Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Προθεσμίες για τον Προγραμματισμό Κατάταξης Στρατευσίμων με την 2015 ΣΤ΄/ΕΣΣΟ (Νοέμβριος 2015)

Σας ενημερώνουμε ότι με την 2015 ΣΤ΄/ΕΣΣΟ στον Στρατό Ξηράς,  θα προγραμματισθούν για κατάταξη οι στρατεύσιμοι των κλάσεων 1992 έως και 2017 (έτη γέννησης 1971 έως και 1996), των οποίων οι λόγοι υποχρέωσης για κατάταξη δημιουργήθηκαν στο διάστημα από 27 Ιουνίου 2015 έως 14 Αυγ2015 (και όχι έως 31 Αυγ 2015).


Συνταγματάρχης Νικόλαος Φανιός

Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΧΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ-Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΛΕΙΝΕΙ!

ΠΕΝΕΦΥΟ: ΜΑΧΗ ΕΝΤΟΣ ΚΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΦΩΤΙΣΜΟ
Τη Παρασκευή 24 Ιουλίου έλαβε μέρος η τελευταία εκπαίδευση της ανοιξιάτικης σεζόν για τη
Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Αττικής. Σε συνεργασία με τη Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Ευβοίας και τη Π.ΕΝ.ΕΦ.Υ.Ο. διοργανώθηκε εκπαίδευση μάχης εντός κτηρίων με χαμηλό φωτισμό. 
Η εκπαίδευση περιελάμβανε βασικές αρχές εκκαθάρισης δωματίου από ζεύγος, εκκαθάριση δωματίου με ύπαρξη εμποδίων και κίνηση σε διάδρομο. Εξετάστηκαν διάφορες περιπτώσεις όλες υπό το σκότος για την καλύτερη εκπαίδευση των μελών.

[ ΒΙΝΤΕΟ] Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ: Bίντεο-βόμβα: Άνδρες της ελληνικής ακτοφυλακής τρυπούν με καμάκι και εγκαταλείπουν λέμβο με μετανάστες


Ένα βίντεο πραγματική βόμβα δημοσιεύει σήμερα η ηλεκτρονική έκδοση της γαλλικήςLiberation, στο οποίο εικονίζονται άνδρες μέσα σε σκάφος του Λιμενικού Σώματος να τρυπούν φουσκωτή λέμβο γεμάτη μετανάστες, οι περισσότεροι γυναίκες και παιδιά, και στη συνέχεια να τους εγκαταλείπουν στην τύχη τους.

Τουρκική εισβολή στο Βόρεια Συρία

Τουρκικά στρατεύματα εισέβαλαν στην Β.Συρία προς ενίσχυση τουρκμενικής Ταξιαρχίας ισλαμιστών που προελαύνει προς την πόλη Ιντλίμπ με σκοπό την κατάληψή της!

Το Κουρδικό πρακτορείο anha ανέφερε ότι τουρκικά στρατεύματα διέσχισαν τα σύνορα και εισέβαλαν στη Συρία, στην περιοχή Μπαμπ Αλ-Σατ Χάουα, βόρεια του Χαλεπίου.
Κουρδική πηγές ανέφεραν ότι με συνοδεία πολλών λεωφορείων και θωρακισμένων τζιπ με πολυβόλα , τουρκική δύναμη κινήθηκε προς την περιοχή της Azaz. Την ίδια ώρα στην πόλη Idlib στο βόρειο Χαλέπι κινήθηκε η ταξιαρχία των Τουρκμένων με σκοπό την κατάληψη της.

Ψηφίστηκε το μνημόνιο Τσίπρα με 222 "ΝΑΙ", 64 "ΟΧΙ" και 11 "ΠΑΡΩΝ - 41 οι απώλειες για τον ΣΥΡΙΖΑ

Με 222 «ναι» ψηφίστηκε το τρίτο Μνημόνιο Με 222 «ναι», 64 «όχι» και 11 «παρών» ψηφίστηκε το πρωί της Παρασκευής από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο με το οποίο επικυρώνεται η συμφωνία της κυβέρνησης με τους θεσμούς για το τρίτο πρόγραμμα στήριξης της ελληνικής οικονομίας.
Η ψηφοφορία ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Παρασκευής, έπειτα από μία επτάωρη συνεδρίαση, που συνοδεύτηκε από έντονες αντιπαραθέσεις.
Η κυβέρνηση κρατάει οριακά τους 120 βουλευτές και σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπτρας θα ζητήσεια μέσως μετά την έγκριση της συμφωνίας και από τους θεσμούς ψήφος εμπιστοσύνης. Όλα δείχνουν πώς πάμε σε εκλογές και μάλιστα εντός του Σεπτεμβρίου. 


Μια σημαντική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στους μετανάστες-Αποσπούν μάγειρες πλοίων στο Βοτανικό για τους μετανάστες!

Image
Μπορεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να μην έχει κανένα σχέδιο για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος.
Μπορεί να συνεχίζει απτόητη τον πόλεμο εναντίον τους υπερασπιζόμενη την Ευρώπη Φρούριο και συμβάλλοντας σε όλες τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, υποστηρίζοντας τον πόλεμο της Τουρκίας εναντίον της Τουρκικής Αριστεράς και των Κούρδων ανταρτών.
Μπορεί να τους πνίγει στα νερά του Αιγαίου και να συνεχίζει τις απάνθρωπες εγκληματικές παράνομες επαναπροωθήσεις.
Μπορεί να διατηρεί και να αυξάνει τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Όμως κάποιες ενέργειες που σαφώς είναι αποσπασματικές και συμβάλλουν στη διατήρηση αυτής της άθλιας πολιτικής δεν πρέπει να θυσιαστούν στην πολεμική των στρατιωτικών σάιτ.

"Βίαιος Αύγουστος" ...επειδής ο Eλληναράς ξεχνάει εύκολα...

Κι επειδής ο Eλληναράς ξεχνάει εύκολα,(προφανώς δε γνωρίζει καν) εμείς είμαστε εδώ για να του τα θυμίζουμε.
To "Βίαιος Αύγουστος" είναι ένα ντοκιμαντέρ για τα πογκρόμ εναντίον των Ελλήνων μεταναστών στο Τορόντο το 1918.
Τον Αύγουστο του 1918 ένα πλήθος 50.000 Καναδών "πατριωτών" επιδόθηκε για μέρες σε ένα ανελέητο πογκρόμ σε βάρος των ελληνόφωνων μεταναστών της πόλης. Το αποτέλεσμα αυτού του ρατσιστικού πογκρόμ ήταν ο θάνατος αρκετών μεταναστών, μεταξύ των οποίων 29 γυναίκες και 6 ανήλικα παιδιά καθώς και υλικές ζημιές 1.000.000 δολαρίων.

Βρετανή δημοσιογράφος στον Φέργκιουσον βρίσκει λευκούς "ανοιχτά" να φέρουν τουφέκια και να συλλαμβάνουν ειρηνικούς έγχρωμους διαδηλωτές!

Kylie Morris of Channel 4 speaks to DeRay Mckesson (Channel 4/screen grab)Kylie Morris of Channel 4 in Britain visited Ferguson on Tuesday and tried to explain to the British people why white “Oath Keepers” were allowed to openly carry firearms on the street while peaceful black protesters were arrested.
“The men, calling themselves Oath Keepers, only added to the already simmering tensions,” a Channel 4 anchor noted before tossing to Morris for a live report from Ferguson.

Ο Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΑΕΡΟΤΑΞΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΝΔ!


Image“Συναγερμός” μαθαίνουμε σήμανε χθες το μεσημέρι στο ΓΕΕΘΑ. Η αιτία είχε να κάνει με την αναζήτηση εναέριου μέσου των Ενόπλων Δυνάμεων που είχε ζητηθεί για να μεταφέρει πρώην υπουργό της κυβέρνησης Σαμαρά από νησί των Κυκλάδων στην Αθήνα.
Οι πληροφορίες λένε ότι το εναέριο μέσο βρέθηκε και η αποστολή στο κοσμοπολίτικο νησί έγινε. Ήταν τόσο επείγον να μεταβεί στην Αθήνα ο πρώην υπουργός που έπρεπε οι ΕΔ να στείλουν ελικόπτερο;
Μήπως πρέπει επιτέλους να κάνουμε λίγο οικονομία και στις πτήσεις των ελικοπτέρων που τους τελευταίους μήνες όλο “γράφουν ώρες”;

Χωρίς λόγια...

Σαιντ Λούις της αστυνομίας αγόρασε ισραηλινά σπρέϊ ψεκασμού μετά από την εξέγερση Φέργκιουσον

Israeli vehicle spraying the foul-smelling ”skunk” at Palestinian protesters in the West Bank village of Kafr Qaddum, near the city of Nablus in May.
 APA images 
Three months after Ferguson erupted in protest over the police killing of unarmed Black teenager Michael Brown, the St. Louis Metropolitan Police Department (SLMPD) added an Israeli weapon called skunk to its protest-crushing arsenal, arms industry news website Defense One has confirmed

O Πάνος Καμμένος τρέχει να σωθεί με κατεβασμένα τα παντελόνια – Δέχθηκε άγρια επίθεση από διαδηλωτές! (VIDEO)

kammenos copy
Σήμερα μετά την ταφόπλακα του τρίτου μνημονίου ούτε από το σπίτι τους δεν θα τολμούν να βγουν.
http://www.nicemagazine.gr/

Η τουρκική Αστυνομία δολοφόνησε δύο παιδιά και εκτέλεσε έναν ενήλικα στη Ντιγιαντίν

Η τουρκική Αστυνομία δολοφόνησε δύο παιδιά και εκτέλεσε έναν ενήλικα στη Ντιγιαντίν
Η τουρκική Αστυνομία σκότωσε εν ψυχρώ τους Κούρδους Ορχάν Ασλάν (Orhan Aslan) 16 ετών και τον Εμράχ Αϊντεμίρ (Emrah Aydemir) 15 ετών στους χώρους εργασίας τους στην πόλη Ντιγιαντίν (Diyadin) στην ανατολική Τουρκία στην επαρχία Άγκρι. Επίσης, ακόμα ένα πτώμα βρέθηκε στη συνοικία Μουράτ, της ίδιας πόλης, το οποίο δεν έχει αναγνωριστεί. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν κουρδικά Μέσα, ομάδες των ειδικών επιχειρήσεων της τουρκικής Αστυνομίας άνοιξαν πυρ εναντίον αμάχων το βράδυ της Τετάρτης στη Ντιγιαντίν μετά από επεισόδια που σημειώθηκαν μπροστά στο διοικητήριο της πόλης.

Το Ισλαμικό Κράτος έριξε χημικά αέρια στους Κούρδους Πεσμεργκά

Το Ισλαμικό Κράτος έριξε χημικά αέρια στους Κούρδους ΠεσμεργκάΤζιχαντιστές μέλη στο Ισλαμικό Κράτος έριξαν χημικά αέρια σε Κούρδους Πεσμεργκά που μάχονται εναντίον τους στο βόρειο Ιράκ.
Σύμφωνα με τον Κούρδο αξιωματικό Αράς Χασό Μιρκχάν (Aras Hasso Mirkhan), υποδιοικητή των δυνάμεων των Πεσμεργκά που μάχονται στην πρώτη γραμμή του Μακχμούρ – Γκουέρ, 60 χιλιόμετρα νότια της κουρδικής πρωτεύουσας Ερμπίλ, την Πέμπτη 13 Αυγούστου το Ισλαμικό Κράτος έριξε χημικά αέρια ενάντια στους άνδρες του στην περιοχή.

Ημέρες Βαϊμάρης. Κλινικά νεκρή η κοινοβουλευτική δημοκρατία


vouli4Τα ξημερώματα της Παρασκευής 14 Αυγούστου, οι περισσότεροι Έλληνες βουλευτές ζήτησαν να μην τους δοθεί ο λόγος σε μια από τις πιο κρίσιμες συνεδριάσεις στην οποία θα κριθεί το μέλλον της χώρας τους για τις επόμενες δεκαετίες.
Ουσιαστικά απέρριψαν πρόταση της ΠτΒ να πραγματοποιηθεί δεκάωρη συζήτηση, όπως προβλέπει ο κανονισμός, και προτίμησαν την πρόταση του Ν.Φίλη να «ξεπετάξουν» το μνημόνιο Τσίπρα σε περίπου τρεις ώρες.
Τη σχετική «διαταγή» είχε δώσει λίγες ώρες νωρίτερα, ο Ε.Τσακαλώτος με μια απλή φράση του: «Τα πράγματα είναι απλά. Αύριο στις 4 έχει eurogroup».