίδα «Αυγή».

Άρχισαν οι αντιδράσεις από το κίνημα στην εκπαίδευση ενάντια στους σχεδιασμούς του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου

ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ Η ΘΗΤΕΙΑ: ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΒΕΡΔΕΙΑ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΗ ΑΜΙΣΘΗ ΕΡΓΑΣΙΑ…
 ΜΕ ΜΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΤΑΚΕΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ… ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ!


Με βάση δημοσίευμα του Έθνους (φύλλο 16/6/2015), σαν μαθητευόμενος μάγος η κυβέρνηση σχεδιάζει να πάνε οι φαντάροι μας μπροστά, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Και χωρίς να μας αφήνουν να χάσουμε  τη βιτριολική μας διάθεση, θα το πούμε ξεκάθαρα από την αρχή: η βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική, η απαξίωση και ο εμπαιγμός της εργασίας των δεκάδων χιλιάδων αδιόριστων αναπληρωτών εκπαιδευτικών, οι ακίνδυνες αντιμνημονιακές τσαχπινιές στη θεωρία και οι επικίνδυνοι μνημονιακοί σχεδιασμοί στην πράξη για το μέλλον του διαλυμένου δημόσιου σχολείου έχουν και πάτο.