Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Φρικτά βασανιστήρια στην Ουκρανία. ΝΑΤΟ ΕΕ ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί στο έγκλημα.

Oukrania NAZI
“Με απήγαγαν κάποιοι άνθρωποι με κουκούλες, και με μετέφεραν στο αεροδρόμιο της Μαριούπολης. Εκεί, αφού με οδήγησαν σε ένα κτίριο, άρχισαν να με βασανίζουν: με χτυπούσαν με ηλεκτροσόκ στα μπράτσα και στην περιοχή της καρδιάς. Με έπνιγαν. Μου φορούσαν σακούλα και έχωναν κάπου το κεφάλι μου, ώσπου να αρχίσω να χάνω τις αισθήσεις μου… Με χτυπούσαν με δύναμη, μου χαράζανε σβάστικες στην πλάτη. Ο πόνος στα νεφρά ήταν αφόρητος. Μετά μας πήγαν στην Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας κοντά στο Ντνεπροπετρόβσκ, όπου βρίσκεται η εκπαιδευτική τους βάση. Εκεί μας βασάνιζαν, μας εξευτέλιζαν, έριχναν τους ανθρώπους σε λάκκους με ακαθαρσίες, μας ανάγκαζαν να σκάβουμε τους τάφους μας… Τα βασανιστήρια ήταν πολύ φρικτά, δεν μπορώ να τα περιγράψω με λόγια”

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ-ΒΑΣΑΝΙΣΤΗ Θεοφιλογιαννάκου-Ιστορίες από το ΕΑΤ-ΕΣΑ

Ο συγγραφέας Θανάσης Νιάρχος θυμάται τη θητεία του ως εσατζής στο κρατητήριο της χούντας
image Σε τρία χρόνια συμπληρώνεται μισός αιώνας από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου. Οσο υπάρχουν άνθρωποι που ζήσανε την εφτάχρονη διάρκειά του, ενδέχεται οι αναμνήσεις τους να μην εγείρουν την οργή που αισθάνονταν να τους πλημμυρίζει τα πρώτα μεταπολιτευτικά χρόνια. Δεν έχει καμιά σημασία, φτάνει να παραμένει ενεργής η κρίση για την κοινωνική – επομένως και ατομική – εκβαρβάρωση που προκάλεσε η χούντα. Ο συναισθηματικός αντίκτυπος από τα γεγονότα πάντα μικραίνει και χάνεται – σημασία έχει να παραμένουν αμείωτες μέσα μας οι ηθικές τους διαστάσεις. Τότε μόνον υπάρχουν πιθανότητες να μην επαναληφθούν λάθη και εγκλήματα. Αν η 21η Απριλίου συνιστά μια συμφορά, όπως όλες οι μεγάλες εθνικές δοκιμασίες, είναι κατά τούτο: ότι το σύνολο σχεδόν του λαού στερείται τη δυνατότητα να ταυτιστεί με κάτι ωραίο και γνήσια δημιουργικό. Για να επιβιώσει, χρειάζεται να υποβαθμιστεί. Το κείμενο που ακολουθεί ας θεωρηθεί μια έμμεση μαρτυρία αυτής της αλήθειας

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΕΝΘΕΙ- ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

Στο Συκάκι Λακωνίας η κηδεία του βασανιστή Θεοφιλογιαννάκου
Το Σάββατο στη 1 μ.μ. στο Συκάκι Λακωνίας κηδεύεται ο βασανιστής της Χούντας και διοικητής του περιβόητου ΕΑΤ-ΕΣΑ Θεόδωρος Θεοφιλογιαννάκος.

Θεόδωρος Θεοφιλογιαννάκος-ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ

 Περιφέρεια Β. Αιγαίου: Αντί να παρέμβει για να μην πνίγονται οι πρόσφυγες παραγγέλνει σάκους για τα πτώματα

Με μια μακάβρια απόφαση που πάρθηκε στις 22 Σεπτέμβρη, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίουομολογεί και θεωρεί δεδομένο πως η πολιτική της ΕΕ και της ελληνικής κυβέρνησης θα οδηγήσει σε αύξηση των πτωμάτων προσφύγων που ξεβράζει η θάλασσα.
Συγκεκριμένα, έχοντας κάνει και τη σχετική έρευνα αγοράς, «προτίθεται να προμηθευτεί σάκους στεγανού τύπου με κατάλληλες προδιαγραφές για τη μεταφορά των σορών», καθώς «κατά την εκτίμηση ειδικών και ενόψει του επερχόμενου χειμώνα, αναμένεται αύξηση των θαλάσσιων δυστυχημάτων, σε σημείο, μάλιστα, που θα καθιστά δύσκολη τη διαχείρισή τους».

ο Αιγύπτιος Δικτάτορας Σίσι καταστρέφει χιλιάδες σπίτια στην αιγυπτιακή αντι-παλαιστινιακή εκστρατεία!

A Palestinian boy looks on as bulldozers work on the Egyptian side of the border with the Gaza Strip, 1 September. Egypt has destroyed thousands of its own citizens’ homes in order to further isolate Gaza.Abed Rahim KhatibAPA images
On 27 October 2014, soldiers knocked on the door of an elderly woman in the Egyptian town of Rafah, near the border with the Gaza Strip.
According to Um Muhammad, a neighbor and eyewitness, an officer told the elderly woman that the army would be blowing up her house the next day.

ΣΥΡΙΑ: Οι 5 λόγοι για τους οποίους η Ρωσία θα αλλάξει τα πάντα στην εξέλιξη του πολέμου


ImageΓράφει ο 
Βασίλης Γιαννακόπουλος*
γεωστρατηγικός αναλυτής
Καθώς ο συριακός εμφύλιος οδεύει από το κακό στο χειρότερο, έχοντας προκαλέσειπερισσότερους από 250.000 νεκρούς, επιδείνωση της συγκρουσιακής κατάστασης σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, αλλά και εκατομμύρια προσφύγων που κατευθύνονται στις γειτονικές χώρες και τη γηραιά ήπειρο, η Μόσχα έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα της στρατιωτικής και πολιτικής κατάστασης. 
Ανάπτυξη ρωσικών δυνάμεων

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΠΑΕΙ PLATEIARADIO.GR

ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΨΜ» PLATEIARADIO.GR ΠΕΜΠΤΗ 24/9 στις 18.30 μ.μ.
ΘΕΜΑ: «η κατάσταση στα στρατόπεδα την επομένη των εκλογών»


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437  

Italian Journalist Joins Militia to Battle Misinformation in Ukraine

Vittorio Nicola Rangeloni in Luhansk
Foreign journalists joined the ranks of Donbass independence supporters to fight for justice in the information field, Italian newspaper Il Giornale reported.

After realizing the scale of lies surrounding the Ukrainian conflict, Italian citizen Vittorio Nicola Rangeloni decided to find out the real situation for himself and went to Ukraine. He joined the side of the Donbass militia, but chose not to do so with a gun, instead opting for a camera and a microphone.

Το Φάντασμα του Tom Joad! (Βίντεο)

Της Αλέκας Ζορμπαλά
Το Φάντασμα του Tom Joad!
Μοναδική συνεύρεση του Bruce Springsteen & Tom Morello, κιθαρίστα των Rage Against the Machine!
Θα μαι παντού, όπου υπάρχει αγώνας, για να φάνε οι πεινασμένοι
Θα μαι εκεί, όπου υπάρχει μπάτσος,που χτυπάει κάποιον
Θα μαι εκεί, που οι άνθρωποι διαμαρτύρονται, όταν θυμώνουν
Θα μαι εκεί!!!
για τα σημερινά του γενέθλια! 
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/

ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ;

Image
Δορυφορικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες δυο μέρες δείχνουν 28 ρωσικά αεροσκάφη στην αεροπορική βάση al-Assad στη Λατάκια, στη δυτική Συρία.

Ενώ οι δορυφορικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μας έδωσαν αρκετές λεπτομέρειες για τον εξοπλισμό των ρώσων στη Συρία προφανώς δεν βοηθησαν να απαντήσουν σε ενα βασικό ερώτημα: πώς κατάφεραν 28 μαχητικά αεροσκάφη να φτάσουν στη Συρία απαρατήρητα;

Η πολιτική αριθμητική των εκλογών – Αποχή, μετατοπίσεις, κερδισμένοι και χαμένοι

kina titanikos725
Γράφει ο Γιώργος Παυλόπουλος
Τα ποσοστά τους μπορεί να ανέβηκαν ή να έμειναν περίπου στάσιμα, αλλά πόσες ψήφους έχασαν τα δύο μεγάλα κόμματα των Μνημονίων; Και τι συνέβη με τους κολαούζους τους; Πού πήγαν όλες αυτές οι ψήφοι αφού και η κοινοβουλευτική Αριστερά δεν κέρδισε; Πόσο ανθεκτική και επικίνδυνη αποδείχθηκε η Χρυσή Αυγή;
Οι δημοσκοπήσεις μπορεί να μην λένε σχεδόν ποτέ την αλήθεια, όμως οι αριθμοί των εκλογών είναι απολύτως πραγματικοί και αμείλικτοι. Και η επαναστατική Αριστερά οφείλει να τους μελετά με προσοχή και να βγάζει συμπεράσματα. Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

TO ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105.5 ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ERTOPEN.COM ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ της εκπομπής της ΕΡΤ3, Zona Rossa

Άλλος θα μπορούσε να πει «παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω…».
Στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ όμως ήρθε «Φύλλο Πορείας» και αποχαιρετά το ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5.
Αφήνει πίσω ανθρώπους που στήριξαν το κίνημα των φαντάρων, που ευαισθητοποιήθηκαν και έβαλαν πλάτη να αμφισβητηθεί του Παραλόγου η Θητεία, που τίμησαν τον λόγο τους και φιλοξένησαν χωρίς κανένα όρο τη μαχητική αμφισβήτηση της κυβερνητικής πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, στο 5λεπτο ένθετο «ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ» που παρουσιάζαμε κάθε Σαββάτο, στις 7.00 το πρωί.

«Μαύρο» στην ertopen με το καλημέρα σας!

Αποτέλεσμα εικόνας για ερτοπενΛίγες μόνο ώρες μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, η αστυνομία προχώρησε στο κλείσιμο της συχνότητας του ελεύθερου ραδιοφώνου της ertopen και στη σύλληψη του προέδρου και του ταμία της ΠΟΣΠΕΡΤ. Σχεδόν δύο χρόνια μετά το μνημειώδες «μαύρο» της κυβέρνησης Σαμαρά, που έκλεισε εν μία νυκτί την ΕΡΤ στέλνοντας στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους, ο Τσίπρας φαίνεται ότι ζήλεψε κλείνοντας την πρώτη μέρα της νέας περιόδου πρωθυπουργίας του το ραδιοφωνικό σταθμό της ertopen, μία από τις λίγες φωνές αντίστασης που λειτουργούσε με αυτοδιαχείριση από απολυμένους εργαζόμενους και αλληλέγγυους συναδέλφους τους, εκπέμποντας μέσω της ΕΡΑ σε όλη την Ελλάδα.

Άλλη μια νίκη των φαντάρων: με υπηρεσιακά οχήματα θα μετακινούνται δωρεάν στις εξόδους οι συνάδελφοι στο 211 ΜΚ ΤΕΕ Ρόδου


Για μια ακόμη φορά δικαιώθηκε η αντίληψη που πρεσβεύει ότι μόνο με αγώνα, με συλλογική προσπάθεια και αμφισβήτηση από τους φαντάρους μπορούν να βελτιωθούν τα πράγματα.
Άμεση λοιπόν υπήρξε η παρέμβαση του Επιτελείου του ΑΓΕΣ Τελλίδη, μετά την επιστολή καταγγελίας συναδέλφων που αποκάλυπταν όχι μόνο την επιθετική συμπεριφορά μερίδας στελεχών αλλά και το γεγονός ότι «η διοίκηση του στρατόπεδο κάνει τα στραβά ματιά και σε αυτό το θέμα όπως τα κάνει και στο θέμα τις μετακίνησης των στρατιωτών με το λεωφορείο που αναγκάζονται να πληρώνουν 6€ σύνολο πηγαιν΄ έλα σε κάθε έξοδο τους οι στρατιώτες, με αποτέλεσμα να μένουν μέσα στο στρατόπεδο αφού δεν έχουν την οικονομική άνεση να μετακινηθούν». 

Μυτιλήνη: Εφιάλτης στη βροχή για χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες!

Μυτιλήνη: Εφιάλτης στη βροχή για χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες!Στο έλεος της επιδείνωσης του καιρού βρίσκονται χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστεςστη Λέσβο...
Όπως αναφέρει η ''ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ'' το πρωί ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός του κολυμβητηρίου, προκειμένου να φιλοξενηθούν εκεί περίπου 500 πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ γίνονται προσπάθειες για άμεση εξεύρεση χώρων στη βόρεια πλευρά του νησιού, οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν ως χώροι υποδοχής προσφύγων. 
Παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο κτίριο έχει κριθεί ακατάλληλο για χρήση η δημοτική αρχή προχωρά στο άνοιγμα του συγκεκριμένου χώρου, ώστε να φιλοξενηθούν εκεί και να προστατευθούν από τις καιρικές συνθήκες οικογένειες προσφύγων και μεταναστών. 

Volkswagen: Κατηγορείται ότι συνεργάστηκε με τη στρατιωτική δικτατορία στη Βραζιλία

Μήνυση κατατέθηκε στο Σάο Πάολο σε βάρος της Volkswagen από πρώην εργαζόμενους και ακτιβιστές που κατηγορούν τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία ότι επέτρεψε τα βασανιστήρια και τις διώξεις αντιφροντούντων επί της στρατιωτικής δικτατορίας στη Βραζιλία.
Η μήνυση κατατίθεται ενώ ο όμιλος βρίσκεται ήδη αντιμέτωπος με το τεράστιο σκάνδαλο των κινητήρων ντίζελ, έχοντας παραδεχτεί ότι 11 εκατομμύρια από τα οχήματά του σε όλο τον κόσμο ήταν εξοπλισμένα με λογισμικό παραποίησης των μετρήσεων των ρύπων, όπως αποκαλύφθηκε ύστερα από ελέγχους στις ΗΠΑ.

Τι σχέση είχε ο Δ. Καμμένος με τον αρχιβασανιστή των ΕΑΤ-ΕΣΑ ;

Μια πληροφορία που είχε δημοσιευτεί στα παραπολιτικά και – απ όσο γνωρίζουμε δεν έχει διαψευστεί – επανέρχεται στη δημοσιότητα με αφορμή την υπουργοποίηση του Δ.Καμένου.
Ο ακροδεξιός, ρατσιστής και αντισημίτης υφυπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα, φέρεται να είχε επισκεφθεί τον αρχιβασανιστή της Χούντας και των ΕΑΤ-ΕΣΑ Θεόδωρο Θεοφιλογιαννάκο στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

ΚΕΤΘ ΑΥΛΩΝΑ: δεν έχουν να δώσουν ούτε depon στους ασθενείς φαντάρους, αλλά τους λένε ψέματα για την ΕΛΔΥΚ


Όλη η ξεφτίλα της υποχρεωτικής στράτευσης παρουσιάζεται ολόπλευρα στο ΚΕΤΘ Αυλώνα. Με την ευθύνη για το επικίνδυνο και άθλιο του «Παραλόγου τη Θητεία» να επιμερίζεται τόσο στη διοίκηση του ΚΕΤΘ, στο ΓΕΣ και τον Υπουργό Άμυνας Π.Καμμένο.
Στο ΚΕΤΘ Αυλώνας λοιπόν εκατοντάδες φαντάροι έχουν την τιμή και ευκαιρία να πιούν καφέ-τσάι εμπλουτισμένα με έντομα. Η ιδιωτική πρωτοβουλία έχει αφήσει τα μηχανήματα στη μοίρα τους, δεν τα συντηρεί και αυτά μετατράπηκαν σε φωλιές εντόμων. Συχνά δε μερικά από αυτά καταλήγουν στο στομάχι των νεοσύλλεκτων!

ΑΝΘΡΩΠΙΑ... Δείτε τι έχει να μας πει αυτός ο Αρχισμηνίας για τους Μετανάστες που συνάντησε στη Λήμνο

Image
Ένας Αρχισμηνίας από τη Λήμνο γράφει για τους μετανάστες . Τους πρόσφυγες που συνάντησε πηγαίνοντας στην μονάδα του στην Λήμνο. Είναι ένα κείμενο χαστούκι για όσους έσπευσαν να ασπαστούν ακραίες απόψεις και ζητούν “αποτροπή με κάθε τρόπο και κόστος”. Είναι ένα κείμενο που αποδεικνύει αυτό που πάντα υποστηρίζουμε στο Onalert.gr. Κάτω από τη στολή και τα γαλόνια υπάρχουν άνθρωποι. 

Το κείμενο του αρχισμηνία. Οι φωτογραφίες είναι επίσης δικές του.

Γράφει ο Αρχισμηνίας Αθανάσιος Φαναριώτης

ΚΑΤΑΝΤΙΑ... ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΟΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΧΑΡΙΖΕΙ 500 ΕΚΑΤ. ΔΟΛ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ!

Κοριοί στο ΓΕΑ. 
ImageΌχι απ΄ αυτούς που “ακούνε” αλλά απ΄ αυτούς που τσιμπάνε και μάλιστα άσχημα! 
Η “εισβολή” εντοπίζεται στα υπόγεια του ΓΕΑ και το προσωπικό που υπηρετεί εκεί δίνει από χθες … σκληρή μάχη με τους κοριούς. 
Όπως λένε οι πληροφορίες η κατάσταση είχε γίνει αφόρητη και από χθες ξεκίνησαν όλες οι απαραίτητες εργασίες ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που δεν επέτρεπε στο προσωπικό ακόμη και να δουλέψει. 

Πρόκληση και θρασύτατος κυνισμός από την Θεανώ Φωτίου

Του Γιώργου Αλεξάτου
Το καλοκαίρι μιλούσε για μαρμελάδες που θα μετρίαζαν την πείνα των απελπισμένων. Τώρα, ως αρμόδια για την Κοινωνική Αλληλεγγύη στη νέα κυβέρνηση Τσίπρα, η κ. Θεανώ Φωτίου καλεί τον ελληνικό λαό να τρώει γεμιστά, που γίνονται από φτηνά υλικά.
Εύπορη και χορτάτη η ίδια, με παχυλά έσοδα από τις πολύχρονες πανεπιστημιακές της δραστηριότητες και με κάμποσα ακίνητα, ακόμη και στο Λονδίνο, γιατί να μην περιπαίζει τον κόσμο της ανάγκης;
Κι ας μη βιαστεί κανένας να μιλήσει για επίθεση λόγω προσωπικών της ζητημάτων. Στοιχειώδης ηθική υποχρέωση του χορτάτου είναι να μην προκαλεί στον πεινασμένο. 

ο Ακροδεξιός εθνικιστής Καμμένος αναγκάστηκε να παραιτήσει τον Χρυσαυγίτη ξάδελφο!

Το θρασύδειλο ανθρωπάκι που λέγεται Δημήτρης Καμμένος (Βίντεο)

Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι αντισημιτικές και ρατσιστικές αναρτήσεις του, ο υφυπουργός Υποδομών Δ. Καμμένος υπέβαλε την παραίτησή του για να υπάρξει όπως αναφέρει «ομαλή λειτουργία της νέας κυβέρνησης»  
«Ύστερα από τα σημερινά δημοσιεύματα και την τεράστια έκταση που έλαβε το ζήτημα των υποτιθέμενων δημοσιεύσεων στα κοινωνικά δίκτυα, επικοινώνησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον κ. Μανώλη Σφακιανάκη με εντολή του οποίου ομάδα ειδικών έλεγξε τους συγκεκριμένους λογαριασμούς χωρίς αποτέλεσμα», σημείωσε σε δήλωσή του ο Δ. Καμμένος.
ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ: