Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Νεκρός ο ηγέτης των Ταλιμπάν μουλά Ομάρ


Εκπρόσωπος του προέδρου του Αφγανιστάν ανακοίνωσε ότι ο αρχηγός των Ταλιμπάν μουλά Ομάρ είναι νεκρός, μετέδωσε το Αλ Τζαζίρα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλειών, ο αρχηγός των Ταλιμπάν πέθανε πριν από δύο χρόνια σε νοσοκομείο του Πακιστάν.
Σημειώνεται ότι η είδηση για τον θάνατο του Ομάρ έρχεται μόλις λίγες μέρες πριν την έναρξη του δεύτερου γύρου ειρηνευτικών διαδικασιών μεταξύ της αφγανικής κυβέρνησης και των Ταλιμπάν.

Turkey’s Political Influence Felt as Washington Turns Its Back on Kurds Fighting ISIS

Some of the most successful fighters against the Islamic State are being isolated and attacked by America’s new favorite ally in the region.
Kurdish militias are achieving the stated goals of the Obama administration — to “degrade and ultimately destroy” ISIS — as well or better than any other fighting force. From Kobane to the recent liberation of Tel Abyad, Kurdish militias have won hard-fought victories against ISIS fighters in Syria, while preventing the advance of ISIS into northern Iraq.

Η πολιτική της προδοσίας: Ο Ομπάμα δίνει τους Κούρδους για να κατευνάσει την Τουρκία

Αν και δεν συμφωνούμε με αυτή την προσέγγιση όμως περιλαμβάνει ενδιαφέροντα στοιχεία:
The Kurdish militias (YPG, PKK) have been Washington’s most effective weapon in the fight against ISIS in Iraq and Syria. But the Obama administration has sold out the Kurds in order to strengthen ties with Turkey and gain access to Turkey’s Incirlik Air Base. The agreement to switch sides was made in phone call between President Obama and Turkish President Recep Tayyip Erdogan less than 48 hours after a terrorist incident in the Turkish town of Suruc killed 32 people and wounded more than 100 others.

Συλληφθέντες 15ης Ιουλίου: «Αριστερό» Μνημόνιο – «Αριστερή» Καταστολή -«Αριστερή» συκοφαντία.

Της Aντωνίας Λεγάκη

Άκουσε σήμερα το πανελλήνιο τον πρωθυπουργό να περιγράφει ότι δήθεν οι συλληφθεντες της 15ης Ιουλίου, ήταν ξένοι προβοκάτορες, εγκληματίες που προφανώς κάποιες ξένες δυνάμεις είχαν στείλει για να πετάνε μολότωφ στους ειρηνικούς διαδηλωτές(!), με σκοπό να πέσει η κυβέρνηση!!!

Και δαρμένοι και καταδικασμένοι

Σε 12 έως 34 μήνες με αναστολή καταδικάστηκαν οι τρεις από τους εφτά διαδηλωτές που είχαν συλληφθεί εν μέσω πρωτοφανούς βιαιότητας και αυθαιρεσίας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της 15ης Ιουλίου, ενώ οι άλλοι τέσσερις αθωώθηκαν | ICONPRESS/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ
Συντάκτης: Γιάννης Μπασκάκης
Αθωώθηκαν οι τέσσερις από τους επτά διαδηλωτές που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στις 15 Ιουλίου στο Σύνταγμα. Το Β’ αυτόφωρο τριμελές πλημμελημάτων απάλλαξε μεν την πλειονότητα των κατηγορουμένων από όλες τις κατηγορίες, αλλά όχι και τους υπόλοιπους τρεις που καταδικάστηκαν τελικά σε ποινές από 12 έως και 34 μήνες με αναστολή.

«Το ΔΙΠΛΟ ΟΧΙ Μέχρι το Τέλος» του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ – Η Συνέλευση στην ΑΣΟΕΕ (Βίντεο- Φώτο)


Με εξαιρετική επιτυχία, μαζικότητα και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Ιουλίου στην ΑΣΟΕΕ, η πρώτη συνέλευση της πρωτοβουλίας «ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ», έπειτα από κάλεσμα πάνω από 600 συνδικαλιστών, εργαζομένων, νέων, επιστημόνων, καλλιτεχνών, δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων, πανεπιστημιακών, δημοσιογράφων http://www.pandiera.gr/

KILLERS GO HOME...Σταματήστε να πηγαίνετε Μισθοφόροι ρε καθάρματα...Οι τύψεις των εγκλημάτων θα σας κατατρέχουν για πάντα!

Αμερικανοί Πεζοναύτες Βγάζουν Τη Στολή Τους Για Καλό Σκοπό

Μάχη της Κρήτης: Η Κρήτη μπορούσε να κρατήσει

Αποτέλεσμα εικόνας για η μαχη τησ κρητησΈνα σπάνιο όσο και κατατοπιστικό ψηφιακό υλικό-ντοκουμέντο ανασύρουμε σήμερα από τα αρχεία του  Α.Σ.Κ.Ι. για τη Μάχη της Κρήτης. Είναι το εμπεριστατωμένο και πολύ κατατοπιστικό άρθρο του Μ. Παπουτσάκη που δημοσιεύτηκε στο τεύχος 64 (5/1963) του περιοδικού "ΔΡΟΜΟΙ της ΕΙΡΗΝΗΣ", σελ. 26-29. Το άρθρο παρατίθεται και σε μορφή word για όσους και όσες φίλες του blog έχουν δυσκολία να το διαβάσουν από τις επισυναπτόμενες εικόνες.

Τι συμφωνία υπέγραψαν Τουρκία-ΗΠΑ και ποια η αγωνία της Άγκυρας

Image
Η Τουρκία “καρφώνεται” από μόνη της για τα πραγματικά της κίνητρα σε σχέση με την εμπλοκή της σε στρατιωτικές επιχειρήσεις στο έδαφος της Συρίας. Ο εκπρόσωπος Τύπου του τουρκικού ΥΠΕΞ, ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας με τις ΗΠΑ ,για παραχώρηση της βάσης του Ιντσιρλίκ. Διευκρίνησε όμως ότι τα αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη που θα απογειώνονται από εκεί δεσμεύονται για επιχειρήσεις εναντίον του Ισλαμικού κράτους και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε αποστολή αεροπορικής υποστήριξης Κούρδων μαχητών στη βόρεια Συρία. Η αγωνία της Άγκυρας είναι οι Κούρδοι και τίποτα άλλο.

Οι Αγωνίστριες του Κουρδιστάν και οι Αλήτες Μισθοφόροι της Τουρκίας!

ΟΙ γερακινες του Κουρδισταν που πολεμανε και τα κτηνη του ΙΣΙΣ και το Τουρκικο στρατο.

Τσίπρα, βγάλε τους όλους...για να συνεχίσουν...Τέλος ο κατ' οίκον περιορισμός για Νίκο Μιχαλολιάκο και Ελένη Ζαρούλια

Τέλος ο κατ' οίκον περιορισμός για Νίκο Μιχαλολιάκο και Ελένη ΖαρούλιαΑίρεται με απόφαση του Συμβουλίου Εφετών, ο κατ' οίκον περιορισμός που είχε επιβληθεί στον αρχηγό της Χρυσής ΑυγήςΝίκο Μιχαλολιάκο και τη σύζυγό του, βουλευτή Ελένη Ζαρούλια.
Το δικαστικό Συμβούλιο, με δύο βουλεύματά του που εκδόθηκαν σήμερα (αριθμοί 1246 και 1247/2015) διατάσσει την άρση του περιοριστικού όρου του κατ' οίκον περιορισμού με 24ωρη αστυνομική φύλαξη, που είχε επιβληθεί στους δύο κατηγορούμενους για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Με τα βουλεύματα,τόσο για τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής όσο και για την σύζυγο του, αντικαθίσταται ο όρος του κατ' οίκον περιορισμού με υποχρεωτική εμφάνιση τρεις φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του ζευγαριού.

10 φορές που αισθανθήκαμε περήφανοι τα τελευταία 2 χρόνια για την Ελληνική Δικαιοσύνη Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος ήταν ένα απλό μικρό παράδειγμα

Ένα είναι το πράγμα που μας ενώνει όλους στην Ελλάδα ανεξαρτήτως τα πιστεύω και τις πολιτικές μας πεποιθήσεις. Η άποψή μας ότι η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι τυφλή, αλλήθωρη και εγκεφαλικά νεκρή. Μια ανάρτηση του συγγραφέα Στέφανου Λίβου ήταν η αιτία να δημιουργήσουμε αυτήν τη λίστα, για να μας «αναπτερώσει» το ηθικό και να μας υπενθυμίσει ότι δεν υπάρχει σωτηρία.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Ένας θλιβερός Αλέξης Τσίπρας


Δεν ξέρω αν ακούσατε τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον «105.5 Στο Κόκκινο»και τον Κώστα Αρβανίτη; Αν όχι, καλύτερα. Γλιτώσατε.
Γιατί ήταν ένας θλιβερός και αόριστος Τσίπρας. Καμία σχέση με τον ριζοσπάστη πολιτικό που γνωρίζαμε έως τώρα, πλέον ακούγεται ως ένας υποταγμένος πολιτικάντης που έπαψε να λέει την αλήθεια στο λαό.
Η συνέντευξη (και η πολιτική του κατ' επέκτασιν) κινήθηκε (και κινείται) σε δύο επίπεδα: στα πράγματα που έχει ήδη κάνει και στα πράγματα που δεν έχει κάνει ακόμα.

Εδώ οι δωρεάν εργαζόμενοι φαντάροι για να καλύπτουν κενά εκπαιδευτικών-δασκάλων-ΟΤΑ-Πυροσβεστών! Ο ΑΝΥΕΘΑ Δ.ΒΙΤΣΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΝΥΕΘΑ Κ.ΗΣΥΧΟΥ!

Πέρα από την παραμύθα της δήθεν εναλλακτικής για τους εργαζόμενους πρότασης της Αριστερής Αντιμνημονιακής Πλατφόρμας απέναντι στον μνημονιακό Τσίπρα, που ήρθε να διαδεχτεί το μύθο του αριστερού ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ανέχεται τον ακροδεξιό Π.Καμμένο για να μπορέσει να συγκυβερνήσει(!) Αποδεικνύεται ότι ο Κώστας Ήσυχος, ο Πάνος Καμμένος και τώρα ο Δημήτρης Βίτσας είναι εχθροί της Νεολαίας, είναι εκμεταλλευτές και καταπιεστές της στρατευμένης νεολαίας. Ουσιαστικά συνεχίζουν το έργο των Σαμαρά-Βενιζέλου, ακολουθούν τα βήματα του Λοβέρδου που πρώτος θέλησε με την δωρεάν εργασία των φαντάρων-εκπαιδευτικών έναντι μορίων να καλύψει τα τεράστια κενά στα σχολεία, καθώς τα Μνημόνια που συμφώνησαν και οι ανάγκες του ελληνικού καπιταλισμού δεν επιτρέπουν Προσλήψεις Εκπαιδευτικών. Αντίθετα απαιτούν την ιδιωτικοποίηση-εμπορευματοποίηση κάθε κοινωνικού αγαθού.  
Όλοι αυτοί χρησιμοποιούν τον Στρατό ως μηχανισμό εξασφάλισης δωρεάν εργατικού δυναμικού, για να μην κάνουν προσλήψεις και να καλύψουν με την εργασία των φαντάρων όλα τα κενά του κρατικού μηχανισμού.

Ο Ελληνικός Στρατός αντιτίθεται στην εθελοντική αιμοδοσία!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ Νο9
Στο ΚΕΤΘ ΑΥΛΩΝΑ ανώτερος αξιωματικός σκίζει τα παραπεμπτικά…
Πρόσφατα, στο ΚΕΤΘ Αυλώνα, ο Διοικητής της 3ης Επιλαρχίας Συνταγματάρχης Γκ. έσκισε το παραπεμπτικό σημείωμα έφεδρου στρατιώτη που επρόκειτο να μεταβεί στο 401 ΓΣΝΑ για εθελοντική αιμοδοσία.
Η (πιθανή) αιτιολογία;
Δεν βγαίνουν οι υπηρεσίες
Βεβαίως, τη συγκεκριμένη ημέρα ο αιμοδότης εδικαιούτο να είναι "ελεύθερος υπηρεσίας".
Παράλληλα, ο ίδιος διοικητής αρνείται την άδεια αιμοδοσίας σε στρατιώτες που ήδη έχουν δώσει αίμα.

Αθήνα : 70 μήνες σε 3 συλληφθέντες της διαδήλωσης της 15ης Ιούλη

Όπως δημοσιεύτηκε στο facebook από τον Yannis Androulidakis η «αδέκαστη αριστερή δικαιοσύνη» μοίρασε 70 μήνες φυλάκισης με 3ετή αναστολή σε 3 από τους συλληφθέντες της διαδήλωσης της 15ης Ιουλίου ενάντια στο 3ο μνημόνιο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι ποινές ήταν : 34 μήνες στο σύντροφο μετανάστη, 24 στο σύντροφο από την ΟΚΔΕ Σπάρτακος, 12 στον σύντροφο από την ΑΠ Ροσινάντε.

Senior Western official: Links between Turkey and ISIS are now 'undeniable'

View gallery
.
ISIS turkey

(REUTERS/Umit Bektas) An ISIS fighter walks near a black flag belonging to the Islamic State as a Turkish army vehicle takes position near the Syrian town of Kobani, as pictured from the Turkish-Syrian border near the southeastern town of Suruc, Sanliurfa province, October 7, 2014. 

Κραυγαλέα ανισότητα στις ΗΠΑ, υπονομεύει το μέλλον της χώρας

Η μέση αμερικανική οικογένεια είναι πτωχότερη σήμερα από ότι ήταν 25 χρόνια πριν. Το εισόδημα μιας μέσης αμερικανικής οικογένειας έχει μειωθεί κατά 5% σε σχέση με το 1989 σύμφωνα με στοιχεία της Federal Reserve Bank of St. Louis. Το γεγονός αυτό δεν πρέπει να εκπλήσσει καθώς το εισόδημα της μεσαίας τάξης στις ΗΠΑ έχει συρρικνωθεί λόγω της αύξησης των τιμών.

LaRouche Warns of Thermonuclear 'Guns of August' Unless Obama is Dumped

Lyndon LaRouche yesterday publicly warned that, unless President Obama is either removed from office, or stripped of any political independence, he will use the August Congressional recess as the moment of opportunity to provoke a confrontation with Russia that could lead to a general war, including a thermonuclear war of extinction.

In Turkey, Kurds See Airstrikes and Protest Crackdowns as Political Revenge

In Turkey, Kurds See Airstrikes and Protest Crackdowns as Political Revenge
JARED BALL, PRODUCER, TRNN: What's up, world. Welcome back to the Real News Network. I'm Jared Ball here in Baltimore.
Over the weekend Turkey launched air strikes against the Islamic State and Kurds in Iraq and Syria, effectively ending the two-year-long ceasefire between Turkey and the Kurdistan Workers' Party, also known as the PKK. This comes days after Turkey granted the U.S. permission to use air bases along the Syrian border. Will this closer cooperation between the U.S. and Turkey undermine recent political gains for the Kurds in the region?

Ανεβαίνει το θερμόμετρο με νέα μέτρα μέσα στον Αύγουστο – Μισθοί, συντάξεις, εργασιακά στο στόχαστρο – Έρχονται οι επικεφαλής των ελεγκτών

Ανεβαίνει το θερμόμετρο με νέα μέτρα μέσα στον Αύγουστο – Μισθοί, συντάξεις, εργασιακά στο στόχαστρο – Έρχονται οι επικεφαλής των ελεγκτών- Μειώσεις στο μισθολογικό κόστος του Δημοσίου με μειώσειςμισθών

- Να ανοίξει εδώ και τώρα το Ασφαλιστικό ζητούν οι δανειστές 
- Βάζουν νέα προαπαιτούμενα για να ξεκλειδώσει η χρηματοδότηση
- Τι μας περιμένει μέσα στο καλοκαίρι
Η τρόικα απέκτησε νέο μέλος και μαζί αυξάνεται και η πίεση προς τη χώρα. Κατά τον Μάριο Ντράγκι πλέον δεν μιλάμε για τρόικα αλλά όπως είπε για quadrigia, για τέθριππο με λίγα λόγια ή αν προτιμάτε για άρμα που το σέρνουν τέσσερα άλογα... 

Βενζίνη και πετρέλαιο με... καπέλο – Κλοπή των πολιτών με τιμές – φωτιά, ενώ οι τιμές του αργού πετρελαίου έχουν μειωθεί

Βενζίνη και πετρέλαιο με... καπέλο – Κλοπή των πολιτών με τιμές – φωτιά, ενώ οι τιμές του αργού πετρελαίου έχουν μειωθεί - Οι τιμές του αργού έπεσαν 13 δολάρια/βαρέλι, όμως η τιμή της αμόλυβδης στηνΕλλάδα αυξήθηκε
- Τεράστια η ψαλίδα στις τιμές της βενζίνης από 1,50 ως 1,70 ευρώ το λίτρο, ανάλογα με την περιοχή
- Κανένας έλεγχος και οι απατεώνες κάνουν πάρτι σε βάρος του καταναλωτή
Φόρου του κράτους και αισχροκέρδεια προκαλούν αιμορραγία στην τσέπη μας


Ένα ... μοναδικό φαινόμενο ζούμε για ακόμη ένα καλοκαίρι. Με τη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού να έχει πέσει στα τάρταρα μεταξύ... διαπραγμάτευσης και δημοψηφισμάτων και με την κυβέρνηση να ομφαλοσκοπεί με τα εσωτερικά της προβλήματα οι ελεγκτικοί μηχανισμοί κάθε άλλο παρά τη δουλειά τους κάνουν και έτσι ενώ οι τιμές των καυσίμων διεθνώς μειώνονται οι Έλληνες καταναλωτές πληρώνουν για ακόμη μια φορά τη... νύφη.

Η άνοια του Φράνκο

1975: Χουάν Κάρλος (αριστερά) και Φρανθίσκο Φράνκο (δεξιά), λίγο πριν τον θάνατο του δεύτερου,
συνεργάζονται για την διατήρηση της ομαλότητας και της δημοκρατίας στην Ισπανία.

Το Ευρώ Και Η Νέα «Ιερά Εξέταση»


Γράφει ο Γρηγόρης Σουλτάνης 
Οι πολλαπλές όψεις του Ευρώ
Το ευρώ δεν είναι μόνο η «καθολική πόρνη, ο καθολικός μαστροπός ανθρώπων και εθνών», η «πόρνη της Βαβυλώνας».
Είναι το σύμβολο της αντεπανάστασης των ελίτ και της υποταγής των χαμηλών τάξεων.
Είναι σύμβολο αποθέωσης του φιλελευθερισμού, της ιδιοκτησίας και του ιδιωτικού.
Είναι σύμβολο της κυριαρχίας του χρηματιστικού και του ευρωπαϊκού κεφαλαίου.
Είναι νεο-αποικιοκρατικό όπλο λεηλασίας και εξαθλίωσης των χωρών της περιφέρειας.
Είναι εργαλείο πολιτισμικού εξανδραποδισμού και αυτοαποικισμού.

Μεγαλειώδης αντιρατσιστική συγκέντρωση στο Ελσίνκι της Φιλανδίας


Μια άνευ προηγουμένου ανθρώπινη πλημμυρίδα ήταν η αντιρατσιστική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα  στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.
Πάνω από 30 000 χιλιάδες διαδηλωτές πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια  στη ρατσιστική τοποθέτηση βουλευτή του φιλοναζιστικού κόμματος (Γνησιοι Φινλανδοι) ο οποίος τάχτηκε ωμά ενάντια στην πολυπολιτισμικότητα. Τοποθέτηση που υποδαυλίζει εχθρότητα ενάντια
στην  κουλτούρα του μεταναστευτικού στοιχείου που ζει εδώ στη Φινλανδια.  Μάλιστα θρασύτατα αυτός ο ρατσιστής κάλεσε σε πόλεμο ενάντια στις διαφορετικές κουλτούρες των μεταναστών.

Τι κρύβεται πίσω από την επίθεση κατά Βαρουφάκη ΔΑΝΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ


Πολλές φορές ασκήσαμε σκληρή κριτική στον κ. Βαρουφάκη, κατά τη διάρκεια της υπουργικής του θητείας, για τις θέσεις του και την πολιτική που ακολούθησε, δηλαδή την κυβερνητική πολιτική. Επιμέναμε και επιμένουμε ότι δεν επρόκειτο για προσωπική πολιτική του πρώην υπουργού Οικονομικών, αλλά για πολιτική της κυβέρνησης, έστω και αν αυτό ενοχλούσε κάποιους που ήθελαν να μιλούν για την «παραδοξότητα», την «υπερβολή», την «αμετροέπεια» του.

Ερντογάν κάνει πραξικόπημα εναντίον της Αριστεράς, ο Ερντογάν είναι ο τρομοκράτης!

Η 5η ημέρα η επιχείρηση αντι-τρομοκρατία (πωλήθηκε ως anti-isis) από Ερντογάν και akp σηματοδοτεί επίσημα 1050 συλλήψεις. 

Τα σχολεία δεν είναι επιχειρήσεις κύριε Μπαλτά!

mpaltasΔήλωση των εκπροσώπων των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ–ΚΙΝΗΣΕΩΝ–ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΩΝ Π.Ε. στο Δ.Σ της ΔΟΕ, για τις δηλώσεις του υπουργού παιδείας Αριστείδη Μπαλτά στην ΕΡΤ 27/ 7/ 2015
ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΛΤΑ , 
ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ !!!!
Ως μάνατζερ, εργαζόμενος στην επιχείρηση Διαρκές Μνημόνιο Α.Ε. εμφανίστηκε ο υπουργός παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς στην συνέντευξη που έδωσε στη ΕΡΤ.
Υπεραμύνθηκε του μνημονίου και της «φιλολαϊκής» διαχείρισής του στα λόγια, ενώ ξέρει πολύ καλά ότι η εφαρμογή του στο χώρο της εκπαίδευσης θα φέρει νέα «δεινά» στο σχολείο, στα παιδιά, στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς.

Erdogan says Kurdish peace talks impossible to continue Turkish leader sounds warning after NATO offers support for ongoing military offensive against PKK and ISIL.

Turkey's President Recep Tayyip Erdogan says it is impossible to continue a peace process with Kurdish fighters and that politicians with links to "terrorist groups" should be stripped of their immunity from prosecution.
After months of reluctance, Turkey last week started military operations on the Islamic State of Iraq and the Levant (ISIL) targets in Syria.