Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Πάνο κράτα σημειώσεις: Ο Αβραμόπουλος έληξε τον Πελοποννησιακό Πόλεμο το 1996

Πάνο κράτα σημειώσεις: Ο Αβραμόπουλος έληξε τον Πελοποννησιακό Πόλεμο το 1996
Δάκρυσε το πανελλήνιο με τον πατριωτισμό του υπουργού Άμυνας (της καρδιάς μας), Πάνου Καμμένου, που βρέθηκε στη Σαλαμίνα για να γιορτάσει την επέτειο της ναυμαχίας.. 

TO ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ: Αντιδράσεις για τον όρο «λαθρομετανάστης» σε σχολικό βιβλίο

Το εξώφυλλο του επίμαχου σχολικού βιβλίου
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το γεγονός πως σε σχολικό βιβλίο χρησιμοποιείται ο όρος «λαθρομετανάστης», αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι υπάρχουν άνθρωποι λαθραίοι. Συγκεκριμένα, στο βιβλίο για το μάθημα της Ιστορίας Κοινωνικών Επιστημών που από φέτος διδάσκεται στη Γ΄ Λυκείου, αλλεπάλληλες φορές, γίνεται χρήση του όρου «λαθρομετανάστης», ενώ συνδέεται ευθέως ο «λαθρομετανάστης» με την αύξηση της εγκληματικότητας και την ανασφάλεια των πολιτών εγείροντας και θέματα ρατσισμού και ξενοφοβίας.

Πορτρέτα Στρατιωτών πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από τη συμμετοχή τους σε πόλεμο

Photographer, journalist and filmmaker Lalage Snow shot this series of portraits of British soldiers over a period of seven months, before, during and after their operational deployment to Afghanistan on Op Herrick

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΩΣ ΚΑΚΟΗΘΕΣ ΜΕΛΑΝΩΜΑ


Μέχρι να αρχίσεις, 
μέχρι να τελειώσεις
το πρόσωπό τους αποστρέψανε 
άφωνοι οι φίλοι 
και γελούν στις συγκεντρώσεις
μεγάφωνοι, 
μικρόφωνοι, 
παράφωνοι.

Τα σύγχρονα κράτη γεννήθηκαν για να επιβάλλουν τη βίαιη οικειοποίηση του δημόσιου χώρου ως ιδιοκτησία και τον βίαιο εξαναγκασμό του πληθυσμού να δουλέψει στους ιδιοκτήτες του μην έχοντας άλλη διέξοδο επιβίωσης. Αργότερα νομιμοποιήθηκαν ως «ρυθμιστές μεταξύ αντιμαχόμενων τάξεων» και όταν αντιμετωπίζεις το κράτος δεχόμενος το βασικό αυτό του ψεύδος, η υπεράσπιση της ανάγκης που γίνεται ιστορία μετατρέπεται σε μίζερο και αδιάφορο αγώνα για «δικαιώματα».

Ελληνική κυβέρνηση: Φιλική προς το κράτος - τρομοκράτη του Ισραήλ. εχθρική απέναντι στον μαρτυρικό Παλαιστινιακό λαό - Ιστορικά μαθήματα στον Ν. Κοτζιά

Του Γ. Γ. 
«Υψώθηκε η σημαία μας, στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη,  με τα χρώματα που συμβολίζουν τον πόνο μας, την ελπίδα μας … Είναι δικαίωση, χαρά… Η επανάσταση συνεχίζεται μέχρι να πάρουμε τα εδάφη της Παλαιστίνης και να ζούμε ειρηνικά με τους διπλανούς μας..  Δυστυχώς δεν μπορώ να καταλάβω  για ποιο λόγο η ελληνική κυβέρνηση απείχε από την ψηφοφορίαείχε αυτή την στάση» 

Εσάμ Αλαντάσι. Παλαιστίνιος μετανάστης που ζει στην Ελλάδα.
Στην εύλογη απορία του Εσάτ, θα προσπαθήσουμε εμείς να δώσουμε μια απάντηση.
Η εξωτερική πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης, όπως αυτή εκφράζεται από τον υπουργό εξωτερικών Νίκο Κοτζιά (ευτυχώς που δεν ζει ο κομμουνιστής Κώστας Μπατίκας που ήταν αυτός που τον στρατολόγησε και τον προώθησε στο ΚΚΕ για να δει την κατάντια του «πνευματικού» τέκνου του), είναι φιλική προς το σιωνιστικό κράτος και ουσιαστικά εχθρική για τον πολύπαθο Παλαιστινιακό λαό.

Ellis: Το συγκλονιστικό φιλμ μικρού μήκους του Robert De Niro

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σύμπραξη αναμένεται να παρουσιαστεί σύντομα στο The New Yorker Festival και τα πρώτα δείγματα αυτής εντυπωσιάζουν.

Φιάσκο η Συγκέντρωση των Αγανακτισμένων Κατοίκων στην Πλατεία Βικτωρίας Δημοσθένης Χριστόπουλος, Φωτογραφίες: Άγγελος Μπαράι




Σε φιάσκο κατέληξε η συγκέντρωση των αγανακτισμένων κατοίκων στην Πλατεία Βικτωρίας, οι οποίοι είχαν σχεδιάσει να κλείσουν τα καταστήματα της περιοχής στις 12.00 το μεσημέρι της Πέμπτης για να διαμαρτυρηθούν για την παρουσία των προσφύγων στην πλατεία.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΔΕΞΙΑ-ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ-Αυτοκτόνησε 46χρονος στην Ξάνθη λόγω ανεργίας


Τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 46χρονος στο σπίτι που διέμενε στην Ξάνθη, λόγω οικονομικών προβλημάτων. Ο αυτόχειρας άφησε ιδιόχειρο σημείωμα αναφέροντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτό το απονενοημένο διάβημα. Και δεν ήταν άλλο, από την ανεργία. Ο 46χρονος βιολόγος, με σπουδές στο εξωτερικό, δεν άντεξε την πολύχρονη ανεργία που του δημιούργησε συμπτώματα κατάθλιψης, με αποτέλεσμα να κόψει τις φλέβες του μέσα στο μπάνιο όπου και βρέθηκε σε θέση οκλαδόν. Από τις αρχικές εκτιμήσεις τις αστυνομίας αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και διατάχθηκε νεκροψία και νεκροτομή. Πηγή: seleo.gr

ΚΡΟΥΣΜΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΚΕΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ! ΑΠΕΙΛΕΣ Κ’ ΚΑΨΩΝΙΑ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ!

Μόλις χθες είχαμε δεύτερο κρούσμα από έγκαυμα σε νεοσύλλεκτο φαντάρο στο ΚΕΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ! 
Ενώ ομάδα νεοσύλλεκτων είχε πάει να βάψει σε διάφορα σημεία του στρατοπέδου, οι φαντάροι χωρίς να έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και χωρίς την επίβλεψη από κανένα στέλεχος της μονάδας, είχαμε το δεύτερο κρούσμα εγκαύματος. 
Οι δυο νεοσύλλεκτοι είναι στο 401 με εγκαύματα στο μάτι και στη γύρω περιοχή.
Βέβαια το ΓΕΕΘΑ σιωπεί, όπως και ο Διοικητής του στρατοπέδου που δεν «μάζεψε» το διοικητή του 3ου λόχου ταγματάρχη Μήτσο Θωμά που έδωσε την εντολή για τα βαψίματα, που δεν τον ενδιάφερε η ασφάλεια και  προστασία των νεοσύλλεκτων.

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΜΕ ΥΠΟΚΙΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Υπάρχει πολιτική συνέχεια στις διαφορετικές εκφράσεις αστικής πολιτικής που εκπροσωπούν Τσίπρας-Καμμένος-Χριστοδουλοπούλου-Μεϊμαράκης-Γεννηματά, Κασιδιάρης και Μιχαλολιάκος, που αποτελούν όλοι τους συνεργάτες του Μοσκοβισί! 
Κάτοικοι της Πλ.Βικτωρίας διαδηλώνουν αγανακτισμένοι κατά των προσφύγων άραγε, για ποια αξιοπρέπεια κάνουν λόγο;
Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι οι αστικές κυβερνήσεις, η Λεπέν και οι ναζιστικές δολοφονικές συμμορίες αποτελούν συνεχές της αστικής πολιτικής, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην «πολιτισμένη Ευρώπη», αλλά και στην Ουκρανία –που όλως τυχαίως αντιμετωπίζουν την ίδια καπιταλιστική κρίση και λαμβάνουν παρεμφερή αντεργατικά μέτρα, είτε με Μνημόνιο, είτε χωρίς Δανειακές Συμβάσεις!
Αυτό αποκαλύφθηκε και σήμερα στην πλατεία Βικτωρίας. 

Ελεύθερος ο απατεώνας Παπαγεωργόπουλος-Καταδικάστηκε ο συναγωνιστής Νίκος Κοντόπουλος

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν κρύβει τις προθέσεις της.
Την ίδια μέρα που ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, αποφυλακίστηκε μετά από σχεδόν δυόμιση χρόνια, «πατώντας» στο ότι έχει αναπηρία μεγαλύτερη του 67%, ενώ είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών από το Εφετείο, λόγω υπεξαίρεσης από τα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Την ίδια μέρα η αστική δικαιοσύνη τους καταδίκαζε τον συναγωνιστή  Νίκο Κοντόπουλο για τη συμμετοχή του στη διαδήλωση της 6ης Δεκέμβρη 2009.
Μέσα ο αγωνιστής που παλεύει για τα δικαιώματα του κόσμου της δουλειάς...
Έξω ο Απατεώνας, πρώην Δήμαρχος και Πολιτικός της ΝΔ... 

Την αστυνόμευση του εναέριου χώρου των Βαλκανίων αναλαμβάνει η Πολεμική Αεροπορία;

«Ποια εθνική άμυνα, ποια υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας…
Καταρρέουν καθημερινά οι αστικοί μύθοι, τσαλαπατιούνται τα καθρεφτάκια προς τους ιθαγενείς –τους εργαζόμενους δηλαδή από τους οποίους απαιτούν θυσίες για αγορές όπλων! Αξίζει να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις σχετικά με την Πολεμική Αεροπορία, το όπλο που προβάλλεται από τη καθεστωτική προπαγάνδα ως την αιχμή του δόρατος του ελληνικού αμυντικού συστήματος απέναντι στην «Τουρκική επιβουλή».
Καταρχήν, για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ολόκληρες μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας αυτονομούνται από την καθημερινότητα των «εθνικών υπηρεσιακών αναγκών» καθώς εντάσσονται σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ και του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, στο εξωτερικό. 

BREAKING: 100+ American Special Forces Members Inflict Heavy Losses on Taliban [VIDEO]

DevGru Delta Ranger Night Vision
As the Afghan Army attempts to retake the fallen provincial capital of Kunduz, U.S. Special Forces “advisors” are on the ground with them.

Afghan forces: Central Kunduz retaken from Taliban


Special forces commander says operations are ongoing to take total control of strategic city attacked three days ago.


Afghan government forces are back in control in parts of the city of Kunduz, three days after it was captured by the Taliban, an Afghan special forces commander on the ground told Al Jazeera.

85000 ευρώ το πρώτο κονδύλι - ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε.


ImageΤο κόστος της θέσης του εκάστοτε προέδρου της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ το αναλαμβάνει η χώρα του. Σ΄ αυτή τη λεπτομέρεια δεν έδωσε κανένας μας σημασία όταν υπήρχε το ενδιαφέρον και η αγωνία αν θα επιλεγεί ο Έλληνας υποψήφιος Μιχαήλ Κωσταράκος για τη θέση. Επελέγη τελικά και όλοι πανηγυρίσαμε δικαιολογημένα.
Όμως στο ΥΠΕΘΑ έχουν αρχίσει να…στριμώχνονται από το οικονομικό κόστος που συνεπάγεται η θέση. Και δεν αναφερόμαστε στο μισθολογικό κόστος που θα προκύψει για την ελληνική αποστολή. Αυτό αναμένουμε υπομονετικά να μας το ανακοινώσουν κάποια στιγμή. Αναφερόμαστε σ΄ όλα τα υπόλοιπα έξοδα που σιγά,σιγά προκύπτουν.

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ: Στρατιωτικοί πληρώνουν από τη τσέπη τους τα έξοδα της μετακίνησής τους


ImageΟδοιπορικά έξοδα μετάθεσης μάταια παεριμένουν στελέχη που εδώ και πολύ καιρό έχουν μετατεθεί. Το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό για τους στρατιωτικούς που εκ των πραγμάτων υπολογίζουν και το τελευταίο τους ευρώ. Οι καθυστερήσεις στην καταβολή των εξόδων μετάθεσης είναι πλέον αδικαιολόγητες.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών σε έγγραφο που στέλνει στην πολιτική ηγεσία και στρατιωτική ηγεσία επισημαίνει:
ΠΡΟΣ : κ. Α/ΓΕΣ                                 Αριθμ. πρωτ. 234/2015                                                        Αθήνα, 30 Σεπ 2015

Τραγωδία χωρίς τέλος ανοικτά της Λέσβου. Ένα βρέφος και μια γυναίκα νεκροί. Πάνω από 300 πρόσφυγες διεσώθησαν σε μια ημέρα

DSCN4663DSCN4658
Δύο ακόμα θύματα προστέθηκαν στη μακάβρια λίστα του ακήρυχτου πολέμου που μαίνεται εδώ και χρόνια στο ανατολικό Αιγαίο.
Συγκεκριμένα, ένα αγοράκι δυο χρόνων και μια 34χρονη μητέρα ενός κοριτσιού ανασύρθηκαν νεκροί σήμερα το πρωί από τη θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Παναγιούδας, βόρεια της Μυτιλήνης. Άλλο ένα ναυάγιο με πρόσφυγες έρχεται να προστεθεί σε αυτά που έχει προκαλέσει η δράση των δικτύων διακινητών, συνεχίζοντας ανενόχλητα το διαρκές έγκλημα τους.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΗΡΩΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ-Τυπική περίπτωση ανθρώπου που μπορείς να τον εμπιστεύεσαι!


Του Γιώργου Αλεξάτου
Με συντριπτική πλειοψηφία 119 ψήφων υπέρ και μόλις οχτώ κατά (μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ), αλλά και 45 αποχές (μεταξύ των οποίων η Ελλάδα, η Βρετανία, η Σουηδία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Ιρλανδία, η Σλοβενία κ.ά.) η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ υπερψήφισε την πρόταση η οποία επιτρέπει την έπαρση, σε 20 ημέρες, της παλαιστινιακής σημαίας στο κτίριο του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, μας λέει η είδηση.
Κάποτε φορούσε την παλαιστινιακή μαντήλα κάτω από τη σημαία της Παλαιστίνης.

Ανιστόρητοι ημιμαθείς. .


Γράφει ο mitsos175
Με σάρισες; Αλήθεια Πάνο; 

Ο Καμένος στη Σαλαμίνα (και άλλες καμενιές) -Του John Antono

Yiannis Sarantis
Ο Καμένος στη Σαλαμίνα (και άλλες καμενιές) -Του John Antono

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα: οι Ούγγροι φασίστες, που το κοινοβούλιο αυτής της αστικής ευρωπαϊκής δημοκρατίας αποφάσισε να πυροβολεί στο ψαχνό μετανάστες, αντιπροσωπεύτηκαν από στρατιωτικό εκπρόσωπο τους σε συνομιλίες με την ηγεσία του Ελληνικού Στρατού. 
Γιατί να υπάρξει άλλωστε τείχη του αίσχους στην Ουγγαρία, Τείχος του Αίσχους στον Έβρο...
Και με την 16η Μεραρχία σε επιφυλακή για να σταματήσει τους Σύριους πρόσφυγες από την Αδριανούπολη...
Φυσικά, ο πρωθυπουργός Τσίπρας, που το παίζει ακόμη αριστερός, ζητά ανθρωπιά από τους άλλους στην αντιμετώπιση των προσφύγων...

ΣΥΡΙΑ: Οι ρωσικές βόμβες η δυτική προπαγάνδα και η επόμενη ημέρα στη Μέση Ανατολή

Image
Βομβαρδισμοί στη Συρία από τη ρωσική αεροπορία και “βομβαρδισμός” προπαγάνδας από τη Δύση ,την αντιπολίτευση του Άσαντ,αλλά και τη Μόσχα. Ένα “παιχνίδι” αντικρουόμενων πληροφοριών και εκτιμήσεων βρίσκεται σε εξέλιξη από το οποίο είναι δύσκολο να ξεχωρίσει η αλήθεια από το ψέμμα. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η επόμενη μέρα για τη Συρία έχει δρομολογηθεί. Και όποια κι αν είναι θα έχει επιπτώσεις σ΄ όλη τη Μέση Ανατολή.

 Έχουν την σιωπηρή έστω έγκριση των ΗΠΑ ,οι Ρώσοι για τις αεροπορικές επιδρομές;Η απάντηση που δίνουν Έλληνες επιτελείς που παρακολυθούν την κατάσταση στη Συρία είναι καταφατική. Δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά.Και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η ανακοίνωση των αεροπορικών επιδρομών από τους Ρώσους ανακοινώθηκε λίγες ώρες μετά από την επαφή Ομπάμα-Πούτιν στη Νέα Υόρκη.

Συγκλονίζει η δράση του δήμιου των απαγχονισθέντων της ΕΟΚΑ!!!

Ένας κατάλογος με συγκλονιστικά στοιχεία των εννέα Ελληνοκυπρίων απαγχονισθέντων της ΕΟΚΑ, όπως τα δευτερόλεπτα μέχρι να ξεψυχήσουν, ένα ρόπαλο, προσωπικές φωτογραφίες, ένα παραδοσιακό νεροκόλοκο με σκαλισμένη την επιγραφή “εσκαλίσθη εις τας Κεντρικάς Φυλακάς στις 12 Σεπτεμβρίου του 1958”, ένα ρολόι ωμέγα και δύο επάργυρα ποτήρια είναι τα αντικείμενα του διαβόητου εκτελεστή των Ελληνοκυπρίων ηρώων της ΕΟΚΑ, τα οποία παραδόθηκαν σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου από αντιπροσωπεία αποδήμων, οι οποίοι τα εξασφάλισαν για το ποσό των 1100 στερλινών.

Ιστορική στιγμή-Η σημαία της Παλαιστίνης υψώθηκε στην έδρα του ΟΗΕ

Ιστορική στιγμή σήμερα για τους Παλαιστίνιους.

186327-pal6327-15801706
Η σημαία τους υψώθηκε για πρώτη φορά έξω από την έδρα του ΟΗΕ. Συγκίνηση και δάκρυα από τον πρόεδρο της παλαιστινιακής αρχής Μαχμούντ Αμπάς που φίλησε τη σημαία της πατρίδας του πριν ανέβει στον ιστό και πριν ο ίδιος απευθυνθεί στους Παλαιστίνιους. 

Η ρωσική ναυτική παρουσία στη Μεσόγειο σε αριθμούς! Πίνακες ανά μήνα

Image
Η ρωσική ναυτική παρουσία στην Μεσόγειο αποτυπώνεται από τους αριθμούς διελεύσεων πολεμικών πλοίων από το Βόσπορο. 124 πολεμικά πλοία έχουν περάσει από τον Ιανουάριο μέχρι το Σεπτέμβριο. Η ναυτική δραστηριότητα των Ρώσων αυξήθηκε τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο.

Οι διελεύσεις ρωσικών πλοίων ανά μήνα:
Ιανουάριος: 13

Φεβρουάριος.:14
Μαρτιος.: 11 

Απριλιος.: 6

Μαϊος.: 14
 
Ιουνιος.: 14
 
Ιουλιος.: 9
Αυγουστος.: 22

Σεπτέμβριος.: 18 (μέχρι 22/9/) 


Πεντάγωνο: Παραίτηση αξιωματούχου που χειρίζεται Ρωσία-Ουκρανία


Image
Κορυφαία αξιωματoύχος του Πενταγώνου που ασχολείται με το θέμα Ρωσίας-Ουκρανίας πρόκειται να παραιτηθεί στο τέλος του Οκτωβρίου.
Η Evelyn Farkas, η αναπληρώτρια βοηθός γραμματέα Άμυνας για τη Ρωσία,Ουκρανία και Ευρασία, εγκαταλέιπει το πόστο της μετά απο πέντε χρόνια συνεργασίας με το Υπουργειο Άμυνας, επιβεβαίωσε ένας ανώτερος αξιωματούχος στο Politico.
“Η ίδια ήταν σύμβουλος σε τρεις γραμματείς που είχαν αντικείμενο σχετικά με την πολιτική της Ρωσίας, παρέχοντας χρήσιμες συμβουλές στο πώς οι ΗΠΑ θα έπρεπε να ανταποκριθούν στις επιθετικές αντιδράσεις της Ρωσίας και έχει μεγάλη επιρροή στην εξασφάλιση 244 εκατομμυριων δολαρίων για την υποστήριξη της Ουκρανίας”, δήλωσε ο ανώτατος αξιωματικός.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΟΙΟΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ;


Who's Bombing Syria Right Now?

With Syrian refugees fleeing to Europe in huge numbers, we take a look at who is bombing their country right now.
Subscribe for more videos: http://www.youtube.com/channel/UCV3Nm...


ΙΣΡΑΗΛ-Έκθεση αποκαλύπτει τις τακτικές που ακολουθούν 9 ισραηλινά λόμπι για να φιμώσουν τους φοιτητές


Lawyers have responded to nearly 300 incidents of “censorship, punishment, or other burdening of advocacy for Palestinian rights” filed by Palestine solidarity activists on more than 65 US campuses in the last year and a half.