Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Οι "πολιτικές θέσεις" της Χρυσής Αυγής


Με αφορμή αφ' ενός μεν ένα πρόσφατο σχόλιο αναγνώστη αφ' ετέρου δε μια επιχειρούμενη αναζωπύρωση της κουβέντας περί των "δυο άκρων" και της ταύτισης του κομμουνισμού με τον φασισμό (δείτε αύριο σχετικό άρθρο στο ηλεκτρονικό περιοδικό Ατέχνως), ξόδεψα το χτεσινό, κυριακάτικο απόγευμά μου μελετώντας τις "πολιτικές θέσεις" της Χρυσής Αυγής. Δεν το λες και διασκέδαση αυτό αλλά, μιας και το έκανα, επιτρέψτε μου να παρουσιάσω σχηματικά αυτές τις "θέσεις":

(α) Από τον πρόλογο κιόλας, η Χ.Α. κάνει σαφή την εθνικιστική της ταυτότητα. Ο λαός θεωρείται συνυπεύθυνος για τα χάλια του τόπου και συμμέτοχος στην διόγκωση του εθνικού χρέους, ως"δεχόμενος κάθε τόσο ένα αντίδωρο ευτελούς αξίας, ένα διορισμό, μία υπόσχεση για καλύτερες μέρες, δηλαδή περισσότερο εύκολο χρήμα, περισσότερη διαφθορά, περισσότερη παρακμή".
Με αυτά τα λόγια, οι χρυσαυγήτες παρουσιάζουν ουσιαστικά τους εαυτούς τους. Με δεδομένο ότι πάντα και παντού υπήρχε μια φασιστική μειοψηφία (μην αμφιβάλλετε ότι, αν γινόταν μια δημοσκόπηση το 1943 στο Δίστομο ή το 1944 στα Καλάβρυτα, θα εμφανιζόταν ένα ποσοστό το οποίο θα δικαιολογούσε τις ναζιστικές 

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ





























Πόσο εύκολα και ξεδιάντροπα ξεχάστηκε ο ξεριζωμός και η προσφυγιά χιλιάδων Κυπρίων...


Της Αλέκας Ζορμπαλά

Και η Κύπρος μόνο χριστιανούς πρόσφυγες θα δέχεται......
Πόσο εύκολα και ξεδιάντροπα ξεχάστηκε ο ξεριζωμός και η προσφυγιά χιλιάδων Κυπρίων...
Πόσο εύκολα οι άνθρωποι χάνουν ακόμα και τα τελευταία ίχνη ευαισθησίας....
και το Αιγαίο πλημμυρισμένο από χιλιάδες πρόσφυγες,..
και οι βάρκες φτάνουν γεμάτες νέους, γέρους και παιδιά
και στη Μυτιλήνη, στη Ειδομένη, στο Γκάζι και αλλού
το δράμα συνεχίζεται

Στο Βίντεο-διάγγελμα ο Πάνος Καμμένος έπαθε Αμνησία-ξέχασε τους νεκρούς φαντάρους και στελέχη που δολοφόνησε η κυβερνητική πολιτική στο Υπουργείο Άμυνας!

Image
Ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο ενός καθάρματος.
Ο Σάμιουελ Τζόνσον (18 Σεπτεμβρίου 1709 - 13 Δεκεμβρίου 1784) ήταν Βρετανός συγγραφέας, ποιητής, δοκιμιογράφος, κριτικός και λεξικογράφος.
Ο πρώην ΥΕΘΑ Π.Καμμένος και ηγέτης των ΑΝΕΛ, στο πρόσφατο διάγγελμα του με το οποίο ζητά την ψήφο μας, ξέχασε...
Ξέχασε τους νεκρούς φαντάρους και τα μόνιμα στελέχη που δολοφόνησε ο Στρατός ενώ ηγούνταν του Υπουργείου Άμυνας και ψήφιζε το νέο Μνημόνιο...

Ο "ΕΘΝΙΚΟΣ" ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ-

Image

Η Intracom "εξοπλίζει" τα Leopard των Φινλανδών


Το σύστημα ενδοεπικοινωνίας WiSPR (Wideband Intercom & Secure Packet Radio) επιλέχθηκε για να εξοπλίσει το στόλο των Αρμάτων Μάχης Leopard2-Α6 του Φινλανδικού Στρατού. Το WiSPR έχει σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και κατασκευάζεται από την IDE (INTRACOM Defense Electronics) στις εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα.

ΚΑΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ-Σλοβενία: Όσοι στήριξαν τους πολέμους των ΗΠΑ, να δεχθούν πρώτοι πρόσφυγες

Image
Οι Σλοβένοι πολιτικοί που υποστήριξαν τις επεμβάσεις των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ θα πρέπει πρώτοι να προσφερθούν να φιλοξενήσουν κάποιους από τους μετανάστες που φθάνουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αναφέρεται σε σημερινό σχόλιο της εφημερίδας "Βέτσερ" του Μάριμπορ.

"Τα πάντα έχουν μία αρχή και αυτό αφορά και το κύμα μετανάστευσης στην Ευρώπη που κλιμακώθηκε σε σχεδόν βιβλικές διαστάσεις. Αν όχι με βάση τον αριθμό, αλλά τουλάχιστον με βάση την ένταση της δημόσιας συζήτησης" σημειώνεται στο δημοσίευμα της σλοβενικής εφημερίδας.

ΣΤΑ ΚΑΑΥ ΜΑΚΡΗΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ-ΣΚΛΑΒΟΥΣ 1000 ΕΥΡΩ

Η κατάσταση έχει ξεφύγει πραγματικά. Διοικητές μονάδων σαν και το κάτεργο των ΚΑΑΥ Μάκρης όχι μόνο υπερεκμεταλλεύονται εργασιακά τους φαντάρους για να βγάλουν κέρδος από τις ταβέρνες και να προσφέρουν δωρεάν διακοπές στους στρατιωτικούς, αλλά έφτασαν στο σημείο να ζητούν από τους φαντάρους σκλάβους 100 ευρώ.
Τόσο κοστολογήθηκε από ΕΠ.ΟΠ. –ο οποίος έχει χρεωθεί την κονσόλα μουσικής στα εστιατόρια- η αντικατάσταση με καινούργια καθώς κατηγόρησαν τους στρατιώτες ότι ευθύνονται για τη βλάβη της εξαιτίας της χρήσης της για την φόρτιση των κινητών τους. Φυσικά ούτε υπήρχε καμιά σήμανση που να το απαγόρευε, ούτε κανείς είχε ενημερώσει τους συναδέλφους.

Τα δικαιώματα του νεοσύλλεκτου φαντάρου

Πώς να μετακινηθείτε δωρεάν στο Κέντρο Κατάταξης
ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ-ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ
"Από τη Δευτέρα 8/9/2015, οι νεοσύλλεκτοι συνάδελφοι της Σειράς Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν να περνούν τις πύλες των Κέντρων Κατάταξης...
Κρίνουμε ότι πρέπει να συμβάλουμε ώστε οι συνάδελφοι να είναι ενήμεροι για τα δικαιώματα τους και πως μπορούν να τα διεκδικήσουν.
Καταρχήν συνάδελφοι μην πληρώσετε ούτε ένα ευρώ για να πάτε στα ΚΕΝ –και φυσικά ούτε λόγος να μετακινηθεί ολόκληρη η οικογένεια για να πάει το φαντάρο στον Στρατό.
Ο στρατός είναι υποχρεωμένος να καλύψει το κόστος μετακίνησης στα ΚΕΝ-δείτε τη γράφει το έντυπο κατάταξης.

Σβάστικες και Ζιγκ-Χάιλ από τον «ιδεολογικό» καθοδηγητή και βασικό αρθρογράφο της ναζιστικής συμμορίας Γιώργο «Μάστορα»

https://xyzcontagion.wordpress.com/2013/05/20/mastoras/
Ο υπάλληλος της Βουλής, Μισιάκας ή Μάστορας ή QualiaronΟ Γιώργος Μάστορας είναι απο τα παλαιότερα μέλη της ναζιστικής συμμορίας. Το «Μάστορας» είναι ψευδώνυμο. Το πραγματικό του όνομα είναι Μισιάκας. Βασικός αρθρογράφος της ναζιστοφυλλάδας, θεωρείται κάτι σαν «ιδεολογικός» καθοδηγητής της οργάνωσης, και ήλθε πρόσφατα στη δημοσιότητα, επειδή σε μια φωτογραφία φορούσε μπλουζάκι με το σήμα των SA. Δείτε εδώ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ISIS! ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΑΖΙ!

Ο επικεφαλής του νεοναζιστικού μορφώματος της Ουκρανίας Δεξιού Τομέα, Διμίτρι Γιάρος σε μία αδερφική συνάντηση με έναν αξιωματικό των Τζιχαντιστών της ΙΣΙΣ που επισκέφτηκε την Ουκρανία προερχόμενος από την Συρία

19 ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 10 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΡΚΚ! Εκατόμβη μετά από επίθεση των Κούρδων Ανταρτών σε τουρκικές δυνάμεις

Σε ένα ανελέητο πόλεμο με εκατόμβη νεκρών έχει μετατραπεί η σύγκρουση του Τουρκικού κράτους με το PKK, αφού σήμερα μέσα σε μια ημέρα ο Τουρκικός Στρατός έχασε 19 στρατιώτες και 10 τραυματίστηκαν από αλλεπάλληλες επιθέσεις της κουρδικής οργάνωσης στην περιοχή Dağlıca της επαρχίας Hakkari.

Police branded 'savages' after beating desperate refugees trapped in 'hell'

Refugees queuing to register for papers as Greek Police lash out at Syrian immigrants
Savage: Refugees queuing to register for papers as Greek Police lash out at Syrian immigrants
Greek police have been branded ‘savages’ after lashing out at Syrian refugeestrapped on a holiday island ‘hell’ without food or shelter.
The island of Lesbos has been overwhelmed by exhausted refugees fleeing war-torn Syria who hope to travel on to mainland Europe.
The Daily Mirror has witnessed police in riot gear baton charging the crowds over the weekend as they struggled to control the frustrated crowds who clashed with officers.

Σημάδια ένοπλης αντίστασης στη Δυτική Όχθη – Ισραηλινός συνοροφύλακας τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επιδρομής για συλλήψεις


φωτογραφία αρχείου AFP
Ένας Ισραηλινός συνοροφύλακας τραυματίστηκε σε μέτριο βαθμό κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών που ξέσπασε αργά την περασμένη Δευτέρα κατά τη διάρκεια μεγάλης κλίμακας ισραηλινής επιδρομής για συλλήψεις στη βόρεια πόλη της Τζενίν, σύμφωνα με πηγές ασφαλείας και κατοίκους.
Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι ασφαλείας δήλωσαν ότι βίαιες συγκρούσεις ξέσπασαν όταν περισσότερα από 40 οχήματα επέδραμαν στη Τζενίν και στο στρατόπεδο προσφύγων στην πόλη.

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΖΩΟ";


Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ Ross Domoney και τον λογαριασμό του στο Twitter, αυτός είναι ένας από τους ΜATατζήδες που σήμερα το πρωί επιτέθηκαν σε πρόσφυγες. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του ρεπόρτερ ο συγκεκριμένος αποκαλούσε τα γυναικόπαιδα "ζώα" χτυπώντας τους και χτύπησε και ρεπόρτερ που κατέγραφαν τους βασανισμούς.



ΓΙΑΤΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ....


Αυτά για αυτούς τους δήθεν που ξεχνούν πως και η γονείς της Συρίας αλλά και όπου αλλού αγαπούν και αυτή τα παιδιά τους!

40 εκατ. ευρώ αποζημίωση από τη Ραϊνμέταλ

Η ηγεσία της γερμανικής εταιρείας Ραϊνμετάλ διαπραγματεύθηκε στα τέλη Ιουλίου με την προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Αμύνης (Π. Καμμένος) προκειμένου να δοθεί αποζημίωση για τις δωροδοκίες που ζημίωσαν το ελληνικό Δημόσιο.
Γράφει ο TΑΣΟΣ ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ για την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία της γερμανικής εταιρείας και μετά την εμφάνιση στον ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή του νομικού της εκπροσώπου, που παρέδωσε στις ελληνικές δικαστικές αρχές τον συμβιβασμό της γερμανικής εταιρείας με την εισαγγελία της Βρέμης έναντι του ποσού των 40 εκατ. ευρώ. Ο συμβιβασμός αφορούσε ομολογημένες από την πλευρά της εταιρείας δωροδοκίες για την προμήθεια του συστήματος ASRAD, σύμβαση αξίας ύψους 160 εκατ. ευρώ.

Μέσα στο βομβαρδισμένο σπίτι του μικρού Aylan! Συγκλονιστικές εικόνες


- Μισοκατεστραμμένο το σπίτι της οικογένειας του μικρού Aylan στο Κομπάνι
- Είχε γίνει στόχος των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους
- Ρούχα, παπούτσια και παιδικά παιχνίδια σκορπισμένα παντού 
- 20-30 συγγενείς της οικογένειας του μικρού Αϊλάν αποκεφαλίστηκαν από τουςτζιχαντιστές 
- Συγκλονίζει ο αστυνομικός που βρήκε το μικρό αγόρι: "Σκέφτηκα τον γιο μου"
- Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες