Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

ΕΥΛΟΓΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ‏ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Γεια σας θέλω δύο θέματα να θέσω.1)Γιατί να γίνεται ακόμα η 50αρα στις ειδικές δυνάμεις ; Είναι μη αποδεκτή από το σύνολο των στελεχών επ.οπ. και μη αλλά και από τους οπλίτες.Δεν ωφελεί σε τίποτα και συν τοις άλλοις δημιουργεί σωματικά προβλήματα.

2) Οι στρατολογικές υπηρεσίες συχνά καθυστερούν τις διαδικασίες για μειωμένη θητεία.Η μειωμένη θητεία αποτελεί νόμιμο δικαίωμα όσων είναι δικαιούχοι.
Υ.Γ Η 50αρα κάλλιστα μπορεί να αντικατασταθεί με ένα 4ήμερο βολών.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Η ιστορίας μιας 70χρονης Παλαιστίνιας δύο φορές εξόριστης...


Αχάραγα,μια ακόμα βάρκα με σαράντα ψυχές,φτάνει στη Κώ.
Ανάμεσά τους,μια 70χρονη Παλαιστίνια.
Η Αμούν,είναι μαθημένη στην εξορία και την ξενιτιά,Γεννήθηκε στην Παλαιστίνη,μεγάλωσε στο Χαλέπι της Συρίας,έφυγε διωγμένη κι από τις δύο πατρίδες της αναζητώντας ακόμα και τώρα,μια καλύτερη ζωή,χωρίς πολέμους.Χωρίς διωγμούς.

Ποιοι είναι οι «Τηρητές του Όρκου»; ΕΝΟΠΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ

Οπλισμένοι σαν αστακοί, φορώντας στολές παραλλαγής, αλεξίσφαιρα γιλέκα και φέροντας βαρύ οπλισμό (τουφέκια AR-15) και πιστόλια οι «Τηρητές του Όρκου» (Oath Keepers) βγήκαν στους δρόμους του Φέργκιουσον του Μιζούρι, που κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης έπειτα από τα βίαια επεισόδια στην πόλη κατά την επέτειο του θανάτου ενός άοπλου μαύρου έφηβου, του Μάικλ Μπράουν, από τα πυρά ενός λευκού αστυνομικού.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΦΕΘΑ ΤΟΣΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Συνέντευξη ΥΦΕΘΑ Νίκου Τόσκα στον Ρ/Σ «Στο Κόκκινο» και στη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χριστακάκη

Η έντιμη δημοσιογράφος θέτει σειρά ερωτημάτων στον Υφυπουργό Άμυνας σχετικά με τα δραματικά περιστατικά των αυτοκτονιών και τις καταγγελίες για τα βασανιστήρια-καψόνια εις βάρος στρατιωτών. 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΡΙΣΤΑΚΑΚΗ: Τώρα, κύριε Τόσκα, επειδή έχουμε 5 λεπτά και για να μην μας πουν ότι δεν κουβεντιάζουμε για ενδεχόμενα ζητήματα τα οποία καίνε. Υπήρχαν τρεις αυτοκτονίες στο στράτευμα τις τελευταίες 15 μέρες. Υπάρχει μια ανακοίνωση από το Δίκτυο Σπάρτακος που λέει ότι αυτό δεν είναι σύμπτωση. 

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ: Τα καλοκαιρινά θέρετρα των ΕΔ "χώροι φιλοξενίας" μεταναστών

Image
Τα θερινά θέρετρα των ΕΔ που βρίσκονται κοντά στην πρωτεύουσα ζητά με επιμονή εδώ και καιρό ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης,προκειμένου να τα μετατρέψει σε χώρους φιλοξενίας μεταναστών. Το αίτημα έχει κατ΄ επανάληψη απορριφθεί, αλλά ο δήμαρχος επανέρχεται συνεπικουρούμενος και από τις δραματικές εξελίξεις στο θέμα.
Τα όσα είδαμε στο Πεδίον του Άρεως και η “προσωρινή λύση” μετεγκατάσταση των μεταναστών, είναι κατά τους αρμόδιους “ασπιρίνη σε καρκινοπαθή” . Με δεδομένο ότι όλοι εκτιμούν ότι η κατάσταση θα γίνει πολύ χειρότερη, σύντομα, η “λύση” παραχώρησης των θερέτρων των ΕΔ έρχεται και επανέρχεται στο προσκήνιο.

Ντοκουμέντο: Ο Αλέκος Παναγούλης μιλά για την απόπειρα κατά Παπαδόπουλου - ΒΙΝΤΕΟ

ImageΤο τηλεοπτικό ντοκουμέντο είναι μια συνέντευξη του Αλέκου Παναγούλη ,την ημέρα της αποφυλάκισή του.
Σαν σήμερα ,13 Αυγούστου 1968, ο Αλέκος Παναγούλης επιχείρησε να τινάξει στον αέρα το δικτάτορα Γιώργο Παπαδόπουλο.
Στο βίντεο η συνέντευξη που παραχώρησε, ο Παναγούλης με κάθε μυστικότητα, στον Ιταλό δημοσιογράφο SILVANO AGOSTI λίγες μέρες μετά την αμνήστευση που απένειμε το καθεστώς των συνταγματαρχών στους πολιτικούς κρατουμένους στις 21/8/1973. To πολύτιμο αυτό ντοκουμέντο παραχωρήθηκε από τον S. AGOSTI στην ΕΡΤ. 
Πριν την προβολή του παρατίθενται χρονολογικά τα γεγονότα-σταθμοί της αντιδικτατορικής δράσης του μεγάλου αγωνιστή, όπως η λιποταξία του από το στράτευμα μετά την επιβολή της χούντας, η ίδρυση της οργάνωσης Ελληνική Αντίσταση και η στήριξη της ένοπλης πάλης κατά του απριλιανού καθεστώτος. 

Ο χυδαίος ΝΑΖΙΣΤΗΣ Σφακιανάκης προ των πυλών!

Αποτέλεσμα εικόνας για σφακιανακης για χρυση αυγη
Με πρωτοβουλία του γνωστού καλλιτέχνη κ. Νότη Σφακιανάκη ,οι πολίτες της Κω υπογράφουν μια κοινοποίηση προς όλες τις αρχές ,απαιτώντας την άμεση λύση του μεταναστευτικού ,με την προστασία των συνόρων μας.

Το kosnews24.gr δημοσιεύει παρακάτω το κείμενο αυτούσιο όπως έχει δοθεί προς υπογραφή
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ
Πρός όλους τούς βουλευτές Δωδεκανήσου ,τόν περιφερειάρχη, τόν έπαρχο Κώ ,τόν δήμαρχο Κώ , τόν αστυνομικό διευθυντή Κώ , τόν λιμενάρχη Κώ καί πρός πάσαν άλλην υπεύθυνη αρχή: