Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Γιάννος Παπαντωνίου: έκρυψε 1,3 εκατομμύρια ευρώ, ΚΑΘΑΡΙΣΕ πληρώνοντας ενδεχομένως 84000 ευρώ! ΔΙΚΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

100000
Kαταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών ο Πρώην Υπουργός Γ.Παπαντωνίου και η σύζυγός του για το 1,3 εκατ. ευρώ που απέκρυψαν
Σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών καταδικάστηκαν ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του Σταυρούλα Κουράκου για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες του 2008.
Η ποινή είναι μετατρέψιμη σε χρηματική προς δέκα ευρώ την ημέρα και έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Αυτά τα νιάτα, αυτούς τους αντικαπιταλιστές αγωνιστές θέρισε χθες το ISIS καθοδηγούμενο από την Τουρκία του Ερντογάν

Ο χρήστης Films For Action πρόσθεσε 3 νέες φωτογραφίες.
onour them here are some photographs showing them preparing for their journey to Kobanê, where they planned to help with reconstruction, deliver humanitarian aid, books, toys and musical instruments. With love and solidarity to all the Kurdish people striving for self-determination, peace and justice.

Στην Αεροπορία Στρατού στο Στεφανοβίκειο ευρώ για επιδείξεις υπάρχουν-όχι όμως για την συντήρηση των πανάρχαιων μεταφορικών μέσων

DSCN0057

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι για πολύ κόσμο η μείωση κατά 300 εκατομμύρια ευρώ στις πολεμικές δαπάνες είναι μια θετική εξέλιξη, μία από τις ελάχιστες, στο νέο μνημόνιο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 
Αυτά που γίνονται όμως στο Στεφανοβίκειο το τελευταίο διάστημα αποτελούν παράδειγμα για το τι θα γίνει στο μέλλον, καθώς οι περικοπές αφορούν μόνο την συντήρηση μέσων-εγκαταστάσεων και δεν μεταφράζονται σε περιορισμό των Ασκήσεων και των πολεμικών προετοιμασιών ή των επιδείξεων!
Έχουν περάσει αρκετές μέρες από τις πρόσφατες καταγγελίες για τα σάπια οχήματα που δεν παίρνουν μπροστά με τίποτα. Η κατάσταση παραμένει σχεδόν ίδια παρόλο που μία μέρα μετά τις καταγγελίες ήρθαν δύο μπαταρίες. 

ΑΜΑΝ, ΒΑΖΟΥΝ ΙΔΕΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ-ΙΣΡΑΗΛ: Πετάς πέτρες; Είσαι τρομοκράτης!


Ο νόμος πέρασε με ψήφους 69 έναντι 17, έχοντας τη στήριξη και βουλευτών της αντιπολίτευσης, θα ισχύσει σε μια περιοχή εντός της Πράσινης Γραμμής που περιλαμβάνει την Ανατολική Ιερουσαλήμ αλλά όχι και την κατεχόμενη Δυτική Όχθη | AP PHOTO
Συντάκτης: efsyn.grΤο ισραηλινό κοινοβούλιο ενέκρινε νόμο που προβλέπει πλέον ποινές φυλάκισης έως 20 χρόνια σε όσους πετούν πέτρες κατά αυτοκινήτων, χωρίς οι εισαγγελικές αρχές να είναι στο εξής υποχρεωμένες να αποδείξουν ότι οι δράστες είχαν στόχο να προκαλέσουν ζημιά στα οχήματα ή τους επιβάτες τους. Ο νέος νόμος διευκολύνει επίσης και τις καταδίκες όσων συλλαμβάνονται να πετούν πέτρες κατά περιπολικών. 

Συγκέντρωση για το Σουρούτς στις 6.30μμ στο Σύνταγμα


Καλούν Συλλογικότητες Κούρδων και Τούρκων πολιτικών προσφύγων
Συλλογικότητες Κούρδων και Τούρκων πολιτικών προσφύγων καλούν σε συγκέντρωση για την αιματηρή επίθεση στο Σουρούτς που στοίχε την ζωή 30 νέων Αριστερών, στις 6.30 στο Σύνταγμα.

ΕΚΤΑΚΤΟ/VIDEO ΠΟΛΥΝΕΚΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ/TOΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 31 ΝΕΚΡΟΙ 100 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ/XΤΥΠΗΣΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΚΟΜΠΑΝΙ

Χημικά όπλα κατά των Κούρδων

Οι Κούρδοι ήταν προετοιμασμένοι για επίθεση με χημικά, καθώς είχαν ανακαλύψει πρόσφατα στην περιοχή, σε κρησφύγετα ισλαμιστών ανταρτών, μάσκες προστασίας από χημικά όπλα. | AP Photo/Ariel Schalit
Συντάκτης: 
Επίθεση με χημικά όπλα πραγματοποίησαν οι δυνάμεις του «Ισλαμικού κράτους» στο Συριακό Κουρδιστάν, αποκάλυψε χθες το ανεξάρτητο Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥΣ...Εικόνες ντροπής στους καταυλισμούς προσφύγων σε Λέσβο και Κω – Βρέφη κοιμούνται στο χώμα (Photos)

Εικόνες ντροπής στους καταυλισμούς προσφύγων σε Λέσβο και Κω – Βρέφη κοιμούνται στο χώμα (Photos) - Media

Τις άθλιες συνθήκες διαμονής μεταναστών και προσφύγων σε Λέσβο και Κω αναδεικνύουν για ακόμα μία φορά οι «Γιατροί Χωρίς Σύνορα», σε ανακοίνωσή τους την οποία συνοδεύουν με φωτογραφίες-ντοκουμέντα από τη Λέσβο.

Δεσμεύτηκαν τεθωρακισμένα (!) στον Πειραιά με προορισμό τη Λιβύη (photos)

Δεσμεύτηκαν τεθωρακισμένα (!) στον Πειραιά με προορισμό τη Λιβύη (photos) - Mediahttp://www.topontiki.gr/
Στη δέσμευση 16 τεθωρακισμένων στρατιωτικών και πολιτικών οχημάτων με προορισμό τη Λιβύη προχώρησαν υπάλληλοι του ΣΤ΄ Τελωνείου Πειραιά, σε συνεργασία με την Αρχή καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων οι υπάλληλοι του Στ Τελωνείου Πειραιά προέβησαν σε συντηρητική δέσμευση:

Η Νάντια Βαλαβάνη επιβεβαιώνει ότι ένα "βαλιτσάκι παρακολουθήσεων της ΕΥΠ" έχει χαθεί!

Image
Η Νάντια Βαλαβάνη επιβεβαίωσε αυτό που τους τελευταίους μήνες κυκλοφορούσε ως πληροφορία και φήμη. Ένα από τα περιβόητα “βαλιτσάκια” της ΕΥΠ με τα οποία γίνονται παρακολουθήσεις έχει χαθεί!
Η κυρία Βαλαβάνη , που είναι πλέον εκτός κυβέρνησης μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του Mega για το θέμα που προέκυψε με την ανάληψη χρημάτων από συγγενικό της πρόσωπο, είπε μεταξύ άλλων ότι όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ ανέλαβε καθήκοντα τον περασμένο Ιανουάριο, ένα από τα “βαλιτσάκια” της ΕΥΠ είχε κάνει φτερά!
Όταν ρωτήθηκε από που είχε την πληροφορία αρκέστηκε να πει ότι ήταν μέλος της κυβέρνησης εννοώντας ότι είχε υπάρξει σχετική συζήτηση και ενημέρωση.

Καταδικαστική η απόφαση για τους “Αυτόνομους Εθνικιστές”


«Αυτόνομοι Εθνικιστές». Ντοκουμέντο από την επίθεση στην Πανόρμου.

(Κείμενο: Γιάννης Μπασκάκης, ΕφΣυν, 17/07/2015)
Καταδικαστική ήταν η απόφαση για την υπόθεση των «Αυτόνομων Εθνικιστών» που τον Ιανουάριο του 2010, φορώντας κουκούλες και κράνη, επιτέθηκαν με κοντάρια και στειλιάρια σε αντιφασιστική συγκέντρωση στην Πανόρμου. Ομως, από τους 32 κατηγορουμένους τελικά καταδικάστηκαν μόνο οι 8, ενώ οι ποινές που τους επιβλήθηκαν ήταν σε αναντιστοιχία με την εισαγγελική πρόταση.

Ποιοί είναι οι 3 εφοπλιστές που συναντήθηκαν με τον Λαγό πριν ξαναμπεί στη φυλακή;

mixaloliakos_lagosΓιάννης Λαγός: ένας πολιτειακός παράγοντας σε θεσμικές συναντήσεις με τον επιχειρηματικό κόσμο. Τι το περίεργο;
Ο Λαγός παίρνει ξανά το δρόμο για τον Κορυδαλλό μετά την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών για την εκ νέου προφυλάκισή του λόγω παραβίασης των περιοριστικών του όρων.

Ποιά ήταν όμως τα τελευταια ραντεβού του υπόδικου για εγκληματική οργάνωση βουλευτή Πειραιά της Χρυσής Αυγής;

Συνάδελφοι φαντάροι, ΜΗΝ ΨΑΡΩΣΕΤΕ με την ΕΛΔΥΚ-Σε όποιους ΑΡΝΗΘΟΥΝ -παρά τις απειλές- δεν μπόρουν να κάνουν τίποτε!

Απευθυνόμαστε στους νεοσύλλεκτους συναδέλφους που χθες και σήμερα θα συμμετάσχουν στη φάση προεπιλογής για την ΕΛΔΥΚ.

Όχι μόνο τους καλούμε να Αρνηθούν να πάνε ΕΛΔΥΚ, αλλά τους ενημερώνουμε υπεύθυνα ότι οι απειλές και οι υποσχέσεις των κλιμακίων του ΓΕΣ είναι εξίσου ψεύτικες.

Η ΑΡΝΗΣΗ μετάθεσης μας στην ΕΛΔΥΚ είναι Νόμιμη, Προβλεπόμενη και δεν επιφέρει καμιά συνέπεια.

Επαναφέρουμε στο προσκήνιο τις καταγγελίες για τις απειλές που διατυπώθηκαν στην  προηγούμενη Σειρά Κατάταξης για να προσθέσουμε ότι ΚΑΝΕΙΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΕΛΔΥΚ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ!

Αντίθετα, η μετάθεση στην ΕΛΔΥΚ ΚΟΠΗΚΕ και όλοι υπηρετούν σε μονάδες στην Ελλάδα. 

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.   

ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΕΘΑ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΑΝΕΛ, ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ 3% ΚΑΙ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ
ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΙΣΡΑΗΛ
Καμμένος στο Ισραήλ: «Αν πέσει ιρανικός πύραυλος στη Μεσόγειο, θα είναι το τέλος»JERUSALEM POST
«Αν πέσει ένας ιρανικός πύραυλος στη Μεσόγειο, αυτό θα είναι το τέλος των κρατών της περιοχής», δήλωσε την Κυριακή στο Τελ Αβίβ ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος κατά την συνάντησή του με τον Ισραηλινό ομόλογό του κ. Μοσέ Γιαλόν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Jerusalem Post ο κ. Καμμένος υποστήριξε ακόμη οτι η Ελλάδα βρίσκεται μέσα στο βεληνεκές των πυραύλων του Ιράν. 

Συνάδελφοι φαντάροι, γιατί πρέπει να παλέψουμε και ενάντια στο νέο Μνημόνιο

Μπήκαμε στο στρατό σε συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα και θα βγούμε σε συνθήκες κοινωνικού κανιβαλισμού. Με αυτή την σκέψη υποδεχόμαστε τα νέα για τη συμφωνία - νέο μνημόνιο και ό, τι την συνοδεύει. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για το πως βιώσαμε τα προηγούμενα δύο. Δουλειές πουθενά, γονείς απολυμένοι και χρεωμένοι, περικοπές στον οικονομικό προϋπολογισμό, περικοπές στα σχέδια για το μέλλον. Ακόμη και το κόστος της θητείας δεν ξέρουμε πώς θα το καλύψουμε. Ουσιαστικά οι περισσότεροι από εμάς είπαμε “ας μπούμε και ό, τι γίνει”. Αρκετοί τώρα σκεφτόμαστε να φύγουμε ζητώντας αναβολή. Δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι αυτή η τραγική πραγματικότητα που αφήσαμε πίσω μπορεί να γίνει ακόμα χειρότερη. 

Συμφωνία μαμούθ! Η Lockheed Martin εξαγοράζει τη Sikorsky

Συγχώνευση που φέρνει τα πάνω - κάτω στην αμυντική αγορά των ΗΠΑ, αποτελεί η εξαγορά της πολύ γνωστής εταιρίας κατασκευής ελικοπτέρων Sikorsky Aircraft, από τον αεροναυπηγικό κολοσσό των ΗΠΑ Lockheed Martin.
Η εξαγορά μαμούθ της Sikorsky από την θυγατρική United Technologies Corp είναι ύψους $ 9 δις με την Lockheed Martin να κληροδοτεί την παραγωγή τόσο στρατιωτικών όσο και επιβατικών ελικοπτέρων με γνωστότερο το ευρέως διαδεδομένο ανθυποβρυχιακό ελικόπτερο MH-60 Seahawk και την γνωστή  έκδοση τακτικού μεταγωγικού UH-60L Blackhawk για χερσαίες επιχειρήσεις.

Ακιντζί: Τα θύματα του πολέμου του ’74 ήταν κυρίως οι Ελληνοκύπριοι

«Παρά τα όσα πέρασαν οι Τουρκοκύπριοι το 1950 και το 1960, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το 1974 έγινε πόλεμος με κύρια θύματα τους Ελληνοκυπρίους», παραδέχθηκε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, σε μήνυμά του για την αυριανή επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο το 1974.
Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης επεσήμανε την ανάγκη οι νεότερες γενιές να μοιραστούν τις ευλογίες του νησιού και να έχουν μια καλύτερη ζωή, χωρίς την αβεβαιότητα για το μέλλον.

Τζέφρι Σακς: Η Γερμανία, η Ελλάδα και το μέλλον της Ευρώπης Ανάλυση

Τα λάθη της Γερμανίας στην διάρκεια της πενταετούς ελληνικής κρίσης αναδεικνύει σε νέο άρθρο του ο διάσημος οικονομολόγος Τζέφρι Σακς, καλώντας το Βερολίνο να επανεξετάσει τη στάση του απέναντι στην Ελλάδα.
Ο Τζέφρι Σακς, με το άρθορ του στο Project Syndicate, τονίζει πως η Γερμανία δεν υπήρξε «σοφός πιστωτής», χαρακτηρίζει απαραίτητη την αναδιάρθρωση του χρέους και επισημαίνει ότι όλα τα κεφάλαια του πρώτου πακέτου διάσωσης πήγαν στις γερμανικές και τις γαλλικές τράπεζες.

10ήμερο αντίστασης στις Σκουριές

Ενάντια σε κάθε λογική ανάθεσης.

Δεν αναμένουμε καμία ελπίδα την

πραγματώνουμε μόνοι μας.

ΣΚΟΥΡΙΕΣ

24 ΙΟΥΛΙΟΥ-2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ



ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΒΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ,

ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΠΡΟΒΟΛΕΣ, ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ,

ΜΟΥΣΙΚΗ, ΦΑΓΗΤΟ, ΔΡΑΣΕΙΣ.


ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ

Επιχείρηση ΝΙΚΗ στην Κύπρο.33 νεκροί αεροπόροι και καταδρομείς.Ποιοι ήταν

Image
Η επιχείρηση "Νίκη" εκτελέστηκε τη νύχτα της 21/22 Ιουλίου 1974 και ήταν η μοναδική αποστολή μεταφοράς ενισχύσεων στην Κύπρο που πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια της τουρκικής εισβολής. 
Σε μια απέλπιδα προσπάθεια σταθεροποίησης της κατάστασης, η χούντα θεωρεί πως η αποστολή Ειδικών Δυνάμεων θα επιφέρει τακτικό πλεονέκτημα χωρίς να χρειαστεί να εμπλακεί επίσημα η Ελλάδα σε πόλεμο.
Μετά την ανεπιτυχή απόπειρα αποστολής της Β' Μοίρας Καταδρομών με επιστρατευμένα αεροσκάφη της Ολυμπιακής Αεροπορίας, η Α' Μοίρα Καταδρομών υπό τον Ταγματάρχη Γεώργιο Παπαμελετίου ενημερώνεται πως αντί για τα Δωδεκάνησα θα μεταφερθεί στην Κύπρο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΙΚΗ 1974: Όσοι πήγαν "τιμωρήθηκαν" όσοι δεν πέταξαν έγιναν μέχρι και Αρχηγοί

Image
Έμεινε στην ιστορία ως μια αποστολή αυτοκτονίας. 21 Ιουλίου 1974. Ο Αττίλας σε εξέλιξη . Στην Αθήνα αποφασίζεται μετά από τραγικές παλινωδίες η αποστολή ΝΙΚΗ. Μεταγωγικά αεροσκάφη NORATLAS θα μετέφεραν καταδρομείς και πυρομαχικά στην Κύπρο. 20 αεροσκάφη θα συμμετείχαν στην αποστολή. Μόνο 15 απογειώθηκαν. 13 έφθασαν στην Κύπρο. Ένα καταρρίφθηκε από φιλικά πυρά. Ένα ακόμη δέχτηκε καταιγισμό πυρών αλλά κατάφερε να προσγειωθεί με δυο καταδρομείς νεκρούς.
Το ενδιαφέρον της ιστορίας δεν έχει να κάνει μόνο με την αποστολή αυτή καθεαυτή. Έχει να κάνει με όσα ακολούθησαν. Και δείχνουν πως αυτή η χώρα τιμά τους ανθρώπους που κάνουν το καθήκον τους. Όπως μας υπενθυμίζει ο Μιχάλης Σολανάκης σ΄ ένα κείμενό του για το laosver.gr όσοι πέταξαν κι έκαναν την αποστολή αποστρατεύθηκαν άρον άρον!

«Η Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών». Όταν ο Χίτλερ εκτέλεσε όσους τον ανέβασαν στην εξουσία. Εξόντωσε το άλλοτε «δεξί του χέρι», Ερνστ Ρεμ για προδοσία και ομοφυλοφιλία...

http://earthstation1.simplenet.com
Στις 30 Ιουνίου 1934, ο ηγέτης του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος της Γερμανίας, Αδόλφος Χίτλερ διατάζει την αιματηρή εκκαθάριση του κόμματός του από υποψήφιους «πολιτικούς εχθρούς». Αυτή ήταν «Η Νύχτα των μεγάλων μαχαιριών», όπως έμεινε στην ιστορία , “δανειζόμενη” ένα επεισόδιο από τους θρύλους του Βασιλιά Αρθούρου. Πρωταγωνιστές και οι άμεσοι συνεργάτες του Χίτλερ: Γκέρινγκ, Χίμλερ, Γκέμπελς και Χέιντριχ. Δολοφονήθηκαν όλα τα ηγετικά στελέχη της παραστρατιωτικής οργάνωσης SturmΑbteilung (SA – τμήμα εφόδου) και δεξιοί πολιτικοί που δεν είχαν σχέση με την SA. Το Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα της Γερμανίας διέθετε στις αρχές της δεκαετίας του 1930 δυο ένοπλα σώματα, τα οποία δρούσαν ως παραστρατιωτικές οργανώσεις: 

Τους σιχαίνομαι

Δημήτρης Τζανακάκης
 Ποιός το περίμενε αυτό: Ελληνική Κυβέρνηση να δίνει τη δυνατότητα στον Ι σ ρ α η λ ι νό Στρατό να σταθμεύει στην Ελλάδα!... Γη και ύδωρ στους φονιάδες από την κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου. Γη και ύδωρ χωρίς την παραμικρή ντροπή! (Το 'χουμε ήδη γράψει, ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση του θα εξελιχθούν στο διεθνές όνειδος και τη μέγιστη ντροπή για την Αριστερά παγκοσμίως)!...

ΦΩΤΟ: Δείτε τι ψήφισε η κυβέρνηση: Κανένα νομοσχέδιο δεν θα πηγαίνει για διαβούλευση, αν δεν εγκρίνουν οι θεσμοί

Σύμφωνα με το Φύλλο τη Κυβέρνησης, που δημοσιεύθηκε μετά την ψήφιση του πρώτου πακέτου μέτρωνν, η κυβέρνηση ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να φέρνει καν σε διαβούλευση (μην πούμε για ψήφιση) νομοσχέδιο που αφορά οικονομία, εργασία, δημόσια διοίκηση,υγεία, εν ολίγοις σε όλους τους μνημονιακούς τομείς, αν ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!

Θα χαθούν ακίνητα με συνοπτικές διαδικασίες..


Τον δρόμο για να ξεκινήσει «τσουνάμι» κατασχέσεων το επόμενο διάστημα από τις τράπεζες σε βάρος οφειλετών θεωρούν οι δικηγόροι ότι ανοίγουν οι επιχειρούμενες αλλαγές στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας από το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Η αλλαγή του Κώδικα ήταν προαπαιτούμενο για την εκταμίευση του δανείου προς τη χώρα μας, σύμφωνα με την απόφαση της συνόδου κορυφής της περασμένης Κυριακής. Και αυτό γιατί με τα νέα μέτρα θα δίνεται η δυνατότητα στα τραπεζικά ιδρύματα να διεκδικήσουν το καθένα ξεχωριστά τις απαιτήσεις του έναντι ενός ακινήτου, κάτι που εκτινάσσει το κόστος νομικής προστασίας. Θα χρειάζονται ξεχωριστές πράξεις για να προσβληθεί νομικά η κάθε εκτέλεση ξεχωριστά.

Νίκη των ΗΠΑ,η συμφωνία με ΙΡΑΝ

ιραν
Νέα εποχή για το ρόλο του Ιράν στην ευρύτερη μέση Ανατολή θα παίξει η συμφωνία για το πάγωμα του πυρηνικού του προγράμματος, που συμφωνήθηκε με τις ΗΠΑ και την ομάδα της Βρετανίας, της Γαλλίας, της Κίνας, της Ρωσίας και της Γερμανίας. Αμέσως μετά την υπογραφή της συμφωνίας η Τεχεράνη άρχισε να στέλνει σαφή μηνύματα συμφιλίωσης προς αρκετά αμερικανόφιλα καθεστώτα της περιοχής αλλά και απευθείας στις καπιταλιστικές μητροπόλεις της Δύσης, από τις οποίες ο πρόεδρος Ρουχανί ελπίζει άμεσες επενδύσεις.

ISAF Drops Candy To Afghan Children, Kills 51

Operation Reese's For Peaces
MAZAR-I-SHARIF, AFGHANISTAN – In a tragic accident earlier today, aircraft belonging to the International Security Assistance Force (ISAF) inadvertently killed 51 Afghans near the city of Mazar-i-Sharif while attempting to drop candy to a group of children.

According to accounts from both Afghans and international observers, two NATO aircraft, later identified as American C-130s, made a low pass over a village of several hundred Afghans outside the city.