Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

3η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ στον Ελληνικό Στρατό μέσα σε 15 μέρες!!! Φαντάρος το θύμα του Στρατού αυτή τη φορά…

ImageΗ μια αυτοκτονία διαδέχεται την άλλη στον Στρατό αλλά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος αναλώνονται σε δημόσιες σχέσεις και αποπροσανατολιστικές δηλώσεις για τη διεξαγωγή ΕΔΕ, που πάντα έρχονται να κουκουλώσουν τις πραγματικές ευθύνες για να μη θιγεί το Γόητρο του Στρατού και της κυβέρνησης!
Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι συνάδελφοι του  άτυχου φαντάρου η νέα Αυτοκτονία φαντάρου σημειώθηκε στο Στρατόπεδο Βάλτου στην Ορεστιάδα, εν ώρα σκοπιάς.
Στον 3ο ΛΜΧ/3ΛΕΜ αυτοκτόνησε περίπου στις 14.30 μ.μ. ο στρατιώτης Αλέξανδρος Σαρτζής, 28 χρονών.

Ο πόλεμος του Ερντογάν και η επαναστατική ελπίδα του εγχειρήματος της Ροζάβα

Αποτέλεσμα εικόνας για ανταρτισσες ρκκOι εξελίξεις στην Τουρκία και ευρύτερα στην Μέση Ανατολή αποτελούν, ίσως, την πρώτη σοβαρή απάντηση των «απέναντι» στον πραγματικό σεισμό που προξένησε η μεγαλειώδης αφήγηση που μας πρόσφερε η Ροζάβα.  Γνωρίζουν καλά, οι «από πάνω» ότι αυτός ο σεισμός κινδυνεύει διαρκώς να μείνει μετέωρος, ένας «φάρος» μέσα στον ωκεανό της πολυμορφίας των εξεγέρσεων των καταπιεσμένων και της βίαιης καταστολής τους, ενσωμάτωσής τους ή προσαρμογής τους στον ρεαλισμό των καπιταλιστικών αναδιαρθρώσεων και των γεωπολιτικών εκκαθαρίσεων.

ΤΟΥΡΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ...

Εορτασμός πάνω με πυρηνικά στην ιαπωνία. Ατομική τούρτα. Χιροσίμα σηματοδότησε μια παραβίαση στον πόλεμο, ριζοσπαστικό στην εκμηδενιζόμενης πεδίο εφαρμογής, και ανελέητη στην υπαρξιακή φιούρι. Εκείνη την εποχή, ήταν μια σχεδόν απελπισμένη προσπάθεια εκ μέρους των στρατιωτικών να ομαλοποιηθεί η χρήση της-στην πραγματικότητα, ο παγκόσμιος πόλεμος είχε άδεια το νόημα της προστασίας των αμάχων. Σύνολο πόλεμος σήμαινε επίσης σύνολο θανάτου, και ακόμα και αν δεκάδες χιλιάδες πέθαναν στο μήνα του αυγούστου στο δύο ατομικές βόμβες στη χιροσίμα και το ναγκασάκι, δεκάδες χιλιάδες έκανε προηγουμένως σε βομβαρδισμό. Τα καμμένα απομεινάρια ήταν η σειρά της ημέρας.Http://www.globalresearch.ca/atomic-warfare-became-…/5467779

Ένας Χρυσαυγίτης με κουστούμι επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ.!

Πανούσης: Πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της παράνομης μετανάστευσης
Πανούσης: Πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί η παράνομη μετανάστευση 
Με αναχαίτιση μέσα στην Τουρκία και ανακατανομή στην Ευρώπη, θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της παράνομης μετανάστευσης, δηλώνει στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ι. Πανούσης
«Έχουμε από τις πιο δημοκρατικές αστυνομίες στον κόσμο» δηλώνει στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, επισημαίνοντας ότι «στην Ελλάδα απλώς όταν φοβόμαστε, λέμε "πού είναι η Αστυνομία;" και όταν δεν έχουμε προβλήματα φωνάζουμε "μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι"».
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Πανούσης αναφερόμενος στο μεταναστευτικό αναφέρει ότι από την Άνοιξη έχουν μπει στη χώρα 102.000 μετανάστες και αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα πρέπει να έχουμε ένα εκατομμύριο μετανάστες. «Πεντακόσιες χιλιάδες δηλωμένους και άλλους τόσους παράνομους. 

Κως: Απελπισία, εξαθλίωση, απόγνωση, εγκατάλειψη


 (Φωτό απο το αστυνομικό τμήμα της Κω)
(Φωτό απο το αστυνομικό τμήμα της Κω)
όσες λέξεις και αν σκεφτούμε καμία δεν αρκεί για να περιγράψει την κατάσταση με τους πρόσφυγες στην Κω. Το νησί, ως γνωστόν, τους τελευταίους μήνες δέχεται τεράστια κύματα προσφύγων από τις γειτονικές ακτές, εκατοντάδες ανθρώπους, στην πλειοψηφία τους Σύριοι, που καθημερινά διασχίζουν τη Μεσόγειο μέσα σε καρυδότσουφλα για να σώσουν τη ζωή τη δική τους και των παιδιών τους από τον πόλεμο, για να ξεφύγουν από την άνιση μάχη με το θάνατο. Κάποιοι από αυτούς τα κατάφεραν και κάποιοι από αυτούς έφτασαν στην Κω.

ΠΑΝΟΥΣΗΣ: «ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»|ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ 136 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ»

«Έχουμε από τις πιο δημοκρατικές αστυνομίες στον κόσμο» δήλωσε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, επισημαίνοντας ότι «στην Ελλάδα απλώς όταν φοβόμαστε, λέμε ‘πού είναι η Αστυνομία;’ και όταν δεν έχουμε προβλήματα φωνάζουμε ‘μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι’». Και η αλήθεια είναι όχι μόνο ότι δεν είναι δημοκρατική η ΕΛ.ΑΣ αλλά έχει σπείρει και τον θάνατο.
Η Λίστα του Θανάτου της ΕΛ.ΑΣ

Η εργασία δεν απελευθερώνει

Ο θεός με φώτισε και έφυγα. Οι Γερμανοί κάμουν το παν για να μας ευχαριστήσουν.

Προπαγανδιστική «μαρτυρία» Ελληνα εργάτη στη Γερμανία, 1942

«Κοιμόσαστε;» «Τι συμβαίνει;» «Μπλόκο, ολόκληρη η συνοικία έχει μπλόκο. Μίλησε το χωνί».
Έτσι ξεκινούσε πριν από εβδομήντα χρόνια το ημερολόγιό του ο Παύλος Μώτος. Και κάπως έτσι ξεκινούσε γι’ αυτόν, όπως και για εκατοντάδες ακόμη Ελληνες, το ταξίδι προς τα γερμανικά στρατόπεδα εργασίας –περίπου δύο μήνες πριν από την απελευθέρωση της Ελλάδας.

Παλαιστίνη: Νεκρός και ο πατέρας του βρέφους που κάηκε από Ισραηλινούς εποίκους στη Δυτική Όχθη

Το θάνατο του Παλαιστίνιου Σαάντ Νταουαμπέχ, πατέρα του βρέφους που κάηκε ζωντανό την περασμένη εβδομάδα μέσα στο σπίτι του, όταν το πυρπόλησαν Ισραηλινοί έποικοι στη Δυτική Όχθη, επιβεβαίωσε η οικογένειά του.
Ο Παλαιστίνιος υπέκυψε στα τραύματά του στο ισραηλινό νοσοκομείο όπου είχε διακομιστεί.
Θυμίζουμε ότι στις 30 Ιούλη, κάηκε ζωντανό ενώ κοιμόταν ένα βρέφος 18 μηνών, μετά από μια εμπρηστική επίθεση που έγινε τη νύχτα στο χωριό Ντούμα, κοντά στη Ναμπλούς της Δυτικής Όχθης.

ΑΣΙΑΤΙΣΣΕΣ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΒΟΗΘΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ, ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΙΜΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ.

6664784-3x2-700x467Από  Beverley O’Connor και Shivali Nayak
Η δημοσιογράφος Karen Emmons άρχισε να ψάχνει για πληγές, όταν θέλησε να καταγράψει τα δεινά των Ασιατισσών οικιακών βοηθών.
Βρήκε τουλάχιστον 25 γυναίκες που της μίλησαν  για τις σωματικές και συναισθηματικές ουλές που είχαν βιώσει, στην προσπάθειά τους να βγάλουν προς το ζην στο εξωτερικό.