Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΠΟΓΔΑΝΟ, ΤΟΝ ΠΑΛΙΑΤΣΟ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ, ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...

Ο φασίστας Μπογδάνος ξαναχτυπά: Μεθόδευση της CIA το Πολυτεχνείο-Άνοιξε το δρόμο να χάσουμε την Κύπρο!!! (Video)
Πριν λίγες μέρες, μας ενημέρωσε για την ψυχολογική κατάσταση του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, Γιώργου Ρουπακιά (είναι ράκος). Αυτή την φορά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επέλεξε να παραδώσει μαθήματα ιστορίας.
«Αφού μεγαλειωδώς γιορτάσουμε το Πολυτεχνείο, θα έχουμε πάντοτε υπόψη μας ότι... τα αγνά παιδιά μέσα στο Πολυτεχνείο άνοιξαν τον δρόμο, με τις μεθοδεύσεις τις CIA, για να αλλάξει η δικτατορία στην Ελλάδα και να χάσουμε την Κύπρο».

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ-ΤΟΣΚΑ!

Γιάννενα: Αστυνομικοί ''έσπασαν'' την απεργία του εργοστασίου - Αλλεπάλληλες εντάσεις στο σημείο!Τελικά, με τον χειρότερο τρόπο επιβεβαιώθηκαν οι καταγγελίες μας που έκαναν λόγο για σχεδιασμό βίαιης καταστολής των κοινωνικών κινημάτων και ιδιαίτερα για την εκπαίδευση των Στρατιωτικών Δυνάμεων σε επιχειρήσεις επανακατάληψης εργοστασίων.
Μόνο που αυτή τη φορά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποφάσισε να ακολουθήσει το βρωμερό κατασταλτικό παράδειγμα του Αντώνη Σαμαρά στέλνοντας τα ΜΑΤ του Τόσκα να επιτεθούν ενάντια στους απεργούς εργάτες και να επανακαταλάβουν το εργοστάσιο «Γενική Ανακύκλωση ΑΕ», στη Βιομηχανική Περιοχή Ιωαννίνων, όπου για δεύτερη ημέρα, οι περίπου 40 εργαζόμενοι της επιχείρησης απεργούν, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα μηνών, καθώς και την επαναπρόσληψη συναδέλφων που έχουν απολυθεί.

ΜΥΤΙΛΗΝΗ: ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΚΕ

Η ΕΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ!
 Για τα γεγονότα σήμερα στη Μυτιλήνη. Το κτίριο του Εργατικού Κέντρου είναι στην ουσία ένα ρημάδι ιδιοκτησίας της πάλαι ποτέ Εργατικής Εστίας και σήμερα δεν ξέρω 'γω σε ποια κρατική διαδικασία εκποίησης ανήκει (ΟΑΕΔ και ΤΑΙΠΕΔ). Το Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο είχε εγκαταλλείψει εδώ και χρόνια το κτίριο και αποφάσισε να το ξανανοίξει μόλις ιδρύθηκε η Εργατική Λέσχη Λέσβου, ως "στέκι εργαζομένων" ενώ το ΠΑΜΕ αν χρειαζόταν μεγάλο χώρο έκανε εκεί τις διαδικασίες του. 
Εδώ και 4 μέρες το κτίριο απέκτησε ξανά ζωή. Έγινε χώρος έκφρασης της αλληλεγγύης από το κίνημα που έχει αποκτήσει στη Λέσβο πολύμορφα χαρακτηριστικά. Το ΠΕΚ, δηλαδή το ΚΚΕ, κινούνταν άνετα στο χώρο, είχε πρόσβαση σε όλα τα υλικά που έχει αποθηκεύσει εκεί. 

H Kουρδική Δημοκρατική Aυτονομία και τι μπορούμε να διδαχθούμε από αυτήν

Στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, εκδικάζεται η αγωγή του Αμπντουλάχ Οτσαλάν κατά του Ελληνικού Δημοσίου σχετικά με την παράδοσή του στην Τουρκία το 1999. Έκτοτε, είναι φυλακισμένος στο νησί Ιμραλί, στη Θάλασσα του Μαρμαρά. Εκεί έγραψε–επηρεασμένος και από το Ζαπατίστικο Κίνημα και τα γραφτά του Μάρεϋ Μπούκτσιν- το βιβλίο με τον τίτλο: «κληρονόμοι του Γκιλγκαμές». Στο εν λόγω βιβλίο απορρίπτει όλες - και τις Κούρδικες - μορφές εθνικισμού, κάνει γενική κριτική του κράτους, ακόμα και του σοσιαλιστικού, και προτάσσει την απελευθέρωση των γυναικών. Οδήγησε σε πολλές συζητήσεις και στο ίδιο το κουρδικό κίνημα, αλλά και στο διεθνές, το οποίο ανανέωσε το ενδιαφέρον του για το κουρδικό ζήτημα.

Ευρώπη αίσχους και κτηνωδίας!

Ευρώπη αίσχους και κτηνωδίας!
του Διονύση Ελευθεράτου
Το «κακό» που περιορίζεται στους διακινητές, το πρόβλημα που δεν υπάρχει όταν είναι αθέατο…
Στο ζωικό βασίλειο, ο στρουθοκαμη­λισμός «εγγυάται» στον αδύναμο μια τραγική μοίρα, που ο ίδιος πί­στευε πως δεν θα ερχόταν, επειδή φρόντισε να μην την βλέπει να κα­ταφθάνει. Στο ανθρώπινο βασίλειο της «συντε­ταγμένης» θηριωδίας, όμως, ο στρουθοκαμηλι­σμός λειτουργεί και υπέρ του ισχυρού. Εξασφα­λίζει «άλλοθι» της κακιάς ώρας και αναχαιτίζει (;) Ερινύες. Απόδειξη; Το προσφυγικό…

Απίστευτο: Αδερφές κολυμβήτριες από τη Συρία κολύμπησαν τρεις ώρες για να φθάσουν στη Μυτιλήνη (photos)

Και θα ρωτήσει ο στημένος δημοσιογράφος, 
ο βλάκας ακροδεξιός 
που βαρά προσοχή 
στο κάθε αφεντικό:
Γιατί φύγατε 
και δεν κάτσατε 
να πολεμήσετε...
Πρόκειται για μία απίθανη ιστορία δύο αδερφών από τη Συρία που χάρη στο ταλέντο τους κατάφεραν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να ζουν ασφαλείς πλέον στο Βερολίνο.
Ταυτόχρονα όμως η ιστορία τους παρουσιάζει και μία άλλη πτυχή. 

“Οι πόντιοι έδιωξαν τους φασίστες!”... ή μήπως όχι;

Απόγευμα, 9 Νοέμβρη 2015. Αγ. Βενιζέλου, Θεσσαλονίκη. 
Σε εξέλιξη βρίσκεται το παμποντιακό συλλαλητήριο ενάντια στις δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας Ν. Φίλη για την γενοκτονία των Ποντίων. Σε ένα σημείο της συγκέντρωσης μπορεί εύκολα να αναγνωρίσει κανείς γνωστά μέλη της Χρυσής Αυγής Θεσσαλονίκης χωρίς διακριτικά και πανό. Στο σημείο καταφθάνουν και ο βουλευτής του κόμματος Χρ. Χατζησάββας καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην βουλευτής Αρ. Ματθαιόπουλος. Περίπου 40 λεπτά αργότερα κάμερες τηλεοπτικών καναλιών οι οποίες τραβούν πλάνα και παίρνουν δηλώσεις από τους διοργανωτές στήνονται για να κάνει δηλώσεις ο βουλευτής της Χ.Α Χρ. Χατζησάββας. 

Όταν Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης και Λαγός οργάνωναν το σχέδιο “δεν ξέρουμε τον Ρουπακιά”



Παραθέτουμε την απομαγνητοφώνηση του ηχητικού που έχει δει το φως της δημοσιότητας και περιέχει συνομιλία του Λαγου με τον Δεβελέκο, την επομένη της δολοφονίας Φύσσα. 
Ο Λαγός θέλει να εξασφαλίσει ότι ο Δεβελέκος θα δηλώσει οτι δεν γνωρίζει τον Ρουπακιά (αν κληθεί να τον αναγνωρίσει στη ΓΑΔΑ). 
Αυτό που δεν έχει γίνει αντικείμενο προσοχής, είναι η παρέμβαση του Μιχαλολιάκου και του Κασιδιάρη που παρεμβαίνουν στη συζήτηση για το αν είναι σκόπιμο να πάει ο Δεβελέκος στη ΓΑΔΑ και για το τι τελικά πρέπει να πει. 

ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Το Επιτελείο του ΑΓΕΣ Τελλίδη, γνωρίζοντας το τι πραγματικά συμβαίνει με τη βυσματοκρατία στο Πεντάγωνο και αξιολογώντας τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει στη διενέργεια Επανεξέτασης όλων των τοποθετήσεων στρατευμένων στο Υπουργείο Άμυνας.
Πρόκειται για μια αμαρτωλή ιστορία, που σέρνεται ανεξάρτητα αν στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ είναι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Εμείς περιμένουμε να καθιερωθούν όροι ισότητας στην στρατιωτική θητεία και να επικρατήσει επιτέλους σεβασμός των δικαιωμάτων των στρατευμένων.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΕ «MILEX-15»

Νέα πολεμική εμπλοκή στους ευρωπαϊκούς σχεδιασμούς με σφραγίδα Αντιστράτηγου Κωσταράκου  
Με εμπλοκή και του Στρατηγείου της Νέας Σάντας Κιλκίς
Από δραστηριότητες της «MILEX-15» στη Νέα Σάντα ΚιλκίςΕντείνεται η εμπλοκή των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στα ιμπεριαλιστικά σχέδια της ΕΕ, καθώς ο πόλεμος εξαπλώνεται στη Μέση Ανατολή και θεριεύουν οι ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί για τον νέο σχεδιασμό της από την σκοπιά της εξασφάλισης των γεωστρατηγικών τους συμφερόντων.
Η άθλια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και πιο συγκεκριμένα οι Τσίπρας-Καμμένος-Κοτζιάς θέλουν να τονίσουν την σταθερότητα της επιλογής τους να συμμετάσχουν στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις. Διεκδικώντας αναβάθμιση του ρόλου του ελληνικού κράτους ως περιφερειακής ιμπεριαλιστικής δύναμης στην Ανατολική Μεσόγειο.

Στρατός και Ατομικά Δικαιώματα

Οι στρατιωτικοί, μόνιμοι και κληρωτοί, ως ειδική κατηγορία κρατικών οργάνων με σημαντική ισχύ αλλά και με επαχθέστερες υποχρεώσεις τελούν σε ειδική κυριαρχική σχέση. Στις κατηγορίες πολιτών που τελούν σε αυτή τη σχέση με το κράτος επιβάλλονται αυξημένες υποχρεώσεις ενώ ταυτόχρονα περιορίζονται τα συνταγματικά τους δικαιώματα ή απαγορεύεται η άσκηση τους για να μην τεθεί σε κίνδυνο η ύπαρξη ή η ομαλή λειτουργία των θεσμών. Ας δούμε ορισμένα ατομικά δικαιώματα και πως αυτά εμφανίζονται στη ζωή ενός στρατιωτικού.

Ψήφισμα της ανοιχτής σύσκεψης που διοργανώθηκε από την Πρωτοβουλία αποστράτων για την υπεράσπιση του δικαιώματος στην Κοινωνική Ασφάλιση

Οι φορείς αποστράτων, αλλά και μεμονωμένοι συνάδελφοι που συμμετείχαμε στη σύσκεψη της Πρωτοβουλίας αποστράτων για την υπεράσπιση του δικαιώματος στην Κοινωνική Ασφάλιση που διοργανώθηκε στην Αθήνα, την Δευτέρα 9 Νοέμβρη 2015, εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στους απόστρατους και εν ενεργεία συναδέλφους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, στα μέλη των οικογενειών τους αλλά και στον Ελληνικό λαό. Ένα λαό, που δοκιμάζεται βαρύτατα απ’ τις επιπτώσεις των αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης, της Ε.Ε., του Δ.Ν.Τ., που με μορφή χιονοστιβάδας καθημερινά, υποβαθμίζουν δραματικά τη ζωή μας. 

Να γιατί εμπλεκόταν το Ισραήλ στον εμφύλιο του Σουδάν!

Πρώην πράκτορας της ισραηλινής υπηρεσίας πληροφοριών Mossad, ο David Ben-Ozil, αποκάλυψε πρόσφατα ότι το Ισραήλ έλαβε μέρος στον εμφύλιο πόλεμο του Σουδάν μεταξύ της κυβέρνησης της χώρας και των δυνάμεων των αυτονομιστών στα νότια της χώρας, μεταξύ των ετών 1969 και 1971, όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων «Anadolu».
Σε ένα νέο βιβλίο, ο Ben-Ozil ισχυρίζεται ότι ο ίδιος και αρκετοί συνάδελφοί του πήραν ενεργά μέρος στον πόλεμο στο πλευρό του ηγέτη των αυτονομιστών, Joseph Lagu. Υπενθυμίζεται, ότι το Νότιο Σουδάν είναι πλέον ανεξάρτητη χώρα. Ο Ben-Ozil δήλωσε, ότι το Ισραήλ, βοήθησε στην υπονόμευση του σουδανικού στρατού στον πόλεμο, εκπαιδεύοντας αυτονομιστές, ενώ προμήθευε με όπλα και βοηθητικό προσωπικό.
Το Ισραήλ φέρεται επίσης να βοήθησε τους αυτονομιστές για να δημιουργήσουν μικρές ταξιαρχίες μαχητών και κατασκεύασε αεροδρόμιο για να μεταφέρει όπλα απευθείας στους αντάρτες με αεροπλάνα!

Ολοκληρώθηκε η ασκηση Κύπρου - Ισραήλ

Πραγματοποιήθηκε την 05 Νοεμβρίου 2015 η κοινή στρατιωτική άσκηση της Εθνικής Φρουράς με τις Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ «ΟΝΗΣΙΛΟΣ – ΓΕΔΕΩΝ – 2/2015».
Η άσκηση διεξήχθη εντός του F.I.R Λευκωσίας και σε αυτήν συμμετείχαν μαχητικά αεροσκάφη της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας, επιθετικά ελικόπτερα των Πολεμικών Αεροποριών Κύπρου – Ισραήλ, επίγειες δυνάμεις και δυνάμεις αεράμυνας της Εθνικής Φρουράς.

Οι κύριες εξελίξεις στο Πολεμικό Ναυτικό

Έπειτα από την άμεση ανάμειξη του Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ) στο ναυπηγικό πρόγραμμα των τριών υποβρυχίων Type 214 (κλάση Παπανικολής) και αναβάθμισης ενός υποβρύχιου Type 209/1200 (κλάση Ποσειδών), καθώς και την πλήρη ολοκλήρωση επιτυχημένων δοκιμών των δύο εξ αυτών, ακολούθησε η ένταξη των του δεύτερου σκάφους Type 214, του "Πιπίνος" καθώς και του μοναδικού στον κόσμο αναβαθμισμένου υποβρυχίου του τύπου με ικανότητα αναερόβιας πρόωσης (χάρη στο σύστημα ΑΙΡ - Atmosphere Independent Power) Type 209/1200 "Ωκεανός" στο οπλοστάσιο του Στόλου.

ΠΟΙΕς ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΥΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ανθρωποκτόνος Ρουπακιάς όργανο ενός οργανωμένου σχεδίου της Χρυσής Αυγής Ερωτηματικά για την …αδράνεια της Αστυνομίας προκαλεί κατάθεση στη δίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή της μάρτυρος Αν. Δαμίγου,καταστηματάρχη της περιοχής όπου δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας.

Απίστευτο: Μαζί με τον ΟΛΠ πωλείται & η μισή πόλη!

Μαζί με τον ΟΛΠ πωλείται και ο… μισός Πειραιάς! Απίστευτο και όμως συμβαίνει αφού ο Οργανισμός έχει μια πολύ μεγάλη (αθέατη) περιουσία από ακίνητα στην πόλη και εφόσον προχωρήσει η πώλησή του θα περάσουν στον ιδιώτη- επενδυτή και αυτά!
Η αποκάλυψη, που κάνει το Pireas2day.gr, για την ύπαρξη αυτής της μεγάλης ακίνητης περιουσίας δημιουργεί μείζον θέμα σε σχέση με την πώληση του ΟΛΠ αφού ακόμα πολλά οικόπεδα δεν έχουν εντοπιστεί και φυσικά δεν έχουν αποτιμηθεί, με αποτέλεσμα να μην υπολογιστούν στην αξία του Οργανισμού και θα περάσουν στα χέρια των επενδυτών αντί πινακίου φακής….

«Γιατί δεν μείνατε να πολεμήσετε;»


Όταν καταλάγιασε ο θόρυβος χτες στην Αγκαλιά ρώτησα μια παρέα νεαρούς Σύριους, «γιατί δεν μείνατε να πολεμήσετε;». Καταλάβαινες από τα πρώτα λεπτά πως είχες μπροστά σου μετρημένους ανθρώπους με ζυγισμένα λόγια, με συμπεριφορά άψογη, μια συμπεριφορά που ούτε εγώ δεν ξέρω αν θα είχα μετά από τόσο κατατρεγμό. Αν κάποιος ήταν να σου πει αλήθεια, θα ήταν αυτοί.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Η EUROBANK ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ 7.000 ΕΥΡΩ !!!

patisia-spiti1-750x400
Στη φωτογραφία μπορείτε να δείτε ένα σπίτι 40 τμ στα Πατήσια, σε κεντρικότατο δρόμο, να πωλείται μόλις προς 7.000 ευρώ !!!

Αυτή είναι η νίκη που ψάχνουμε


spain-social-housing-evictions
Είναι βέβαιο πως έρχονται οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας. Η βεβαιότητα για τις κατασχέσεις και τους πλειστηριαμούς δεν προκύπτει από το ότι έχουν ήδη ψηφιστεί, ούτε επειδή πιέζει το Eurogroup: Μόνο και μόνο που ο Αλέξης Τσίπρας εγγυήθηκε προσωπικά την προστασία της πρώτης κατοικίας, είναι βέβαιο πως έρχονται οι κατασχέσεις.Οι κατασχέσεις πρώτης κατοικίας θα γίνουν για να συμμορφωθούν οι υπόλοιποι πολίτες αλλά και για να μαζέψουν τα σπίτια, όπως είναι ο στόχος τους.

kozan.gr: Χαμός στο περιφερειακό συμβούλιο: Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί για την ΑΡΙΣΤΕΡΑ από τον περιφερειακό σύμβουλο, της Χρυσής Αυγής, Νίκο Κουρκούτα – Ξέσπασαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Αριστεράς (Βίντεο 7′)


002
Πρωτοφανής ένταση και χαρακτηρισμοί σημειώθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του Ν. Κουρκούτα, περιφερειακού συμβούλου της Χρυσής Αυγής, σχετικά με την έκδοση ψηφίσματος κατά των δηλώσεων του Νίκου Φιλη. Ο κ. Κουρκούτας επικαλούμενος άρθρο του Ριζοσπάστη το 1935, που αναφερόταν στη μικρασιατική εκστρατεία, κατηγόρησε την Αριστερά για εσχάτη προδοσία, αντιπαράβαλλοντάς το και με τις πρόσφατες επίμαχες δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας Ν. Φίλη. Χαρακτήρισε το ψήφισμα, που πρότεινε η παράταξη του Γ. Δακή, πολύ “φτωχό” στις εκφράσεις του, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Υπό άλλες συνθήκες θα έπρεπε να ζητήσει ακόμη και τον τυφεκισμό του”. Δείτε τι ακολούθησε:
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ KOZAN.GR

Ειδομένη: Η γυναίκα με τα μαύρα μάτια

Ειδομένη 8 Νοεμβρίου, πρωί
Γυναίκες και άνδρες κοιμούνται εξαντλημένοι στα λιβάδια, άλλοι περιμένουν έξω από τα λεωφορεία που έχουν σχηματίσει ήδη από το βράδυ ουρά 1,5 χιλιομέτρου και άλλοι πάνω στις ράγες των τρένων. Ένα παιδί πειράζει τα μαλλιά του πατέρα του που έχει ξαπλώσει στο οδόστρωμα πιο κάτω τέσσερις μαμάδες έχουν μετατρέψει μια κουβερτούλα σε κούνια για ένα μωρό που γελάει. Περίπου δέκα χιλιάδες πρόσφυγες βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην Ειδομένη, οι περισσότεροι χωρίς να έχουν πρόσβαση σε νερό και τροφή για πολλές ώρες μέχρι να φτάσει η σειρά τους να μπουν στον καταυλισμό πρώτης υποδοχής. Οι εθελοντές υπολόγιζαν πως μέχρι το βράδυ θα φτάσουν τους 23.000.

Σκέψου να μην ήταν άθεος δηλαδή…by Jo Di Graphics

Σκέψου να μην ήταν άθεος δηλαδή…by Jo Di Graphics.   http://info-war.gr/

ΗΠΑ ΓΙΑ DNA: ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΕΡΕΥΝΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ ΜΕ ΑΚΥΡΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!


Σχόλιο της Αντωνίας Λεγάκη, μάχιμης δικηγόρου, μελος της ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗ 
Για πολύν καιρό διαφημίζεται ως το απόλυτο στοιχείο, όχι μόνο αθωότητας αλλά και ενοχής! Καταδικάζονται άνθρωποι σε δεκάδες χρόνια κάθειρξη, με μοναδικό στοιχείο την ανεύρεση DNA τους σε έναν τόπο. (όταν βέβαια πρόκειται για τεστ πατρότητας, όλοι ξέρουν ότι μόνο η αρνητική απάντηση είναι βέβαιη). Κι όλα αυτά επειδή, το τελελευταίο εργαστήριο κρατικής υπηρεσίας, παραγγέλνει μηχανήματα αξίας από 100.000 ευρώ και άνω (πολύ άνω). Οι σοβαροί γενετιστές δημοσιεύουν άρθρα μαχόμενοι για τον αποκλεισμό του DNA ως στοιχείου ενοχής και την αποδοχή του μόνο ως στοιχείου αθωότητας.