Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗ!!! Στο σκαμνί ο γιος Ζαγορίτης για... τη ροζ νύχτα με την Τζούλια


Ο Σύμβουλος 
της Σπυράκη...
του Μega τους!!!
Εκείνος κάτοικος Βρυξελλών, εκείνη κάτοικος Ελβετίας. Εχουν κληθεί από τα ελληνικά δικαστήρια για ένα από τα αποκαλούμενα «σεξουαλικά εγκλήματα».
Πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις είναι το αδίκημα για το οποίο κατηγορούνται ο Γεράσιμος Ζαγορίτης, γιος του Λευτέρη Ζαγορίτη, πρώην γραμματέα της Ν.Δ., και η Τζούλια Αλεξανδράτου. Ηταν καλοκαίρι του 2010 όταν το «ζευγάρι» είχε προχωρήσει σε ερωτικές περιπτύξεις εντός του Πολεμικού Μουσείου και είχε προκαλέσει το «ροζ» -με πολιτικές αποχρώσεις- σκάνδαλο του καλοκαιριού, το οποίο είχε χαρακτηριστεί ως το sequel του σκανδάλου στο θωρηκτό «Αβέρωφ».

Υπερασπίζονται τους παχυλούς μισθούς, τα κέρδη και τον κόσμο τους...Τα golden boys των τραπεζών κάνουν προπαγάνδα υπέρ του ΝΑΙ…

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ... ΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΛΑΣΠΗ, ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ, ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ!

Ο Π.Καμμένος είναι αγχωμένος αν θα έχει ευρώ να κάνει ασκήσεις με τος φονιάδες Αμερικανούς Μισθοφόρους;

Συνεκπαίδευση 32 ΤΑΞΠΝ με 24 MEU των ΗΠΑ

Την 25 και 26 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκε συνεκπαίδευση της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών με την 24 Marine Expeditionary Unit του Στρατού των ΗΠΑ, στο Πεδίο Ασκήσεων ΓΛΑΦΥΡΩΝ Μαγνησίας.





Οι τζιχαντιστές αποκεφαλίζουν δυο γυναίκες για μαγεία!

Image
Για πρώτη φορά δύο γυναίκες εκτελέστηκαν δι΄αποκεφαλισμού στη Συρία από τους τζιχαντιστές της εξτρεμιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, κατηγορούμενες για μαγεία, ανακοίνωσε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
"Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε δύο γυναίκες δι αποκεφαλισμού την Κυριακή και τη Δευτέρα στην πόλη Ντέιρ Εζόρ της ομώνυμης ανατολικής επαρχίας και στην πόλη Μαγιαντίν της ίδιας επαρχίας. Οι γυναίκες εκτελέστηκαν μαζί με τους συζύγους τους, όλοι τους κατηγορούνταν για 'μαγεία'. Είναι η πρώτη φορά που το Παρατηρητήριο βάσει επαληθευμένων πληροφοριών μιλά για την εκτέλεση γυναικών με τέτοιο τρόπο στη Συρία", δήλωσε ο διευθυντής του Ράμι Άμπντελ Ραχμάν.

Israel acknowledges it is helping Syrian rebel fighters

Defense minister says Jerusalem assists insurgents in exchange for promise Druze will be kept out of harm’s way

Israel acknowledges it is helping Syrian rebel fighters
Defense minister says Jerusalem assists insurgents in exchange for promise Druze will be kept out of harm’s way

Μπακογιάννη,,,, η Αλητεία είναι μαζεμένη στις λίστες «Λαγκάρντ», «Ζήμενς», τα βατοπέδια και μίζες από τα εξοπλιστικά

Λίστα Λαγκάρντ:  Όλα τα ονόματα και τα ποσά
«Είναι αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού οι ηλικιωμένοι που περιμένουν στα ΑΤΜ;» αναρωτήθηκε «περίλυπος» η κ. Μπακογιάννη, επιστρατεύοντας το βασικό «πολιτικό επιχείρημα» του στρατοπέδου των Ναινέκων.
Οι ουρές στον ΟΑΕΔ, στο ΙΚΑ, στη διανομή δωρεάν τροφίμων, στα συσσίτια, οι εκατοντάδες άστεγοι και νεόπτωχοι συμπολίτες που συνωστίζονται για μια θέση στα πλατύσκαλα των κλειστών καταστημάτων του κέντρου της Αθήνας ή τα παγκάκια, αποτέλεσμα των πολιτικών που ασκήσατε όλα τα προηγούμενα χρόνια κ. Μπακογιάννη συνιστούν αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού;

Ολιγοήμερη αναβολή της κατάταξης σε ναυτικό και αεροπορία.

Aνακοινώσεις του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας και του  Γενικού Επιτελείου Ναυτικού για να διευκολυνθεί η συμμετοχή στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.
Οι ανακοινώσεις: 
ΓΕΑ. Λόγω της προκήρυξης του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015 και προς διευκόλυνση της άσκησης του εκλογικού δικαιώματος των στρατευσίμων της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), που προέρχονται από αναβολή υγείας και υποχρεούνται να καταταγούν με την 2015 Δ΄ ΕΣΣΟ (Ιούλιος 2015), μεταφέρεται η ημερομηνία κατάταξης τους στις 8 Ιουλίου 2015 αντί της 1 Ιουλίου 2015. Τα Δελτία Κατάταξης που έχουν ήδη εκδοθεί, θεωρούνται ισχύοντα και η επ΄ αυτών αναγραφόμενη ημερομηνία κατάταξης αντιστοιχίζεται αυτοδικαίως – χωρίς να απαιτείται η αλλαγή τους από στρατιωτική αρχή- ως ακολούθως:

Ολιγοήμερη αναβολή της κατάταξης στο στρατό λόγω δημοψηφίσματος - Τροποποιήθηκε η διαταγή



Συνάδελφοι,
την Κυριακή ψηφίζουμε ΟΧΙ
και τη Δευτέρα είμαστε Φαντάροι, Πολίτες με Στολή!
 Τροποποιήθηκε η διαταγή που αφορά την κατάταξη στο Στρατό Ξηράς με την 2015 Δ΄ ΕΣΣΟ, προκειμένου οι στατεύσιμοι που καλούνταν να καταταγούν την Τετάρτη 1η και την Πέμπτη 2 Ιουλίου, να μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στο δημοψήφισμα την Κυριακή.

Ένας "ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ" εγκάθετος προβοκάτορας των Σαμαρά-Βενιζέλου-ΠΟΤΑΜΙΟΥ!



2131-30Αντί να γράφει προβοκατόρικα κείμενα, να βγει να πει ξεκάθαρα ότι θα Ψηφίσει ΝΑΙ σε απολύσεις προσωπικού στις Ένοπλες Δυνάμεις, αύξηση του ορίου ηλικίας, τραγική μείωση μισθών-συντάξεων! 

Αυτές είναι οι ουρές του Σαμαρά, του Βενιζέλου, της Μέρκελ, της Ε.Ε., του ΕΥΡΩ και του ΔΝΤ!

Αυτές τις ουρές να έχετε στο μυαλό σας και όχι αυτές στα ΑΤΜ.

401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο: Άοπλοι Φαντάροι Ι4 κάνουν σκοπιές ακόμη και στα γραφεία!

ImageΌπως είναι γνωστό σε όλους οι συνάδελφοι φαντάροι με χαρακτηρισμό της Σωματικής τους Ικανότητας Ι4, δε δίνουν ένοπλες υπηρεσίες, δηλαδή δεν κάνουν σκοπιά. Αυτό όμως συστηματικά παραβιάζεται και μάλιστα σε έναν χώρο ταυτισμένο με τη φροντίδα των ασθενών, όπως είναι το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Η αυθαιρεσία μάλιστα καινοτομεί καθώς φαντάρος Ι4 υποχρεώνεται να εκτελεί υπηρεσία φρούρησης εντός του Νοσοκομείου, κάτι που βεβαίως παραβιάζει πληθώρα διαταγών. Αλήθεια, η διοίκηση του 401 Σ.Ν. που έχει καταχωνιάσει τον νόμο, τον Στρατιωτικό Κανονισμό και τον όρκο του Ιπποκράτη;

Οικογένεια Μητσοτάκη: Πάντα πίσω από ένα Πραξικόπημα!

SOOCΜια φράση της Ντόρας Μπακογιάννη σε συνέντευξη της το πρωί στο Star προκάλεσε την αντίδραση της "Αυγής". Συγκεκριμένα όταν η βουλευτής της Ν.Δ. είπε όταν ρωτήθηκε αν θα έπρεπε από κοινού οι πολιτικοί αρχηγοί να συζητήσουν τις εξελίξεις: «Θεσμικά η ελληνική δημοκρατία έχει κανόνες. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μπορεί να τον επισκεφθεί ο πρωθυπουργός και μετά να ζητήσει ο πρωθυπουργός σύγκληση των πολιτικών αρχηγών. Μπορούμε, βεβαίως, να κάνουμε και το άλλο, να μαζευτούμε όλοι μαζί και να κάνουμε μία διαδήλωση να μπούμε μέσα στο Μαξίμου. Αλλά είναι ένα ενδεχόμενο που ακόμη δεν το βάζουμε πάνω στο τραπέζι».   

Καλοπληρωμένη ανεξάρτητη δημοσιογραφία προβάλλει την Αλήθεια της Μέρκελ, των εργολάβων, των εφοπλιστών και των τραπεζιτών!

Το Ισραήλ για άλλη μια φορά διαπράττει κρατική πειρατεία στη Μεσόγειο

32323Στις 2:06 πμ σήμερα (ώρα Γάζας) το «Μαριάν» επικοινώνησε με τη Συμμαχία του Στόλου της Ελευθερίας (FFC) και μας ενημέρωσε ότι τρία σκάφη του ισραηλινού πολεμικού ναυτικού είχαν περικυκλώσει το σκάφος σε διεθνή ύδατα, ενώ έπλεε περίπου 100 ν.μ. από την ακτή της Γάζας. Μετά από αυτό χάσαμε την επαφή με το «Μαριάν» και στις 05.11 π.μ. (ώρα Γάζας) ο Ισραηλινός Στρατός ανακοίνωσε ότι «επισκέφτηκαν και έψαξαν» το Μαριάν. 

Όργιο τρομοκρατίας σε επιχειρήσεις. Να μην φοβηθεί ο λαός!

90Πρώτη εργάσιμη μέρα σήμερα, μετά την επιβολή του capital control και πρώτη εργάσιμη μέρα μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος από την κυβέρνηση.
Μεγάλο κεφάλαιο και εργοδοσία, σαν να ήταν έτοιμοι και συννενοημένοι από καιρό, προχώρησαν μέσα στους χώρους δουλειάς σε μια άνευ προηγουμένου επιχείρηση τρομοκράτησης των εργαζομένων.
Σε μια σειρά από επιχειρήσεις, σε όλους τους τομείς, είτε μικρομεσαίες, είτε μεγαλύτερες, υπήρξαν ξαφνικά meeting και ανακοινώσεις εργοδοτών οι οποίοι απειλούσαν πως σε περίπτωση που επικρατήσει το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής, οι εξελίξεις για το υπαλληλικό προσωπικό θα είναι δυσάρεστες.

Νέο άλμα στην τεχνολογία πολέμου

Νέο άλμα στην  τεχνολογία πολέμου - Media
Οι ΗΠΑ επιχειρούν το τρίτο μεγάλο βήμα στην εξέλιξη των οπλικών συστημάτων τους
«Μπαίνουμε σε μια εποχή που η αμερικανική κυριαρχία σε θάλασσα, αέρα, γη και κυβερνοχώρο δεν θα μπορεί πλέον να θεωρείται δεδομένη». Αυτά είχε δηλώσει πέρυσι ο τότε υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Τσακ Χέιγκελ λίγο πριν παραιτηθεί. Και πράγματι, η αδιαμφισβήτητη αμερικανική στρατιωτική υπεροχή δεν είναι μακριά από την ημέρα που θα κινδυνεύει. 

ΕΛΠΕ μαρτυρία από εργαζόμενο για τη μαζική δολοφονία


Η εξωτερική διαπραγμάτευση κυβέρνησης-δανειστών συνεχίζεται. Η εσωτερική διαπραγμάτευση, κυβέρνησης-κοινωνίας, έχει κλείσει. Μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Ας μιλήσουμε όμως, για κάποια παράπλευρα θύματα της σιωπής, της ανοχής, της συνεργασίας της κυβέρνησης με τον ντόπιο καπιταλισμό.
Μου εστάλη το παρακάτω μήνυμα, το οποίο το δημοσιεύω ως ερώτημα προς τους κυβερνώντες, τους υποστηρικτές τους, και ως πρόκληση. Πρόκειται για περιγραφή, μέσω τρίτου, της εμπειρίας ενός εργαζομένου από την ΕΛΠΕ, σε σχέση με τη δολοφονία-εργατικό ατύχημα. 

Οι εξελίξεις σπρώχνουν τον Ερντογάν να τα βρει με το Ισραήλ

Η Τουρκία σχεδίαζε στρατιωτική εμπλοκή με το Ισραήλ
Η διάρρηξη των σχέσεών της με το Ισραήλ ήταν για ισλαμιστική τουρκική κυβέρνηση μια υπολογισμένη κίνηση, το 2009. Ο τότε πρωθυπουργός Ερντογάν είχε επιτεθεί, στο Νταβός, κατά του Ισραηλινού προέδρου Σιμόν Πέρεζ. Αυτή ήταν η απαρχή της σύγκρουσης της Τουρκίας με το Εβραϊκό κράτος. Από τότε ο Ερντογάν ακολούθησε μια συστηματική αντισιωνιστική, αντισημιτική ρητορική εξυπηρετώντας το νεοθωμανικό του όνειρο.Του Μπουράκ ΜπεγκντίλThe Gatestone Institute (28 Ιουνίου 2015)

Wikileaks: Οι «κοριοί» της NSA παρακολουθούσαν και Γάλλους υπουργούς Οικονομικών

Στο νέο «γαλλικό κύμα» αποκαλύψεων βάσει των αρχείων του Wikileaks, οι παρακολουθήσεις γάλλων προέδρων συνοδεύνονταν και με οικονομική κατασκοπεία σε βάρος του Παρισιού: Σύμφωνα με τις νέες αναφορές, στο στόχαστρο των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών είχαν μπει και οι επικοινωνίες των υπουργών Οικονομικών, όπως αναφέρουν Liberation και Mediapart.

ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΛΕΝΕ ΟΧΙ....ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ

ΒΙΝΤΕΟ-Η ξιπασμένη του ΠΟΤΑΜΙΟΥ του Μπόμπολα...Α. Λυμπεράκη: Οι φτωχοί κάνουν λάθος επιλογές σε κρίσιμες στιγμές

Λυμπεράκη: Μια παρέα ανίκανων θέλει να μας πείσει ότι το ΟΧΙ είναι ηρωισμός

Ενα πολύ ευρωπαϊκό πραξικόπημα

eu-army
Σαράντα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την αποκάλυψη ότι η CIA ήδη από το 1948 (έναν χρόνο μετά την ίδρυσή της) παρενέβαινε στις βουλευτικές εκλογές της Ιταλίας χρηματοδοτώντας τα κόμματα του Κέντρου και της Δεξιάς, ενώ άφηνε να διαρρέουν στον Τύπο συκοφαντίες για το Κομμουνιστικό Κόμμα Ιταλίας. Την περίοδο αμέσως μετά το τέλος του B’ Παγκοσμίου Πολέμου η αμερικανική εμπλοκή για την επιβολή φιλοδυτικών κυβερνήσεων ήταν ο κανόνας και όχι η εξαίρεση στο πολιτικό σκηνικό της Ευρώπης.