Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Δολοφονική επίθεση από τραμπούκο της ΝΔ και διοργανωτή της συγκέντρωσης του ΝΑΙ στο Καλλιμάρμαρο!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΕΚ

Το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα καταγγέλλει την απρόκλητη δολοφονική επίθεση στον σύντροφο Φ.Χ, μέλος του ΕΕΚ, του Φοιτητικού Συλλόγου Φιλοσοφικής και της ΕΑΑΚ από διοργανωτή της συγκέντρωσης του ΝΑΙ στο Καλλιμάρμαρο.
Χθες Παρασκευή 3/7, νωρίς το απόγευμα ενώ ο σύντροφος ήταν καθοδόν για μια παρέμβαση υπέρ του ΟΧΙ είχε μια λεκτική πολιτική αντιπαράθεση με ένα στέλεχος της ΝΔ εκ των διοργανωτών της συγκέντρωσης του ΝΑΙ ο οποίος με απειλές θέλησε να τρομάξει το σύντροφο, παρόλα αυτά ο σ. Φ.Χ. συνέχισε κανονικά την πορεία του. Ο τραμπούκος της ΝΔ ακολούθησε το σύντροφο για αρκετά χιλιόμετρα. 

Με ένα γιγαντιαίο ΟΧΙ φωτίστηκε το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας

Με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας και ένα γιγαντιαίο ΟΧΙ φωτίστηκε το κτίριο του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας, με πρωτοβουλία του DIE LINKE, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αλληλεγγύη του στον ελληνικό λαό ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής. Τα μέλη του κόμματος φώτισαν το κτίριο του γερμανικού υπουργείου οικονομικών όπου βρίσκεται το γραφείο του Β. Σόιμπλε με μία ελληνική σημαία και ένα μεγάλο ΟΧΙ. Με αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο επέλεξε το DIE LINKE να δείξει την αλληλεγγύη του στην Ελλάδα και να πει ένα ηχηρό "ΌΧΙ" στις πολιτικές λιτότητας. 

Διαμαρτυρία έξω από το MEGA και το ΣΚΑΙ για τη χυδαία τηλεοπτική προπαγάνδα (δείτε φώτος)

MEGA
Διαδηλωτές βρέθηκαν πριν λίγη ώρα έξω  από τις εγκαταστάσεις  του τηλεοπτικού σταθμού MEGA στη λεωφόρο Μεσογείων αλλά και έξω από τον ΣΚΑΙ. Με αυτόν τον τρόπο θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την τηλεοπτική προπαγάνδα υπέρ του «ναι».  

Γιατί άραγε απαντά ο Λ. Αυγενάκης για το 1 εκατ. €;- Ζητά να κινηθεί αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος του Α. Ανδρικάκη!

Αυγενάκης
Το Candianews αποκάλυψε την υπόθεση με τον πολιτικό παράγοντα του Ηρακλείου που σήκωσε 1 εκατ. ευρώ από τον τραπεζικό του λογαριασμό, ενώ ήταν κλειστές οι τράπεζες, προκειμένου να τα μεταφέρει στο εξωτερικό, χωρίς να αναφέρει ποιος είναι (Δείτε εδώ). Όμως ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης έσπευσε να δηλώσει ότι όσα αναφέρονται είναι ανακριβή, αλλά παράλληλα ζήτησε με επιστολή του που δημοσίευσε σε άλλα μέσα, να κινηθούν διαδικασίες αυτοφώρου σε βάρος του δημοσιογράφου Αλέκου Ανδρικάκη, υπεύθυνου του Candianews!

ΟΧΙ ΔΑΓΚΩΤΟ: ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

Τα επικαιροποιημένα απόρρητα σχέδια «Πολυδεύκης» και «Νέμεσις» για τη διαχείριση πλήθους σε κοινωνικές αναταραχές ανέσυρε η ΕΛ.ΑΣ.

Στο τραπέζι της ΕΛ.ΑΣ απόρρητα σχέδια για την αντιμετώπιση ταραχών


Τα επικαιροποιημένα απόρρητα σχέδια «Πολυδεύκης» και «Νέμεσις» για τη διαχείριση πλήθους σε κοινωνικές αναταραχές ανέσυρε η ΕΛ.ΑΣ.

Ο στρατός έχει «αναλάβει» από το... 2001


Η αγανάκτηση με τις δηλώσεις Καμμένου από στελέχη των κυβερνήσεων που δρομολόγησαν αυτές τις αλλαγές είναι συνεπώς εξόφθαλμα υποκριτική | ΕUROKINISSI
Επαγγελματική ασχετοσύνη ή απλώς μαύρη προπαγάνδα; Ολοι αυτοί που διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για τη δήλωση του Πάνου Καμμένου, πως «οι ένοπλες δυνάμεις διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό της χώρας», έχουν πέσει έξω 14 ολόκληρα χρόνια.

Ο μύθος του δήθεν «nein» της Χρυσής Αυγής

Ο μύθος του δήθεν «nein» της Χρυσής Αυγής

η παραπάνω προβοκατόρικη αφίσα αποτελεί μέρος της καμπάνιας του ΝΑΙ). 

Καμιά σχέση δεν έχει το χλωμό Nein των νεοναζί με το περήφανο ΟΧΙ του ελληνικού λαού 
Ένα από τα επιχειρήματα που αναπαράγει το στρατόπεδο του «Μένουμε Ευρώπη» είναι ότι το ΟΧΙ στην πρόταση των θεσμών το στηρίζει μεταξύ με έναν τρόπο  και το νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής. Αυτό αναπαράγεται δυστυχώς και από το ΚΚΕ στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει το δικό του διακριτικό φλερτ με το ρεύμα του ΝΑΙ.

Πρωτόγνωρο κύμα συμπαράστασης

Πρωτόγνωρο κύμα συμπαράστασης
της Κατερίνας Σταυρούλα, ΠΡΙΝ
Διαδηλώσεις σε Αγγλία, Γαλλία και Ιταλία
Στην Πλάς Ντε Λα Ρεπουμπλίκ, την πλατεία της Δημοκρατίας, στο Παρίσι ο ακορντεονίστας έπαιζε αντάρτικα και μια ομάδα Ελλήνων τραγουδούσε. Γύρω τους κάμερες, σημαίες, πανό και οι χιλιάδες Γάλλοι που διαδήλωσαν την Πέμπτη δείχνοντας την αλληλεγγύη τους στην Ελλάδα, ενάντια στα μέτρα λιτότητας που έχει επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση, στηρίζοντας το «Όχι» στο επικείμενο δημοψήφισμα. Στην κεφαλή της πορείας, το μεγάλο πανό έγραφε «Με τους Έλληνες, ενωμένοι ενάντια στη λιτότητα. Αρνούμαστε τη δικτατορία των αγορών».

ΒΙΝΤΕΟ: Διέκοψαν την ομιλία της Μέρκελ και είπαν «όχι»

Κρατώντας πλακάτ και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του «Όχι»,οι ακτιβιστές διέκοψαν την ομιλία για μερικά λεπτά. Δείτε το βίντεο.
Διέκοψαν την ομιλία της Μέρκελ και είπαν «όχι»Μικρή ομάδα Ελλήνων εισέβαλε το πρωί του Σαββάτου σε κτίριο στο Βερολίνο, κατά τη διάρκεια μίας ομιλίας που απηύθυνε η η Άνγκελα Μέρκελ σε μέλη του κόμματός της, των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών (CDU). 
Κρατώντας πλακάτ και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του «Όχι»,οι ακτιβιστές διέκοψαν την ομιλία για μερικά λεπτά, προτού απομακρυνθούν από την αίθουσα ύστερα από παρέμβαση των ανθρώπων της ασφάλειας.

Το Πελατειακό κράτος και τα κόμματα εξουσίας κρατούν τα άχρηστα στρατόπεδα ανοικτά!

Χαρακτηριστικό  παράδειγμα το 628 Μ/Τ στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας
οι Φαντάροι τραβάνε 
την ανηφόρα...

Το παρακάτω δημοσίευμα αποκαλύπτει όλη την πραγματική ουσία του Στρατού.
Όλοι αυτοί που μιλούν για τον πιο ηθικό και άξιο θεσμό, είναι απλά απατεώνες και παίζουν βρώμικα παιχνίδια στις πλάτες μας.
Ανώτατοι στρατιωτικοί που θέλουν θέσεις διοίκησης, κόμματα που εξαγοράζουν ψήφους, τοπικά οικονομικά συμφέροντα που ξερογλύφονται βλέποντας φαντάρους και στρατιωτικούς ως λεία προς εκμετάλλευση και πηγή κέρδους. 
Όλοι αυτοί διατηρούν ανοικτά άχρηστα και παλιά στρατόπεδα, όλοι αυτοί σκυλιάζουν μόλις ακουστεί ότι θα γίνει αναδιοργάνωση στις Ένοπλες Δυνάμεις, όλοι αυτοί βγάζουν αφρούς μπροστά στην τρομερή κοινωνική αναγκαιότητα περιορισμού των πολεμικών δαπανών.

70 μέρες χωρίς έξοδο, χώσιμο χωρίς τέλος και μάχη με κοριούς για τους φαντάρους στο 628 Μ/Τ στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας

«Η κατάσταση είναι τραγική σε αυτό που ζούμε καθημερινά.
ImageΚαταρχήν, έχουμε να πάρουμε έξοδο 70 μέρες και πάνω επειδή δεν έχουμε στρατιώτες για τις υπηρεσίες και δεν κλείνουν καμιά. Οι ΕΠ.ΟΠ. δεν κάνουν υπηρεσίες. Μπαίνουν το πρωί και το μεσημέρι φεύγουν, ενώ παίρνουν απαλλαγές κανονικά.
Μας φέρονται λες και δεν είμαστε άνθρωποι, με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και δεν κάνουν πραγματικά τίποτε.
Όλοι αδιαφορούν για τους στρατιώτες. Επίσης, βγαίνουμε έξω μόνο με υπηρεσιακό για δύο (2) ώρες και αυτό όταν δεν είμαστε εξαντλημένοι από τις αδιάκοπες υπηρεσίες.
Το φαγητό είναι χάλια. Πολλές φορές δεν τρώγεται καν. Το Κ.Ψ.Μ δεν έχει μέσα σχεδόν τίποτε και ανοίγει πολύ σπάνια αφού ο συνάδελφος εκεί δίνει και αυτός υπηρεσίες κανονικά, όπως και ο μάγειρας μαζί με το γιατρό, ενώ παρ’ όλα αυτά επαναλαμβάνουμε κανένας ΕΠ.ΟΠ. δε δίνει υπηρεσία.

Φαντάρος στέλνει επιστολή σε ένα φίλο που έφυγε και εξομολογείται σκέψεις για το Δημοψήφισμα

εμείς το πρώτο ΟΧΙ το είπαμε, το φωνάξαμε, το διαδώσαμε, κάναμε θόρυβο και είναι γεγονός…
Φίλε μου Δημήτρη,
Σου στέλνω γιατί είσαι από τους λίγους που θα καταλάβαιναν ακριβώς πως νιώθω τώρα που βρίσκομαι στο στρατόπεδο. Σε δέκα μέρες παίρνω την άδεια απολύσεως κι όμως κάτι μου λείπει, είμαι σα να κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα, δεν μπορώ να ησυχάσω.
Καθόμουν λοιπόν Παρασκευή βράδυ με τους συντρόφους να φάμε σε μια ταβέρνα και όπως η βραδιά έφτανε στο τέλος της, οι πιο «προχωρημένοι» με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να  λένε κάτι για φοβερές εξελίξεις, δεν τα βρίσκουν με τίποτα, εκλογές τον Αύγουστο (μα έχουμε το κάμπινγκ ρε παιδιά!) και τελικά η μπίλια έκατσε στο δημοψήφισμα! Πληρώσαμε και φύγαμε. Όλοι έκαναν ήδη σχέδια για τις επόμενες μέρες… και εγώ; Τι θα κάνω, θα κάτσω στο στρατόπεδο ενώ όλα γύρω μου θα βράζουν;

Όταν λέμε ΟΧΙ… …να το εννοούμε μέχρι το τέλος! (περί δημοψηφίσματος)

Το παρακάτω κείμενο υπογράφουν 4 άτομα, έχει γραφτεί αρκετές μέρες πριν και αφορά το αυριανό δημοψήφισμα. Δεδομένου ότι κάποια μέλη του blog έχουν τοποθετηθεί διαφορετικά, δεν εκφράζει την τοποθέτηση των ταξικών μηχανών συνολικά. 
Όταν λέμε ΟΧΙ…
…να το εννοούμε μέχρι το τέλος!
   
   Τα δύο στρατόπεδα που φαίνεται να έχουν δημιουργηθεί εντός της ελληνικής κοινωνίας τον τελευταίο καιρό και ειδικά μετά την αναγγελία διεξαγωγής δημοψηφίσματος, δηλαδή από τη μία αυτό που κινείται στη λογική ενός «έντιμου συμβιβασμού εντός του ευρώ» και αντιμετωπίζει με εχθρότητα τους «αδίστακτους» εταίρους που θέλουν να «ταπεινώσουν την εθνική μας αξιοπρέπεια» και από την άλλη εκείνο που στηρίζει τις προτάσεις των «εταίρων» και θεωρεί αδιαπραγμάτευτη την παραμονή της χώρας εντός της Ε.Ε., στην πραγματικότητα αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. 

ΕΚΠΟΜΠΗ ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4/7 ΣΤΙΣ 7.00 π.μ

Άντε 
παιδιά
καλό βόλι...
Ρε δεν κάνουμε πίσω ούτε για να πάρουμε φόρα…
Την Τετάρτη, 6,30 το πρωι, το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έκανε εξόρμηση στο Πεντάγωνο ενημερώνοντας ότι εκατοντάδες φαντάροι από 50 μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων, ΛΕΝΕ ΟΧΙ, ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
Στέκουμε απέναντι στο στρατιωτικό κατεστημένο που ελέγχουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και Ψηφίζει ΝΑΙ στα πιο άγρια Μνημόνια
Με συστηματικό τρόπο ενεργοποίησαν ακόμη και τους Στρατηγούς. Εκτός από τις αντιδραστικές Ενώσεις αποστράτων αλγεινή εντύπωση προκαλεί η τοποθέτηση των Αρχηγών Επιτελείων.

Οργή της Χαμάς για τις μαζικές συλλήψεις των στελεχών της…

Αποτέλεσμα εικόνας για χαμασΗ Παλαιστινιακή Αρχή (ΠΑ) συνέλαβε 108 μέλη της Χαμάς στη Δυτική Όχθη, σε σειρά «καταδρομικών» επιχειρήσεων. Η επιδρομή εξαπολύθηκε αιφνιδιαστικά το πρωί της Πέμπτης και συνεχίστηκε μέχρι σήμερα το πρωί. Συνελήφθησαν και υψηλόβαθμα στελέχη της οργάνωσης, σύμφωνα με αναφορές.

Ο ρόλος των ψηφοφόρων του ΚΚΕ και η οριακή νίκη του "ΝΑΙ" ή του "ΟΧΙ"

Οριακή νίκη του "ΝΑΙ" ή του "ΟΧΙ" αποτυπώνουν όλες οι δημοσκοπήσεις που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα, τελευταία ημέρα που ο νόμος επιτρέπει δημοσιοποίηση δημοσκοπήσεων.
Μέσα σε αυτές διαγράφονται ανάγλυφα οι δύο κόσμοι: Ο ένας των ηλικιωμένων και των οικονομικά ευκατάστατων ψηφίζουν "ΝΑΙ" και ο άλλος των νέων (συντριπτική πλειοψηφία στις ηλικίες 18-24 του "ΟΧΙ") και των μορφωμένων και των οικονομικώ αδύναμων που ψηφίζουν "ΟΧΙ".

Τα παιδιά στην κερκίδα λένε ΟΧΙ


Δεκάδες είναι οι Σύνδεσμοι Φίλων αθλητικών ομάδων που φωνάζουν ένα μεγάλο ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής.
Με ανακοινώσεις τους στις επίσημες ιστοσελίδες τους οι Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗ, ΘΥΡΑ 4, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ, ΤΟΥΜΠΑ, ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ,ΣΕΡΡΕΣ, ΚΑΒΑΛΑ, “LEMMY” ΕΥΟΣΜΟΣ, ΚΥΜΙΝΑ-ΜΑΛΓΑΡΑ, ΕΔΕΣΣΑ, ΑΜΠΑΛΑΕΑ,ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ, ΑΘΗΝΩΝ, ΚΟΡΔΕΛΙΟ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ, η Αυτόνομη Θύρα 10 του Ηρακλή, οι GUERREROS του Παναιτωλικού, η Θύρα 13 του Παναθηναϊκού καθώς και η Original 21 της ΑΕΚ φωνάζουν ένα μεγάλο ΟΧΙ.

Λαμία: Ο πρώτος των πρώτων μας εξηγεί γιατί την Κυριακή θα ψηφίσει ΟΧΙ

Λαμία: Ο πρώτος των πρώτων μας εξηγεί γιατί την Κυριακή θα ψηφίσει ΟΧΙ
Ο Φαίδων Ανδρεαδάκης από τη Λαμία, είναι ο μαθητής που διακρίθηκε ως πρώτος ανάμεσα στους καλύτερους μαθητές στις πρόσφατες Πανελλήνιες εξετάσεις.
Τον ακούσαμε, θαυμάσαμε σε διάφορες συνεντεύξεις του και κυρίως τον καμαρώσαμε μιας και κατάγεται από τη Λαμία και μας έκανε περήφανους με την επιτυχία του πανελληνίως.
Θελήσαμε να κάνουμε μια συζήτηση με τον Φαίδωνα για όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στη χώρα μας.

Η Μαφία του "ΝΑΙ"...

Μεγάλη συγκέντρωση υπέρ του ΝΑΙ στη Μύκονο.

Μεγάλη συγκέντρωση υπέρ του ΝΑΙ στη Μύκονο.

Χατζηπαναγής: Όχι στη συνέχιση του άδικου μαρτυρίου των νέων και των αδύναμων



Με δήλωση του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Βασίλης Χατζηπαναγής δηλώνει ένα μεγάλο ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής.
Η δήλωση του Β. Χατζηπαναγη:
«Σαν άνθρωπος που μια ζωή υπηρετώ τα ιδανικά του υγιή αθλητισμού, και της σωστής διαπαιδαγώγησης των νέων, με αυτά, η μόνη θέση που μπορώ να πάρω στο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου είναι ΟΧΙ. Όχι στη συνέχιση του άδικου μαρτυρίου των νέων και γενικότερα των αδύναμων της χώρας μας».

Συγκινημένη η Νατάσα Καραμανλή, άκουσε τη φωνή του συζύγου της έπειτα από 6 χρόνια

Kostas_Karamanlis_dilosiΜια από τις πιο φορτισμένες συγκινησιακά ημέρες της ζωής της, βίωσε χθες η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή, Νατάσα, η οποία άκουσε τη φωνή του πρώην πρωθυπουργού έπειτα από 6 ολόκληρα χρόνια.
Συγκεκριμένα, λίγο καιρό μετά τις βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2009, τις οποίες κέρδισε το ΠΑΣΟΚ, ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποίησε την τελευταία του ομιλία μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Ελάχιστοι ωστόσο γνωρίζουν πως εκείνη δεν ήταν η τελευταία φορά που ο κ. Καραμανλής μίλησε δημόσια, αλλά η τελευταία φορά που μίλησε γενικότερα.

Διέρρευσε το σημείωμα στρατηγικής της ΝΔ για να πετύχουν το ΝΑΙ - Αποδεικνύει ότι στήνουν δημοσκοπήσεις

Πως τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων εν όψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής είναι στημένα από τη Νέα Δημοκρατία, προκύπτει με σαφήνεια από το έγγραφο που διακινείται στα "γαλάζια" στελέχη. Από το σημείωμα προκύπτει πως οι νεοδημοκράτες δε δίνουν δεκάρα για το τί πραγματικά ισχύει, αποφεύγουν σαν τον διάολο το λιβάνι τη συζήτηση επί της ουσίας κι ενδιαφέρονται μόνο για το πώς θα κερδίσουν το δημοψήφισμα με προπαγανδιστικές τακτικές. Τρέμουν τις εμφανίσεις του πρωθυπουργού και επιμένουν πως καλύτερα αποτελέσματα γι' αυτούς φέρνουν οι αντιπαραθέσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με μη πολιτικά πρόσωπα και φυσικά... δημοσιογράφους. 

"ΟΧΙ", ΔΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΟΡΑ...

Οποιος δεν καταλαβαίνει ότι μετά από μια εβδομάδα με κλειστές τις τράπεζες, χωρίς μισό ευρώ στην τσέπη, με τα κανάλια να ασκούν την πιο σκληρή προπαγάνδα, με τους εργοδότες να απειλούν ότι αν δε βγει το Ναι θα κλείσουν τις επιχειρήσεις ή δεν θα ξαναπληρώσουν, με δεκάδες λοκ-άουτ αυτή τη στιγμή, με το Κεφάλαιο να απειλεί σε όλον τον κόσμο ότι αν δεν γίνει αυτό που θέλει ο πέλεκυς θα είναι βαρύς, με τις φήμες για κούρεμα καταθέσεων και τις εικόνες καταστροφής να προβάλλονται παντού, αυτός εδώ ο κόσμος ανέπτυξε μια ιδιότυπη ταξική συνείδηση και μια αίσθηση του αντιπάλου την οποία δεν πρόκειται να χάσει εύκολα,όποιος δεν καταλαβαίνει ότι είναι αυτή η συνείδηση πάνω στην οποία είμαστε αναγκασμένοι -και με μεγάλη χαρά- να δημιουργήσουμε μια άλλη κοινωνική δομή, όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό, δεν είναι ούτε ''κολλημένος'' ούτε ''καθαρός'' ούτε ''συνεπής'' ούτε τίποτα άλλο, εκτός από ένα: χομπίστας.

Συναυλία Shantel στις Βρυξέλες...

SHANTEL live in BRUSSELS in front of 30.000 people and this is our message for the weekend...!
Shantel ζουν στις Βρυξέλλες, μπροστά σε 30.000 άτομα, και αυτό είναι το μήνυμα για το σαββατοκύριακο...!

HΡΑ: Aυτές οι γριές δε νοιάζονται για τις ουρές στα ΑΤΜ ΟΧΙ λένε οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή

10881690_484461568360837_8208630558781343412_n1
Δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό η αλήθεια είναι, καθώς μιλάμε για την πιο πανκ ομάδα της χώρας ως γνωστόν.
Οι οπαδοί του Ηρακή λοιπόν, η Αυτόνομη Θύρα 10 τοποθετήθηκε για την Κυριακή στην ιστοσελίδα της, όπου προφανώς ρίχνουν όχι. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
ΟΧΙ
Σε όλες τις μάχες των καιρών μας, ήμασταν παρόντες, σε κάποιες από αυτές μάλιστα ήμασταν οι πρωταγωνιστές. Ήρθε η στιγμή ίσως για την κρισιμότερη μάχη, τουλάχιστον σε ψυχολογικό επίπεδο. Παρόλο που το δημοψήφισμα διχάζει όπως και να χει την ελληνική κοινωνία εμείς παίρνουμε θέση σαφή και ξεκάθαρη!!!

Τα έχασε ο ανταποκριτής του BBC στην Αθήνα με την συγκέντρωση του ΟΧΙ στο Σύνταγμα



Κλέων Γρηγοριάδης: Αν δεν αγωνιστώ, θα είναι σαν να φτύνω τους αγώνες του πατέρα μου

γρηγοριαδης5Ο Κλέων Γρηγοριάδης είναι πρωταγωνιστής σε σειρά του MEGA. Αυτό δεν τον εμπόδισε να εκφράσει ευθέως την αντίθεσή του στην μεροληπτική δημοσιογραφία του καναλιού υπέρ του ΝΑΙ. Όταν προσκλήθηκε την ώρα του δελτίου ειδήσεων να παρέμβει ως ένας από τους καλλιτέχνες που τάσσονται υπέρ του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα,μίλησε για χούντα στην ιδιωτική τηλεόραση.  Τον συναντήσαμε και μιλήσαμε μαζί του για το συμβάν, όπως και για την κατάσταση στη χώρα, λίγες ώρες πριν το δημοψήφισμα.
Πώς βλέπετε όλη αυτή την κατάσταση ως πολίτης;

Σήμερα η Ιστορία έβγαλε τα καινούργια της δόντια (του Λάκη Λαζόπουλου)

20150703215656_img_92011435952644
Το Σύνταγμα να σείεται από τον κόσμο και στον ΣΚΑΙ ο Μπάμπης να εξηγεί στην Κοσιωνη,τι συμφορες μας περιμενουν.
Δύο φιγούρες έρημες μακρία από έναν λαό που πάλλεται, μακριά από την Ιστορία που αλλάζει, σε ένα στούντιο προσπαθούν να εξυπηρετήσουν το Ναι τους.
Αυτή κάνει την ανήξερη κι αυτός τον αντικειμενικό.
Μάτια ερμητικά κλειστά.

Συγκλονιστική λήψη του συλλαλητηρίου με drone (VIDEO)

Capture
To Russia Today παρουσιάζει με εναέρια λήψη ένα από τα μεγαλύτερα συλλαλητήρια της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, το οποίο επιχειρούν να κρύψουν τα κανάλια και προκάλεσε πανικό στα γραφεία της ΕΕ του ΔΝΤ αλλά και στα ελληνικά κόμματα της υποτέλειας.http://info-war.gr/