Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: πολεμοκάπηλοι συνεργάτες χωρίς κουκούλα του κράτους Τρομοκράτη Ισραήλ

Πλέον η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποκαλύπτει σε όλο του το εύρος το βαθιά ταξικό, αυταρχικό και φιλοπόλεμο περιεχόμενο της αστικής πολιτικής της οποίας αποτελεί τον κυρίαρχο  διαχειριστή, επιδιώκοντας όμως να δώσει «εθνικό» χαρακτήρα μέσω των διαβουλεύσεων της με τα αστικά κόμματα της διαπλοκής και της διαφθοράς, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι την ίδια περίοδο που η κυβέρνηση δημοσιοποιεί τις ολέθριες μνημονιακές της προτάσεις για να εξασφαλίσει ότι η ελληνική αστική τάξη θα συνεχίσει να πορεύεται στο δρόμο της Ε.Ε. και του ΕΥΡΩ, επιβάλλοντας στον εργαζόμενο λαό και τους απόκληρους της ζωής ακόμη πιο βάρβαρα και ολέθρια μέτρα.

PLATEIARADIO.GR ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΨΜ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9/7/2015 στις 18,30 μ.μ.

Ποια είναι η επόμενη μέρα στα στρατόπεδα»
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
Diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@blogspot.com 

H γραφειοκρατία και η ανευθυνότητα της Στρατολογίας ταλαιπωρεί τους νεοσύλλεκτους φαντάρους-όργιο τσαπατσουλιάς και παραβίασης των δικαιωμάτων μας στο ΚΕΝ Θήβας! Και όχι μόνο…

Δεν σταμάτησε να χτυπά το τηλέφωνο της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων καθώς συνεχείς είναι οι καταγγελίες των νεοσύλλεκτων συναδέλφων και των γονιών τους για τα όσα απαράδεκτα συμβαίνουν στο ΚΕΝ Θήβας.
Εξοργιστική ήταν η αντιμετώπιση των συναδέλφων από την Στρατολογία, η οποία αποκάλυψε όλα τα κενά στη λειτουργία της, κυρίως την απίστευτη ελαφρότητα και τσαπατσουλιά που την χαρακτηρίζουν.
Αντί λοιπόν η διοίκηση του ΚΕΝ Θήβας να φροντίσει για την επάνδρωση της Στρατολογίας ώστε οι στρατιωτικοί που γνωρίζουν το νόμο, τις διατάξεις και τις διαταγές για το ζήτημα των  κατ΄ εξαίρεση μεταθέσεων να αντιμετωπίσουν υπεύθυνα και αποτελεσματικά τα αιτήματα των νεοσυλλέκτων.

"Να μειώσουμε τώρα τη Στρατιά του Αιγαίου για να βοηθήσουμε την Ελλάδα"! Πρόταση από Τουρκία

Image
Επιμέλεια Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 

Ο περιορισμός της 4ης Τουρκικής Στρατιάς (του Αιγαίου) θα είναι το πιο σημαντικό δώρο που μπορεί να προσφέρει η Τουρκία προς την Ελλάδα, αν θέλει να την βοηθήσει.Αυτό υποστηρίζει υπό την μορφή πρότασης ο κ. Cengiz Aktar σε άρθρο του στην αγγλόφωνη τουρκική εφημερίδα Today Zaman με τίτλο «Greece will become European now».
Ο κ. Cengiz Aktar ο οποίος επικεντρώνεται σε τρία ζητήματα αναφορικά με το δημοψήφισμα της Κυριακής στην Ελλάδα, υποστηρίζει πώς η Τουρκία μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα και υπογραμμίζει ότι η μείωση των αμυντικών δαπανών θα ήταν σημαντικό βήμα και για αυτό το λόγο. Στο πλαίσιο αυτό ζητά την μείωση της 4ης Τουρκικής Στρατιάς, η οποία όπως γράφει, έχει συσταθεί ανεξάρτητα από το ΝΑΤΟ και σε σχέση με την Κύπρο.

Σιχαμάρα...

Ντόρα και Χατζηδάκης με Γιούνκερ και Κατάινεν

Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γκίρκι Κατάινεν είχαν σήμερα το μεσημέρι στις τρεις οι βουλευτές της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη και Κωστής Χατζηδάκηςστος Βρυξέλλες στο πλαίσιο των συναντήσεων που ακολουθούν με ευρωπαίους αξιωματούχους.

Δύο Ισραηλινοί αιχμάλωτοι στη Γάζα

Image
Δύο Ισραηλινοί κρατούνται στη Γάζα, με τον ένα να βρίσκεται στα χέρια της Χαμάς, υπό τον έλεγχο της οποίας τελεί ο παλαιστινιακός αυτός θύλακας, ανακοίνωσε σήμερα το ισραηλινό υπουργείο Άμυνας, ενώ το ισλαμιστικό κίνημα έχει ήδη προχωρήσει σε ανταλλαγές ομήρων αντί παλαιστινίων κρατουμένων με το εβραϊκό κράτος.

Το υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε βάσει "αξιόπιστων πληροφοριών", ότι ο αιθιοπικής καταγωγής Ισραηλινός Αβραάμ Μενγκίστου "κρατείται παρά τη θέλησή του από τη Χαμάς στη Γάζα". Ο Μενγκίστου που γεννήθηκε το 1986, φέρεται ότι διέσχισε πεζός τη μεθόριο με τη Λωρίδα της Γάζας στις 7 Σεπτεμβρίου του 2014 --με την θέλησή του, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης-- λίγο μετά το τέλος της τελευταίας αιματηρής επιχείρησης του Ισραήλ στη Γάζα. Επίσης ένας άραβας πολίτης του Ισραήλ κρατείται στη Γάζα. Δεν έχουν δημοσιοποιηθεί άλλες πληροφορίες για τον πολίτη αυτόν, καθώς η στρατιωτική λογοκρισία τηρείται και στην υπόθεση αυτή, παρότι ήρθη για την υπόθεση του Μενγκίστου, σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

Τα παλιά και νέα Μνημόνια Δολοφονούν-Είμαι απογοητευμένος από την κατάσταση έγραψε σ΄ένα σημείωμα και κρεμάσθηκε 47χρονος άνεργος

«Είμαι απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Ευχαριστώ τον πατέρα μου και τα αδέλφια μου που μου συμπαραστάθηκαν και με βοήθησαν τα τελευταία χρόνια…».
Είναι τα λόγια που άφησε γραμμένα σε ένα κομμάτι χαρτί ένας 47χρονος άνεργος σε χωριό της Υπάτης.
Βρέθηκε κρεμασμένος σε ένα σχοινί από ξύλινο δοκάρι της αποθήκης του πατρικού σπιτιού του. Τον 47χρονο βρήκε νεκρό, λίγο μετά τις 9:00 χθες βράδυ, ο αδελφός του και ο πατέρας του, όπως αναφέρει το lamiareport.gr.

Οι άθλιες κωλοτούμπες των Τσίπρα-Καμμένου: Φαντάσου να μην είχαμε ψηφίσει 61,3% ΟΧΙ τι θα έκαναν!

Ασφαλιστικό: Αυτά είναι τα σκληρά μέτρα για τους συνταξιούχους που προτείνει η κυβέρνηση
ΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ;

ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ 

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-ΜΜΕ-Ε.Ε.!

Ασφαλιστικό: Αυτά είναι τα σκληρά μέτρα για τους συνταξιούχους που προτείνει η κυβέρνηση
Ασφαλιστικό: Αυτά είναι τα σκληρά μέτρα για τους συνταξιούχους που προτείνει η κυβέρνηση Από τον Βασίλη Αγγελόπουλο Περικοπές πρόωρων συντάξεων που μπορεί να φτάσουν έως και το 80%, μαχαίρι στη χορήγηση πρόωρων συνταξιοδοτήσεων, δραματικές περικοπές σε συνταξιούχους κάτω των 67 ετών και  τριπλασιασμό της εισφοράς των ασφαλισμένων – αγροτών και αναδρομική αύξηση εισφοράς για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε συνταξιούχους,,  αναμένεται να συμπεριληφθούν στις προτάσεις που πρόκειται να καταθέσει, ακόμα και σήμερα η ελληνική πλευρά στους δανειστές, στο πλαίσιο των ανατροπών για το ασφαλιστικό. 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/7 ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ERTOPEN.COM

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΡΤΟΠΕΝ
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για ακόμη ένα βράδυ φιλοξενείται στην ERTOPEN.COM
Στη παρέμβαση μας αυτή θα σας μιλήσουμε για ένα Πραξικόπημα.
Επίσης, θα σας μιλήσουμε για ένα Δημοψήφισμα.
Θα σας μιλήσουμε φίλοι ακροατές για τις κοινές μας αγωνίες, τα κοινά μας δικαιώματα.
Θα σας μιλήσουμε για την ανάγκη οργάνωσης Κοινών αγώνων ενάντια στα Παλιά και Νέα Μνημόνια.
Και για την ανάγκη ανάπτυξης ενός Μαζικού και Μαχητικού Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
 Σας θυμίζουμε ότι το τηλέφωνο επικοινωνίας μας είναι το 6932955437, ενώ στο ίντερνετ μπορείτε να μας βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση Diktiospartakos.blogspot.com
Τις μουσικές απόψε επιλέγει ο Νίκος Νικολόπουλος

΄Νομοσχέδιο για τη θητεία: η κυβέρνηση "αριστεράς"-ακροδεξιάς ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ικανοποιεί μόνο τα αιτήματα των στρατιωτικών!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς ΚΑΜΜΕΝΟς ΗΣΥΧΟς
Σύμφωνα με δημοσιεύματα "Κατατέθηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας το σχέδιο νόμου με τίτλο: "Ρύθμιση θεμάτων μεταθέσεων οπλιτών και άλλες διατάξεις περί μέριμνας προσωπικού Υπουργείου Εθνικής Άμυνας" στο οποίο εμπεριέχονται λίγες μεν, αλλά σημαντικές διατάξεις που αφορούν το μόνιμο στρατιωτικό προσωπικό, μετά από προτάσεις της Ομοσπονδίας μας μεταξύ των οποίων: το επίδομα εξομάλυνσης για τους διαζευγμένους που καταβάλλουν αποδεδειγμένα διατροφή, η χορήγηση ειδικής αδείας σε συναδέλφους που με δικαστική απόφαση έχουν την επιμέλεια ατόμων που πάσχουν από συγκεκριμένα νοσήματα, επανακαθορισμός του ποσοστού αναπηρίας μελών βάσει του οποίου δικαιολογείται το μειωμένο ωράριο εργασίας χωρίς ανάλογη περικοπή των αποδοχών, η χορήγηση ειδικής αδείας στους υπαξιωματικούς που εκλέγονται στην τοπική αυτοδιοίκηση, ο επανακαθορισμός της βαθμολογίας των σχολών και σχολείων των ΕΔ, κλπ."

Ο ΑΝΥΕΘΑ Ησυχος κατέθεσε το ν/σ για τη θητεία γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια τα αιτήματα των φαντάρων

Μέριμνα προσωπικού - κατατέθηκε το νομοσχέδιο με υιοθέτηση προτάσεων της ΠΟΕΣ

Κατατέθηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας το σχέδιο νόμου με τίτλο: "Ρύθμιση θεμάτων μεταθέσεων οπλιτών και άλλες διατάξεις περί μέριμνας προσωπικού Υπουργείου Εθνικής Άμυνας" στο οποίο εμπεριέχονται λίγες μεν, αλλά σημαντικές διατάξεις που αφορούν το μόνιμο στρατιωτικό προσωπικό, μετά από προτάσεις της Ομοσπονδίας μας μεταξύ των οποίων:

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ: Ο άνθρωπος που θα υπογράψει το χειρότερο Μνημόνιο απειλεί όσους τον αμφισβητούν!


Κατά μάνα, κατά κύρη, κατά γιο και συμπεθέρα...
Αήθης επίθεση Τσακαλώτου στους «τροτσκιστές» σε συνέντευξη στην ιταλική «Corriere della Sera»

To μέλλον της Τουρκικής πολιτικής σκηνής

Καρκινοβατούν οι διαδικασίες για τον σχηματισμό της νέας τουρκικής κυβέρνησης, ένα μήνα μετά τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουνίου.
Η αντιπολίτευση κατηγορεί τον Ταγίπ Ερντογάν για σκόπιμη κωλυσιεργία με στόχο τη διατήρηση της πολιτικής μονοκρατορίας του. «Ο Ερντογάν πιστεύει ότι η αργή διαδικασία θα προκαλέσει αντιπαραθέσεις στο εσωτερικό της αντιπολίτευσης και όχι στο δικό του κόμμα», εκτιμά ο Οζγκούρ Οζέλ, βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) που κατέλαβε τη δεύτερη θέση στις εκλογές, μετά το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ), το οποίο κυβερνά εδώ και 13 έτη την Τουρκία. Στις εκλογές του Ιουνίου, το ΑΚΡ επικράτησε και πάλι με μεγάλη διαφορά από τα αντίπαλα κόμματα, αλλά δεν κατόρθωσε να εξασφαλίσει κοινοβουλευτική αυτοδυναμία, κάτι που βύθισε την Τουρκία στην πολιτική αβεβαιότητα.

Η εθνική τους ενότητα

1Οι «εταίροι» και «σύμμαχοι», στην Ευρωπαϊκή Ένωση, λες και δεν έγινε δημοψήφισμα, στέλνουν ένα ακόμα τελεσίγραφο, ζητώντας τις προτάσεις της κυβέρνησης.Δεν μας εκπλήσσει καθόλου η στάση τους. Αυτή είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ετοιμάζεται να καταθέσει τις προτάσεις της, συγκεκριμένα, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα μοιάζουν με τις προτάσεις των μνημονίων των 8 δισεκατομμυρίων και των 29,2 δισεκατομμυρίων (με διετές πρόγραμμα), τις προτάσεις που είχε ήδη καταθέσει.

Όταν ο άνθρωπος γίνεται Τζήμερος


Κάποτε ήτανε δημοκράτες Βενιζελικοί και τους άρεσε να γίνονται κρεατομηχανές στις ορέξεις των μεγάλων συμμάχων μας.
Στον μεσοπόλεμο ετοιμαζάνε τις μάζες για τον Μεταξά,ενώ μετά, στην κατοχή, δουλέψανε ως διερμηνείς στο… 2ο γραφείο της κομανταντούρ, και στον εμφύλιο πόλεμο πυροβολούσαν στα καφενεία κάνοντας παραγγελιές για τον βασιλιά τους .

ΕΣΚΑΣΕ Η ΒΟΜΒΑ: Δέχονται νέο μνημόνιο - Πρόγραμμα "μαμούθ" με σκληρούς όρους...

Αγώνα δρόμου δίνει πλέον η ελληνική κυβέρνηση η οποία...
με την επιστολή Τσακαλώτου, διαγράφει «κόκκινες γραμμές» για να συναντήσει τις γραμμές των δανειστών και ζητά νέο τριετές (τουλάχιστον) πρόγραμμα-«μαμούθ» με σκληρούς όρους που θα εξειδικευτούν μέσα στις προσεχείς μέρες και ώρες.
Το ακριβές ποσόν που ζητά η Αθήνα παραμένει ως τώρα άγνωστο. Πηγές της Ευρωζώνης αναφέρουν πως στην επιστολή του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν αναφέρει κανένα ποσό, ούτε καν τα 29,145 δισ. που ζητούσε ο πρωθυπουργός στις 30 Ιουνίου. Αν ισχύει αυτό, σημαίνει ότι το ποσόν του δανείου θα αποτελέσει κομμάτι των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, που θα εξαρτηθεί από πολλές άλλες παραμέτρους.

Αλέξης Μητρόπουλος: Αποτύχαμε, οδηγήσαμε τον λαό σε ένα καταστροφικό δίλημμα

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξης Μητρόπουλος, μίλησε σήμερα στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τους Νεκτάριο Νώτη και Γιάννη Παπαγεωργίου.
Μεταξύ άλλων είπε:
«Από τις 20 Φεβρουαρίου φάνηκε η σαφής πρόθεση των δανειστών να εκβιάσουν αντικοινωνικές προτάσεις και μέτρα. Φαίνεται ότι μέσα από την πορεία των διαπραγματεύσεων -που δεν είναι επιτυχημένες-, μας οδηγούν σε ένα έσχατο δίλημμα για τον λαό και το έθνος. Ή καταστροφικό πακέτο μέτρων ή Grexit, κάτι το οποίο απεύχομαι, διότι την έξοδο και η κοινωνία δεν την θέλει, αλλά και οι πολιτικές δυνάμεις είναι ανέτοιμες και ανίκανες να την διαχειριστούν».

Δεύτερο κρούσμα σοβαρής παραβατικότητας Στρατιωτικού!

Καταδίωξη 40χρονου Στρατιωτικού στον Έβρο από την ΕΛ.ΑΣ

Πανικός στον κάθετο άξονα του Έβρου και στο κέντρο της Ορεστιάδας.
Όπως μας ενημερώνει το φιλικό ιστολόγιο thrakinea.gr  Σχεδόν όλη η διαθέσιμη δύναμη της αστυνομικής διεύθυνσης Ορεστιάδας, ήταν σήμερα το μεσημέρι στους δρόμους και καταδίωκε αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 41χρονος αξιωματικός του στρατού.
Όλα ξεκίνησαν από χθες, όταν ο στρατιωτικός σταμάτησε στο σημείο ελέγχου της αστυνομίας στη Μάνδρα και είχε διαφωνία με τους εκεί αστυνομικούς.

«Θα σου κόψουμε το λαρύγγι με κονσέρβα, Αλβαναρά»

Ο χρυσαυγίτης Θανάσης Τσιγαρίδας | ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ
Συντάκτης: 
«Θα σου κόψουμε το λαρύγγι και θα σε σταυρώσουμε σε μαντρότοιχο πουτάνας γιε Αλβαναρά. Το λαρύγγι του πατέρα και του παππού σου θα στο σφάξουμε με κονσέρβα όπως ο Μιλόσεβιτς. Ερχεται και η ώρα σου πουτάνας γιε». Αυτό ήταν το εφιαλτικό μήνυμα που βρήκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το περασμένο Σάββατο ο δημοσιογράφος Νίκος Αγκο.

Για τον Γολγοθά των προσφύγων ευθύνεται η Ε.Ε.

Καμερουνέζοι πρόσφυγες διασχίζουν τα σερβοουγγρικά σύνορα, όπου σύντομα θα ανεγερθεί φράχτης | AP PHOTO/ Bela Szandelskzy
Συντάκτης: 
Στην αποτυχία της πολιτικής της Ε.Ε. για τη μετανάστευση και το άσυλο αποδίδει η Διεθνής Αμνηστία το πολύ βαρύ τίμημα που αναγκάζονται να πληρώσουν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες προκειμένου να βρουν καταφύγιο στην Ευρώπη από τον πόλεμο και την ανέχεια.

Κολομβία: η Χωματερή των εγκλημάτων

Συγγενείς των αγνοουμένων διαμαρτύρονται και ζητούν να μάθουν την τύχη τους
Συντάκτης: 
«Κάθε μέρα, όταν κοιτώ προς τα εκεί με πιάνει μεγάλη θλίψη. Αν είναι εκεί, είναι πολύ κοντά. Μα συνάμα είναι και πολύ, πολύ μακριά», λέει στο BBC η Μαργαρίτα Σελένε μιλώντας για την κόρη της Καρόλ, που εξαφανίστηκε τον Οκτώβριο του 2002, στα 17 της χρόνια.

Ανατριχίλα στην Ευρώπη λόγω Κίνας


Κι όμως, η Ελλάδα δεν είναι η κορυφαία απειλή για το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα αυτές τις ημέρες, όσο κι αν τα βλέμματα όλου του κόσμου είναι στραμμένα στη χώρα μας.