Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Γράφουν το ΟΧΙ του λαού μας στα παλιά τους τα παπούτσια και συμφωνούν νέο βάρβαρο ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

ImageΗ ελληνική κυβέρνηση αποδέχθηκε την συμφωνία που προτείνυν οι δανειστές, αλλά επιμένει να υπάρξει γέφυρα «σύντομου χρόνου» τριών εβδομάδων και όχι τριών μηνών που ζητούν αυτοί.
Το αυριανό αίτημα που θα υποβάλει η ελληνική κυβέρνηση για χρηματοδότηση διάρκειας δύο ετών (οι δανειστές ζητούν πέντε ετών) από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό ESM, θα ζητήσει μια «προρύθμιση τριών εβδομάδων» με αντικειμενικό σκοπό να αποτραπεί η χρεοκοπία που φαντάζει ως βέβαιο ενδεχόμενο εφόσον στις 20 Ιουλίου δεν καταβληθούν 3,7 δισ. στην ΕΚΤ.

"Περιφρονήσατε τους Έλληνες και χάσατε"! Ανάλυση κόλαφος του Stratfor για την ΕΕ!

Image
Με την γνωστή για τις απόψεις και την ποιότητα ενημέρωσης που παρέχει γερμανική εφημερίδα Bild, να κυκλοφορεί με φωτογραφία Μέρκελ σε ρόλο …Κάϊζερ, έχει σημασία να δούμε πως βλέπουν την εξελισσόμενη σύγκρουση της Ελλάδας με τους δανειστές της και ειδικά την Γερμανία,οι αμερικανοί. Ο Τζορτζ Φρίντμαν επικεφαλής του αμερικανικού think tank Stratfor το οποίο πολλές φορές δίνει τον “τόνο” των απόψεων της Ουάσινγκτον , με εκτενές άρθρο του αναφέρεται στην σύγκρουση.

Πρώτα απ΄ όλα επισημαίνει ότι κανένας δεν μπορεί να δηλώνει έκπληκτις από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Ο Φρίντμαν γράφει τα αυτονόητα τα οποία όμως σε Βερολίνο και Βρυξέλλες είναι σαφές πλέον αδυνατούν να κατανοήσουν. 
Τρεις οι λόγοι για το 61% σύμφωνα με την ανάλυση:

Ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος αντί να κάνει οικονομία πουλά εθνικιστικό τσαμπουκά στα βόρεια σύνορα!



Πουλάνε προπαγάνδα οι μιλιταριστές και πολεμική επίδειξη οι εθνικιστές, αλλά την πληρώνουν οι φαντάροι.
ΤΙ ΛΕΝΕ:
Μετά την πρόσφατη επίσκεψη του κυρίου Υπουργού Άμυνας στη μεθόριο της Χώρας μας με την Αλβανία και την πΓΔΜ και τις  συναφείς οδηγίες του αναφορικά με την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των κατοίκων της περιοχής, το ΓΕΣ έχει προβεί σε:
Ενίσχυση της δύναμης των Επιτηρητικών Φυλακίων της περιοχής, η οποία επετεύχθη με τον κατάλληλο σχεδιασμό και την ολοκλήρωση των μεταθέσεων των οπλιτών  της 2015 Γ΄ ΕΣΣΟ.

Οι θρασύδειλοι του defencenet.gr από την ασφάλεια των βορείων προαστίων απαιτούσαν την κατάρριψη τουρκικού ελικοπτέρου....

ΕΚΤΑΚΤΟ: Tουρκικό ελικόπτερο πέταξε επάνω από φυλάκια του Στρατού στο Αιγαίο!

ΣΤΑ 160 ΜΕΤΡΑ!

Σε μια επιθετική κίνηση στην οποία προβαίνει για πρώτη φορά προχώρησε η Άγκυρα, καθώς ένα τουρκικό ελικόπτερο της τουρκικής Ακτοφυλακής πέρασε σε ύψος περίπου 130 μέτρων μόλις επάνω από τα φυλάκια του Ελληνικού Στρατού στα νησιά Φαρμακονήσι και Κουνελονήσι. 

Οι μετανάστες πνίγονται και Ελλάδα-Τουρκία δίνουν αερομαχία

Image
Άλλη μια γελοία και εξίσου επικίνδυνη παράσταση του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού δόθηκε στο Αιγαίο, καθώς σημειώνονταν “Αερομαχία” ελληνικών και τουρκικών ελικοπτέρων πάνω από νησί, με τους απελπισμένους μετανάστες να περιμένουν να διασωθούν! 
Αυτά είναι τα αποτελέσματα μιας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με επικεφαλής ακροδεξιούς εθνικιστές που θεωρούν το Αιγαίο ελληνική λίμνη. Αιγαίο με διαφορετικά θαλάσσια-εναέρια σύνορα. Με την Τουρκία του Ερντογάν να αναζητά εξωτερική διέξοδο στη βαθιά εσωτερική κρίση.

Looted in Syria – and sold in London: the British antiques shops dealing in artefacts smuggled by Isis

 
‘These are blood antiquities … this is funding death’ … Mark Altaweel in his laboratory at the UCL Institute of Archaeology in London. Photograph: Martin Godwin for the Guardian
Mark Altaweel is surprised at how easy it is. A few hours into a hunt around London, the near-east specialist from the UCL Institute of Archaeology has uncovered objects that, he says, are “very likely to be coming from conflict regions” in Iraq and Syria. The items – pieces of early glass; a tiny statue; some fragments of bone inlay – range from the second to fourth centuries BC. Altaweel says they are so distinctive that they could only have come from a particular part of the region: the part now controlled by the so-called Islamic State. 

Gaza children “emotionally shattered” one year after conflict

The majority of children living in areas of Gaza hardest-hit during last year’s conflict are showing signs of severe emotional distress and trauma, including frequent bed wetting and nightmares, a global children’s charity said on Monday.

A ceasefire last August ended 50 days of fighting between Gaza militants and Israel, in which health officials said more than 2,100 Palestinians, mostly civilians, were killed. Israel put the number of its dead at 67 soldiers and six civilians. 

Κύμα διαγραφών στη Χρυσή Αυγή Πιερίας – υπό διάλυση η τοπική οργάνωση

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος με τον διαγραφέντα πλέον Γιώργο Παπαδημητρίου.

Σε άλλο ένα επεισόδιο υποδειγματικής ηγεσίας, οι Τσακίρης και Χρυσομάλλης (τα μόνα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής που δεν κατηγορούνται για την εγκληματική οργάνωση) διέλυσαν την τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στην Πιερία, διαγράφοντας τον πρώην πυρηνάρχη και γνωστότερο στέλεχος της ΧΑ στην Κατερίνη Γιώργο Παπαδημητρίου (μπορείτε να δείτε συνέντευξή του στις τελευταίες εκλογές, εδώ). 

Η ΝΟΔΕ Ροδόπης θα το καταδικάσει; Ο Βαρβιτσιώτης αποκάλεσε «πρόβατα» τους μουσουλμάνους της Ροδόπης

ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ
Θα μπορούσαμε να δικαιολογήσουμε την ένταση που παρατηρείται σε κάθε εκλογική αναμέτρηση επειδή τα επιτελεία των κομμάτων  προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο να επηρεάσουν την βούληση των πολιτών. Κατά καιρούς είδαμε και ακούσαμε απερίγραπτα ευτράπελα από τους κομματικούς παράγοντες και τα στελέχη των κομμάτων. Όμως αυτό που συνέβη στις τελευταίες εκλογές δεν έχει προηγούμενο αφού δόθηκε η ευκαιρία στους πολίτες να διαπιστώσουν την απερίγραπτη  αισχρότητα ειδικά των αντιπολιτευόμενων στελεχών.

Suddeutsche Zeitung: Πρόταση ήττας της κυβέρνησης

Suddeutsche Zeitung
Πρόταση ήττας των Ελλήνων στο δημοψήφισμα και υπερίσχυσης του «Ναι»θεωρεί η γερμανική εφημερίδα την πρόταση της ελληνικής ομάδας διαπραγμάτευσης σήμερα.

Στις συζητήσεις στις Βρυξέλλες σήμερα Τρίτη γράφει η εφημερίδα «ο Τσακαλώτος πηγαίνει με τις πληροφορίες της Süddeutsche Zeitung με διαπραγματευτική πρόταση η οποία δεν διαφέρει σημαντικά από το σχέδιο μεταρρύθμισης, το απέρριψε την Κυριακή σε δημοψήφισμα με μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων» –http://www.sueddeutsche.de/wirtschaft/griechenland-das-sind-die-neuen-vorschlaege-aus-athen-1.2554715

H ΜΟΜΑ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ: ΤΟ ΚΚΕ ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ ΣΤΑ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Όπως είχε προαναγγείλει ο Π.Καμμένος στην πρόσφατη συνέντευξη του στο onalert.gr η ΜΟΜΑ ενεργοποιείται. Kλιμάκιο εργασίας του 747 Ειδικού Τάγματος Μηχανικού (ΕΤΜΧ) το οποίο περιλαμβάνει 11 Μηχανήματα και 8 Οχήματα – Ειδικά Οχήματα ΜΧ, μεταφέρθηκε με αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού στη νήσο Ικαρία. Το Κλιμάκιο θα εργασθεί για την αποκατάσταση – βελτίωση του οδικού δικτύου Καρκιναγρίου – Μαγγανίτη στο πλαίσιο λειτουργίας της  Διακλαδικής Διοίκησης Κατασκευής Έργων Ειδικού Σκοπού που πρόσφατα ενεργοποιήθηκε.
Υπενθυμίζεται ότι στη Διακλαδική Διοίκηση θα υπάγονται δύο Μονάδες:

Με το θηριώδες «Hummer» στο Μαξίμου ο Καμμένος (φώτο)…Πάλι καλά που δεν πήρε & Άρμα!

Με Hummer.πήγε στο Μαξίμου ο Πάνος Καμμένος μετά την επιβεβαίωση της Μεγάλης επικράτησης του ΟΧΙ που είχε ο ίδιος προβλέψει…Τα φλας των φωτογράφων όμως τράβηξε το Θηριώδες  Τζίπ του ΥΕΘΑ και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως …Το αμίμητο  το πέταξε φωτορεπόρτερ του Στρατιωτικού Ρεπορτάζ:

Πάλι καλά που ήρθε με Τζίπ και δεν πήρε κάνα Άρμα, χωρίς να διευκρινίζει το τύπο του Άρματος!

ΑΣΔΥΣ: 20 μέρες χωρίς έξοδο και με παράνομες υπηρεσίες, ενώ επίσης οι φαντάροι κάνουν τους υπηρέτες στα ΚΑΑΥ

Η κατάσταση πλέον έχει παραγίνει. Συνεχείς είναι οι καταγγελίες των συναδέλφων που κάνουν λόγο για την τεράστια έλλειψη προσωπικού, ιδιαίτερα στις μονάδες των αστικών κέντρων. Παράλληλα, κανείς δεν νοιάζεται να δώσει λύση, ενώ τα πράγματα διαρκώς δυσκολεύουν καθώς οι υπηρεσίες αυξάνονται. Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η χρήση αποσπώμενων συναδέλφων στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις, ώστε με τη δωρεάν εργασία τους να εξασφαλίσουν φθηνές διακοπές στους στρατιωτικούς.
Σύμφωνα με την καταγγελία των συναδέλφων από τον Λόχο Στρατηγείου της ΑΣΔΥΣ, κάνουν 20 μέρες να πάρουν έξοδο, χωρίς αυτό να θεωρείται και δεδομένο.
Ο λόγος; Μα το δυναμικό των 40 στρατιωτών που πρέπει να καλύψει 43 υπηρεσίες. Μάλιστα, πολλοί από τους συναδέλφους αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και η Σωματική τους Ικανότητα  έχει χαρακτηριστεί Ι4.

How Activists Won Reparations for the Survivors of Chicago Police Department Torture

Reparations for Chicago police torture “is something that sets a precedent that has never been done in the history of America. Reparations given to black men tortured by some white detectives. It’s historic.”

Flint Taylor
June 26, 2015
Chicago activists pay tribute to the over 110 black men tortured by Chicago police officers as they call for the city to pass the reparations ordinance.

Ψυχραίνουν οι σχέσεις Κίνας Τουρκίας

Η ηγεσία του Πεκίνου μετά από τις αντικινεζικές εκδηλώσεις στην Τουρκία λόγω των γεγονότων στην αυτόνομη περιοχή των Ουιγούρων στο Σιντζάν, προειδοποίησε του Κινέζους που ταξιδεύουν στην Τουρκία.
Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας μετά από την αύξηση των αντικινεζικών διαδηλώσεων στην Τουρκία, δημοσίευσε μια ανακοίνωση-προειδοποίηση για τους πολίτες της που βρίσκονται στην Τουρκία. Σύμφωνα με το Ρόιτερς, στην ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του κινεζικού ΥΠ.ΕΞ, αναφέρεται πως το τελευταίο διάστημα Κινέζοι τουρίστες στην Τουρκία έχουν δεχτεί επιθέσεις και έχουν ενοχληθεί από ακραίους κύκλους ενώ συνεχίζει λέγοντας:

Σύσκεψη στο Πεντάγωνο για την Ελλάδα και το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα!

Image
Όσοι εξακολουθούν να υποτιμούν τη σημασία της ελληνικής κρίσης θα πρέπει να αναθεωρήσουν την άποψη ότι “δεν σημαίνουμε τίποτα για κανέναν”. Η είδηση που μετέδωσε ο έμπειρος ανταποκριτής της Ουάσινγκτον Μιχάλης Ιγνατίου αποδεικνύει το ακριβώς αντίθετο. Στο Πεντάγωνο έγινε σύσκεψη για το αποτέλεσμα του ελληνικού δημοψηφίσματος!

Οι αμερικανοί ανησυχούν σφόδρα για τις γεωπολιτικές επιπτώσεις από την πιθανή κατάρρευση της Ελλάδας. Το πρώτο που έρχεται στο μυαλό είναι ότι με την Ελλάδα υπό πίεση το όποιο ανάχωμα στην μετανάστευση απλά δεν θα υπάρχει. Η Ευρώπη Φρούριο απειλείται...

Ποιοι ανησυχούν ότι θα ψηφίσουμε όχι και κατά του NATO! Πανικός από το 61% στο όχι

Image
Το «όχι» των Ελλήνων πολιτών στο πρόγραμμα λιτότητας που πρότειναν οι πιστωτές δεν έχει να κάνει με το ΝΑΤΟ, εξήγησε σήμερα στο Πεντάγωνο ο υπουργός Άμυνας της Γαλλίας Ζαν Ιβ Λε Ντριάν, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου με τον Αμερικανό ομόλογό του, Άστον Κάρτερ.

«Δεν πρόκειται για μία ψήφο εναντίον του (Βορειοατλαντικού) Συμφώνου, εναντίον της Δύσης, επρόκειτο για μια ψήφο που είχε στόχο να απορρίψει τις οικονομικές προτάσεις που διατυπώθηκαν προς την Ελλάδα» δήλωσε ο Λε Ντριάν απαντώντας σε μια ερώτηση σχετικά με τις επιπτώσεις της ψήφου των Ελλήνων πολιτών στην ασφάλεια στην Ευρώπη και το ΝΑΤΟ.

Φθηνό εργατικό δυναμικό για την Τουριστική βιομηχανία

ΦΘΗΝΟΙ-ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ-ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ-ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ!
Το πρόγραμμα Voucher του Τουρισμού άνοιξε πανιά.
Άρχισε την επαγγελματική σου σταδιοδρομία, σε έναν δυναμικό και αναπτυσσόμενο κλάδο
Είναι πλέον γεγονός, η έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων, για το νέο πρόγραμμα «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους στον κλάδο του τουρισμού ηλικίας έως 29 ετών». Το πρόγραμμα προκηρύχθηκε, από το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ) και αφορά ανέργους εγγεγραμμένους στα μητρώα του ΟΑΕΔ, ηλικίας από 18 έως 29 ετών.

Το τουρκικό δίλημμα: "Να μπω ή να μην μπω στη Συρία"! Ποια περιοχή έχει "στοχοποιήσει"

Image
Δύσκολα η Τουρκία θα επιχειρήσει μια χερσαία επέμβαση στο έδαφος της Συρίας,εκτιμά σε ανάλυσή του το Stratfor. Η Άγκυρα διαψεύδει δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία το τουρκικό στρατιωτικό επιτελείο καλεί τις επόμενες ημέρες τους διοικητές των στρατιωτικών δυνάμεων που έχουν αναπτυχθεί κατά μήκος των συνόρων με την Συρία του Στρατού να λάβουν μέρος σε μια συνάντηση στην Άγκυρα με θέμα την ενδεχόμενη στρατιωτική εισβολή στη Συρία. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η περίπτωση στρατιωτικής επέμβασης έχει οριστικά αποκλειστεί. Και δεν είναι αναγκη να χρησιμοποιηθούν χερσαιες δυνάμεις.

Λέσβος: «Κακούργημα» να βοηθάς πρόσφυγες σε κίνδυνο

Φωτογραφία: lesvosnews.net
Με εκδηλώσεις διαμαρτυρίας απαντούν οργανώσεις και συλλογικοί φορείς της Λέσβου στη δίωξη της Δάφνης Λουμίδη, που συνελήφθη γιατί προσέφερε βοήθεια σε εννέα πρόσφυγες – μεταξύ των οποίων παιδιά και μια έγκυος γυναίκα – μεταφέροντας του με το αυτοκίνητό της.
Η κατηγορούμενη, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών μεταναστών, οδηγείται την Τρίτη το πρωί στο δικαστήριο της Μυτιλήνης