Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

η Γαλλία βομβαρδίζει την «πρωτεύουσα» του ISIS

Ράκα
Σφοδρούς βομβαρδισμούς στην «πρωτεύουσα» του Ισλαμικού Κράτους εξαπέλυσαν πριν από λίγη ώρα γαλλικά πολεμικά αεροσκάφη, σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργείου Άμυνας της Γαλλίας.

Μέχρι στιγμής, τα γαλλική αεροσκάφη έχουν πλήξει τη συριακή πόλη Ράκα με τουλάχιστον 20 βόμβες, ενώ στις γαλλικές επιχειρήσεις συμμετέχουν δέκα πολεμικά αεροπλάνα.
Από τους βομβαρδισμούς, όπως έχει γίνει γνωστό, έχουν πληγεί το κέντρο ελέγχου και διοίκησης των τζιχαντιστών, όπως επίσης κέντρα ανεφοδιασμού κι εκπαίδευσης στρατιωτών.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ


Μεγάλη εξόρμηση πραγματοποίησε την Κυριακή 15/11, το  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων.
Χιλιάδες ενημερωτικά κείμενα μοιράστηκαν σε γονείς και στρατευμένους σε Αυλώνα-Θήβα-Ναύπλιο.
Ταυτόχρονα είχαμε τη δυνατότητα να συνομιλήσουμε μαζί τους για τα ζητήματα της υποχρεωτικής στράτευσης, τις συνθήκες που βιώνουν και το κόστος αυτής, τον εκμεταλλευτικό ρόλο της και τους κινδύνους που κρύβει. 
Επίσης, έντονος ήταν ο προβληματισμός όλων για τις δραματικές εξελίξεις στη Γαλλία. Είναι ενδεικτικό και εντυπωσιακό ότι γενική ήταν η καταδίκη της προοπτικής ενός νέου τρομοκρατικού πολέμου και της συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε αυτόν. 

Οι ψεύτικες φωτογραφίες των επιθέσεων στο Παρίσι





http://info-war.gr/
Όπως φαίνεται τα ελληνικά ΜΜΕ δεν ήταν τα μόνα που έχασαν τη μάχη της ενημέρωσης αρχίζοντας να μεταδίδουν κάθε πληροφορία και παραποιημένη φωτογραφία που έβρισκαν στο Ιντερνετ.

ΒΙΝΤΕΟ-"Ήμασταν έτοιμοι": Αντιτρομοκρατικής Άσκηση με θέμα «Επιθέσεις Multi-Site» πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα στο Παρίσι τρομοκρατικών επιθέσεων

paris-military-exercise-634x350Patrick Pelloux revealed on national radio on Saturday that the French military conducted a “multi-site” military exercise in Paris on the same day as the Paris attacks on November 13.
He said that the Paris emergency services were so well prepared, because “by chance” they had been planning for a similar scenario.
“By chance”, (le hasard a fait”) in the morning at the Paris SAMU (EMT), a multi-site attack exercise had been planned.”
“So we were prepared. What needs to be known is there was a mobilisation of police forces, firemen, EMTs, associations who came [to participate] and we tried to save as many people as possible.”
TV Broadcast

Σαουδική Αραβία: Χορηγός του τζιχάντ, φίλος της Δύσης

Ο μέγας χρηματοδότης του πιο φανατικού σουνιτισμού και προνομιακός σύμμαχος των ΗΠΑ ελέω πετρελαίου δεν δέχεται πρόσφυγες γιατί «φοβάται» τους τζιχαντιστές
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/09/2015 
Γέλια στο οβάλ γραφείο. Ο πρόεδρος Ομπάμα υποδέχεται περιχαρής τον σαουδάραβα βασιλιά Σαλμάν στην Ουάσιγκτον
Αυτό κι αν είναι υποκρισία. Από τη μία οι σαουδάραβες «γαλαζοαίματοι» στηρίζουν και χρηματοδοτούν με δισ. πετροδολάρια το πιο ακραίο Ισλάμ όπου Γης. Και από την άλλη, κλείνουν τα σύνορά τους στους ομοεθνείς άραβες και ομόθρησκους μουσουλμάνους πρόσφυγες, στο απελπισμένο ανθρώπινο ποτάμι που έχει πλημμυρίσει τη Μεσόγειο και τα περάσματα προς τη Δύση για να ξεφύγει από την κόλαση του εμφυλίου στη Συρία και στο Ιράκ. 

Βίντεο του Σόν Πεν βάζει βόμβα στην Αμερική


Με αφορμή το μακελειό στο Παρίσι, ανασύρουμε παλιότερη δήλωση σε αμερικανική εκπομπή, του γνωστού Αμερικάνου ηθοποιού και σκηνοθέτη, Σον Πεν, που ευχαριστεί ειρωνικά τους Μπους και Τσέϊνι, που δημιούργησαν τον ISIS.

Γαλλικές και Γερμανικές Υπηρεσίεν Πληροφοριών Ήξεραν για την επίθεση στο Παρίσι πριν από ένα μήνα


Paris, France – A national state of emergency has been declared across France after at least six coordinated assaults were staged in Paris, which killed at least 120 people and injured an estimated 200 others.
Startling information has just surfaced that indicates French National Police met with German BKA federal police and German BND federal intelligence service to discuss an imminent pre-planned terrorist attack on Paris weeks ago.
According to a report by SOFREP:

«Νορντ Οστ» - Μπεσλάν - Μπατακλάν: Από τη στήλη Βαντόμ, στη σφαγή των «αμνών»

Γράφει: Γρηγόρης Τραγγανίδας 
Δεν είναι ο τρόμος, Γάλλος» έγραφε ο Ρεμπώ στο «Μια εποχή στην κόλαση». Και είχε δίκιο. Για το 1871. Τότε που ζέσταινε στις χούφτες του το αεικίνητο έμβρυο της εργατικής εξουσίας μαζί με τους Κομμουνάρους στα οδοφράγματα, ανοίγοντας, μέσα σε μόλις μερικές δεκάδες μέρες, ένα παράθυρο στο μέλλον για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Μικρό, όσο μια παρισινή, μποέμικη σοφίτα. Αλλά αρκετό για να τρομάξει τους αστούς της Τρίτης Γαλλικής Δημοκρατίας. Φωτεινό τόσο, όσο χρειαζόταν για να δημιουργήσει ένα ρήγμα στην ιστορία μιας χώρας, την οποία αυτός ο εξεγερμένος, ιδιοφυής έφηβος είχε χαρακτηρίσει ως την «πρωτότοκη θυγατέρα της Εκκλησίας».

Ο ΟΛΑΝΤ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΓΕΩΝΑΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΟΥ ΚΆΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΦΥΛΑΝΕ¨ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!


Είμαστε σε Πόλεμο…Κατεβάζουν την Λεγεώνα οι Γάλλοι στο Παρίσι!
Ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ και ο πρωθυπουργός, Μανουέλ Βαλς, συμμετείχαν σε έκτακτη σύσκεψη του υπουργικού συμβουλίου.

Η αποφασιστικότητα της γαλλικής κυβέρνησης για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, αλλά και για την αντιμετώπιση του Ισλαμικού Κράτους είναι δεδομένη και ήταν ξεκάθαρη στις δηλώσεις του Γάλλου Πρωθυπουργού.

WIKILEAKS – ALERT – ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ «5» – ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ…ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΡΑΞΗ… Ενεργοποιείται Άρθρο του ΝΑΤΟ για Επίθεση στη Συρία… Αποφάσεις στην Αττάλεια, Παρουσία Πούτιν











Video του Guardian εξηγεί τον πόλεμο στην Συρία σε 5′

H επέλαση του Iσλαμικού Κράτους.

H επέλαση του Iσλαμικού Κράτους, αποτελεί τον παράγοντα που τοποθετεί νέα δεδομένα στις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής. Το Barikat μεταφράζει και παρουσιάζει – σε βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους και σε κείμενο - τη συζήτηση του Ταρίκ Αλί με τον ανταποκριτή του Independent στη Μέση Ανατολή, Πάτρικ Κόκμπερν για την εμφάνιση του ISIS, τη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή και την αμηχανία της Δύσης απέναντι στο σκηνικό που διαμορφώνεται. 

Ας κλάψουμε για το Παρίσι αλλά και τα παιδιά της Συρίας που έχουν κι αυτά ψυχή και καθημερινά "Παρίσια"...


Παγώσαμε όλοι γι αυτό το τρομακτικό που συνέβη στην καρδιά του Παρισιού. Και από ανθρώπινη συγκίνηση για τους ανθρώπους που χάθηκαν, αναίτια, αλλά και από φόβο μήπως όλο αυτό το αίμα αγγίξει και εμάς.
Είναι πράγματι φοβερό να περπατάς στο δρόμο, να πηγαίνεις σε μια εκδήλωση ή απλά να κάθεσαι σε ένα καφέ και να σε σκοτώνει ένας τρομοκράτης, φανατισμένος «θρησκευόμενος». Είναι φοβερό να μαθαίνεις από τα ίδια τα θύματα των επιθέσεων που επέζησαν με πόση μανία και μίσος σκότωναν ανθρώπους, παιδάκια, μανάδες, ανθρώπους που δεν έχουν σχέση καν με τα πολιτικά, που μπορεί να μην είχαν ακούσει ποτέ τον όρο «Ισλαμικό Κράτος». Κι όμως τους σκότωναν στο όνομα του «Ισλαμικού Κράτους».


Ο ΟΗΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ Η ΛΕΣΒΟΣ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Η κατάσταση στα ελληνικά νησιά εξαιτίας του μεγάλου κύματος μεταναστών είναι πλέον δραματική.
Περισσότεροι από 800.000 μετανάστες έχουν διασχίσει τη Μεσόγειο Θάλασσα με προορισμό τις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, όπως ανακοίνωσαν την Παρασκευή (13/11/2015) τα Ηνωμένα Έθνη, προειδοποιώντας παράλληλα ότι η Λέσβος κινδυνεύει να βυθιστεί στο χάος, αφού χιλιάδες άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά, αναγκάζονται να κοιμούνται στο δρόμο.

«Πλαστό το συριακό διαβατήριο που βρέθηκε»

AP Photo/Thibault Camus
Συντάκτης: efsyn.gr
Το συριακό διαβατήριο το οποίο βρέθηκε κοντά στη σορό του ενός από τους δράστες αυτοκτονίας που βρέθηκε στο στάδιο «Stade de France» ενδέχεται να είναι πλαστό, μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα πηγή από υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ.
Συγκεκριμένα, Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS News ότι το διαβατήριο αυτό μπορεί να είναι πλαστό. Ο αριθμός του δεν αντιστοιχεί σε κανένα διαβατήριο που έχει εκδοθεί από τις αρχές της Συρίας και η φωτογραφία δεν αντιστοιχεί στο όνομα του κατόχου, εξήγησε.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλεια του Γιώργου Ανανδρανιστάκη


Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και συναγωνιστές του ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 για την απώλεια του Γιώργου Ανανδρανιστάκη.

Μακελειό στο Παρίσι: Αναγνωρίσθηκαν 3 Γάλλοι δράστες των επιθέσεων. Γνωστός στις αρχές ο ένας.


Τρείς από τους τουλάχιστον 8 δράστες των αιματηρών τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι ταυτοποίησαν οι γαλλικές διωκτικές αρχές. Και οι τρεις ήταν Γάλλοι πολίτες. Ο ένας γνωστός, με φάκελο ισλαμιστή, οι άλλοι δύο ζούσαν στις Βρυξέλλες.
Ο 29χρονος Γάλλος Omar Ismaïl Mostefai, σεσημασμένος από τις αρχές για τις σχέσεις του με το ριζοσπαστικό Ισλάμ, είναι ο ένας από τους 8 δράστες που αναγνωρίσθηκε. Κατοικούσε στο προάστιο του Παρισιού Courcouronnes. Είχε ποινικό μητρώο και είχε σημανθεί από τις αρχές ως εξτρεμιστής ισλαμιστής από το 2010. Δεν είχε συνδεθεί όμως με συγκεκριμένη δράση.
Σε αστυνομική έρευνα έχει τεθεί όλη η οικογένεια του, ενώ από ένα Συριακό διαβατήριο που βρέθηκε στο τόπο των επιθέσεων, προκύπτει ότι ο κάτοχός του πέρασε στην Ευρώπη στις 3 Οκτωβρίου μέσω της Λέρου.

Η «Πανουσιάδα», οι Προβοκάτσιες, η ΕΥΠ και στην μέση χοντρό μαγιόκο

Του Γ. Γ.
«Το ουσιαστικό, κύριε Υπουργέ, είναι ότι δεν πιστεύω πως μπορείτε να μας δώσετε μια διαβεβαίωση ότι δεν παρακολουθούνται τα τηλέφωνα, δεν μπορείτε να μας δώσετε μια διαβεβαίωση ότι ακόμα και εσείς μπορείτε να ελέγξετε τη δράση κυκλωμάτων μέσα στην ΕΥΠ».
Τσίπρας προς Παπουτσή. Βουλή 9 Δεκέμβρη 2011
Εισαγωγικά δυο σημειώσεις. Επρεπε να φύγουν οι τρισκατάρατες δεξιές κυβερνήσεις, να ρθει στην εξουσία η «αριστερή» κυβέρνηση ώστε να εισακουστούν οι παραινέσεις του μπλοκ μας και να μην γίνονται ρόμπες ξεκούμπωτες τα καλόπαιδα που συχνάζουν στο «ευαγές ίδρυμα» της Κατεχάκη. 

ΕΕ: Μιλά ήδη για ενίσχυση της «μάχης κατά της τρομοκρατίας» με «όλα τα μέσα» Συγκαλείται έκτακτο Συμβούλιο Υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ την Παρασκευή 20/11

Διεργασίες για την «ενίσχυση σε όλα τα επίπεδα της μάχης κατά της τρομοκρατίας» και «με όλα τα μέσα» δηλώνει ήδη ότι «τρέχει» η Ευρωπαϊκή Ένωση, ως «απάντηση» στις πολύνεκρες επιθέσεις της περασμένης Παρασκευής στο Παρίσι, αλλά και στο φόντο βεβαίως των εντεινόμενων ενδοϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Ανατολικής Μεσογείου.

EKTAKTO TΩΡΑ - Αίγυπτος: Νεκροί πρόσφυγες από επίθεση ενόπλων Η επίθεση έγινε στη χερσόνησο του Σινά. Πως συνδέεται η δολοφονική επίθεση με την πτώση του ρωσικού αεροσκάφους.


Η αστυνομία της Αιγύπτου εντόπισε δεκαπέντε πτώματα Αφρικανών μεταναστών στην περιοχή του Σινά, οι οποίοι όπως

διαπιστώθηκε δέχτηκαν επίθεση από άγνωστη ένοπλη ομάδα.
Οκτώ ακόμα πρόσφυγες βρέθηκαν ζωντανοί αλλά τραυματισμένοι και μεταφέρθηκαν σε κοντινά νοσοκομεία για να τους παρασχεθεί ιατρική φροντίδα.
Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία η επίθεση έγινε κοντά στην πόλη Ράφα, η οποία βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Γάζα.

Γαμώτο, ξέχασα το διαβατήριο

CT2tnytXIAAQqzQΤις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο Ιντερνετ η γελοιογραφία ενός Άραβα σκιτοσγράφου, που σατιρίζει την ευκολία με την οποία τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αποδέχτηκαν άμεσα την πληροφορία ότι ένας από τους δράστες των φρικτών επιθέσεων στο Παρίσι ήταν Σύρος πρόσφυγας, που πέρασε από τα ελληνικά σύνορα. Γαμώτο, γράφει η λεζάντα, ξέχασα το διαβατήριο.
Το σκίτσο θα μπορούσε εύκολα να ενταχθεί στις δεκάδες θεωρίες συνωμοσίας, που κυκλοφορούν τα τελευταία 24ωρα αφού υπονοεί ότι η παρουσία ενός συριακού διαβατηρίου στον τόπο της επίθεσης είναι τουλάχιστον ύποπτη. Είναι πολύ πιθανό να είναι θεωρία συνωμοσίας.

Παιδιά ενός κατώτερου Θεού.. Γι αυτά δεν μαυροφορέσαμε. Δεν είναι ''in'', δεν πουλάνε!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ FRIK
Βεβαία αυτοί δεν είναι άνθρωποι... αυτοί δεν είναι ψυχές...???? 
και βεβαία κακό που πέθαναν στο Παρίσι... για την Βηρυτό ούτε κουβέντα...
και για τις αθώες ψυχές τίποτα!
ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ...
ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
http://www.oparlapipas.com/

Σε σύγχρονη δουλεία (ντοκιμαντέρ)

gaitis
Ένα μεγάλο κομμάτι της ανθρωπότητας προσπαθώντας να απαντήσει ή να βρει νέα ταυτότητα στο χάος που παραγάγετε από την κρίση του κυρίαρχου συστήματος που είναι οικονομική,  περιβαλλοντική, κοινωνική, θεσμική και πολιτισμική προσφεύγει στους μεσσιανισμούς προτέρων δογμάτων ή σε έναν “νέο” ανορθολογισμό.
Ο οποίος άνθισε τόσο στον Βορρά όσο και στον Νότο, περίπου την τελευταία εικοσιπενταετία του 20ού αιώνα, έχει προσλάβει ποικίλες μορφές, οι οποίες κυμαίνονται από την αναβίωση, σε ορισμένες περιπτώσεις, των παλαιών θρησκειών (Χριστιανισμός, Ισλαμισμός, ασιατικών θρησκειών κ.ά.) έως την εξάπλωση διαφόρων ανορθολογικών ρευμάτων, μυστικισμός, πνευματισμός, αστρολογία, εσωτερισμός, νεοπαγανισμός, «Νέα Εποχή», πρωτογονισμός, θεοσοφισμός κλπ.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ: Θάνατος δίχως σύνορα-παγκόσμιος κοινωνικός πόλεμος

Γάλλοι στρατιώτες σε αντιτρομοκρατικά μέτρα στον Πύργο του Άιφελ10 Μήνες μετά το δολοφονικό χτύπημα στα γραφεία της εφημερίδας Charlie Ebdo, η Γαλλία βυθίζεται ξανά στο αίμα, μετά τη νέα επίθεση του ISIS στο Παρίσι, με πάνω από 150 νεκρούς με έξι επιθέσεις, και τουλάχιστον 200 τραυματίες εκ των οποίων οι 80 σοβαρά. Σφαγή, τρόμος, ο Ολάντ ψελλίζει ότι θα τσακίσει την τρομοκρατία και κλείνει τα σύνορα ενώ οι οπαδοί της εθνικής Γαλλίας τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο, η Πολωνία κλείνει και αυτή τα σύνορα. Οι φασίστες βγαίνουν στους δρόμους και χτυπούν κάθε μετανάστη.

Communists form guerrilla group in Lebanon to fight back against ISIS

Fighters of the Lebanese Communist Party formed a guerrilla group to patrol the Beqaa Valley in the east of the country, RT’s Paula Slier reports.

How This Shitty Jet Could Provide 23 Years of Free College for Everyone


$1.45 trillion is a lot of money. That’s the estimated total cost of the F-35 Joint Strike Fighter, which can’t even fire its own gun until 2019 due to software issues. It’s also the estimated cost of providing tuition-free public higher education for every student in the US until 2039. Which one would you choose?
The F-35 is the epitome of Pentagon waste and cronyism. The US has already spent roughly $400 billion on the jet, made by top defense contractor Lockheed Martin. The Pentagon has already promised to buy 2,443 jets for the Air Force, Navy, and Marines in an effort to “modernize” the current fleet of fighter jets.

"Ανοιχτή Πόρτα": Οι Γάλλοι ανοίγουν στα σπίτια τους για να φιλοξενήσουν εκείνους που δεν μπορούν να επιστρέψουν στα δικά τους


Η απαγόρευση κυκλοφορίας που επιβλήθηκε μετά τις πολλαπλές τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, βρήκε πολλούς Γάλλους μακριά από τα σπίτια τους. 
Εδώ και λίγη ώρα έχει ξεκινήσει το hashtag #porteouverte στο twitter (δηλ. ανοιχτή πόρτα), ώστε όποιος επιθυμεί να φιλοξενήσει κάποιον στο σπίτι του ή αν αναζητά καταφύγιο γι' αυτή τη δύσκολη νύχτα, να βρει τρόπο διαφυγής από τους επικίνδυνους δρόμους του Παρισιού.
http://www.enallaktikos.gr/



Η Εκκλησία Κρήτης, η ΜΚΟ της και το 1 εκατ. € για φιλανθρωπίες που έκανε "Άρχοντα" τον Β. Κεγκέρογλου! (έγγραφα)

Η φωτογραφία είναι παλιότερη, με διαφορετική σύνθεση της Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης. Ήδη μερικοί από τους ιεράρχες που απεικονίζονται δε βρίσκονται στη ζωή. Δείχνει όμως ένα εκκλησιαστικό"τυπικό" που μοιάζει να είναι μακριά από το καθημερινό πρόβλημα του πολίτη. Ειδικά στη σημερινή εποχή. Αυτό ίσως εξηγεί και τις ανεξήγητες - για πολλούς προκλητικές- πρωτοβουλίες της κρητικής Εκκλησίας. Η φωτογραφία είναι από συνεδρίαση της Συνόδου μέσα στον Άγιο Μηνά, το 2005.

Έγκλημα στο Παρίσι: Φονταμενταλισμός με γαλλικό πρόσωπο;

Από την εκπομπή Zona Rosa με τον Σταύρος Πανούση και ο Χρήστο Αβραμίδη:
Παρίσι
«Αυτό που έγινε στο Παρίσι αποτελεί αναμφίβολα ένα έγκλημα με πολλά θύματα, αλλά και…ενόχους. 
Σε ένα ρεπορτάζ που συζητήθηκε πολύ, αναφορικά με την σχέση του Γαλλικού κράτους με τους τρομοκράτες, φαίνεται ότι τα όπλα που έστελνε η Γαλλία για την ανατροπή του Άσαντ, έφτασαν και στα χέρια φονταμενταλιστών οι οποίοι με την ισχυροποίησή τους μπορούν να πραγματοποιούν τρομοκρατικές ενέργειες σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Ο πόλεμος είναι (και) εδώ


Η τρομοκρατική κτηνωδία στο Παρίσι,δεν είναι τίποτε περισσότερο από την προσπάθεια «μεταφοράς» του πολέμου που διεξάγεται με αγριότητα στη Συρία εδώ και κάποια χρόνια. Πρόκειται, θα μπορούσε κάποιος να πει για μια «πολεμική» επιχείρηση στα μετόπισθεν του «εχθρού». Γιατί η Γαλλία (και γενικότερα η Ευρώπη) είναι, βλέποντας τα πράγματα από την πλευρά του λεγόμενου Ισλαμικού Κράτους, ένας από τους εχθρούς.

freepen.gr-ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ...

Πότε επιτέλους θα ξυπνήσουμε; Πότε επιτέλους θα καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει; Πότε επιτέλους θα αντιδράσουμε στην πλύση εγκεφάλου, και θα απαιτήσουμε το αυτονόητο:

ΕΞΩ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!!!!

ΕΞΩ Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ

ΕΞΩ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΞΩ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

ΕΞΩ Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ

ΕΞΩ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!

Ο ΕΜΠΟΡΟΣ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΧΩΡΩΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ-Φ. Ολάντ: «Πράξη πολέμου» οι επιθέσεις – Τριήμερο πένθος στη Γαλλία (vid)

Ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ δήλωσε σήμερα πως οι αιματηρές επιθέσεις στο Παρίσι, από τις οποίες έχασαν χθες το βράδυ τη ζωή τους 128 άνθρωποι και 250 τραυματίσθηκαν, ήταν «μια πράξη πολέμου» που οργανώθηκε στο εξωτερικό από το Ισλαμικό Κράτος με εσωτερική βοήθεια.
Η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις στο Παρίσι με επίσημη δήλωσή της.

Πράκτορας των ΗΠΑ, της Μ. Βρετανίας και του Ισραήλ ο ηγέτης των ισλαμοφασιστών της ISIS

Ας θυμηθούμε μια περασμένη ανάρτησή μας.
Είναι ο Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάτι. Ο ηγέτης της ισλαμοφασιστικής δολοφονικής οργάνωσης ISIS, που αφού ξαμολύθηκε για να συμβάλλει στην ανατροπή του Άσαντ στη Συρία, τώρα τραβάει τον δρόμο της, σπέρνοντας τον τρόμο και χύνοντας αίμα πέραν των ορίων που καθόρισαν τα αφεντικά της.
Όπως, λοιπόν, αποκάλυψε ο πρώην πράκτορας της NSA και της CIA Έντουαρντ Σνόουντεν, ο ηγέτης της ISIS είχε εκπαιδευτεί στο Ισραήλ. Αποκάλυψε, επίσης, ότι η αμερικανική CIA και η βρετανική μυστική υπηρεσία συνεργάστηκαν με την ισραηλινή Μοσάντ για να δημιουργήσουν μια τρομοκρατική οργάνωση που να είναι σε θέση να προσελκύσει όλους τους εξτρεμιστές του κόσμου σε ένα μέρος, χρησιμοποιώντας μια στρατηγική που ονομάζεται «φωλιά του σφήκας», για την αποσταθεροποίηση όσων αραβικών χωρών δεν υπόκεινται σε αμερικανικό έλεγχο.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΡΙΣΙ: Σε ποιες ευρωπαϊκές χώρες κινήθηκαν οι δύο τρομοκράτες που πέρασαν από Λέρο

Image
Μεγάλος θόρυβος προκλήθηκε από το γεγονός ότι όπως όλα δείχνουν δυο από τους τρομοκράτες που χτύπησαν στο Παρίσι,είχαν περάσει από τη Λέρο. 
Είτε από ελληνικό έδαφος θα περνούσαν στην Ευρώπη ,είτε από ιταλικό. 
Και γι΄ αυτό προκαλεί εντύπωση ότι κάποιοι δείχνουν να επικεντρώνουν με επιμονή στο γεγονός ότι οι δύο τρομοκράτες πέρασαν αφού καταγράφηκαν από ελληνικό έδαφος.

Έτσι έδρασαν οι φονταμενταλιστές μουσουλμάνοι στο Παρίσι

Image
Το σχέδιο των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι αποκάλυψε ο γενικός εισαγγελέας Φρανσουά Μολέν.
Σύμφωνα με όσα είπε στους δημοσιογράφους:
•Οι τρομοκράτες έδρασαν σε τρεις ομάδες,οι οποίες διαχωρίστηκαν στη περιοχή μεταξύ του Stade de France και του Μπατακλάν .
•Χρησιμοποίησαν ένα μαύρο Seat και ένα μαύρο Polo VW.
•Ένα από τα οχήματα ανήκε σε Γάλλο πολίτη που πέρασε από έλεγχο στα γαλλοβελγικά σύνορα μαζί με άλλους δύο.