Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Επικίνδυνες (κατα)σχέσεις

Φαίνεται ότι το σύστημα δεν έχει συναίσθηση της οργής που θα δώσει η απελευθέρωση της συσσωρευμένης δύναμης της σπείρας….
riot-1Ίδρυμα Κοινωνικής Αναλγησίας (ΙΚΑ): Αυτό που φαγε τα λεφτά των ασφαλισμένων στις φούσκες της Σοφοκλέους και στα δομημένα… Που αντί για φύλακας του μόχθου του ασφαλισμένου, αντί να αναδιανείμει το αποθεματικό προς όφελος των ασφαλισμένων, το κατηύθυνε μεθοδευμένα στα κλεφτόχαρτα της Σοφοκλέους… Όπου καρτερούσε το κράτος το βαθύ με τις ορθάνοιχτες βαθιές τσεπάρες του… Οι χίλιοι και κάτι «Έλληνες» που τσεπώσανε το προϊόν της μεγαλύτερης αναδιανομής πλούτου που έγινε ποτέ στο Ελλαδιστάν.

Η Ελλάδα και η Ευρώπη μπροστά στον προσφυγικό χειμώνα του 2015

Φωτογραφία του Κυριάκου ΣυφιλτζόγλουO φράχτης του Έβρου, το Αιγαίο, η «ασφαλής διέλευση», η υποδοχή και οι υποδομές
του Βασίλη Παπαστεργίου, του Αποστόλη Φωτιάδη και του Δημήτρη Χριστόπουλου
Τον χειμώνα του 2015, στον οποίο ήδη μπήκαμε, το προσφυγικό είναι ένα από τα βασικά θέματα που καθορίζουν την πολιτική ατζέντα σε όλη την Ευρώπη, τόσο σε επίπεδο Ε.Ε. όσο και κρατών μελών. Και στην Ελλάδα φυσικά, όπουτο ζήτημα τίθεται με άμεσα και εφιαλτικά, καθώς τα πνιγμένα παιδιά τείνουν να γίνουν κανονικότητα στο Αιγαίο. 

Να ’τανε το 1992;

Κάποιοι εκλαμβάνουν τα ποντιακά σωματεία ως προνομιακό χώρο ζύμωσης μιας ακροδεξιάς ατζέντας |EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Συντάκτης: Τάσος Κωστόπουλος
Ποιοι ακριβώς διαδήλωσαν χθες το απόγευμα εναντίον της υπουργικής αμφισβήτησης της «ποντιακής γενοκτονίας»; Οι Πόντιοι με τη Χρυσή Αυγή, η Χρυσή Αυγή με τους Ποντίους ή μήπως οι Πόντιοι της Χρυσής Αυγής;

Ο Βρώμικος Ρόλος Δύσης και Τουρκίας στην Συρία

 Konstantinos Tsakalidis / SOOC
της Φραγκίσκας Μεγαλούδη
Τα τελευταία γεγονότα στη Μεσόγειο θύμισαν με τον πιο δραματικό τρόπο στους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και όχι μόνο, μια πραγματικότητα που επιμένουν να αγνοούν: η κρίση της Συρίας φτάνει πλέον στο ευρωπαϊκό έδαφος.
Αν και έχει γίνει μεγάλη συζήτηση για ποσοστά και αριθμούς προσφύγων που κάθε χώρα δέχεται ή προτίθεται να δεχτεί, πιστεύουμε ότι πίσω από τους αριθμούς αυτούς και την όψιμη ευαισθησία των πολιτικών ηγετών, κρύβεται το πραγματικό πρόσωπο της δυτικής πολιτικής. Την εικόνα του αποφασίσαμε σήμερα να ανασυνθέσουμε μέσα από απόρρητα έγγραφα και τις πολύ σοβαρές αποκαλύψεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, αλλά που για κάποιον λόγο ξεχάστηκαν γρήγορα.

ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Το ξεχασμένο ολοκαύτωμα

Τζακάρτα 23 Μαΐου 1965. Η τελευταία μεγάλη συγκέντρωση του ΡΚΙ, για την 45η επέτειό του. Στο βήμα οι Αϊντίτ και Σουκάρνο
Συντάκτης: 
Δεν θα τους αφήσουμε να μας προκαλέσουν. Αν ο στρατός μάς φτύσει κατάμουτρα, θα σκουπιστούμε και θα του χαμογελάσουμε. Ο χρόνος είναι με το μέρος μας
Ντ. Ν. Αϊντίτ, γραμματέας του Κ.Κ. Ινδονησίας, καλοκαίρι 1965
Yπήρξε μία από τις μεγαλύτερες σφαγές του 20ού αιώνα, συγκρίσιμη σε έκταση και ταχύτητα με τη γενοκτονία των Αρμενίων: μέσα σε λίγους μήνες, πάνω από μισό -ενδεχομένως και ένα- εκατομμύριο άνθρωποι, μέλη ή συμπαθούντες του μεγαλύτερου μη κυβερνητικού Κ.Κ. της υφηλίου, εξολοθρεύτηκαν με συνοπτικές διαδικασίες από τον στρατό με τη συνδρομή ακροδεξιών παραστρατιωτικών ομάδων, αποτελούμενων από εθνικιστές και, κυρίως, ισλαμιστές.

ΠΑΟΚ παντού… Και για τους πρόσφυγες

Πηγή: 1926.gr
παοκΕνημερώνουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ ότι μέσα στο Νοέμβριο θα πραγματοποιηθούν συγκεκριμένες δράσεις εναντίον του ρατσισμού. Αναλυτικά:
-) Στις 23/11, ημέρα Δευτέρα και ώρα 21:00, θα διεξαχθεί ημερίδα εναντίον του ρατσισμού στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Τούμπας με ομιλητές τον Δημήτρη Τσιάρα από την Αντιρατσιστική πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης, εκπρόσωπο του Κοινωνικού Ιατρείου Θεσ/νίκης, τον Παπα Χρήστο και τον Πάμπλο Γκαρσία.

Μία εικόνα 1000 λέξεις: Η φωτογραφία που άλλαξε την ιστορία του μαραθωνίου

Η ιστορία της πρώτης γυναίκας που προσπάθησε να συμμετάσχει επίσημα σε μαραθώνιο δεν είναι τόσο παλιά όσο φαντάζεσαι
1967. Οι γυναίκες ψηφίζουν, εργάζονται, οδηγούν, καπνίζουν, χωρίζουν, αλλά δεν μπορούν να τρέξουν σε μαραθώνιο. Η μεγαλύτερη απόσταση που τρέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες είναι τα 800 μέτρα καθώς οι επιστήμονες, που την γνώμη τους συμμερίζονταν οι άρχοντες του αθλητισμού, ήταν ότι οι γυναίκες δεν είναι από την φύση εξοπλισμένες να αντέξουν τις κακουχίες και με την καταπόνηση κινδύνευαν από αποκόλληση της μήτρας μέχρι να αρχίζουν να εμφανίζουν ανδρικά χαρακτηριστικά όπως να βγάλουν τρίχες στο στήθος. Φυσικά ούτε συζήτηση για συμμετοχή τους σε μαραθώνιο, ακόμη και αν υπέγραφαν υπεύθυνη δήλωση ότι αναλαμβάνουν οι ίδιες την ευθύνη.

ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ...


Wonder Jlaw 3!
* Όπου ακούς πολύ πατρίδα, αργεί να ξημερώσει *
www.facebook.com/wonderjlaw3

ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ

Η πρόσφατη ηχηρή επανεμφάνιση της «Χρυσής Αυγής» στη συγκέντρωση των Ποντιακών σωματείων που διαμαρτύρονταν για τη δική τους γενοκτονία, αλλά δεν βρήκαν λέξη να πουν για την σημερινή γενοκτονία του λαού της Συρίας και όλων των άλλων λαών, δεν είναι καθόλου τυχαία. Δεν γίνεται εν αιθρία. Είναι μέρος των σχεδιασμών του ολοκληρωτικού καπιταλισμού για το πέρασμα από την προηγούμενη κατάσταση στη νέα εποχή που μεθοδικά οδηγείται η κοινωνία, και η οποία μέχρι στιγμής παρακολουθεί περιδεής και εκστασιασμένη. Εάν αυτός ο βαθύς και παρατεταμένος λήθαργος, εάν αυτή η καταχωνιασμένη βαθιά αγωνία δεν ξεσπάσει στους δρόμους με ταξικά χαρακτηριστικά σύντομα, τότε η νύχτα που έχει ξεκινήσει θάναι πολύ μεγάλη …
Γράφει η Άννα Β.

Τα δικαιώματα του νεοσύλλεκτου φαντάρου

Πώς να μετακινηθείτε δωρεάν στο Κέντρο Κατάταξης
ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ-ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ
"Από τη Δευτέρα 9/11/2015, οι νεοσύλλεκτοι συνάδελφοι της Σειράς Οκτωβρίου θα αρχίσουν να περνούν τις πύλες των Κέντρων Κατάταξης...
Κρίνουμε ότι πρέπει να συμβάλουμε ώστε οι συνάδελφοι να είναι ενήμεροι για τα δικαιώματα τους και πως μπορούν να τα διεκδικήσουν.
Καταρχήν συνάδελφοι μην πληρώσετε ούτε ένα ευρώ για να πάτε στα ΚΕΝ –και φυσικά ούτε λόγος να μετακινηθεί ολόκληρη η οικογένεια για να πάει το φαντάρο στον Στρατό.
Ο στρατός είναι υποχρεωμένος να καλύψει το κόστος μετακίνησης στα ΚΕΝ-δείτε τη γράφει το έντυπο κατάταξης.

ΤΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΗΝ ΨΑΡΩΣΕΤΕ!

Ανοικτή Επιστολή του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ στους Νεοσύλλεκτους Συναδέλφους της Σειράς  Οκτωβρίου 2015  
denplirono spartakosΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ
ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΚΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΦΡΟΥΡΑΡΧΕΙΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗΣ!
Συνάδελφοι, Υποχρεωτικά μας πήραν στον Στρατό, για να εκπληρώσουμε το υπέρτατο καθήκον, από το οποίο λούφαραν ή εξαγόρασαν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί των καθεστωτικών κομμάτων εξουσίας.
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να γίνουμε δούλοι στις μονάδες,  αναλώσιμοι στη πρώτη γραμμή για τα συμφέροντα τους, συνένοχοι στις εγκληματικές εκστρατείες των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, για να συμμετέχουμε στην Καταστολή όσων αγωνίζονται για «Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία», στο Πόλεμο εναντίον των Προσφύγων!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΔΥΚ

Ο ΑΓΕΣ Τελλίδης πιστεύει πως έτσι θα σταματήσει τις Αυτοκτονίες; ΕΛΔΥΚ: καψόνια, κλωτσιές, χτυπήματα από αξιωματικούς με υποκόπανους των όπλων!

ΕΛΔΥΚ: μετατρέποντας τους Φαντάρους σε Μισθοφόρους χωρίς Τιμή και Αξιοπρέπεια…  γιατί έχουν οικονομική ανάγκη!


Μετά από συνεχείς καταγγελίες γονέων στρατευμένων για το στρατόπεδο “Μάκη Γιωργάλλα” στην Κύπρο φαίνεται πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Υπό το συνεχές τροπάριο πως “εδώ είμαστε πρώτη γραμμή του πυρός”, “εμείς είμαστε οι μάχιμοι” και άλλα τέτοια... πρωτότυπα, οι συνθήκες διαβίωσης των στρατευμένων είναι απαράδεκτες.Και αναφερόμαστε κυρίως στις ψυχολογικές δοκιμασίες που περνάνε οι στρατευμένοι, καθώς αυτές αποσιωπούνται επειδή οι “υλικές” συνθήκες θεωρούνται αξιοπρεπείς.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΔΥΚ-ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Η ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΣΙΜΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ: ΣΚΛΗΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΨΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΔΥΚΤο τελευταίο χρονικό διάστημα και καθώς πλησιάζουν οι ημερομηνίες κατάταξης των νεοσύλλεκτων της Σειράς Οκτωβρίου, στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ φτάνουν σειρά ερωτημάτων που αφορούν τα βασικά ζητήματα που αφορούν τους συναδέλφους.   ‏
Ένα ζήτημα που αποκτά ιδιαίτερη σημασία είναι αυτό της Μετάθεσης στην Κύπρο και αυτό γιατί η μετάθεση στην ΕΛΔΥΚ συνεπάγεται μια μηνιαία αποζημίωση για όσους δεχτούν να πάνε. Τα τελευταία χρόνια, ακριβώς λόγω της εξαιρετικά βίαιης επίθεσης που έχουν δεχτεί τα λαϊκά στρώματα, μεταστράφηκε η ισχυρή τάση των φαντάρων που Αρνούνταν να πάνε ΕΛΔΥΚ και αρκετοί συνάδελφοι που αντιμετωπίζουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, εξετάζουν το ενδεχόμενο να πάνε Κύπρο.

INFOWAR ΗΠΑ: Η χώρα που δεν κέρδισε κανένα πόλεμο

«Where to Invade Next»
Πόσους πολέμους κέρδισαν οι Ηνωμένες Πολιτείες μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο; Στη νέα ταινία του, με τίτλο «Where to Invade Next» (Πού θα εισβάλουμε την επόμενη φορά;) ο Μάικλ Μουρ απαντά μονολεκτικά: Κανένα. Ισως όμως το πραγματικό ερώτημα θα έπρεπε να είναι αν σημασία έχει η νίκη ή ο ίδιος ο πόλεμος.
Η πολιτική σου να καθοδηγεί τα μυαλά των ανθρώπων με πολέμους στο εξωτερικό.
Ετσι μόνο θα ξεχάσουν τα προβλήματά τους
Σέξπιρ (Ερρίκος Δ΄)

Γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας: Αποκρύπτοντας τη δολοφονική της δράση!

Η Δολοφονική δράση της Πολεμικής Αεροπορίας στην ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Λιβύη
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποκαλύπτει ότι επιδιώκει να συνδυάσει την στυγνή μνημονιακή της πολιτική με τη διάδοση του εθνικισμού και του μιλιταρισμού. Είναι μια πολιτική επιλογή που έγινε εμφανής από την πρώτη στιγμή, με κορυφαία στιγμιότυπα τη μετατροπή της Παρέλασης της 25ης Μαρτίου σε εθνικιστική φιέστα με την αγαστή συνεργασία Καμμένου-Ήσυχου-Τόσκα-Δούρου-Κωνσταντωπούλου, για να ακολουθήσει το χουντικής έμπνευσης «Πάσχα των Ενόπλων Δυνάμεων» πάλι με την σύμπραξη Καμμένου-Ήσυχου, η «Γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων» και η πρόσφατη Στρατιωτική Παρέλαση της Θεσσαλονίκης, όπου η συμμετοχή των μηχανοκίνητων μέσων απογείωσε το κόστος της στα 1,5-2 εκατομμύρια ευρώ! Τώρα ο Πάνος Καμμένος πάει ένα βήμα παρακάτω, με αφορμή τον Εορτασμό του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Που ήταν 3ήμερος! Οι όποιες «πολιτιστικές εκδηλώσεις», ακολουθούνται από το σύγχρονο μιλιταριστικό παιδομάζωμα, με ιδιαίτερο στόχο την νεολαία, αλλά και την εθνικιστική χειραγώγηση του συνόλου της κοινωνίας.
Εμείς επιλέγουμε να θυμίσουμε αυτά που θέλουν να κρύψουν Τσίπρας και Καμμένος, το σύνολο του αστικού πολιτικού και στρατιωτικού κατεστημένου: τη δολοφονική της συμμετοχή στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Συμμαχία των Προθύμων Ιμπεριαλιστών που επιτέθηκαν στην Λιβύη.

Israel attacks journalists to hide reality Palestinians face


Dragged by the head, punched in the face, kicked in the knees and pepper sprayed directly in the eyes.
These are just a few of the recent abuses of Palestinian journalists by Israeli soldiers that have been captured on video.
In other cases, Israeli snipers have shot journalists with live ammunition or rubber-coated steel bullets even as they wore vests clearly identifying them as media workers.

Τι σχεδιάζουν με τα κόκκινα δάνεια;

Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου 21-4-2015. Παρέμβαση αλληλέγγυων για την αποτροπή πλειστηριασμού ακινήτων δανειοληπτών. Οι πλειστηριασμοί ακυρώθηκαν.
Γράφει η Φλώρα Νικολιδάκη – 
Για να μπορέσουμε να καθορίσουμε τη στάση μας στο ζήτημα της στέγης, πρέπει να καταλάβουμε τι θέλει ο αντίπαλος.
Κατά τη γνώμη μου, η ανάλυση των κακών τραπεζών και των πουλημένων πολιτικών, που θέλουν να εξοντώσουν τους φτωχούς, μας εμποδίζει να αναπτύξουμε ένα κίνημα αντάξιο των περιστάσεων και των πραγματικών κινδύνων που μας απειλούν.
Η λογική των δανειστών για τα κόκκινα δάνεια

Γ. Πανούσης: Δύσκολοι καιροί για εξουσιαστικά πρεζόνια που βρέθηκαν στα αζήτητα (Βίντεο)

Η ΡΩΣΙΚΗ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΟΚΙΜΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΝΕΩΝ ΟΠΛΩΝ!

Καινούργια ρωσικά οπλικά συστήματα παίρνουν τώρα στη Συρία το «βάπτισμα του πυρός»Δημιουργηθηκε στις Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2015 01:14Γράφτηκε από τον/την gnikitas

Σε πολύ σύντομο διάστημα οι Ενοπλες Δυνάμεις της Ρωσίας μετέφεραν στο λιμάνι Ταρτούς και στην αεροπορική βάση «Χμεϊμίμ», στη Λαττάκεια, 28 αεροσκάφη, με τα αρματαγωγά «Νικολάι Φιλτσένκοφ», «Νοβοτσερκάσκ», «Μινσκ» και «Περεσβέτ».

Ο ΥΕΘΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ "ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΕΜΟ" ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ!

Προβλήματα στους κτηνοτρόφους του Δενδροχωρίου προκάλεσε η άσκηση με βολές πυροβολικού που πραγματοποιήθηκε στο Δενδροχώρι
καθώς συνέπεσε με την περίοδο γέννας των ζώων, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αποβολές. 
Τα πεδία βολής αποτελούν ένα τεράστιο πρόβλημα για τις τοπικές κοινωνίες και όχι μόνο. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει και εντείνει τις ασκήσεις με πραγματικά πυρά προκαλώντας καταστροφές σε σπίτια, καλλιέργιες κλπ. μολύνοντας την περιοχή των ασκήσεων. Και φυσικά ο θάνατος ταξιδεύει με΄σω της τροφικής αλυσίδας παντού.
Πότε επιτέλους θα απαγορευτούν οι ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑ;
Ο Στρατός αποδεικνύεται ένας τεράστιος άχρηστος μηχανισμός, πηγή τεράστιου κινδύνου για τον λαό μας.

ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Παρακολουθήσεις και "χακάρισμα" υπόπτων για τρομοκρατία με νόμο!


ImageΗ τρομοκρατία στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι σε έξαρση. Γι΄ αυτό οι υπηρεσίες θα πρέπει να παρακολουθούν σε απευθείας σύνδεση τις επικοινωνίες των εξτρεμιστών,δήλωσε ο επικεφαλής της βρετανικής υπηρεσίας ασφαλείας MI5.
Η τρομοκρατική απειλή που αντιμετωπίζει το Ηνωμένο Βασίλειο “δείχνει ότι δεν υπάρχει κανένα σημάδι ύφεσης," δήλωσε ο Andrew Parker, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι ITV.

Πύραυλος παραλίγο να ρίξει βρετανικό επιβατηγό αεροσκάφος!

ImageΒρετανικό επιβατικό αεροσκάφος παραλίγο να πληγεί από πύραυλο καθώς πλησίαζε για προσγείωση στο αεροδρόμιο του Σαρμ αλ-Σέιχ στην Αίγυπτο τον Αύγουστο, αναφέρουν σήμερα τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης. Η βρετανική κυβέρνηση υποστηρίζει ότι έχει συμπεράνει πως το συγκεκριμένο περιστατικό δεν ήταν απόπειρα επίθεσης.
Ο πιλότος της αεροπορικής εταιρείας Thomson Airways, που πραγματοποιούσε πτήση από το Λονδίνο στην Αίγυπτο, έλαβε προληπτικά μέτρα όταν εντόπισε τον πύραυλο να πλησιάζει το αεροσκάφος το οποίο προσέγγιζε το θέρετρο αυτό της Ερυθράς Θάλασσας, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Οργανωμένος συντονισμός μίζας στα εξοπλιστικά

Απόρρητο έγγραφο της STN Atlas αποκαλύπτει σχέδιο και ομάδα δράσης για τις «ωφέλιμες πληρωμές»
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/11/2015 11:59
Το απόρρητο έγγραφο της γερμανικής εταιρείας STN Atlas Elektronik
Ενα σημείωμα φέρνει στο φως το πώς να μοιραστούν οι μίζες για τις προμήθειες των εξοπλιστικών προγραμμάτων σε έλληνες αξιωματούχους στα τέλη της δεκαετίας του 1990 από τους ίδιους που είχαν αναλάβει να ασκήσουν εποπτεία και πώς θα δοθούν οι δουλειές στο υπουργείο Αμυνας. Είναι ένα απόρρητο έγγραφο της γερμανικής εταιρείας STN Atlas Elektronik, η οποία συνεργαζόταν με δυο ακόμα εταιρείες που είχαν συγχωνευτεί, τις Krauss-Maffei και Wegmann, επίσης προμηθεύτριες του ελληνικού υπουργείου Άμυνας.

Αποκάλυψη για τις σχέσεις αγάπη Ποντιακών σωματείων με την Χρυσή Αυγή

Το συγκεκριμένο άρθρο δεν αποτελεί μομφή για τον ποντιακό ελληνισμό, αλλά για κάποιους εκπροσώπους τους.....
Γιατί Αλήθεια έτρεξαν οι Χρυσαυγίτες στο συλλαλητήριο πριν λίγες μέρες;;
Γιατί μετά τους τραμπουκισμούς εκεί χρυσαυγιτών, τα Ποντιακά Σωματεία δεν κατηγόρησαν ευθέως την Χρυσή Αυγή;;
Γιατί απλά τα Ποντιακά Σωματεία (ή κάποιο από αυτά που πρωταγωνιστούν) ελέγχονται ή επηρεάζονται από Χρυσαυγίτες!
Στην φωτογραφία, ο εκπρόσωπος των Ποντιακών Σωματείων, Ιωάννης Κωνσταντινίδης, και είναι από την προεκλογική συγκέντρωση των Χρυσαυγιτών ενόψει περιφερειακών εκλογών τον Μάιο του 2014, όπου ο κύριος Κωνσταντινίδης ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δ. Αττικής της "Ελληνικής Αυγής" του παραρτήματος τότε της Χρυσής Αυγής, και σύμφωνα με το τότερεπορτάζ, δήλωνε σε μία έκρηξη αντισημιτισμού:

Η ΧΙΛΗ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΜΠΛΟ ΝΕΡΟΥΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΙΝΟΣΕΤ

Η κυβέρνηση παραδέχτηκε ότι ο βραβευμένος με Νόμπελ ποιητής ίσως να μην πέθανε από καρκίνο, αλλά ανέφερε ότι οι ισχυρισμοί ακόμη εξετάζονται από ειδικούς.

Η κυβέρνηση της Χιλής αναγνώρισε το ότι ο βραβευμένος με Νόμπελ ποιητής Πάμπλο Νερούδα ίσως να δολοφονήθηκε μετά από το πραξικόπημα του 1973 που έφερε στην εξουσία τον Στρατηγό Αουγκούστο Πινοσέτ.
Το υπουργείο εσωτερικών εξέδωσε την Πέμπτη μια ανακοίνωση εν μέσω δημοσιευμάτων ότι ο Νερούδα μπορεί να μην είχε πεθάνει από καρκίνο όπως πιστευόταν.

Στη δημοσιότητα το κείμενο της συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου TPP

Η Νέα Ζηλανδία έδωσε στη δημοσιότητα το κείμενο της συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου των 12 χωρών του Ειρηνικού, το οποίο υπεγράφη στις 5 Οκτωβρίου στην Ατλάντα και χαρακτηριζόταν από πρωτοφανή μυστικότητα
Η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας η οποία υπέγραψε την συμφωνία μαζί με τις ΗΠΑ, Ιαπωνία, Αυστραλία, Καναδά, Μεξικό, Μπρουνέι, Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Περού, Χιλή και Βιετνάμ, ανήρτησε το κείμενο στον ιστότοπό της την Πέμπτη.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ...

Aυτές τις φωτογραφιες τις έκρυψαν τα 'αντικειμενικά' παιδγιά του Left emoticon tongue

Οταν ο ηγέτης επισκέφθηκε τα νησιά της Λέσβου και της Μυτιλήνης ντε emoticon tongue