Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ

`Μην θεωρείται τίποτα δεδομένο` λέει ο Καμμένος για τις εξελίξεις που έρχονται στην κυβέρνησηΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ
ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,
ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ
ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ!
Μεταξύ των πολλών εξελίξεων που αναμένονται, υπάρχει το ερώτημα τι σκοπεύει να κάνει ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος. Θα μείνει ή θα αποχωρήσει απο το κυβερνητικό σχήμα;

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ /Νέο κόμμα με αρχηγό τη Ζωή;

zoi konstantopoulou pm
 Η αριστερή πτέρυγα του συγκυβερνώντος κόμματος φαίνεται ότι έχει φτάσει στα όριά της εκτιμώντας ότι δεν μπορεί να συμπορεύεται διαφωνώντας ή να επιδιώκει αλλαγή των συσχετισμών και της πολιτικής εκ των έσω μετά και τις τελευταίες καταλυτικές εξελίξεις.
Οι 32 βουλευτές που με τον άλλο ή τον άλλο τρόπο διαφώνησαν ανοιχτά με τις επιλογές Τσίπρα και ηγετικής ομάδας βρίσκονται σε επικοινωνία και επιδιώκουν να χαράξουν κοινή γραμμή για το μετά. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το εγχείρημα της εξόδου βλέπουν και άλλοι βουλευτές μαζί με εκατοντάδες στελέχη του κόμματος.

Φήμες για παραίτηση Βαλαβάνη- Πυρετώδεις διαβουλεύσεις σε Μαξίμου και στο στρατόπεδο των «ανταρτών»

Χωριστές διαβουλεύσεις για τη στάση που θα κρατήσουν στις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις που προοιωνίζεται η υπογραφή της συμφωνίας, έχουν οι δύο πτέρυγες που έχουν διαμορφωθεί ανοιχτά πλέον στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίρπας, ο οποίος καλείται να προχωρήσει άμεσα σε ανασχηματισμό της κυβέρνησης και να επιλέξει αν θα πορευτεί με κυβέρνηση ειδικού σκοπού είχε συνεργασίας στο Μέγαρο Μαξίμου με υπουργούς και στενούς του συνεργάτες στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ξεπουλούν τα Πάντα-Μας θέλουν ως Δούλους για Πάντα: Απάντηση μας ο δρόμοςτης Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής και της Κοινωνικής Απελευθέρωσης

Ποιος θυμάται ότι πριν από 19 χρόνια οι κυβερνήσεις Ελλάδας-Τουρκίας κόντεψαν να βάψουν στο αίμα τους λαούς για μια βραχονησίδα; 
Από το βράδυ εκείνο του Γενάρη 1996 και έπειτα η κυβέρνηση Σημίτη-αρχιερέα της διαπλοκής για πολλούς- ακολούθησε ένα κολοσσιαίο εξοπλιστικό πρόγραμμα αξίας 25 δις ευρώ για να υπερασπιστεί την «Ισχυρή» Ελλάδα του αστικού κόσμου, απαιτώντας πάντα από εμάς θυσίες. Οι εξοπλισμοί αυτοί, της μίζας και της διαπλοκής, πολιτικών-στρατιωτικών-δημοσιογράφων-ξένων (οι περισσότερες παραγγελίες πήγαν στις γερμανικές βιομηχανίες που διέφθειραν καλύτερα) και ελληνικών πολεμικών βιομηχανιών ενίσχυσαν τον γύρο αστικής οικονομικής ανάπτυξης που σημαδεύτηκε από την λεηλασία του εργατικού μόχθου με κόμβους τα Μεγάλα Έργα, την Ολυμπιάδα, το Χρηματιστήριο, το Βατοπέδι κλπ., με τρομοκρατικούς και αντεργατικούς νόμους. 

«Επιχείρηση Εύρηκα»: Το μυστικό σχέδιο της Γερμανίας για την Ελλάδα Αποκάλυψη

Στις 28 Σεπτεμβρίου του 2011 η γαλλική εφημερίδα La Tribune αποκάλυπτε το «κρυφό χαρτί» της Γερμανίας για την διαχείριση της ελληνικής κρίσης χρέους. Ήταν το λεγόμενο «Σχέδιο Εύρηκα», το «μυστικό πλάνο της Γερμανίας για τη διάσωση της Ελλάδας», όπως έγραφε τότε η εφημερίδα.
Η πατρότητα του σχεδίου ανήκε στην εταιρία συμβούλων Roland Berger, η οποία συνεργάζεται σταθερά με την γερμανική κυβέρνηση και, σύμφωνα με πηγές που επικαλείτο τότε η La Tribune, ήταν ένα πλάνο «που μάλλον δεν είχε σχεδιαστεί έξω από τους κύκλους της Ανγκελα Μέρκελ και της τρόικα».

Αυτό είναι το μεταφρασμένο κείμενο της συμφωνίας στο οποίο κατέληξαν Ελλάδα κι Ευρώπη Η συμφωνία

Το κείμενο της συμφωνίας στο οποίο κατέληξαν Ελλάδα κι Ευρώπη έδωσε στη δημοσιότητα το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.
Αναλυτικότερα προβλέπει:
-Δάνειο 86 δισ. ευρώ μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, με τη «συνεχιζόμενη και πλήρη εμπλοκή του ΔΝΤ» το οποίο μπορεί να εκταμιεύσει επιπλέον 16 δισ. ευρώ από το τρέχον πρόγραμμά του.
-Αναπτυξιακό «πακέτο» 35 δισ. ευρώ.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ: Ο ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΣ ΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΛΥΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΥΡΩ-Ε.Ε.

Image
Από τις πρώτες δηλώσεις Μέρκελ-Γιούνκερ-Τουσκ και Ντάϊσενλμπλουμ, προκύπτει ότι η ελληνική πλευρά ένα πράγμα πήρε. Η έδρα του ταμείου εγγυοδοτήσεων στο οποίο θα μεταφερθούν περιουσιακά στοιχεία της χώρας ύψους 50 δις θα είναι στην Ελλάδα και όχι στο Λουκεμβούργο όπως είχε προτείνει ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. 

Τι θα κάνει αυτό το ταμείο το οποίο τελικά ήταν όπως φάνηκε και ο πραγματικός στόχος του Βερολίνου;
Ο Ντάϊσενλμπλουμ είπε

Ρωσία: Δεκάδες στρατιώτες νεκροί από κατάρρευση κτιρίου σε στρατώνα

Image
Τουλάχιστον 23 στρατιώτες σκοτώθηκαν όταν κατέρρευσε ένα κτίριο σε στρατόπεδο στην περιοχή Ομσκ της Ρωσίας, μετέδωσαν σήμερα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας ανέφερε πως το κτίριο από μπετόν που στέγαζε στρατιώτες στο χωριό Σβέτλι στη νοτιοκεντρική Ρωσία κατέρρευσε χθες, παγιδεύοντας όσους βρίσκονταν μέσα.


ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ: Μέρκελ: Οι νόμοι που έχουν περάσει από τις αρχές Φεβρουαρίου θα ανακληθούν - Δείτε ποιοι απολύονται


Ποιοι θα απολυθούν 
Ανάκληση των ψηφισμένων νόμων για την ανθρωπιστική κρίση προκειμένου να ανακεφαλαιοποιθούν οι τράπεζες ανακοίνωσε στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την Σύνοδο Κορυφής για την Ελλάδα.
Οι επαναπρολήψεις «διαθέσιμων» και απολυμένων (βάσει Μνημοσίου) δημοσίων υπαλλήλων, αλλά και μέρος αυτών στην ΕΡΤ είναι από τις μονομερείς ενέργειες που, σύμφωνα με την πρόταση των δανειστών, η κυβέρνηση θα πρέπει να ανακαλέσει.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΤΑΓΗ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΟΥΛΟΠΟΙΗΣΗ-ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ

Η ΤΡΟΪΚΑ

Τι ειπώθηκε στη συνέντεξη Τύπου για την «Greekment»

Greekment ήταν ο όρος που ο Ντόναλντ Τουσκ χρησιμοποίησε για να περιγράψει τη συμφωνία στην οποία μετά από έναν πολύμηνο ματραθώνιο διαβουλεύσεων κατέληξε η Ελλάδα με τους Ευρωπάιους εταίρους της.

ΚΕΤΘ Αυλώνα: στην Ίλη Αρμάτων τα καψόνια συνεχίζονται κανονικά-Ποιος αναλογίζεται τις οδυνηρές συνέπειες;

Περιμέναμε να δούμε αν θα τηρηθούν οι δεσμεύσεις του ΑΝΥΕΘΑ Κ.Ήσυχου για μια θητεία για ανθρώπινο πρόσωπο, όπως διατυπώθηκαν όταν ο ίδιος επισκέφτηκε το ΚΕΤΘ Αυλώνα πρόσφατα.
Περιμέναμε να δούμε ένα διαφορετικό πρόσωπο από τη διοίκηση του Κέντρου, καθώς ο νέος διοικητής υποσχέθηκε ένα διαφορετικό στυλ διοίκησης από την απαράδεκτη, χυδαία και επικίνδυνη συμπεριφορά του Ταξίαρχου διοικητή που αντικατέστησε.
Όμως όλα αυτά μένουν κενό γράμμα καθώς συγκεκριμένα στελέχη εφαρμόζουν απαράδεκτες, προσβλητικές και παράνομες μεθόδους.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ανθυπασπιστής Πλ. ο οποίος όποτε εκτελεί καθήκοντα ΑΥΔΜ (Αξιωματικός Υπηρεσίας Διανυκτέρευσης Μονάδας)  επιβάλλει το δικό του προσωπικό πρόγραμμα, που καμιά σχέση δεν έχει με τις διαταγές και τον Στρατιωτικό Κανονισμό.

Γκαιμπελίστικες μέθοδοι Φίλη: εκτελούν πολιτικά όποιον αμφισβητεί την Παράδοση του ΣΥΡΙΖΑ στους τοκογλύφους!

Φίλης: Η Κωνσταντοπούλου συμπλέει με τη Χρυσή ΑυγήΕμετική διαστρέβλωση του ΟΧΙ του 61,3 % του λαού μας

χρησιμοποιούν τα επιχειρήματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-ΜΜΕ
Η Μνημονιακή Πολιτική ακολουθείται και από τις αντίστοιχες μεθόδους.

Φίλης: Η Κωνσταντοπούλου συμπλέει με τη Χρυσή Αυγή


Καιροφυλακτούν για να βγάλουν κέρδος οι ελληνικές εταιρείες από την πολεμική συνεργασία του ελληνικού κράτους με τα αυταρχικά Αραβικά καθεστώτα

ImageΟι Άραβες είναι εδώ! Έμπρακτο ενδιαφέρον για αγορά όπλων και πυρομαχικών από Ελλάδα

Οι ΄Αραβες είναι εδώ! Οι σχέσεις της Ελλάδας μ΄ όλες σχεδόν τις χώρες της Μέσης Ανατολής μπορεί να έχουν περάσει “από 40 κύματα” τα τελευταία χρόνια, κυρίως με δική μας ευθύνη,αλλά πάντα θεωρούνται καλές. Η ισορροπία που η Ελλάδα κλήθηκε να διατηρήσει μεταξύ των θερμών σχέσεων της με το Ισραήλ και των παραδοσιακών της σχέσεων με τον αραβικό κόσμο και την Μέση Ανατολή δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Αλλά αν κρίνουμε από τις τελευταίες εξελίξεις ειδικά στον τομέα των ελληνικών εξοπλισμών τα πράγματα πάνε καλά. Και για να μην βγάλετε λάθος συμπεράσματα δεν αγοράζουμε εμείς τίποτα. Πουλάμε!

Σκάνδαλο υποκλοπών στην Κύπρο! Παραιτήθηκε ο προϊστάμενος της ΚΥΠ

Image
Παραιτήθηκε στην Κύπρο ο προϊστάμενος της ΚΥΠ μετά από τις αποκαλύψεις για υποκλοπές ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (κλήσεις, sms, ηλεκτρονικά μηνύματα, φωτογραφίες, facebook, twitter, viber, ενεργοποίηση μικροφώνων εξ αποστάσεως κ.τ.λ) δημοσιογράφων, επιχειρηματιών και πολιτικών.
Από τα στοιχεία που αποκαλύπτονται με ένα σημαντικό μέρος τους να έχει διαρρεύσει και μέσω του Wikileaks ,προκύπτει σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο:
● Μεγάλο μέρος των πληροφοριών που συνέλεγε η ομάδα της ΚΥΠ επέστρεφε στο κέντρο που τους προμήθευσε το λογισμικό στην Ιταλία. Όπου, ομάδα αναλυτών, συνέτασσε μακροσκοπικές αναλύσεις που στέλνονταν σε αποδέκτη σε τρίτη χώρα. Τέτοιες εκθέσεις, περιέχουν ακόμα και πολύ πρόσφατες αναλύσεις με εμπιστευτικά δεδομένα για το Κυπριακό και για την κρίση στην Ελλάδα.

Η βόμβα των "δυτικών" τζιχαντιστών! Πως στρατολογούνται και γιατί απειλούν την Ευρώπη

Image
Γράφει ο 
Ευάγγελος Διαμαντόπουλος
MA Middle East Studies
Το φαινόμενο της ένταξης ξένων μαχητών στις τάξεις της τρομοκρατικής ομάδας Ισλαμικό Κράτος έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις. Οι υπηρεσίες πληροφοριών υπολογίζουν τον αριθμό των ξένων τζιχαντιστών στο Ιράκ και τη Συρία στις 20.000 περίπου. Μεταξύ αυτών, αρκετές χιλιάδες είναι πολίτες Δυτικών κρατών της Ευρώπης, της Αμερικής και της Αυστραλίας δημιουργώντας σοβαρά ερωτήματα ασφαλείας στις χώρες καταγωγής τους.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΟΘΗ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ERDOGAN CAKIR ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ!

Με τις αποφάσεις για συλλήψεις στην Ευρώπη (Ευρωπόλ)  Εκδόθηκε  για δεύτερη φορά στην Ευρώπη ένταλμα σύλληψης για τον Erdoğan Çakır.
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
στην οδό Λουκάρεως
 Την Δευτερα 13 Ιουλίου 2015, ώρα 10:30 π.μ.
 
Για δεύτερη φορά και για την ίδια υπόθεση ζητείται η έκδοσή του στη Γαλλία .
Συνεχίζουμε να ζούμε μόνιμα τις ίδιες καταστάσεις. Όταν  στόχος είναι η καταπίεση και ο εκφοβισμός ενεργοποιείται κάθε μορφή μεθόδων και οδών.

TIME Admits ISIS Bringing Arms, Fighters in From NATO Territory

HUMVLate last year, Germany’s broadcaster Deutsche Welle (DW) investigated what turned out to be hundreds of trucks a day carrying billions of dollars in supplies, flowing across the Turkish border into Syria and directly into the hands of the so-called “Islamic State” (ISIS).
The border crossing near the Turkish city of Oncupinar, approximately 100km west of the Syrian city of Kobani, is apparently only one of many such crossings where ISIS fighters, weapons, and materiel move directly under the watch and apparent assistance of NATO.

Ποιος υπέγραψε για το ταμείο του Σόιμπλε

2013-07-17-schaeuble-in-athensΓια όσους δεν θυμούνται ποιος έβαλε την υπογραφή για το ταμείο στο Λουξεμβούργο ( Institution for Growth) στο οποίο ο Σόιμπλε ήθελε να στείλει περιουσία του ελληνικού δημοσίου αξίας 50 δισεκατομυρίων ευρώ, ένας αναγνώστης μας έστειλε το δελτίο τύπου του γερμανικού υπουργείου οικονομικών.
Ήταν ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους είχε έρθει στην Αθήνα ο Σόιμπλε τον Ιούλιο του 2013 και συναντήθηκε με τον Σαμαρά, τον Στουρνάρα και τον Χατζηδάκη. Μαζί του ήρθε και ο Dr. Ulrich Schröder, CEO της γερμανικής κρατικής τράπεζας ανάπτυξης Kreditanstalt für Wiederaufbau (KfW). 

Σύνοδος Κορυφής - Ανοίγει ο δρόμος για συμφωνία – «Ναι» σε όλα λέει η ελληνική πλευρά!

Σύνοδος Κορυφής - Ανοίγει ο δρόμος για συμφωνία – «Ναι» σε όλα λέει η ελληνική πλευρά!Βήματα προόδου προς την επίτευξη συμφωνίας σημειώνονται την τελευταία ώρα στη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της Ευρωζώνης στις Βρυξέλλες.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, αποτέλεσμα της προόδου είναι ότι η προοπτική του «Grexit» φαίνεται να έχει πλέον απομακρυνθεί οριστικά, ενώ σταδιακά αρχίζουν και διαμορφώνονται οι συνθήκες που θα επιτρέψουν την οικονομική ενίσχυση της Ελλάδας, όχι μόνο μεσοπρόθεσμα, αλλά και βραχυπρόθεσμα, δηλαδή για τις επόμενες εβδομάδες.