Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

“Ακόμα ένα ποτηράκι” …ο αντισμήναρχος “το έτσουζε”!

Το ποσό των 15.400 ευρώ κόστισε σε αντισμήναρχο της Αεροπορίας των ΗΠΑ η κατανάλωση αλκοόλ εν ώρα υπηρεσίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Δικαστικού του Κλάδου.
Το πρόστιμο επιβλήθηκε ως ποινή σε αντισμήναρχο με ειδικότητα αεροναυτίλου που υπηρετεί στην εδρεύουσα στην αεροπορική βάση Kessler του Μισισιπή 53η Μοίρα Αναγνώρισης Καιρού (53rd Weather Reconnaissance Squadron), που επιχειρεί αεροσκάφη WC-130J «Hurricane Hunter», ο οποίος παραδέχθηκε ότι μία ημέρα του περασμένου Οκτωβρίου ήταν μεθυσμένος εν ώρα υπηρεσίας.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΟ SAINT RAFAEL ΙΟΥΛΙΟ 1973


Κρίθηκε χρήσιμο να αναρτηθεί το (επετειακό) κείμενο αυτό για όσους εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για την ιστορία και ιδιαίτερα τα χρόνια της δικτατορίας 1967-1974. Έτσι για ένα διάλειμμα στην κρίση που εξακολουθεί να μας ταλανίζει και στον εφιάλτη που μας περιμένει με το  ενόψει τρίτο μνημόνιο.
ΟΙ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ Α/Τ ΒΕΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΟΥΣ ΣΤΟ SAINT RAFAEL ΣΤΙΣ 12 ΟΥΛΙΟΥ 1973

Τέσσερα χρόνια από την τραγική έκρηξη στο Μαρί (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)


Τέσσερα χρόνια  συμπληρώνονται από την 11η Ιουλίου του 2011, όταν 13 συνάνθρωποι μας βρήκαν τραγικό θάνατο σε μια έκρηξη που επιβεβαίωσε την αναξιοπιστία ενός κράτους ανίκανου να παρέχει ασφάλεια στους πολίτες του.

ΑΚΟΎΣΤΕ ΤΟ ΚΨΜ (25/6/2015): Την εκπομπή του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ


Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για ακόμη ένα βράδυ φιλοξενείται στο PLATEIARADIO.GR
Απόψε θα σας μιλήσουμε για την εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων.
Και τις σημαντικές αντιδράσεις που ήδη καταγράφονται.
Αλλά και τις απειλές του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου σε όποιον τον αμφισβητεί.
Επίσης στη παρέμβαση μας αυτή θα σας μιλήσουμε για την νέα ελεύθερη και δημοκρατική δημόσια ραδιοτηλεόραση για την οποία πάλεψαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, αλλά δεν έγινε πράξη από την πρώτη κυβέρνηση Αριστεράς.

ΕΚΠΟΜΠΗ «ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ» ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105 ΣΑΒΒΑΤΟ 11/7 ΣΤΙΣ 7.00 π.μ.

Οι συνάδελφοι φαντάροι και η πλειοψηφία του χαμηλόβαθμου μόνιμου προσωπικού στάθηκαν στο πλευρό του αγωνιζόμενου λαού μας και ψήφισαν στη μεγάλη τους πλειοψηφία «ΟΧΙ».
ΟΧΙ στους εκβιασμούς και στις απειλές των ευρωπαίων τρομοκρατών και των ντόπιων συνεργατών τους.
ΟΧΙ είπαν οι φαντάροι και η πλειοψηφία του μόνιμου προσωπικού τους Στρατηγούς-μαλιστάκηδες και στις αντιδραστικές Ενώσεις Αποστράτων που μας κάλεσαν να ψηφίσουμε «ΝΑΙ» στις προτάσεις των δανειστών οι οποίοι απαιτούν 5000-6000 χιλιάδες απολύσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις!
Υπερασπίζοντας τα συντεχνιακά τους συμφέροντα και το πελατειακό κράτος.

Σοβαρή Έκρηξη στο ιταλικό προξενείο στο Κάιρο, ένα άτομο σκοτώθηκε - Υπουργείο Υγείας

Google Maps
One person was killed and four injured in a big explosion outside the Italian consulate in downtown Cairo, according to health ministry spokesman, Hossam Abdel Ghaffar.

Για αυτή την συμφωνία πανηγυρίζει ο Τσίπρας και ο Καμμένος;


Σε μια διαφορετική γραμμή από την πρόταση προς τον ESM, κινείται η νέα πρόταση που εστάλη στις 10 μ.μ. στους θεσμούς.

Η πρόταση περιλαμβάνει επιστολή του πρωθυπουργού, το κείμενο με την βάση της πρότασης έξι - επτά σελίδων και συνοδευτικά έγγραφα.
Η κυβέρνηση έβαλε στο τραπέζι, τα προαπαιτούμενα που θα πρέπει να υλοποιήσει, έχοντας την βοήθεια του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου.
Διαβάστε όλη τη νέα πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης προς τους δανειστές για την επίτευξη συμφωνίας: 

Οι απολύσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι εδώ! Ποιος τις είχε "δώσει" στους δανειστές;

Image
Το θέμα των απολύσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις πάλι στο προσκήνιο. Παρά τις διαβεβαιώσεις που ήρθαν ακόμη και από πρωθυπουργικά χείλη οι τελικές προτάσεις της κυβέρνησης προς τους “θεσμούς” περιλαμβάνουν μειώσεις στα αμυντικά κονδύλια ,ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ, οι οποίες θα προέλθουν και από “μείωση προσωπικού και συμβάσεων”!

Είναι προφανές ότι κάποιος ή κάποιοι από την Αθήνα έχουν συζητήσει το θέμα των απολύσεων όχι τώρα, αλλά αρκετά χρόνια πίσω! Οι δανειστές θέλουν κι άλλο “αίμα” στις ΕΔ . Και φαίνεται ότι είχαν και έχουν βρει στην Ελλάδα κάποιους οι οποίοι το συζητάνε, για να μην πούμε ότι το έχουν αποφασίσει. Το χειρότερο είναι ότι όλα αυτά έχουν γίνει στο παρασκήνιο.
Ποια είναι τα δεδομένα που ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει:

Η κόντρα Τσίπρα-Καμμένου για τις περικοπές στην άμυνα και ο "κυανόκρανος" που παρενέβη

Image
Όπως γράψαμε από χθες οι αμυντικές δαπάνες και οι περικοπές που απαιτούν οι δανειστές αποτελούν σημαντικό πρόβλημα στην διαπραγμάτευση και προκαλούν συνεχείς τριβές μεταξύ Τσίπρα-Καμμένου.
Κατά τη διάρκεια της μεταμεσονύκτιας συζήτησης στη Βουλή, ο Πάνος Καμμένος ήταν εκνευρισμένος. Μετά από την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του πρωθυπουργού ,ο Καμμένος είχε συνομιλία μαζί του. Αμέσως μετά κατέβηκε στα έδρανα και ακούστηκε εκνευρισμένος να λέει σε βουλευτές του ότι πλέον προσανατολίζεται να ψηφίσει όχι. Λίγα λεπτά μετά αποχώρησε από την αίθουσα ακολυθούμενος από τον Νίκο Παππά και τον υπουργό Οικονομικών Ε.Τσακαλώτο. 

"Η πολιτική της Τουρκίας στη Μέση Ανατολή απέτυχε"

Image
Η πλειονότητα της ελίτ της Μέσης Ανατολής εκτιμα ότι η πρόσφατη πολιτική της Τουρκίας στη Μέση Ανατολή είναι αποτυχημένη. Πάνω από το 40% των ερωτηθέντων σε ειδικό γκάλοπ στην περιοχή αποδίδουν την αποτυχία της πολιτικής της Τουρκίας σε εξωτερικούς παράγοντες, ενώ λίγο πάνω από το 25% εκτιμούν ότι η πολιτική της Τουρκίας απέτυχε μετά την Αραβική Άνοιξη. Παρόλα αυτά, το 30% των ερωτηθέντων θεωρεί την Τουρκία την πιο αποτελεσματική χώρα της Μέσης Ανατολής. 

Πρόκειται για έρευνα που διενεργήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Fatih, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο της Κωνσταντινούπολης, υπό το συντονισμό του Αναπληρωτή καθηγητή Σαβάς Γκεντς. 
Η έρευνα αφορά τον τρόπο που αντιλαμβάνονται οι ελίτ της Μέσης Ανατολής την Τουρκία, έτσι όπως αποτυπώνεται την περίοδο Ιανουαρίου – Ιουνίου 2015.

ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ: ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ;Τα συγχαρητήρια στον Αλέξη Τσίπρα για τα 251 ΝΑΙ (ΦΩΤΟ)

Τα συγχαρητήρια στον Αλέξη Τσίπρα για τα 251 ΝΑΙ (ΦΩΤΟ)
Οι βουλευτές που έσπευσαν να συγχαρούν τον Αλέξη Τσίπρα μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής ψηφοφορίας στην Βουλή ήταν δεκάδες.

Διευκρινίσεις Τσακαλώτου για το υπουργείο Άμυνας

Διευκρίνιση σχετικά με το σημείο της πρότασης της ελληνικής κυβέρνησης σχετικά με τα δημοσιονομικά μέτρα σε ό,τι αφορά το υπουργείο 'Αμυνας, έκανε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τη διαπραγμάτευση και τη σύναψη δανειακής σύμβασης με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM). 

Ανακοίνωση του ΓΕΝ για τις επίσημες ιστοσελίδες του ΠΝ

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι το Πολεμικό Ναυτικό διαχειρίζεται και λειτουργεί αποκλειστικά τις ακόλουθες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο:
-  www.hellenicnavy.gr (Επίσημη Ιστοσελίδα του ΠΝ)
-  www.hna.gr  (Επίσημη Ιστοσελίδα της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων)
-  www.mtn.gr (Επίσημη Ιστοσελίδα του Μετοχικού Ταμείου Ναυτικού)
-  www.hnhs.gr  (Επίσημη Ιστοσελίδα της Υδρογραφικής Υπηρεσίας)
-  www.averof.mil.gr (Επίσημη Ιστοσελίδα του ΠΝΜ Θ/Κ Γ. ΑΒΕΡΩΦ)

Χορήγηση απαλλαγών μετά από εκτέλεση 24ωρης υπηρεσίας στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

Απάντηση ΑΝΥΕΘΑ Κώστα Ήσυχου σε ερώτηση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου (υπ. Αριθμ. 3522/15-06-2015) με θέμα: «Χορήγηση απαλλαγών μετά από εκτέλεση 24ωρης υπηρεσίας στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων»

    Φ.900α/467/14423/10 Ιουλίου 2015
    Σε απάντηση της σχετικής ερώτησης που κατέθεσαν οι βουλευτές της κοινοποίησης με θέμα «Χορήγηση απαλλαγών μετά από εκτέλεση 24ωρης υπηρεσίας στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων» σας γνωρίζω ότι η ημερήσια απαλλαγή που χορηγείται σε στρατιωτικούς που εκτελούν 24ωρη υπηρεσία δεν αποτελεί αντιστάθμισμα υπερωριακής απασχόλησης ή ακριβή αριθμητικό ισοσκελισμό των εβδομαδιαίων ωρών εργασίας τους, αλλά συνιστά ευεργετικό διοικητικό μέτρο, που λαμβάνεται για λόγους διευκόλυνσης και ανάπαυσης του προσωπικού.

    Στρατιωτικά φωτοβολταϊκά φθηνά, ανθεκτικότερα, αποδοτικότερα

    Ο αμερικανικός στρατός συχνά πρωτοπορεί στην εφαρμογή και εκμετάλλευση διαφόρων τεχνολογιών. Πολλές από τις συσκευές που χρησιμοποιούμε φέρουν τεχνολογίες που για πρώτη φορά αναπτύχθηκαν στα εργαστήρια του στρατού.
    Συνεχίζοντας την παράδοση, μια ομάδα ερευνητών του αμερικανικού στρατού ανέπτυξε μια νέα ηλιακή κυψέλη που θα μπορούσε να αλλάξει τη μοίρα των φωτοβολταϊκών ως βιώσιμης ανανεώσιμης πηγής ενέργειας.

    ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ

    Η θερμή χειραψία Τσίπρα-Μεϊμαράκη (ΦΩΤΟ)του Κωνσταντίνου Μαργιόλη
    Φασίστες και αριστεροί
    Γάβροι και βάζελοι
    Πλούσιοι και φτωχοί
    Μια αγκαλιά όλοι μαζί

    Τις ένδοξες μέρες του Καστελόριζου, τότε που μηδένισε το κοντέρ της Hellenic Republic -πάνω που είχε γράψει 2010 χιλιόμετρα- ο The Boy εμφανίστηκε μ’ένα Κουστουμάκι ραμμένο ακριβώς στα μέτρα της συγκυρίας. Στο ομώνυμο τραγούδι του δίσκου χτυπούσε με το πόδι του τη μπότα, απαγγέλλοντας τους στίχους του έπους του, σαν αρχαίος ραψωδός: 

    4.000.000 οι ξεσπιτωμένοι και κατατρεγμένοι Σύροι πρόσφυγες

    Περιμένοντας τον Υπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, Αντόνιο Γκουτέρες, οι Σύροι που φιλοξενούνται σε καταυλισμό στο Μαρντίν της Τουρκίας, γράφουν «Το «Ισλαμικό κράτος» μας σκοτώνει και καταστρέφει τα σπίτια μας [...] λόγω της θρησκείας μας | ΑP PHOTO/ EMRAH GUREL
    10.07.2015, 
    Συντάκτης: 
    Το αρνητικό ορόσημο των τεσσάρων εκατομμυρίων ξεπέρασαν οι πρόσφυγες της Συρίας που αναζήτησαν καταφύγιο σε ξένη χώρα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR), η συριακή προσφυγική κρίση είναι η μεγαλύτερη που έχει αντιμετωπίσει ο διεθνής οργανισμός τα τελευταία 25 χρόνια.

    ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ: Φλόριντα - Αβάνα με ελληνικές ακτοπλοϊκές!

    Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου «Attica» Σπύρος Πασχάλης δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στην ιστορικά σημαντική θαλάσσια σύνδεση ΗΠΑ-Κούβα | AP Photo/ Pablo Martinez Monsivais, File

    ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Πρετεντέρης αποθεώνει Τσίπρα και ΓΑΠ (ΒΙΝΤΕΟ)


    Τρέμη και Πρετεντέρης
    “ Δεν υπάρχει ο άνθρωπος ”
    Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 20:49
    Τρεις φορές το είπε. Ακόμη κι αν χάσει τη δεδηλωμένη ο πρωθυπουργός, θα κάνει το καθήκον του: Θα φέρει συμφωνία. Ήταν τέτοια η μεταλλαγή απόψε, ώστε υποστήριξε ακόμη και τον Παπανδρέου (στον κανιβαλισμό του οποίου πρωτοστάτησε).
    Τρελαίνει κόσμο… Το διαβάσαμε στο nonews-news.blogspot.gr

    HACKING TEAM EMAILS EXPOSE PROPOSED DEATH SQUAD DEAL, SECRET U.K. SALES PUSH AND MUCH MORE

    Featured photo - Hacking Team Emails Expose Proposed Death Squad Deal, Secret U.K. Sales Push and Much More
    Late Sunday, hackers dumped online a massive trove of emails and other documents obtained from the systems of Italian surveillance firm Hacking Team. The company’s controversial technology is sold to governments around the world, enabling them to infect smartphones and computers with malware to covertly record conversations and steal data.
    For years, Hacking Team has been the subject of scrutiny from journalists and activists due to its suspected sales to despotic regimes. But the company has successfully managed to hide most of its dealings behind a wall of secrecy – until now.

    ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΕ: Αυτά είναι τα εγκλήματα των δικών σας Μνημονίων!

    Σοκ: 47χρονος άνεργος απαγχονίστηκε στην αποθήκη του σπιτιού του. Τι έγραφε στο σημείωμα που βρήκε ο αδελφός τουΤέλος στη ζωή του έβαλε ένας 47χρονος άνεργος από τη Φθιώτιδα.
    Τον 47χρονο βρήκε νεκρό, λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ, ο αδελφός του στην αποθήκη του πατρικού τους σε χωριό της Υπάτης. Είχε κρεμαστεί με ένα σχοινί από ξύλινο δοκάρι της αποθήκης, χωρίς κανείς από τους κατοίκους της περιοχής να αντιληφθεί το παραμικρό...
    Στο σπίτι είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ άλλων έγραφε: «Είμαι απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Ευχαριστώ τον πατέρα μου και τα αδέλφια μου που μου συμπαραστάθηκαν και με βοήθησαν τα τελευταία χρόνια...»

    Tunisia slams British tourist withdrawal plan

    As thousands of British tourists flocked to the airport in Tunisia on the advice of the UK government, there were those who said this was an ill-conceived decision.
    On Thursday the UK government told Britons to leave Tunisia, warning that another terror attack was ‘highly likely’ after last month’s beach massacre in which 30 of its nationals were killed.

    Βαρουφάκης: Στο κατεχόμενο Ιράκ, για να εισαχθεί νέο νόμισμα χρειάστηκε σχεδόν ένας χρόνος, 20 περίπου Boeing 747, η κινητοποίηση του αμερικανικού στρατού, τρεις εταιρίες εκτυπώσεων και εκατοντάδες φορτηγά

    Επίθεση κατά του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κάνει ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, με άρθρο του στην εφημερίδα Guardian.
    Ο κ. Βαρουφάκης αναφέρει πως μετά από μήνες διαπραγματεύσεων έχει την άποψή ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών θέλει να βγάλει την Ελλάδα από το κοινό νόμισμα για να ενσπείρει τον φόβο στους Γάλλους και να τους αναγκάσει να δεχθούν το μοντέλο του για μια ευρωζώνη της πειθαρχίας.
    "Ο Σόιμπλε είναι πεπεισμένος ότι όπως είναι τα πράγματα, χρειάζεται ένα Grexit για να καθαρίσει το τοπίο, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο", αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Βαρουφάκης. 

    Τρίτο μνημόνιο αριστερά δεν έχει. Φύγετε!

    tmp_1_1570232211
    «Εθνική συμφιλίωση», «εθνικό όφελος», «εθνικοί εργολάβοι», … «εθνικός σοσιαλισμός»; Στο βάθος …
    Πέντε χρόνια ισοπέδωσης δεν ήταν αρκετά. Δεν ήρθε η «ανάπτυξη». Δεν χόρτασε το θηρίο. Δισεκατομμύρια ανακεφαλαιώσεων πέντε χρόνια δεν χόρτασαν τις τσέπες των μετόχων. Πέντε μήνες δούλεψε σκληρά ο ΣΥΡΙΖα* να πετύχει μια «δίκαιη συμφωνία». Να εξασφαλίσει νέα ανακεφαλαίωση και πιστώσεις για «τα μεγάλα έργα» που είχαν βαλτώσει.

    «ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ Η ΨΗΦΟΣ ΘΑ ΕΡΙΧΝΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» Ομολογία Γκαλμπρέιθ: Ο Τσίπρας έκανε το δημοψήφισμα για να βγει το Ναι

    Ομολογία Γκαλμπρέιθ: Ο Τσίπρας έκανε το δημοψήφισμα για να βγει το ΝαιΜια ενδιαφέρουσα οπτική για τον λόγο του δημοψηφίσματος έδωσε ο οικονομολόγος Τζέιμς Γκαλμπρέιθ, σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα «Ιλ Μεσατζέρο».
    Ο διεθνούς φήμης οικονομολόγος σχολίασε χαρακτηριστικά για το δημοψήφισμα «Ο Αλέξης Τσίπρας ρίσκαρε πολύ. Όταν προκήρυξε το δημοψήφισμα ήταν πεπεισμένος ότι θα το έχανε και ότι η ψήφος θα επικύρωνε την πτώση της κυβέρνησης. Αντιθέτως, η λαϊκή ετυμηγορία του πρόσφερε μεγάλη στήριξη, αλλά και την υποχρέωση να διαπραγματευθεί με πολύ σταθερό τρόπο. Αυτήν την στιγμή, για τον ίδιο, ο μόνος μεγάλος κίνδυνος θα ήταν να υπογράψει μια συμφωνία που δεν μπορούν να δεχθούν ούτε το κόμμα του, ούτε ο ελληνικός λαός».

    Τα ΜΑΤ μπλόκαραν την πορεία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ενώ επιτέθηκαν σε διαδηλωτή


    Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας γίνονται αυτή την στιγμή στο Σύνταγμα ενάντια στο νέο μνημόνιο της Κυβέρνησης. Το ΠΑΜΕ κάλεσε σε συγκέντρωση στην Ομόνοια ενώ έκανε πορεία προς το Σύνταγμα.

    Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες όπου εμφανίζεται το πανό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ, οι αστυνομικοί εμποδίσαν την πορεία να φτάσει προς το Σύνταγμα. καθώς είχαν παραταχθεί στην Σταδίου στο ύψος τη Κολοκοτρώνη. Τα ΜΑΤ χτύπησαν την πορεία πετώντας και χημικά. Μετά από μισή ώρα, η πορεία κατάφερε να περάσει και να συνεχίσει προς το Σύνταγμα


    Γλέζος: «Το δανείζεσθαι της εσχάτης παραφροσύνης και μαλακίας εστίν»

    Γλέζος
    Τη διαφωνία του για τις διαπραγματεύσεις εξέφρασε μιλώντας στο Mega ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

    Με συντριπτική πλειοψηφία των 251 ψήφων «υπέρ», ο Αλ. Τσίπρας έχασε στην πράξη τη «δεδηλωμένη» στη Βουλή

    Με συντριπτική πλειοψηφία των 251 βουλευτών πέρασε από τη Βουλή η πρόταση της κυβέρνησης για εξουσιοδότηση της διαπραγματευτικής ομάδας να υπογράψει τη συμφωνία με τους δανειστές, αν ληφθεί υπόψη ότι 32 βουλευτές ψήφισαν «κατά», οκτώ βουλευτές «παρών» και 15 βουλευτές ψήφισαν «ναι μεν αλλά…».