Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΤΙΜΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ


Πολιτική κηδεία, αποτέφρωση, και αντί στεφάνων προσφορά χρημάτων σε μετανάστες και πρόσφυγες. Συνοπτικά ο Άνθρωπος αυτός έφυγε περήφανα με ηρωϊκή έξοδο φτύνοντας στη μούρη μια εκφασισμένη κοινωνία, τους διάφορους Άνθιμους και το σιχαμερό τους είδος.

Τώρα ξεκινά η πολεμική επένδυση Η Γερμανία κήρυξε τον πόλεμο στην Συρία βάζοντας 134 δις ευρώ - Το ΝΑΤΟ κάνει στρατιωτική βάση όλη την Τουρκία.

Ενώ η Ευρώπη περίμενε ότι η Μ. Βρετανία θα ήταν αυτή που θα συμμετείχε στην εισβολή στην Συρία πρώτη μετά την Γαλλία, η Γερμανία έκανε προσπέραση και ενέκρινε αποστολή 1,200 Γερμανών στρατιωτών, μιας φρεγάτας που ήδη πλέει προς την Ανατολική Μεσόγειο, αναγνωριστικών αεροσκάφων και ενός αεροσκάφους ανεφοδιασμού.
 Ο πόλεμος των δις ξεκινά
Ο πόλεμος στην Συρία δεν θα είναι πόλεμος ημερών, ούτε μηνών αφού το υπουργικό συμβούλιο της Γερμανίας καθόρισε ότι το κόστος ετησίως για την συμμετοχή της στο πόλεμο εναντίον του ισλαμικού κράτους θα ανέλθει στα 134 δις ευρώ. 

Άθλιες συνθήκες εργασίας των παιδιών με ετήσιο μισθό όσο το κόστος ενός από τα παντελόνια που φτιάχνουν (Photos)

Η σκληρή πραγματικότητα πίσω από τις βιτρίνες των καταστημάτων των «ανεπτυγμένων» χωρών αποκαλύπτεται με χιλιάδες παιδιά να αναγκάζονται να δουλεύουν σε άθλιες συνθήκες με κίνδυνο για την υγεία και την ίδια τους τη ζωή.

Πλάνο Νταβούτογλου-Ακιντζί για Κύπρο: Δύο πολιτείες, ένα ομόσπονδο κράτος Κυπριακό


Ο Τούρκος πρωθυπουργός, Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος είχε σήμερα, Τρίτη, συνομιλίες στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου με τον τουρκοκύπριο ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, δήλωσε ότι μεταξύ της Άγκυρας και της «ΤΔΒΚ» υπάρχει «κοινό πλάνο συνεννόησης» για μια «νέα», όπως είπε, Ομόσπονδη Κυπριακή Δημοκρατία.
Ο Νταβούτογλου σημείωσε ότι η «νέα ομόσπονδη Κυπριακή Δημοκρατία» θα έχει σημασία για την περιοχή και την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην ΕΕ. Τόνισε ότι η Τουρκία είναι έτοιμη να λάβει τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να βρεθεί λύση στο Κυπριακό.
Σύμφωνα με τον κ. Νταβούτογλου, το τελευταίο διάστημα η Ανατολική Μεσόγειος έρχεται στο προσκήνιο με τις κρίσεις.

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις που δεν άλλαξαν τον κόσμο

ΓΑΛΛΙΑ
«Tο γαλλικό αεροπλανοφόρο “Charles de Gaulle” θα κατευθυνθεί στην ανατολική Μεσόγειο για να ενισχύσει τις συμμαχικές επιχειρήσεις εναντίον του ISIS» ανέφεραν εφημερίδες και ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Απόλυτα φυσιολογικό, θα σκεφτεί κανείς, ύστερα από το φρικιαστικό χτύπημα των τρομοκρατών στο Παρίσι.
Μόνο που η συγκεκριμένη είδηση μεταδόθηκε για πρώτη φορά στις 5 Νοεμβρίου, μια εβδομάδα πριν από τις επιθέσεις του ISIS στη γαλλική πρωτεύουσα.

Τρόμος στην στην κυβέρνηση των ΗΠΑ - Η Κίνα γεμίζει τους Ωκεανούς – και όχι μόνο – με πυρηνικά υποβρύχια

Το Ινστιτούτο Άμυνας και Τεχνολογίας των ΗΠΑ, παρέδωσε πριν λίγες εβδομάδες μια απόρρητη έκθεση, στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, σύμφωνα με την οποία στην Κίνα, τους τελευταίους μήνες παρατηρείτε έντονη δραστηριότητά στην κατασκευή υποβρυχίων. Υποβρύχια τα οποία με το που ολοκληρώνονται οι δοκιμές (σε 4 εβδομάδες) αμέσως τα αμερικανάκια τα «χάνουν».

Το πρόβλημα που έχουν οι Αμερικανοί είναι διττό. Καταρχήν κατασκευάζονται ταυτόχρονα τόσο συμβατικά, όσο και πυρηνικά. Δεύτερον είναι εφοδιασμένα με συστήματα για διαβίωση πολλών μηνών κάτω από το νερό.

Αθήνα 1944: το βρώμικο μυστικό της Βρετανίας

dekemvriana1
Όλο το συγκλονιστικό αφιέρωμα του Οbserver για τον Δεκέμβρη του ’44
Λίγο πριν την επέτειο των 71 χρόνων από την διαδήλωση της 3ης Δεκέμβρη 1944 που βάφτηκε στο αίμα και έδωσε το έναυσμα για τα Δεκεμβριανά, δημοσιεύουμε το άρθρο της βρετανικής εφημερίδας OBSERVER που έχει τίτλο:
Αθήνα 1944: το βρώμικο μυστικό της Βρετανίας

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; Η ΕΥΠ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ISIS!


Στα χέρια της ΕΥΠ λίστα με τα ονόματα των ελλήνων λαθρεμπόρων που μεταφέρουν στα αμπάρια των πλοίων τους πετρέλαια των τζιχαντιστών του ISIS…

Η Αμερικανική Πρεσβεία διέθεσε απόρρητες πληροφορίες στην Ελληνική Κυβέρνηση
Ποιοι Έλληνες εφοπλιστές μεταφέρουν τα πετρέλαια των τζιχαντιστών
Η είδηση έρχεται σαν βόμβα να ταράξει τα νερά του ελληνικού εφοπλισμού, αποδεικνύοντας παράλληλα πώς ορισμένοι πλοιοκτήτες κατάφεραν να κάνουν τόσο μεγάλες περιουσίες και μάλιστα σε τόσο σύντομα χρονικό διάστημα. 

Αυτοκτονία Εθνοφύλακα στις Φέρες

Ένας 52χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του σήμερα νωρίς το πρωί στις Φέρες. 
Ο άνδρας αυτοπυροβολήθηκε με το όπλο που διατηρούσε στο σπίτι, καθώς ανήκε στην Εθνοφυλακή, και τα τραύματα στην καρδιά του ήταν μοιραία. Ο ίδιος ήταν εργολάβος...
και γνωστός στην τοπική κοινωνία για τον ήπιο χαρακτήρα του. Τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη παραμένουν άγνωστα.

Στρατιωτικοί με κοινωνικές ανησυχίες στην Ισπανία!

ImageΟ Pepe και ο Paco, δυο συνάδελφοι της ισπανικής πολεμικής αεροπορίας, εκφράζουν τις ανησυχίες τους συζητώντας για τη στρατιωτική τους σταδιοδρομία. Η συζήτησή τους γίνεται στα πλαίσια της οικονομικής κρίσης που ρημάζει και την Ισπανία και ιδιαίτερα τη νέα γενιά. Σ ’αυτόν το φιλικό διάλογο, ο Pepe, ο αισιόδοξος και ο Paco ο δύσπιστος, αναφέρονται στις ελπίδες και στους φόβους των πολιτών καθώς και στις πολιτικές εξελίξεις, υπό το πρίσμα του κλίματος της αλλαγής που φυσά τα τελευταία δυο χρόνια στην Ισπανία.

Στρατηγική υψηλού ρίσκου η εξάρτηση από τους Κούρδους στη μάχη κατά των τζιχαντιστών

Image
Ο υπό τις ΗΠΑ διεθνής συνασπισμός στη μάχη του κατά του Ισλαμικού Κράτους έχει αναγορεύσει σε κύριους συμμάχους του τους ιρακινούς και τους σύρους Κούρδους, αλλά μία υπερβολική εξάρτηση από αυτές τις ένοπλες ομάδες κρύβει κινδύνους, προειδοποιούν οι ειδικοί.

Την ώρα που τα αεροσκάφη του συνασπισμού ενισχύουν τις επιδρομές, οι πεσμεργκά του ιρακινού Κουρδιστάν και οι κουρδικές δυνάμεις των Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG) της Συρίας είναι οι δυνάμεις που μάχονται κατά του Ισλαμικού Κράτους στο έδαφος.

ΤΩΡΑ – Εκρήξεις σε σταθμό ΜΕΤΡΟ στην Κωνσταντινούπολη με τραυματίες


Τουρκικά μέσα ενημέρωσης και το Πρακτορείο Anadolu αναφέρουν ότι υπήρξε έκρηξη σε αερογέφυρα σε σταθμό Μετρό στην Κωνσταντινοούπολη.

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε έναν μεγάλο και πολυσύχναστο σταθμό του Μετρό στην Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ η έκρηξη έγινε στον σταθμό Μπαιράμπασα και υπάρχει ένας νεκρός και άγνωστος αριθμός τραυματιών.
Όλα τα δρομολόγια έχουν σταματήσει και στο σημείο υπάρχουν ασθενοφόρα και αστυνομία.

Η Ντιλμπέρ είναι 21 χρονών, πολεμίστρια. Έχει τραυματιστεί στο Κομπάνι 4 φορές μέχρι σήμερα και μας εξηγεί όσα δεν ξέρουν οι Ευρωπαίοι για την Isis [Πηγή: www.doctv.gr]

DOC TV 
 Η Ντιλμπέρ K., 21 ετών, είναι από γνωστή για την αντιστασιακή της δράση στην πόλη του Κομπάνι, στη Ροζάβα, το Συριακό Κουρδιστάν. Είναι μαχήτρια της κουρδικής -κατά κύριο λόγο- οργάνωσης Γυναικείες Δυνάμεις Άμυνας (YPJ ). Έχει τραυματιστεί 4 φορές στο Κομπάνι πολεμώντας τις δυνάμεις του ISIS ή του Daesh (Nτας) όπως το ονομάζουν οι Άραβες και οι Κούρδοι. «Το Ντας, όπως αποκαλούμε το Ισλαμικό Κράτος, είναι η βρωμιά του ιμπεριαλισμού. Για την Ευρώπη μπορεί να είναι κάτι καινούργιο, αλλά εμείς τους πολεμάμε εδώ και χρόνια. 

Βάζει τό στήθος της μέσα από τό Συρματόπλεγμα


Βάζει τό στήθος της μέσα από τό Συρματόπλεγμα
γιά νά πιεί γάλα τό μωρό......!!!
''Κι ο κόμπος του λυγμού μας...
δένεται κόμπος του σχοινιού..
για το λαιμό του οχτρού μας''....
ΡΙΤΣΟΣ..

ΞΑΝΑ Ο ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ «ΣΤΟΧΟΣ» ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

«Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι» λέει ο λαός μας..
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και πιο συγκεκριμένα ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος θα πρέπει να αναρωτηθούν τι σημαίνει και ποιους εξυπηρετεί η αστική πολιτική που υλοποιούν όταν ολοένα συχνότερα τους υπερασπίζουν οι Φασίστες, τους στηρίζει το επικίνδυνο ακροδεξιό έντυπο «ΣΤΟΧΟΣ».
Ο οποίος φυσικά «χύνει χολή» εναντίον του κινήματος των φαντάρων και πιο συγκεκριμένα του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Αυτή τη φορά «χάλασε» τους φασίστες αφενός η καταγγελία των φαντάρων για την επικίνδυνη και απάνθρωπη δράση φασιστών στρατιωτικών σε φυλάκια των Δωδεκανήσων εναντίον προσφύγων, αφετέρου, η δημόσια κριτική μας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τις εθνικιστικές και μιλιταριστικές φιέστες που διοργάνωσε με αφορμή τον Εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων.       
Οι φασίστες λοιπόν είχαν την ευκαιρία να αποδείξουν ότι είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου, ενώ η σχέση τους με την πραγματικότητα ήταν πάντα ανύπαρκτη.

Από ΠΑΡΙΣΙ μέχρι Αιγαίο, ΣΥΡΙΑ, ΜΑΛΙ, ΛΙΒΥΗ, ΥΕΜΕΝΗ: Θάνατος δίχως σύνορα-παγκόσμιος κοινωνικός πόλεμος

η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ καλεί στην 
Αντιπολεμική διεθνιστική διαδήλωση 1/12 για τον πόλεμο στην Μ. Ανατολή Τρίτη 1/12 6μμ Προπύλαια Η Γαλλία βυθίζεται ξανά στο αίμα, μετά τη νέα επίθεση του ISIS στο Παρίσι: Εκδίκηση για τα ιμπεριαλιστικά της εγκλήματα, αποτέλεσμα του σύγχρονου καπιταλισμού, της περιθωριοποίησης και του αποκλεισμού. Ο Ολάντ καλλιεργεί τον εθνικισμό, το μιλιταρισμό και την ισλαμοφοβία, κραυγάζει ότι θα τσακίσει την τρομοκρατία με την επέλαση της κρατικής τρομοκρατίας, κηρύσσει κατάσταση έκτακτης ανάγκης περικυκλώνοντας τα γκέτο και τις εργατικές γειτονιές με εκατοντάδες χιλιάδες μισθοφορικά στρατεύματα, απαγορεύοντας τις διαδηλώσεις, βάζοντας στο γύψο την εργατική διεκδίκηση και αμφισβήτηση. Οι φασίστες βγαίνουν στους δρόμους και χτυπούν κάθε μετανάστη, την ίδια ώρα που νέα τείχη σηκώνονται παντού.

Αντιπολεμική διεθνιστική διαδήλωση 1/12 για τον πόλεμο στην Μ. Ανατολή Τρίτη 1/12 6μμ Προπύλαια Ταξική Διεθνιστική Αλληλεγγύη ενάντια σε φασίστες και αφεντικά

Τρίτη 1/12 6μμ Προπύλαια
Ταξική Διεθνιστική Αλληλεγγύη ενάντια σε φασίστες και αφεντικά
______________________________________________________
SYKP, TDAI, Μπλοκ Ειρήνης Αθήνα, Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν
ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΕΕΚ, ΚΕΔ, ΟΡΜΑ


ΥΕΜΕΝΗ: ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΥΛΟΓΕΙ Η ΔΥΣΗ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΗΑΕ ΣΥΜΑΜΧΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) στρατολογούν Κολομβιανούς μισθοφόρους, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times. Οι μισθοφόροι θα χρησιμοποιηθούν στην Υεμένη, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Οι Κολομβιανοί που στέλνονται στην Υεμένη, προέρχονται από μια «ταξιαρχία» 1.800 ανδρών, πρώην στρατιωτών στρατών χωρών της Λατινικής Αμερικής, που εκπαιδεύονται κάπου στην έρημο των ΗΑΕ.
Oι 400 Κολομβιανοί έχουν αναπτυχθεί στην Υεμένη, από τον περασμένο μήνα, ενώ αναμένεται και οι υπόλοιποι άνδρες της «ταξιαρχίας» να σταλούν στην Υεμένη όταν ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους στα όπλα που χρησιμοποιεί ο στρατός των ΗΑΕ.

Δεδομένου ότι η Γαλλία λαμβάνει εκδίκηση για ISIS, Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν βομβαρδισμό σχολείου

When France decided to ramp up its bombing of ISIS, under the cover of the Paris terror attacks, there was speculation that it might lead to worse civilian deaths and thus more recruits for ISIS.
“The French aircraft bombed Fatima Zahra Primary School on Wednesday,” explained Brigadier-General Thanon Sabawi. “The attack killed 28 children and wounded five others.”

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Δύο αυτοκτονίες μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Καλλιθέα - ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ


Δύο αυτοκτονίες δύο νεότατων ανθρώπων είναι ο τραγικός απολογισμός του Σαββατοκύριακου για την Καλλιθέα...
Ρεπορτάζ: Μάνος Μεϊμαράκης
Το Σάββατο το πρωί στο μπαλκόνι διαμερίσματος 1ου ορόφου στην συμβολή των οδών Γρυπάρη και Ιάσονος, βρέθηκε απαγχονισμένος ένας 23χρονος φοιτητής. Ο νεαρός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε καταναλώσει αλκοόλ. Λίγο πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα ο 23χρονος, τύλιξε στον λαιμό του ένα σχοινί και την άκρη του στην βάση στήριξης κλιματιστικού. Οι περίοικοι εμβρόντητοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, αλλά ήταν ήδη αργά για τον νεαρό. 
Την Κυριακή το πρωί, περίοικοι και περαστικοί στην περιοχή της πλατείας Κύπρου, σοκαρισμένοι αντίκρυζαν στο πλακόστρωτο το άψυχο σώμα μιας 37χρονης γυναίκας. Λίγο πριν η 37χρονη είχε είχε πηδήξει από το μπαλκόνι του διαμερίσματος της στον 2ο όροφο. Η πτώση δεν θα ήταν μοιραία αν ο αυχένας της 37χρονης δεν προσέκρουε σε ζαρντινιέρα που βρισκόταν ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι της. 

Tι είναι το Αντιαεροπορικό Πυραυλικό Συγκρότημα S-400 «Triumph» που επιχειρεί στη Συρία!

S-400_Triumph_triumg__021Το πυραυλικό συγκρότημα S-400 «Triumph», είναι βασικό στοιχείο του συστήματος της ρωσικής αεράμυνας και αποτελείται από συστοιχίες αντιαεροπορικών πυραύλων νέας γενιάς, μέσου και μεγάλου βεληνεκούς. Στην παρούσα φάση, οι S-400 είναι το κύριο στοιχείο του ρωσικού συστήματος αεράμυνας στη Συρία. Το συγκρότημα μπορεί να τεθεί σε πλήρη ετοιμότητα μάχης σε μόλις 5-10 λεπτά.

«Πόλεμος Tούρκικων Υποβρυχίων και Ρώσικων Πολεμικών» σε Δαρδανέλλια και ανοιχτά της Συρίας! (φώτο)

n_91883_1Ένα πλοίο εφοδιασμού που ανήκει στο ρωσικό πολεμικό ναυτικό είχε να αντιμετωπίσει & ένα τουρκικό υποβρύχιο που διερχόταν από τα Δαρδανέλια προς τη θάλασσα του Μαρμαρά, συνοδευόμενο το Ρωσικό από ένα τουρκικό σκάφος της ακτοφυλακής. (φώτο)
Το πλοίο εφοδιασμού 133 μέτρων, το Yauda, ​​έφτασε στα Δαρδανέλια από το Αιγαίο περίπου στις δέκα το πρωί , στις 30 Νοεμβρίου. Μια τεταμένη στιγμή ήταν όταν το πολεμικό πλοίο «αντιμετώπισε «το τουρκικό υποβρύχιο περνώντας δίπλα του & απέναντι από τις ακτές της Eceabat του Τσανάκκαλε. 

Πέντε βιντεάκια από την "Ελληνοφρένεια"

Παραθέτουμε πέντε βιντεάκια από την αγαπημένη μας τηλεοπτική εκπομπή «Ελληνοφρένεια» που μεταδόθηκε σήμερα.Βλέπουμε, λοιπόν πώς προσεγγίζει η σατιρική εκπομπή το πρόσφατο φιάσκο της Ν.Δ με το μπάχαλο που έγινε στις εσωκομματικές εκλογές της για την ανάδειξη του νέου αρχηγού της.Στο επόμενο βίντεο παρακολουθούμε τον σκωπτικό τρόπο με τον οποίο οι συντελεστές τις εκπομπής σχολιάζουν τα όσα ακούσαμε από τα ΜΜΕ για τις «προφητείες» του «άγιου» Παϊσιου. Το μόνο που τους μένει είναι να αγιοποιήσουν και τον .. Λιακόπουλο συμπεραίνουν.Μετά βλέπουμε τον «Τσολιά» της εκπομπής συναντάει την Ολγα Τρέμη και να «εκφράζει» την «εκτίμησή» του για το πρόσωπο της παρουσιάστριας του δελτίου του Mega.

Νυχτερινό τελεσίγραφο: Αρχίζουν οι κατασχέσεις


Πηγή: newmoney.gr
Νέο «σοκ», και μάλιστα... νυχτερινό, επεφύλασσε το υπουργείο Οικονομικών για όσους οφειλέτες του Δημοσίου δεν έχουν φροντίσει, μέχρι σήμερα, να ενταχθούν σε κάποια ρύθμιση, αλλά και να δηλώσουν μοναδικό ακατάσχετο λογαριασμό για ποσό μέχρι και 1.250 ευρώ μηνιαίως.
Με ανακοίνωσή της, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, μολονότι παραμένει... ακέφαλη, μετά την απομάκρυνση της Κατερίνας Σαββαΐδου, της οποίας ο διάδοχος αναζητείται από την κυβέρνηση, καλεί τους φορολογούμενους να καταφύγουν στη ρύθμιση των έως και 24 δόσεων και να υποδείξουν ακατάσχετο λογαριασμό για ποσό έως 1.250 ευρώ μηνιαίως γιατί, όπως σημειώνει, η αναστολή διενέργειας πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης, λόγω capital controls, παρήλθε.

Μια διδακτική ιστορία για τα ακίνητα της κατοχής που χάθηκαν για έναν τενεκέ λάδι. Στην Απελευθέρωση οι πολίτες στράφηκαν εναντίον των μαυραγοριτών που «έραψαν» νόμο στα μέτρα τους...

AKINHTA POLHSANTES_ 1945
Η φορολογία των ακινήτων και τα δάνεια των τραπεζών βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή της ειδησεογραφίας και τροφοδοτούν την πολιτική ένταση. 

The Tea Party Is Slowly Dying, But It’s Being Replaced By Fascism

teaparty
Remember when the Tea Party was the dumbest thing that the Republican Party had going on? Remember when we had Michele Bachmann and the half-term governor from Alaska as the best examples of how mindless GOP voters had become? Boy, those were the days, weren’t they? Just a few years ago, the Tea Party was all the rage in the Republican Party. Armed with “Don’t Tread On Me” flags and tri-cornered hats, they held rallies around the country while political grifters warned about Obamacare death panels and promised to “take back America” while peddling their books. 

Οι δυνάμεις του Κιέβου βομβαρδίζουν κατοικημένες περιοχές Διευρύνεται η κόντρα Ουκρανίας - Ρωσίας για την Ενέργεια

Από παλιότερο βομβαρδισμό στα περίχωρα του Ντονέτσκ
Οι δυνάμεις της αντιδραστικής κυβέρνησης του Κιέβου (στρατός και τα τάγματα θανάτου των εθνικιστών και φασιστών) συνεχίζουν τους βομβαρδισμούς στην Ανατολική Ουκρανία στην αυτοαποκαλούμενη Λαϊκή Δημοκρατία, συνεχίζουν τους βομβαρδισμούς σε κατοικημένες περιοχές. Τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, εξαπολύθηκε σφοδρός βομβαρδισμός στους οικισμούς Οκτιάμπρσκι και Βεσίλογιε στα περίχωρα της πρωτεύουσας Ντονέτσκ, που έπληξε έναν αγωγό φυσικού αερίου, με αποτέλεσμα ένα σπίτι να τυλιχτεί στις φλόγες και να προκληθούν μεγάλες ζημιές και διακοπή της παροχής σε πολλά σπίτια. Επίσης, στους οικισμούςΖαΐτσεβο και Πέσκι και την πόλη Γκορλόφκα έγιναν μάχες όπου χρησιμοποιήθηκαν όλμοι και μικρότερα πυροβόλα όπλα. Απ' όλες αυτές τις ενέργειες, μέχρι στιγμής δεν είχαν αναφερθεί απώλειες σε ανθρώπινες ζωές.

Analysis: Russian airstrikes stop NATO’s terrorist convoys in their tracks


Oil trucks destroyed by Russian airstrikes in Syria.

For years, NATO has granted impunity to convoys packed with supplies bound for ISIS and Al Qaeda. Russian airstrikes have stopped them dead in their tracks. If a legitimate, well-documented aid convoy carrying humanitarian supplies bound for civilians inside Syria was truly destroyed by Russian airstrikes, it is likely the world would never have heard the end of it.
Instead, much of the world has heard little at all about a supposed “aid” convoy destroyed near Azaz, Syria, at the very edge of the Afrin-Jarabulus corridor through which the so-called Islamic State (ISIS) and Al Qaeda’s remaining supply lines pass, and in which NATO has long-sought to create a “buffer zone” more accurately described as a Syrian-based, NATO-occupied springboard from which to launch terrorism deeper into Syrian territory.