Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΘΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΩ ΔΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ!

Οργή λαού κατά την άφιξη Καμμένου στην Κω. Τον υποδέχθηκαν με αυγά & μπουκάλια.ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Επεισόδια στην άφιξη Καμμένου στην Κω. Τον υποδέχθηκαν με αυγά & μπουκάλια.
ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Με ''γαλλικά'', αυγά αλλά και με μπουκάλια υποδέχθηκαν σήμερα "αυθόρμητα" οι αγανακτισμένοι ακροδεξιοί  τον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο στην Κω.Οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι ενδεικτικά του τι επικράτησε με τον Υπουργό εμφανώς έντρομο (αν και προσπάθησε στην αρχή να παραμείνει χαμογελαστός) να μπαίνει γρήγορα στο γραφείο του Δημάρχου έτσι ώστε να προστατευθεί από το εξαγριωμένο πλήθος.

Χάος στα σύνορα Ελλάδας-ΠΓΔΜ - "Βροχή" τα δακρυγόνα με 10 τραυματίες

Η αστυνομία της ΠΓΔΜ ρίχνει δακρυγόνα για να διαλύσει το πλήθος χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων που προσπαθούν να διασχίσουν τα σύνορα από την Ελλάδα, σύμφωνα με μαρτυρία που επικαλείται το Reuters.
Ένταση προκλήθηκε στην ουδέτερη ζώνη, στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ, στο ύψος της Ειδομένης, όπου εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες έχουν εγκλωβιστεί, περιμένοντας να εισέλθουν στη γειτονική χώρα.
Δέκα άτομα τραυματίστηκαν από τις χειροβομβίδες κρότου λάμψης που χρησιμοποίησαν νωρίτερα το πρωί συνοριοφύλακες της ΠΓΔΜ για να απωθήσουν τους πρόσφυγες στην ουδέτερη ζώνη με την Ελλάδα, στο ύψος της Ειδομένης.

Η "σωτηρία" των Μνημονίων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ είναι εδώ-Φρίκη στην πλατεία Κοτζιά-Αυτοπυρπολήθηκε και βούτηξε στο κενό

Φρίκη στην πλατεία Κοτζιά-Αυτοπυρπολήθηκε και βούτηξε στο κενό.
Νεκρός στον ακάλυπτο χώρο οκταόροφης πολυκατοικίας στο κέντρο της Αθήνας, βρέθηκε το πρωί ένας άνδρας.αναφέρει το thetoc.gr.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας στην πλατεία Κοτζιά και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, αυτοπυρπολήθηκε και έπεσε στο κενό. 

Ειδομένη: Δέκα τραυματίες από τις κρότου λάμψης που έριξαν συνοριοφύλακες της ΠΓΔΜ

Δέκα άτομα τραυματίστηκαν από τις χειροβομβίδες κρότου λάμψης που χρησιμοποίησαν νωρίτερα συνοριοφύλακες της ΠΓΔΜ για να απωθήσουν τους πρόσφυγες στην ουδέτερη ζώνη με την Ελλάδα, στο ύψος της Ειδομένης, όπου εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες έχουν εγκλωβιστεί, περιμένοντας να εισέλθουν στη γειτονική χώρα.
Απ’ αυτούς οι τέσσερις, σύμφωνα με κλιμάκιο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα που βρίσκεται στην περιοχή, τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρονται αυτή την ώρα, με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο Κιλκίς.

Φαντάροι και Εκλογές. Τι κάνουμε ρε παιδιά;

Και ξαφνικά οι Τσίπρας-Καμμένος αποφάσισαν εκλογές.
Αποτέλεσμα εικόνας για εκλογες χιουμορΤελικά, όχι τόσο ξαφνικά. Το ελληνικό κατεστημένο αναζητά όρους πολιτικής σταθερότητας αφού ακολουθεί ένα χρονικό διάστημα πολύ άγριου ταξικού πολέμου εναντίον του κόσμου της εργασίας ώστε να εφαρμοστεί το 3ο, πιο βάρβαρο Αριστερό-Ακροδεξιό, Μνημόνιο. Είναι χαρακτηριστικό ότι και αυτή τη φορά οι στυλοβάτες της αντεργατικής επίθεσης είναι η αστική δικαιοσύνη, τα καθεστωτικά ΜΜΕ και οι Πραιτοριανοί της ΕΛ.ΑΣ. του Πανούση, που όλως τυχαίως απαλλάσσονται των αντιασφαλιστικών ρυθμίσεων!
Οι εκλογές όμως αυτές έχουν το χαρακτήρα ενός ξεκαθαρίσματος στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η ηγετική ομάδα των Τσίπρα-Δραγασάκη-Παπαδημούλη κλπ. φαίνεται αποφασισμένη να καθαρίσει το εσωκομματικό τοπίο από τη αντι-μνημονιακή αντιπολίτευση των Λαφαζάνη-Ήσυχου κλπ., μετά τη μνημειώδη μνημονιακή κωλοτούμπα.

Κωνσταντινούπολη: Κατεχόμενη Πόλη!

Η τρομοκρατική υπηρεσία της αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης διεξήγαγε μεγάλη επιχείρηση σε συνοικίες της τουρκικής πόλης εναντίον των αγωνιστών της Αριστεράς με αφορμή τους πυροβολισμούς έξω από τα γραφεία του πρωθυπουργού, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
 Ακολούθησαν πολλές συλλήψεις κατά τις εφόδους της αστυνομίας στις συνοικίες Σαριγιέρ και Μπαλταλιμανί, στην ευρωπαϊκή πλευρά της πόλης, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Dogan. Η επιχείρηση είχε στόχο το DHKP-C (Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα-Μέτωπο), την ριζοσπαστική οργάνωση που ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτή εναντίον αστυνομικών έξω από το οθωμανικό ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί στεγάζονται τα γραφεία του ισλαμο-συντηρητικού πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος δεν κατάφερε να σχηματίσει κυβέρνηση συνασπισμού μετά τις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ Drones ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΙΡΖΑ-ΑΝΕΛ, ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΚΟΤΖΙΑ ΚΑΙ ΛΑΦΑΖΑΝΗ!

Shir Hever says they will be used against refugees, asylum seekers approaching the Greek border, and on Greek citizens who are protesting government policy -http://therealnews.com/t2/index.php?option=com_content&task=view&id=31&Itemid=74&jumival=14493

ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ 82χρονο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟ-=ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ISIS!

Αυτή τη φωτογραφία θα τη δείτε.
Γιατί είναι φόρος τιμής σε έναν αρχαιολόγο που άντεξε ένα μήνα βασανιστήρια μη αποκαλύπτοντας που έχει κρύψει τα αγάλματα της Παλμύρας.
Άντεξε ένα μήνα βασανιστήρια,82 χρονών,γιατί αν αγαπάς κάτι δε το δίνεις στους μαφιόζους για να ζήσεις εσύ.
Τιμή και δόξα στον Χάλεντ Άσαντ, τιμή στον συνάδελφο,τον ήρωα γέροντα αρχαιολόγο, δεν τους έκανε τη χάρη.

Barack Obama: The Nobel Peace Prize Winner Who’s Bombed 7 Countries

A Christie's employee looks at a portrait of Barack Obama by artist Joe Black called 'Shoot to Kill' made from thousands of plastic toy soldiers, during a press preview at Christie's auction rooms in London, Monday, Aug. 3, 2015. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)U.S. jets are bombing Syria again this month, part of an overall pattern of military expansion during the Obama administration that’s seen military involvement in dozens of conflicts.
A Christie’s employee looks at a portrait of Barack Obama by artist Joe Black called ‘Shoot to Kill’ made from thousands of plastic toy soldiers, during a press preview at Christie’s auction rooms in London, Monday, Aug. 3, 2015. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
WASHINGTON — As the United States renews a bombing campaign against ISIS forces in Syria, it seems like America’s penchant for waging war knows no bounds. During the first seven years of Barack Obama’s presidency, the U.S. bombed seven countries while supporting other destabilizing military actions throughout the Middle East.

Εκλογές παρωδία …

Όπως ήταν αναμενόμενο, όπως το είχαμε γράψει ένα μήνα πριν, η κ. Μέρκελ είχε ανάψει το πράσινο φως για εκλογές στην Ελλάδα.
Η συμφωνία που είχε επιτευχθεί πριν τις προηγούμενες εκλογές με τα ηγετικά στελέχη της σημερινής κυβέρνησης θα οδηγούσε στο «μνημόνιο 3» που ψηφίστηκε τελικά μέσα στο 15αύγουστο.
Η επικοινωνιακή διαχείριση του τελευταίου εξάμηνου είχε ημερομηνία λήξης μέχρι το Σεπτέμβριο. Το φθινόπωρο θα άρχιζαν τα όργανα. Οι εφαρμοστικοί νόμοι και τα αποτελέσματα τους θα πυροδοτούσαν απρόβλεπτες και ενδεχομένως μη διαχειρίσιμες αντιδράσεις και αντιστάσεις από τη κοινωνία. Οι ανατροπές που μπορούσαν να προκαλέσουν θα έθεταν εν κινδύνω τους σχεδιασμούς του ευρωπαϊκού κατεστημένου και της εγχώριας ολιγαρχίας.

Εικόνα ντροπής μιας πιο ντροπιαστικής πραγματικότητας

Η κούρδισσα μαχήτρια Κεβσέρ Ελτούρκ
Συντάκτης: Χριστίνα Πάντζου
Η Κεβσέρ Ελτούρκ, μέλος του εκτός νόμου Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (ΡΚΚ), σκοτώθηκε σε μάχη της οργάνωσης με τον τουρκικό στρατό στις 10 Αυγούστου στο Βάρτο της επαρχίας Μους, σύμφωνα με ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών.
Η φωτογραφία της σορού της, γυμνής, αιμόφυρτης, με σημάδια βασανιστηρίων, σπασμένα ισχία και ίχνη στραγγαλισμού (κατά τη Hurriyet) ενώ τρεις άντρες την περιεργάζονται, που κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα, προκάλεσε μπαράζ δημοσιευμάτων σε διεθνή ΜΜΕ, που έσπευσαν να την αναπαράξουν, έστω και πιξελαρισμένη.

Στα χνάρια του Ρόζενμπεργκ

Το ανυπόγραφο «θεωρητικό» κείμενο, στο οποίο αναπτύσσεται η «κοσμοθεωρία» της Χρυσής Αυγής, μιλά για τη «Φυλή», το «Αίμα» και την «Τιμή», τις τρεις λέξεις-κλειδιά του ναζισμού
Συντάκτης: Δημήτρης Ψαρράς
Την ίδια ώρα που η ηγεσία της Χρυσής Αυγής «λουφάζει» και ο Αρχηγός της δηλώνει την πίστη του στο ευρώ (βλ. Ιός, «Λούφα και Χρυσή Αυγή», «Εφ.Συν.», 8.8.2015), από τα επίσημα μέσα ενημέρωσης που διαθέτει η οργάνωση εξαπολύεται ανοιχτή ναζιστική προπαγάνδα (εφ. «Χρυσή Αυγή», 5.8.2015).