Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ...Παππάς: Τα δώσαμε όλα στους δανειστές, ευθυγραμμισθήκαμε πλήρως με τις απαιτήσεις τους!!!

Στην παραδοχή ότι η ελληνική κυβέρνηση τα έδωσε όλα στους δανειστές και έχει πλέον ευθυγραμμιστεί πλήρως με τις απαιτήσεις τους  – εξ ου και το πακέτο-σοκ των 8 δις ευρώ για τους επόμενους 17 μήνες -   προχώρησε ο υπουργός Επικρατείας κ. Νίκος Παππάς, μιλώντας σε δημοσιογράφους  στο κτήριο όπου γίνεται η έκτακτη Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Η κρυφή ευρωλαγνεία της μπουρζουαζίας – εικόνες μιας συγκέντρωσης

IMG_8837_1

Όλα όσα περιλαμβάνει η πρόταση της κυβέρνησης - Ο μεγάλος κατάλογος με τα σκληρά μέτρα 8 δισ. ευρώ

Όλα όσα περιλαμβάνει η πρόταση της κυβέρνησης - Ο μεγάλος κατάλογος με τα σκληρά μέτρα 8 δισ. ευρώ
- Η κυβέρνηση παραδέχεται πως η πρότασή της δεν είναι μέρος του προγράμματός της στη Θεσσαλονίκη
- Το Μαξίμου ζητά διευθέτηση του θέματος του χρέους, τη διασφάλιση της ανάπτυξης και της ρευστότητας
- Η ελληνική πρόταση προβλέπει χαμηλά πρωτογενή πλεονάσματα 1% και 2% για το 2015 και το 2016
- Τα περισσότερα τρόφιμα υπάγονται πλέον στον υψηλότερο συντελεστή δηλαδή 23%ΦΠΑ
- Παρά τις προειδοποιήσεις Καμμένου οι αμυντικές δαπάνες μειώνονται κατά 200 εκατ. ευρώ

Μετά το θετικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στις Βρυξέλλες η κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα ένα κείμενο 4 σελίδων που στην ουσία εξηγεί τι περίπου περιλαμβάνει η συμφωνία με τους δανειστές, ενώ κάνουν και μία προσπάθεια να εξηγήσουν πως οι δανειστές ζητούσαν πολλά περισσότερα, τα οποία όμως δεν έγιναν δεκτά. 

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το θέμα της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη Σρεμπρένιτσα, 22 Ιουνίου 2015

https://xyzcontagion.wordpress.com/2015/06/22/eisaggelia-prodikon-proanakrisi-srebrenica/
Από το Γραφείο Διευθύνοντος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών εκδόθηκε το εξής Δελτίο Τύπου, με ημερομηνία 22/06/2015:

Δευτέρα 22/6 στις 21-22:00 Μ.Μ. ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για ακόμη ένα απόγευμα φιλοξενείται στην ERTOPEN.COM

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για ακόμη ένα απόγευμα  φιλοξενείται στην ERTOPEN.COM
Στη παρέμβαση μας αυτή θα σας μιλήσουμε για την νέα ελεύθερη και δημοκρατική δημόσια ραδιοτηλεόραση για την οποία πάλεψαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, αλλά δεν έγινε πράξη από την πρώτη κυβέρνηση Αριστεράς.
Θα σας μιλήσουμε για την εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων.
Και τις σημαντικές αντιδράσεις που ήδη καταγράφονται. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
Diktiospartakos.blogspot.com 
diktiospartakos@blogspot.com

Πιρουέτες εθνικισμού από τους ακροδεξιούς λαϊκιστές των ΑΝΕΛ για να κρύψουν τη Μνημονιακή κωλοτούμπα

Τσίπρας και Καμμένο τα έδωσαν όλα στους τοκογλύφους...
Και τώρα τρέχουν να καλύψουν, όπως ο καθένας ξέρει, τις μνημονιακές συμφωνίες τους...  
ImageΟ Π/.Καμμένος βαράει τα ταμπούρλα του εθνικισμού...
Θυμήθηκε τώρα τον ΦΠΑ στα νησιά και τη Παλαϊκή Άμυνα...
Αφού παρακάλεσε τους Αμερικάνους για να μοιράσει μαζί τους το Αιγαίο..
Για να φτιάξουν νέα βάση για να δολοφονούν τους λαούς...
Αφού έγινε ο καλύτερος φίλος του κράτους δολοφόνου Ισραήλ και της Χούντας της Αιγύπτου..
Αφού έδωσε 500 εκατ. δολ. στη αμερικανική πολεμική βιομηχανία για αεροσκάφη που ο ίδιος προεκλογικά χαρακτήριζε άχρηστα...  

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν κατέλαβαν δεύτερη περιοχή στον βορρά - Τέλος η επίθεση στο κοινοβούλιο

Image

Η επίθεση σήμερα το πρωί ανταρτών Ταλιμπάν στο αφγανικό κοινοβούλιο τελείωσε έπειτα από σφοδρές ανταλλαγές πυρών που διήρκησαν δύο ώρες και με τον θάνατο των επτά δραστών, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών Νάτζιμπ Ντάνις.

Η επίθεση άρχισε όταν ένας αντάρτης που επέβαινε σε παγιδευμένο αυτοκίνητο ανατινάχθηκε έξω από το κοινοβούλιο, δήλωσε ο εκπρόσωπος, μια ενέργεια που εγείρει ερωτήματα για το πως ο οδηγός κατάφερε να περάσει αρκετά σημεία ελέγχου. Στη συνέχεια έξι από τους συνεργούς του οχυρώθηκαν μέσα σε παρακείμενο κτίριο όπου "έπεσαν νεκροί από τις δυνάμεις ασφαλείας", πρόσθεσε.

Ακόμα και Σήμερα στην Ελλάδα Μπορεί να πας Φυλακή αν δεν θες να πας Στρατό June 22, 2015 Μελπομένη Μαραγκίδου


Ακόμα και Σήμερα στην Ελλάδα Μπορεί να πας Φυλακή αν δεν θες να πας ΣτρατόΤην περασμένη εβδομάδα, το Αναθεωρητικό Δικαστήριο της Αθήνας καταδίκασε σε 10 μήνες φυλάκιση με αναστολή τον αντιρρησία συνείδησης Δημήτρη Σωτηρόπουλο. Ο 48χρονος ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Αντιρρησιών Συνείδησης, από το 1992 είχε αρνηθεί να στρατευτεί, διακήρυξε δημόσια την εναντίωσή του στη βία και τον μιλιταρισμό, και ζήτησε να εκπληρώσει ισότιμη εναλλακτική κοινωνική υπηρεσία.

Πήρε τελικά λεφτά από τους ολιγάρχες ο ΣΥΡΙΖΑ;


15440137-660x440Όλα τα διεθνή ΜΜΕ ασχολούνται καθημερινά με την Ελλάδα. Σε αρκετά δημοσιεύματα οι αρθρογράφοι τους, αλλά και πολλοί πολιτικοί από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και την ΕΕ, λένε ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει φορολογήσει ακόμη τους ολιγάρχες. Όσο ειρωνικό κι αν ακούγεται, άλλο τόσο αληθινό φαίνεται να είναι, μετά από πέντε μήνες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Farewell to Arms: Over 10,000 Soldiers Desert Ukrainian Army

Ukrainian soldiers in Rostov Region. A mobile phone image.


Desertion galore: Ukrainian men understand the absurdity of the war their government is waging.


ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ;

Σχέδιο φύλαξης από τον Στρατό  600 σούπερ μάρκετ και 480 υποκαταστήματα τραπεζών!
Ενώ καταρρέουν και τα τελευταία προσχήματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που ετοιμάζεται να υπογράψει ένα ακόμη επαίσχυντο Μνημόνιο που προβλέπει μεταξύ άλλων τη νέα μείωση των μισθών, χωρίς την παραμικρή εξαίρεση, είτε έχουν μισθό 700 ευρώ, είτε 1.000, είτε 1.500 ευρώ το μήνα. Η μείωση στους μισθούς θα υπάρχει μέσα στη συμφωνία που θα φέρει η κυβέρνηση και θα γίνει για να μην υπάρξουν νέες μειώσεις στις συντάξεις. Η μείωση στον μηνιαίο μισθό έρχεται μέσω της αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών. 

Νέα στοιχεία για την επιχείρηση διάσωσης ιορδανού χειριστή στη Συρία

Άγνωστες πτυχές της επιχείρησης διάσωσης του ιορδανού χειριστή F-16 που είχε καταρριφθεί στη Συρία στις 24 Δεκέμβριου του 2014 ήρθαν στο φώς της δημοσιότητας μετά την αναδιάρθρωση δυνάμεων των ΗΠΑ στην περιοχή προκειμένου να αντιμετωπίσουν ανάλογα σενάρια που πιθανώς προκύψουν στο μέλλον. Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκάλυψε το Σώμα Αμερικανών Πεζοναυτών (USMC), προσωπικό και εναέρια μέσα του συμμετείχαν στην Επιχείρηση Ανάκτησης Προσωπικού  (TRAP) του ιορδανού χειριστή Muath Al-Kaseasbeh, ο οποίος κατέπεσε με μαχητικό F-16 της Ιορδανικής Αεροπορίας κοντά στη Ράκα της Συρίας (άτυπη «πρωτεύουσα» του Ισλαμικού Κράτους το οποίο έχουν συγκροτήσει οι τζιχαντιστές σε εδάφη του Ιράκ και της Συρίας).

Επιχείρηση Μπαρμπαρόσα: Έτσι άνοιξε ο δρόμος για την Κόλαση των Γερμανών Ναζί! ΒΙΝΤΕΟ

Του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗ
ImageΜέχρι τον Ιούνιο του 1941, η Γερμανική πολεμική μηχανή, έδειχνε αήττητη. Καμία χώρα στην Ευρώπη και ενδεχομένως ούτε οι ΗΠΑ, έμοιαζε ικανή να αντιμετωπίσει τα Γερμανικά τεθωρακισμένα και αεροπλάνα. Οι καινοτομίες στη στρατηγική του πολέμου που εφάρμοζε η Γερμανία του Χίτλερ, ήταν πρωτοφανείς και αιφνιδίαζαν ακόμη και χώρες που παραδοσιακά διέθεταν ισχυρό στρατό (Γαλλία, Αγγλία, Ολλανδία).
Σαν σήμερα όμως το 1941 άρχιζε η επιχείρηση Μπαρμπαρόσα. 

Χακί «νυστέρια» στον Ευαγγελισμό

Τουλάχιστον πέντε στρατιωτικοί γιατροί τα τελευταία χρόνια προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στη ναυαρχίδα του ΕΣΥ, στον «Ευαγγελισμό»
Όταν τελειώσει τη βάρδιά του στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας ο θωρακοχειρουργός Κωνσταντίνος Σουλτάνης τίθεται στη διάθεση της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

«Βοηθάμε, όποτε μας ζητηθεί», λέει. Τουλάχιστον άλλοι τέσσερις στρατιωτικοί γιατροί σαν κι αυτόν τα τελευταία χρόνια προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στο δημόσιο νοσοκομείο, σε μια ύστατη προσπάθεια να καλυφθούν κενά του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Έρχονται μειώσεις μισθών για όλους! Πως και πόσα χρήματα χάνουν οι εργαζόμενοι

Έρχονται μειώσεις μισθών για όλους! Πως και πόσα χρήματα χάνουν οι εργαζόμενοιΗ μείωση αφορά στους μισθωτούς και αφορά όλους, χωρίς την παραμικρή εξαίρεση, είτε έχουν μισθό 700 ευρώ, είτε 1.000, είτε 1.500 ευρώ το μήνα. Η μείωση στους μισθούς θα υπάρχει μέσα στη συμφωνία που θα φέρει η κυβέρνηση και θα γίνει για να μην υπάρξουν νέες μειώσεις στις συντάξεις.

Η μείωση στον μηνιαίο μισθό έρχεται μέσω της αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών. Η κρατήσεις υπέρ των Ταμείων θα αυξηθούν κατά 1% και έτσι αντίστοιχη θα είναι η μείωση στον μισθό κάθε εργαζόμενου.

Η μικρή αύξηση που μπήκε τον περασμένο χρόνο σταδιακά λόγω της αντίστοιχης μείωσης θα εξανεμιστεί για χάρη των συντάξεων.

ΔΙΕΥΡΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΔΑΣΚΑΛΩΝ: Πρωτοβουλία Αναπληρωτών-Ωρομισθίων: ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΙ ... ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ

Πρώτη φορά … στρατιωτικά
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Το Υπουργείο Παιδείας βρήκε τη λύση για να καλυφθούν τα κενά από Σεπτέμβρη…
Σε συνεργασία με το Υπουργείο Άμυνας, σχεδιάζει να διατεθούν φαντάροι με πτυχίο παιδαγωγικών-καθηγητικών σχολών (δάσκαλοι, φιλόλογοι, φυσικοί, μαθηματικοί κ.α.) για την κάλυψη των κενών στις παραμεθόριες περιοχές!
Έτσι, η πρωινή αναφορά την επόμενη σχολική χρονιά θα μπορεί να είναι ως εξής: