Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ναζισμός ποτέ δεν πεθαίνει, μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει-Οι Κροάτες σκότωσαν πρόσφυγα.

Ξεπέρασαν τον εαυτό τους η ακροδεξιά κυβέρνηση της Ουγγαρίας και η πάντα φιλοναζιστική Κροατία στην επιβολή της τάξης των συνόρων τους με την Σερβία.

4
Οι Κροατικές δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν έναν πρόσφυγα κατά τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν όταν πρόσφυγες προσπαθούσαν να περάσουν στην χώρα και τραυμάτισαν δεκάδες.

Καταδικάστηκε ο πρώτος μετανάστης που πέρασε το φράχτη στην Ουγγαρία


Ένοχος κρίθηκε την Τετάρτη από Ουγγρικό δικαστήριο Ιρακινός ένοχος για παράνομη διέλευση του φράχτη που εκτείνεται κατά μήκος των συνόρων με τη Σερβία και διατάχθηκε η απέλασή του. Είναι η πρώτη απόφαση που λαμβάνει ένα δικαστήριο στο πλαίσιο της νέας κατασταλτικής πολιτικής που ασκεί η Ουγγαρία έναντι των μεταναστών.
«Αυτό είναι ένα μήνυμα στους άλλους, στους εν δυνάμει ενόχους, ότι δεν πρέπει να διαπράξουν το έγκλημα αυτό», είπε στο δικαστήριο ο δικαστής Κρίστιαν Κεμένες, που απέρριψε τον ισχυρισμό του κατηγορουμένου περί άγνοιας. 

Ο νεοφιλελευθερισμός δεν είναι μαγκιά, είναι αυτοταπείνωση

Η μικρή γερμανική πόλη του Pfungstadt προσφέρει δουλειά 20 ωρών την εβδομάδα στους Σύρους (και όχι μόνο) πρόσφυγες με 1 ευρώ την ώρα (που σε μια χώρα όπως η Γερμανία δεν εξασφαλίζει ούτε το να μη πεθάνεις από την ασιτία)

farmakonisi Βασίλης Κανιάρης: Στη θάλασσα;

ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ;
Βασίλης Κανιάρης: Στη θάλασσα;

Εφιαλτικές γενετικές μεταλλάξεις εξ αιτίας της ακτινοβολίας από το πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα

Το τερατώδες αυτό πλάσμα που μοιάζει να έχει βγει από ταινία φρίκης και το οποίο κατάφερε να πιάσει ένας ψαράς στη θαλάσσια περιοχή του νησιού Χοκάιντο της Ιαπωνίας δεν είναι κάποιο νέο είδος αλλά αποτέλεσμα μιας γενετικής αλλοίωσης που προκαλείται εξ” αιτίας της ραδιενεργού ακτινοβολίας που ακόμη εκπέμπεται από το πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα.
Ο ψαράς με το όνομα Hoshima ανοίγει το στόμα του μεταλλαγμένου θηράματός του το οποίο όπως φαίνεται χωράει άνετα ένα ολόκληρο μωρό ή ακόμη και ένα μικρόσωμο άνθρωπο.http://www.ereportaz.gr/

Ο φύρερ της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος είναι κότα

EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Συντάκτης: Δημήτρης Τρίμης
Ο φύρερ της «Χρυσής Αυγής», Νίκος Μιχαλολιάκος είναι κότα λυράτη, όπως θα έλεγε και ο ίδιος ο τσαμπουκαλής ελληναράς. Στη ραδιοφωνική συνέντευξη στον άφωνο Νίκο Χατζηνικολάου στον «Real Fm» υποστήριξε πως το κόμμα ουδεμία ευθύνη φέρει για την δολοφονία στο Κερατσίνι, αλλά αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη αναγνωρίζοντας ότι ο δολοφόνος, ο φυσικός αυτουργός, ήταν μέλος της ναζιστικής οργάνωσης του.

ΕΚΑΨΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ

Με την αμέριστη βοήθεια των προθύμων ΜΜΕ πέρασε στα ψιλά, η είδηση ότι μεπροεδρικό διάταγμα που έκρινε νόμιμο το Ε΄Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας προβλέπεται η διαδικασία ηλεκτρονικής δημοσίευσης αποσπάσματος κατασχετήριας έκθεσης και δηλώσεων πλειστηριασμών στην ιστοσελίδα του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολουμένων – Τομέα Ασφάλισης Νομικών (ΕΤΑΑ-ΤΑΝ). Ξεκινάνε δηλαδή οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Επιλογή που αποσκοπεί πρώτα στην ταχύτερη διευθέτηση της διαδικασίας και μαζί στοχεύει την αποτροπή της έκφρασης αλληλεγγύης με το σταμάτημα των πλειστηριασμών στα ειρηνοδικεία. Θα ειδοποιούνται οι κατεστραμμένοι δανειολήπτες, από την τοκογλυφία των τραπεζών κι από τα μνημόνια που ρήμαξαν τις ζωές τους, ότι ξαφνικά μένουν εντελώς στους δρόμους.

Το πόρισμα- καταπέλτης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Όλες οι κινήσεις των δολοφόνων της «Χρυσής Αυγής» το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου 2013

ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ• 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015, 
Τη νύχτα 17 προς 18 Σεπτεμβρίου του 2013 δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι από «Χρυσαυγίτες» ο Παύλος Φύσσας.
Από το πόρισμα των ανακριτριών για τη «Χρυσή Αυγή», παραθέτουμε το απόσπασμα όπου περιγράφονται η δολοφονία και οι κινήσεις των δολοφόνων:

Τι θα κάνουν οι "στρατηγοί της ΧΑ" μετά από την δήλωση Μιχαλολιάκου για το φόνο του Φύσσα;

Image
Η “ανάληψη της πολιτικής ευθύνης” της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από το χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά, έγινε από τον γραμματέα της ΧΑ Νίκο Μιχαλολιάκο, προφανώς όχι τυχαία μία ημέρα πριν απο την μαύρη επέτειο. Είπε ο Μιχαλολιάκος προσπαθώντας προφανώς να “συσπειρώσει” τους οπαδούς του:
"Σε ό,τι αφορά την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία στο Κερατσίνι την αναλαμβάνουμε. Αλλά την ποινική ευθύνη, δεν υπάρχει, αν υπήρχε, γιατί δεν υπήρξε ποτέ για τη δολοφονία του Τεμπονέρα, για τη δολοφονία του Λαμπράκη. Είναι δυνατόν ένα ολόκληρο κόμμα να κατηγορείται γιατί ένας οπαδός, ένας φίλος του κόμματος, προέβη σε μία καταδικαστέα πράξη;".

Γιατί οι Στρατιωτικοί πρέπει να Μαυρίσουν τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής

Εκλογές έρχονται και για μια ακόμη φορά όλα τα αστικά κόμματα εξουσίας ρίχνουν τα ψηφοθηρικά τους δίκτυα μήπως και ψαρέψουν καμιά Ψήφο. Στο βρώμικο αυτό αστικό πολιτικό παιχνίδι συμμετέχει και η ναζιστική δολοφονική συμμορία προσπαθώντας να φορέσει το κουστούμι της Αντιμνημονιακής δύναμης "που μένει εκτός και πάει σε όλα κόντρα". Είναι όμως έτσι;
Χρυσή Αυγή: Η απόλυτη μνημονιακή δύναμη ευλογεί ΕΕ-ευρώ!
Ποια είναι η γραμμή της Χρυσής Αυγής για το ευρώ και την Ε.Ε.;

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ KAI ΤΩΝ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ!


Μετά την καταγγελία του Δικτύου Σπάρτακος, στο ΚΕΝ Μεσολογγίου ξαφνικά βρέθηκαν λεφτά για καθαριστικά και για μεγαλύτερες μερίδες φαγητού για τους φαντάρους. 
Γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι, οι μόνοι αγώνες που είναι χαμένοι, είναι μόνο αυτοί που δεν γίνονται! Μέσα και έξω από το στρατό διεκδικούμε τα δικαιώματα του φαντάρου-πολίτη με στολή, δεν ψαρώνουμε στο σύγχρονο ολοκληρωτισμό-μιλιταρισμό τους, βγαίνουμε στη κόντρα και νικάμε!

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ: ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ...

Σαμίχ Κάσεμ
«Λόγος στην αγορά της ανεργίας»
Ίσως να στερηθώ και το ψωμί μου.
Ίσως το στρώμα ξεπουλήσω και τα ρούχα μου.
Ίσως δουλέψω σκουπιδιάρης, πετροκόπος και χαμάλης.
Ίσως να σωριαστώ γυμνός και πεινασμένος εχθρέ του ήλιου
αλλά δεν παζαρεύω
κι ως τον ύστατο χτύπο της καρδιάς μου θ’ αντιστέκομαι!
Ίσως αρπάξεις απ’ τη γή μου και την τελευταία σπιθαμή.
Ίσως ταΐσεις στις φυλακές τη νιότη μου
Ίσως μου κλέψεις την κληρονομιά του παππού μου -πιθάρια, έπιπλα και σκεύη-.
Ίσως καθήσεις παν’ απ’ το χωριό μας σαν εφιάλτης τρόμου εχθρέ του ήλιου
αλλά δεν παζαρεύω
κι ως τον ύστατο χτύπο της καρδιάς μου θα αντιστέκομαι!

Ρωσικές βάσεις στην Κεντρική Ασία με στρατηγικό σχέδιο

Στην Ντουσανμπέ φιλοξενήθηκε η σύνοδος κορυφής του Οργανισμού του Συμφώνου Συλλογικής Ασφάλειας (ΟΣΣΑ). Ο πρόεδρος του Τατζικιστάν Εμομαλί Ραχμόν είπε ότι η κατάσταση στην περιοχή απαιτεί άμεση δράση για την ενίσχυση της στρατιωτικής ισχύος στα σύνορα της χώρας του. Όλοι οι πρόεδροι των χωρών του ΟΣΣΑ επισήμαναν τη διεύρυνση του φάσματος των απειλών σε σχέση με το «Ισλαμικό Κράτος» και την κατάσταση στο Αφγανιστάν.
Της Λιουμπώφ Λιούλκο

Λάθη στρατηγικής των ΗΠΑ απέναντι στην Κίνα και ο… Κινέζος Μακιαβέλι

ImageΑνησυχίες προκάλεσε η δημοσιοποίηση της κινεζικής Λευκής Βίβλου του 2015. Η αναφορά στην ενεργητική άμυνα που εμπεριέχεται, αποτελεί μεγαλύτερη απειλή για την σταθερότητα στην περιοχή Ασίας – Ειρηνικού, από τη νέα ερμηνεία του Άρθρου 9 του ιαπωνικού Συντάγματος. Φαίνεται, σε συνδυασμό με τις λοιπές εξελίξεις στην περιοχή, πως η Κίνα είναι πρόθυμη να χρησιμοποιήσει τη βία ως μέσο επίλυσης των διαφορών.

Η Ουγγαρία παίρνει τα παιδιά πρόσφυγες μακριά από τους γονείς τους και κηρύσσει κατάσταση έκτακτης ανάγκης Σχέδια για την επέκταση των 175 χιλιομέτρων τείχος του αίσχους με τα ξυράφια με τη Σερβία ανατολικά προς τη Ρουμανία

An Afghan refugee woman holding her daughter in a camp in southern Hungary2
An Afghan refugee woman holding her daughter in a camp in southern Hungary
Hungary is to split up families found illegally crossing its borders following state of emergency declarations in two of its southern counties.

Μια βάρκα με πρόσφυγες και μετανάστες φτάνει στη Λέσβο και το πλιάτσικο ξεκινά (video)

Ένα αποκαλυπτικό video, στο οποίο καταγράφεται με ακρίβεια το τι ακολουθεί την αποβίβαση των μεταναστών και των προσφύγων από τις φουσκωτές βάρκες στη Λέσβο, αναρτήθηκε σήμερα από κάτοικο του νησιού στο Youtube.
Αξίζει να παρατηρήσετε με πόσο...επαγγελματισμό συμμετέχουν κάποιοι στο πλιάτσικο των διαφόρων αντικειμένων που περισσεύουν, με ιδιαίτερη έμφαση στην ασφαλή απομάκρυνση της μηχανής του φουσκωτού.

Στις ΗΠΑ 49,7 εκατομμύρια είναι φτωχοί και το 80% του συνολικού πληθυσμού είναι στο όριο της φτώχειας

If you live in the United States, there is a good chance that you are now living in poverty or near poverty. Nearly 50 million Americans, (49.7 Million), are living below the poverty line, with 80% of the entire U.S. population living near poverty or below it.
That near poverty statistic is perhaps more startling than the 50 million Americans below the poverty line, because it translates to a full 80% of the population struggling with joblessness, near-poverty or reliance on government assistance to help make ends meet.

Καλοσυνάτοι Ευρωπαίοι Μπάτσοι υποδέχονται την βάρβαρη απ τη Συρία και το εμφανώς επικίνδυνο παιδί της

adiasistos @adiasistos 
Καλοσυνάτοι Ευρωπαίοι υποδέχονται την βάρβαρη απ τη Συρία και το εμφανώς επικίνδυνο παιδί της

Τέσσερις στους πέντε Σύρους πιστεύουν ότι το Ισλαμικό Κράτος είναι κτίσμα των ΗΠΑ, λέει Δημοσκόπηση

ISIS
Would be an alternative and rather more relevant headline versus “One in five Syrians say Islamic State is a good thing, poll says,” [a Washington Post report], which is meant to shock the nativist ill-informed and divert the conversation from the US’ uncompromising and ruinous drive for regime change to the politically safer (for an American audience) topic of the European immigration crisis.
But hey, credit where credit’s due: At least WaPo reported this, which is more than you can say of the rest of the MSM.

Refugees Welcome: Πορεία αλληλεγγύης στους πρόσφυγες στο κέντρο της Αθήνας

Πορεία αλληλεγγύης στους πρόσφυγες πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας.
Αρχικά οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος και ακολούθησε πορεία προς τα γραφεία της ΕΕ στη Βασιλίσσης Σοφίας.
Το κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Υπεράσπισης και Αλληλεγγύης σε Πρόσφυγες και Μετανάστες:
Την Κυριακή 13 του Σεπτέμβρη 34 πρόσφυγες έχασαν τη ζωή τους στο Φαρμακονήσι. Ανάμεσά τους 4 βρέφη και 11 παιδιά. Το περιστατικό καταγράφηκε ως «ατύχημα» ή ως «τραγωδία», δηλαδή ως περιστατικό μόνο με θύματα, χωρίς θύτες, χωρίς υπαίτιους.

ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΛΕΣΧΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ-ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ!

Έναρξη Εκπαιδευτικών Σχολείων Π.ΕΝ.ΕΦ.Υ.Ο
Η Πανελλήνια Ένωση Υπαξιωματικών και Οπλιτών, ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών και των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων από 1η Οκτωβρίου 2015.
Έκπαιδευτικά σχολεία ΠΕΝΕΦΥΟ
Βασικό Σχολείο Μαχητή (ΒΣΧΜΧ)
Σκοπός του Σχολείου είναι να εφοδιάσει τους Εθελοντές Εφέδρους που προέρχονται από διαφορετικούς Κλάδους, Όπλα και Σώματα με τις βασικές γνώσεις και ικανότητες που πρέπει να διαθέτει κάθε μαχητής, ανεξαρτήτως κλάδου ή ειδικότητος. 

Τρεις Γενικοί Διευθυντές Εξοπλισμών και ο Λιακουνάκος σε δίκη για τον "ηλεκτρονικό πόλεμο"!

Image
Νέα βόμβα από τη Δικαιοσύνη για τους εξοπλισμούς. Τρεις Γενικοί Διευθυντές Εξοπλισμών και ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος,σύμφωνα με την πρόταση της Γεωργίας Τσατσάνη, εισαγγελέας Εφετών, πρέπει να παραπεμφθούν σε δίκη με κακουργηματικές κατηγορίες. Η υπόθεση αφορά στην 
προμήθεια του συστήματο ηλεκτρονικού πολέμου από την εταιρία Sonak για τον στρατό ξηράς, η οποία φέρεται να ζημίωσε το δημόσιο με εκατομμύρια ευρώ.