Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ: Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ 21 ΚΑΨΟΝΙΑ-ΒΑΝΑΥΣΟΤΗΤΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ 4ΕΤΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ!

Ο ΥΕΘΑ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΕΣ ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ
http://diktiospartakos.blogspot.gr/2015/11/401_22.html
Τα καψόνια και οι βαναυσότητες στις Στρατιωτικές Σχολές αποτελούν καθεστώς. Η ακραία σωματική βία και ο απεχθής ψυχολογικός κυρίως πόλεμος γίνεται συντεταγμένα και οργανωμένα. Πρωταγωνιστές δεν είναι άλλοι από τους σπουδαστές παλαιότερων ετών, που έχουν την πλήρη κάλυψη των αρμοδίων αξιωματικών και των διοικητών των Σχολών.

Στο 643 ΤΕ στα Καρδάμυλα Χίου βλέπουν τους φαντάρους ως ευρώ! Όταν οι Στρατιωτικοί έχουν εμπορικό δαιμόνιο και εκμεταλλεύονται τους φαντάρους

Πριν από λίγες μέρες ο ΑΓΕΣ Τελλίδης τοποθετήθηκε δημόσια για τα οικονομικά προβλήματα που επιβαρύνουν σε τεράστιο βαθμό το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων. Είναι πλέον δραματικές οι συνθήκες στην καθημερινότητα των μονάδων, αφού όχι μόνο γίνονται τεράστιες περικοπές στα λειτουργικά έξοδα, αλλά επιπλέον εκατομμύρια ευρώ καταλήγουν σε παρελάσεις, λειτουργία άχρηστων στρατοπέδων, ασκήσεις με πραγματικά πυρά που θέτουν σε κίνδυνο την ζωή του προσωπικού και συμμετοχές σε ασκήσεις-αποστολές των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ.

ΚΑΨΟΝΙΑ εκτός ορίων σε Ναυτικών Δοκίμων και Σχολή Ευελπίδων! Παραιτηση και νοσηλεία πρωτοετών!

Image“Επιδημία” καψονιού στις στρατιωτικές σχολές. Μετά από την αποκάλυψη του Onalert.gr για την περίπτωση της ΣΤΥΑ,άλλες δύο σοβαρότατες καταγγελίες γίνονται για την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και για την Σχολή Ευελπίδων! Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, είναι προφανές ότι το ΓΕΕΘΑ θα πρέπει να κάνει σοβαρή έρευνα για το τι συμβαίνει. Και μεταξύ άλλων θα πρέπει να πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων την πρόχειρη “έρευνα” που είχε κάνει παλαιότερα το ΓΕΕΘΑ , για το πραγματικό μέγεθος της διείσδυσης φασιστικών στοιχείων στις Ένοπλες Δυνάμεις και στην στρατιωτικές σχολές. Μια έρευνα …εξπρές που δεν βρήκε τίποτα μεμπτό!

ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ertopen.com το Σαββάτο 21/11

Image
Για μια ακόμη φορά το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ φιλοξενείται  από τους συναγωνιστές της ΕΡΤΟΠΕΝ

Θέμα της σημερινής μας παρέμβασης «Η Γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων ενώ ετοιμάζεται ο νέος πόλεμος κατά της τρομοκρατίας εντός και εκτός Ε.Ε.»
Τις μουσικές επιλέγει
Φίλοι Ακροατές, ας κάνουμε μια στάση στην ΚΩ, για να δούμε ποιες είναι πραγματικά οι Διαταγές του Στρατού για την αντιμετώπιση των μεταναστών – Πως καλλιεργείται η ρατσιστική μισαλλοδοξία στους φαντάρους στην Κω!

Καταγγελία του Συντονισμού για Προσφυγικό/Μεταναστευτικό: Τα σωματεία δεν είναι ευπρόσδεκτα από τους υπεύθυνους, στο Παλαί Γαλατσίου

Την Παρασκευή, 21 Νοέμβρηαντιπροσωπεία εργαζόμενων και φοιτητών από το Συντονισμό Σωματείων, Φοιτητικών Συλλόγων και Συλλογικοτήτων για το Προσφυγικό, επισκέφτηκε το Παλαί  για να μεταφέρει διάφορα είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες. Είχαν συγκεντρωθεί από τον κόσμο στον οποίο απευθύνθηκαν τα σωματεία και άλλες συλλογικότητες (εργαζόμενοι, μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί), πέντε αυτοκίνητα, ένα μικρό κι ένα μεγάλο φορτηγό με τρόφιμα, ρούχα και κλινοσκεπάσματα.

Διαδηλώσεις υποστήριξης των προσφύγων και ενάντια στο κράτος έκτακτης ανάγκης του Ολαντ στη Γαλλία!

Des gendarmes font face à des dizaines de personnes manifestants en soutien aux migrants et contre l'état d'urgence à Paris le 22 novembre 2015
Des centaines de manifestants en soutien aux réfugiés et contre l’état d’urgence 
Des centaines de manifestants en soutien aux réfugiés et contre l’état d’urgence

Τη Σούδα επισκέφθηκε το βαρύ αντιτορπιλικό των ΗΠΑ Donald Cook

Το βαρύ αντιτορπιλικό των ΗΠΑ Donald Cook (DDG 75) βρέθηκε τις προάλλες στην αμερικανική βάση της Σουδας , στο πλαίσιο μιας προγραμματισμένης επίσκεψης. 
Το Donald Cook, είναι ένα Arleigh Burke κατηγορίας σκάφος με ισχυρούς πυραύλους και έχει κύρια βάση την Rota, Ισπανίας, απ΄όπου διεξάγει μια περιπολία ρουτίνας στην περιοχή ευθύνης του 6ου Στόλου των ΗΠΑ. 

Το "Σαρλ ντε Γκωλ" ξεκινά τις επιχειρήσεις εναντίον του ISIS

Από τη Δευτέρα το αεροπλανοφόρο Σαρλ ντε Γκωλ θα μπορεί να συμμετέχει στις στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, δήλωσε νωρίτερα ο υπουργός Άμυνας της χώρας Ζαν Ιβ Λε Ντριάν, ο οποίος απέκλεισε την αποστολή ειδικών δυνάμεων στο μέτωπο.
Το Σαρλ ντε Γκωλ, που έχει πλέει ήδη στην ανατολική Μεσόγειο, «θα μπορεί, μαζί με τα μαχητικά που βρίσκονται σε εκείνο, να συμμετέχουν στις επιχειρήσεις από τη Δευτέρα» επιβεβαίωσε ο Λε Ντριάν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό ραδιοφωνικό δίκτυο Europe 1.

Θρήνος για τον τραγικό θάνατο του 26χρονου ΕΠΟΠ Χρήστου Μπακογιάννη

 Σπαρακτικά μηνύματα στο facebook από τους φίλους του

ΤΟΥΡΚΙΑ: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ HDP

demirtas_3Το παρακράτος του Ερντογάν ξεσαλώνει.
Δολοφονική απόπειρα σε βάρος του αρχηγού του, Σελαχατίν Ντεμιρτάς, καταγγέλλει το αριστερό φιλοκουρδικό Κόμμα Δημοκρατίας των Λαών (HDP) της Τουρκίας.
Το αυτοκίνητο του κ. Ντεμιρτάς, ο οποίος μοιράζεται την προεδρία του κόμματος με την Φιγκέν Γιουκσεγκντάγκ, έγινε, σύμφωνα με το κόμμα, στόχος πυρών, ωστόσο ήταν θωρακισμένο κι ο ίδιος δεν τραυματίστηκε καν. πηγη:kollectnews

ΚΡΙΜΑΙΑ: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης


ImageΟι αρχές της Κριμαίας κήρυξαν την περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά την πλήρη διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, το οποίο παίρνει από την Ουκρανία, εξαιτίας δολιοφθοράς στις γραμμές υψηλής τάσης.
Ουκρανικές πηγές δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσουν ποιος μπορεί να ευθύνεται για τη δολιοφθορά αυτή.
«Στις 22 Νοεμβρίου στις 00:25 σημειώθηκε διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος που έρχεται από την Ουκρανία στην Κριμαία», ανακοίνωσε το παράρτημα στην Κριμαία του ρωσικού υπουργείου Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης.

Η Ατλαντική Συμμαχία θα διεξάγει "ιερό πόλεμο" εναντίον του ισλαμικού κράτους (ISIS): Ο ρόλος του ΝΑΤΟ στην πρόσληψη των ισλαμιστών τρομοκρατών

Σύμφωνα με τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες 
nato unThis article was first published in September 2014. Can we believe Hollande and Cameron? Evidence confirms that NATO is behind the recruitment of “jihadist terrorists 
While NATO leaders in Newport Wales [September 2014] debate the Atlantic Alliance’s role “in containing a mounting militant threat in the Middle East”, it is worth recalling that in 2011 at the outset of the war in Syria,  NATO became actively involved in the recruitment of Islamic fighters.

Ανοίγει το σπίτι του σε σύρους πρόσφυγες ο Μάικλ Μουρ

Ο Μάικλ Μουρ (Φωτογραφία: ΑΠΕ )
Μίσιγκαν
Nα δεχθεί σύρους πρόσφυγες στο σπίτι του στο Μίσιγκαν επιθυμεί ο αμερικανός σκηνοθέτης Μάικλ Μουρ, σύμφωνα με όσα είπε την Παρασκευή, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να διαμαρτυρηθεί για την άρνηση του κυβερνήτη της πολιτείας να δεχθεί πρόσφυγες.

The French Republic Taken Hostage. Who Directs Daesh? France has been a Terrorist State since 2011

paris-legionnairesThe war which has now spread to Paris is incomprehensible for those French citizens who are ignorant of practically all the secret activities of their government in the Arab world, of its unnatural alliances with the Gulf dictators, and its active participation in international terrorism. These policies have never been discussed in Parliament, and the major media have rarely dared to take an interest in them.

Πρόσφυγες στην Ειδομένη: Ας τους λυπηθεί κάποιος (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ο φωτορεπόρτερ Φώτης Φιλαργυρόπουλος βρέθηκε στην Ειδομένη, δε θα ξεχάσει ποτέ αυτό που αντίκρυσε
Όταν ένας φωτογράφος, φωτορεπόρτερ, με πολλά χρόνια στην πλάτη του, που έχει δει χιλιάδες γεγονότα και τα έχει αποθανατίσει με το φακό του λέει… “Ας τους λυπηθεί κάποιος”, τότε μπορείτε να φανταστείτε που πάει η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, πως είναι η ζωή των προσφύγων στην Ειδομένη.

ΟΤΑΝ Ο ΛΑΝΤΕΝ ΗΤΑΝ "ΑΝΤΙ-ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΣ" ΜΑΧΗΤΗΣ!

Lena Papadopoulou
Για πείτε λίγο κάτι για τις αξίες του δυτικού πολιτισμού και το πόσο φταίει το Ισλάμ, να δω κάτι...

Sujoy Mukherjee
1993. In the days when the Western media was telling us how cool this Osama guy is.