Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Γιατί το ΓΕΣ επανέλαβε στην Κω την Άσκηση Καταστολής Πλήθους και δράσης εντός πόλεων, «ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ»;

ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ
Ο Στρατός ΕΧΘΡΟΣ του Κόσμου της Εργασίας!
Όταν στο παρελθόν αποκαλύφθηκε η διεξαγωγή από τον στρατό και πιο συγκεκριμένα την 71η Αεροεμταφερόμενη Ταξιαρχία της άσκησης Καταστολής Πλήθους «ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ», αρχικά οι τότε ΑΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος και ο ΑΝΥΕΘΑ Μπεγλίτης έκαναν ότι δεν γνώριζαν τίποτε και αργότερα δικαιολογήθηκαν, τονίζοντας ότι πρόκειται για άσκηση ενταγμένη σε Νατοϊκούς σχεδιασμούς και αφορά τις επιχειρήσεις εκτός συνόρων.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ... ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΤΟ, ΟΧΙ ΑΥΤΕΣ!!!


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Τηλ: 6932 955437  

Βίντεο: Μία Επίσκεψη με Μετανάστες στα Νότια Σύνορα της Ουγγαρίας

Δείτε το βίντεο μας από τα νότια σύνορα της Ουγγαρίας, όπου η κυβέρνηση είναι έτοιμη να επιβάλει νέους σκληρούς νόμους που περιλαμβάνουν ποινές...
WWW.LIBERTIES.EU
Δείτε το βίντεο μας από τα νότια σύνορα της Ουγγαρίας, όπου η κυβέρνηση είναι έτοιμη να επιβάλει νέους σκληρούς νόμους που περιλαμβάνουν ποινές φυλάκισης για παράνομη διέλευση των συνόρων.

ΤΟ 1941 ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΑΝ ΤΟN ΧΙΤΛΕΡ – ΤΟ 2015 ΤΗΝ ELDORADO GOLD

agio orosΕν Αγίω Όρει τη 13/26 Απριλίου 1941
Προς την Αυτού Εξοχότητα τον Αρχικαγκελλάριον του ενδόξου Γερμανικού Κράτους Κύριον Αδόλφον Χίτλερ εις Βερολίνον.
H διπλωματία των «πνευματικών» καλόγερων διαχρονικά εξυπηρετούσε τα υλικά συμφέροντά τους. Απέκτησαν αμύθητη περιουσία και προνόμια από την εποχή της της Τουρκοκρατίας – και τα διατηρούν μέχρι σήμερα, αυξάνοντάς τα,  ελέω του οπίου θρησκευτικού αισθήματος που καλλιεργεί και εκμεταλλεύεται η ολιγαρχία για να διαιωνίζει την υποτέλεια του «ποιμνίου»…

Τουρκία: Επίθεση PKK - Ένας νεκρός και 3 τραυματίες στο Ντιγιάρμπακιρ

Image
Ένας πολίτης σκοτώθηκε και τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν σήμερα στο κέντρο του Ντιγιάρμπακιρ, στη μεγάλη πόλη στη νοτιοανατολική Τουρκία στην οποία η πλειονότητα των κατοίκων είναι Κούρδοι, από επίθεση που αποδόθηκε από τις αρχές στο Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK), ανακοίνωσαν επίσημες πηγές.
Νωρίς το πρωί μια ομάδα ενόπλων άνοιξε πυρ κατά των παρευρισκομένων σε ένα εστιατόριο στο οποίο προγευμάτιζαν ένστολοι αστυνομικοί. Τέσσερις άνθρωποι πυροβολήθηκαν, τρεις αστυνομικοί και ένας σερβιτόρος του εστιατορίου, ο οποίος υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του, διευκρίνισαν επίσημες πηγές της τουρκικής ασφάλειας.

Σοκ από τον εξευτελισμό των πολιτικών προσφύγων σε…Γκουαντανάμο της Ουγγαρίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά με τα συρματοπλέγματα, την κινητοποίηση του στατού, τον εμπαιγμό, την καροϊδία και την άσκηση βίας, η ουγγρική κυβέρνηση αποκαλύπτεται ότι ανέχεται και τον απόλυτο εξευτελισμό της προσωπικότητας των πολιτικών προσφύγων που διασχίζουν τη χώρα ή διαμένουν σε καταυλισμούς.  

Πεντάγωνο: Πανώλη στον στρατό!

Image
Το αμερικανικό υπουργείο 'Αμυνας επιβεβαίωσε χθες ότι στελέχη βουβωνικής πανώλης έχουν βρεθεί από ερευνητές σε καταψύκτη έξω από την επίσημη περιοχή περιστολής που βρίσκεται σε εργαστήριο υψίστης ασφαλείας του Αμερικανικού Στρατού στο Έντζγουντ της πολιτείας Μέριλαντ.
"Έχει ξεκινήσει έρευνα του στρατού," είπε ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Άμυνας Πίτερ Κουκ κατά την καθημερινή ενημέρωση τύπου, προσθέτοντας, "Αναμένουμε τα αποτελέσματα [...] τον Οκτώβριο. [...] Προσβλέπουμε στη λύση του προγράμματος αυτού."

Πανηγυρίζουν οι φαντάροι στο Στρατόπεδο Νταλίπη Θεσσαλονίκης: σημαντικές αλλαγές μετά την επιστολή καταγγελίας και την παρέμβαση του ΓΕΣ!

Μετά τη δημοσίευση της καταγγελίας φαντάρων το πρωί της Τετάρτης 9/9, που προκάλεσε την άμεση παρέμβαση του Επιτελείου του ΑΓΕΣ Αντιστράτηγου Τελλίδη σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, εντυπωσιακές υπήρξαν οι πρωτοβουλίες του Διοικητή της Σχολή Διοίκησης και Επιτελών-ΣΔΙΕΠ.
Πραγματικά, δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι συνάδελφοι με αυτά που άκουγαν από τον Ταξίαρχο Θεόδωρο Κουλούρη.
Αφού προηγήθηκε αιφνιδιαστική επίσκεψη του Ταξιάρχου σε όλους τους χώρους και σύσκεψης του με τους αξιωματικούς –μεταξύ των οποίων και του Ταγματάρχη, προηγούμενου διοικητή του πλέον αμαρτωλού Λόχου, που κλήθηκε επειγόντως να επιστρέψει στην ΣΔΙΕΠ- ανακοινώθηκαν συγκεκριμένα μέτρα που αλλάζουν με απόλυτο τρόπο την καθημερινότητα της μονάδας.

Στην έδρα των ΗΕ θα κυματίζει η σημαία της Παλαιστίνης

H σημαία της Παλαιστινιακής Αρχής θα κυματίζει στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, καθώς η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ενέκρινε, με συντριπτική πλειοψηφία, το παλαιστινιακό ψήφισμα, εξοργίζοντας το Ισραήλ.
Για βήμα προς την ένταξή τους στον Οργανισμό κάνουν λόγο οι Παλαιστίνιοι. Από τα 193 μέλη του ΟΗΕ, τα 119 ψήφισαν υπέρ της πρότασης.

Χάος στην Τουρκία

Το πρωτοσέλιδο της χθεσινής Millet: 113 νεκροί.
Oλοένα και πιο κοντά σε έναν εμφύλιο πόλεμο σπρώχνεται η Τουρκία εν μέσω προεκλογικής περιόδου, προειδοποίησε χθες με δηλώσεις του ο ηγέτης του Κόμματος Δικαιοσύνης των Λαών (HDP) Σελαχεντίν Ντεμιρτάς μετά και τις πρόσφατες επιθέσεις-πογκρόμ κατά κουρδικών στόχων και γραφείων του φιλοκουρδικού HDP.

Χάος και έκρηξη βίας στην Τουρκία Οι συγκεντρώσεις «αγανακτισμένων πολιτών» υπό το σύνθημα «Ανάθεμα στην τρομοκρατία», που κυρίως στα δυτικά της χώρας μετατράπηκαν τα τελευταία 24ωρα σε επιθέσεις κατά των εκπροσώπων και των γραφείων του HDP, των γραφείων της Hurriyet και της Sabah, Κούρδων πολιτών και κουρδικών επιχειρήσεων δίνουν μια νέα τροπή στο Κουρδικό, εν όψει και των επερχόμενων εκλογών της 1ης Νοεμβρίου.

Με ευρεία πλειοψηφία εγκρίθηκε το ψήφισμα του ΟΗΕ για το δημόσιο χρέος

Με ευρεία πλειοψηφία εγκρίθηκε το ψήφισμα του ΟΗΕ για το δημόσιο χρέος
Το ψήφισμα του ΟΗΕ, αν και μη δεσμευτικό, είναι πολιτικά φορτισμένο και αναμένεται να ασκήσει πιέσεις στο διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα
Με μεγάλη πλειοψηφία εγκρίθηκε το ψήφισμα του ΟΗΕ για τους βασικούς κανόνες της αναδιάρθρωσης του δημόσιου χρέους.
Οι «βασικοί κανόνες», οι οποίοι εδράστηκαν στις εμπειρίες της κρίσης που βίωσε η Αργεντινή στις αρχές του 2000, έλαβαν 136 θετικές ψήφους και έξι αρνητικές, ενώ 41 χώρες απείχαν της ψηφοφορίας.

Μήπως ενοχλεί η «Zona Rossa»;

Η «Zonna Rossa» θύμα της νέας διοίκησης στην ΕΡΤ 3;

Συντάκτης: Νίκος Φωτόπουλος
Η «Zonna Rossa» θύμα της νέας διοίκησης στην ΕΡΤ 3; Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν ο δημοσιογράφος Σταύρος Πανούσης αλλά και η συνέλευση των εργαζομένων στην ΕΡΤ 3, που μάλιστα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση σε υψηλούς τόνους. «Μόλις δυο μήνες πέρασαν από την επαναλειτουργία της ΕΡΤ 3 και οι προσπάθειες της διοίκησης να σβήσουν τα ίχνη του δίχρονου αγώνα όλο και εντείνονται.

Οι Τούρκοι βομβαρδίζουν την Τσίζρε και οι Κούρδοι βαράνε κατσαρόλες (βίντεο + φωτο)

Οι Τούρκοι βομβαρδίζουν την Τσίζρε και οι Κούρδοι βαράνε κατσαρόλες (βίντεο + φωτο)Η πόλη Τσίζρε (Cizre) βρίσκεται στη νοτιοανατολική Τουρκία, κοντά στα σύνορα με τη Συρία και το Ιράκ. Ο πληθυσμός της πόλης είναι κυρίως κουρδικός, ωστόσο, εκτός από Κούρδους στην πόλη ζουν και πολλοί Ασσύριοι και Σύροι Αραμαίοι μονοφυσίτες χριστιανοί.
Η πόλη έχει συνολικό πληθυσμό περίπου 140.000 κατοίκους και δήμαρχο την 27χρονη Λεϊλά Ιμρέτ (Leyla Imret), τη νεότερη δήμαρχο της Τουρκίας.

Ποιος είναι ο πρόσφυγας που έβαλε τρικλοποδιά η ακροδεξιά Ουγγαρέζα (φωτο)

Ποιος είναι ο πρόσφυγας που έβαλε τρικλοποδιά η ακροδεξιά Ουγγαρέζα (φωτο)
Η εικόνα του Σύρου προπονητή Οσάμα Αμντούλ Μόχσεν, ο οποίος κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά του τον 7χρονο Ζαΐντ, πέφτει στο έδαφος, αφού η εικονολήπτρια Πέτρα Λάσζλο (Petra Laszlo) από την Ουγγαρία του βάζει τρικλοποδιά, έκανε το γύρο του κόσμου.

Τα πλάνα με την Πέτρα Λάσζλο να θέλει να εμποδίσει την πορεία του κατάκοπου και απεγνωσμένου πατέρα, ο οποίος έτρεχε για να αποφύγει τους αστυνομικούς στα σύνορα της Ουγγαρίας, προκάλεσαν την οργή της παγκόσμιας κοινής γνώμης.

Έρευνα για τις αξίες της ελληνικής νεολαίας

Με βάση τα παρακάτω ευρήματα, φαίνεται πως η ελληνική νεολαία έχει το προφίλ νεολαίας μιας κοινωνίας όπου, παρά τις ''μεσογειακές'' και ''βαλκανικές'' ιδιαιτερότητες που φυσικά ισχύουν, η ''πραγματική υπαγωγή στο κεφάλαιο'' των ανθρωπίνων σχέσεων είναι η κυρίαρχη κατάσταση. Με εξαίρεση την Οικογένεια, δηλαδή το ιδιωτικοποιημένο ''σύμπλεγμα του Οιδίποδα'', που εμφανίζεται σαν νησίδα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας, αυτό που καθοδηγεί τα κίνητρα των νέων είναι η Οικονομία, η Εργασία, το Χρήμα, και για αναψυχή το διαδίκτυο και διάφορες μορφές διασκέδασης.