Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Η Ουγγαρία επιστρατεύει εφέδρους στρατιώτες στον «πόλεμο κατά των προσφύγων πολέμου»!

Image
Είναι πόλεμος…. Ξεκινά στην Συρία, συνεχίζεται στα εσωτερικά και εσωτερικά σύνορα τη Ε.Ε.
Στην Ουγγαρία, η κυβέρνηση έφτασε στο σημείο να κάνει μερική επιστράτευση! Σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία καλεί εφέδρους πολίτες στον στρατό “λόγω των έκτακτων συνθηκών με το μεταναστευτικό ζήτημα στα νότια σύνορά της”. Η ουγγρική κυβέρνηση του κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού έχει δείξει ότι δεν διστάζει να λαμβάνει ακραία ακόμη και για τα απάνθρωπα δεδομένα μέτρα της Ευρώπης Φρούριο. Έχει σφραγίσει τα σύνορά της με την αυτόνομη επαρχία της Σερβίας, Βοϊβοντίνα, και λαμβάνει ανάλογα μέτρα στα σύνορα με την Κροατία.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΧΗ: Ο ΛΑΟΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-Ε.Ε.-ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ

Πάνω από 40% η αποχή σύμφωνα με την Alco
Πάνω από 40%, πρωτοφανές ποσοστό για την Ελλάδα, μπορεί να φτάσει η αποχή στις σημερινές εκλογές.Το ποσοστό αυτό αναδημοσιεύει και η Guardian στο twitter, και είναι υπολογισμός που έκανε η Alco για την ΕΡΤ. Το ποσοστό της αποχής στις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου ήταν 36,13%.

Όχι στην στήριξη της τρομοκρατίας. Ναι στην αλληλεγγύη και την ανθρωπιστική στήριξη του συριακού λαού.

ΚΚ Συρίας (Ενωμένο), Έκκληση στα Κομμουνιστικά, Εργατικά και Αριστερά Κόμματα του Κόσμου
Τετάρτη, 22 Απρίλη 2015
Εδώ και πολλά χρόνια, το κράτος και ο λαός της Συρίας έχουν εκτεθεί σε μια λυσσαλέα τρομοκρατική εισβολή, της οποίας ηγούνται εξτρεμιστικές ομάδες που ήρθαν στη Συρία από περισσότερες από 80 χώρες για να καταστρέψουν τις υποδομές και να χύσουν το αίμα αθώων πολιτών.

Τα “βρίσκουν” ΗΠΑ και Ρωσία για την Συρία – Καταστροφική εξέλιξη για την Τουρκία

Τα “βρίσκουν” ΗΠΑ και Ρωσία για την Συρία – Καταστροφική εξέλιξη για την Τουρκία
Φωτογραφία Αρχείου: U.S. Secretary of State John Kerry shake hands with Russian Foreign Minister Sergey Lavrov in the library at the Rodina Hotel in Sochi, Russia, before the two held a bilateral meeting and the Secretary met with Russian President Vladimir Putin. [State Department Photo]

Τα “βρίσκουν” ΗΠΑ και Ρωσία για την Συρία – Καταστροφική εξέλιξη για την Τουρκία

ΤΟΥΡΚΙΑ PKK: Αμερικανικές Ειδικές Δυνάμεις στο πλευρό των Κούρδων!

Image
Δήλωση που θα προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στην Τουρκία από αμερικανό στρατηγό μέσα στην Γερουσία. Άνδρες των αμερικανικών Ειδικών Δυνάμεων παρέχουν υποστήριξη και συμβουλές στους Κούρδους του YPG! Το οποίο οι Τούρκοι έχουν χαρακτηρίσει σοβαρή απειλή!
Ο στρατηγός Λόιντ Ώστιν, επικεφαλής της Κεντρικής Διοίκησης των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, ενώπιον της Γερουσίας.
Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο NBC, ο στρατηγός ανέφερε πως άνδρες των αμερικανικών Ειδικών Δυνάμεων θα «συμβουλεύουν», αλλά και θα ενισχύουν τους Κούρδους μαχητές του YPG, της οργάνωσης δηλαδή που στηρίζει το ΡΚΚ και η διάλυσή της αποτελεί στόχο της Τουρκίας.

Προκαλεί το τάγμα εφόδου του Λαγού στη γειτονιά του Παύλου Φύσσα!!! (Βίντεο+Φώτο)


Τα εκλογικά τμήματα στη γειτονιά του Παύλου Φύσσα διάλεξαν οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής για να προκαλέσουν την αριστερά και το αντιφασιστικό κίνημα. Στο σχολικό συγκρότημα 5 και 22ου του Κερατσινίου εμφανίστηκε ο μόλις αποφυλακισθείς Λαγό και απαίτησε από την ΕΛΑΣ να απομακρύνει τους αριστερούς ώστε να ελέγχει η Χρυσή Αυγή την περιοχή! 

Βουτυρομπεμπές ή βασανιστής; Μακντόναλντ ή Μουσσολινι;

Ο Σπύρος Μαρκέτος, καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ, γράφει στο info-war.gr αναλύοντας την πολιτική πορεία του Τσίπρα, την προσωπολατρεία που ανέπτυξε γι’ αυτόν ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την προδοσία ενός ολόκληρου λαού. Ένα ευφυέστατο κείμενο που θα συζητηθεί…
Σεβασμό στην εξουσία
Κοινό χαρακτηριστικό των αυταρχικών καθεστώτων είναι ότι αρδεύουν το πολιτικό χιούμορ. Καθώς ο λαός ξέρει ότι δεν ξεκαβαλικεύουν εύκολα εκείνοι που τού κάθησαν στο σβέρκο, η δυσφορία και η αντίσταση παίρνουν δρόμους καλυμένους, ενώ η εξουσία και τα όργανά της, αποβάλλοντας ακαριαία τον παχυδερμισμό τους, καταδιώκουν κάθε ασεβή αναφορά στον ηγέτη ή την άρχουσα κλίκα.

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ Υπεράσπιση των δικαιωμάτων του φαντάρου, με κίνημα μέσα και έξω από τον στρατό ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Μετά από μια εξαετία σκληρών ταξικών αγώνων που σημάδευσαν την διαδικασία ενός αντιδραστικού κοινωνικού μετασχηματισμού, με την κωδική ονομασία «Μνηµόνια», το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι πολύ συγκεκριμένο για το κεφάλαιο. Αναζητούνται οι όροι πολιτικής σταθερότητας που θα εγγυηθούν την απρόσκοπτη εφαρμογή και επέκταση του μνημονίου. Οι δυνάμεις της πρώτης φοράς Αριστεράς υποσχέθηκαν στις προηγούμενες εκλογές ότι θα δοθεί μια «δημοκρατική» συνέχεια του κράτους, ότι πλάι στην κατοχύρωση της ενίσχυσης της θέσης της Ελλάδας στον παγκόσμιο καταμερισμό ροών κεφαλαίου εργασίας θα βρεθεί τάχα ο χώρος για φιλολαϊκές μεταρρυθμίσεις. 

Χυδαίο καψόνι και στην Κίνα...

Φοιτήτριες Στρατιωτικής σχολής στην Κίνα εξαναγκάστηκαν να ξαπλώσουν στον ήλιο με παπλώματα
Μια απίστευτη τιμωρία επέβαλαν οι υπεύθυνοι στρατιωτικής σχολής στην Κίνα
Μια ομάδα φοιτητριών στην Κίνα αρνούνταν να συμμορφωθεί με τους κανόνες της εστίας της στρατιωτικής σχολής τους, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να αποφασίσουν να τους δώσουν ένα σκληρό μάθημα.
Έτσι, περισσότερες από 20 κοπέλες βρέθηκαν να ξαπλώνουν και να κοιμούνται στον προαύλιο χώρο, κάτω από τον καυτό ήλιο τυλιγμένες με παπλώματα, καθώς αμελούσαν συστηματικά να τακτοποιήσουν τα κρεβάτια τους και να καθαρίσουν τα δωμάτιά τους.

Drones: Αμερικανοί βετεράνοι έφτιαξαν διαφήμιση κατά της στρατιωτικής τους χρήσης

ImageΑμερικανοί βετεράνοι κατά της χρήσης drones. Και δεν μένουν στα λόγια. Συγκέντρωσαν το ποσό των 5000 δολάριων για να έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν διαφημιστική καμπάνια κατά της χρήσης drones.
Όχι μόνο για τα θύματα των επιθέσεών τους,αλλά και για το προσωπικό που τα χειρίζεται, το οποίο κατά την άποψή τους επιβαρύνονται με τρομακτικό εργασιακό στρες.
Η διαφημιστική καμπάνια στηρίχθηκε από οργανώσεις βετεράνων του Ιράκ.
Δείτε το βίντεο

ΤΟ ΚΑΨΟΝΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ...

Image

ΛΕΓΕΩΝΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ: 4 κατηγορούνται για το θάνατο Λεγεωνάριου από καψόνι!ΒΙΝΤΕΟ

Για όσους εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το καψόνι είναι κάτι που μπορεί νόμιμα να ξεπερνά τα όρια , η ιστορία από τη Γαλλία έχει ενδιαφέρον. Τέσσερις πρώην Λεγεωνάριοι διώκονται από τον εισαγγελέα στο Παρίσι κατηγορούμενοι για πράξεις “βασανισμού και βαρβαρότητας» κατά συναδέλφου τους ο οποίος πέθανε εξαιτίας τους.
Νεκρός είναι ένας Σλοβάκος 25 ετών που είχε επιλέξει το όνομα Matus Tallas,όταν κατατάχθηκε . Το θανατηφόρο καψόνι έγινε στο Τζιμπουτί.

ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ- Μυτιλήνη: Θρίλερ με αγνοούμενους μετανάστες - Τους εντόπισε ελικόπτερο στη θάλασσα (Βίντεο)!

Μυτιλήνη: Θρίλερ με αγνοούμενους μετανάστες - Τους εντόπισε ελικόπτερο στη θάλασσα (Βίντεο)!
Το δουλεμπορικό που μετέφερε τους μετανάστες βυθίστηκε ανοιχτά της Λέσβου και 46 άτομα έπεσαν στη θάλασσα...
Ένα 24ωρο μετά τον θάνατο του 6χρονου κοριτσιού ανοιχτά της Μυτιλήνης, ένα νέο τραγικό συμβάν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με 26 μετανάστες να βρίσκονται στη θάλασσα και να δίνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή.
Οι άτυχοι αγνοούμενοι εντοπίστηκαν από ελικόπτερο της Frontex σε θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά του νησιού. Σκάφη του λιμενικού έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να διασώσουν 20 από τα 46 άτομα που επέβαιναν στο δουλεμπορικό. 

Τουρκία κατά PKK: "Ολοκληρωτικό" πόλεμο από αέρος για την εξόντωση των Κούρδων

Image
Δυο μεγάλες εναέριες επιδρομές πραγματοποίησαν τα τουρκικά μαχητικά F-16 και  F-4 E στις θέσεις των Κούρδων ανταρτών της ΡΚΚ στα βόρεια του Ιράκ αλλά και στην ενδοχώρα και η Αγκυρα παραδέχεται πως « βράζει»  ο τόπος καθώς οι αιματηρές επιθέσεις των κουρδικών δυνάμεων έχουν αυξηθεί και ανεξάρτητοι παρατηρητές μιλούν για ένα πλήρες και πολύπτυχο  ''μέτωπο''.
Οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις (ΤΕΔ),στις επιχειρήσεις στην ενδοχώρα και στα βόρια του Ιράκ με στόχο τις θέσεις του ΡΚΚ εξουδετέρωσαν,  σύμφωνα με την τουρκική κρατική τηλεόραση,   συνολικά 95 ''τρομοκράτες'' στην στρατιωτική και αεροπορική εκστρατεία τους.

ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ...



Βομβαρδισμός είναι ανήθικο, ηλίθιο και ποτέ δεν κερδίζει πολέμους. Η Συρία είναι το τελευταίο θύμα

Dropping bombs is trying to look good to a domestic audience; a cruel delusion, a pretence of humanity, immoral, stupid.

The British government will shortly ask parliament to approve its sixth war of overseas intervention in just two decades. The victim will be Syria.
Such a war is incoherent. The “enemy” appears to be both sides in a civil war – Islamic State and the Syrian regime.

ΚΥΠΡΟΣ: Η Βρετανία δεν ενδιαφέρεται να είναι εγγυήτρια δύναμη

Image
Ως «ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη» για το Κυπριακό χαρακτήρισε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, την θέση της βρετανικής κυβέρνησης ότι δεν επιθυμεί να διατηρήσει τον ρόλο της εγγυήτριας δύναμης στην Κύπρο.

Η θέση αυτή διατυπώθηκε από τον Βρετανό πρωθυπουργό προς τον Κύπριο πρόεδρο και , όπως επεσήμανε ο κ. Χριστοδουλίδης, η βρετανική θέση, σε συνδυασμό με την θέση της Ελλάδας, ενισχύει την προσπάθεια του προέδρου Αναστασιάδη στο θέμα των εγγυήσεων.
«Εν έτει 2015 ένα κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν μπορεί να έχει εγγυήσεις από τρίτα κράτη», είπε ο κύριος Χριστοδουλίδης.

ΝΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ: Εκτός δωρεάν σίτισης 700 φοιτητές με το 3ο μνημόνιο

Δεν θα πεινάσουμε (ξανά) για το χρέος σας! ΟΧΙ ΠΙΑ!
rethymno1Από την περίοδο του καλοκαιριού η φοιτητική λέσχη στο Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου παρέμενε κλειστή και χωρίς πρόσβαση για τους φοιτητές μέχρι και αυτήν την Τρίτη. Όταν λοιπόν επιτέλους άνοιξε η λέσχη για τους χιλιάδες φοιτητές που καθημερινά σιτίζονται ένα πολύ μεγάλο κομμάτι έχασε το δικαίωμα του στην δωρεάν σίτιση (περίπου 700 φοιτητές)! Αυτό το εξάμηνο μόλις 1 στους 8 φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου θα μπορεί να σιτίζεται δωρεάν! Δηλαδή μόνο 1.374 φοιτητές κατάφεραν να ενεργοποιήσουν τις κάρτες της σίτισης αυτό το εξάμηνο! Ο κύριος λόγος της κατάστασης αυτής είναι η ακόμα μεγαλύτερη υποχρηματοδότηση του ιδρύματος.

Λωρίδα της Γάζας: Αύξηση της παιδικής εργασίας λόγω των βομβαρδισμών και του αποκλεισμού από το Ισραήλ

της Ίσρα Σάλεχ Αλ Νάμι
b2ap3_thumbnail_ash_00_8-3.jpgO Μουχάμαντ είναι 12 χρονών αλλά ήδη πρέπει να δουλεύει. Κάθε πρωί βγαίνει στους δρόμους της Γάζας όπου πουλάει σάντουιτς από έναν μικρό πάγκο.
“Δεν έχω επιλογή”, λέει. “Το σπίτι μας καταστράφηκε ολοσχερώς κατά τον περσινό πόλεμο”.
Εξαιτίας αυτής της καταστροφής, ο Μουχάμαντ έπρεπε να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά του. Αποτελούμενη από 5 κορίτσια, 4 αγόρια και τους γονείς τους, η οικογένεια τώρα ζει σε ένα νοικιασμένο διαμέρισμα.

Η αλήθεια για τους πρόσφυγες σε animation (υπότιτλοι)


CaptureΈνα εξαιρετικό video με τα αληθινά στοιχεία για τους πρόσφυγες. Μοναδική κριτική ότι αποσιωπά το ρόλο των ΗΠΑ στη δημιουργία του κινήματος τζιχαντιστών και γενικότερα την ευθύνη της Δύσης για τις ροές προσφύγων. Επίσης ότι χαρακτηρίζει την ΕΕ… δημοκρατική. (Ενεργοποιήστε τους υπότιτλους στα ελληνικά)http://info-war.gr/

Να πεθάνει το σκυλί του γείτονα;

    koinonikosaytomatismos
    Το προηγούμενο βράδυ η αστυνομία έσπασε στο ξύλο έναν άστεγο που κοιμόνταν στα σκαλιά της οικοδομής. Εγώ μαλάκας είμαι που πληρώνω ενοίκιο;
    Επιτέλους έκοψε η ΔΕΗ το ρεύμα της κωλόγριας του 1ου. Εμείς δηλαδή είμαστε τα κορόιδα που στερούμαστε χίλια δυο για να πληρώνουμε τα κερατιάτικα της ΔΕΗ;
    Μια γνωστή μου πέρασε στο δήμο με τετράμηνη σύμβαση. Μου εκμυστηρεύτηκε πως έγινε κάποιο λάθος στον ΑΣΕΠ με τα χαρτιά και μάλλον στάθηκε τυχερή. Έκανα αμέσως ένσταση με αποτέλεσμα να χάσει τελικά τη θέση.

Πολιτικοί, καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι που “έβαλαν πλάτη” στο ναζισμό

ναζί
Μια πολύ ενδιαφέρουσα σύνοψη δηλώσεων από τον χρήστη του Twitter  @ShaolinWuShu

Καταγγελία από στέλεχος της Χρυσής Αυγής για διπλά λογιστικά βιβλία, αλληλοκαρφώματα και καυγάδες για τους ‘ΦΟΝ’ και άλλα προεκλογικά παρατράγουδα

Από το Εθνος, 31/08/2014, οι γνωστοί διορισμένοι συγγενείς από την famiglia Μιχαλολιάκου.
https://xyzcontagion.wordpress.com/2015/09/19/xa-dipla-logistika-vivlia-von/
Δύσκολη η κατάσταση στην χρυσαβγίτικη χωματερή, ειδικά για τους δημόσιους υπερασπιστές της αλλά και για όσους συντάσσονται με το ναζιστικό αυτό μόρφωμα. Δεν φτάνει που ο Φίρερ με την γνωστή δήλωσή του περί ‘ανάληψης πολιτικής ευθύνης’ ομολόγησε ουσιαστικά ότι η οργάνωση που διευθύνει προσωπικά θάλπει εγκληματίες και μαχαιροβγάλτες.

Ντροπή-Απαγορευτικό στα ΚΤΕΛ Καβάλας να μεταφέρουν πρόσφυγες από το λιμάνι

Το Πταισματοδικείο Καβάλας με απόφαση που εξέδωσε χθες το βράδυ απαγορεύει στα λεωφορεία του αστικού ΚΤΕΛ να μεταφέρουν τους σύριους πρόσφυγες που αποβιβάζονται στο επιβατικό λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος», προς την πλησιέστερη στάση στο σταθμαρχείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ που βρίσκεται στην παραλιακή ζώνη.
Στην εν λόγω απόφαση τονίζεται ότι το αστικό ΚΤΕΛ δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις του νόμου για τη μετακίνηση των προσφύγων καθώς τόσο η αποβίβαση όσο και επιβίβαση γίνονταν από χώρο που δεν υπήρχε αφετηρία, ενώ δεν υπήρχε καθορισμένη – εγκεκριμένη γραμμή από το λιμάνι προς το σταθμαρχείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Η Χρυσή Αυγή απέκτησε τη δική της Blutfahne, τη ματωμένη παγανιστική σημαία SS του Χίτλερ, με το αίμα των νεκρών ναζιστών από το πραξικόπημα της μπυραρίας


BlutFahne - Adolf Hitler two fingers Oath - HitlerSwearingInhttps://xyzcontagion.wordpress.com/2015/01/02/blutfahne/Από την ιστοσελίδα της ΧΑ, 30/12/2014, η ... «Σημαία με το Αίμα των Αγωνιστών και Συντρόφων [...]» κ.λπ. κ.λπ.
Από την ιστοσελίδα της ΧΑ, 30/12/2014, η … «Σημαία με το Αίμα των Αγωνιστών και Συντρόφων […]» κ.λπ. κ.λπ.