Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ, ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΦΑ ΓΚΑΛΟΠ-BRIDGING EUROPE: Δεν υπάρχει «ντέρμπυ»

nationwidepoll_september15c_be-1

Αμερικανικά όπλα με στίχους από τη Βίβλο που καλούν σε ''ιερό πόλεμο''εναντίον των μουσουλμάνων αλλόθρησκων!

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν κατασκευαστεί και χρησιμοποιηθεί τέτοια όπλα. 

Στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για ιδιωτική εταιρεία, όμως σύμφωνα με άρθρο του 2010 τέτοια όπλα έχουν κατασκευαστεί και χρησιμοποιηθεί από τον αμερικάνικο στρατό σε Ιράκ και Αφγανιστάν.
Ιανουάριος του 2010, τέτοια όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί σε Ιράκ και Αφγανιστάν 
U.S. Military Weapons Inscribed With Secret 'Jesus' Bible Codes
Jan. 18, 2010

Spiegel: “Γκουαντανάμο της Ανατολής” η Ουκρανία, φυλακίζει πρόσφυγες κατ’ εντολή της Ε.Ε.

Ο Hasan Hirsi μαθαίνει γερμανικά εδώ και 1,5 χρόνο.
Πρόσφατα άρχισε να παρακολουθεί και μια τάξη 5 ώρες τη μέρα, από τη 1μμ μέχρι τις 6 μμ. Ωστόσο, δεν έχει λόγια να περιγράψει αυτό που του συνέβη πριν φτάσει στη Γερμανία. Ο Hirsi, ένας 21χρονος πρόσφυγας από τη Σομαλία, κάθεται στριμωγμένος σε έναν καναπέ σε ένα διαμέρισμα στο Landau, μια μικρή πόλη στη νοτιοδυτική Γερμανία, που μοιράζεται με τρεις άλλους Σομαλούς αιτούντες άσυλο.
Φοράει ένα γκρι φούτερ και έχει κοντά, μαύρα μαλλιά. Ένας συνταξιούχος από το Landau που προσφέρθηκε εθελοντικά να βοηθήσει τους πρόσφυγες κάθεται δίπλα του.

Στην Κάλυμνο ο Στρατός επιχείρησε να κηρύξει στρατιωτικό νόμο και να στραφεί ένοπλα εναντίον των προσφύγων

Η είδηση είναι σοκαριστική και εξίσου ανησυχητική.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες στο «Στο "παρά 1'"  για επέμβαση στρατιωτικών δυνάμεων έφτασε η κατάσταση σε παραμεθόριο νησί του Αιγαίου (κοντά στα Ίμια), όταν οι χιλιάδες λαθρομετανάστες πριν μερικές ημέρες πολιόρκησαν το αστυνομικό τμήμα και κατέβασαν την ελληνική σημαία.  Όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του ΓΕΣ στο pronews.gr , ο διοικητής άμυνας νήσου (ΔΑΝ) του συγκεκριμένου νησιού έθεσε σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής την μονάδα (Τάγμα Εθνοφυλακής) και ετοιμάστηκε για επέμβαση προκειμένου να προστατέψει τα δημόσια κτίρια, αφού οι λαθρομετανάστες είχαν αναλάβει πλέον τον έλεγχο της πρωτεύουσας του νησιού και η αστυνομία πολιορκείτο στο κτίριο που στεγάζεται. Το αίτημα υποβλήθηκε από τον ΔΑΝ βάσει και των όσων είχε δηλώσει ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος, μετά την επίσκεψη Τσίπρα στο υπουργείο, προ του δημοψηφίσματος, για δυνατότητα των Ενόπλων Δυνάμεων να αναλάβουν αποστολές εσωτερικής ασφάλειας κατά ξένων στοιχείων. 

ΒΙΝΤΕΟ-Η Χρυσή Αυγή υπερψηφίζει το ξεπούλημα των νησιών!


Η πραγματική Χρυσή Αυγή: η ναζιστική συμμορία βγάζει το προσωπείο της! 
Είναι μέρος του συστήματος, εκπροσωπεί το κεφάλαιο, την πλουτοκρατία και τα μνημόνια. 
Χρυσή Αυγή: Ναι στο ξεπούλημα των βραχονησίδων!

https://www.youtube.com/watch?v=ss5w7YixDZU&feature=share

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5/9/2015 ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Σε συνάντηση φαντάρων καλεί το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ το Σαββάτο 5/9/2015 στις 17.30 μ.μ. στη Λέσχη ΑΝΑΙΡΕΣΕΩΝ (Ιπποκράτους 175 και Λασκάρεως)

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Η άλωση της Αρίας Ευρώπης

Οι πρόσφυγες πήραν την κατάσταση στα χέρια τους αναγκάζοντας Γερμανία και Αυστρία να ανοίξουν τα σύνορα τους. 
Οι πρόσφυγες έκαναν την δική τους Έξοδο προς τα σύνορα της Αυστρίας αναγκάζοντας την Γερμανία και την Αυστρία να υποδεχθεί 2,300 απεγνωσμένους που είχαν στοιβαχθεί σε σιδηροδρομικούς σταθμούς της Βουδαπέστης περιμένοντας αδίκως την έγκριση των σκληρών, όσον αφορά την μετανάστευση, βορείων χωρών της Ευρώπης να τους αντιμετωπίσουν ως ανθρώπους με δικαιώματα. 

ΣΑΒΒΑΤΟ 5/9: ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ DEFENCE-POINT.GR!

Στους πρόσφυγες πολέμου και στους χιλιάδες που εκφράζουν την αλληλεγγύη τους επιτίθεται ένα ανώνυμο ανυπόγραφο άρθρο-λίβελο το γνωστό μιλιταριστικό-ρατσιστικό-εθνικιστικό σαιτ defence-point.gr, αποκαλύπτοντας το ρόλο που παίζουν στην εποχή  του Κοινοβουλευτισμού Ολοκληρωτισμού οι ΝΑΖΙ με κουστούμι.
Πως συνδέονται όλοι αυτοί οι άθλιοι προπαγανδιστές με τις πολεμικές-αυταρχικές-δολοφονικές πολιτικές της Ε.Ε., του ΝΑΤΟ, των κυβερνήσεων και συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων.

Νέες κυρώσεις της Δύσης προς τη Μόσχα και επέκταση των παλαιών

Την Τετάρτη οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (ΗΠΑ) επέβαλλαν κυρώσεις κατά της ρωσικής κρατικής υπηρεσίας εξαγωγών εξοπλισμών Rosoboronexport και τεσσάρων αμυντικών βιομηχανιών – συμπεριλαμβανομένης της εταιρείας κατασκευής αεροσκαφών MiG- με την κατηγορία πως παραβίασαν το καθεστώς απαγόρευσης μεταβίβασης στρατιωτικών εξοπλισμών και τεχνολογίας.
 Το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ γνωστοποίησε τις κυρώσεις με ανακοίνωση του στην Ομοσπονδιακή Εφημερίδα. 

Ο Μεϊμαράκης έδωσε στους Γερμανούς 105 εκατομμύρια για υποβρύχια που δεν είχαν καν παραδοθεί - Η δικογραφία και οι αποκαλύψεις του HOT DOC

Στην δημοσιότητα επανήλθε με διάφορα δημοσιεύματα στον Τύπο η αποκάλυψη του HOT DOC στο τεύχος 72, σύμφωνα με την οποία τον Φεβρουάριο του 2015 ο υπουργός Δικαιοσύνης διαβίβασε στη Βουλή δικογραφία με το ερώτημα της διερεύνησης των ποινικών ευθυνών για 4 διατελέσαντες υπουργούς Άμυνας, μεταξύ αυτών και του νυν προέδρου της ΝΔ Ευάγγελου Μεϊμαράκη, ο οποίος ελέγχεται για την υπόθεση υποβρυχίων για τα οποία παρότι δεν είχαν καν παραδοθεί, αντί να πάρει νομικά μέτρα ως όφειλε σαν υπουργός, έδωσε 105 εκατομμύρια σε Γερμανούς και ΕΝΑΕ.

ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ-Νέα δομή στην Ανατολική Ευρώπη & τα κέντρα διοίκησης

ImageΈξι νέα κέντρα διοίκησης του ΝΑΤΟ ενεργοποιήθηκαν σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Πολωνία, Λετονία, Εσθονία και Λιθουανία. Τα νέα κέντρα διοίκησης συνδέονται με τη δημιουργία μονάδων υπερταχείας αντίδρασης της συμμαχίας, που επίσης θα σχηματιστούν και θα αναπτυχθούν στις ανωτέρω χώρες.
Η νέα δομή του ΝΑΤΟ στην Αν. Ευρώπη είναι αποτέλεσμα της έντασης στις σχέσεις με τη Ρωσία, συνεπεία της ουκρανικής κρίσης. Τα εν λόγω κέντρα διοίκησης θα αποτελούν, επίσης, τους συνδέσμους μεταξύ των δυνάμεων των χωρών αυτών με τις συμμαχικές δυνάμεις.

Γερμανικό… πόδι σε ρωσικά κοιτάσματα αερίου στη Σιβηρία!

Η γερμανική BASF και η ρωσική Gazprom προχωρούν στην ολοκλήρωση συμφωνίας που είχαν υπογράψει τον Δεκέμβριο του 2013, η οποία όμως δεν προχώρησε, τότε, λόγω των εξελίξεων στην Ουκρανία.
Όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal, η BASF, η μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρία χημικών βάσει κύκλου εργασιών, θα αποκτήσει, μέσω της θυγατρικής της Wintershall, πρόσβαση στα ρωσικά κοιτάσματα φυσικού αερίου, στην Σιβηρία.

Πούτιν: Ο Ασαντ είναι έτοιμος να μοιραστεί την εξουσία

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Ασαντ είναι έτοιμος να προκηρύξει πρόωρες βουλευτικές εκλογές και να μοιραστεί την εξουσία με την "υγιή" αντιπολίτευση, περιγράφοντας έτσι τα αποδεκτά από τη Μόσχα όρια στην προώθηση ειρηνευτικής λύσης στον συριακό πόλεμο.
"Θέλουμε πραγματικά να συγκροτήσουμε κάποιου είδους διεθνή συνασπισμό για την καταπολέμηση του εξτρεμισμού και της τρομοκρατίας. 

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ....ΟΧΙ....ΟΧΙ...ΟΧΙ... ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!

2.200 Αυστριακοί οδηγοί συμμετέχουν στην εκστρατεία για να πάρουν πρόσφυγες στη Βουδαπέστη


Some 2,200 people had joined a social media campaign in Austria by Friday afternoon to organise a convoy of private cars and vans on Sunday to help pick up hundreds of migrants stranded in Hungary.

Με μία φωτογραφία, στην Ευρώπη η συζήτηση για τους πρόσφυγες αλλάζει σχεδόν εν μία νυκτί

The photo depicting Alan Kurdi, a 3-year-old Syrian refugee, lying dead in the Turkish surf has spurred a European urgency that reports of hundreds of other deaths did not.
By Sara Miller Llana, Staff writer SEPTEMBER 4, 2015
Osman Orsal/Reuters
View Caption
PARIS — Nearly 800 migrants died trying to reach Europe in a single accident in April when their smuggling boat capsized in the Mediterranean. And nearly 80 died on land in August, having suffocated in the back of a truck near the Austrian border.

Νίκη των εργαζόμενων και του ΣΕΦΚ - Επαναπρόσληψη της καθηγήτριας στο φροντιστήριο ΕΠΙΛΟΓΗ

solidarity-31Θετική έκβαση είχε η τριμερή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη στο υπουργείο Εργασίας για την σχετικά με την επαναπρόσληψη της απολυμένης καθηγήτριας από το φροντιστήριο «Επιλογή» στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Στη συνάντηση παρευρέθησαν οι εκπρόσωποι της εργοδοσίας, η απολυμένη καθηγήτρια, εκπρόσωποι του σωματείου εκπαιδευτικών ιδιωτικής εκπαίδευσης «Γαλάτεια Καζαντζάκη» Ηρακλείου Κρήτης, του ΣΕΦΚ, της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ), του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Νομού Αττικής «Ο Βύρων» και του ΕΚΑ.

Κως: "Ξέχνα τους γνωστούς σου Σούπερ -Ηρωες – Αυτή είναι η πραγματική εκδοχή τους"

Τον φωνάζουν Hardcore (Σκληρό): καταφέρνει να τα βγάζει πέρα ταυτόχρονα με δύο δουλειές, και με την καθημερινή παράδοση τροφίμων, των προμηθειών, τη παροχή στήριξης, και με ό,τι άλλο η κυβέρνηση δεν κατάφερε να προσφέρει στους πρόσφυγες στην Κω.
Τον ακολουθώ από τις συναντήσεις με τον τοπικό θεατρικό σύλλογο στη προετοιμασία μερίδων φαγητού, στην Ιρλανδέζικη παμπ του.

ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...

Εικόνα από χωριό της Ουγγαρίας. 
Οι άνθρωποι αφήνουν προμήθειες για να τις πάρουν οι πεζοπόροι πρόσφυγες