Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Από το μαρτυρικό Κομπάνι στο θάνατο: Η ιστορία του Αϊλάν και της οικογένειάς του

Ο 3χρονος Αϊλάν Κούρντι, ο 5χρονος αδελφός του Γκαλίπ και η μητέρα τους Ρεχάν βρέθηκαν όλοι νεκροί σε παραλία του Μπόντρουμ της Τουρκίας. Έχασαν τη ζωή τους στο ναυάγιο του πλεούμενου που τους μετέφερε, τη νύκτα της Τρίτης προς Τετάρτη, από το Μπόντρουμ προς την Κω. Μοναδικός επιζών ο πατέρας Αμπντάλα Σενού. Όλοι πρόσφυγες από τη Συρία.

Η ιστορία του Αϊλάν Κούρντι και της οικογένειά του έγινε γνωστή μετά τη φωτογραφία που έγινε πρωτοσέλιδο και κατέκλυσε τα social media σε όλο τον πλανήτη. 

Γιατί οι τζιχαντιστές καταστρέφουν την αρχαία Παλμύρα Η απάντηση

Γιατί οι τζιχαντιστές ανατινάζουν τους ναούς στην αρχαία Παλμύρα; Γιατί το Ισλαμικό Κράτος καταστρέφει τα μεγαλύτερα έργα τέχνης της ιστορίας της Συρίας και του Ιράκ; Η απάντηση είναι απλή και τη δίνει η Γαλλο-λιβανέζα αρχαιολόγος Joanne Farchakh στον Independent. Για το κέρδος. 
Οι στόχοι του Ισλαμικού Κράτους δεν είναι τυχαίοι. Σύμφωνα με την Joanne Farchakh επιλέγονται με βάση την αξία τους, όπως αυτή καθορίζεται από τους διεθνείς αγοραστές. Στη συνέχεια αφαιρούν από κάθε μνημείο - στόχο όλα τα έργα που έχουν μεγάλη αξία: αγάλματα, ανάγλυφες παραστάσεις, ψηφιδωτά, ακόμη και ολόκληρα κομμάτια. 

Big Brother! Μετέθεσαν αξιωματικούς παράνομα χρησιμοποιώντας υλικό από κάμερες διαδρόμων Επιτελείου!

Image
Μια υπόθεση που θα πρέπει να διερευνηθεί σοβαρά έχει προκύψει με τις κάμερες που έχουν τοποθετηθεί στους διαδρόμους των Γενικών Επιτελείων. Οι κάμερες έχουν τοποθετηθεί προφανώς για λόγους ασφαλείας και ορθώς λειτουργούν.
Σε καμία περίπτωση και για κανένα απολύτως λόγο δεν έχουν τοποθετηθεί για να παρακολουθούν τις κινήσεις του προσωπικού! Και με βάση αυτές να βγάζουν κάποιοι αυθαίρετα συμπεράσματα. Να μεταθέτουν αδίκως στελέχη των ΕΔ και να τα συκοφαντούν!
Αναφερόμαστε σε περίπτωση Γενικού Επιτελείου το οποίο επιχειρώντας να εντοπίσει από που του “φεύγουν” τα χαρτιά και τα σήματα, παράνομα χρησιμοποίησε,σύμφωνα με πληροφορίες το οπτικό υλικό από κάμερες που βρίσκονται στους διαδρόμους του.

Εκλογές 2015: Όλα όσα ο Μεϊμαράκης θα ήθελε να ξεχάσει από το ΥΠΕΘΑ!

Image
Η θητεία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο ΥΠΕΘΑ φαίνεταιι ότι δεν θα τον αφήσει σε ησυχία στην έτσι κι αλλιώς έντονη από κάθε άποψη προεκλογική εκστρατεία. 

Το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων δεν του …χαρίζεται και δημοσιοποίησε έναν κατάλογο όσων δυσάρεστων είχαν συμβεί κατά τη διάρκεια της υπουργίας του στο ΥΠΕΘΑ. Για τα οποία ασφαλώς δεν ήταν άμεσα υπεύθυνος. Ωστόσο ότι συμβαίνει στην περίοδο υπουργίας κάθε πολιτικού το χρεώνεται. Από τον κανόνα δεν μπορεί να εξαιρεθεί ο Μεϊμαράκης,επειδή έγινε πρόεδρος της ΝΔ. 

Ο πατέρας του αγοριού που πνίγηκε Aylan Kurdi σχεδιάζει να επιστρέψει στη Συρία

Abdullah Kurdi describes the moment when the boat he was travelling on with his family suddenly capsized.
The father of the drowned Syrian boy who was photographed lying lifeless on a Turkish beach has said he is preparing to take the bodies of his two sons and wife to be buried in his home town of Kobani.
Abdullah Kurdi, a Kurdish Syrian who has been in Turkey for three years and previously lived in Damascus,said he no longer had any desire to continue on toEurope.

Είκοσι-έξι πράγματα σχετικά με το Ισλαμικό Κράτος (ISIL) ότι ο Ομπάμα δεν θέλει να ξέρεις

This article was first published in November 2014.  
ISIL invasionRecent developments confirm what is known and documented: Washington is behind the Islamic State (ISIS) and at the same time it is behind the moderate Al Qaeda terrorists, which the Obama administration is supporting as part of America’s campaign against the Islamic State (ISIS). And they expect us to believe that they are committed to waging a campaign against terrorists
The Islamic State (ISIS) was until 2014 called al Qaeda in Iraq (AQI).

Βίτσι 2015: Χρυσή Αυγή, το “άγριο πουλάρι” που έγινε τροφαντή φοράδα



Σύμφωνα με τη δήλωση του Παππά στη ραδιοφωνική συνέντευξή του στον Χατζηνικολάου: “η Χρυσή Αυγή, από ένα άγριο πούλαρι που ήταν, έχει γίνει πλέον ένα καθαρόαιμο άλογο”. Με τη δήλωση αυτή, ο Παππάς προσπαθεί να περιγράψει εύσχημα το “σοβάρεμα” της Χρυσής Αυγής. Και δεν έχει άδικο.
Δεν έχει κανείς παρά να κοιτάξει την παρουσία της ναζιστικής οργάνωσης στο “μνημόσυνο” στο Βίτσι. Πριν από δύο χρόνια, στη 1 Σεπτέμβρη του 2013 ένα τάγμα ένστολων υπό την καθοδήγηση του Παναγιώταρου εξεδίωξε από την εξέδρα τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου.

ΕΚΠΟΜΠΗ ERTOPEN.COM ΠΕΜΠΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20.00 Μ.Μ.


Θα επιχειρήσουμε να σας περιγράψουμε τι σημαίνει η Κατακόρυφη Άνοδος των βάσεων για την είσοδο σε Στρατιωτικές και Αστυνομικές σχολές.
Αποκαλύπτοντας την καθημερινότητα των Στρατιωτικών Σχολών και πιο συγκεκριμένα της Σχολής Ευελπίδων.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
 Diktiospartakos.blogspot.com 

ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΨΜ ΣΤΟ ΡLATEIA RADIO THΝ ΠΕΜΠΤΗ 3/9 στις 18.00 μ.μ

Αν η ξεφτίλα ήταν πρωτοσέλιδο, θα ήταν αυτό της Δημοκρατίας (PHOTO) Πάρτε και κανένα εμετοστόπ καλού-κακού

cn9llnjucaa4-x1
Χωρίς πολλά πολλά, ποιοι άνθρωποι θα πουλήσουν ένα εξώφυλλο γεμάτο μίσος τη στιγμή που τα παράλια της Ελλάδας και της Τουρκίας είναι γεμάτα πτώματα αθώων ανθρώπων που τρέχουν να γλιτώσουν από τον πόλεμο; Οι Χρυσαυγίτες; Ο Στέφανος Χίος;
Όχι κυρίες και κύριοι. Μια εφημερίδα με τίτλο Δημοκρατία θα πουλήσει μίσος κατά των προσφύγων για ένα πιάτο φακές σήμερα.

Σκατά στα Ακροδεξιά μούτρα τους.
http://luben.tv/stream/61676

Με ευθύνη της Ταξιαρχίας φαντάροι κόλλησαν Ψώρα στο Φυλάκιο 388 ΠΑΠ Ευγενικού!

Θα περίμενε κανείς ότι μετά το κύμα των Αυτοκτονιών στις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά και την απώλεια του 21χρονου στρατιώτη Νικήτα στο ΚΕΝ Σπάρτης από την Αδιαφορία των στελεχών, που τον άφησαν 10 μέρες να βασανίζεται από πνευμονία, πριν καταλήξει, κάτι θα άλλαζε στον Στρατό. Από τη μια μεριά οι καταγγελίες που αποκαλύπτουν  την πραγματική μαυρίλα του Ελληνικού Στρατού, από την άλλη, οι δεσμεύσεις του ΑΓΕΣ Τελλίδη, έδωσαν την αίσθηση ότι «επιτέλους κάτι κινείται… κάτι πρόκειται να αλλάξει…»!
Αμ δε…
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ
Πριν κανένα μήνα είχαμε κρούσματα ψώρας στο Φυλάκιο 388 ΠΑΠ Ευγενικού που μας στέλνουν από τη μονάδα και αρρώστησαν 5 άτομα. Για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση τους, οι συνάδελφοι έκαναν εισαγωγή στο νοσοκομείο και μετά πήραν αναρρωτική 15 μέρες.
Εκείνη την περίοδο, ήταν να στείλουν 4 φαντάρους από τη μονάδα μου για να τους αντικαταστήσουν, αλλά αυτοί επειδή απολύονταν, ζήτησαν ψυχολόγο, έβαλαν γονείς να πάρουν τηλέφωνο, για να μην πάνε και κολλήσουν και το μεταφέρουν σπίτι.

Γκατζολόπτερο στη σκοπιά... (30 ΤΥΠ Λαγός Έβρου)


Στην «καρδιά» των τουρκικών πόλεων το αντάρτικο του PKK

Η σύγκρουση Τουρκίας – ΡΚΚ διαρκεί πολλά χρόνια. Σήμερα όμως οι Τούρκοι αντιμετωπίζουν μια νέα κατάσταση, με την εξάπλωση της βίας στις πόλεις, αντίθετα με το παρελθόν, όπου οι συγκρούσεις ελάμβαναν χώρα στο ύπαιθρο. Αποτέλεσμα της ποιοτικής αυτής διαφοροποίησης της σύγκρουσης είναι πολλοί πολίτες να βρίσκουν τον θάνατο.
Του AZİZ İSTEGÜN
ΠΗΓΗ: Today’s Zaman

Στην Τσεχία μαρκάρουν τους μετανάστες όπως έκαναν οι ΝΑΖΙ τους Εβραίους και η κυβέρνηση Σαμαρά-Βειζέλου

Σάλο έχει προκαλέσει στην Τσεχία η «πρωτοβουλία» των αστυνομικών αρχών να μαρκάρουν με έναν αριθμό στα χέρια τους μετανάστες που συνελήφθησαν μέσα σε τρένα, μολονότι η αστυνομία υποστηρίζει ότι αυτό θα βοηθούσε να εντοπίζονται τα μέλη της ίδιας οικογένειας.
«Κανένας νόμος δεν επιτρέπει να σημαδεύονται οι άνθρωποι μ” αυτόν τον τρόπο» τόνισε η Ζουζάνα Καντιγκλιότα, που είναι δικηγόρος στην Τσεχική Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ρωσικά μαχητικά και UAV ξεκίνησαν επιχειρήσεις εναντίον του ISIS στη Συρία


Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Twitter απεικονίζουν μαχητικά Sukhoi Su-27 Flanker, MiG-29 Fulcrum, Su-34 Fullback αλλά και μη επανδρωμένα αεροχήματα Pchela-1T να επιχειρούν στον εναέριο χώρο της Συρίας.
Εφόσον οι φωτογραφίες αυτές είναι αυθεντικές (και επιβεβαιωθεί ότι έχουν ληφθεί πρόσφατα), θα αποτελούν την πρώτη έμπρακτη απόδειξη ότι η ρωσική Αεροπορία εμπλέκεται πλέον ενεργά σε επιχειρήσεις εναντίον των ισλαμιστών του ISIS.

Αποκάλυψη - Μυστική δράση μη επανδρωμένων UAV της CIA στην Συρία

Μυστικό πόλεμο φαίνεται ότι διεξάγει η CIA και οι Δυνάμεις Ειδικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ εναντίον των ισλαμιστών του ISIS με χρήση εξοπλισμένων μη επανδρωμένων αεροσκαφών.
Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας Washington Post, τα UAV χρησιμοποιούνται για τη διεξαγωγή επιθέσεων εναντίον ηγετικών στελεχών του ISIS με επιλεκτική εξουδετέρωση τους.

Αμερικανικά UAV MQ-7 Predator στη Λετονία

Δυο UAV MQ-7 Predator και 70 άτομα ως προσωπικό υποστήριξης έχουν αναπτύξει η Αμερικάνοι στα όρια των Ευρωπαϊκών συνόρων στη Λετονία.
Η αποστολή, η οποία ξεκίνησε την Παρασκευή και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 15 Σεπτεμβρίου, λαμβάνει μέρος στα πλαίσια της πολιτικής του καθησυχασμού των Ευρωπαίων συμμάχων των ΗΠΑ και στην αποστολή μηνυμάτων προς τη Ρωσική πλευρά μετά την άτυπη εισβολή της δεύτερης στην ανατολική Ουκρανία.

Σαν σήμερα στην ιστορία: 70 χρόνια από το Βιετνάμ διακήρυξε την ανεξαρτησία

unclehovietnam450x454
Seventy years ago on this day in 1945, hours after Japan's surrender in World War II, Vietnamese communist leader Ho Chi Minh formally proclaimed the independence of Vietnam from France and the establishment of the Democratic Republic of Vietnam.
The proclamation paraphrased the U.S. Declaration of Independence in stating, "All men are born equal: the Creator has given us inviolable rights, life, liberty, and happiness!" and was cheered by an enormous crowd gathered in Hanoi's Ba Dinh Square. The declaration also evoked the French Revolution's Declaration of the Rights of Man and of the Citizen.
National Day (in Vietnamese:Ngày Quốc Khánh) is a holiday in Vietnam observed on September 2nd annually.

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ | ΝΟΜΙΜΗ Η ΑPΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΦΟΡΩΝ!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ TO…

Πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση συμπολίτη και φίλου ενάντια στη λεηλασία και την απειλή κατά της ζωής μας από τους υπηρέτες των τοκογλύφων. ΝΟΜΙΜΗ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΦΟΡΩΝ!
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΕΛΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. ..η μάχη συνεχίζεται…
Στις 31/7/14, έλαβα μια ατομική ειδοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών μου προς την εφορία, προερχόμενων από φορολογικές επιβαρύνσεις του κράτους, που δεν προκύπτουν από το εισόδημα, που δεν συμφωνούν με το Σύνταγμα και υπερβαίνουν την φοροδοτική μου ικανότητα.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ-ΑΝΕΡΓΙΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ!

ΒΑΛΑΝΕ 23% ΦΠΑ ΣΤΑ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ-η μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ

Του Γιώργου Χ. Παπαγεωργίου
Η υπόθεση του Φ.Π.Α. 23% στα ιδιωτικά σχολεία αναδεικνύει τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής κοινωνίας, τις στρεβλώσεις που υπάρχουν στην οργάνωση των δημόσιων αγαθών, όπως κατ’ εξοχήν είναι η Παιδεία, αλλά και τη νέα κοινωνική δυναμική η οποία επηρεάζει τις πολιτικές εξελίξεις.
Η αμηχανία του ΣΥΡΙΖΑ για το ΦΠΑ στα ιδιωτικά σχολεία εξηγείται, ανάμεσα σε άλλα, και από την αλλαγή της φυσιογνωμίας του συγκεκριμένου χώρου, καθώς αποπειράται να μετατραπεί σε ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα εξουσίας το οποίο θα αγκαλιάζει τα μεσαία και μεσο-ανώτερα κοινωνικά στρώματα, ενώ θα προσεγγίζει και το χώρο του κέντρου.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ-ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΤΟ ISIS!

Φωτό από την τελετή υποδοχής των Αξιωματικών – Οπλιτών του Κατάρ στην Αλεξανδρούπολη
Το πρωί της Τέταρτης 2 Σεπτεμβρίου 2015 παρουσια του Α/ΓΕΕΘΑ κ. Μιχάλ Κωσταράκου πραγματοποιήθηκε η τελετή υποδοχής στο Στρατόπεδο Κανδηλάπτη των Αξιωματικών – Οπλιτών του Κατάρ, που βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να εκπαιδευτούν στα συστήματα βολής πυροβόλων και αρμάτων μάχης.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ-Οπαδοί της St. Pauli και της HSV διαδήλωσαν ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ!


Με τους οπαδούς της HSV (του Αμβούργου δηλαδή Ελληνηστί) είναι γνωστό ότι μας χωρίζουν πολλά εντός κι εκτός γηπέδου. Σπάνια θα βρεθούμε στην ίδια πλευρά. Σαν οπαδούς της St. Pauli όμως, δεν μας χωρίζει τίποτα μαζί τους, όταν πρόκειται να μπει φραγμός στις προσπάθειες των φασιστών και των νεο-ναζί της Γερμανίας να διαδηλώσουν και να πραγματοποιήσουν πορεία στο κέντρο της πόλης όπως αυτή που σχεδιάζεται στις 12 Σεπτεμβρίου στο Αμβούργο (για την οποία σας έχουμε ενημερώσει με πρόσφατο κείμενο).

Μακεδονία ξακουστή, της... ανεργίας η χώρα

Συντάκτης: Νίκος Φωτόπουλος
«Μαύρος χειμώνας...». Με δυσοίωνες προβλέψεις για ποσοστά ανεργίας πάνω από 38% μέχρι τα τέλη του 2015, ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης, ξεκίνησε χθες τη συνέντευξη Τύπου εν όψει του συλλαλητηρίου της ΓΣΕΕ την πρώτη μέρα λειτουργίας της ΔΕΘ.
Την κατάσταση γύρω από την ανεργία, τη μαύρη εργασία και το κλείσιμο επιχειρήσεων στη βόρεια Ελλάδα περιέγραψαν με τα μελανότερα χρώματα και οι εκπρόσωποι των κατά τόπους Εργατικών Κέντρων που παρουσίασαν τους δείκτες και τα προβλήματα στις περιοχές τους.

Κλειδωμένη σε συρτάρι δικογραφία «φωτιά» για το σκάνδαλο των υποβρυχίων – Η απελθούσα κυβέρνηση οφείλει να δώσει εξηγήσεις

Ευθύνες σε τέσσερις υπουργούς Εθνικής Άμυνας αναζητά δικογραφία, που αφορά στην παραλαβή τριών υποβρυχίων από γερμανική εταιρεία. Η σχετική δικογραφία, 3.249 σελίδων, παρέμεινε αναξιοποίητη.
Σύμφωνα με έγγραφα που διαθέτει το altsantiri.gr, η ογκωδέστατη δικογραφία παρελήφθη από το γραφείο της Προέδρου της Βουλής στις 11 Φεβρουαρίου του 2015 (αριθμ. πρωτοκόλλου 88) και ήταν επίσης σε γνώση και του υπουργού Δικαιοσύνης. Ωστόσο, από τότε μέχρι σήμερα, δεν έγινε γνωστή κάποια ενέργεια προς την κατεύθυνση της διερεύνησης τυχόν ποινικών ή άλλων ευθυνών των εμπλεκόμενων πολιτικών προσώπων από τους κατέχοντες τη δικογραφία.

Μαυραγορίτες εκμεταλλεύονται άγρια τους πρόσφυγες και μετανάστες

Θύματα άγριας οικονομικής εκμετάλλευσης πέφτουν οι πρόσφυγες και εδώ στη Χίο, καθώς – σύμφωνα με καταγγελίες του προέδρου της ΑΔΕΔΥ Χίου κ. Γιώργου Αμπαζή – γίνονται αντικείμενο άγριας εκμετάλλευσης.
Θύματα άγριας οικονομικής εκμετάλλευσης πέφτουν οι πρόσφυγες και εδώ στη Χίο, καθώς – σύμφωνα με καταγγελίες του προέδρου της ΑΔΕΔΥ Χίου κ. Γιώργου Αμπαζή - γίνονται αντικείμενο άγριας εκμετάλλευσης από σύγχρονους μαυραγορίτες που πωλούν τα συνήθη προϊόντα σε τιμές πολλαπλάσιες από τις κανονικές.

ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ: ΘΑ ΜΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΗΜΟΥΝ.


Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είπε στο Mega ότι θα τον ψηφίσουν οι φασίστες επειδή ήταν Κένταυρος και όσ@ δεν ξέρετε τι είναι οι Κένταυροι, διαβάστε:
Κένταυροι – Rangers οι «χρυσαυγίτες» της ΟΝΝΕΔ
…απλά μαθήματατα τραμπουκικής νεοδημοκράτικης ιστορίας …μιας ιστορίας ταγμάτων ασφαλείας που η τωρινή δήθεν κεντροδεξιά Ν.Δ. θέλει να ξεχάσει ή κάνει πως δεν θυμάται αλλά για κακή της τύχη δεν έχουμε όλοι μνήμη χρυσόψαρου ιδιαίτερα εμείς που δεχτήκαμε τις επιθέσεις των πρωτοπαλήκαρών της…!