Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΕΚΠΟΜΠΗ «ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ» ΤΟΥ ΔΙΚΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 το Σαββάτο 25/7/2015 στις 7,00 π.μ

Ο πόλεμος της κυβέρνησης εναντίον των ασύμμετρων απειλών και των πυρκαγιών! 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
diktiospartakos.blogspot.com 
diktiospartakos@hotmail.com

Tο κράτος της Τουρκίας ξεκίνησε "επιχείρηση" ενάντια στο ISIS και παράλληλα κάνει εφόδους σε αριστερές και φιλοκουρδικές οργανώσεις

‪Τουρκία‬ 23.07.15: Υπό το πρόσχημα της αντι-isis επιχείρισης, τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας πραγματοποίησαν εφόδους σε 13 επαρχίες-οι περισσότερες από τις περιοχές είναι προπύργια της αριστεράς. 
Μια γυναίκα μέλος του dhkp-c (επαναστατικού λαϊκού απελευθερωτικού μετώπου) έχει σκοτωθεί από τις δυνάμεις ασφαλείας στο ‪#‎bağcılar‬‪#‎ιστανμπούλ‬

Νέα στοιχεία για το θάνατο ειδικευομένης μαθήτριας σε ξενοδοχείο της Ζακύνθου λόγω εξάντλησης

θάνατος εργάτριαςΗ 22χρονη Πωλίνα, μετανάστρια από την Ουκρανία, που έχασε τη ζωή της, κάνοντας μαθητεία στο Luis Zante Hotel, που βρίσκεται στο Λαγανά Ζακύνθου και είναι μέρος του κυπριακού ξενοδοχειακού ομίλου Luis Hotels, σύμφωνα με μαρτυρίες πρώην συναδέλφων της έπασχε από άσθμα και παρ΄όλα αυτά η εργοδοσία δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για την υγεία της και όπως φαίνεται εξαναγκάστηκε, πέραν της εργασίας της ως ρεσεψιονίστ, να εργάζεται και ως καθαρίστρια δωματίων και να δουλεύει 12 ώρες χωρίς ρεπό, κάτω από απάνθρωπες συνθήκες εργασίας. 

Cause for Hope in the Levant

The Eastern Mediterranean region has drawn a great deal of interest in recent years, and not just because of the dynamic geo-political situation in the region. The petroleum industry has been watching the region with a keen eye, as exploration successes in the offshore waters of the EastMed have many intrigued by the potential riches to be unlocked in this newly emerging hydrocarbon province. Noble Energy's 2010 discovery of the Leviathan field and the reported 16 trillion cubic feet (TCF) of natural gas it contains captured the attention of explorationists worldwide. Other discoveries in the EastMed, including that of the 5-10 TCF Aphrodite field in Cyprus' territorial waters, have only added to the fervor.

Σε δίκη ο Πάνος Γερμανός και άλλοι 4 για τα TORM1

Τι προτείνει η Εισαγγελέας | EUROKINISSI
Συντάκτης: efsyn.gr
Πρόταση στο Συμβούλιο Εφετών για να παραπεμφθούν σε δίκη πέντε κατηγορούμενοι για τις μίζες στα εξοπλιστικά έκανα η Εισαγγελέας Ευγενία Κυβέλου. Πρόκειται για σκέλος της μεγάλης υπόθεσης με τα παράνομα χρήματα που διακινήθηκαν επί της προεδρίας του Άκη Τσοχατζόπουλου.
Η εισαγγελική λειτουργός, με την πρότασή της (αριθμός 1149/15) ζητά να παραπεμφθούν σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τις κατηγορίες , ανά περίπτωση, της απιστίας από κοινού, παθητικής και ενεργητικής δωροδοκίας κατ' εξακολούθηση και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, οι Ιωάννης Σμπώκος, πρώην επικεφαλής της Διεύθυνσης Εξοπλισμών του ΥΕΘΑ, Γιώργος Κάμαρης στέλεχος επιχειρήσεων ,ο επιχειρηματίας Πάνος Γερμανός και οι αδελφοί Γιώργος και Πιερ Χριστοδουλίδης διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων.

Γέμισαν το LIDL με κοπριά..Δείτε πως Γάλλοι αγρότες εκδικήθηκαν την γερμανική εταιρεία..(Εικόνες-Βίντεο)


Περίπου σαράντα αγρότες επισκέφθηκαν την Τετάρτη το Carrefour Market Lidl με σκοπό να αποσυρθούν από την γερμανική εταιρεία το κρέας και το γάλα, τα οποία δεν είναι γαλλικής προέλευσης...και να διεκδικήσουν μια δίκαιη αποζημίωση για την εργασία τους.
Η  σημαντική αυτή κινητοποίηση πρωτοκολλήθηκε στην πόρτα του Lidl στην περιοχή Saint-Amand-Montrond στην κεντρική Γαλλία.
Στη συνέχεια πήραν 10 καροτσάκια που με γάλα με κρέας που δεν ήταν Γαλλικά και τα μοίρασαν στους κατοίκους της περιοχής.

Ποια η εμπλοκή της βάσης της Σούδας στις πολεμικές εξελίξεις στην Συρία; ΚΟΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Image
Μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ προσγειώνονται στο αεροδρόμιο των Χανίων, μεταδίδει το Stratfor. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι προσγειώσεις αμερικανικών μαχητικών έχουν αρχίσει από τις 22 Ιουλίου και τα αεροσκάφη “προωθούνται” στην συνέχεια στο Ιντσιρλίκ της Τουρκίας. Απο εκεί επιχειρούν μαζί με τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη εναντίον στόχων του Ισλαμικού κράτους.
Οι ΗΠΑ έχουν προωθήσει στο Ιντσιρλίκ και μεγάλο αριθμό μη επανδρωμένων αεροσκαφών. 
Η Τουρκία μετά από την συμφωνία των ΗΠΑ με το Ιράν για το πυρηνικό του πρόγραμμα και με πρόσχημα ότι θέλει να αναλάβει ενεργότερο ρόλο στον πόλεμο κατά του Ισλαμικού κράτους, στρέφεται εναντίον των Κούρδων.

Κυβέρνηση και διαπλοκή: Μια σειρά από "τυχαίες" συμπτώσεις

Κείμενο που μας έστειλε ο Θάνος Καμήλαλης - microvia.gr
Μετά την παταγώδη αποτυχία της στο μέτωπο της διαπραγμάτευσης και την προδοσία της διπλής λαϊκής εντολής που έλαβε τον Γενάρη και , πολύ πιο έντονα, τον Ιούνη, η κυβέρνηση δηλώνει ότι ετοιμάζεται για μία ακόμα σύγκρουση, αυτή με την εγχώρια διαπλοκή και τους ολιγάρχες που καταδυναστεύουν τη χώρα. "Θα πολεμήσουμε τη διαπλοκή μέχρι τέλους" έχει δηλώσει ο πρωθυπουργός, ενώ από αρκετά στελέχη ακούγεται ότι, χωρίς το βραχνά της συνεχούς διαπραγμάτευσης, ήρθε η ώρα να "παταχθεί η διαπλοκή".

ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΨΜ ΣΤΟ RLATEIA RADIO THN ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/7 στις 19.00 μ.μ

Θέμα: «Στράτευση των Γυναικών αποφάσισε η Μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ»

 

Τώρα και οι Γυναίκες στον Στρατό: δωρεάν εργαζόμενες και Αναλώσιμες…
O ΥΕΘΑ Π.Καμμένος και το Μνημόνιο Μπλόκαραν τις προσλήψεις των Μισθοφόρων Στρατιωτών ΟΒΑ και με την απειλή την Ανεργίας Επιστρατεύουν τις Γυναίκες των φτωχών λαϊκών στρωμάτων! ΟΧΙ ΟΛΕΣ!!!

Για Ταξικούς λόγους δεν κάνουν τη θητεία  των Γυναικών Υποχρεωτική: Απαλλάσουν τις Ευκατάστατες!
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

diktiospartakos.blogspot.com diktiospartakos@hotmail.com

Γιατί το Ιράν θα είναι η επόμενη περιφερειακή δύναμη και τι πρέπει να πράξει η Ελλάδα

Γράφει ο  Ηλίας Ηλιόπουλος*
ImageΤον περασμένο Δεκέμβριο γράφαμε, σε ανάλυσή μας δημοσιευθείσα σε αυτήν την φιλόξενη στήλη, ότι «απείρως προτιμώτερο και ορθότερο (από κάθε τυχοδιωκτική στρατιωτική ενέργεια της Δύσεως κατά του Ιράν) θα ήτο να παραδεχθεί η Δύσις, έστω και σιωπηρώς, το μοιραίον σφάλμα του 1953 και να επιδιώξει μία στρατηγική συνεννόηση με το Ιράν»(όρα Ηλία Ηλιόπουλου, «Η γεωπολιτική αξία του Ιράν και το "μοιραίο σφάλμα" του 1953 που ακόμη πληρώνει η Δύση», . 

Τώρα και οι Γυναίκες στον Στρατό: δωρεάν εργαζόμενες και Αναλώσιμες…

O ΥΕΘΑ Π.Καμμένος και το Μνημόνιο Μπλόκαραν τις προσλήψεις των Μισθοφόρων Στρατιωτών ΟΒΑ και με την απειλή την Ανεργίας Επιστρατεύουν τις Γυναίκες των φτωχών λαϊκών στρωμάτων! ΟΧΙ ΟΛΕΣ!!!
Για Ταξικούς λόγους δεν κάνουν τη θητεία  των Γυναικών Υποχρεωτική: Απαλάσσουν τις Ευκατάστατες Γυναίκες!
Τι θα κάνει ο Καμμένος με τις κρίσεις Αρχηγών; Σε ποια ερωτήματα πρέπει να απαντήσειΨάρωσε κόσμο από το πρωί ο δημοσιογράφος Ανδρέας Κούτρας με το άρθρο του «Στο χακί για (έξι μήνες) οι γυναίκες» που δημοσίευσε στην εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».
Σύμφωνα λοιπόν με τον αρθρογράφο «σχέδιο νόμου του ΥΠΕΘΑ θα προβλέπει εθελοντική και όχι υποχρεωτική κατάταξη για τις γυναίκες στις ένοπλες δυνάμεις με στόχο να “κλείσουν” τα κενά που υπάρχουν στην στελέχωση. Ταυτόχρονα ανοίγει ο δρόμος για πρόσληψη των γυναικών αυτών σε θέσεις όπου υπάρχουν ανάγκες.

Απελπιστική η κατάσταση των φαντάρων στο 649 ΤΕ, Καρλόβασι Σάμου: τρεις βδομάδες χωρίς έξοδο!

Στρατευμένοι και γονείς είναι τρομερά εξοργισμένοι με τις προκλητικές δηλώσεις και τα ψέματα του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου σχετικά με την επάνδρωση των μονάδων της παραμεθορίου.
Ενώ σε κάθε ευκαιρία ο ΥΕΘΑ τονίζει ότι εξαιτίας των δικών του πρωτοβουλιών και αποφάσεων αντιμετωπίστηκε το ζήτημα της επάνδρωσης των μονάδων της παραμεθορίου, καθώς προβάλλεται ως πρώτο μέλημα του Υπουργείου Άμυνας η ενίσχυση των στρατοπέδων σ νησιά και Έβρο, οι συνεχείς καταγγελίες αποδεικνύουν το εντελώς αντίθετο. Οι μονάδες αυτές είναι άδειες, έχουν ελάχιστη επάνδρωση, ενώ τα βύσματα κυνηγήθηκαν και επίσης οι μονάδες των αστικών κέντρων είναι άδειες!  
Γιατί όμως συμβαίνουν όλα αυτά;

Οι ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής Στρατολογούν Στρατιωτικούς Γιατρούς στο 251 ΓΝΑ και τους βάζουν στα ψηφοδέλτια!

ImageΝεότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες έρχονται να ενισχύσουν τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για τη διείσδυση των ΝΑΖΙ στις Ένοπλες Δυνάμεις, με την Ανοχή της κυβέρνησης και του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου, ηγέτη του ακροδεξιού και εθνικιστικού κόμματος των ΑΝΕΛ.
Πρόκειται για  μια πρωτοφανή κίνηση ωμής πολιτικής παρέμβασης  των ΝΑΖΙ στις Ένοπλες Δυνάμεις  για την οποία δε βρήκαν να πουν μια κουβέντα οι διώκτες του Συνδικαλισμού των Φαντάρων με πρόφαση την «απαγόρευση εισόδου του κομματισμού στον Στρατό», για να διατηρηθεί το προνόμιο των αστικών κομμάτων εξουσίας που ελέγχουν-χειραγωγούν-εξαγοράζουν  το προσωπικό!
Και μάλιστα όλα αυτά συμβαίνουν ενώ η εγκληματική φασιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή αντιμετωπίζει τη δικαστική δίωξη μετά τη δολοφονία του αντιφασίστα αγωνιστή καλλιτέχνη Φύσσα.

Απίστευτο χώσιμο για όλους σε ΚΕΤΘ ΑΥΛΩΝΑ! Μεγάλα θύματα οι φαντάροι Ι4

Η μια καταγγελία διαδέχεται την άλλη από το ΚΕΤΘ Αυλώνα. Ουσιαστικά εμφανίζονται τα ίδια προβλήματα, με την ευθύνη να βαραίνει εξίσου τις διοικήσεις των μονάδων, το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας.
Οι συνάδελφοι που καταγγέλλουν αυτή την φορά είναι φαντάροι που έχουν υπηρετήσει στις πιο απομακρυσμένες μονάδες της παραμεθορίου και αφού πήραν μετάθεση κοντά στον τόπο καταγωγής τους, βιώνουν ακόμη χειρότερες συνθήκες.
Η δύναμη είναι μικρή και οι υπηρεσίες συνεχώς αυξάνονται, χωρίς να νοιάζεται κανείς για το τι τραβούν οι στρατιώτες.

"Η Ευρώπη ζει τον δικό της εμφύλιο" ο οποίος ξεκίνησε από την Ελλάδα

Image
Η διαφοροποίηση της Γαλλίας,πρωτίστως, αλλά και της Ιταλίας στην γερμανική πρόταση για “σκληρή” αντιμετώπιση της Ελλάδας ήταν η πρώτη “υποψία αντίστασης” των Παρισίων στο Βερολίνο. Από το 2010 που η κρίση με επίκεντρο την Ελλάδα άρχισε να κλιμακώνεται,τόσο ο Σαρκοζί και πολύ περισσότερο ο Ολάντ ήταν …ο αντίλαλος της φωνής της Μέρκελ και του Σόϊμπλε. Για να μην έχουμε αυταπάτες, η πρώτη διαφοροποίηση Γάλλων και Ιταλών δεν μπορεί να αποδοθεί μόνο σε “φιλελληνικά αισθήματα” που πιθανόν να υπάρχουν. Η πιθανότητα να αρχίσει να “ξηλώνεται” το ευρωπαϊκό “πουλόβερ” από την Ελλάδα ,είναι σενάριο εφιαλτικό για Ρώμη και Παρίσι. Γνωρίζουν ότι θα είναι τα επόμενα “θύματα” του γερμανικού “οικονομικού εθνικισμού”.

Ο Μίκης Θεοδωράκης διηγείται τη δολοφονία του Σωτήρη Πέτρουλα


Σήμερα, Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015, συμπληρώνονται 50 χρόνια από τη δολοφονία του φοιτητή «Λαμπράκη» Σωτήρη Πέτρουλα. Ο Σωτήρης Πέτρουλας γεννήθηκε το 1942 στο Οίτυλο της Μάνης. Η οικογένειά του κατέφυγε στην Αθήνα, για να γλυτώσει από τους διωγμούς κατά την περίοδο του Εμφυλίου.
31 μέλη της οικογένειας Πέτρουλα [1] δολοφονήθηκαν κατά την περίοδο 1943-1950. 
Ο Σωτήρης ήταν ο μοναδικός Πέτρουλας που κηδεύτηκε. Οι υπόλοιποι είχαν ταφεί σε ομαδικούς τάφους.

24 Ιουλίου 1974: η νύχτα που ήρθε ο Καραμανλής - Όλα όσα έγιναν και ειπώθηκαν

Γράφει ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

ImageΑπό τα ξημερώματα της Κυριακής 20 Ιουλίου, η χώρα βρισκόταν σε κατάσταση γενικής επιστράτευσης, όπως είχε αποφασίσει σε έκτακτη συνεδρίασή του, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αδαμάντιου Ανδρουτσόπουλου, το Υπουργικό Συμβούλιο:
«Η Τουρκία ενήργησε σήμερον την 5.45 π.μ. κατά παράβαση των υφισταμένων συνθηκών, των συμμαχικών υποχρεώσεων και των κανόνων διεθνούς δικαίου, απόβασιν στρατιωτικών δυνάμεων εις την νήσον Κύπρον.
Η ενέργεια αυτή αποτελεί καταφανή παράβασιν των διεπουσών την Κύπρον διεθνών συμφωνιών, απειλούσαν την διεθνή ειρήνην και αποβλέπουσα εις την εκ μέρους της Τουρκίας πραξικοπηματικήν δημιουργίαν καταστάσεων, αι οποίαι θέτουν εν κινδύνω ζωτικά ελληνικά συμφέροντα.

Ενημέρωση από τη συνάντηση για τη συγκρότηση του Καραβανιού Αγώνα & Αλληλεγγύης στην Αθήνα

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21/7 μια πρώτη συζήτηση για τη συγκρότηση του Καραβανιού Αγώνα & Αλληλεγγύης στην Αθήνα. Στη συνάντηση συμμετείχαν αγωνιστές και αγωνίστριες από το Σωματείο Εργαζομένων στη Wind, από το Σύλλογο Υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου Αττικής, την Ανοιχτή Συνέλευση Μηχανικών, την Εργατική Παρέμβαση στην Ειδική Αγωγή, την Πρωτοβουλία για Ανεξάρτητο Κέντρο Αγώνα Εργατών, τις καθαρίστριες του Υπ. Οικονομικών, την Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε, την Ελευθεριακή Συνδικαλιστική Ένωση, την Αντιπολεμική Διεθνιστική Κίνηση, 

ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

kΤα πράγματα είναι απλά. Ούτε σχόλια χρειάζονται, ούτε αναλύσεις. Η Ιστορία τα καταγράφει μια χαρά. Το μαύρο πολιτικό σύστημα που μας έφτασε εδώ και μας ετοιμάζει για τα χειρότερα, δεν θα τιμωρηθεί ποτέ.
Κώστας Σημίτης το 2002 όταν μας έχωνε στην ευρωζώνη: «Με το ευρώ γίνεται παράλληλα η ελληνική οικονομία πιο ισχυρή, πιο ανταγωνιστική και πιο αποτελεσματική στην αξιοποίηση της συμμετοχής μας στην Ενωμένη Ευρώπη. Αποκτά νέες δυνατότητες στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, στην ανάπτυξη και στην πραγματική αύξηση των εισοδημάτων των εργαζομένων και των συνταξιούχων».

Στις ταξικές κοινωνικές αφετηρίες της σύγχρονης μνημονιακής καταστροφής Ανέστης Ταρπάγκος


Τελικά δεν ήταν μόνον το κόμμα της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας, που σαν τέτοιο απέσπασε το 44% της λαϊκής ετυμηγορίας τον Οκτώβριο του 2009, που εφάρμοσε το 1ο Μνημόνιο, στην περίοδο 2010 – 12, παρότι έκφραζε πλατειά στρώματα των λαϊκών στρωμάτων και της εργατικής τάξης. Δεν ήταν μόνον ο πο­λι­τι­κός σχη­μα­τι­σμός της ΝΔ, που αντι­προ­σώ­πευε πο­λι­τι­κά την κοι­νω­νι­κή συμ­μα­χία αστι­κής τάξης και με­σαί­ων – ανώ­τε­ρων στρω­μά­των των μι­κρο­α­στι­κών τά­ξε­ων, που εφάρ­μο­σε το 2ο Μνη­μό­νιο στο διά­στη­μα 2012 – 14. Στη ση­με­ρι­νή συ­γκυ­ρία είναι ένα πο­λι­τι­κό κόμμα της Αρι­στε­ράς, που εξέ­φρα­σε εκλο­γι­κά τις λαϊ­κές τά­ξεις, ενώ το ίδιο πα­ρέ­με­νε κατά πλειο­ψη­φία πο­λι­τι­κός σχη­μα­τι­σμός του μι­κρο­α­στι­κού εκ­συγ­χρο­νι­σμού, που εφαρ­μό­ζει πλέον πα­νη­γυ­ρι­κά το 3ο Μνη­μό­νιο.

Η αντεπανάσταση μπορεί να είναι «και» τηλεοπτική

Η αντεπανάσταση μπορεί να είναι «και» τηλεοπτική
Ο ρόλος των ιδιωτικών καναλιών της Βενεζουέλας στο αποτυχημένο «πραξικόπημα των 47 ωρών» κατά του Ούγκο Τσάβες το 2002.
της Μαριάννας Τζιαντζή
«Η επανάσταση δεν θα είναι τηλεοπτική» (The revolution will not be televised). Aυτό τον τίτλο έχει ένα περίφημο τραγούδι του Τζιλ Σκοτ-Χίρον του 1970, αλλά κι ένα βραβευμένο ιρλανδέζικο ντοκιμαντέρ (2003) για το αποτυχημένο πραξικόπημα εναντίον του Ούγκο Τσάβες. Η ταινία αυτή (μπορείτε να τη δείτε με αγγλικούς υπότιτλους στο You Tube) δείχνει ό,τι δεν έδειξαν τα ιδιωτικά κανάλια της Βενεζουέλας εκείνο το δραματικό διήμερο του πραξικοπήματος, αποκαλύπτει και τα ψέματα που έδειξαν. Η αντεπανάσταση, λοιπόν, μπορεί να είναι τηλεοπτική.

Η "χρησιμότητα" της ρωσικής απειλής για τη Δύση που κοστίζει ακριβά στην Ελλάδα

Image
Η κρίση Δύσης-Ρωσίας κλιμακώνεται με το NATO από τη μία πλευρά να έχει επιτέλους βρει μετά από πολλά χρόνια έναν αξιόλογο αντίπαλο ο οποίος δικαιολογεί την ύπαρξή του και την Ρωσία από την άλλη να έχει βρει την αφορμή για να αναπτύξει το οπλοστάσιό της και να “αυτονομηθεί” από τις δεσμεύσεις της. Στην μέση οι Ευρωπαίοι. Κι εμείς οι Έλληνες που όσο κι αν ακούγεται παράδοξο πληρώνουμε ακριβά την διένεξη. Πως;

Τα κράτη της Βαλτικής όπως η Λιθουανία ,η Λετονία και η Εσθονία που με τόση εχθρότητα αντιμετωπίζουν την Ελλάδα, υπολογίζεται ότι έχουν χάσει πάνω από 800 εκατομμύρια δολάρια από την επιλογή τους να γίνουν “εμπροσθοφυλακή” των ΗΠΑ και της ΕΕ έναντι της Ρωσίας. Ότι “χασούρα” έχουν την καλύπτει απλόχερα η ΕΕ, που για τις Βαλτικές χώρες δεν έχει ενδοιασμούς.

Νέο πλανήτη που μοιάζει με τη Γη ανακάλυψε το τηλεσκόπιο Kepler της NASA...


22414518_452b_artistconcept_comparisonwithearth.limghandlerΈναν νέο πλανήτη που μοιάζει περισσότερο από κάθε άλλον απ” όσους έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα, με τη Γη, ανακάλυψε το διαστημικό τηλεσκόπιο Κέπλερ της NASA. Ο πλανήτης αυτός, που ονομάστηκε Kepler -452b, είναι όπως υπολογίζουν οι επιστήμονες κατά 60% μεγαλύτερος ως προς τη διάμετρό του από τη Γη. Ο πλανήτης, περιφέρεται γύρω από το μητρικό του άστρο, το Kepler -452, όπως και η Γη γύρω από τον ήλιο. Όμως αυτός ο μακρινός ήλιος είναι είναι κατά 1,5 δισεκατομμύρια χρόνια μεγαλύτερος σε ηλικία από τον δικό μας, καθώς δημιουργήθηκε πριν από 6 δισεκατομμύρια χρόνια. 

Θεούλης ξεφτιλίζει διαδήλωση της Κου Κλουξ Κλαν παίζοντας μουσική (VIDEO) Οι ρατσιστές έκαναν πορεία με μουσική υπόκρουση το soundtrack του Star Wars

19COLUMBIA-superJumbo
Πέντε μέρες πριν, στις 18 Ιουλίου και η Κου Κλουξ Κλαν κάνει πορεία στο Columbia της Νότιας Carolina για να διαμαρτυρηθούν για το κατέβασμα της σημαίας των Νοτίων που υπήρχε σε κτήριο της πολιτείας.

Καθώς οι όχι και τόσο πολλοί ρατσιστές έκαναν την πορεία τους με τη προστασία της αστυνομίας, μια θεότητα που ήταν εκεί για τη συγκέντρωση ενάντια στην Κλαν ακολούθησε παράλληλα την πορεία τους παίζοντας ένα πνευστό που λέγεται σουζάφωνο για να τους ξεφτιλίσει. Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό:

ΜΑΤ Χτυπάνε κόσμο στον Σταθμό Λαρίσης..Αιτία κάποιοι επιβάτες δεν είχαν εισιτήρια!

Πληροφορίες, φέρουν 20 περίπου άτομα, να μην έχουν εκδώσει εισιτήρια για το τρένο, από Αθήνα προς Βόρεια Ελλάδα. Αυτό, προκάλεσε την επέμβαση των ΜΑΤ, ΑΚΟΥΣΟΝ, ΑΚΟΥΣΟΝ!!

Σύμφωνα με αναφορές, θύματα, είναι ηλικιωμένοι, παιδιά και γυναίκες