Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Παρακολουθήστε το Ιράκ προς Πώληση - Πλήρες Ντοκιμαντέρ ΔΩΡΕΑΝ


http://www.bravenewfilms.org/watch_iraqforsale

Πως έγινε το ατύχημα με το βλήμα μέσα στο LEOPARD στην Ξάνθη;

Τη Επιλοχία που νοσηλεύεται στο 412 ΚΙΧΝΕ της Ξάνθης μετά από το χθεσινό ατύχημα που συνέβη κατά την εκτέλεση βολών στο Πεδίο Βολής Αρμάτων, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλης Τελλίδης

Ο Αρχηγός του ΓΕΣ ζήτησε να μάθει τις συνθήκες του ατυχήματος που σημειώθηκε στο Πετροχώρι της Ξάνθης με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο Στελεχών !
Η κατάσταση των Στελεχών δεν εμπνέει καμιά ανησυχία, αν και ο τραυματίας Αρχιλοχίας διακομίστηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης!

Πόλεμος... δι’ αντιπροσώπων με θύμα τον λαό της Συρίας

Εικόνα από την κατεστραμμένη Χομς | AP PHOTO/ DUSAN VRANIC, FILE
Επισήμως, όλοι οι ισχυροί του πλανήτη ορκίζονται πως θέλουν να τερματίσουν το ταχύτερο τον συριακό εμφύλιο ώστε να μπει ένα τέλος στην αδελφοκτόνο σύρραξη και στο προσφυγικό δράμα που χτυπά πλέον και τις δικές τους πόρτες.
Στην πραγματικότητα, όμως, η Ρωσία και οι ΗΠΑ, με τους εκατέρωθεν συμμάχους τους, εξακολουθούν να παίζουν τα απάνθρωπα «νεοψυχροπολεμικά» παιχνίδια τους και να προωθούν τα γεωστρατηγικά τους συμφέροντα στην περιοχή, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που έχουν οι ενέργειές τους για τις ζωές εκατομμυρίων Σύρων.

Δραματική έκκληση από τον πατέρα του Παύλου Φύσσα


EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Συντάκτης:efsyn.gr
Ο Παναγιώτης Φύσσας, πατέρας του δολοφονημένου Παύλου, απευθύνει έκκληση να συνεχιστεί η δίκη της Χρυσής Αυγής και να μην καθυστερήσει περαιτέρω λόγω εκλογών. 
Αναφέρει πως «είναι ξεκάθαρο ότι η φωνή μου, αλλά και των άλλων μαρτύρων, ενοχλεί και θα ενοχλήσει τους κατηγορούμενους» ωστόσο τονίζει πως «η αλήθεια έχει τίμημα που κάποτε πρέπει να πληρωθεί».

Δραματικές στιγμές στην Τουρκία και το Κουρδιστάν!



Δραματικές στιγμές στην Τουρκία και το Κουρδιστάν! Ο συμπρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος των Λαών (HDP) Σελαχατίν Ντεμίρτας / Selahattin Demirtaş, ο επίτιμος πρόεδρος Ερτουρούλ Κιουρκτσιού / Ertuğrul Kürkçü (που είχε συμμετάσχει στο φετινό Resistance) και δεκάδες βουλευτές βαδίζουν επί 90 χλμ πεζή για να σπάσουν την πολιορκία στο Τζίζρε, μία από τις κουρδικές πόλεις που έχουν αποκλειστεί από στρατό και παρακρατικούς του καθεστώτος Ερντογάν. Εδώ και 8 μέρες έχει κοπεί το ηλεκτρικό και το νερό στο Τζίζρε. Δεκάδες άμαχοι κάθε ηλικίας έχουν δολοφονηθεί από τους ελεύθερους σκοπευτές του Ερντογάν και παραμένουν άταφοι, καθώς έχει αποκλειστεί η πρόσβαση και στο νεκροταφείο. Και η "διεθνής κοινότητα" περί άλλων τυρβάζει.

DW: Ποιες δουλειές προσφέρονται στους πρόσφυγες στην Γερμανία;

Οι πολιτικοί θέλουν να χαλαρώσουν τη διαδικασία χορήγησης ασύλου. Καμία αντίρρηση απαντά η οικονομία. Τι δουλειές όμως προς το παρόν μπορούν να κάνουν οι πρόσφυγες, αναρωτιέται σε σημερινό της δημοσίευμα η Deutsche Welle.
Ολόκληρο το δημοσίευμα:
Πρακτική εξάσκηση, συμβόλαια περιορισμένου χρόνου και σπανίως μόνιμες θέσεις – αυτά συνήθως προσφέρουν οι μεγάλες γερμανικές επιχειρήσεις στους πρόσφυγες που αναζητούν δουλειά. Ακόμα όμως και κατά τη διάρκεια μια πρακτικής εξάσκησης, ο κίνδυνος της απέλασης είναι μεγάλος. Για το λόγο αυτό γίνονται προσπάθειες να βελτιωθούν οι πολιτικοί όροι παραμονής των προσφύγων.

Πως θα Ψηφίσουν οι Νεοσύλλεκτοι Φαντάροι που εκπαιδεύονται στα ΚΕΝ! Στις 2 Οκτωβρίου θα γίνει η Ορκωμοσία

Είναι λογικό ότι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν τους νεοσύλλεκτους συναδέλφους είναι το πώς θα συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία και πότε θα γίνει η Ορκωμοσία της Σειράς Σεπτεμβρίου.
Επειδή λοιπόν πολλοί συνάδελφοι και οι γονείς τους απευθύνονται στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και ρωτούν, επικοινωνήσαμε με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΓΕΣ και με υπεύθυνο τρόπο μας ενημέρωσαν τα εξής:
Όσον αφορά το ζήτημα της συμμετοχής των φαντάρων στην εκλογική διαδικασία, στους νεοσύλλεκτους συναδέλφους θα τεθεί το ερώτημα αν επιθυμούν να ψηφίσουν στον τόπο καταγωγής, διαφορετικά θα μπουν σε εκλογική κατάσταση.

ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΨΜ» ΣΤΟ PLATEIARADIO.GR ΠΕΜΠΤΗ 10/9/2015

ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΨΜ» ΣΤΟ PLATEIARADIO.GR ΠΕΜΠΤΗ 10/9/2015
στις 18.30 μ.μ.
Θέμα της σημερινής μας παρέμβασης είναι
«Ανταποκρίσεις Φαντάρων από του Παραλόγου τη Θητεία»
Το τηλέφωνο επικοινωνίας μας είναι το 6932955437

Ενώ στο ίντερνετ μπορείτε να μας βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση Diktiospartakos.blogspot.com

Θύματα Βασανιστηρίων του Άσαντ στην Αθήνα

Τον Ιανουάριο του 2014 η βρετανική εφημερίδα Guardian και το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN
δημοσιοποίησαν την έκθεση τριών πρώην εισαγγελέων, αρμόδιων σε εγκλήματα πολέμου, η οποία αποκάλυπτε τα συστηματικά βασανιστήρια του καθεστώτος Άσαντ σε αντιφρονούντες, κάνοντας λόγο για 11.000 εκτελέσεις στη Συρία μετά την έναρξη των συγκρούσεων το 2011.
Η έκθεση βασιζόταν στη μαρτυρία ενός φωτογράφου-λιποτάκτη της συριακής στρατιωτικής αστυνομίας, ο οποίος έφερε στην κατοχή του κάρτα μνήμης με περίπου 55.000 φωτογραφίες μέσα από τις τις συριακές φυλακές, που σύμφωνα με τον ίδιο είχαν τραβηχτεί από τον Μάρτιο του 2011 ως τον Αύγουστο του 2013. Στις φωτογραφίες απεικονίζονταν νεκροί κρατούμενοι χωρίς μάτια και άλλοι που έφεραν σημάδια ηλεκτροσόκ ή στραγγαλισμού.

Εκπαιδεύουν το στρατό στην ΚΩ για επέμβαση μέσα σε πόλεις!

Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης της 80 ΑΔΤΕ, πραγματοποιήθηκε στις 08 Σεπτεμβρίου 2015,

Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) κατά την οποία δοκιμάσθηκε η ετοιμότητα του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης του Σχηματισμού σε αγώνα σε αστικό ιστό.



Αλήτες Βρετανοί Μισθοφόροι Στρατιώτες χτύπησαν με το αυτοκίνητο Κύπριους εργαζόμενους που αγωνίζονταν για την Σύμβαση Εργασίας


Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν το πρωί, στην είσοδο των Βρετανικών Βάσεων Επισκοπής, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης διαμαρτυρίας των εργαζόμενων, οι οποίοι αντιδρούν για την κατάργηση των συλλογικών τους συμβάσεων. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaonline, ενώ η εκδήλωση πραγματοποιείτο ειρηνικά από περίπου 60 εργαζομένους, γύρω στις 9:15, έξω από την πύλη των Βρετανικών Βάσεων Επισκοπής, δυο Βρετανοί στρατιώτες έστρεψαν το όχημα στο οποίο επέβαιναν προς τους διαμαρτυρόμενους.

Και οι δολοφονίες εργαζομένων συνεχίζονται κανονικά... Νεκρός εργαζόμενος στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα πραγματοποιούσε εργασίες καθαρισμού σε μονάδα επεξεργασίας του εργοστασίου, μαζί με άλλους συναδέλφους του.
Οι συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα ερευνώνται, ενώ στην περιοχή έχει σπεύσει κλιμάκιο της επιθεώρησης εργασίας. Την προανάκριση ενεργεί το Α.Τ. Πλατέως.

Μυτιλήνη: οι φασίστες γύρισαν πίσω στις τρύπες τους !



"Πόλεμος" στα σύνορα Τουρκίας - Συρίας - Δεκάδες νεκροί

Image
Ένας τούρκος στρατιώτης σκοτώθηκε στα σύνορα με τη Συρία, στο νότιο τμήμα της Τουρκίας, από έναν άγνωστο επιτιθέμενο ο οποίος άνοιξε πυρ από το συριακό έδαφος, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Dogan. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Ρεϊχανλί της τουρκικής επαρχίας Χατάι. To Dogan δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό, το οποίο δεν μπορεί προς το παρόν να επιβεβαιωθεί.

Ένας στρατιώτης σκοτώθηκε και άλλος ένας εξακολουθεί να αγνοείται έπειτα από ένα διασυνοριακό επεισόδιο με πυροβολισμούς με μαχητές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος την περασμένη εβδομάδα κοντά στην τουρκική πόλη Κιλίς, περισσότερο ανατολικά. Η τουρκική εφημερίδα Hurriyet έγραψε το Σάββατο πως ο αγνοούμενος στρατιώτης θεάθηκε σε ένα νοσοκομείο το οποίο διαχειρίζεται το Ισλαμικό Κράτος.

Die Welt: Η Τουρκία κινδυνεύει με εμφύλιο

Image
Στην προσπάθειά του να πετύχει μια νίκη του κόμματός του στις επαναληπτικές βουλευτικές εκλογές του Νοεμβρίου και να ανακτήσει την ισχύ του, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κινδυνεύει να οδηγήσει τη χώρα του σε εμφύλιο πόλεμο, αναφέρει η εφημερίδα Die Welt.

Ο Τούρκος πρόεδρος θέλει να επανακτήσει την παντοδυναμία του.Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις που διεξάγονται έπειτα από εντολές του εναντίον των Κούρδων στο Ιράκ και τη Συρία βυθίζουν την Τουρκία στο χάος και αποσταθεροποιούν τις γειτονικές της χώρες. Παρόλα αυτά ο Ερντογάν συνεχίζει να παίζει με τη φωτιά, επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα.
Η Τουρκία, ένα κράτος μέλος του ΝΑΤΟ και υποψήφια χώρα προς ένταξη στην ΕΕ, αντί να συμμετέχει στην εξεύρεση λύσης στο άμεσο πρόβλημα της συριακής κρίσης και της αντιμετώπισης του Ισλαμικού Κράτους ανάγεται η ίδια σε πρόβλημα.

ΛΕΣΒΟΣ: ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ «ΝΤΟΥ» ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

mpoutakisΆτομο που έχει στενές σχέσεις με την ΧΑ Λέσβου ομολογεί δημόσια πως το ίδιο, και με την συνδρομή ακόμη 3 ατόμων, έκανε «ντου» εναντίον προσφύγων. Κανάς εισαγγελέας υπάρχει στη Λέσβο ή περιμένετε πρώτα να χυθεί αίμα από τα χέρια των ναζί;
Και λέμε πως έχει στενές επαφές με την ΧΑ Λέσβου γιατί φαίνεται πως γνωρίζει πολύ καλά τα εσωτερικά του ναζιστικού μορφώματος.





Στην 96 ΜΕΘ Χίου: εμπόδια στο να Ψηφίσουν οι Φαντάροι που επιπλέον αντιμετωπίζουν κίνδυνο Τιμωρίας!

Για μια ακόμη φορά η καταγγελία γονιού για τα όσα συμβαίνουν στην εν λόγω μονάδα  αποκαλύπτει, ότι στην πραγματικότητα και όχι στα λόγια, η λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος πλήττεται από τις πράξεις μερίδας στελεχών έναντι των φαντάρων.
Όπως είναι γνωστό σε όλους οι στρατιώτες που υπηρετούν σε απομακρυσμένες μονάδες μπορούν να διεκδικήσουν προαναχώρηση το Σαββάτο και επιστροφή την Τρίτη, προκειμένου να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία της 20ης Σεπτεμβρίου. Εναλλακτικά μπορούν να δηλώσουν ότι θα ψηφίσουν στη μονάδα τους μπαίνοντας σε εκλογική κατάσταση.

Συνάδελφοι Φαντάροι, Τι μπορούμε να κάνουμε για την αντιμετώπιση των κοριών

Αποτέλεσμα εικόνας για κοριοι φαντΑΡΟΙΜετά τις καταγγελίες συναδέλφων φαντάρων και γονιών για το οξυμένο πρόβλημα με τους κοριούς παίρνουμε την πρωτοβουλία να παρουσιάσουμε ορισμένους τρόπους καταπολέμησης τους, βασιζόμενοι στην πλούσια στρατιωτική εμπειρία και την συσσωρευμένη γνώση που προσφέρει το internet!
Τα ζωύφια στο στρώμα, οι κοριοί εξοντώνονται από τους ειδικούς, αν το τσίμπημα του κοριού έχει ερεθιστεί πολύ τσίμπημα-μελανιά-πρήξιμο-πόνος και έχει πύον πρέπει να επισκεφθούμε έναν δερματολόγο. Η προσπάθεια αντιμετώπισης, καταπολέμησης ή απώθησης και ή οικολογική αντιμετώπιση του κοριού που περιγράφουμε πιο κάτω, είναι μια προσπάθεια να λύσουμε το πρόβλημα με τους κοριούς χωρίς χημικά. Ο κοριός είναι έντομο που κάνει ελαφρό τσίμπημα (γεύμα) τη νύχτα και μερική άνθρωποι δεν τα αισθάνονται τα τσιμπήματα από κοριούς.

Η Ολγα Τρέμη δεν ... τρέμει τα όπλα .. αναλαμβάνει να τα προωθεί ...

Η ΄Ολγα Τρέμη και ο ΄Ακης Τσοχατζόπουλος σε εκδήλωση του Mega


Μια φωτογραφία, άλλες χίλιες λέξεις... 

Assange on ‘US Empire,’ Assad govt overthrow plans & new book ‘The WikiLeaks Files’ (EXCLUSIVE)

Speaking to 'Going Underground' host Afshin Rattansi, Assange referred to the chapter on Syria, which goes back to 2006. In that chapter is a cable from US Ambassador William Roebuck, who was stationed in Damascus, which apparently discusses a plan for the overthrow of the Assad government in Syria.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ της Αγγλίας είναι 88 χρονών και έχει πολλές μετοχές σε πολυεθνική που πουλάει όπλα!

IN THE YEAR of the Queen’s Jubilee tourists peered as usual 
Through the railings of Buckingham Palace,
But her fairy-tale was fading; the fairy queen’s wings were being clipped 
By the Sex Pistols putting monarchy in their sights.

Νύχτα των Κρυστάλλων του Ερντογάν καταγγέλλει το φιλοκουρδικό κόμμα της Τουρκίας «Δεν μπορούν να γίνουν εκλογές σε αυτό το κλίμα», δηλώνει ο ηγέτης του

Η εκστρατεία των επιθέσεων διευθύνεται από ένα και μοναδικό χέρι, το χέρι του Κράτους, κατήγγειλε ο ηγέτης του αριστερού, φιλοκουρδικού Δημοκρατικού Κόμματος των Λαών (HDP) της Τουρκίας Σελαχατίν Ντεμιρτάς, έπειτα από τη δεύτερη νύχτα αντικουρδικών βιαιοτήτων σε ολόκληρη την Τουρκία, ενώ ένας από τους βουλευτές του κόμματος, ο Ερτουγκρούλ Κιουρκσού, έκανε λόγο για «Νύκτα των Κρυστάλλων του Ερντογάν».

Προσφυγική κρίση: η αστυνομία της Δανίας κλείνει τις οδικές και σιδηροδρομικές συνδέσεις με τη Γερμανία

Motorway temporarily shut down as a result of hundreds of refugees attempting to get to Sweden on foot, while border train ferry services also terminated
Refugees walk north along Denmark’s E45 Motorway. We know that many of them want to go to Sweden, but naturally we cannot let that happen,’ said a police spokeswoman. Photograph: Benjamin Nolte/DPA/Corbis

US Air Force GPS Control System 4 Years Overdue, $1.1Bln Over Budget

A new report by GAO reveals that the US Air Force faces growing and costly problems with its new GPS next generation operational control system.
A new report by GAO reveals that the US Air Force faces growing and costly problems with its new GPS next generation operational control system.

WASHINGTON (Sputnik) — The US Air Force faces growing and costly problems with its new Global Positioning System (GPS) next generation operational control system (OCX) and consistently overstated progress on it, the Government Accountability Office (GAO) said in a report.

Russian Ships Fire Missiles in Caspian Sea as Part of Snap Drills

About 40 Russian Navy ships fire missiles as part of snap combat readiness drills of the Central Military District.
About 40 Russian Navy ships fire missiles as part of snap combat readiness drills of the Central Military District.

MOSCOW (Sputnik) – About 40 ships from the Russian Navy will perform missile firing in the Caspian Sea as part of snap combat readiness drills of the Central Military District, the Russian Defense Ministry informs.

Η Ρωσία παρέχει στις Δυνάμεις της Συρίας όπλα, χειροβομβίδες, Εκτοξευτές - Εκθέσεις

Syrian army soldiersRussia reportedly supplies Syrian government forces with grenade launchers and armored personnel carriers.

MOSCOW (Sputnik) – Russia supplies Syrian government forces with firearms, grenade launchers and armored personnel carriers as the country is struggling with radical ISIL militants, the Russian Kommersant daily reports citing military-technical sources.

Παραλήρημα Φορτσάκη: «Εισβολείς» οι πρόσφυγες

«Αφήσατε όλους τους εισβολείς να καταστρέψουν τη χώρα. Κατάληψη στα νησιά έχετε κάνει», δήλωσε ο Θεόδωρος Φορτσάκης.

Εικόνες-σοκ: Μέσα σε κοντέινερ εκατοντάδες Ελληνες εργαζόμενοι σε beach bars της Μυκόνου

Εκατοντάδες νέοι από την Αθήνα αλλά και ολόκληρη τη χώρα που μετακόμισαν στα νησιά για να εργαστούν ζουν σε τρώγλες. Σε σύγχρονες φαβέλες κάτω από άθλιες συνθήκες. Ακόμη και μέσα σε κοντέινερ!
Πριν από μερικά χρόνια ο όρος «φαβέλα» ήταν ταυτόσημος με τη Βραζιλία. Τον χρησιμοποιούσαν για να περιγράψουν ένα είδος πρόχειρων εγκαταστάσεων που αυξάνονταν με ταχείς ρυθμούς, κυρίως στις βουνοπλαγιές του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Ομως ο... ιός της φαβέλας είναι μεταδοτικός και χτυπά και την Ελλαδα.