Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Η.Π.Α. : Τα τελευταία λόγια Αφροαμερικανών που δολοφόνησε η αστυνομία #LastWords

kil1
Οι τελευταίες λέξεις 11 Αφροαμερικανών που δολοφόνησε η αστυνομία στις ΗΠΑ. Μόνο μέσα στο 2014, 100 Αφροαμερικανοί έχουν δολοφονηθεί από την αστυνομία.

«Μαμά πηγαίνω στο κολλέγιο»
Αμαντού Ντιάλο, 23 ετών. Η τελευταία συνομιλία του Αμαντού Ντιάλο με τη μητέρα του.



Τιμή και δόξα στην αντάρτισσα του PKK – της Ελευθερίας Ψυχογιού


11866402_10204746487363699_3554253572018946634_nΜια νέα γυναίκα βασανίστηκε, βιάστηκε και το σώμα της πετάχτηκε γυμνό στο δρόμο . Αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα δεν το έκανε το ISIS το έκαναν οι φασίστες του Ερντογάν , η τουρκική αστυνομία ! Η γυναίκα αυτή ήταν μέλος του PKK και πολέμησε το φασισμό του Ερντογαν και του ISIS !
Στην Τουρκία ήταν πάντα δύσκολο να είσαι γυναίκα . Ο Ερντογάν φροντίζει καθημερινά να το κάνει δυσκολότερο. Οι βουλευτές του λένε ότι οι εγκυμονούσες δεν πρέπει να κυκλοφορούν στους δρόμους γιατί είναι ντροπή . Ο ίδιος ο Ερντογάν λέει ότι τη γυναίκα την έχει κληρονομήσει ο άντρας, ότι η γυναίκα ανήκει στον σύζυγό της. Πρόσφατα πολλές γυναίκες απολύθηκαν από την εργασία τους γιατί ήταν γυναίκες. Ο Ερντογάν θέλει να δημιουργήσει ένα «μόρφωμα» γυναίκας με βάση την ισλαμική ιδεολογία

Στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως απλήρωτοι ναυτικοί που διαμαρτύρονταν στου Μαξίμου

4569000Αναδημοσίευση από peiratikoreportaz…
ΑΡΙΣΤΕΡΗ… ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ…ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ- ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ, ΠΟΥ, ΕΠΙ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ- ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΙ ΔΩΣΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!


Χτυπούν πρόσφυγες με κανόνι νερού (video)

Capture
Ανανέωση:Όπως αναφέρεται από το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος το σκάφος αυτό δεν ανήκει στο στόλο του, ούτε πρόκειται για σκάφος της δύναμης Frontex, από αυτά που συμμετέχουν στη Μικτή Ευρωπαϊκή Επιχείρηση «ΠΟΣΕΙΔΩΝ».(πηγή: TVXS)

Diyarbakir-Επιθέσεις του τουρκικού κράτους στην πρωτεύουσα του βόρειου Κουρδιστάν

Diyarbakir, περιοχή Silvan, σήμερα... 
Επιθέσεις του τουρκικού κράτους στην πρωτεύουσα του βόρειου Κουρδιστάν θα λέγαμε...Ή επιλογή του να χτυπήσουν και την "πρωτεύουσα" δείχνει ξεκάθαρα πως ο πόλεμος στο Κουρδιστάν εντείνεται! 
Μέχρι τώρα χτυπούσαν περιφερειακά, στρατιωτικούς στόχους, χωριά κοντά στα σύνορα κτλ. 
Υγ. Το Αμεντ (Ντιγιαρμπακίρ) παραμένει ή κουρδική πόλη που είναι μέσα στην καρδιά πολύ σφηνωμένη...
Μια πάμφτωχη πόλη 2εκ. Κατοίκων που οι συνελεύσεις κατοίκων αποφασίζουν μέχρι τι χρώμα θα έχουν τα αστικά λεωφορεία.
Η μοναδική πόλη της Τουρκίας που πίνεται το νερό της βρύσης!!! μετά από έξοδα του δήμου για να έχει πρόσβαση στα βασικά αγαθά ο πληθυσμός...
θα μπορούσα να γράφω ώρες για το Ντιγιαρμπακίρ, την πόλη πρότυπο των Κούρδων...άλλωστε το PKK "χρησιμοποιησε" το Ντιγιαρμπακίρ για να δείξει πως θα είναι οι πόλεις που θα έχουν στα χέρια τους οι Κούρδοι!

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ»‘ΜΠΑΤΣΟΣ»; Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ

Η μαγεία της ελληνικής γλώσσας δεν κρύβεται μόνο στη γλώσσα της Διανόησης
αλλά και στη γλώσσα των απλών ανθρώπων (αλλά μεγάλων ποιητών), όπως
καταγράφονται στη λαϊκή τραγουδοποιία, είτε είναι ανώνυμη (δημοτικά
τραγούδια), είτε επώνυμη (λαϊκά τραγούδια).
Μελετώντας το ρεμπέτικα τραγούδια της δεκαετίας του 1930 θα ακούσετε
σπάνια τη λέξη μπάτσος.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ: απείλησε ξανά με στρατοδικείο φαντάρους που αρνούνται να υπηρετήσουν στην Κύπρο

Καλούμε τους συναδέλφους που Παράνομα πήγαν στην Κύπρο να βγουν Παραπονούμενοι στο διοικητή της ΕΛΔΥΚ και να απαιτήσουν την επιστροφή τους στην Ελλάδα.
Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των μεταθέσεων για ΕΛΔΥΚ φαντάροι και γονείς μας κατάγγειλαν τις άθλιες μεθόδους που ακολουθεί το Υπουργείο Άμυνας και το κλιμάκιο για την ΕΛΔΥΚ στο ΚΕΤΘ Αυλώνα.
Ουσιαστικά, όχι μόνο παραπληροφορούν αλλά προβαίνουν σε συστηματική τρομοκράτηση των συναδέλφων. Δεν είναι πρωτόγνωρα φαινόμενα όλα αυτά, καθώς τις ίδιες επαίσχυντες μεθόδους ακολουθούσαν οι Υπουργοί Άμυνας των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Αυτό που προκαλεί όμως εύλογη απορία είναι η επανάληψη αυτών των αυταρχικών καταστάσεων από μια κυβέρνηση που θέλει να λέγεται αριστερή, από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ η οποία δηλώνει ότι σέβεται τους νόμους και τα δικαιώματα των στρατευμένων, προχωρώντας σε εκβιασμούς και απειλές εις βάρος των στρατιωτών, σε μια πρωτοφανή κλίμακα.

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ 4 ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΦΑΝΤΑΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ

Και αν και θα μπορούσα κάλλιστα να πω "δεν πάει στο καλό πια, τελείωσε" υπάρχουν ορισμένα θέματα τα οποία ήθελα να θίξω προτού ρίξω μαύρη πέτρα και δεν ξανασχοληθώ.
Κατατάχθηκα στο Υγειονομικό τον περασμένο Νοέμβριο. Άλλαξα 4 στρατόπεδα και από όπου πέρασα προσπάθησα να σημειώσω τα υπέρ και τα κατά με τρόπο ο όποιος να επιβεβαιώνει το γεγονός ότι υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι πραγματικά κάνουν τη δουλειά τους εκεί. Τώρα από ότι διάβασα, μερικά από όσα λέω εδώ δεν φτουρούν μία μπροστά στα μεγαλύτερα προβλήματα τα οποία παρουσιάζονται μέσω των άρθρων σας αλλά απλά θέλω να αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου και να πιστεύω ότι έκανα κάτι, όσο μικρό και αν είναι.

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ: Τι δεν έχει απαντηθεί για τα τελευταία περιστατικά

Image
Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση τα τελευταία περιστατικά αυτοκτονιών να ξεχαστούν. Δεν αρκεί η πρωτοβουλία του ΑΣΔΕΝάρχη για την σύνταξη εγχειριδίου πρόληψης τέτοιων περιστατικών. Πρέπει πολλά να γίνουν,ακόμη περισσότερα να αλλάξουν και να διορθωθούν. Πρώτα απ΄ όλα να διερευνηθούν σε βάθος τα τελευταία περιστατικά και να δοθούν καθαρές απαντήσεις για όσα ακούγονται,λέγονται και γράφονται. Οι οικογένειες πρώτα απ΄ όλα αλλά και η κοινή γνώμη θέλει πειστικές απαντήσεις για τους άδικους θανάτους νέων ανθρώπων.
Και για τον θάνατο του υπαξιωματικού στη Σάμο πολλά ακούστηκαν και για τον χαμό του στρατιώτη στην Ορεστιάδα,υπάρχουν ερωτήματα. Για τη δεύτερη περίπτωση υπάρχει η πληροφορία ότι ο στρατιώτης είχε επαφή με τον ψυχολόγο της μονάδας του. Τι προέκυψε απ’αυτή την επαφή θα αποτελέσει φανταζόμαστε σημαντικό μέρος της έρευνας που γίνεται.

Σκάνδαλο: «Πάρτι» 13.000 υπαλλήλων της Ε.Ε. με ταξίδια, ξενοδοχεία και ψώνια

Την ώρα που εκατομμύρια Ευρωπαίοι στενάζουν από τις πολιτικές της λιτότητας, μια προνομιούχα αφρόκρεμα 13.000 υπαλλήλων της Ε.Ε. περνάει ζωή και κότα

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της βρετανικής «Telegraph», οι ανωτέρω υπάλληλοι της Ε.Ε. και άλλων σχετιζομένων υπηρεσιών χρέωσαν μέσα στο 2013 τις πιστωτικές τους κάρτες με 103,4 εκατομμύρια ευρώ για γεύματα σε ξενοδοχεία, για ταξίδια, για διασκέδαση αλλά και για τις προσωπικές τους αγορές. 

Διαγράφουν χρέη έως 20.000 €; Η απάτη είναι τέχνη.

Εάν είσαι άστεγος και κοιμάσαι στα παγκάκια, έχεις μηδενικά εισοδήματα (φυσικά δεν έχεις ακίνητη περιουσία) οφείλεις μέχρι 20.000€ μαζί με τους τόκους, αλλά, δεν υπάρχουν και πιστωτές ασφαλισμένοι έναντι της απόλυτης χρεοκοπίας σου, τότε τα χρέη σου διαγράφονται, αρκεί να συντρέχει κι ένας ακόμα λόγος. Να είσαι συνεργάσιμος και να το βεβαιώνουν οι τράπεζες! Μετά, έτσι χρεοκοπημένος, άστεγος και πεινασμένος πρέπει να βρεις δικηγόρο και τα δικαστικά έξοδα για την προσφυγή σου στο Ειρηνοδικείο.

Ο "πόλεμος των jets"! Ρωσία εναντίον ΗΠΑ για τις πωλήσεις μαχητικών

Image
Ο πόλεμος των “αόρατων” μαχητικών αεροσκαφών πέμπτης γενιάς σε πλήρη εξέλιξη. Οι ΗΠΑπροωθούν το F-35 της Lockheed Martin, παρά τα μεγάλα προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια της ανάπτυξης και παραγωγής του. Και από την άλλη πλευρά οι Ρώσοι αντιπαραθέτουν το T-50 προσπαθώντας να αποδομήσουν το αμερικανικό “προϊόν”.
Οι ΗΠΑ και ειδικά η Lockheed Martin ,έχει την προϊστορία και το πλεονέκτημα των “μαζικών εξαγωγών-πωλήσεων” ,ειδικά με το F-16. Το “δίκτυο πελατών” σ΄ όλο το κόσμο ,αποτέλεσε και την βάση για την “συμπαραγωγή” του F-35. Η Ελλάδα κατόρθωσε να μείνει εκτός και αυτού του προγράμματος σε αντίθεση με την Τουρκία.
Η Ρωσία του Πούτιν έχει στόχο να “σπάσει” το μονοπώλιο και να διευρύνει το “παραδοσιακό” και σαφώς μικρότερο πελατολόγιό της.
Σ΄ αυτή τη προσπάθεια η “αποδόμηση” του F-35 από την πλευρά της Ρωσίας, γίνεται με τρόπο …επιθετικό,μέσω των ρωσικών ΜΜΕ. Το Sputnik για παράδειγμα παρουσίασε σε περίποπτη θέση την άποψη του αμυντικού αναλυτή David Axe,ο οποίος υποστήριξε ότι το F-35 είναι “προβληματικό στον πυρήνα του” και ότι “έχει ξεπεραστεί ήδη όχι μόνο από ρωσικά αλλά και από κινεζικά μαχητικά αεροσκάφη”.

Το PKK σε επαφές με τις ΗΠΑ για τις συγκρούσεις με την Τουρκία

Image
Το PKK βρίσκεται σε έμμεσες, μυστικές επαφές με τις ΗΠΑ προκειμένου να μεσολαβήσουν για να τερματιστούν οι συγκρούσεις με την Τουρκία.Αυτό αναφέρει σε συνέντευξή του στην βρετανική  Telegraph ο εκ των κορυφαίων ηγετικών στελεχών του PKK, Cemil Bayik- συνέντευξη που αναδημοσιεύει και η τουρκική Radikal.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι το PKK βρίσκεται σε επαφές με τις ΗΠΑ μέσω ‘έμμεσων δικτύων’' λόγω του ότι η οργάνωση είναι χαρακτηρισμένη ως τρομοκρατική. Φέρεται σύμφωνα με το δημοσίευμα να να ανταλλάσσονται μηνύματα κι επιστολές, να γίνονται συσκέψεις και το PKK να βλέπει θερμά την διαμεσολάβηση των ΗΠΑ. Ο ίδιος ο Bayik δήλωσε: «Επαναλαμβάνω την έκκληση μου για την ανάγκη να διαμεσολαβήσουν οι ΗΠΑ μεταξύ ημών και της Τουρκίας. Εάν μας δώσουν μια εγγύηση, εμείς θα αναλάβουμε το ρόλο που μας αντιστοιχεί. Όμως, εάν δεν δοθεί κάποια εγγύηση  δεν μπορούμε να κάνουμε βήματα μονομερώς».

Ο εχθρός είναι το κράτος: πώς λειτουργεί το σύστημα της δικαιοσύνης των ΗΠΑπου ξεκίνησε τον εμφύλιο πόλεμο

As more and more incidents of police brutality are captured on film, you might expect them to become less common. But, as one New York public defender attests, the problem has deep roots — and its victims are grimly predictable
Walter Lamer Scott running from city patrolman Michael Thomas Slager in North Carolina in April this year; Slager has been fired and charged with murder after firing eight shots at Scott. Photograph: Uncredited/AP
Τhe images are compelling, true, but they don’t compel due to any great variety. On the contrary, the experienced viewer will detect a certain dispiriting sameness almost from the outset. The only aspect that truly changes is the accompanying data, though this is mostly irrelevant detail.

Ισραήλ: Απελευθέρωση υπό όρους για τον Παλαιστίνιο απεργό πείνας Mοχάμεντ Αλάν

Το Τελ Αβίβ δήλωσε τη Δευτέρα έτοιμο να απελευθερώσει τον Μοχάμεντ Αλάν, τον φυλακισμένο απεργό πείνας που έχει μετατραπεί σε σύμβολο για τους Παλαιστίνιους, υπό τον όρο να φύγει για το εξωτερικό και παραμεινει εκει για 4 χρονια, ενώ τεταμένη παραμένει η κατάσταση στην περιοχή.
Το απόγευμα της Δευτέρας, ένας Ισραηλινός συνοριοφρουρός σκότωσε με 9 σφαίρες έναν 22χρονο Παλαιστίνιο που αποπειράθηκε να μαχαιρώσει έναν συνάδελφό του σε σημείο ελέγχου νότια της Νάμπλους, στο βόρειο τμήμα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης,σύμφωνα με την ισραηλινή αστυνομία.

Κύπρος: Αρχίζει η εκποίηση ακινήτων για «κόκκινα» δάνεια

Η Τράπεζα Κύπρου θέτει σε εφαρμογή τη διαδικασία των εκποιήσεων για μη εξυπηρετούμενα δάνεια, καθώς από τη Δευτέρα ενεργοποιήθηκε η νομοθεσία που διέπει τον πλειστηριασμό ενυπόθηκων ακινήτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τράπεζα Κύπρου θα προωθήσει αρχικά 25 περιπτώσεις εκποίησης που αφορούν εμπορικά ακίνητα και γη αξίας, 84,9 εκ. ευρώ.

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ - ΣΤΟ 1,2 ΔΙΣ. ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ Οριστικά στους Γερμανούς της Fraport τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια

Οριστικά στους Γερμανούς της Fraport τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ
Η κυβέρνηση με απόφασή της παραχωρεί τα 14 Περιφερειακά Αεροδρόμια στην γερμανική Fraport, σε υλοποίηση του σχετικού διαγωνισμού που έχει ολοκληρωθεί προ μηνών και μετά από την εισήγηση της διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ στις 3 Ιουλίου.
Η σχετική απόφαση ελήφθη κατά την διάρκεια του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ) που συνεδρίασε στις 13 Αυγούστου και χθες δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Την απόφαση υπογράφουν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκης και οι υπουργοί Οικονομικών Ευκλ. Τσακαλώτος, Οικονομίας Γ. Σταθάκης και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Π. Σκουρλέτης.

ΔΩΡΕΑΝ | Κατεβάστε ελεύθερα όλες τις αρχαίες ελληνικές τραγωδίες

Οι συνεργάτες του 24grammata.com  σε συνεργασία με το Φιλολογικό Φροντιστήριο “Γιώργος Δαμιανός” για πρώτη φορά, παγκοσμίως, συγκέντρωσαν όλες τις αρχαίες ελληνικές τραγωδίες, πλήρες κείμενο, στο πρωτότυπο, στη νέα ελληνική και στην αγγλική γλώσσα.

Το κατέβασμα δεν προαπαιτεί καμία εγγραφή, γίνεται εντελώς δωρεάν με ένα απλό κλικ.

Η ερμαφρόδιτη σχέση των ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής με τη θρησκεία!

«Ηλιοστάσιο, διαβαίνουμε τις πύλες του χειμώνα. Μακρύς και δριμύς, πρόκληση η αντιμετώπισή του, σκληρός σαν τον αγώνα που θα κληθούν να δώσουν οι εκλεκτοί της ιδέας. Όμως ο ήλιος επέστρεψε και σηματοδοτεί την αρχή της νίκης του Φωτός επί του Σκότους. Σκότος, η παρακμή της υπόδουλης Πατρίδας μας. Φως η νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού».

Πολιτική απάτη για γέλια (ή για κλάματα) (Βίντεο)

Πολιτική απάτη! Σε κάθε βήμα. Που ξεκινάει ακόμη και από το σύνθημα "η ελπίδα (κι όχι τίποτε περισσότερο) έρχεται". Το οποίο πολύ γρήγορα -από τον Φλεβάρη ακόμη, τότε που ο Μανώλης Γλέζος αναφώνησε ότι "το κρέας έγινε ψάρι!"- κονιορτοποίησαν, για ν' ακολουθήσει η άθλια χάλκευση τού "όχι" του λαού. Και το τσαλαπάτημά του.
Και λεονταρισμοί. Και θράσος. Πηχτό. Και επιθέσεις! Σ' αυτά θα αναφερθούμε με νεότερη ανάρτηση. Προς το παρόν απολαύστε τη μετεξέλιξη της μνημονιακής κομπανίας, την τρίτη βερσιόν της. Από τον πολιτικό θίασο της επαρχίας, που αν και θλιβερός βγάζει πολύ γέλιο.
Μας στάλθηκε από indexanthi.gr

Οι Γερμανοί αιχμάλωτοι του Στάλινγκραντ βαδίζουν στους δρόμους της Μόσχας. Η «παρέλαση των ηττημένων»...

Γερμανοί αιχμάλωτοι στους δρόμους της Μόσχας. Για την "παρέλαση των ηττημένων" επιστρατεύτηκαν αυτοί που ήταν σε καλύτερη κατάσταση, στους οποίους μάλιστα διανεμήθηκε συσσίτιο.
Ο πρόσφατος εξαναγκασμός των Ουκρανών αιχμαλώτων από τους Ρώσους αυτονομιστές να παρελάσουν στους δρόμους του Ντονέσκ, έφερε στη μνήμη των παλαιότερων ένα ανάλογο περιστατικό το οποίο συνέβη το 1943. Ουκρανοί αιχμάλωτοι στο Ντονέσκ. Η κόκκινη σημαία κυματίζει στο Στάλινγκράντ.