Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Δεκάδες σωματεία ζητούν να συνεχιστεί το πρόγραμμα της ΕΡΤ3.Η Διοίκηση το κόβει

Σύμφωνα με πληροφορίες η νέα διοίκηση της ΕΡΤ3 έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα διακοπούν εκπομπές που προβάλλονταν τα χρόνια της αυτοδιαχειριζόμενης λειτουργίας, παρότι αυτές μετέτρεψαν την κοινωνία σε πραγματικό συμμέτοχο μιας πραγματικά δημόσιας τηλεόρασης.

Ακολουθεί το ψήφισμα που έχουν υπογράψει μέχρι στιγμής περισσότερα από 50 σωματεία,συλλόγους και συλλογικότητες. Όπου υποστηρίζουν το αίτημα για συνέχιση του εκπεμπόμενου προγράμματος
Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ3 εδώ και 24 μήνες συνεχίζουν να αποτελούν φάρο αντίστασης για όλους τους εργαζόμενους. Για 24 μήνες παραδίδουν μαθήματα αγώνα και αξιοπρέπειας.

Βερόνικα Γιουκνίνα: «Στην Ουκρανία γίνεται πόλεμος κατά του άμαχου πληθυσμού»


Βερόνικα Γιουκνίνα: Η «Νίκα» της Ταξιαρχίας Φάντασμα του Ντονμπάς
Συναντήσαμε τη Βερόνικα Γιουκνίνα, ή Νίκα όπως συστήνεται, στη Γεωπονική Σχολή, λίγο πριν μιλήσει σε ένα πολυπληθές κοινό μαζί με αριστερούς αγωνιστές από την Τουρκία και τη Ροζάβα του συριακού Κουρδiστάν, προσκεκλημένη του Φεστιβάλ «Αναιρέσεις» της Νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση. 

Ενώ φαντάροι θα καλύπτουν θέσεις εργασίας σε Υγεία-Παιδεία-ΟΤΑ κλπ. δημοσιεύουν αποπροσανατολιστικά άρθρα...

Η μεγάλη «αιμορραγία» στο προσωπικό των ΕΔ (ΠΙΝΑΚΑΣ)
• ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΣΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ
• Καλύτερη η κατάσταση πάντως στην Πολεμική Αεροπορία
Μεγάλη «αιμορραγία» στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων καταγράφεται στα χρόνια του Μνημονίου, και αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια δεν γίνονται προσλήψεις επαγγελματιών οπλιτών, προκαλεί... πονοκέφαλο στη στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. 

"Σοβαρό ενδεχόμενο ένας πόλεμος στην Ευρώπη"! Κείμενο με σφραγίδα ΕΕ το υποστηρίζει!

Image
Η ΕΕ ετοιμάζεται ακόμη και για πόλεμο! Ο παραλογισμός φαίνεται να επιστρέφει στην Ευρώπη. Το επίσημο κείμενο της ΕΕ για τα σχέδιά της περί Άμυνας ξεκινά στην πρώτη φράση του με την διαπίστωση ότι “η απειλή του πολέμου στην Ευρώπη μέχρι πρόσφατα στην Ευρώπη ήταν αδιανόητη,αλλά δεν χρειάζεται μεγάλη φαντασία για “δούμε” έναν τώρα”! 

Η άποψη αυτή στηρίζεται κυρίως στην Ρωσία και στην κρίση με την Ουκρανία. Η Μόσχα κατηγορείται ότι παραβιάζει τα χωρικά ύδατα και τον εναέριο χώρο γειτονικών χωρών, κάτι που στο Αιγαίο γινεται βεβαια από το 1974 με τους Ευωπαίους όμως να μην το έχουν…καταλάβει. Τις παραβιάσεις εδώ τις κάνουν Τούρκοι. 

"ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ": Η Ε.Ε. πετά 600 εκατομμύρια ευρώ στους Ναζί της Ουκρανίας ενώ απειλεί την Ελλάδα με χρεωκοπία!

Image
Για να μην υπάρχουν ψευδαισθήσεις για τον τρόπο που λειτουργεί η ΕΕ . Οι Βρυξέλλες -βλέπε Βερολίνο- είναι έτοιμες να δώσουν 600 εκατομμύρια ευρώ στην Ουκρανία ,ποσό που αποτελεί την τρίτη δόση ενός “δανείου” που εκ των προτέρων γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να αποπληρωθεί ποτέ!

Ο γερμανικός Τύπος ασκεί κριτική , επισημαίνοντας ότι τα χρήματα που δίνονται στην Ουκρανία θα είναι μια ακόμη οικονομική επιβάρυνση για τους φορολογούμενους της ΕΕ και είναι απολύτως βέβαιο ότι δεν πρόκειται ποτέ να επιστραφούν.

Αμερικανικά τανκς στα ρωσικά σύνορα

Αμερικανικά τανκς στα ρωσικά σύνορα
Η Ουάσιγκτον επιχειρεί εδώ και μήνες να αυξήσει την ένταση στην περιοχή και να προκαλέσει μια αντίδραση της Ρωσίας με την συνεχή πραγματοποίηση νατοϊκών ασκήσεων σε όλο το μήκος των ρωσικών συνόρων από την Αρκτική μέχρι τη Μαύρη Θάλασσα.
του Άρη Χατζηστεφάνου, ΠΡΙΝ
Σκηνές από τις πιο τεταμένες ημέρες του ψυχρού πολέμου θυμίζουν οι ανταλλαγές απειλών και ανακοινώσεων μεταξύ Ουάσιγκτον και Μόσχας από τη στιγμή που έγιναν γνωστά τα σχέδια του Λευκού Οίκου να αναπτύξει βαρύ οπλισμό και εκατοντάδες άρματα μάχης σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης που συνορεύουν με τη Ρωσία. 

Γαλλικά Crotale NG για τη Γεωργία ή κρύβεται έκπληξη

Συμβόλαιο για την ενίσχυση της αντιαεροπορικής της άμυνας με τη Thales Raytheon Systems υπέγραψε η Γεωργία, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της χώρας.
Αν και δεν αποκαλύφθηκε απολύτως τίποτα σχετικά, υπολογίζεται πως το σχετικό συμβόλαιο, ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, θα περιλαμβάνει την προμήθεια προηγμένων αντιαεροπορικών συστημάτων και συστημάτων εναέριας επιτήρησης.

Ρωσικά S-300 στη Λευκορωσία, υπό συζήτηση και S-400

Τέσσερις συστοιχίες αντιαεροπορικών βλημάτων S-300 θα αναπτύξει η Ρωσία στο έδαφος της Λευκορωσίας. Την ίδια ώρα συζητείται και η παράδοση συστημάτων S-400 από τη Ρωσία στη Λευκορωσία.
«Στο πλαίσιο του κοινού σχεδίου περιφερειακής αεράμυνας τέσσερις συστοιχίες S-300 θα αναπτυχθούν στις περιοχές της Χρόντα, του Μπρεστ και του Βίτεμπσκ, ενώ οι συζητήσεις για τα συστήματα S-400 προχωρούν, αλλά ακόμα είναι πρόωρο να μιλήσουμε για αυτό», ανέφερε το υπουργείο Άμυνας της Λευκορωσίας.

Charleston shooting: Who are US white supremacists?

An attack on an African-American church in South Carolina that has left nine dead is thought to be racially motivated.
Neo-Nazi protestors organized by the National Socialist Movement demonstrate near where the grand opening ceremonies were held for the Illinois Holocaust Museum & Education Center 19 April 2009The suspected gunman Dylann Roof has been pictured wearing white supremacist iconography and reportedly told his black victims: "I have to do it... You rape our women and you're taking over our country, and you have to go."
Here we look at who the white supremacists are in the United States and what defines them.

Who are they?


Μια αποκαλυπτική μαρτυρία για τις συνθήκες δουλειάς στα ξενοδοχεία

Μιλάει στον «Ριζοσπάστη» ένας εργαζόμενος που κάθε χρόνο κυνηγάει το μεροκάματο στα νησιά
Η χλιδή που αντικρίζει συνήθως ο επισκέπτης στα ξενοδοχεία...
Ο Πάνος (τα πλήρη στοιχεία του είναι στη διάθεση της εφημερίδας) δουλεύει τα τελευταία εφτά χρόνια ως εποχιακός στον τομέα του Επισιτισμού - Τουρισμού σε μεγάλα νησιά. Προηγούμενα, δούλευε στην Αθήνα, σε εστιατόρια με πλήρη απασχόληση. Μίλησε στον «Ριζοσπάστη» και καταθέτει όχι μόνο τη δική του εμπειρία, αλλά και άλλων συναδέλφων του, για τις συνθήκες δουλειάς στον κλάδο.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ!!!

"ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΗΔΗ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΩΘΕΙ", 

Ο τύπος ειναι πληρωμένος...οικονομικός και πολιτικός φονιάς-Θεοδωράκης: Ναι σε περικοπή συντάξεων, όχι σε... μείωση χρέους

«Πρέπει να μείνουμε στο Ευρώ. Αν ο κ. Τσίπρας πει όχι στην συμφωνία πάμε κατευθείαν σε εκλογές» υποστήριξε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα La Republica. 
Ο Σταύρος Θεοδωράκης υπογράμμισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα εκτός ευρώ γιατί δεν έχει αυτό το δικαίωμα. «Δεν ψηφίστηκε από εκατομμύρια ψηφοφόρους για να πράξει αυτό. Το ξέρει. Το συζητήσαμε κατά τη συνάντησή μας, την εβδομάδα που αφήνουμε πίσω μας και μου εγγυήθηκε ότι αν αναγκαστεί να πει όχι σε κάθε μορφή συμβιβασμού, τότε θα οδηγήσει αμέσως τη χώρα σε εκλογές» συμπλήρωσε.

CIA: Κατάλογος εγκλημάτων όπου Γης! Σαν σήμερα, στις 20 Ιουνίου 1944, ιδρύθηκε η CIA

ciaΠρώτη «οργάνωση – τρομοκράτης» του πλανήτη δεν είναι άλλη από την Κρατική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ, τη διαβόητη CIA. Δεδομένου ότι μετά τις 11 Σεπτέμβρη άνοιξε η αυλαία μιας περιόδου που ο τρόμος αποτελεί το «όχημα» και η τρομοκρατία συνιστά το πρόσχημα των ΗΠΑ, για την επιβολή ενός στρατιωτικού νόμου σ” όλα τα καπιταλιστικά κράτη του πλανήτη, έχει ιδιαίτερη σημασία να προβούμε σε μια ιστορική αποτίμηση της δράσης αυτού του πολυδαίδαλου μηχανισμού. Αλλωστε, η CIA αποτελεί το μακρύ, προβοκατόρικο και πρακτόρικο χέρι των Αμερικανών, στην προσπάθεια να επιβάλουν την «παγκόσμια χούντα» τους.

Βασίλης Ραφαηλίδης: Μην ταράζετε τον ύπνο των νοικοκυραίων

Έτσι που λέτε, η Ελλάδα είναι μια χώρα με κάργα καλούς νοικοκυραίους, που «έχουν γυναίκα και παιδιά», πράγμα που τους εμποδίζει να γίνουν πρωτοπόροι και να βγουν από την πεπατημένη. Λες και οι άλλοι, που συνεχώς διακινδυνεύουν, δεν έχουν γυναίκα και παιδιά, αλλά γάτα και γατάκια. Τι να κάνουμε; Εμείς θα συνεχίσουμε και χωρίς αυτούς. Οι πρωτοπόροι δεν θα λείψουν ποτέ από τον κόσμο, ό,τι και να συμβεί.

Διαβάστε το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους για το οποίο δεν θα σας πουν κουβέντα οι «αντάρτες» των καναλιών

Διαβάστε εδώ την προκαταρκτική έκδοση της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους στην αρχική της έκδοση (αγγλικά), όπως αυτή δημοσιεύεται στο www.info-war.gr.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!
KΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ AΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΑ
 Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!
Συμπαρασταθείτε στον αγώνα των
λαών της Τουρκίας  και τους αγωνιστές από την Τουρκία!
26 Ιουνίου ξεκινά η δική των 4 αγωνιστών από την Τουρκία που έχουν συλληφθεί στην περιοχή του Γκύζη στην Αθήνα. 

Υπόθεση Μέρτεν

Ο Μαξ Μέρτεν (1911-1976) υπήρξε υψηλόβαθμος Ναζί, που υπηρέτησε στη Θεσσαλονίκη τη διετία 1942-1944, ως σύμβουλος της στρατιωτικής διοίκησης της πόλης. Ήταν ο άνθρωπος που υπέγραψε τη μεταφορά των 50.000 Εβραίων της Θεσσαλονίκης στο κολαστήριο του Άουσβιτς, ενώ είχε ευθύνη για αναρίθμητες αρπαγές και λεηλασίες των περιουσιών τους, που η συνολική τους αξία ξεπερνούσε τα 125.000.000 χρυσά φράγκα, ποσό τεράστιο για την εποχή αυτή. Ένα τμήμα του θησαυρού αυτού στάλθηκε στη Γερμανία και το υπόλοιπο θάφτηκε κάπου στη Βόρειο Ελλάδα, σύμφωνα με εκτιμήσεις.